Καλύτερη φιλοξενία WordPress

image shopwing ο αριθμός των ιστότοπων που φιλοξενούνται στο wordpressΤο WordPress είναι, από κάτω, το πιο δημοφιλές Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) στο Διαδίκτυο σήμερα.


Σχεδόν το 30% όλων των ιστότοπων, από απλά blogs έως περίπλοκα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, χρησιμοποιούν αυτό το πλαίσιο CMS για να κάνουν το σήμα τους στο διαδίκτυο.

Όπως μπορείτε να μαντέψετε, το WordPress δεν κατάφερε να κυριαρχήσει τυχαία στο διαδίκτυο. Αυτή είναι η περίπτωση της κρέμας να ανεβαίνει στην κορυφή και να μένει εκεί. Ο συνδυασμός μιας φιλικής προς το χρήστη διεπαφής, η ικανότητα να επιτυγχάνεται σχεδόν οποιαδήποτε πρόσθετη λειτουργία μέσω προσθηκών τρίτου μέρους και μια ακμάζουσα κοινότητα χρηστών την καθιστά χωρίς προβλήματα.

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία του ιστότοπού σας, η προτεινόμενη πλατφόρμα μας συνεχίζει να είναι μόνο το WordPress και το WordPress. Καμία άλλη επιλογή δεν πλησιάζει.

Αλλά προτού βγείτε και δημιουργήσετε αυτό το καταπληκτικό νέο blog, χρειάζεστε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ή κανείς δεν πρόκειται να το δει, αλλά οι σκίουροι κοιτάζουν πάνω από τον ώμο σας. Ευτυχώς, βγήκαμε και δοκιμάσαμε όλα τα καλύτερα χέρια φιλοξενίας WordPress για μήνες και έχουμε συγκεντρώσει έναν τόνο δεδομένων για τα οποία έχει την καλύτερη απόδοση. Μπορείτε να δείτε τη ζωντανή παρακολούθηση εδώ. Διαβάστε περισσότερα για την ερευνητική διαδικασία 4 βημάτων εδώ.

Οργανώσαμε τα ευρήματά μας εδώ, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων που θα θέλατε για τον ιστότοπό σας στο WordPress, οπότε ας δούμε.

Ας δούμε λοιπόν:

Contents

1. Κίνστα

Καλύτερος οικοδεσπότης WordPress… Εάν μπορείτε να το προμηθευτείτε

λογότυπο kinsta

Τιμή – 30 $ / μήνα (βασικό)
Μέσος χρόνος λειτουργίας 99,95%
Μέσος χρόνος φόρτωσης 475 χιλ

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Δωρεάν SSL και CND
 • Ανίχνευση DDoS
 • Τείχη προστασίας υλικού
 • Δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων
 • Φιλοξενείται διακομιστής cloud Google
 • Τεχνική υποστήριξη 24/7
 • 2 μήνες δωρεάν με ετήσιες πληρωμές
 • Εγγύηση άσκησης 99,99%

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Κορυφαία ασφάλεια
Διαισθητική διεπαφή διαχείρισης ιστότοπων

ΜΕΙΟΝ

Δεν είναι μια φθηνή επιλογή

Αν αναζητήσετε τον ορισμό του Premium, πιθανότατα θα βρείτε το Kinsta που αναφέρεται στην ενότητα παραδειγμάτων. Επειδή η Kinsta είναι αναμφίβολα ένα premium προϊόν, η ποιότητα (και ναι, επίσης η τιμή) βεβαιώνει αυτό.

Απίστευτη ασφάλεια ��

Τα πάντα για την Kinsta είναι κορυφαία, η η ασφάλεια είναι μακράν μερικές από τις ισχυρότερες που έχουμε δει ποτέ, και η ταχύτητα που παρέχει είναι σχεδόν απίστευτα γρήγορη. Η ασφάλεια χρησιμοποιεί έναν ολόκληρο πλήθος από τις πιο ενημερωμένες κρυπτογραφίες και πρωτόκολλα. Επιπλέον, η Kinsta παρακολουθεί ενεργά τον ιστότοπό σας κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας που είναι, σχεδόν, όλη την ώρα. Το σύστημα Kinsta υποβάλλεται επίσης συνεχώς σε ενημερώσεις και ενημερώσεις κώδικα, συμβαίνει πάντα αθόρυβα στο παρασκήνιο, οπότε δεν θα ανησυχείτε.

Το πιο καινοτόμο χαρακτηριστικό είναι το στυλ φιλοξενίας του Google Cloud. Αντί να φιλοξενείται σε μία φυσική τοποθεσία διακομιστή, η χρήση των διαδικτυακών διακομιστών cloud σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας μπορεί να κάνει χρήση των πολυάριθμων τοποθεσιών διακομιστή της Google. Αυτό δίνει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία στον ιστότοπό σας, επιτρέποντάς του να βελτιστοποιείται γρήγορα και χωρίς κόπο στις καλύτερες τοποθεσίες.

Λεπτομερής διαχείριση ιστότοπου ��‍��

Το Kinsta καυχιέται μία από τις πιο υπέροχες διεπαφές διαχείρισης τοποθεσιών. Είναι διαισθητικό, απλό και απλό, αλλά αυτό δεν θυσιάζει το βάθος των δυνατοτήτων που προσφέρει. Μεγάλο μέρος της υποδομής είναι επίσης αυτόνομο, οπότε ενώ έχετε μεγάλο έλεγχο στον ιστότοπό σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για όλα τα μικρά niggles.

