Wix vs. Shopify – Hyödyt ja haitat tutkittu (2020)

Wix ja Shopify ovat eCommerce-verkkosivustopelin kaksi suurinta toimijaa. Nämä ovat kaksi loistavaa vaihtoehtoa päätettäessä missä verkkokauppasi rakennetaan.


Tänään – ajatelkaamme sinua Frodolla ja verkkokauppaa tuhoamistehtäväsi Yksi rengas. ��

Verkkokaupan ratkaisumme auttavat sinua. He ovat kumppaneitasi, joiden tavoitteena on auttaa sinua rakentamaan verkkokauppasivusto.

ikinä henkilökohtainen gifShopify on kuin Samwise Gamgee. Sillä on yksi tarkoitus elämässä: Auttaa Frodoa tuhoamaan rengas. Shopifyn yksi tarkoitus tässä maailmassa on auttaa ihmisiä luomaan ja ylläpitämään verkkokauppaa.

Wix on kuin Merry ja Pippin. He haluavat ehdottomasti auttaa Frodoa tuhoamaan renkaan, mutta heillä on tekeillä muita asioita. Maailmassa on ilotulitteita ja ale-esineitä. Myös jotain jättiläisestä puumiehestä.

Wix haluaa auttaa sinua verkkokaupan rakentamisessa, mutta se keskittyy myös joukkoon muita juttuja.

Se herättää kysymyksen: Kenen kanssa haluat mennä tähän eeppiseen seikkailuun? Wix tai Shopify?

Kilpailijat

wix vs shopifyWix on verkkosivustojen rakentaja, jolla on kaikki ominaisuudet, joihin kuka tahansa voi ajatella. Ei ole pulaa siitä, mitä voit tehdä Wixin kanssa. Tähän sisältyy verkkokauppa. Tapa ajatella Wixiä on verkkosivustojen rakentaja, jolla on myös verkkokaupan toiminnallisuus.

Shopify on verkkokaupparatkaisu. Tätä Shopify tekee. Se on olemassa, jotta optimistiset yrittäjät voivat mahdollisuus rakentaa haluamansa myymälä tarjoamalla samalla tukea kaikissa pienissä asioissa, jotka ilmestyvät verkkokauppaan.

TLDR;

Tiukasti verkkokauppaa varten 95%: lla ihmisistä tulisi käyttää Shopifea. Ainoa kerta, kun sinun tulee käyttää Wixiä, on, jos sinulla on pieni kirjasto yksinkertaisia ​​tuotteita ja arvostat heidän verkkosivustojen rakentajan käytön yksinkertaisuutta muihin verkkokaupan toimintoihin nähden..

Wix toimii hyvin digitaalisten tuotteiden ja pienten kirjastojen verkkokaupassa, koska verkkokauppa ei ole sen päätoiminto. Shopify on siellä tekemässä kaikki sähköisen kaupan toiminnasta toimii yritykselle.

Shopifyn ja Wixin samankaltaisuudet

Nämä kaksi alustaa eivät ole yhtä samanlaisia, kun on kyse niiden käytöstä. Shopify on tavallaan WordPress Lite, koska sinun on valittava teema verkkosivustosi rakentamiseksi ja siellä on joukko laajennuksia ja sovelluksia, joita voidaan käyttää.

Wix on hyvin erilainen sen tarjoamilla vetämällä ja pudottamalla -toiminnoilla. Tapa, jolla itse rakentaa verkkosivustoa Shopifelle, on hyvin riippuvainen käyttämästäsi teemasta, jossa voit käyttää vetämällä ja pudottamalla -järjestelmää. Wix ei ole sellainen. Sinulla ei ole valintaa toiminnallisuudesta, koska Wix rakensi toiminnallisuuden.

Voit helposti myydä tuotteita molemmilla ja tehdä helposti kauniin verkkosivun molemmilta. Siellä iso kuvan yhtäläisyydet loppuu.

Kenelle Wix on tarkoitettu

Wix on joku, joka haluaa pitää sen yksinkertaisena verkkosivujen rakentaja. Kaunis verkkosivuston luominen on helppoa alustalla. Vedä ja pudota -toiminnon avulla voit luoda mitä tahansa ajatella ja on todella tyhjä kangaseditori.

Sinun tulisi käyttää Wixiä verkkokauppaan, jos myyt muutama digitaalinen tuote tai vain kourallinen fyysisiä tuotteita. Sivuston mukauttaminen näiden tuotteiden ympärille on helppoa ja antaa sinun keskittyä verkkosivuston suunnitteluun.

Kenelle Shopify on tarkoitettu

Shopify on tarkoitettu nälkäiselle yrittäjälle, joka on valmis myymään tavaransa. Verkkokaupan maailma voi olla ylivoimainen, ja Shopify tekee siitä helpon.

Vanha sanonta on, et tiedä mitä et tiedä. Shopify tekee tästä melkein ei-tekijän, koska jokainen käytettävissäsi oleva ominaisuus on luotu korjata kipupiste, joka verkkokaupoilla oli aikaisemmin.

Se on Shopifyn kauneus. Kolme kanadalaista kaveria, jotka halusivat verkkokaupan, loivat sen. He tajusivat, että olemassa olevat ratkaisut olivat kamala ja valitut sen sijaan he ryhtyivät toimiin. Tästä hyödyt. Sinun on käytettävä uutta ratkaisua.

Arvioimme myös Shopifyn pääkilpailija taistelussa parhaat verkkokauppaympäristöt.

Wix-toiminnallisuus vs. Shopify-teemat

Wix-julkaisussa editori on jotain, jonka voit noutaa heti. Täydellisen suunnitteluvapauden ansiosta editorissa on mahtavia ominaisuuksia, joita ei voida tehdä useimmissa verkkosivustojen rakentajissa ja joita on erittäin vaikea yhdistää räätälöityihin verkkosivustoihin. Wixin kyky videon ja animaation heittäminen kaikkialle ja muualle on seuraavan tason ominaisuus.

Wixin avulla saat mahdollisuuden heittää mitä tahansa verkkosivustollesi helppokäyttöisillä toiminnoilla ja ilman, että tarvitset mitään taustamuotoa muokata mitään..

Wix on ehdottomasti helpompi rakentaa kaunis verkkosivusto. Shopifen mukana tulee oppimiskäyrä, kun taas Wixillä ei ole oikein. Shopififessa on sisäänrakennettu rakentaja, mutta suurin osa rakennuksen toiminnoista riippuu käyttämästä teemasta.

Shopifyssa on kymmenen ilmaista teemaa, joista voi todella tehdä kauniin verkkosivuston. Suosikkikäytäntömme on Brooklyn, paras keskisuurille vaatekauppoille, mutta jokainen sopii tietyntyyppisille myymälöille. Yksi on erikoistunut valokuvaamiseen reunasta reunaan, toinen sopii mainiosti joukkorahoitukseen ja toinen keskittyy helppoon navigointiin.

Jos haluat lisää toiminnallisuutta, siellä on tuhansia teemoja ostaa Shopifylle. On koko joukko kehittäjiä, jotka luovat teemoja isännöintipalveluille, kuten Shopify, WordPress ja BigCommerce. Parhaimmissa on hyvät tietokannat ja suuret yhteisöt, jotka auttavat sinua suunnittelusi suunnittelussa.

verkkokaupan toiminnallisuus

En halua myydä Wix short -tuotetta. Se toimii erittäin hyvin verkkokaupan alustana. Jos Shopififia ei olisi olemassa, luultavasti sanoisin kaikkien käyttävän Wixiä, elleivät he haluaisi täydellistä muokattavuutta jättiläisellä oppimiskäyrällä.

Elämme kuitenkin maailmassa, jossa Shopify on olemassa. Sen mukana tulee tieto siitä, että Verkkokaupan toiminnallisuus Shopifyn kanssa on parempi kuin Wixin.

Aloitan sanomalla molemmat palvelutarjoukset mobiili optimointi. Jotkut Wixin vanhemmista teemoista eivät ole, mutta et todennäköisesti koskaan käytä niitä.

Wixin avulla voit ottaa maksuja, hallita kuljetuksia, hallita veroja, käyttää ostoskoria ja pysyä ajan tasalla sähköpostitse. Tämä toiminnallisuus on enemmän kuin tarpeeksi monille ihmisille. Jos tämä on kaikki mitä tarvitset muutamalla tuotteella, sinun on kaikissa tapauksissa käytettävä Wixiä. Se on paljon yksinkertaisempaa.

Jos tarvitset enemmän kuin muuta, käytä Shopifea. Shopifen varastonhallinta on liiketoiminnan paras – yli 10 tuotteen hallinta on yleensä päänsärky Wixille mutta Shopifyssa se on helppoa.

Shopify-demon gif

Shopify tarjoaa kaiken, mitä Wix tekee, mutta siinä on myös erittäin helppokäyttöinen monikanavainen myynti, perusteelliset raportit, laaja valikoima sovelluksia ja yritysluokan verkkokaupan ratkaisuja. Parasta Shopififessa on lukemattomia pieniä näkökohtia, joita et uskoisi tarvitsevan, mutta teet. Mitä enemmän käytät Shopifea, sitä enemmän löydät ja käytät.

Asiakastuki ja tietokanta

On rehellisesti vaikeaa saada enemmän tietoa alustan molemmista tietopohjista. He ovat juuri sitä, mitä haluaisit tietokannasta. Jos sinulla on jotain kiinnostavaa, mahdollisuudet ovat molemmilla on vastaus.

asiakaspalveluMolemmat asiakastukitiimit ovat erittäin reagoivia yhtä hyvin. Reuna menee kuitenkin Shopifylle täällä. Jos käytät Shopifea ja otat yhteyttä asiakastukitiimiin ja huomaat, että sinulla on ollut tyydyttävä kokemus kyseisen asiakastukiedustajan kanssa, voit lähettää heille sähköpostia heti sen jälkeen.

Korkeamman hinnoittelun tasoilla saat myös oman edustajan, jonka kanssa voit tuntea ja kasvaa. Lisäksi Shopify antaa sinulle ilmainen luottokortinlukija joten voit tehdä henkilökohtaisia ​​ostoksia ja käyttää Shopifea POS-järjestelmänä.

Toinen fantastinen osa Shopifea ja Wixiä ovat heidän yhteisönsä. Jotain foorumeista etsiminen tuo melkein aina takaisin keskusteluketjuun, joka puhuu jo aiheesta. Jos et löydä sitä, voit aina kysyä jotain sieltä itse.

SEO – mikä on parempi?

Wix ja neliö eivät ole parhaita ratkaisuja hakukoneoptimoinnissa mutta ne toimivat silti hyvin. Paras vaihtoehto siihen on WordPress. Molemmat tarjoavat kuitenkin SEO ominaisuuksia ja ominaisuuksia, joilla on merkitystä.

SEO vektoriNiiden SEO-ominaisuuksiin kuuluvat automaattisesti luodut sivustokartat sekä muokattavat sivunimikkeet ja metakoodit. Kummankin vaihtoehdon avulla voit käyttää erilaisia ​​SEO-työkaluja. Jos suunnittelet bloggaamista ja SEO: n optimointia, niin kumpi tahansa toimii sinulle.

Päivän lopussa useimmat verkkosivustojen rakentajat ja sisällönhallintajärjestelmät sallivat SEO: n mukautettavuuden. Shopify antaa hieman enemmän vapautta verkkosivustosi jäsentelyllä.

SEO: n pääkysymys näillä alustoilla on, että olet vastuussa kaikista päätöksistä, joita he tekevät koskien paljon SEO teknisiä näkökohtia. Tämä ei tarkoita, että verkkosivustosi ei voi sijoittua näihin alustoihin.

Blogging – estetiikka tai yksinkertaisuus?

Molemmissa näissä vaihtoehdoissa on sisäänrakennettu bloggaaminen toiminnallisuutta. Pieni jalka ylös suuntautuu Shopifylle, koska se tarjoaa edistyneitä julkaisutoimintoja, kuten ajoitetut viestit.

Suuri osa Shopifyn sisäänrakennetusta blogitoiminnasta on hyvä, mutta todellisella estetiikalla on paljon tekemistä käyttämäsi teeman kanssa.

Wix-blogitoiminnot ovat yksinkertaisia, mutta suoraviivaisia. Bloggelmavaihtoehdot muihin Wix-verrattuna ovat yllättävän ohuita, mutta silti on mahdollista luoda mukavan näköinen blogi.

Wix vs Shopify -hinnoittelu verrattuna

Jokaisesta Wixin tarjoamasta verkkokauppasuunnitelmasta sinulla on mahdollisuus hyväksyä online-maksut ilman palkkioita. Saat myös rajoittamattoman kaistanleveyden, ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi, ei mainoksia, Google Analyticsin, 300 dollarin mainoskupongit, sivuston tehostesovelluksen ja lomakemuodostajan sovelluksen. Muut Wixin kustannukset sisältävät sovelluksista maksetut.

Verkkokaupan toiminnot, jotka saat samasta hinnasta Shopify on paljon suurempi kuin Wixin toiminnallisuus.

Jokainen Shopify-hinnoittelutaso sisältää rajoittamattoman määrän tuotteita, 24/7 -tukea, mahdollisuuden myydä muilla myyntikanavilla, tilausten luonti manuaalisesti, alennuskoodit, SSL-sertifikaatti, hylätyn ostoskorin palautus, Shopify-maksut petosanalyysillä, POS-sovellus, fyysinen laitteisto, ja vankka sovellusvalinta. Muut Shopififen liittyvät kulut ovat maksetut sovellukset, maksetut teemat ja verkkotunnuksen hankinta. Shopify sisältää myös räätälöidyn yritystason, joka mahdollistaa entistä mukautettavan suurille kaupoille.

Kääri se

Kun on kyse päätöksenteosta Shopifyn ja Wixin välillä, sinun on tehtävä selvittää mikä on tärkeää kun myyt tuotteitasi.

Yritätkö vain myydä muutamia asioita kauniilla verkkosivustolla, joka on täynnä sisältöä? Wix saattaa olla sinulle.

Yritätkö perustaa verkkokaupan imperiumin, jossa myyt miljoonia tuotteita? Shopify on todennäköisesti oikea valinta sinulle.

Ohje

Voinko käyttää Shopifea Wixissä?

Kyllä, voit käyttää Shopify-sovellusta Wixissä. Silloin maksat kuitenkin Shopifesta ja Wixistä, joilla ei ole paljon järkeä.

Mikä on paras verkkokaupan alusta?

Puhtaan verkkokaupan toiminnallisuuden vuoksi Shopify on paras verkkokaupan alusta. Tämän sanottua, monet verkkokaupat toimivat onnistuneesti muilla alustoilla.

Kuinka voin rakentaa verkkokauppasivuston?

Ensimmäinen askel olisi valita alusta, kuten Shopify. Shopify on helppo perustaa kauppa opetusohjelmien avulla.

Rakentaako Shopify verkkosivustosi?

Ei, joudut rakentamaan verkkosivustosi tai maksamaan kehittäjälle rakentamaan verkkosivustosi sinulle. Shopifillä on suunnittelijaverkosto, jonka voit vuokrata verkkosivustosi luomiseksi maksua vastaan.

Saatat pitää myös:

  • Paras Web-hosting
  • Parhaat verkkokauppaympäristöt

Viitteet ja kuvapisteet:

  • Web-Logics.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector