Wix vs. Espai: 5 consideracions importants (Test Head to Head)

A la vida, tots hem de prendre decisions.


John Wilkes Booth va decidir disparar a Abraham Lincoln, un executiu de Decca Records va decidir fer fora els Beatles i Napoleó va decidir envair Rússia.

Aquests són dolent decisions que tots coneixem. El cas és que van ser la culminació de moltes opcions més petites i pobres.

Quina pistola feia servir John Wilkes Booth?

Quin era el reproductor discogràfic per interpretar la banda sonora dels Beatles?

Quina parella de roba interior (si portava una) portava Napoleó el dia que va decidir envair?

Tu ho ets va prendre la decisió per crear una bella web. (Només la història ens podrà explicar si aquesta era una bona decisió … Esperem que no sigui tan dolenta com les decisions anteriors.)

Ja que heu decidit seguir amb aquest esforç, ara haureu de prendre una decisió més petita, però igual d’important.

Quin creador de llocs web voleu allotjar el vostre lloc web a: Wix o Espai?

Els competidors

wix vs quadrat

En un racó tenim Wix – la funció carregada de gran pes que es promet com el millor lloc per crear el lloc web que desitgeu.

A l’altre racó que tenim Espai d’espai – el programari senzill d’utilitzar que permet semblar un expert des del primer moment.

El Baix-Baix

Dono la lleugera vora a Wix.

És possible utilitzar Wix gairebé tan bé com Squarespace per al que fa millor: crear una plantilla per crear un lloc web bell. Pero es no és possible utilitzar Squarespace per al millor que Wix: personalitzar completament un lloc web a partir d’un llenç 100% en blanc.

Dit això, no hi ha res dolent en utilitzar Squarespace. Si el vostre objectiu és crear un lloc web que tingui un aspecte professional i estètic agradable en menys d’un dia, aleshores Squarespace és la meva elecció, sense sortir de Wix.

Abans de saltar als detalls més delicats dels que els diferencien, és important parlar del que tenen en comú.

Similituds entre Wix i Espai

Tant Wix com Squarespace són creadors de llocs web increïbles. L’objectiu dels creadors de llocs web és permetre a algú que creï un lloc web ràpidament eliminant completament la necessitat de saber codificar.

La majoria de bons creadors de llocs web, inclosos Wix i Squarespace, gestionen tots els aspectes de la propietat d’un lloc web. Normalment costa més, ja que eliminen la necessitat de serveis d’allotjament web, comprant un nom de domini d’un registrador de dominis, una interfície de disseny, adreces de correu electrònic, integracions, privadesa i qualsevol altra cosa sota el sol..

Wix i Squarespace són tan directes de competidors com dues companyies, ja que serveixen per a un mateix grup demogràfic. Si necessiteu o voleu un lloc web i no vulgueu esbrinar quina és la peculiaritat del desenvolupament del lloc web, aleshores esteu buscant cap d’aquestes empreses. Ambdós permeten construir un bell lloc web amb un mínim esforç.

Per a qui és Wix

Encara no entraré en tots els detalls bruts, però a la dreta del ratpenat, haureu d’utilitzar Wix si teniu una mica més de paciència per aprofitar el temps per dominar la funcionalitat de Wix i si voleu arrossegar-se perfectament. -drop interfície. Un cop que domina Wix, ho és una eina potent que us permetrà convertir un llenç en blanc en una obra d’art.

Wix ofereix un lloc web totalment personalitzat, amb una fantàstica atenció al client i una gran comunitat per ajudar-vos a crear un lloc web. Hi ha una corba d’aprenentatge però la Les opcions al vostre abast són gairebé infinites.

Wix és per a persones que vulguin crear un lloc web que els sigui únic. No és tan important per a aquestes persones construir una plantilla preconstruïda. Els usuaris de Wix estan disposats a embolicar-se amb el constructor per obtenir-ne el problema.

Per a qui és Squarespace

Si estàs buscant una forma de construir un lloc web net i senzill dins d’una plantilla tan ràpidament possible, Squarespace és el creador de llocs web adequat per a vosaltres. És més fàcil i ràpid crear un bell producte acabat amb Squarespace que en qualsevol altre lloc. El que li manca de característiques, el que fa que sigui fàcil la utilització i el producte acabat.

Haureu d’utilitzar Squarespace si voleu arrossegar i deixar anar, però també voleu que el lloc web es construeixi el més aviat possible. Una alta prioritat per a tu és que tot sembli elegant, professional i uniforme i que no vulgueu divertir-vos amb un munt de configuracions perquè sembli així.

L’espai és extremadament intuïtiu i crearà ràpidament un lloc web estèticament agradable i professional. Els problemes en què us trobeu són quan decidiu que voleu més del que ofereix Squarespace. Si el vostre lloc web senzill i senzill dins d’una plantilla preconstruïda és l’objectiu sense voler complicar les coses, Squarespace és per vosaltres..

Arrossegar i deixar anar

Els constructors arrosseguats i desplegables són molt explicatius. Agafeu un element que voleu crear a la pàgina i l’arrossegueu fins on vulgueu.

Aquest és un aspecte on Squarespace i Wix comencen a divergir. Si baseu la vostra decisió en una part d’aquesta revisió, seria una bona secció per triar. Squarespace només permet arrossegar aquest element en una graella preestablerta mentre Wix permet arrossegar qualsevol element a qualsevol lloc.

Això us pot fer pensar que Wix és la millor opció, ja que us permeten fer el que vulgueu. Però això no és així—Encara depèn del que vulguis o del que necessites.

Amb la llibertat de Wix, arriba l’oportunitat d’escometre aspectes del lloc web que esteu construint. A continuació, es mostra un exemple dels problemes que apareixen generalment a Wix. Quan canviem la mida de la font d’una secció, el logotip de la capçalera també s’amplia inexplicablement.

wix-edit-title

La interfície de disseny de Squarespace és tan senzilla com resulta. Agafeu un element que vulgueu crear a la plantilla preestablerta i el podeu col·locar en una posició predeterminada. Tot el procés està estandarditzat per garantir que el vostre lloc web es mantingui cohesionat i estilitzat.

Llibertat o falta de llibertat

Quan es tracta, Squarespace i Wix es poden separar per una cosa: la plantilla.

Amb Squarespace: enganxeu-vos a la plantilla i tindreu un fantàstic lloc web. Amb Wix, podeu enganxar-vos a una plantilla i fer un bon lloc web, però la grandesa prové de desviar-se d’una plantilla.

Squarespace només té les millors plantilles

squarespace-theme1

Amb Squarespace, és possible triar una plantilla, canvieu tot el text i les imatges en menys d’una hora per després fer-ho amb el vostre lloc web. És tan fàcil amb les seves plantilles fer un lloc web senzill i realment bonic.

El problema de Squarespace va més enllà d’aquesta plantilla. Hi ha altres elements que es poden afegir i moure. Un cop embolicat amb la plantilla, t’obreran problemes.

Aquí és on entra Wix.

Wix ofereix una quantitat ridícula de possibilitats. La llista d’elements a afegir és impressionant.

elements de wix

Tan. Molts. Opcions.

reproductors d'àudio wix

Tot i que això permet la possibilitat de personalitzar la pàgina web de qualsevol manera possible, també pot ser aclaparador. Els menús i les icones petites es troben a tots els racons i racons de Wix. Si cerqueu una opció per editar un aspecte de la pàgina, pot aparèixer en un lloc que mai no us semblarà mirar.

Quan es tracta de Wix, pensa la llibertat. Quan es tracta de Espai, pensa l’eficiència.

Atenció al client i base de coneixement – Guanyador: Wix

Ambdós programaris tenen una base de coneixement robusta on és possible trobar qualsevol cosa que pugui necessitar més informació. Wix té una atenció al client més sensible que Squarespace, però no ho és per molt.

vector d’assistènciaCom que la màxima força de Squarespace és senzilla però potent, no hi ha tant que necessitaríeu per utilitzar la base de coneixement. Però, si ho necessiteu, hi és tot.

La base de coneixement és útil si no trobo determinats paràmetres o elements. Només cal que es faci una cerca ràpida a la base de coneixement per anar indicat en la direcció correcta.

El centre d’ajuda per a Wix és una mica més rellevant que el de Squarespace. Com que Wix és més complicat i té tantes característiques, la base de coneixement ha de ser excel·lent. Per sort, ho és. El Centre d’ajuda de Wix té una explicació per a qualsevol cosa que pugui causar confusió o que sembli que falta.

Sorgeix la pregunta: Vull utilitzar molt la base de coneixement? Em vaig trobar que no necessitava la base de coneixement de Squarespace molt sovint.

SEO: aparellat uniformement

Vector de SEOWix i Squarespace estan igualats quan es tracta de SEO. Això no hauria de tenir un paper en la vostra decisió per utilitzar qualsevol d’elles.

Una de les situacions que podria causar la seva opinió cap a Squarespace és que Wix té una reputació horrible de SEO. El motiu és que Wix pre-2016 es va construir amb tecnologia Flash. El 2016, Wix va arreglar tot això i ara es troba en un terreny uniforme amb Squarespace.

SEO està bé a Squarespace i Wix. Les seves funcions de SEO inclouen mapes de lloc generats automàticament, així com títols de pàgines personalitzables i meta descripcions. Les dues opcions us permeten utilitzar diverses eines de SEO. Si teniu previst blocar i optimitzar el SEO, aleshores us serà útil.

L’única vegada que s’ha d’evitar Wix i Squarespace és si realment teniu previst continuar tot amb SEO. Normalment no sol ser el cas de la gent que utilitza constructors de llocs web en primer lloc.

Blogging – Guanyador: Espai

vector icona blocUn altre rentat entre els dos competidors. El bloc de blogs és senzill i eficaç amb ambdues opcions. Tot el bloc funcionalment que desitgeu o espereu està present a Squarespace i Wix.

Un espai superior a Squarespace és la possibilitat de programar publicacions més endavant. Squarespace té funcions que inclouen afició, comentaris i una icona per compartir. També podeu habilitar una Feed RSS i configureu un integració de podcasts.

Les pàgines de blogs de Wix són tot el contrari que la resta del servei. Els blocs de wix són sorprenentment senzills. El programari ofereix un editor de text estructurat que permet afegir imatges. Wix encara ofereix tot el que podríeu desitjar com a propietari del bloc. Permet als autors, categories, esborranys, fotografies de portada, comptadors de visualitzacions, avatars, com comptadors, i estimació del temps de lectura.

Preu: guanyador: Wix

El preu dels dos serveis és relativament similar. La lleugera pujada aniria a Wix aquí. El punt de preu que la majoria d’usuaris haurien de triar a Wix és de 14 dòlars al mes i el de preu a Squarespace és de 18 dòlars al mes. Tot i que aquests preus són “mensuals”, es tracta de la facturació anual.

L’única diferència és que Squarespace ofereix una oportunitat de pagar realment mensualment, mentre que Wix no. Aquest privilegi inclou una etiqueta de preu: pagar mensualment els 18 dòlars originals al mes salta a 26 dòlars al mes.

L’estructura completa de preus de Wix està bàsicament destinada a orientar-vos cap a la seva opció Il·limitada a 14 dòlars al mes. Hi ha una opció que ofereix més avantatges que es poden veure a continuació.

plans de preus de wix

El preu de Squarespace no ofereix moltes opcions tret que busqueu una opció de comerç electrònic. Per als llocs web generals, hi ha dues opcions.

preus de l’espai quadrat

Jo no deixaria que els punts de preu afectessin la vostra decisió si jo fos tu. Basaria la meva decisió en el que es detalla més amunt.

Conclusió

Aquí està el tema – realment no podeu equivocar-se amb l’ús de Wix o Squarespace.

Puc dir amb seguretat que l’un no és millor que l’altre. Si només hi hagués un menjar per emportar, és això són per a dos tipus d’usuari diferents.

No es tracta de quins poden tenir millors preus o de quins poden oferir millors SEO. Quan aneu a un creador de llocs web, heu de decidir què voleu quan es tracti d’un edifici del vostre lloc web.

Es tracta més o menys de la vostra preferència per crear un lloc web que del servei apostatr. Un cop hàgiu pensat per vosaltres mateixos, podreu escollir un o un altre.

Bona sort!

FAQ

Què tan segura és Squarespace i Wix?

Els dos serveis d’allotjament inclouen certificats SSL gratuïts quan es connecten als seus llocs web. Tots els vostres visitants poden assegurar-se que cada pàgina té una connexió segura al vostre lloc web.

Wix és realment gratuït?

Wix té una versió gratuïta, però el vostre nom de domini tindrà aquest format: username.wixsite.com/siteaddress. Per utilitzar un domini personalitzat i desbloquejar moltes funcions, haureu de seleccionar un pla de pagament.

Squarespace és propietat de Square?

Semblen semblants, però les dues empreses no estan relacionades.

Puc utilitzar el meu propi domini amb Squarespace i Wix?

Sí, si heu adquirit un domini a un proveïdor de tercers, podeu connectar el vostre lloc mitjançant el mapatge de dominis. Els dos serveis disposen d’articles útils sobre bases de coneixements sobre com aconseguir-ho i l’assistència al client hi és útil per ajudar-vos en cas de confusió.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map