Hoe om te gaan met verkeerspieken van e-commerce winkel voor vakantieseizoen

Het vakantieseizoen staat voor de deur en het is een gouden kans voor online bedrijven om hun verkoop te stimuleren voordat 2020 begint. Om je een historisch perspectief te geven, volgens eMarketer, stegen de totale uitgaven aan detailhandel in 2018 met 5,4% tot $ 998,32 miljard. Volgens Statista zal de wereldwijde verkoop van e-commerce in 2021 $ 4 biljoen aan omzet overschrijden.


Dit zijn enkele indrukwekkende cijfers en het wordt hoog tijd dat u uw online winkel optimaliseert voor betere winsten tijdens het vakantieseizoen 2019 en uw deel van deze taart krijgt. Er zijn verschillende aspecten waarop online ondernemers zich moeten concentreren om hun online bedrijf te schalen tijdens het grootste shopping-extravaganza van het jaar. In dit artikel zal ik deze veelvoorkomende uitdagingen belichten, zodat je ze kunt overwinnen voordat de feestdagen officieel beginnen.

E-commerce-uitdagingen tijdens het vakantieseizoen

E-commerce winkeleigenaar staat voor uitdagingen tijdens de feestdagen, zoals snelheid, opslag en server-downtime die de conversie tijdens de feestdagen verminderen. Deze problemen treden voornamelijk op vanwege onbetrouwbare hosting. Laten we dieper duiken.

Winkelprestaties

Het is een feit dat u 3-5 seconden de tijd heeft om de aandacht van uw bezoekers te trekken. Als uw winkel meer dan 5 seconden in beslag neemt, zullen gebruikers uw winkel waarschijnlijk sluiten en nooit meer bezoeken. U als winkeleigenaar heeft twee opties om de laadtijd van de website te verbeteren. Begin met het bouwen van lichtere pagina’s die bestaan ​​uit geoptimaliseerde afbeeldingen, verkleinde CSS / JavaScript-lichtgewichtthema’s. Kies ten tweede een hostingoplossing die een add-on voor Content Delivery Network (CDN) biedt.

CDN helpt de laadtijd van de pagina te verbeteren door de website-inhoud weer te geven van gedistribueerde knooppunten in plaats van de hoofdserver aan te vragen. Als gevolg hiervan wordt uw winkel sneller geladen en heeft u meer kans op conversies.

Server schaalbaarheid

Het tweede grote probleem voor eigenaren van e-commerce winkels is de schaalbaarheid van de server. De meeste e-commerce hostingproviders bieden geen schaalbaarheid van de server en dat komt omdat ze ofwel een gedeelde host of een speciale server gebruiken. Als het gaat om schaalbaarheid van servers, is shared hosting geen goede keuze, vooral als uw winkel duizenden SKU’s heeft. U als winkeleigenaar kunt u zich tijdens de piek van de vakantiecampagne geen serverbeheerproblemen veroorloven. Als het u niet lukt om de grootte van uw server te schalen, krijgen uw gebruikers de foutmelding ‘Server niet gevonden’ te zien.

Beveiliging van winkelgegevens

Het derde probleem voor e-commerce winkels heeft betrekking op de beveiliging van klanten en winkelgegevens. Online winkels hebben gevoelige gegevens, waaronder klantprofielen, creditcardgegevens en bankrekeninggegevens. U moet ervoor zorgen dat alle gegevens in uw online winkel veilig zijn. Dit vereist beveiliging op winkel- en hostingniveau met IP-witte lijst en tweefactorauthenticatie (TFA). De Twee-factorenauthenticatie is een extra beveiligingslaag voor uw hostingaccount, die uw server beschermt tegen ongeautoriseerde toegang. IP-witte lijst stelt u in staat om een ​​whitelist van IP’s te creëren, waardoor het gemakkelijk is om samen te werken met netwerken of regio’s met onbeperkte toegang tot SSH en SFTP.

De oplossing – een beheerde cloudhosting We staan ​​nu op dezelfde pagina! De bovengenoemde uitdagingen treden voornamelijk op als gevolg van slechte e-commerce hosting.

Als het gaat om managed cloud hosting, geven veel online verkopers de voorkeur aan een Cloudways hostingplatform dat snelle, betrouwbare en robuuste hosting biedt voor e-commerce websites.

Het biedt een gebruiksvriendelijk platform voor het beheer van uw dagelijkse serveractiviteiten, zoals beveiligde toegang tot de server via SFTP en SSH, cron-taakbeheer, on-demand serverback-up en nog veel meer. Laten we eens kijken welke andere functies Cloudways biedt om de verkeerspiek tijdens de feestdagen te beheren.

Toegewijde server

Het kiezen van een dedicated server voor uw campagneseizoen is een slimme keuze. Het betekent dat u een hele server naar uw webapplicatie krijgt. U deelt geen CPU-tijd, RAM of bandbreedte, wat betekent dat uw website te allen tijde responsief blijft. De prestaties van de gedeelde server zijn afhankelijk van het verkeer en de betrokkenheid van de gebruikers die bij uw winkel landen. Maar dit is niet het geval bij de virtuele dedicated server.

Met behulp van de Cloudways dedicated server hoef je geen bandbreedte te delen met andere applicaties (WordPress, PHP, Magento, etc.). De dedicated servers zijn sneller en capabel genoeg om verkeersstoten te verwerken. Cloudways stelt No label Studios, een white label webontwikkelingsbureau, in staat om snel serverbeheer te krijgen en te genieten van functies zoals website cloning, staging-omgeving, teambeheer & backups.

Server schaalbaarheid

Het schalen van serverbronnen is een operationele vereiste die e-commerce winkels kan maken of breken tijdens het vakantieseizoen. Cloudways heeft het proces van het schalen van serverbronnen vereenvoudigd, zodat uw winkel kan profiteren van meer inkomsten tijdens de vakantie-verkoopperiode. Als u moet verkleinen, hoeft u alleen maar uw server naar een lagere specificatie te klonen en u bent klaar!

Server schaalbaarheid

Reservekopie van gegevens & Herstellen

Back-ups zijn de enige manier om uw eerdere gegevens op te halen na onzekere aanvallen. Met het geautomatiseerde back-upproces van Cloudways kunt u een back-up maken van een server en applicatie met een vooraf ingestelde frequentie. Daarnaast kunt u desgewenst ook back-ups op aanvraag maken. Er is de mogelijkheid om back-ups op dezelfde server op te slaan, waar u het bestand eenvoudig kunt downloaden naar externe opslag naar keuze.

Gegevensback-up herstellen

Cloudways ThunderStack

Cloudways hostingstack is de ruggengraat die de prestaties van de server ondersteunt en optimaliseert. Het is een krachtige combinatie van NGINX, Apache, PHP-FPM (PHP 7 is de standaardversie voor alle servers). Bovendien worden toepassingsdatabases ook beheerd via MySQL / MariaDB (nu de standaard DBMS), de nieuwste cache-oplossingen zoals Full Page Cache (FPC) voor Magento 1.X-winkels en Varnish Cache voor Magento 2.X-winkels.

Cloudways Thunderstack

Betaal terwijl u werkt

Cloudways is licht op de zak. Het betekent dat u alleen hoeft te betalen voor de middelen die u hebt gebruikt. Haal gewoon uw meest geschikte hostingplan op en geniet van slechts $ 10 per maand.

Betaal terwijl u werkt

24/7 actieve ondersteuning

Zodra uw winkel actief is, bestaat de kans dat uw winkel problemen met serverbeheer tegenkomt. In dat geval hoeft u zich echter geen zorgen te maken, het technische ondersteuningsteam van Cloudways staat altijd voor u klaar. Maak gewoon een ticket en laat de rest over aan het technische ondersteuningsteam van Cloudways.

Ondersteuning

CloudwaysCDN

CloudwaysCDN is een geografisch verspreid systeem dat helpt om de laadtijd van de pagina’s van de websites te verminderen. Dit betekent dat, ongeacht de afstand tussen de bezoeker en de server, de laadsnelheid van de pagina stabiel blijft. In technische termen repliceert CloudwaysCDN uw winkel en dient het verzoek van de bezoeker vanaf het dichtstbijzijnde knooppunt. Wat nog belangrijker is, het bespaart veel serverbronnen en zorgt ervoor dat uw bezoekers een uitstekende laadsnelheid van de pagina ervaren.

CloudWaysCDN

Het is tijd om te beweren waarom Cloudways een betere oplossing is

Ik heb de prestaties van de Magento-winkel (voorbeeldgegevens installeren) getest met behulp van twee tools. Ten eerste met behulp van Pingdom, een gratis tool om de prestaties van websites te testen. Ten tweede door CLI-commando’s uit te voeren van de ab – Apache server benchmarking tool.

Pingdom

Het resultaat is gebaseerd op verschillende statistieken, zoals prestatiegraad, paginagrootte en laadtijd, wat behoorlijk geweldig is met Cloudways Magento Hosting.

Pingdom

Ab Apache

Apache

Opsommen!

Met de overweldigende wereldwijde groei van e-commerce, zorg ervoor dat u ver vooruit plant voor uw vakantieseizoen. Cloudways zorgt voor de groei van uw e-commerce winkel door voor al uw webhosting-uitdagingen te zorgen. Geef uw e-commerce winkel de snelheid die het verdient, zodat u al uw eerdere records kunt verslaan. Bekijk snel alle beschikbare abonnementen en koop de beste e-commerce hostingoplossing. Als je denkt dat ik belangrijke tips heb gemist, laat het me dan weten in de comments hieronder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map