Wix vs. Shopify – Pro și contra examinate (2020)

Wix și Shopify sunt doi dintre cei mai mari jucători ai jocului de pe site-ul eCommerce. Atunci când decideți unde să vă construiți magazinul de comerț electronic, acestea sunt două alegeri fantastice.


Astăzi – să ne gândim la tine ca la Frodo și la comerț electronic ca sarcina ta de a distruge Unul inel. ��

Soluțiile noastre de comerț electronic sunt acolo pentru a vă ajuta. Sunt tovarășii tăi al căror obiectiv este să te ajute să creezi un site web de comerț electronic.

everbodyneedsasam gifShopify este ca Samwise Gamgee. Are un scop în viață: Să-l ajute pe Frodo să distrugă inelul. Scopul Shopify în această lume este de a ajuta oamenii să creeze și să mențină un magazin de comerț electronic.

Wix este ca Merry și Pippin. Cu siguranță vor să-l ajute pe Frodo să distrugă inelul, dar au alte lucruri. În lume există focuri de artificii și alee. De asemenea, ceva despre un copac uriaș.

Wix vrea să vă ajute să vă construiți magazinul de comerț electronic, dar se concentrează și pe o mulțime de alte lucruri.

Asta pune întrebarea: cu cine vrei să mergi în această aventură epică? Wix sau Shopify?

Concurentii

wix vs shopifyWix este un constructor de site-uri web care are fiecare caracteristică la care oricine se poate gândi. Nu puteți lipsi ceea ce puteți face cu Wix. Aceasta include comerțul electronic. Modul de a te gândi la Wix este un constructor de site-uri care are și funcționalitate de comerț electronic.

Shopify este o soluție de comerț electronic. Acest lucru face Shopify. Există pentru a permite antreprenorilor optimiști și ocazie de a construi magazinul pe care și-l doresc oferind, de asemenea, sprijin în toate lucrurile mici care apar în eCommerce.

TLDR;

În scopuri strict de comerț electronic, 95% dintre persoanele de acolo trebuie să utilizeze Shopify. Singurul moment când trebuie să utilizați Wix este dacă aveți o mică bibliotecă de produse simple și să valorizați simplitatea utilizării constructorului de site-uri web peste alte funcționalități de comerț electronic..

Wix funcționează bine pentru comerțul electronic pentru produse digitale și biblioteci mici, deoarece comerțul electronic nu este funcția sa principală. Shopify este acolo pentru a face totul despre munca de comerț electronic pentru o afacere.

Asemănări între Shopify și Wix

Cele două platforme nu sunt la fel de asemănătoare când vine vorba de utilizarea lor efectivă. Shopify seamănă cu WordPress lite, prin faptul că trebuie să alegi o temă pentru a-ți construi site-ul și există o mulțime de plugin-uri și aplicații care pot fi utilizate.

Wix este foarte diferit cu funcționalitatea drag-and-drop pe care o oferă. Modul în care construiți efectiv un site web pe Shopify depinde foarte mult de ce temă utilizați unde puteți utiliza un sistem de tracțiune și plasare. Wix nu este așa. Nu aveți de ales în funcționalitate deoarece Wix a construit funcționalitatea.

Puteți vinde cu ușurință produse pe ambele și puteți face cu ușurință un site web frumos pe ambele. Acolo se termină similitudinile mari.

Pentru cine este Wix

Wix este pentru cineva care dorește să-l păstreze simplu cu un constructor de site-uri web. Crearea unui site web frumos este ușor pe platformă. Funcționalitatea drag-and-drop vă permite să creați orice vă puteți gândi și este un editor de pânză cu adevărat gol.

Ar trebui să folosiți Wix pentru comerț electronic dacă vindeți câteva produse digitale sau doar o mână de produse fizice. Personalizarea site-ului web în jurul acestor produse va fi simplă și vă va permite să vă concentrați asupra designului site-ului.

Cine Shopify este pentru

Shopify este pentru antreprenorul înfometat gata să-și vândă produsele. Lumea comerțului electronic poate fi copleșitoare, iar Shopify îl face ușor.

Vechiul cuvânt este că nu știi ce nu știi. Shopify face ca acest lucru să fie aproape non-factor, deoarece fiecare caracteristică de care dispuneți a fost creată pentru a remedia un punct de durere magazinele de comerț electronic au avut în trecut.

Aceasta este frumusețea Shopify. A fost creat din necesitate de trei tipi canadieni care doreau un magazin online. Și-au dat seama că soluțiile existente sunt oribile și, în loc să se plângă, au luat măsuri. Aici beneficiați. Trebuie să folosiți noua soluție.

De asemenea, am evaluat Shopify ca fiind pretendent de vârf în bătălia noastră pentru cele mai bune platforme de comerț electronic.

Funcționalitate Wix Vs. Teme Shopify

Pe Wix, editorul poate fi selectat imediat. Cu o libertate totală de design, există câteva funcții nemaipomenite în editor care nu pot fi realizate la majoritatea constructorilor de site-uri web și sunt extrem de greu de construit pe site-uri web personalizate. Abilitatea lui Wix arunca videoclipuri și animație peste tot și oriunde este o caracteristică la nivelul următor.

Posibilitatea de a arunca orice pe site-ul dvs. web cu o funcționalitate ușor de utilizat și fără a fi nevoie să accesați un back-end pentru a edita nimic este ceea ce obțineți cu Wix.

Wix este cu siguranță mai ușor să construiți un site web frumos cu. Shopify vine cu o curbă de învățare, în timp ce Wix nu este cu adevărat. Există un constructor încorporat pe Shopify, dar cea mai mare parte a funcționalității clădirii depinde de ce temă folosești.

Există zece teme gratuite pe Shopify care pot crea cu adevărat un site web frumos. Unul nostru preferat de utilizat este Brooklyn, cel mai bun pentru magazinele de îmbrăcăminte de dimensiuni medii, dar fiecare este potrivit pentru anumite tipuri de magazine. Unul este specializat în fotografie de la margine, unul este excelent pentru crowdfunding, iar unul se concentrează pe a fi ușor de navigat.

Dacă doriți mai multe funcționalități, există mii de teme pentru a cumpăra pentru Shopify. Există o mulțime de dezvoltatori care creează teme pentru servicii de găzduire precum Shopify, WordPress și BigCommerce. Cei mai buni vin cu bazele de cunoștințe excelente și cu comunități mari în sine pentru a vă ajuta în continuare pe proiectele dvs..

Funcționalitatea comerțului electronic

Nu vreau să vând Wix pe scurt. Funcționează foarte bine ca platformă de comerț electronic. Dacă Shopify nu ar exista, probabil le-aș spune tuturor să folosească Wix, dacă nu doresc o personalizare completă cu o curbă de învățare uriașă.

Cu toate acestea, trăim într-o lume în care Shopify există. Cu aceasta vine cunoștința că Funcționalitatea comerțului electronic cu Shopify este superioară Wix.

Permiteți-mi să încep să spun ambele oferte de servicii optimizare mobilă. Unele dintre temele mai vechi ale lui Wix nu le sunt, dar probabil că nu le vei folosi oricum.

Wix vă permite să luați plăți, să gestionați transportul, să gestionați taxele, să utilizați un coș de cumpărături și să rămâneți actualizați prin e-mail. Această funcționalitate este mai mult decât suficientă pentru o mulțime de oameni. Dacă este nevoie doar de câteva produse, atunci, prin toate mijloacele, ar trebui să folosești Wix. Este mult mai simplu.

Dacă aveți nevoie de mai mult decât atât, utilizați Shopify. Gestionarea stocurilor pentru Shopify este cea mai bună din afacere – administrarea a peste 10 produse este de obicei o durere de cap pe Wix dar pe Shopify este ușor.

Shopify demo gif

Shopify oferă tot ce face Wix, dar are, de asemenea, extrem de ușor de utilizat vânzări cu mai multe canale, rapoarte aprofundate, o selecție uriașă de aplicații și soluții de comerț electronic de calitate a întreprinderilor. Cel mai bun lucru despre Shopify sunt nenumărate aspecte pe care nu le-ai crede că ai nevoie, dar pe care le faci. Cu cât folosiți Shopify cu atât veți găsi și utiliza mai mult.

Suport pentru clienți și bază de cunoștințe

Sincer este greu să discute mai multe despre ambele baze de cunoștințe ale platformei. Ei sunt exact ceea ce doriți de la o bază de cunoștințe. Dacă există ceva ce sunteți curios despre șanse sunt amândoi vor avea răspunsul.

relații CliențiAmbele echipe de asistență pentru clienți sunt extrem de receptive de asemenea. Totuși, marginea merge la Shopify aici. Dacă utilizați Shopify și contactați echipa de asistență pentru clienți și aflați că ați avut o experiență satisfăcătoare cu acel agent de asistență pentru clienți, le puteți trimite prin e-mail direct după aceea.

În nivelurile de preț mai ridicate, obțineți și propriul agent dedicat cu care puteți cunoaște și crește. În plus, Shopify vă oferă un cititor de carduri de credit gratuit astfel încât să puteți achiziționa personal și să folosiți Shopify ca sistem POS.

Celălalt aspect fantastic al Shopify și Wix sunt comunitățile lor. Căutarea a ceva pe forumurile lor aproape întotdeauna aduce înapoi un fir de discuții care vorbește deja despre acel subiect. Dacă nu o găsiți, puteți cere întotdeauna ceva acolo.

SEO – Care este mai bun?

Wix și Spațiu nu sunt cele mai bune soluții atunci când vine vorba de SEO dar tot funcționează bine. Cea mai bună opțiune pentru asta este WordPress. Cu toate acestea, ambele oferă funcții și funcții SEO care fac diferența.

vector seoCaracteristicile lor SEO includ sitemap-uri generate automat, precum și titluri de pagini personalizate și meta descrieri. Ambele opțiuni vă permit să utilizați diverse instrumente SEO. Dacă intenționați să faceți bloguri și să optimizați SEO, atunci va funcționa pentru dvs..

La sfârșitul zilei, cele mai multe sisteme de gestionare a site-urilor și de gestionare a conținutului permit personalizarea SEO. Shopify permite puțin mai multă libertate cu structurarea site-ului.

Problema principală cu SEO pe aceste platforme este că sunteți supus oricărei decizii luate cu privire la o mulțime de aspecte tehnice ale SEO. Aceasta nu înseamnă că site-ul dvs. web nu se poate clasifica cu aceste platforme.

Blogging – Estetică sau simplitate?

Ambele opțiuni vin cu bloguri încorporate funcționalitate. Ușura legătura merge la Shopify, deoarece oferă funcții de publicare avansate, cum ar fi postările programate.

O mulțime de funcționalități de blog încorporate pe Shopify sunt bune, dar estetica actuală va avea multe de-a face cu tema pe care o utilizați.

Funcțiile de blog Wix sunt simple, dar simple. Opțiunile pentru blogging în comparație cu restul Wix sunt surprinzător de subțiri, dar este încă posibil să creezi un blog frumos cu aspect.

În comparație cu prețurile Wix vs Shopify

Pentru fiecare plan de comerț electronic pe care vi-l oferă Wix aveți posibilitatea de a accepta plăți online fără comisioane. De asemenea, primiți lățime de bandă nelimitată, un domeniu gratuit timp de un an, fără reclame, Google Analytics, bonuri publicitare de 300 de dolari, aplicație de rapel pentru site și aplicația pentru creatorul de forme. Alte costuri cu Wix includ plata pentru aplicații.

Funcționalitatea de comerț electronic pe care o primiți la același preț pe Shopify este mult mai mare decât funcționalitatea Wix.

Fiecare nivel de prețuri pentru Shopify include produse nelimitate, suport 24/7, posibilitatea de a vinde în alte canale de vânzare, crearea comenzilor manuale, coduri de reducere, certificat SSL, recuperare de coș abandonat, plăți Shopify cu analiză fraudă, aplicație POS, hardware fizic, și o selecție robustă a aplicațiilor. Alte costuri implicate de Shopify sunt aplicațiile plătite, temele plătite și achiziționarea domeniului. Shopify include, de asemenea, un nivel de întreprindere personalizat, care permite mai multă personalizare pentru magazinele masive.

Împachetându-l

Atunci când vine vorba de a lua o decizie între Shopify și Wix, trebuie descoperiți ce este important atunci când vindeți produsele.

Încercați doar să vindeți câteva lucruri pe un site web plin de conținut? Wix ar putea fi pentru tine.

Încercați să începeți un imperiu de comerț electronic unde vindeți milioane de produse? Shopify va fi probabil alegerea potrivită pentru dvs..

FAQ

Pot folosi Shopify pe Wix?

Da, puteți utiliza o aplicație Shopify pe Wix. Cu toate acestea, la acel moment, veți plăti pentru Shopify și Wix, ceea ce nu are prea mult sens.

Care este cea mai bună platformă de comerț electronic?

Pentru funcționalitatea eCommerce pur, Shopify este cea mai bună platformă de comerț electronic. Acestea fiind spuse, o mulțime de magazine de comerț electronic funcționează cu succes pe alte platforme.

Cum construiesc un site web de comerț electronic?

Primul pas ar fi alegerea unei platforme, cum ar fi Shopify. Shopify simplifică configurarea unui magazin cu tutoriale.

Shopify își construiește site-ul?

Nu, va trebui să-ți creezi site-ul sau să plătești unui dezvoltator să-ți creeze site-ul pentru tine. Shopify are o rețea de designeri pe care o puteți angaja pentru a vă construi site-ul contra cost.

Ați putea dori, de asemenea:

 • Cel mai bun Gazduire Web
 • Cele mai bune platforme de comerț electronic

Referințe și credite de imagine:

 • Web-Logics.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map