Γρήγορη, ασφαλής και έξυπνη, λοιπόν, τι είναι το catch; Νομίζω ότι έχετε ήδη μαντέψει. Με 30 $ το μήνα για το βασικό (αλλά ακόμα εξαιρετικό) πρόγραμμα, η Kinsta δεν είναι φθηνή. Αυτή δεν είναι μια υπηρεσία φιλοξενίας για μικρές εταιρείες που παίζουν, αυτό είναι μια υπηρεσία για επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξή τους και με απελπιστική ανάγκη για ισχυρή παρουσία στο Διαδίκτυο. Εξαιρετική ποιότητα, premium τιμή.

Υπάρχουν πολλά για να δικαιολογήσουν την τιμή του Kinsta και με αυτήν, οι ανησυχίες που φιλοξενεί ο ιστότοπός σας θα είναι παρελθόν.

2. HostPapa (έκπτωση 70%)

Διατίθεται έκπτωση υψηλής αξίας

λογότυπο hostpapa

Τιμή – 2,95 $ το μήνα (Κανονικό 13,99 $ / μήνα)
Μέσος χρόνος λειτουργίας 99,95%
Μέσος χρόνος φόρτωσης 475 χιλ

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Απεριόριστοι ιστότοποι
 • Δωρεάν εγγραφή τομέα
 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης SSD
 • Μη μετρημένο εύρος ζώνης
 • Δωρεάν μεταφορά ιστότοπου
 • Δωρεάν CDN Cloudflare
 • Δωρεάν SSL
 • Πίνακας ελέγχου cPanel
 • Δωρεάν Δημιουργία Ιστοσελίδων

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η καλύτερη φιλοξενία WordPress στον Καναδά
Φανταστικές ώρες λειτουργίας και ταχύτητες ιστότοπου

ΜΕΙΟΝ

Ανανέωση πιο ακριβών

Η νούμερο ένα επιλογή για φιλοξενία WordPress μπορεί να φαίνεται οικεία. Το HostPapa είναι η καλύτερη επιλογή μας για φιλοξενία ιστοσελίδων. Με το WordPress, το διατηρήσαμε το ίδιο για διάφορους λόγους.

Το HostPapa παρέχει πολύ μεγάλη αξία για να το αγνοήσετε. Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία για τους καναδικούς πελάτες μας, γιατί είναι απλά η καλύτερη καναδική υπηρεσία φιλοξενίας για WordPress. Αυτό δεν ισχύει μόνο για την υπηρεσία γυμνών οστών. Είναι για την επιχειρηματική τους υπηρεσία. Αυτό το κάνει έτσι ώστε το Hosting Canada να πληροί τις προϋποθέσεις για τη φτηνή μας λίστα φιλοξενίας.

Οι αναγνώστες του Hosting Canada μπορούν να λάβουν τεράστια έκπτωση στα 2,95 $ το μήνα.

Ξεκινήστε τον ιστότοπό σας με μειωμένες τιμές κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο βέλος που δείχνει τον σύνδεσμο έκπτωσης hostpapa για τους αναγνώστες του hostingcanada.orgή απλά εγγραφείτε εδώ για να λάβετε την έκπτωση σας με την εφαρμογή. Το HostPapa προσφέρει επίσης έναν δωρεάν τομέα για εγγραφές.

Καταπληκτικές ταχύτητες ιστότοπου ��

Το HostPapa ξεχωρίζει με καταπληκτικοί χρόνοι λειτουργίας και γρήγορες ταχύτητες ιστότοπου ενώ προσφέρει 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας. Δεν θα περιμένετε μισή μέρα όπως άλλες φτηνές υπηρεσίες φιλοξενίας, επειδή το HostPapa δεν είναι συνήθως μια φτηνή υπηρεσία φιλοξενίας.

Η εγκατάσταση του WordPress με ένα κλικ καθιστά το HostPapa μη εγκεφαλικό όταν πρόκειται για υπηρεσίες φιλοξενίας για το WordPress. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στον Καναδά, καθώς το HostPapa είναι Καναδά που καλλιεργείται με κέντρα δεδομένων σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν με το φθηνότερο διαθέσιμο πρόγραμμα κατά την έναρξη μιας υπηρεσίας. Το HostPapa προσφέρει τη μεσαία βαθμίδα του στην ίδια τιμή με το πακέτο εκκίνησης για τους αναγνώστες του Hosting Canada (Αυτό είναι σωστό, μια δωρεάν αναβάθμιση). Εδώ είναι αυτό που σας προσφέρει η μεσαία βαθμίδα με το HostPapa.

3. Hostinger

Καλύτερος Φτηνός Υπολογιστής WordPress

hostinger-λογότυπο

Τιμή – 0,99 $ ανά μήνα
Μέσος χρόνος λειτουργίας 99,91%
Μέσος χρόνος φόρτωσης 389 χιλ

Βασικά χαρακτηριστικά
 • 10 GB χώρου στο δίσκο
 • 100 GB εύρους ζώνης
 • Επαγγελματικός λογαριασμός email
 • Εγγύηση άσκησης 99,9%
 • 24/7/365 Υποστήριξη πελατών
 • Εβδομαδιαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
 • 1-Κάντε κλικ στο Installer

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ο πιο προσιτός οικοδεσπότης WordPress

ΜΕΙΟΝ

Δεν προσφέρει δωρεάν SSL

Όσον αφορά τη φιλοξενία WordPress, η Hostinger αποφάσισε ότι οι προσφορές φιλοξενίας στην αγορά θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Πίσω στις πρώτες μέρες της εταιρείας, η Hostinger παρατήρησε ότι η αγορά φιλοξενίας ήταν γεμάτη με ανταγωνιστές που προσφέρουν εξαιρετικά παρόμοιες προτάσεις αξίας σε ένα στενό εύρος τιμών.

Χαμηλή τιμή ��

Σε πολλές περιπτώσεις, οι τρέχουσες επιλογές φιλοξενίας WordPress που έχετε στη διάθεσή σας είναι σχεδόν πανομοιότυπες από ανταγωνιστή σε ανταγωνιστή. Όταν ο Hostinger αποφάσισε να μεταβεί στην κοινότητα φιλοξενίας, αντί να κάνει το ίδιο ακριβώς με τις άλλες εταιρείες φιλοξενίας WordPress, αποφάσισε να προσφέρει μια ανταγωνιστική υπηρεσία σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Αυτά είναι καλά νέα για εσάς, τον καταναλωτή.

Την πρώτη φορά που είδαμε το Hostinger, λόγω του ποσού των χρημάτων που χρεώθηκαν, τα διαγράψαμε ως κακή λύση φιλοξενίας WordPress. Αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος και οι σκέψεις που δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πέρα ​​από την αλήθεια. Το Hostinger παρέχει τη μεγαλύτερη αξία στον χώρο φιλοξενίας του WordPress και δεν είναι καν κοντά.

Τόνοι freebies ��

Η τιμή του Hostinger κυμαίνεται μεταξύ 0,99 $ ανά μήνα και 2,15 $ ανά μήνα ημι-τακτικά – τον πιο προσιτό κεντρικό υπολογιστή WordPress σε αυτήν τη λίστα. Μπορείτε να κλειδώσετε αυτήν την τιμή για 48 μήνες. Αυτά είναι τέσσερα χρόνια φιλοξενίας με λιγότερα από 70 $ με οποιονδήποτε τρόπο.

Η κατώτατη γραμμή είναι εάν θέλετε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα όταν πρόκειται να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας WordPress με μεγάλη ταχύτητα και χρόνο λειτουργίας και, στη συνέχεια, μην κοιτάτε περισσότερο από το Hostinger. Ακόμη και με το χαμηλότερο επίπεδο, λαμβάνετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, δωρεάν τομέα και δωρεάν SSL.

4. Siteground

Καλύτερη συνολική επιλογή για μικρές επιχειρήσεις και άτομα

siteground-λογότυπο

Ξεκινώντας στις 3,95 $ ανά μήνα
Μέσος χρόνος λειτουργίας 99,95%
Μέσος χρόνος φόρτωσης 475 χιλ

Βασικά χαρακτηριστικά
 • Δωρεάν Δημιουργία Ιστοσελίδων
 • Υποστήριξη 24/7
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Δωρεάν λογαριασμοί email
 • Μη μετρημένη επισκεψιμότητα
 • Δωρεάν CDN Cloudflare
 • Δωρεάν καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Δωρεάν SSL
Εξαιρετική τεχνική υποστήριξη

ΜΕΙΟΝ

Η τιμή αυξάνεται δεύτερη φορά

Drum roll, παρακαλώ. Είναι η στιγμή που περιμένατε. Χωρίς άλλη παραλλαγή θα σας προτείνουμε να το σκεφτείτε SiteGround ως τον οικοδεσπότη Ιστού WordPress. Είναι, τελικά, η καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας WordPress.

Χρησιμοποιούμε αυτήν την υπηρεσία εδώ και χρόνια με τους δικούς μας πελάτες και συνεχίζουμε να το κάνουμε. Γιατί; Επειδή η τιμή είναι σωστή και μας αρέσουν. Μας αρέσουν πολύ.

Με 3,95 $ το μήνα, θα σας κοστίσει περίπου ένα δολάριο περισσότερο από τους βαθύς εκπτωτές που θα σας δώσουν ένα σχέδιο γυμνών οστών και μετά θα σας σκοτώσουν αργά με χρεώσεις αναβάθμισης.

Το SiteGround προσφέρει μια εξαιρετικά αξιόπιστη 99,95% χρόνος λειτουργίας, 24/7 τεχνική υποστήριξη και χειρισμός, δωρεάν SSL, εγκαταστάσεις με ένα κλικ, και – για τα χρήματά μας – είναι η καλύτερη επιλογή για αρχάριους, χάρη σε μια απλή διάταξη ταμπλό. ��

5. Φιλοξενία WPX

Ακριβά αλλά αξίζει κάθε σεντ

wpx φιλοξενία για λογότυπο wordpress

Ξεκινώντας στις 20,83 $ ανά μήνα
Μέσος χρόνος λειτουργίας 99,5%
Μέσος χρόνος φόρτωσης 601ms

Βασικά χαρακτηριστικά
 • 5 ιστότοποι
 • 10 GB αποθήκευσης
 • Εύρος ζώνης 100 GB
 • Υψηλής ταχύτητας και προσαρμοσμένο CDN
 • Απεριόριστες μετεγκαταστάσεις ιστότοπων
 • Μη αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
 • Προστασία DDoS
 • Σάρωση και αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • 99,95% Εγγύηση χρόνου λειτουργίας

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Σχεδόν χωρίς διακοπή λειτουργίας

ΜΕΙΟΝ

Ένας από τους πιο ακριβούς οικοδεσπότες

Το WPX Hosting πιθανότατα θα ήταν υψηλότερο στη λίστα μας εάν ήταν λιγότερο ακριβό.

Ξεκινώντας από 20,83 $ το μήνα με ετήσια τιμολόγηση και φτάνοντας στα 25 $ το μήνα, εάν πληρώνεται μηνιαίως, είναι ένας από τους πιο ακριβούς οικοδεσπότες ιστού εκεί έξω. Ωστόσο, οι υπηρεσίες τους είναι πραγματικά αστρικές και οι κριτικές πελατών επιβεβαιώνουν αυτό το γεγονός.

WPX-Hosting-Review-Pricing

Εάν έχετε έναν τεράστιο προϋπολογισμό και σκοπεύετε να διατηρήσετε έναν τεράστιο αριθμό ιστότοπων για πολύ καιρό, αυτό μπορεί να είναι η επιλογή για εσάς. Προσφορές WPX Hosting υψηλή ταχύτητα, ζωντανή υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, και οι χρόνοι διακοπής λειτουργίας είναι σχεδόν ανύπαρκτοι.

6. Μηχανή WP

Γρήγορα. Αξιόπιστος. Ακριβός.

κύριο λογότυπο κινητήρα wp

Ξεκινώντας στις 35 $ ​​ανά μήνα
Μέσος χρόνος λειτουργίας 99,5%
Μέσος χρόνος φόρτωσης 601ms

Βασικά χαρακτηριστικά
 • 25.000 επισκέψεις το μήνα
 • 10 GB αποθήκευσης
 • Εύρος ζώνης 50 GB ανά μήνα
 • 35+ Θέματα StudioPress
 • Μεταβιβάσιμες τοποθεσίες
 • PHP 7.2 Έτοιμο
 • Παγκόσμιο CDN
 • Αυτοματοποιημένα πιστοποιητικά SSL

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Κορυφαία υποστήριξη γραμμής
Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

ΜΕΙΟΝ

Επιλογή σε υψηλές τιμές

Καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στη λίστα των καλύτερων υπηρεσιών φιλοξενίας WordPress, διαθέτουμε το WP Engine. Εχει εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας, 24ωρη υποστήριξη που είναι κορυφαία και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Εάν θέλετε να ξοδέψετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα σε μια εξαιρετική υπηρεσία – αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Μόνο για μεγάλα αγόρια ��

Όπως μπορείτε να δείτε από το σχέδιο τιμολόγησης παρακάτω, το WP Engine είναι μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις, τεράστιες εταιρείες και άλλους μεγάλους πελάτες wordpress.

wp-engine-τιμολόγησηΣε κάθε σοβαρότητα, η ποιότητα του WP Engine δεν θα μπορούσε να είναι υψηλότερη.

7. Φιλοξενία Α2

Χρόνοι υψηλής ταχύτητας και χαμηλού φορτίου

Ξεκινώντας στις 3,92 $ ανά μήνα
Μέσος χρόνος λειτουργίας 99,5%
Μέσος χρόνος φόρτωσης 601 χιλ

Βασικά χαρακτηριστικά
 • 5 βάσεις δεδομένων
 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης
 • Απεριόριστη μεταφορά
 • Πίνακας ελέγχου cPanel
 • Δωρεάν SSL και SSD
 • Δωρεάν και εύκολη μεταφορά ιστότοπου
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Αξιόπιστη επιλογή

ΜΕΙΟΝ

Ο διακομιστής Turbo διατίθεται μόνο σε πιο ακριβά σχέδια

Η φιλοξενία A2 είναι η επόμενη επιλογή μας και μοιάζει πολύ με την κορυφαία επιλογή μας. Το A2 Hosting συνοδεύεται από όλα τα κουδούνια και τους σφυρίχτρες ενώ πηδάει με μηνιαία τιμή 3,92 $.

Turbo ��

Παρόλο που είναι τόσο φθηνό, το A2 Hosting προσφέρει μια αξιόπιστη υπηρεσία με χαμηλές ώρες λειτουργίας και καθυστέρηση. Εάν επιλέξετε τη συμφωνία Turbo, η οποία κοστίζει 9,31 $ / μήνα, τα σχέδιά σας γίνονται απεριόριστα και η ταχύτητά σας αποτελεί προτεραιότητα για τους διακομιστές τους.

Αυτό καθιστά το A2 Hosting μια φανταστική επιλογή για όσους θέλουν να χτίσουν μόνο λίγες ιστοσελίδες, αλλά να τους διατηρούν σε μεγάλο βαθμό.

Το A2 Hosting προσφέρει μεγάλη υποστήριξη και αριθμό χρόνου λειτουργίας στο 99,91%. Είτε βρίσκεστε στο Βανκούβερ είτε στο Τορόντο, θα είστε τόσο ευχαριστημένοι όσο είμαστε με την απόδοση της εταιρείας.

8. Bluehost

Η καλύτερη επιλογή για αρχάριους

λογότυπο bluehostΞεκινώντας στις 3,92 $ ανά μήνα
Μέσος χρόνος λειτουργίας 99,5%
Μέσος χρόνος φόρτωσης 601 χιλ

Βασικά χαρακτηριστικά
 • 50 GB SSD αποθήκευσης
 • Μη μετρημένο εύρος ζώνης
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • Τυπική απόδοση
 • 1 Τομέας
 • 5 σταθμευμένοι τομείς
 • 25 δευτερεύοντες τομείς

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Συνιστάται από το WordPress

ΜΕΙΟΝ

Όχι το πιο αξιόπιστο

Ακριβώς για όλους – συμπεριλαμβανομένου του παππού σας που δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το παιχνίδι μπίνγκο στο διαδίκτυο – έχει ακούσει για το Bluehost. Όχι το γρηγορότερο, ούτε το πιο αξιόπιστο, ούτε το φθηνότερη υπηρεσία φιλοξενίας εκεί έξω (σχεδόν…). Όμως, το πιο δημοφιλές και ένα από τα jack όλων των συναλλαγών τύπου host.

Προτείνεται από το ίδιο το WordPress, το Bluehost υπάρχει από τότε σχεδόν για πάντα. Του η ταχύτητα είναι πολύ καλή, ο χρόνος λειτουργίας είναι πάνω από 99,5% και είναι βρωμιά. Ακόμη και το πιο ακριβό πακέτο τους κοστίζει λιγότερο από τη χαμηλότερη επιλογή ορισμένων κεντρικών υπολογιστών, το WPX Hosting, για παράδειγμα.

Αφού ελέγξαμε το «ole BH για περίπου 14 μήνες, έχουμε την τάση να συμφωνήσουμε με το WordPress: είναι μια εξαιρετική υπηρεσία φιλοξενίας για μικρές επιχειρήσεις και νέους bloggers.

πρόγραμμα τιμολόγησης bluehost

Εάν αναζητάτε μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστού που είναι φιλική προς τους αρχάριους, προσφέρει πολλές δυνατότητες που μπορούν να απολαύσουν οι αρχάριοι και δεν θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας – προτείνουμε το Bluehost ως υπηρεσία φιλοξενίας WordPress.

Οδηγός αγοράς φιλοξενίας WordPress

Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρήσετε για διάφορες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι ότι οι τιμές κυμαίνονται από λιγότερο από ένα δολάριο το μήνα για κοινόχρηστη φιλοξενία με έκπτωση έως και 100 $ ή περισσότερα για ένα αποκλειστικό πακέτο.

Θα ήταν έξυπνο να έχουμε μια αίσθηση εκ των προτέρων για το πόσο θα χρειαστείτε στον τρόπο φιλοξενίας χώρου και ταχύτητας επεξεργασίας πριν αποφασίσετε για ένα πακέτο. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε αυτό που χρειάζεστε για ένα προσωπικό ιστολόγιο ή έναν ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων και εκείνων ενός πλήρους καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου ή ιστότοπου με έντονα μέσα ροής. Οι ιστότοποι με υψηλή επισκεψιμότητα χρειάζονται περισσότερους πόρους από άλλους.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε ξεκινήστε μικρά με ένα φθηνότερο σχέδιο και αναβαθμιστείτε σε πιο ισχυρό καθώς οι ανάγκες σας αυξάνονται. Εκτός αν σκοπεύετε να έχετε 6.000 ή περισσότερες μηνιαίες επισκέψεις ιστού από την αρχή, δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε με VPS ή ειδικό πρόγραμμα φιλοξενίας.

Τα σχέδια φιλοξενίας ιστού σε επίπεδο εισόδου είναι συνήθως της κοινόχρηστης ποικιλίας, πράγμα που σημαίνει ότι οι πόροι του διακομιστή κοινοποιούνται σε πολλούς πελάτες μέσω της χρήσης μιας μόνο διεύθυνσης IP.

Δεν υπάρχει εγγενώς λάθος με αυτήν την ιδέα. Απευθύνεται σε ιστότοπους με χαμηλούς πόρους και επιτρέπει στον κεντρικό υπολογιστή να χρεώνει λιγότερο ανά μήνα, επειδή είναι περισσότερο ένας κοινοτικός πόρος. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν ορισμένοι σοβαροί κίνδυνοι ασφαλείας.

Χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε:

Αλλά προτού εγγραφείτε με τη χαμηλότερη μηνιαία φιλοξενία ιστού νεκρού σκύλου που μπορείτε να βρείτε, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν ορισμένες δυνατότητες που κάνουν μερικούς οικοδεσπότες καλύτερους από άλλους όταν πρόκειται για έναν ιστότοπο WordPress.

Εδώ είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός κεντρικού υπολογιστή WordPress:

 • Χρειάζεστε SSL για να λάβετε πληρωμές
 • Μπορείτε να μετεγκαταστήσετε έναν ιστότοπο προς ή από τον κεντρικό υπολογιστή?
 • Περιλαμβάνονται δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας?
 • Εγγύηση υψηλού χρόνου λειτουργίας – πρέπει να υπερβαίνει το 99%
 • Πού βρίσκονται τα κέντρα δεδομένων?
 • Εξυπηρέτηση πελατών 24/7 και τεχνική υποστήριξη
 • Εύκολη εγκατάσταση WordPress
 • Βελτιωμένη ασφάλεια

Οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε με έναν ιστότοπο WordPress καλύπτουν τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία και ρίχνουν μερικά ακόμη για κλοτσιές.

Ας σκάψουμε για λίγο και βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τι σημαίνει κάθε μια από αυτές τις λειτουργίες προτού συνεχίσουμε. (Μην ανησυχείτε. Θα είναι ανώδυνο και κάποια μέρα θα χαρείτε που αφιερώσατε το χρόνο.

Προστασία Secure Socket Layers (SSL)

Secure-SSLΑν και κανένας αξιόπιστος οικοδεσπότης Ιστού δεν θα αρνιόταν την ανάγκη εγκατάστασης SSL μαζί με τον ιστότοπό σας, οι βαθιές εκπτώσεις (λιγότερο από ένα δολάριο το μήνα), τείνουν να σας χρεώνουν 60 έως 80 $ ετησίως για την προστασία.

Θα έπρεπε επιλέγετε πάντα έναν οικοδεσπότη που τον προσφέρει δωρεάν. Μην ανησυχείς. Είναι εκεί έξω.

Η πραγματικότητα είναι ότι το SSL θεωρείται πλέον ένα τυπικό επίπεδο ασφάλειας για όλους τους ιστότοπους. Όποιος προσπαθεί να σας πει ότι είναι μια καταπληκτική νέα αναβάθμιση είναι γεμάτη από baloney. Στις πρώτες μέρες του Διαδικτύου, δημιουργήθηκε για να αυξήσει την ασφάλεια για τις online πληρωμές.

Ίσως έχετε δει το πράσινο σύμβολο κλειδώματος στο επάνω μέρος μιας ιστοσελίδας ή τη λέξη “ασφαλής” μπροστά από τη διεύθυνση URL. Αυτή είναι η τεχνολογία SSL σε δράση. Δημιουργεί ένα είδος σήραγγας μεταξύ του ατόμου που πραγματοποιεί πληρωμή και του επεξεργαστή πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών και προστατεύει όλες τις πληροφορίες που περνούν μεταξύ τους, κάτι που είναι καλό.

Η ιδέα του SSL έχει γίνει τόσο πανταχού παρούσα στις μέρες μας που η Google θα κατατάξει τον ιστότοπό σας πιο ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης εάν χρησιμοποιείτε SSL. Αυτό από μόνο του πρέπει να είναι αρκετό για να σας πείσει πόσο κρίσιμο είναι.

Όπως είπαμε, ωστόσο, δεν χρειάζεται να πληρώσετε για αυτό όταν πολλοί οικοδεσπότες ιστού σας δίνουν δωρεάν. Σοβαρά. Μην σκεφτείτε καν να πάτε χωρίς SSL, αλλά μην σπαταλάτε τα χρήματά σας πληρώνοντας.

Πιθανότατα θα χρειαστεί να κάνετε μετεγκατάσταση τελικά

Όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεπεράσετε τις ρίζες σας και να μετακινηθείτε σε μια άλλη χώρα για χάρη του ιστότοπού σας…

Είσαι καλά όπου βρίσκεσαι, αλλά μερικές φορές εκεί θα πρέπει να μετεγκαταστήσετε τον ιστότοπό σας από έναν κεντρικό υπολογιστή στον άλλο (ή ακόμη και στον ίδιο κεντρικό υπολογιστή, αλλά αντιστοιχίστηκε σε διαφορετικό τομέα.)

Δεν είναι απαραιτήτως ένα επαχθές καθήκον, αλλά μπορεί να είναι ενοχλητικό και να φαίνεται υπερβολικά τεχνικό εάν δεν το έχετε κάνει ποτέ πριν. Βασικά, είναι απλώς θέμα συμπίεσης όλων των αρχείων / μέσων / προσθηκών / ρυθμίσεων και μεταφοράς τους μέσω FTP στη νέα τοποθεσία.

Όταν έρθει η ώρα να πραγματοποιήσετε μετεγκατάσταση ενός ιστότοπου, θα πρέπει να μπορείτε να το κάνετε χωρίς επιπλέον χρέωση και να μπορείτε να ζητήσετε και να λάβετε τεχνική βοήθεια εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα. Μερικοί οικοδεσπότες (όπως το SiteGround, τον προτιμώμενο οικοδεσπότη Ιστού μας) είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν στη διαδικασία. Άλλοι τείνουν να χρεώνουν επιπλέον για την υπηρεσία. Προφανώς, πιστεύουμε ότι το πρώτο είναι καλύτερο.

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας

έναν υπολογιστή που δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας ενός σκληρού δίσκουΣτον ψηφιακό κόσμο, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας θα πρέπει να είναι τόσο δεύτερη όσο το να φοράτε τα ρούχα σας το πρωί – το κάνετε ακόμα, έτσι δεν είναι;?

Η ουσία είναι ότι δεν πρέπει ποτέ, ποτέ να εμπιστεύεστε το Διαδίκτυο για να μην φτάσετε και να ανατινάξετε με ακρίβεια τον ιστότοπό σας σε λήθη στον κυβερνοχώρο, για να μην ακούγεται ξανά. Εσείς χρειάζομαι ένα κανονικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, και θα πρέπει να είναι δωρεάν.

Υπάρχουν πολλά πρόσθετα WordPress που μπορούν να το κάνουν αυτό αυτόματα πίσω από τα παρασκήνια χωρίς περαιτέρω ενέργειες από εσάς παρά να το ρυθμίσετε στην πρώτη θέση.

Ένας καλός οικοδεσπότης Ιστού θα προσφέρει δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας και όλοι οι κορυφαίοι προτεινόμενοι οικοδεσπότες. 

Ένας όχι τόσο καλός θα το χρησιμοποιήσει ως αναβάθμιση του προγράμματος φιλοξενίας σας. Γενικά, τα upsells είναι ενοχλητικά και μια προφανής αρπαγή χρημάτων. Δεν μας αρέσουν. 🙁 🙁

Uptime Vs. Χρόνος αργίας

uptime vs downtimeΤο Uptime αναφέρεται σε εκείνες τις στιγμές όπου ο ιστότοπός σας είναι διαδικτυακός και προσβάσιμος σε όλους. Ο χρόνος διακοπής σημαίνει ότι δεν είναι διαθέσιμος λόγω σφάλματος ή δυσλειτουργίας των ατόμων που εκτελούν τον διακομιστή – δηλαδή του κεντρικού υπολογιστή σας.

Εάν έχετε 100% χρόνο λειτουργίας, αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας δεν θα πέσει ποτέ.

Αυτό θα ήταν ωραίο… αλλά μάλλον δεν είναι ρεαλιστικό. Στον κόσμο της πραγματικής απόδοσης του διακομιστή, λόγω απολύσεων συστήματος και ποιοτικού ελέγχου, Ένας αξιοπρεπής οικοδεσπότης Ιστού πρέπει να μπορεί να επιτυγχάνει τουλάχιστον 99% χρόνο λειτουργίας.

Όσο πιο κοντά μπορούν να φτάσουν στο 99,9% τόσο το καλύτερο.

Πού στον κόσμο βρίσκεται το κέντρο δεδομένων σας?

εικόνα που δείχνει ένα κέντρο δεδομένωνΤο κέντρο δεδομένων που σχετίζεται με το πακέτο φιλοξενίας σας είναι εκεί που βρίσκεται ο φυσικός διακομιστής. Δεδομένου ότι όλα τα αρχεία ιστού βρίσκονται στον διακομιστή, θα πρέπει να έχει νόημα αυτό θα πρέπει να επιλέξετε ένα πλησιέστερο σε εσάς.

Η ταχύτητα, η αξιοπιστία και ο χρόνος λειτουργίας του ιστότοπού σας θα σας ευχαριστήσουν αργότερα.

Αν και φαίνεται ότι η φυσική απόσταση δεν πρέπει να κάνει τη διαφορά στο Διαδίκτυο, η πραγματικότητα είναι ότι συμβαίνει. Όταν τα δεδομένα πρέπει να ρέουν μπρος-πίσω από έναν διακομιστή στα μισά του κόσμου, θα υπάρξει μια μικρή αλλά αισθητή καθυστέρηση στην πρόσβαση στον ιστότοπό σας.

Παρόλο που αυτό δεν μπορεί να είναι πρόβλημα δημιουργίας ή διακοπής, ένας οικοδεσπότης Ιστού με κέντρα δεδομένων σε διαφορετικές τοποθεσίες θα ήταν υπέρ τους.

Πρόσθετη ασφάλεια

ασφαλές wordpressΥπάρχουν τρόποι ένας καλός οικοδεσπότης Ιστού μπορεί να βοηθήσει να διατηρηθεί ο ιστότοπός σας ασφαλής από τους χάκερ και άλλα καλά φρεάτια. Πρώτον, πρέπει να απαιτούν να χρησιμοποιείτε πάντα έναν σύνθετο κωδικό πρόσβασης.

Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε κάποια παραλλαγή του “κωδικού πρόσβασης1234”, ας είμαστε οι πρώτοι που θα σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται να σας χακαριστούν και μάλλον νωρίτερα παρά αργότερα.

Υπάρχουν προγράμματα που κάθονται εκεί έξω και προσπαθούν να μπουν στον ιστότοπό σας μέσω βίαιης βίας, δημιουργώντας εκατομμύρια πιθανούς συνδυασμούς κωδικών πρόσβασης μέχρι να φτάσει τελικά στο σωστό.

Ένας οικοδεσπότης Ιστού υψηλής ποιότητας παρακολουθεί όλους τους ιστότοπους πελατών για απόπειρες πειρατείας και θα σας ειδοποιεί σε περίπτωση που συμβεί. Αυτή η προσοχή στην επιπλέον ασφάλεια καθίσταται ακόμη πιο κρίσιμη εάν λαμβάνετε πληρωμές για ψηφιακά ή φυσικά αγαθά ή υπηρεσίες.

Δεν θέλετε να είστε ο επόμενος προμηθευτής που επιτρέπει στους εγκληματίες να έχουν πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες ενός πελάτη.

Εξαιρετική υποστήριξη πολλαπλών καναλιών

Μια λίστα με ερωτήσεις και απαντήσεις που σταθμεύουν σε μια σελίδα FAQ κάπου δεν υπολογίζεται ως υποστήριξη πελατών. Η ακριβής, έγκαιρη εξυπηρέτηση πελατών και η τεχνική υποστήριξη είναι μεγάλη για εμάς όταν πρόκειται για την επιλογή ενός οικοδεσπότη Ιστού και θα πρέπει να είναι και εσάς.

ΕΝΑ Το πραγματικό προσωπικό υποστήριξης αποτελείται από υπαλλήλους που γνωρίζουν τα συστήματα και μπορούν να επιλύσουν προβλήματα μέσω τηλεφώνου, e-mail ή συνομιλίας.

Σήμερα, πάρα πολλές εταιρείες εξακολουθούν να αναθέτουν αυτό το κρίσιμο χαρακτηριστικό σε τηλεφωνικά κέντρα στην Ινδία ή τις Φιλιππίνες.

Δεν έχουμε τίποτα ενάντια σε αυτήν την ωραία χώρα, αλλά έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα με την εξωτερική ανάθεση αυτού του έργου. Θα πρέπει να είστε σε θέση να σηκώσετε το τηλέφωνο και να μιλήσετε με έναν ζωντανό υπάλληλο της εταιρείας εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. Τέλος της ιστορίας.

Εγκατάσταση με ένα κλικ

ένα κλικΟι περισσότεροι αξιόπιστοι οικοδεσπότες έχουν απλοποιήσει τη διαδικασία εγκατάστασης του WordPress στο σημείο που κυριολεκτικά οποιοσδήποτε έχει IQ πάνω από αυτό της ντομάτας πρέπει να είναι σε θέση να το επιτύχει.

Κανένα αδίκημα για τις ντομάτες που το διαβάζουν. 

Αναζητήστε μια εφαρμογή στον πίνακα ελέγχου του προγράμματος φιλοξενίας που ονομάζεται Softalicious. Ένα – ή μερικά – κλικ και τελειώσατε. Σε περίπτωση που είστε κεφάλι ντομάτας και χρειάζεστε βοήθεια, το προσωπικό υποστήριξης θα χαρεί να ολοκληρώσει την εγκατάσταση χωρίς να σας πειράξει.

Η ουσία είναι ότι η τοποθέτηση μιας εγκατάστασης WordPress στον τομέα σας θα πρέπει να είναι εύκολη όσο η πίτα.

Φιλοξενία WordPress: Συχνές ερωτήσεις

Χρειάζεστε έναν ιστότοπο φιλοξενίας για το WordPress?

Υπάρχει η επιλογή φιλοξενίας στο WordPress.com – ωστόσο, είναι συνήθως καλύτερο να επισκέπτεστε έναν ιστότοπο φιλοξενίας τρίτου μέρους, καθώς είναι φθηνότερος και παρέχει υψηλότερη αξία στις περισσότερες περιπτώσεις.

Μπορώ να φιλοξενήσω έναν ιστότοπο WordPress οπουδήποτε?

Όχι οπουδήποτε – αλλά όλες οι κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας. Η χρήση μιας κορυφαίας υπηρεσίας φιλοξενίας συνήθως σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το WordPress δωρεάν.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ WordPress.com και WordPress.org?

Το WordPress.org είναι μια πλατφόρμα που φιλοξενείται σε μια πλατφόρμα φιλοξενίας που έχει επιλεγεί εκ των προτέρων για τη δημιουργία και διαχείριση ενός ιστότοπου. Αυτή είναι η έκδοση που καλύπτεται σε αυτό το άρθρο. Το WordPress.com είναι παρόμοιο αλλά φιλοξενείται για εσάς και έχει σχεδιαστεί σαν ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για ευκολία στη χρήση.

Ποια φιλοξενία είναι καλύτερη για το WordPress; Linux ή Windows?

Το μόνο που σημαίνει είναι ποιο λειτουργικό σύστημα εκτελείται στους διακομιστές που χρησιμοποιεί η εταιρεία. Το Linux είναι το πιο δημοφιλές στους διακομιστές, οπότε έχει περισσότερες δυνατότητες και οι περισσότεροι σχεδιαστές ιστοσελίδων προτιμούν τη φιλοξενία ιστοσελίδων που βασίζεται σε Linux. Η μόνη φορά που τα Windows θα έχουν νόημα είναι εάν υπάρχουν συγκεκριμένες εφαρμογές των Windows που πρέπει να χρησιμοποιηθούν.

Το WordPress έχει τη δική του φιλοξενία?

Προσφέρει τη δική του φιλοξενία στο WordPress.com, αλλά προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το WordPress.org και να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία φιλοξενίας τρίτων.

Καλύτερη φιλοξενία WordPress; Ας ανακεφαλαιώσουμε

Στην τελική ανάλυση, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με καμία από αυτές τις επιλογές. Εάν απολύτως δεν μπορείτε να κάνετε μια επιλογή, γυρίστε ένα νόμισμα, είστε αναποφάσιστοι λίγο weenie. Δεν υπάρχει λάθος απάντηση εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλογή του καλύτερου web host – WordPress ή αλλιώς – ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για την καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων στον Καναδά. Περάσαμε τους τελευταίους 17 μήνες αγοράζοντας, δοκιμάζοντας και αναθεωρήσαμε κάθε σημαντικό καναδικό web host… και στη συνέχεια συγκεντρώσαμε τα αποτελέσματα (έτσι δεν χρειάζεται).

Αναφορές και πιστώσεις εικόνας:
 • Redy.host
 • TheHostingGuy.com
 • Smartherd.com
 • ΣυμβουλέςAndTricks-HQ.com
 • WhatIsSSLCertificate.com
 • itcspanama.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector