A legjobb weboldalkészítők (2020)

Itt van egy titok, amelyet a legtöbb fejlesztő nem mond el neked: a weboldal készítői nem az emberek.


Miért ne? Nos, vegye figyelembe, hogy:

 • ☑️ Az egyedi fejlesztőknél a webhelytervezés átlagos költsége 2000 USD, a weboldal készítője meglepően olcsó.
 • ☑️ A weboldal készítői jók. Nagyon jó. (Szinte mindennel meg tudnak birkózni, amit építeni akarsz.)
 • ☑️ Kevesebb, mint 30 perc alatt elérhetővé válhat egy webhely – a WordPress, CSS vagy HTML részletes ismerete nélkül.

Természetesen egyetlen régi weboldal készítő sem fog megtenni.

Ez az oka az alábbiakban a legjobb webhely-készítő lehetőségeknek.

Következtetésünk? Wix a legjobb fogadás.

Erről bővebben később.

Ha tudni akarja, miért, megteheti ugrás az árukra vagy olvassa el a következő részt, hogy megtudja, mi volt a felülvizsgálati folyamat.

Contents

Hogyan áttekintettük a weboldal-építőket

A folyamatunk egyszerű:

 • ☑️ Szűkítse le a lehetőségeket 15 legnépszerűbb weboldal-készítőre
 • ☑️ Nyisson fiókot minden webhely-készítővel, és valósítson meg egy weboldalt, hogy megnézze, mennyire jól működik
 • ☑️ Az egyes webhelyek terhelési sebességének tesztelése

Ezután ezeket a funkciókat és erősségeket összehasonlítva a weboldal-készítő árával képesek voltunk összeállítani egy olyan weboldal-készítők listáját, amelyek mindenkinek megfeleljenek az induláshoz..

Itt van, amit találtunk.

A kanadai kisvállalkozások legnépszerűbb weboldalkészítői

Teljes nyilvánosságra hozatal (és emlékeztető): A HostingCanada.org egy közösség által támogatott kutatási oldal, és kevés jutalékot szerezhetünk, ha az alábbi linkek valamelyikével weboldal-készítőt vásárol. Az Ön támogatása tartja a világítást itt, Ottawában, és nem számít fel extra költségeket (valójában néha van egy kedvező árkedvezmény). Csak olyan webhely-építőket foglalok magában, amelyek rendkívül egyszerűen használhatók, és amelyeket legalább 12 hónapon keresztül személyesen használtam a saját webhelyemen vagy az ügyfeleimnél..

* Éves árazás (Igen, a BoldGrid olcsó.)

1. Wix – A legjobb eredmény

A legegyszerűbb a teljes testreszabáshoz

wix logó

kattintás és húzásA Wix legfontosabb választásunk azért van, mert a weboldal-készítők kissé szokatlan zónájában lakik.

Nem csak drag-and-drop funkcionális weboldal készítő, hanem bármilyen elemet elhelyezhet bárhol és bármikor tedd szinte amit akarsz.

Nincs előre beállított rács vagy ilyesmi. – mondta Wix tehetünk bármit – és akkor ők csinálták.

A Wix ma több mint 20 millió webhelyet üzemeltet az interneten.

A Négyzettel összehasonlítva a két építő kedvezően összehasonlítja, és a lakosság nagy része valóban jobban megfelelne a Wix használatának..

A Wix alapvetően a Squarespace ultra testreszabható verziója. Miután megnézte a Wix fejlődését az elmúlt években, intuitív tervezése és útmutatói teszik szilárd választássá az új webhelytulajdonosok számára.

A jó

A Wix-ben a legjobb dolog a lehetőségek. Az eszközöket és hatalmat kínálnak a felhasználók számára az építéshez, amit építeni akarnak. Ennek oka van annak, hogy a Wix vezető szerepet tölt be az iparban, és az egyik kedvenc szoftveralkalmazásunk.

 • 300+ minőségi sablonok
 • Abszurd mennyiségű elem
 • Kiterjedt GYIK és tudásbázis
 • Ésszerű árképzés
 • Ingyenes verzió
 • Reaktív és hasznos támogatás
 • Intuitív és kezdőbarát
 • Mobil optimalizálás
 • Mesterséges tervezési intelligencia

Olyan lehetőség kínálata, mint Mesterséges tervezési intelligencia – ahol a Wix kérdéseket tesz fel Önnek, majd fejhallgatót ad az építési folyamatról – olyan dolgok, amire nem számíthat egy webhelyeket építő szoftveralkalmazástól.

Annak lehetővé tétele, hogy egy teljes kezdő kezdje akár a semmiből, akár egy lépéssel felfelé az építési folyamatban, pontosan oka annak, hogy a Wix a második legjobb webhely-készítő. A társaság megérti felhasználóit és igyekszik segíteni nekik.

A rossz

A számos lehetőség és a figyelemfelkeltő funkciók segítségével a weboldal készítésének egyszerű megoldása megdöbbentő lehet.

Ki használja a Wix-et??

A Wix-et kell használnia, ha húzni akar, de van némi türelme, hogy időt szánjon a Wix funkcionalitásának elsajátítására. Miután Wix elsajátította, ez egy hatalmas eszköz, amely lehetővé teszi az üres vászon műalkotássá történő alakítását.

Olvassa el a teljes Wix-áttekintést. 

2. SQUARESPACE – A második helyezett

Készítsen gyönyörű webhelyeket perc alatt

négyzet alakú logó nagy

A Squarespace a második helyünk a legjobb építkezés koronájához. ��

Az okok rendkívül egyértelműek, és mind ugyanazon következtetésre vezetnek. Egy óra alatt elkészíthet gyönyörű és professzionális megjelenésű weboldalt.

Nyilvánvaló, hogy sokkal több időt tölthet az építőben, egyedi munkák készítésével. Nem számít, mennyi időt dönt azzal, hogy felhasználja, a végeredmény szinte mindig méltó webhely lesz.

A jó

Squarespace-imageA Squarespace esetében a legjobb dolog az, hogy milyen egyszerű a használata. A Squarespace használata a legegyszerűbb módja annak, hogy professzionális és gyönyörű weboldalt készítsen.

 • A legjobb webhely-készítő a vizuális vállalkozások számára
 • Több tucat kiváló minőségű sablon
 • Nagyszerű élő chat és 24 órás támogatás
 • Szuper egyszerűen használható és mester

Amit igazán fizet a Squarespace-ben, az a drag and drop szoftver párosul a csodálatos sablonokkal. Ez a két szolgáltatás együttesen csak jó megjelenésű webhelyeket eredményez.

A rossz

A legrosszabb dolog a Squarespace esetében az, hogy a weboldal minden hüvelykjét nem tudja testreszabni. A sablon nagyszerűségével jön a sablon átka. Lehet, hogy szerzői jogi védelem alatt állom a sablon átokját – ez remekül hangzik.

Egy sablonnal csak bizonyos elemeket helyezhet bizonyos helyekre. A sablon túllépése nem tanácsos.

Ezzel együtt fontos megjegyezni, hogy a webhely-készítő népesség 95% -ának nincs szüksége vagy nem akar testreszabása több, mint a Squarespace lehetővé teszi..

Valóban elsajátította a „csak elég” testreszabási formulát.

Az egyetlen igazán figyelemre méltó szempont, amely negatív, hogy a Squarespace kissé drágább, mint a versenytársak, és éves és havi árazási modelljük durva. Évente meredek árengedményt kap, de ha havonta szeretne fizetni, akkor fizetni fog.

Kinek kell használni a négyzetterületet?

Ha a húzza-ki akarod dobni, akkor a Négyzet helyet kell használnia, de azt is szeretné, ha webhelye gyorsan felépülne. Azt akarja, hogy minden karcsúnak, profinak és egységesnek tűnjön, és nem akarja, hogy egy csomó beállítással hegedüljön körül, hogy így nézze ki.

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy ez jellemzi a legtöbb embert.

A nap végén, ha nem érdekli a webhely minden egyes apró aspektusa testreszabása, és az egyetlen célja az, hogy csodálatosnak tűnő webhelyet hozzon létre, akkor Squarespace remek lehetőség az Ön számára.

Részletesebb útmutatóért nézze meg a Squarespace áttekintést. 

3. Shopify – az e-kereskedelem királya

Messze a legjobb e-kereskedelmi lehetőség

shopify logó

e-kereskedelem vektorHa e-kereskedelemmel foglalkozik, és nem használja a Shopify-t, akkor olyan neveket hívunk Önnek, mint „ostoba” és „mazochista”. 

Ugrás a kutya eszik kutya e-kereskedelem világában lenyűgöző döntés. A sikeres online áruház működtetése sokat igényel, és a feladat körülbelül 5000 mozgó alkatrészt tartalmaz. Szerencsére nem vagy egyedül ezen az úton, hacsak nem akarsz lenni. 

Az e-kereskedelem üzletének működtetése szempontjából van néhány lehetőség. A két lehetőség a WordPress és az e-kereskedelem beépülő moduljának használata, vagy a kifejezetten az e-kereskedelemhez tervezett CMS használata. A két legjobb lehetőség ugyanaz, mint néhány évvel ezelőtt. Javasoljuk, hogy futtassa a WooCommerce szoftvert a WordPressen, vagy használja a Shopify alkalmazást. 

A különbség néhány évvel ezelőtt és most között az, hogy néhány évvel ezelőtt azt mondanánk, hogy használja a WooCommerce szoftvert a WordPressen. Nagyon javasoljuk a Shopify használatát. Egy negatív és több száz pozitív lesz. 

Az egyik negatívot tovább fogjuk megérinteni, de ha van e-kereskedelmi áruház, és nem használja a Shopify-t, ön szarvasszolgáltatást végez.

Jó ok van arra, hogy a Shopify első helyen állt a legjobb e-kereskedelmi platform rangsorunkban.

A jó

A Shopify könnyű eladni. A termékek értékesítésével foglalkozó online üzletvezetés fejfájást jelent. A Shopify veszi a kezéből a bosszantó dolgok nagy részét. Arra specializálódott, hogy a vállalkozók életét végtelenül megkönnyítsék. 

Ez a lényeg a Shopify, mint szolgáltatás szempontjából. Beszéljünk egy kicsit a tényleges webhely-készítőről, mivel ezért vagyunk itt. 

A Shopify egészen a WordPresshez hasonlóan működik. A Shopify témákat és bővítményeket használ. A webhely felépítésének módja szinte teljesen függ a használt témától. A Shopify néhány alapértelmezett témát tartalmaz, amelyek kedvesek és segíthetnek a szervizelhető weboldal gyors létrehozásában. Csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja termékeit, és mozgat néhány dolgot. 

Ha fokozatosan kívánja fokozni, fizethet egy prémium témáért, és használhatja a témához tartozó testreszabható eszközöket. Van egy csomó húzó és csepp téma, amelyek egyszerűvé teszik a gyönyörű áruház létrehozását.

A rossz

Korábban megemlítettük, hogy van egy negatív, ha a Shopify-t WordPress és WooCommerce helyett használja. Ez egy szót eredményez – plugins. A WordPress rendelkezik a legjobb bővítmények könyvtárával az interneten. Szerencsére a Shopify számos hasznos bővítménnyel is rendelkezik, és rendelkezik az e-kereskedelem bővítmények második legjobb könyvtárával. 

A Shopify is drága lehet, mivel a rendes terv havi 29,00 dollárban kezdődik. Ha komolyan veszi egy e-kereskedelmi vállalkozás felépítését, akkor ez a havi ár megéri.

Kinek kellene a Shopify-ot használni??

A Shopify a világ online áruháztulajdonosának 95% -a. Ha csak belemerül a weboldalak világába, és el akarja indítani a saját webhelyét, megkérdőjelezzük a józanságunkat, ha a Shopify-n kívül bármit használ. Ez sokkal könnyebbé teszi az üzlet működtetését.

Olvassa el a Shopify teljes véleményét.

4. Állandó kapcsolat – Nagyszerű kezdő lehetőségek

Ingyenes opció / ingyenes tárhely

állandó kapcsolattartó logó

az e-mail marketing előnyeiHa ismeri az állandó kapcsolatot, akkor valószínűleg azt mondja magának: “Van webhely-készítő?”

Ha nem ismeri az állandó kapcsolatot, akkor valószínűleg nem mond semmit magadnak, és türelmesen elolvassa azt, amit mondani kell. Köszönöm ezt.

Az állandó kapcsolattartó leginkább az e-mail marketing eszközeikről ismert. Még a legjobb e-mail marketing szolgáltatásaink oldalán is megtalálhatók az első helyen. 

Nagyon nagy weboldal-készítőjük is van. Nem elegendő a Squarespace-hez és a Wix-hez, de nagyon érdemes használni, ha csak egy gyors weboldalra vagy céloldalra van szüksége az új e-mail marketing kampányokhoz. Javasoljuk annak használatát, ha az e-mail marketing a fő hangsúly. Az általuk kifejezetten erre a célra kínált eszközök nagyszerűek.

A jó

A Constant Contact weboldal készítője 100% -ban elérhető ingyenes csomagjával, ami fantasztikus lehetőséget jelent, ha nem akar pénzt költeni. Az állandó kapcsolattartó egy évig akár ingyenes domainnevet is megadhat Önnek.

Maga az építőgép könnyen használható és egyszerű. Minden intuitív, és nem akarták itt feltalálni a kereket. Jó sablonokat tartalmaztak, amelyeket kissé testreszabhatnak bármire, amire szüksége van. Van még egy A.I. meghajtó eszköz, amely mindent ellophat a Facebook oldaláról, és felépítheti webhelyét a meghúzott tartalommal.

A rossz

Az állandó kapcsolat nem négyzetterület, és nem a Wix. Ez természetesen nem a Shopify. A Constant Contact nagyszerű dolga az, hogy tudja, mi az, és ragaszkodik ehhez az arénához.

Csak azt kell tudni, hogy ha a piacon a legjobb weboldal-készítőt szeretné, akkor az állandó kapcsolattartó nem az Ön választása. Nem igazán testreszabható, és hiányzik sok olyan szolgáltatás, amelyet egyébként a robusztusabb weboldal-készítőknél találhat.

Ki használja az állandó kapcsolatot?

Az állandó kapcsolattartó olyan emberek számára készült, akik igazán szeretnének az e-mail marketingre összpontosítani. Ha hatalmas e-mail listákat készít, miközben nem sokat aggódik a marketing egyéb formáit illetően, akkor nem indokolt más weboldal-készítő használata.

5. Site123 – Olyan egyszerű, mint a 123

3… 2… 1… Weboldal! Hoppá, 1… 2… 3… Weboldal!

Site123 logó

A Site123 szórakoztató neve. Körülbelül 11 különböző dalt énekeltem róluk, mióta elkezdtem együtt dolgozni a weboldal készítőjével. Le kellett volna őket rögzítenem, de sajnos nem.

Ez a webhely-készítő jó, és ez a legolcsóbb lehetőség a listán. Ha használta, és soha nem használt volna még egyet, akkor nem lenne nagyon sok panasz. A webhely123 javaslata, ha valamilyen oknál fogva a fenti lehetőségek valamilyen módon felborítottak, vagy ha nem akar sok pénzt költeni a prémium szolgáltatásokra.

A jó

website-építőAmellett, hogy olcsó, a Site123 nagyszerű munkát végez esztétikailag kellemes tervezősablonok biztosításával és szilárd testreszabható lehetőségekkel. A szerkesztő nem a legjobb, de amint azt fentebb mondtuk, az nem tűnik ki olyan rossznak, ha soha nem használta a többi lehetőséget.

A Site123 nagyszerű munkát végez az üzemidővel és a webhelysebességgel is. Azt is kipróbálhatja mindent ingyen, határozatlan időre, ha nem bánja hirdetéseivel.

Jó webhely-készítő kis webhelyekhez vagy blogokhoz, és még termékeket is hozzáadhat üzletéhez viszonylag olcsón, összehasonlítva más e-kereskedelmi megoldásokkal.

Kedvenc dolog a Site123-nál, az áron kívül a weboldal fordítási funkciója is. Nagyon jól működik angolról franciára kanadai francia barátaink számára. 

A rossz

Ha teljesen testreszabható és beépített webhelyet szeretne, akkor nem a Webhely123 lehetőséget választja. Ha szüksége van egy olcsó webhelyre, akkor a Site123 jó választás. Az általa kínált funkciókkal kapcsolatban azt javasoljuk, hogy előbb nézzen meg más lehetőségeket, mielőtt hozzákezdené, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ne maradjon le bármi, amit szeretne.

Kinek kell használni a Site123 webhelyet??

Javasoljuk a Site123 használatát, ha szüksége van egy egyszerű webhelyre, és nem akarja használni a Squarespace vagy a Wix szoftvert. Ez jelenleg a harmadik legkedveltebb tiszta weboldal-készítőnk, amely határozottan mond valamit.

6. HubSpot – potenciállal rendelkezik hozzáadott bónuszokkal

Ingyenes verzió + legjobb eszközök az üzleti tulajdonosok számára

hubspot logó

Várjon egy percet… HubSpot? Hát nem ez egy marketing szoftver cég? Valóban vannak, de sokkal több is.

És erről beszélünk itt.

Kétségtelen, hogy körülnézett a különböző építőkön és alkalmazásokon, és mérlegelte az előnyeket és hátrányokat. A legtöbb webhely határozottan támogatja az olyan megoldásokat, mint a Wix és a Squarespace, az egyszerűség és a könnyű használat érdekében, akár a WordPressen keresztül, a világ legjobb tartalomkezelő rendszerének (CMS) ajánlására..

A legtöbb ember nem beszél HubSpot. A weboldal készítője megfizethető módon kínál egy kedves webhely felépítését, amely bemutatja az ön vagy az Ön vállalkozása, és elősegíti a webhely hirdetését … tudod, így az emberek valóban meglátogatják.

Amikor webhely-készítőt használok, attól függően, hogy mit kell tennem, inkább a Squarespace vagy a Wix alkalmazást használom. Akár a WordPress alkalmazást, akár egy weboldal készítőt használják, végül nem sokkal többet kínálnak, mint egy alapvető önálló webhely.

A HubSpot segítséget nyújthat valami robusztusabb létrehozásában.

A weboldal készítője … felgyorsította érdeklődésünket. Ezt tovább fogjuk figyelni. Valószínűleg a legutóbbi hónapban töltöttük a HubSpot webhely-készítővel.

A jó

CMSElőször is fontos megmagyarázni, mi a HubSpot „építője”, és mi nem. Amikor a „weboldal-építőkről” beszélünk, lényegében minden olyan szoftveralkalmazást megbeszélünk, amely éppen ezt teszi – létrehoz egy weboldalt az Ön számára. 

Ezek gyakran különböznek a „tartalomkezelő rendszerektől” (más néven CMS-ek) abban, hogy az építők az Ön nehéz munkájának 90% -át teszik ki: a tervezést, a tárhelyet, az elrendezést az alkalmazás részeként kezelik.

A HubSpot-nak nincs önmagában építője, hanem CMS; ugyanakkor úgy működik, mint a legtöbb weboldal-készítő.

A HubSpot CMS webhely-készítő szoftverének minden részének hasznos elemei:

 • Sebesség: A HubSpot CMS egy erőteljes tartalomszolgáltatási hálózatot (CDN) használ. Ez azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy Kanadában hol tartózkodsz (vagy a tengerentúlon) – a webhely szupergyorsan betöltődik minden látogató számára. Más építőkhöz hasonlóan, a HubSpot automatikusan optimalizálja a képeit és a kódot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy azok gyönyörűek-e, de ne lassítson le webhelyét még akkor is, ha hatalmas képei vannak (fotósoknak vagy vállalkozásoknak, amelyek sok médiára támaszkodnak).
 • Biztonság: Manapság sok kisvállalkozó nem fordít nagy figyelmet a webhelyek biztonságára. Végül is, napközben alig van elég idő ahhoz, hogy az üzleti vállalkozás működőképes és egészséges maradjon, anélkül, hogy folyamatosan aggódnának a feltörése miatt. Ennek ellenére 2020-ban és azt követően a hírcímek tele vannak kibertámadásokkal és új csapásokkal. Ezek a hackek nemcsak sok pénzt fizethetnek, hanem ténylegesen árthatnak márkádnak és a Google keresőmotorjának rangsorához is. A HubSpot használatával az adatokról biztonsági mentést készít a felhő, és tűzfal segítségével erősen védettek támadásoktól (védelem a hackerek ellen).
 • Megbízhatóság: Ha sok időt töltött a web hosting vélemények elolvasásával itt, a Hosting Kanada webhelyén, akkor tudod, hogy ragadós vagyok, amikor a uptime. Csak azokat a szolgáltatókat javaslom, amelyek legalább 99,9% -ával rendelkezik rendelkezésre állással egész évben. A HubSpot üzemideje meghaladja ezt a referenciaértéket, és 99,999% -os üzemidőt jelent a tesztelésünk során.

A HubSpot lehetővé teszi a tartalom gyors létrehozását CMS-ként.

 • Húzza és vidd modulok: A weboldal-készítők egyik megkülönböztető tulajdonsága (összehasonlítva egy olyan CMS-sel, mint a WordPress) az, hogy alapértelmezés szerint drag and drop eszközökkel érkeznek. A HubSpot CMS és a nyitóoldal készítője több száz „neked kész” mozgatható modul segítségével hozza ki a dobozt, mind ingyenes, mind fizetett módon. (Vegyünk egy gyors csúcsot, hogy ez hogyan működik)
 • Tartalmi stratégia és SEO: A Google ma szabályozza az internetet … Tehát ma minden üzleti weboldal SEO-webhely, függetlenül attól, hogy felismerte-e vagy sem. Ami a tartalmat és a SEO-t illeti, a HubSpot az első számú webhely-készítő. Csak a WordPress mögött ül.
 • Mobil optimalizálás: A HostingCanada.org forgalmának csaknem 71% -a valamilyen mobil eszközről származik (három évvel ezelőtt mindössze 38%). Jó hír: a HubSpot webhely készítőjén belül létrehozott tartalmak automatikusan optimalizálva vannak a mobil fizetésekhez, további munka nélkül.
A rossz

A HubSpot weboldal készítőjének vannak hibái. Ez határozottan nem olyan intuitív vagy testreszabható, mint a Squarespace vagy a Wix. Ahhoz, hogy eljusson egy olyan weboldalra, amelyben valóban büszke vagy, egy kicsit több erőfeszítést igényel az Ön részéről.

A másik szempont, amely nem szereti a HubSpot építőjét, az az, hogy zavaró lehet. Minden egyes elem nagyon jó. A probléma akkor merül fel, amikor megbotlik az összes véletlenszerű üzleti eszköz. Mindenképpen lézeres fókuszt kell tennie.

Ki használja a HubSpot-ot??

A HubSpot weboldalkészítő olyan kisvállalkozások tulajdonosai számára készült, amelyek – függetlenül attól – hozzáférést akarnak kapni az összes HubSpot eszközhöz. Határozottan hasznos, ha mindent egy helyen tartunk.

A HubSpot az idő előrehaladtával fel is léphet ezen a listán. Van egy ok, amiért oly sokat írtunk róla, érdekes.

7. SiteGround – újonnan érkezik a Site Building Arena

A legjobb Uptime és Speed ​​és Free Add on-ok

Siteground-logo

A SiteGround van ismert a fogadásuk több, mint bármi más. Ne hagyja, hogy ez azt gondolja, hogy rosszul néznek ki mindegyikben, mert ez egyáltalán nem ez a helyzet.

Egy másik lenyűgöző szolgáltatás egy megbízható weboldal-készítő, kifejezetten a weboldalak kiadásával WordPress indító eszköz. Amint a neve azt sugallja, a WordPress Starter csak a WordPress webhelyekre vonatkozik, és az Elementor Page Builder szoftvert használja, valamint számos ingyenes témát és a leginkább ajánlott bővítmények sorozatát használja..

Ha a SEO a kenyér és a vaj, akkor a SiteGround valószínűleg a tökéletes reggeli kávéja lesz.

A jó

seoA SiteGround átfogó pozitív tulajdonságai inkább azokra szólnak, akik jobban foglalkoznak az üzemidővel és a betöltési sebességgel, mint a saját webhelyük felépítésével..

 • Állandó rendelkezésre állás és oldalsebesség
 • Ingyenes e-mail fiók
 • Több mint 1200 sablon
 • Nagyszerű szolgáltatások és funkcionalitás
 • Csak 80 USD / év

A SiteGround tárhelyének fizetése olcsóbb más weboldal-készítőkhöz képest. Alapvetően Ön a tárhelyért fizet, és ezzel megbízható webhely-készítőt szerez.

A rossz

A SiteGround weboldal készítője nem olyan intuitív vagy egyszerűen használható, mint a Squarespace és a Wix.

Ez nem azt jelenti, hogy nem hozhat létre gyönyörű webhelyet a SiteGround-en -, de ez nem lesz olyan egyszerű, mint az elemek húzása és a helyükre dobás. A funkciók és opciók, amelyeket egy másik weboldal-készítőn kap, megnehezítik a weboldal-készítő használatának ésszerűsítését.

Ki használja a SiteGround-t??

Végül, SiteGround azoknak szólunk, akik nem bánják, ha egy nehezebb weboldal-készítőt felvesznek áldozatul a legjobb rendelkezésre állás és a weboldal sebessége érdekében – vagyis hacsak az Ön webhelye nem egy WordPress-oldal, ebben az esetben azt fogja tapasztalni, hogy a tapasztalat sok élvezetesebb, mint gondolnád.

Ha többet szeretne tudni, nézd meg a epikus SiteGround áttekintést. 

8. WebSelf – A legjobb francia weboldal készítő

A legegyszerűbben használható Site Builder

merész rács logó

Nem sok kanadai hallottak már a WebSelfről. Azóta a Quebec-i olvasóink lehetnek az egyetlen kivétel A WebSelf a legjobb francia weboldal-készítő választás

A WebSelf 2009 óta működik és messze a legjobb francia weboldal készítő, amelyet Franciaországban és Quebecben használnak. Ha kíváncsi, rendelkeznek angol, spanyol és még portugál verzióval is.

A legjobb dolog a WebSelfnél az lehetővé teszi a használatát majdnem a weboldal készítőjének bármilyen szempontja az ingyenes verzióban. Ez azt jelenti, hogy kipróbálhatja teljesen ingyenesen, amíg csak akarja. Hajlamosak vagyok az ilyen típusú szolgáltatások használatához, mivel az alkotók egyértelműen azt akarják, hogy valóban kipróbálhassa és használja a szoftvert, mielőtt fizetne érte.

Nagyon magabiztos a termék iránt.

A jó

A WebSelf átfogó pozitívumai inkább azoknak a személyeknek szólnak, akik egyszerűbb és gyorsabb webhelyet akarnak létrehozni, mint a Squarespace. A Squarespace-t az egyszerűség kedvéért cáfoljuk, de a WebSelf legyőzi. 

A WebSelf néhány pozitív aspektusa a következő:

 • Fantasztikus ingyenes verzió
 • Francia cég a jó francia ügyfélszolgálatért
 • Ingyenes webdesign
 • Nagyszerű szolgáltatások és funkcionalitás
 • A fizetett tervek nem túl drágák

A legtöbb weboldal-építő őrült összeget számít fel a magasabb szintekben, de A WebSelf más megközelítést alkalmaz. Legdrágább tervük még mindig 20 euró alatt van, ami jelenleg alig 30 dollár alá kerül.

A másik nagy profi, ha franciául beszél, akkor az ügyfélszolgálat többet tud segíteni, mint a többi weboldal-készítő cég.

A rossz

testreszabható-website-szolgáltatásokA weboldal készítője tovább A WebSelf nem fog olyan gyönyörű műalkotásokat készíteni, mint a Wix. Ez egyenesen a Squarespace kategóriába tartozik, ahol gyorsan létrehozhat nagyszerű webhelyet, de a sablonok és a tervek nem igazán megfelelnek a Squarespace szintnek. 

Még mindig létrehozhat egy nagyszerű webhelyet és csináld szuper könnyedén, különféle elemek húzással és dobásával. A testreszabási szolgáltatások egyszerűen nem tökéletesülnek.

Ki használja a WebSelf szolgáltatást??

A WebSelf azoknak szól, akik franciául beszélnek és csak francia segítséget akarnak. Nincs semmi baj ezzel. A másik típusú személy, aki a WebSelf szolgáltatást használná, nem igényel túlzott mértékű testreszabást. Csak ki akarnak választani egy mintát, mozgatni néhány dolgot, és feltenni webhelyüket az interneten.

9. BOLDGRID

Mint például a WordPress használata anélkül, hogy összezavarodnának

merész rács logó

Tudom, hogy webhely-fejlesztőnek mondtam, hogy az egész dolog elején zárjon be a WordPress-ről, de – a WordPress valójában nagyon félelmetes. Van egy ok, amiért a WordPress az internet 30% -át hatalmába állítja, ahogyan azt ma ismerjük.

Annak ellenére, hogy a WordPress király, ez nem tökéletes. Viszonylag nagy a tanulási görbe, és ezt nehéz lehet kezdőknek használni.

Ki kinyitja az ajtót és bemegy? Gondolod – BoldGrid. Amit BoldGrid tett, az volt vegye figyelembe a WordPress összes legjobb aspektusát, és megkönnyítette a használatát anélkül, hogy aggódnia kellene a tárhely és az összes felállítás után.

A jó

A BoldGrid-rel kapcsolatos összes nagyszerű dolog a WordPress nagyszerű dolgai. Bármit megtehet vele.

A tetején a BoldGrid készítette még könnyebben használható tehát nem kell aggódnia az összes bonyolult dolog miatt.

 • Ha álmodozni tudja, akkor felépítheti
 • Több ezer téma közül lehet választani
 • Az ár
 • INGYENES domain, e-mail és e-kereskedelem
A rossz

weboldal fejlesztőA BoldGrid működik – már használtam. Ennek ellenére a szolgáltatás, amelyre a szolgáltatás épül, nem nagyszerű.

Vannak sok panasz a lassú töltési időkről az interneten keresztül. Kicsit ezt tapasztaltam magam, amikor a programot is használtam.

Az építő nem olyan egyszerűen használható, mint a Wix és a Squarespace. Ugyanaz a tapasztalat, mint a WordPress használatával, anélkül, hogy témákat és beépülő modulokat kellene kutatnia.

Ha valaki gondolkodna a BoldGrid használatáról, akkor valószínűleg csak további kutatásokat végeznék, és teljes mértékben belemegyek a WordPressbe.

Ki használja a BoldGrid-et??

A BoldGrid-et akkor használja, ha meg akarja hallgatni Mr. Web Developer-t, miközben kicsit csal.

BoldGrid fantasztikus módja annak, hogy megtanulják, hogyan működik a WordPress általában, anélkül, hogy különféle témák és beépülő modulok tárolására és kutatására kellene aggódnia.

10. Weebly – Könnyen kezelhető, de kevesebb lehetőség

A legjobb név és a legegyszerűbben használható

Weebly-logo

Weebly! Mondja meg velem: „Weebly! Weeeeebly!”

Minden bizonnyal a legjobb név. Szeretem ezt mondani. Ezt a webhely-készítőt gyakran említik a Squarespace és a Wix mellett. Noha a Weebly nem olyan funkciókban gazdag, mégis összehasonlítható.

A jó

Weebly-image-site-nézAmellett, hogy a legszórakoztatóbb mondani, a Weebly számos pozitív lehetőséget kínál. A Weebly olyan egyszerű, mint a Squarespace használata – valójában könnyebb. A Weebly nem vonzza sok figyelmet arra, hogy megakadályozzák webhelyének gyors felépítését.

 • Könnyen kezelhető
 • Regisztrációkor ingyenes e-mail címet kap
 • Nagyszerű támogatás
 • Szilárd árképzés

A Weebly akkor virágzik, amikor a sebesség rendkívül fontos.

A rossz

A Weebly közvetlenül a Squarespace és a Wix versenytársa. Mégis, Ön itt van a számítógép képernyőjén, és Weeblyről olvas, és fel kell görgetnie a lehetőségeket, hogy újra elolvassa a Squarespace és a Wix szöveget..

A Weebly annyira egyszerű, hogy hiányzik a Squarespace és a Wix számos tulajdonságáról. Az egyszerűség kedvéért a Squarespace-t is megemlítettem, de arról is beszélték, hogy milyen szép és professzionális lesz a késztermék.

A Weebly készterméke nem olyan szép, mint a Squarespace, és a könnyű használat nem annyira nagy, hogy pótolja azt. Még mindig nagyszerű weboldalt készíthet, ez egyszerűen nem annyira esztétikai szempontból kellemes.

Kinek kellene Weebly-t használni??

Használja a Weebly-t, ha nem vagy nagyszerű számítógépeivel, de még mindig szeretne egy weboldalt. A weboldal készítője a legegyszerűbben használható, és még a technológiai analfabétáknak is képeseknek kell lenniük polírozott késztermék készítésére..

További részletekért olvassa el a Weebly részletes ismertetését. 

11. JIMDO

A legjobb weboldalkészítő alkalmazás táblagépen

jimdo logo legújabb

A listán szereplő más építőkhez hasonlóan a Jimdo lehetővé teszi a weboldal létrehozását a böngészőjéből. De ahol valóban ragyog, a mobiltelefonokon található: okostelefonok és táblagépek.

A jó

jimdo-könnyű használatA Jimdo egy újabb példa a könnyen használható webhely-készítő szoftverre. Az általa kínált mobilalkalmazás ideális, ha egy webhelyet tervez felépíteni a táblagépéről.

 • Egyszerű használat
 • SEO
 • Mobil alkalmazás
 • Nagy támogatás
 • E-mail tartalmazza

A Jimdo a weboldal-készítők számára is a legnagyobb mértékben ellenőrzi a SEO funkcióit.

A rossz

A Jimdo nem a legmodernebb megoldás. A sablonok rugalmassága sok kívánnivalót hagy, és elhagyhatja webhelyét kicsit keltezettnek.

A témák hiánya szintén aggodalomra ad okot, mivel csak 17 lehetőségük van.

Ki használja a Jimdót??

Ajánlom adni Jimdo webhely felépítésének megkísérelése táblagépen vagy telefonon. Továbbá, ha nem gondolja a webhely későbbi érzéseit, akkor a Jimdo egy egyszerű megoldás webhelyének felépítéséhez.

12. DoodleKit

doodlekit logó

A Doodlekit már régóta működik, és segít egy alapvető webhely felépítésében, amelyben bemutatja a vállalata adatait.

A jó

doodlekitA Doodlekit lehetővé teszi a témák teljes testreszabását színekkel, fejlécképekkel és háttérstílusokkal.

 • Szilárd szolgáltatáskészlet
 • Könnyen navigálható a vezérlőpulton
 • A témák testreszabhatók és bőségesek
 • Szilárd tudásbázis
 • Ingyenes terv

A Doodlekitdel történő kezdésnek nincs hátránya, mert ingyenes terv érhető el.

A rossz

A cég nem válaszol jegyeket hatalmas sebességgel, és a weboldal nagy része elavult.

A kezelőpanelen kívüli felület szintén kissé zavaró. Úgy tűnik, hogy a Doodlekit egy olyan lehetőség, amely az idő múlásával máris elbukott.

Ki használja a Doodlekit??

Nem ajánlanám a Doodlekit-et valakinek, aki weboldalt készít. Érték van abban, ahogyan a weboldal kinézhet, és amelyet a Doodlekitre építettek, de a rendelkezésre álló többi lehetőség megnehezíti a választást doodlekit.

Ha a 2000-es évek elején létrehozott egy webhelyet a Doodlekit-en, és kissé nosztalgikusan érzi magát, a lehetőség mindig ott van.

13. Weboldalak

paplanok

Csak a név alapján, amelyet elmondhatsz, a Webs már régen szerepel. A Web.com webhelyet valószínűleg elvették, és csak úgy döntöttek, hogy dobnak egy nevet a név végére.

A jó
webdesign készségek

Eljutottunk a lista azon részéhez, ahol a pozitívokat nehezebb megtalálni. Ennek ellenére vannak profik, amikor a Webs.com-ról van szó

 • Az árak összehasonlíthatók más weboldal-építőkkel
 • A domain név és az e-mail fiókok tartalmazzák
 • Intuitív tervezés
 • 500 téma közül lehet választani

Az ott található szolgáltatások viszonylag könnyen kezelhetők.

A rossz

Úgy tűnik, hogy a Webs.com csak olyan ügyfelek számára létezik, akik évekkel ezelőtt feliratkoztak és kiszolgálják őket, amíg a nyereség el nem múlik.

Nincsenek figyelemre méltó funkciók, és az egész szolgáltatás csak úgy érzi magát, mint egy weboldal-készítő … és évek óta nem hajtottak végre komoly szoftverfrissítést..

Kinek kellene weblapokat használni??

Nem ajánlanám Webs.com.

14. Yola

yola

Yola visszavisz 2012-be, amikor a YOLO dolog volt. Csak egy … él, nem tudom. Valami egy A-val.

Ez a weboldal-készítő az igazán nagy üzemidőkre és lenyűgöző sebességre szakosodott.

A jó

Üzemidő-speedA Yola Silver terv lehetővé teszi, hogy akár 25 webhely legyen. Ezt más webhely-készítő sem engedélyezi.

 • Nagy Uptimes
 • Ingyenes terv
 • Olcsó terv 25 webhelyhez
 • Intuitív szerkesztő

A szerkesztő jól szervezett és értelmes.

A rossz

Sajnos, Yola nem engedi meg, hogy blogoljon. Még mindig vannak hirdetései a fizetett tervek első szintjén, és a webhely szolgáltatásai nem elégségesek.

Ki kellene használni a Yolát??

Nem ajánlanám Yola.

15. Web.com

web.com logó

Amikor a Web.com egy frissen vásárolt domain név volt, akkor fogadok, hogy a csapat megünnepelte. Egy ilyen név látása most emlékezteti az embereket a dot com buborékra.

A jó

domain név regisztrációA Web.com azon ritka garanciák egyike, amelyet valaha láttam egy weboldal-készítő számára.

 • Üzemidő garanciával rendelkezik
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Szilárd alapsablonok
A rossz

Nem sok dicséretet halmozni a Web.com webhelyen, a fantasztikus korai domain név megszerzése mellett. A televízióban szereplő összes anyukám azt mondta nekem, amikor nincs valami kedves mondanom, jobb, ha egyáltalán nem mondunk semmit..

Ki használja a Web.com webhelyet??

Nem ajánlanám Web.com.

Tehát mi a legjobb webhely-készítő? – Néhány szempont, amit figyelembe kell venni

Itt vannak emberek. A 15 legjobb weboldal készítő a piacon.

Ha valami megfizethető, hatékony és könnyen használható felhasználót szeretne, nehezebben fog tudni jobb lehetőségeket találni, mint a HubSpot, a Wix és a Squarespace. Ha Ön fotós, képzőművész, vagy azt akarja, hogy a dolgok egyszerűek maradjanak, akkor a SquareSpace az, amit keres.

Ha szereti a kihívást, és vágyakozik a WordPress CMS korlátlan lehetőségeire, de nem akarja megtanulni a HTML-t vagy a CSS BoldGrid-t jelentése a droid, amelyet keres. Nézze meg magad, és tudassa velem, mit gondol.

Miért kellene webhely-készítőt választania a CMS-en keresztül?

kódolási hierarchiaKészen áll egy weboldal felépítésére, de úgy találja magát, hogy megdöbbenti a fényszórókat, amikor meghatározatlanul dönt arról, hogy testreszabható tartalomkezelő rendszert (CMS) használ-e, például a WordPress, vagy egy olyan webhely-készítőt, mint a HubSpot vagy a Wix..

Mivel jelenleg a weboldal-készítő áttekintő oldalán tartózkodik, gondolja ki, mit fogunk javasolni?

Várj – ez nem olyan egyszerű …

Öt évvel ezelőtt a válasz valószínűleg a WordPress lenne, bár nehezebb megtanulni, de a mai weboldalépítők messze vannak kifinomultabb és könnyebben használható, mint a korábbi verziók.

Itt nincs helyes vagy rossz választás. A kezdőknek azt javasolnám, hogy nézzék meg a weboldal-készítőket. Ennek ellenére – még kezdő lenni sem azt jelenti, hogy nem tudnád kitalálni a WordPress-t. Csak más lehetőségek működnek most.

Néhány szilárd ok van, hogy fontolja meg őket.

# 1. Visual Editor

A weboldalkészítő felület egy WYSIWYG (amit lát, amit kap) tapasztalata. Ez azt jelenti, hogy amikor az elemeket a képernyőn húzza, láthatja a webhely ábrázolását.

Az emberi agy számára ez a vizuális esztétika boldoggá és a környezetünk irányításával érzi magunkat. A tartalomkezelő rendszerekkel megkaphatja az úgynevezett űrlapszerkesztőt. Úgy néz ki, mint a webhelye. Természetesen nem intuitív. Néha használat közben az emberek csalódódnak és eldobják a dolgokat.

CM vizuális

# 2. Könnyen kezelhetők

A WordPress és más hasonló szoftverek kivételével csatolva van egy tanulási görbe.

Néha nagyon meredek. A helyzet az, hogy a weboldal-készítők egyszerűen nem olyan nehéz használni. Ha modern szoftvert használt, akkor képesnek kell lennie egy webhely-készítőre is.

# 3. Beépített tárhely

Feltételezve, hogy a domainjét egy weboldal-készítőn keresztül vásárolja meg, nem kell kitalálnia, hogyan lehet azt hozzáadni egy web hosting csomaghoz, és hogy mindent jól együtt játszhasson.. Csak működik.

Ha nem tudott kevésbé törődni a mindent lehetővé tevő technológiával, és csak eredményt szeretne látni, akkor használjon webhely-készítőt. Boldoggá fog tenni. A WordPress (vagy hasonló CMS-ek, mint például a Joomla vagy Drupal) használatával a domain névkiszolgálókat a host csomagjára kell mutatnia, és meg kell értenie a rigmarole-t, mint például a PHP, a MySQL és az FTP. Kinek szüksége van rá??

Már nem a csúnya unokatestvére

A weboldal-készítőknek végső megoldásként gondolkodtak azok számára, akik nem tudták megírni a kódot, vagy nem voltak türelem a CMS megtanulására. Többé nem!

Az olyan csúcsminőségű építők, mint a HubSpot, Wix és a Squarespace, lábujjakból állnak, bármi, amit a WordPress létrehoz, és nagyszerűnek tűnik csinálva.

Egyre többen kezdik felismerni, hogy professzionális megjelenésű webhelyük az idő töredékében és szerény költséggel rendelkeznek, ha építőútvonalon haladnak..

A weboldal-építők biztonságosak?

Tekintettel az online uralkodó éghajlatra, okos süti lenne, ha kíváncsi lenne, mennyire biztonságosak ezek az építők, és azt javasoljuk, hogy hozzon létre egy weboldalt a.

Amikor napi címsorokba kerülnek a milliárd dolláros kanadai cégek történetei, amelyek veszélyeztetik webhelyüket és információikat, milyen esélye van a DIY weboldal készítőjének, hogy biztonságban maradjon?

Az igazság az, hogy valószínűleg biztonságosabb az építőút vezetése, mint a CMS-sel. Itt van miért. Vegyünk példát Wix-re.

wix magán regisztráció

A Wix webhely létrehozásakor a havonta az ár tartalmazza a tárolást és a folyamatos karbantartást.

Ez azt jelenti, hogy a vállalaton belüli hatalmak érdeke az ügyfelek boldogságának megőrzése. Ha a szoftverükkel létrehozott webhelyek hajlamosak folyamatosan feltörni, akkor sokáig nem lenne vállalkozásuk.

Figyelembe véve ezt, akkor már nem számíthat a szinte (a kivételt egy perc alatt említjük meg) az összes biztonsági intézkedésre, ha a HubSpot, Wix vagy a listánk bármelyikével épít webhelyet.

Biztos lehet benne, hogy a cég nagy, jól képzett személyzettel rendelkezik, akik egész nap semmit nem csinálnak, de minõségi tesztet végeznek, és keresnek olyan sebezhetõségeket, amelyeket javításkor javítani fognak.

Tulajdonosi kódex

A vezető CMS platformok egyik hátránya, hogy forráskódjuk mindenki számára elérhető – jó fiúk és rosszok. Ennek oka az, hogy nagyobb (és feltehetőleg tehetségesebb) emberek körét tartsák fenn a termék fejlesztése érdekében.

Ebben alapvetően nincs semmi baj. A nyílt forráskódú filozófia csodálatos dolog – de ez azt jelenti, hogy a hackelés útján zavarok létrehozására szolgáló eszközök bárki számára elérhetők.

wodpress okok a hackelésnek

A HubSpot és más webhelyépítő alkalmazások kódját titokban tartják, vagyis minden potenciális számítógépes bűnözőnek keményebben kell dolgoznia annak érdekében, hogy behatoljon az ügyfél webhelyére. Ezenkívül, ha a sebezhetőségeket megtalálják és kijavítják, akkor webhelyének kódja automatikusan frissül, függetlenül attól, hogy emlékszik-e csinálni vagy sem..

A CMS platformok – mint például a Drupal és a Joomla – hírnevét hibásnak tekintik, ám legalább részben a felelősség azon webhelytulajdonosok felé terjed ki, akik nem telepítik a frissítéseket, mihelyt elérhetők.

Mielőtt elhagynánk ezt a részt, említsük meg a webhely biztonságának egy kis részét, amely a kezedben van. Ez lenne a jelszó a webhelyre való bejelentkezéshez. Csakúgy, mint bármelyik CMS-hez, azt egy automatikus automata szoftver-szoftver is feltörheti, amely különböző jelszavakat kipróbál a hipersebességnél..

Alsó vonal: hozzon létre egy erős jelszót, és gyakran változtassa meg. Használjon legalább nyolc karaktert, amelyek nagybetűket, számokat és speciális karaktereket tartalmaznak.

Mint fentebb említettem, a HubSpot csapata gondoskodik a webhely többi online biztonságáról, de a jelszó-kötelesség rajtad áll.

A legjobb webhely-készítők és webfejlesztők felvétele

e-kereskedelem vektorA weboldal készítője az Ön üzleti partnere? Ez az egyik módja annak, hogy megnézzük. A vállalkozói szellem sokáig, de készpénz nélkül, egy weboldal és egy jó ötlet lehet minden, amire szükség van a kisvállalkozás sikeréhez. Az e-kereskedelemről beszélünk.

Ha még nem vette észre, a számítógépes üzlet megnyitása kicsit olcsóbb lehet, mint a való világbeli társa. Mire befejezi a helybérlet vagy -vásárlás, az átalakítás, az engedélyek, a biztosítás, a munkavállalók felvétele és a polcok elraktározása által okozott károk kiszámítását, komoly változást jelentenek a változások..

Ezzel szemben a kedvenc weboldal-készítőnk, a HubSpot e-kereskedelem eszköztárát kínálja, beleértve a Spotify-val való integrációt. Ez egy nagyon olcsó jegy az üzleti világba, ha megkérdezi tőlünk.

Kiegészítők és frissítések

Nem kell sok időt töltenie az Ön által választott DIY weboldal-készítővel, mielőtt észreveszi az olyan szolgáltatások hozzáadását, mint az űrlapkészítés, a személyre szabott e-mailek és a webhely-fejlesztés. Természetesen felár ellenében.

Meg kell húznia a ravaszt? Erre egy szilárd “talán” válaszolunk. Ez a webhely céljaitól függ.

webhely-kiegészítők

Csak egy hobbi oldalt kíván működtetni, vagy ez végül a teljes munkaidős jövedelme lesz? Nyilvánvaló, hogy ez változtat.

A komolyság érdekében professzionális e-mail címre van szükség, lehetőleg egy, a domainjéhez kötött e-mail címre. Bár a @gmail rendben van, érdemes megfontolnia a frissítést, még ha havi öt dollárba kerül.

A formaépítéshez valóban szüksége van rá? Ez lehetővé teszi az információk gyűjtését szervezetesebb módon, mint az e-mail elküldése az emberek válaszadására.

Érted itt egy mintát? Amit meg akarunk mondani, hogy szükség lehet kiegészítőkre, és lehet, hogy nem. Biztos lehet benne, hogy az általunk ajánlott építők nem kínálják ezeket a frissítéseket csaló kiegészítésként az alsó sorban, bár ezek mindegyike általános üzleti modelljében nyereségközpont.

GYIK

A Wix jobb, mint a WordPress?

A rövid válasz nem. A hosszabb válasz az, hogy lehet. Ha azt szeretné, hogy webhelye nagymértékben testreszabható legyen szilárd tanulási görbe nélkül, akkor a Wix jobb, mint az Ön számára a WordPress.

A WordPress egy mély merülés a weboldal készítésébe, míg a Wix olyan, mintha a sekély végbe gázolna, és flörtöl a mély végébe történő úszás gondolatával..

A Wix webhely valóban ingyenes?

A Wix-nek egy ingyenes verziója van, de domain nevének formátuma lesz: username.wixsite.com/siteadress. Az egyéni domain használatához és a sok szolgáltatás feloldásához ki kell választania egy fizetett tervet.

Hogyan szerezhetek be ingyenes domain nevet a Wix-től?

A fizetett terv kiválasztása után ingyenes domain név érhető el. Még mindig fizetnie kell a Wix-tervért, de ingyenesen dobnak be egy domain nevet – egy évig.

Mennyibe kerül a Wix domain a szabad év után?

A domain név 14,95 USD-t fog fizetni egy év után, amikor a szabad év lejárt. Ez az ár viszonylag versenyképes más host platformokkal.

Mennyire biztonságos a Squarespace és a Wix?

Mindkét tárhelyszolgáltatás ingyenes SSL-tanúsítványokat tartalmaz, amikor kapcsolódnak a saját webhelyükhöz. Minden látogató számára biztosítható, hogy minden oldal biztonságos kapcsolatot létesítsen az Ön webhelyén.

A Squarespace a Square tulajdonában van?

Hasonlóan hangzik, de a két társaság nem áll kapcsolatban.

Használhatom a saját domainjét a Squarespace és a Wix segítségével?

Igen, ha egy domain-t harmadik fél szolgáltatótól vásárolt, akkor a webhelyét domain leképezéssel kapcsolhatja össze. Mindkét szolgáltatás hasznos tudásbáziscikkekkel rendelkezik ennek megvalósításáról, és ügyfélszolgálatuk segítséget nyújt, ha zavarod.

Mi a legjobb weboldal készítő kezdőknek?

A Squarespace remek választás, ha úgy érzi, hogy kezdő vagy, és kissé aggódik egy weboldal létrehozásakor. A Wix szintén fantasztikus választás, és akkor kell használni, ha egy kicsit magabiztosabbnak érzi magát a szoftver elsajátításában.

Használja a négyzetet, ha a legegyszerűbb megközelítést keres egy webhely felépítéséhez.

Amely a legegyszerűbb weboldal készítő?

A Squarespace határozottan a legegyszerűbb weboldal készítő, amely gyönyörű weboldalt építhet fel. Vannak olyan alternatívák, amelyek az egyszerűség és a testreszabhatóság keverékét képezik, de amennyire a könnyű használat a Squarespace nyeri.

A Squarespace jobb, mint a WordPress?

A rövid válasz nem. A hosszú válasz az, hogy lehet. Lásd a fenti kérdéseket referenciaként.

A négyzetterületet sokkal könnyebben lehet használni, mint a WordPress-t, és a tanulási görbe kb. Egy huszadik része. Kezdõként a WordPress ijesztõ lehet.

A Squarespace jobb, mint a Wix?

Mindkét lehetőség előnyökkel jár. A Squarespace azoknak szól, akik egy fantasztikus sablon belsejében szeretnének egy gyönyörű weboldalt felépíteni, míg a Wix azok számára, akik nagyobb testreszabhatóságot keresnek.

Mennyi ideig tart a Wix webhelyek megjelenése?

48 órát is igénybe vehet, amíg a saját domainjével megjelenő webhely megjelenik.

Mennyibe kerül egy Wix webhely közzététele?

A Wix weboldala ingyenesen közzétehető a következő elnevezési formátumban: username.wixsite.com/siteadress. Az egyéni domain használatához és a sok szolgáltatás feloldásához ki kell választania egy fizetett tervet. Átlagosan fizetett tervek havonta 14 dollár, de havi 5 dollár és havonta 25 dollár is lehet.

Szerkesztheti a Wix-webhelyet a közzététel után?

Igen, szerkesztheti a Wix webhelyét a közzététel után, és a módosítások életbe lépnek, ha kész.

Miben különbözik a WordPress a Wix-től??

A legnagyobb különbség a Wix és a WordPress között az, hogy a Wix egy drag-and-drop weboldal készítő szoftver, amely kezeli a webhely összes hátteret, és a WordPress önálló szoftver, amelyet a kiválasztott tárhely-platformon telepít. A Wix használata sokkal könnyebb, míg a WordPress rendelkezik tanulási görbével.

Melyik webhely-készítő a legjobb a blogoláshoz?

A WordPress-en kívüli blogok készítésének legjobb webhely-készítője a Wix lenne, mivel a SEO lehetőségek és a blog funkciók könnyen kezelhetők..

Melyik weboldal-készítőnek van a legjobb SEO?

A WordPress rendelkezik a legjobb SEO képességekkel, de amennyire a weboldal-készítők a Wix vagy a Squarespace oldalára nézik. Mindkettő hasonló SEO funkcióval rendelkezik 2020-ban.

Ezenkívül egy weboldal létrehozásakor szem előtt kell tartania a kanadai weboldalak akadálymentességére vonatkozó irányelveket. Ha így tesz, oldalait mindenki számára olvashatóvá teszi, és növelheti a webhelyek forgalmát.

Mennyibe kerül az, ha valakit felveszünk egy weboldal felépítésére?

Attól függ, hogy mit próbálsz csinálni, de bárhol 1,500 dollárba kerülhet, ha egy minimális weboldalon kezdő kezdődik, ezernél többre a továbbfejlesztett funkciók.

Ha értékesnek találta ezt a cikket, akkor kedvelheti a kanadaiak számára nyújtott legjobb web hosting szolgáltatásokról szóló jelentést. Miután kényelmesen készít webhelyeket a HubSpot segítségével, a saját webgazda kiválasztásával „fokozatosan” tovább testreszabhatja a weboldal tervezését..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector