Wix vs. neliötila – 5 tärkeätä huomautusta (Head to Head Test)

Elämässä meillä kaikilla on päätöksiä.


John Wilkes Booth päätti ampua Abraham Lincolnin, Decca Recordsin johtaja päätti torjua Beatlesin, ja Napoleon päätti hyökätä Venäjälle.

Nämä ovat huono päätökset, joista me kaikki tiedämme. Asia on, että nämä olivat monien pienempien, huonojen valintojen huipentuma.

Minkä aseen John Wilkes Booth käytti?

Millainen levy-soitin toisti Beatles-ääniraitaa?

Minkä parin alusvaatteiden (jos hänellä oli sellainen) Napoleon pukeutui päivänä, jolloin hän päätti hyökätä?

olet teki päätöksen rakentaa kaunis uusi verkkosivusto. (Vain historia voi kertoa meille, oliko tämä hyvä päätös … Toivomme, ettei se ole niin paha kuin yllä olevat päätökset.)

Koska olet päättänyt käydä läpi tämän pyrkimyksen, joudut nyt tekemään pienemmän, mutta yhtä tärkeän päätöksen.

Missä verkkosivustojen rakentajassa aiot ylläpitää verkkosivustosi: Wix tai neliö?

Kilpailijat

wix vs neliö

Yhdessä kulmassa meillä on Wix – ominaisuus kuormitettuna painavalla painalluksella, joka lupaa olevansa paras paikka luoda haluamasi verkkosivusto.

Toisessa nurkassa meillä on Squarespace – helppokäyttöinen ohjelmisto, jonka avulla voit näyttää asiantuntijalta heti alusta alkaen.

Matala-alas

Annan pienen reunan Wixille.

Wixiä on mahdollista käyttää melkein yhtä hyvin kuin Squarespace siinä, mikä se parhaiten tekee – rakentaa mallipohjaan kauniin verkkosivun luomiseksi. Mutta se on ei on mahdollista käyttää Squarespace-sovellusta siihen, mitä Wix tekee parhaiten – verkkosivuston mukauttaminen täysin 100% tyhjästä kankaasta.

Sitä vastoin Squarespace-sovelluksen käyttämisessä ei ole mitään vikaa. Jos tavoitteesi on luoda verkkosivusto, joka näyttää ammattimaiselta ja esteettisesti miellyttävältä alle päivässä, niin Squarespace on minun valintani, tuskin reunustaen Wixiä.

Ennen kuin hyppäät hienompiin yksityiskohtiin siitä, mikä tekee heistä erilaisia, on tärkeää puhua siitä, mikä heillä on yhteistä.

Wix: n ja ruututilan väliset yhtäläisyydet

Sekä Wix että Squarespace ovat uskomattomia verkkosivustojen rakentajia. Verkkosivustojen rakentajien tarkoituksena on antaa jonkun rakentaa verkkosivusto nopeasti poistetaan kokonaan tarve osata koodata.

Useimmat hyvät verkkosivustojen rakentajat, mukaan lukien sekä Wix että Squarespace, käsittelevät verkkosivuston omistamisen kaikkia näkökohtia. Tämä aiheuttaa yleensä enemmän kustannuksia – koska ne poistavat tarpeen verkkopalvelupalveluista, verkkotunnuksen ostamisesta verkkotunnuksen rekisteröijältä, suunnittelurajapinnalta, sähköpostiosoitteista, integraatioista, yksityisyydestä ja kaikesta muusta auringon alla..

Wix ja Squarespace ovat yhtä suoria kilpailijoita, koska kaksi yritystä voi olla, koska ne palvelevat samaa väestöryhmää. Jos tarvitset tai haluat verkkosivuston etkä halua selvittää verkkosivustojen kehityksen takana olevaa typerää, etsit jompaa kumpaa näistä yrityksistä. Niiden molempien avulla voit rakentaa kauniin verkkosivuston pienellä vaivalla.

Kenelle Wix on tarkoitettu

En päästä vielä kaikkiin likaisiin yksityiskohtiin, mutta oikein kuin lepakko, sinun tulisi käyttää Wixiä, jos sinulla on hieman enemmän kärsivällisyyttä ottaa aikaa Wixin toiminnallisuuden hallitsemiseen ja jos haluat silti saumattoman vetämisen ja vetämisen -klapin käyttöliittymä. Kun Wix on hallittu, niin se on tehokas työkalu jonka avulla voit muuttaa tyhjän kankaan taideteokseksi.

Wix tarjoaa täysin räätälöityä verkkosivustoa, jossa on fantastinen asiakastuki ja loistava yhteisö verkkosivun rakentamisessa. On oppimiskäyrä, mutta vaihtoehtoja hyppysissäsi on melkein loputtomia.

Wix on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat luoda heille ainutlaatuisen verkkosivuston. Rakentaminen valmiiksi rakennetun mallin sisällä ei ole yhtä tärkeä näille ihmisille. Wix-käyttäjät ovat valmiita sotimaan rakentajan kanssa saadakseen sen kiinni.

Kenelle Ruututila on

Jos etsit tapaa rakentaa puhdas ja yksinkertainen verkkosivusto mallissa niin nopeasti niin kuin mahdollista, Squarespace on oikea verkkosivustojen rakentaja sinulle. Squarespace-palvelun avulla on helpompaa ja nopeampaa luoda kaunis lopputuote kuin missään muualla. Mitä sillä puuttuu ominaisuuksista, se kompensoi helppokäyttöisyyden ja lopputuotteen.

Sinun tulisi käyttää Ruudun tilaa, jos haluat vetää ja pudottaa, mutta haluat myös, että verkkosivustosi rakennetaan mahdollisimman pian. Sinulle on erittäin tärkeätä, että kaikki näyttää tyylikkäiseltä, ammattimaiselta ja yhtenäiseltä etkä halua vihata joukolla asetuksia, jotta se näyttää tältä.

Ruututila on erittäin intuitiivinen ja luo nopeasti esteettisesti miellyttävän ja ammattitaitoisen verkkosivuston. Törmäät ongelmiin, kun päätät haluavan enemmän kuin mitä Squarespace tarjoaa. Jos kaunis ja yksinkertainen verkkosivusto on valmiiksi rakennetussa mallipohjassa tavoitteesi haluamatta monimutkaista asioita, niin Squarespace on sinua varten.

Raahaa ja pudota

Vedä ja pudota -rakentajat ovat melko itsestään selviäviä. Otat sivulle rakennettavan elementin ja vedät sen haluamaasi paikkaan.

Tämä on yksi näkökohta, jossa Squarespace ja Wix alkavat poiketa toisistaan. Jos perustat päätökseesi yhden osan tästä arvostelusta, tämä olisi hyvä valinta. Ruututilan avulla voit vetää elementin vain esiasetettuun ruudukkoon samalla Wixin avulla voit vetää mitä tahansa elementtiä mihin tahansa.

Tämä saattaa antaa sinun ajatella, että Wix on parempi vaihtoehto nähdä, kuinka se antaa sinun tehdä mitä haluat. Mutta niin ei vain ole– se riippuu silti siitä, mitä haluat tai mitä tarvitset.

Wixin vapaus tarjoaa mahdollisuuden hämmentää rakentamasi verkkosivuston näkökohtia. Alla on esimerkki ongelmista, jotka yleensä ilmestyvät Wixissä. Kun muutamme yhden osan fonttikokoa – myös otsikon logoa suurennetaan selittämättä.

Wix-edit-nimikkeisiin

Squarespace: n suunnittelurajapinta on niin yksinkertainen kuin se tulee. Otat elementin, jonka haluat rakentaa esiasetettuun malliin, ja sen esiasetettuun asentoon, jonka se voi sijoittaa. Koko prosessi on standardisoitu, jotta verkkosivustosi pysyy yhtenäisenä ja tyyliteltynä.

Vapaus tai sen puute

Neliön neliö ja Wix voidaan erottaa yhdellä asialla: malli.

Squarespace: n avulla – pysy kiinni mallissa ja sinulla on fantastinen verkkosivusto. Wixin avulla voit pysyä mallissa ja luoda mukavan verkkosivuston, mutta suuruus tulee siitä, että pyöritetään mallia.

Ruututilassa on vain parhaat mallit

Squarespace-theme1

Squarespace-tilassa on täysin mahdollista valita malli, muuta kaikki teksti ja kuvat alle tunnissa ja sitten tehdään verkkosivustosi kanssa. Niiden malleilla on niin helppoa tehdä yksinkertainen ja todella kaunis verkkosivusto.

Squarespace -ongelma ylittää kyseisen mallin. On muitakin elementtejä, joita voidaan lisätä ja siirtää. Kun sotkeat mallia, avaat itsesi vaikeuksiin.

Tässä Wix astuu sisään.

Naurettava määrä mahdollisuuksia on mitä Wix tarjoaa. Lisättävien elementtien luettelo on huikea.

Wix-elementit

Niin. Monet. vaihtoehdot.

Wix-audio-soittimet

Vaikka tämä mahdollistaa verkkosivun mukauttamisen kaikin mahdollisin tavoin, se voi myös olla ylivoimainen. Valikot ja pienet kuvakkeet ovat Wixin jokaisessa nurkassa. Etsimällä vaihtoehtoa muokata sivun osaa saattaa näkyä paikalla, jota et koskaan uskaltaisi näyttää.

Kun se tulee Wix, ajattele vapautta. Kun se tulee Neliö, ajattele tehokkuutta.

Asiakastuki ja tietokanta – Voittaja: Wix

Molemmilla ohjelmistoilla on vankka tietopohja, josta on mahdollista löytää kaikkea sellaista, joka saattaa tarvita selittämistä. Wixillä on reagoivampi asiakastuki kuin Squarespacella, mutta se ei ole paljoa.

tukipalvelun vektoriKoska Squarespace-yksikön suurin vahvuus on yksinkertaisuus mutta tehokkuus, tietopohjan käyttäminen ei edellytä niin paljon. Silti, jos tarvitset sitä – siinä kaikki on.

Tietokanta on hyödyllinen, jos en löydä tiettyjä asetuksia tai elementtejä. Tarvitaan vain nopea haku tietokannasta, jotta se voidaan osoittaa oikeaan suuntaan.

Wixin ohjekeskus on hiukan osuvampi kuin Squarespace. Koska Wix on monimutkaisempi ja siinä on niin monia ominaisuuksia, tietopohjan on oltava upea. Onneksi se on. Wix-ohjekeskuksessa on selitys kaikille, jotka saattavat aiheuttaa sekaannusta tai puuttuvat.

Esiintyy kysymys – haluanko käyttää tietopohjaa niin paljon? Huomasin, että en tarvitse Squarespace-tietokantaa kovin usein.

SEO – tasapainossa

SEO-vektoriWix ja Squarespace vastaavat tasaisesti SEO: ta. Tämän ei pitäisi olla merkitystä päätöksessäsi käyttää jompaa kumpaa niistä.

Yksi tilanne, joka saattaa vahingossa johtaa mielipiteesi kohti Squarespacea, on se, että Wixillä on kamala SEO-maine. Syynä on, että ennen vuotta 2016 Wix rakennettiin Flash-tekniikkaan. Vuonna 2016 Wix korjasi kaiken tämän ja on nyt tasaisella kentällä Squarespacen kanssa.

SEO on hyvä Squarespace- ja Wix-sovelluksissa. Niiden SEO-ominaisuuksiin kuuluvat automaattisesti luodut sivustokartat sekä muokattavat sivunimikkeet ja metakoodit. Kummankin vaihtoehdon avulla voit käyttää erilaisia ​​SEO-työkaluja. Jos suunnittelet bloggaamista ja SEO: n optimointia, niin kumpi tahansa toimii sinulle.

Ainoa aika välttää Wix-sovellusta ja Squarespacea on, jos todella aiot mennä kaikki ulos SEO: lla. Tämä ei yleensä ole tilanne ihmisillä, jotka käyttävät ensisijaisesti verkkosivustojen rakentajia.

Blogging – Voittaja: Ruututila

blogi-kuvake vektoriToinen pesu kahden kilpailijan välillä. Bloggaaminen on suoraviivaista ja tehokasta molemmilla vaihtoehdoilla. Kaikki blogi, jonka toiminnallisesti haluat tai odottaa, on läsnä ruudussa Squarespace ja Wix.

Yksi jalka ylöspäin neliössä on kyky ajoittaa viestit julkaisemiseen myöhemmin. Ruututilassa on ominaisuuksia, jotka sisältävät mieltymykset, kommentit ja jakamiskuvakkeen. Voit myös ottaa käyttöön RSS-syöte ja perustaa a podcasting-integraatio.

Wixin blogisivut ovat tavallaan päinvastainen kuin muu palvelu. Wix-blogointi on yllättävän yksinkertaista. Ohjelmisto tarjoaa jäsennellyn tekstieditorin, jonka avulla voit lisätä kuvia. Wix tarjoaa edelleen kaiken mitä halut blogin omistajana. Sen avulla kirjoittajat, luokat, luonnokset, kansikuvat, näkymälaskurit, avatarit, kuten laskurit, ja lukea aikaennusteita.

Hinnoittelu – Voittaja: Wix

Molempien palveluiden hinnoittelu on suhteellisen samanlaista. Lievä jalka ylös menee Wixille täällä. Hintapiste, jonka useimpien käyttäjien tulisi valita Wixissä, on 14 dollaria kuukaudessa ja Squarespace-hinta on 18 dollaria kuukaudessa. Vaikka nämä hinnat ovat ”kuukausittaisia” – tämä koskee vuosittaista laskutusta.

Ainoa ero on, että Squarespace tarjoaa mahdollisuuden tosiasiallisesti maksaa kuukausittain, kun taas Wix ei. Tämä etuoikeus sisältyy hintalappuun – maksaa kuukausittain alkuperäiset 18 dollaria dollaria kuukaudessa hyppää 26 dollariin kuukaudessa.

Wixin koko hinnoittelurakenteen tarkoituksena on periaatteessa ajaa sinua kohti rajoittamatonta vaihtoehtoaan 14 dollaria kuukaudessa. On vaihtoehto, joka tarjoaa lisää etuisuuksia, jotka näkyvät alla.

Wix-hinnasuunnitelmat

Ruututilan hinnoittelu ei tarjoa monia vaihtoehtoja, ellet ole etsimässä verkkokauppaa. Yleisillä verkkosivustoilla on kaksi vaihtoehtoa.

neliöiden hinnoittelu

En tekisi hintapisteiden vaikuttavan päätökseesi, jos olisin sinä. Perustelisin päätöstäni edellä esitettyihin yksityiskohtiin.

johtopäätös

Tässä on asia – et voi todella mennä pieleen Wix- tai Squarespace-sovelluksen kanssa.

Voin vakuuttavasti sanoa, että yksi ei ole parempi kuin toinen. Jos siellä oli vain yksi takeaway, niin se on ne ovat kahta erityyppistä käyttäjää varten.

Kyse ei ole siitä, kummalla on parempi hinnoittelu tai kumpi voi tarjota parempaa SEO: ta. Kun menee verkkosivujen rakentajalle, sinun on päätettävä, mitä haluat verkkosivustosi rakentamisessa.

Tämä koskee enemmän mieluummin verkkosivuston rakentamista kuin sitä, mikä palvelu on parasr. Kun olet selvittänyt sen itse, voit valita yhden tai toisen.

Onnea!

Ohje

Kuinka turvallinen Squarespace ja Wix ovat?

Molemmat isännöintipalvelut sisältävät ilmaisia ​​SSL-varmenteita, kun ne ovat yhteydessä heidän verkkosivustoihin. Kaikille kävijöillesi voidaan varmistaa, että jokaisella sivulla on turvallinen yhteys verkkosivustollesi.

Onko Wix todella ilmainen?

Wixillä on ilmainen versio, mutta verkkotunnuksesi nimen muoto on seuraava: käyttäjätunnus.wixsite.com/siteadress. Jotta voit käyttää mukautettua verkkotunnusta ja avata paljon ominaisuuksia, sinun on valittava maksettu suunnitelma.

Onko Squarespace Square?

Ne kuulostavat samanlaisilta, mutta nämä kaksi yritystä eivät ole etuyhteydessä.

Voinko käyttää omaa verkkotunnustani Squarespace ja Wix -sovelluksissa?

Kyllä, jos ostit verkkotunnuksen kolmannelta osapuolelta, voit yhdistää sivustosi verkkotunnuksen kartoittamalla. Molemmilla palveluilla on hyödyllisiä tietopohjaartikkeleita tämän toteuttamisesta, ja heidän asiakastuensa auttaa sinua hämmentyessäsi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector