Wix vs. Squarespace – 5 vigtige overvejelser (Head to Head Test)

I livet har vi alle beslutninger at tage.


John Wilkes Booth besluttede at skyde Abraham Lincoln, en direktør i Decca Records besluttede at afvise Beatles, og Napoleon besluttede at invadere Rusland.

Disse er dårlig beslutninger, som vi alle ved om. Sagen er, at dette var kulminationen på mange mindre, dårlige valg.

Hvilken pistol brugte John Wilkes Booth?

Hvad var platespilleren, der bruges til at spille Beatles-lydsporet?

Hvilket par undertøj (hvis han var iført et) havde Napoleon på dagen da han besluttede at invadere?

Du har tog beslutningen at opbygge et smukt nyt websted. (Kun historien vil være i stand til at fortælle os, om dette var en god beslutning … Vi håber, det ikke er så dårligt som beslutningerne ovenfor.)

Da du har besluttet at gå igennem med denne indsats, bliver du nu nødt til at tage en mindre, men lige så vigtig beslutning.

Hvilken webstedsbygger planlægger du at være vært for din hjemmeside på: Wix eller Squarespace?

Konkurrenterne

wix vs firkant

I det ene hjørne har vi Wix – den funktion, lastede tunge vægt, der lover sig selv som det bedste sted at oprette det websted, du ønsker.

I det andet hjørne har vi Squarespace – den brugervenlige software, der giver dig mulighed for at ligne en ekspert lige fra starten.

Lav-ned

Jeg giver den lille kant til Wix.

Det er muligt at bruge Wix næsten såvel som Squarespace til, hvad det gør bedst – at bygge inden for en skabelon for at oprette et smukt websted. Men det er ikke muligt at bruge Squarespace til det, Wix gør bedst – tilpasse en webside fuldstændigt fra et 100% tomt lærred.

Når det er sagt, er der intet galt i at bruge Squarespace. Hvis dit mål er at oprette et websted, der ser professionelt og æstetisk ud til i løbet af en dag, så er Squarespace mit valg, som knap nok renser ud Wix.

Før du hopper ind i de finere detaljer om, hvad der gør dem anderledes, er det vigtigt at tale om, hvad de har til fælles.

Ligheder mellem Wix og Squarespace

Både Wix og Squarespace er fantastiske webstedsbyggere. Pointen med webstedsbyggerne er at give nogen mulighed for hurtigt at bygge et websted ved helt fjerne behovet for at vide, hvordan man koder.

De fleste gode webstedsbyggere, herunder både Wix og Squarespace, håndterer alle aspekter af at eje et websted. Dette medfører normalt mere omkostninger – da de fjerner behovet for webhostingtjenester, køber et domænenavn fra en domæneregistrator, designgrænseflade, e-mail-adresser, integrationer, privatliv og alt andet under solen.

Wix og Squarespace er lige så direkte fra konkurrenterne som to virksomheder kan være, da de tjener den samme demografiske. Hvis du har brug for eller vil have et websted og ikke ønsker at finde ud af, hvordan det er bagved at udvikle webstedet, er du på udkig efter et af disse virksomheder. De giver begge mulighed for at opbygge et smukt websted med minimal indsats.

Hvem Wix er til

Jeg kommer ikke ind i alle de beskidte detaljer endnu, men lige til flagermus, skal du bruge Wix, hvis du har lidt mere tålmodighed til at tage dig tid til at mestre funktionaliteten af ​​Wix, og hvis du stadig ønsker det sømløse træk og -drop interface. Når Wix er mestret, er det det et kraftfuldt værktøj der giver dig mulighed for at omdanne et tomt lærred til et kunstværk.

Wix tilbyder et fuldt tilpasset websted med fantastisk kundesupport og et godt samfund, der hjælper dig med at opbygge et websted. Der er en læringskurve men indstillingerne lige ved hånden er næsten uendelige.

Wix er til folk, der ønsker at oprette et websted, der er unikt for dem. At bygge i en forudbygget skabelon er ikke så vigtig for disse mennesker. Wix-brugere er villige til at rodet med bygherren for at få fat på det.

Hvem Squarespace er til

Hvis du leder efter en måde at opbygge på et rent og enkelt websted inden for en skabelon så hurtigt som muligt er Squarespace den rigtige webstedsbygger for dig. Det er lettere og hurtigere at skabe et smukt færdigt produkt med Squarespace end andre steder. Hvad det mangler i funktioner, det kompenserer for i brugervenlighed og færdigt produkt.

Du skal bruge Squarespace, hvis du vil trække og slippe, men du vil også have dit websted bygget så hurtigt som muligt. En høj prioritet for dig er, at alt ser slankt, professionelt og ensartet ud, og du ikke ønsker at fikle med en masse indstillinger for at få det til at se sådan ud.

Kvadratområdet er ekstremt intuitivt og skaber hurtigt et æstetisk tiltalende og professionelt websted. De problemer, du støder på, er, når du beslutter, at du vil have mere end hvad Squarespace tilbyder. Hvis et smukt og enkelt websted inden for en forudbygget skabelon er dit mål uden at ville overkomplicere ting, er Squarespace for dig.

Træk og slip

Drag-and-drop-bygherrer er temmelig selvforklarende. Du tager et element, du vil bygge på siden, og trækker det til det sted, du vil have det.

Dette er et aspekt, hvor Squarespace og Wix begynder at afvige. Hvis du baserer din beslutning fra en del af denne anmeldelse, ville det være et godt afsnit at vælge. Squarespace giver dig kun mulighed for at trække dette element ind i et forudindstillet gitter, mens Wix giver dig mulighed for at trække ethvert element overalt.

Dette kan få dig til at tro, at Wix er den bedre mulighed, da det giver dig mulighed for at gøre, hvad du vil. Men det er bare ikke tilfældet—Det afhænger stadig af, hvad du ønsker, eller hvad du har brug for.

Med Wix frihed kommer muligheden for at rodet sammen aspekter af det websted, du bygger. Nedenfor er et eksempel på de problemer, der normalt dukker op i Wix. Når vi ændrer skrifttypestørrelsen på et afsnit – øges logoets overskrift også uforklarligt.

Wix-edit-overskrift

Designgrænsefladen på Squarespace er så enkel som det bliver. Du tager et element, du vil bygge på den forudindstillede skabelon, og det ind i en forudindstillet position, det kan placeres. Hele processen er standardiseret for at sikre, at dit websted forbliver sammenhængende og stiliseret.

Frihed eller mangel på frihed

Når det kommer til det, kan Squarespace og Wix adskilles med en ting: skabelonen.

Med Squarespace – hold dig til skabelonen, så får du et fantastisk websted. Med Wix – kan du holde dig til en skabelon og oprette et dejligt websted, men storheden kommer fra bølgende væk fra en skabelon.

Squarespace har bare de bedste skabeloner

Squarespace-theme1

Med Squarespace er det absolut muligt at vælge en skabelon, ændre al tekst og billeder på under en time og derefter gøres med dit websted. Det er så let med deres skabeloner at lave et enkelt og virkelig smukt websted.

Problemet med Squarespace går ud over den skabelon. Der er andre elementer, der kan tilføjes og flyttes rundt. Når du har rodet med skabelonen, åbner du dig selv for problemer.

Det er her Wix træder ind.

En latterlig mængde muligheder er, hvad du får med Wix. Listen over elementer, der skal tilføjes, er svimlende.

Wix-elementer

Så. Mange. Muligheder.

Wix-audio-afspillere

Selvom dette giver mulighed for at tilpasse websiden på enhver mulig måde, kan det også være overvældende. Menuer og små ikoner er i Wix hver eneste krik. På udkig efter en mulighed for at redigere et aspekt af siden vises muligvis et sted, du aldrig ville tænke at se.

Når det kommer til Wix, tænk frihed. Når det kommer til Squarespace, tænk effektivitet.

Kundesupport og vidensbase – Vinder: Wix

Begge software har en robust vidensbase, hvor det er muligt at finde alt, hvad der muligvis kræves mere forklaring. Wix har en mere lydhør kundesupport end Squarespace, men det er ikke meget.

helpdesk vektorDa Squarespace’s største styrke er at være enkel, men alligevel kraftig, er der ikke så meget, du har brug for at bruge videnbasen til. Men hvis du har brug for det – er det alt der.

Videnbasen er praktisk, hvis jeg ikke kan finde visse indstillinger eller elementer. Alt, hvad det kræver, er en hurtig søgning i videnbasen, der skal peges i den rigtige retning.

Hjælp til Wix er lidt mere relevant end Squarespace. Da Wix er mere kompliceret og har så mange funktioner, skal vidensbasen være stor. Heldigvis er det det. Wix Help Center har en forklaring på alt, hvad der kan forårsage forvirring eller synes at mangle.

Spørgsmålet opstår – Vil jeg bruge vidensbasen så meget? Jeg fandt, at jeg ikke havde brug for Squarespace’s videnbase meget ofte.

SEO – jævnt matchet

SEO-vektorWix og Squarespace matches jævnt, når det kommer til SEO. Dette bør ikke spille en rolle i din beslutning at bruge en af ​​dem.

En situation, der ved et uheld kan tipse din mening over for Squarespace, er, at Wix har et forfærdeligt SEO-ry. Årsagen er, at Wix før 2016 blev bygget på Flash-teknologi. I 2016 fik Wix løst alt dette og er nu på jævn grund med Squarespace.

SEO er fint på Squarespace og Wix. Deres SEO-funktioner inkluderer automatisk genererede sitemaps samt tilpassede sidetitler og metabeskrivelser. Begge muligheder giver dig mulighed for at bruge forskellige SEO-værktøjer. Hvis du planlægger at blogge og optimere SEO, fungerer begge dele for dig.

Den eneste gang Wix og Squarespace skal undgås er, hvis du virkelig planlægger at gå ud med SEO. Dette er normalt ikke tilfældet for folk, der bruger webstedsbyggere i første omgang.

Blogging – Vinder: Squarespace

blogikonvektorEndnu en vask mellem de to konkurrenter. Blogging er ligetil og effektiv med begge indstillinger. Hele den blog, som du ønsker eller forventer funktionelt, er til stede i Squarespace og Wix.

Én ben op i Squarespace har er muligheden for at planlægge stillinger til offentliggørelse senere. Squarespace har funktioner, der inkluderer smag, kommentarer og et delingsikon. Du kan også aktivere en RSS feed og opsæt en podcasting integration.

Bloggsiderne på Wix er det modsatte af resten af ​​tjenesten. Wix-blogging er overraskende enkel. Softwaren tilbyder en struktureret teksteditor, der giver dig mulighed for at tilføje billeder. Wix tilbyder stadig alt hvad du kunne ønske dig som blogejer. Det tillader forfattere, kategorier, kladder, omslagsfotos, visningstællere, avatarer, som tællere, og læse tidsestimater.

Prissætning – Vinder: Wix

Prisfastsættelsen for begge tjenester er relativt ens. Den lette leg-up ville gå til Wix her. Det prispunkt, som de fleste brugere bør vælge hos Wix, er $ 14 om måneden, og prispointet på Squarespace er $ 18 pr. Måned. Selvom disse priser er “månedligt” – gælder dette for årlig fakturering.

Den eneste forskel er, at Squarespace giver en mulighed for faktisk at betale månedligt, mens Wix ikke gør det. Dette privilegium kommer med et prismærke – at betale månedligt, de originale $ 18 dollars om måneden springer til $ 26 om måneden.

Den fulde prisstruktur af Wix er dybest set beregnet til at skubbe dig mod deres ubegrænsede mulighed til $ 14 om måneden. Der er en mulighed, der tilbyder flere frynsegoder, der kan ses nedenfor.

wix prisplaner

Squarespace’s priser tilbyder ikke mange muligheder, medmindre du leder efter en e-handelsindstilling. For generelle websteder er der to muligheder.

prisfastsættelse af firkantet

Jeg ville ikke lade prispoint påvirke din beslutning, hvis jeg var dig. Jeg vil basere min beslutning på, hvad der er beskrevet ovenfor.

Konklusion

Her er tinget – du kan ikke rigtig gå galt med at bruge Wix eller Squarespace.

Jeg kan med sikkerhed sige, at den ene ikke er bedre end den anden. Hvis der kun var en afhentning, er det det de er til to forskellige typer brugere.

Det handler ikke om, hvilken der har bedre priser, eller hvilken man kan tilbyde bedre SEO. Når du går til en webstedsbygger, skal du beslutte, hvad du vil have, når det kommer til dit webstedsbygning.

Dette handler mere om din præference for at oprette et websted end hvilken service der er better. Når du har fundet ud af det selv, vil du være i stand til at vælge det ene eller det andet.

Held og lykke!

Ofte stillede spørgsmål

Hvor sikker er Squarespace og Wix?

Begge hostingtjenester inkluderer gratis SSL-certifikater, når de er forbundet til deres websteder. Alle dine besøgende kan sikres, at hver side har en sikker forbindelse på dit websted.

Er Wix virkelig gratis?

Wix har en gratis version, men dit domænenavn har dette format: username.wixsite.com/siteaddress. For at bruge et brugerdefineret domæne og låse op for en masse funktioner skal du vælge en betalt plan.

Ejes Squarespace af Square?

De lyder ens, men de to virksomheder er ikke beslægtede.

Kan jeg bruge mit eget domæne med Squarespace og Wix?

Ja, hvis du har købt et domæne fra en tredjepartudbyder, kan du oprette forbindelse til dit websted ved domænekortlægning. Begge tjenester har nyttige videnbase artikler om at udføre dette, og deres kundesupport er der for at hjælpe, hvis du er forvirret.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector