Best Web Hosting Canada (2020)

Contents

Κριτικές και τεχνικές συγκρίσεις

Εξετάσαμε τους 28 κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας για Καναδούς
για να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα.


Ελέγξαμε δεκάδες παρόχους φιλοξενίας και χρησιμοποιήσαμε δεδομένα αξίας πάνω από μια δεκαετία για να δημιουργήσουμε την πιο ενημερωμένη κατάταξη από τους καλύτερους οικοδεσπότες ιστού στον Καναδά. (Κάντε κλικ για να δείτε τις βαθμολογίες.)

Από το καλοκαίρι του 2016, έχουμε αγοράσει και δοκιμάσει κάθε κορυφαία εταιρεία φιλοξενίας στον Καναδά.

… Συμπεριλαμβανομένων πολλών οικιακών ονομάτων όπως GoDaddy, Bluehost και HostGator.

Σε αυτόν τον οδηγό, εξετάζουμε μια σειρά παραγόντων που θα σας βοηθήσουν να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση για να βρείτε την καλύτερη εταιρεία φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας.

Έχουμε περάσει δεκαετίες δουλεύοντας στο διαδίκτυο και έχουμε κάψει περισσότερες από μερικές φορές επιλέγοντας έναν κακό πάροχο φιλοξενίας. Μετά από πολλές δοκιμές, λάθη και δοκιμασίες, βρήκαμε οριστικά τις καλύτερες συνολικές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστού στον Καναδά.

Ποιοι είμαστε

Προτού φτάσουμε στην τεχνική ανάλυση διαφορετικών παρόχων φιλοξενίας, θα συστήσω την ομάδα πίσω από αυτόν τον οδηγό. Είμαστε μια ομάδα τριών ατόμων και έχουμε μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ που ονομάζεται Castle Media. ��

Είμαι ο Gary, ο συγγραφέας του οδηγού και ο τύπος που δημοσιεύει τις περισσότερες κριτικές φιλοξενίας σε αυτόν τον ιστότοπο. Ήμουν σχεδιαστής ιστοσελίδων όσο θυμάμαι, πριν από το Facebook και ακόμη και το MySpace.

Έχω φιλοξενήσει εκατοντάδες ιστότοπων σε ολόκληρο τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχω δει πολλούς κεντρικούς υπολογιστές να έρχονται και να πηγαίνουν.

Φιλοξενία Κριτικές – Η παρακολούθηση μας & Ερευνητική διαδικασία

εικόνα της ζωντανής παρακολούθησης μέσω του pingdomΗ λήψη ενημερωμένων αποφάσεων απαιτεί τη λήψη ακριβών δεδομένων και ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι η μέτρηση των αποτελεσμάτων, κάτι που κάναμε τα τελευταία χρόνια..

Παρακολουθούμε το χρόνο λειτουργίας, το χρόνο διακοπής λειτουργίας και την καθυστέρηση σε όλους τους ιστότοπούς μας. Εάν ρίξετε μια ματιά στο γράφημα προς τα δεξιά, μπορείτε να δείτε ότι έχουμε προσθέσει τους 10 κεντρικούς υπολογιστές μας. Χρησιμοποιούμε προηγμένο λογισμικό παρακολούθησης που κάνει ping σε κάθε ιστότοπο 50Χ φορές την ημέρα από πολλές τοποθεσίες. Έχουμε ειδοποιηθεί για τυχόν διακοπές λειτουργίας ή διακοπές στην υπηρεσία αμέσως.

Προσθέσαμε τις κορυφαίες προτεινόμενες υπηρεσίες μας και αποκρύψαμε τις διευθύνσεις URL καθώς είναι ενεργές ιστοσελίδες πελατών, αλλά μια γρήγορη ματιά στα δεδομένα θα σας βοηθήσει να δείτε ποιες έχουν μειωθεί στο παρελθόν και για πόσο καιρό.

Μπορείτε να δείτε τη ζωντανή παρακολούθηση εδώ. Διαβάστε περισσότερα για την ερευνητική διαδικασία 4 βημάτων εδώ.

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό

Θέλαμε να παρέχουμε πολλές πολύτιμες πληροφορίες, διατηρώντας τα πράγματα απλά κατανοητά, γι ‘αυτό κατατάξαμε τους κορυφαίους οικοδεσπότες μας με αριθμητική σειρά.

Είναι ένα τυπικό σύστημα κατάταξης με την πρώτη μας πρόταση στην κορυφή, ακολουθούμενη από τον αριθμό δύο και ούτω καθεξής. Για να αποφύγουμε περιττές πληροφορίες, έχουμε περιελάμβανε μόνο τις τέσσερις κορυφαίες επιλογές μας. Σε αυτά περιλαμβάνονται τρία που έκαναν το δικό μας κομμάτι για την παροχή της υψηλότερης ποιότητας και ένα που είναι δημοφιλές αλλά λείπει σε μερικούς βασικούς τομείς.

Πριν προχωρήσουμε σε αυτό, αν έχετε απορίες, μην ντρέπεστε και πατήστε αυτό το κουμπί επικοινωνίας. ��

Οι καλύτερες υπηρεσίες Web Hosting το 2020

Ακολουθούν οι 4 κορυφαίες κριτικές καναδικής φιλοξενίας ιστοσελίδων ανά κόστος, εξυπηρέτηση πελατών, ταχύτητα και χρόνο λειτουργίας.

1. HostPapa – Καλύτερος καναδικός οικοδεσπότης + Έκπτωση

HostPapa Προσφέρει Φιλοξενία Καναδάς Αναγνώστες Έκπτωση 67% + Δωρεάν εγγραφή τομέα

λογότυπο hostpapa

Τιμή – 2,95 $ ανά μήνα (Κανονικό 13,99 $ / μήνα)
Μέσος χρόνος λειτουργίας 99,95%
Μέσος χρόνος φόρτωσης 475 χιλ

Το HostPapa είναι αναμφισβήτητα ο αγαπημένος μας οικοδεσπότης Ιστού – και δεν είναι μόνο επειδή είναι καναδική εταιρεία.

Το χρησιμοποιούμε για σχεδόν κάθε έναν από τους ιστότοπούς μας και οι περισσότεροι από τους νέους ιστότοπους πελατών μας το χρησιμοποιούν επίσης. Εκτός από το γεγονός ότι δεν είναι απογοητευτικό σε κανένα από τα κριτήρια μας και στην άριστη πλειοψηφία του, το HostPapa είναι λογικά η καλύτερη καναδική επιλογή.

Ο ιστότοπός σας θα φορτωθεί ελαφρώς ταχύτερα από ό, τι εάν χρησιμοποιούσατε άλλους δημοφιλείς οικοδεσπότες ιστού επειδή οι διακομιστές του HostPapa βρίσκονται σε ολόκληρο τον Καναδά. Η έδρα τους είναι επίσης στον Καναδά (στο Μπέρλινγκτον, ΟΝ).

Από Το HostPapa αγαπά τον Καναδά όσο κι εμείς, προσφέρουν τεράστιες εκπτώσεις σε όλους τους αναγνώστες μας.

 Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο βέλος που δείχνει τον σύνδεσμο έκπτωσης hostpapa για τους αναγνώστες του hostingcanada.org για να διεκδικήσετε την έκπτωση σας σε νέα πακέτα φιλοξενίας.

Είναι σχεδόν το ήμισυ της τιμής των κανονικών πακέτων φιλοξενίας και δωρεάν αναβαθμίσεων που διαφορετικά είναι λίγο ακριβές. Η έκπτωση που προσφέρουν κάνει μια premium επιλογή όπως το HostPapa τόσο φθηνή όσο μερικά από τα φθηνότερα πακέτα.

Το HostPapa ήταν επίσης αρκετά ευγενικό για να προσφέρει στους αναγνώστες μας όλα βασικά χαρακτηριστικά δωρεάν, συμπεριλαμβανομένης της εγγύησης των 30 ημερών, του δωρεάν δημιουργού ιστότοπων, της δωρεάν ασφάλειας SSL, της δωρεάν εκπαίδευσης 1 προς 1 και δωρεάν εγγραφή τομέα – συνολικά μια τιμή 50 $. Για να αποκτήσετε τον δωρεάν τομέα (+ άλλα καλούδια), εγγραφείτε τώρα με αυτόν τον σύνδεσμο.

Το HostPapa υπερέχει επίσης όσον αφορά την υποστήριξη πελατών, η οποία είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο για να απαντήσει σε κάθε τεχνική ερώτηση. Η επικοινωνία με την ομάδα υποστήριξής τους είναι σαν να έχετε έναν εξαιρετικά χρήσιμο νέο υπάλληλο να ξεφύγει από το πουθενά για τον ιστότοπό σας μέσω ζωντανής συνομιλίας.

Δεδομένου ότι διαθέτει κέντρα δεδομένων σε όλο τον Καναδά, η ταχύτητα και ο χρόνος λειτουργίας του ιστότοπου είναι εξαιρετικές σε όλα τα προγράμματα φιλοξενίας, αλλά η υψηλή απόδοση του web host δεν οφείλεται μόνο στην τοποθεσία του. Το HostPapa εκτελεί SDD σε όλους τους διακομιστές και χρησιμοποιεί Intel Scalable CPU που μειώνει τις διευθύνσεις μνήμης που πρέπει να χειριστεί ο επεξεργαστής.

Το HostPapa προσφέρει ακόμη και εγκατάσταση με ένα κλικ, επιτρέποντάς σας να εγκαταστήσετε το WordPress με ευκολία. Έχει επίσης δωρεάν δυνατότητα SSL με το Let’s Encrypt.

Εάν είστε νέοι στον κόσμο των διαδικτυακών επιχειρήσεων και της φιλοξενίας ιστοσελίδων, το HostPapa είναι φιλικό προς τον χρήστη. Μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα ένα προσωπικό ιστολόγιο ή έναν ιστότοπο – απλώς ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στην κριτική HostPapa.

2. Hostinger – Ο καλύτερος «προσιτός» οικοδεσπότης

Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς συμβιβασμούς; Μην ψάχνετε άλλο.

hostinger-λογότυπο

Ξεκινώντας στις 0,99 $ ανά μήνα (90% ΕΚΠΤΩΣΗ)
Μέσος χρόνος λειτουργίας 99,1%
Μέσος χρόνος φόρτωσης 389Κυρία

Hostinger τιμή γνωριμίας

Η προωθητική τιμολόγηση είναι μια ανεξέλεγκτη τακτική μάρκετινγκ στον κλάδο φιλοξενίας. Το Hostinger έχει κυριαρχήσει σε αυτήν τη στρατηγική, και σας ωφελεί εξίσου όσο και για αυτά.

Η τιμή του Hostinger θα κυμαίνεται μεταξύ 0,99 $ ανά μήνα και 2,15 $ ανά μήνα σε τακτική βάση. Μπορείτε να κλειδώσετε αυτήν την τιμή για 48 μήνες. Αυτά είναι τέσσερα χρόνια φιλοξενίας με λιγότερα από 70 $ με οποιονδήποτε τρόπο.

Ίσως πιστεύετε ότι η εξυπηρέτησή τους θα ήταν αργή και άθλια (τουλάχιστον, αυτή ήταν η υπόθεσή μου). Στη συνέχεια, δοκίμασα την Hostinger, προσθέτοντας πέντε διαφορετικούς ιστότοπους στο βασικό τους σχέδιο … Δες και οι αριθμοί απόδοσης ήταν ισοδύναμοι με – και συχνά πολύ καλύτεροι από – άλλους οικοδεσπότες προϋπολογισμού (που χρεώθηκαν 2-3 φορές).

Αυτό που με εξέπληξε είναι ότι το Hostinger έχει επίσης το δικό του Website Builder – Zyro. Αποτελείται από μερικές τακτοποιημένες δυνατότητες όπως το Zyro AI Content Generator και το Logo Maker και μερικές καλές παλιές – δωρεάν πιστοποιητικό SSL, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD και απεριόριστο εύρος ζώνης.
Τα νέα χαρακτηριστικά φαίνονται πραγματικά αναζωογονητικά, σας επιτρέπουν να εστιάσετε στην εταιρεία σας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τελειώσετε αυτό που θα θέλατε να σκεφτείτε. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας σε καλή χρήση με τη νέα λειτουργία του Hostinger που σας επιτρέπει να δημιουργείτε λογότυπα για την επωνυμία σας, το Zyro’s Logo Maker.

Το Hostinger είναι σχετικά νεοφερμένος και πρέπει να περάσει περισσότερες δοκιμές, αλλά αρχικά, αυτό που βρήκαμε είναι ότι το Hostinger προσφέρει.

Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε όλες τις βασικές δυνατότητες που παρέχουν άλλες εταιρείες φιλοξενίας. Πλήρης αποκάλυψη: δεν θα έχετε όλα τα κουδούνια και τα σφυρίγματα με όλα τα σχέδια. Γι ‘αυτό, ελέγξτε τις ανάγκες σας πριν επιλέξετε ένα πακέτο. Η κατώτατη γραμμή είναι, εάν θέλετε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα όταν πρόκειται για τη φιλοξενία με μια απόδοση που αποδίδει, Το Hostinger είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ακόμη και με το χαμηλότερο επίπεδο, εξακολουθείτε να λαμβάνετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, δωρεάν τομέα και δωρεάν SSL. Για να λάβετε όλα τα δωρεάν, εγγραφείτε χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

3. Bluehost – Ο οικοδεσπότης «Αρχάριοι»

Πρώτο χρονόμετρο; Ξεκινήστε εδώ.

λογότυπο bluehost

Ξεκινώντας στις 2,95 $ το μήνα
Μέσος χρόνος λειτουργίας 99,74%
Μέσος χρόνος φόρτωσης 1.765 χιλ

Πακέτα Bluehost

Δεν πρόκειται να αναφέρουμε Μπλε Χοστ χωρίς να σας δώσει μια δίκαιη προειδοποίηση: είναι καλοί στο μάρκετινγκ και στη διαφήμιση, οπότε μόλις επισκεφθείτε τον ιστότοπο, θα αρχίσετε να βλέπετε τις διαφημίσεις τους παντού.

Μπορεί να έχετε ακούσει καλά πράγματα για το Bluehost. Η αλήθεια είναι ότι πολλές από τις θετικές κριτικές του Bluehost που θα διαβάσετε στο διαδίκτυο είναι ακριβείς: είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων για αρχάριους, περίοδο.

Γιατί είναι τόσο καλό για αρχάριους? Το Bluehost είναι το πιο εύκολο στη χρήση και στη ρύθμιση, απλό και απλό. Η εταιρεία κατανοεί ότι η φιλοξενία μπορεί να προκαλέσει σύγχυση σε άτομα που μόλις ξεκινούν, οπότε το κάνουν όσο το δυνατόν πιο εύκολο. Εάν ξεκινάτε απλώς με ένα ιστολόγιο, το Bluehost είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Η άλλη πτυχή του Bluehost που το καθιστά ιδανικό για αρχάριους είναι η τιμή. Δεν θα σπάσετε την τράπεζα με το Bluehost, κάτι που είναι φανταστικό για bloggers που μπορεί να χρειαστούν λίγο χρόνο για να δημιουργήσουν έσοδα από τον ιστότοπό τους.

Επιπλέον, έχουν χρήσιμη υποστήριξη πελατών, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και εύχρηστη διεπαφή. Οι αρχάριοι και οι αρχάριοι χαίρονται, το Bluehost είναι εδώ για εσάς.

4. HostGator Cloud Hosting – Αξιόπιστη φιλοξενία

Καθιερωμένο και αξιόπιστο.

φιλοξενούμενοςΞεκινώντας στις 2,75 $ ανά μήνα
Μέσος χρόνος λειτουργίας 99,4%
Μέσος χρόνος φόρτωσης 657 χιλ

Δωρεάν χαρακτηριστικά – Email, SSL, μεταφορές ιστότοπων, δημιουργός ιστότοπων, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων

Οι ιστότοποι και οι gators ενδέχεται να μην μοιάζουν με δύο πράγματα που πάνε μαζί, αλλά το HostGator το έχει κάνει για αρκετό καιρό. Είναι το web host επιλογής για χιλιάδες διαδικτυακές επιχειρήσεις και ιστολόγια όλων των μεγεθών.

Το HostGator είναι εξαιρετικό όσον αφορά το χρόνο λειτουργίας σε χαμηλή τιμή. Διαθέτει εξυπηρετικούς πράκτορες υποστήριξης πελατών και είναι εύκολα επεκτάσιμος, επιτρέποντας στον ιστότοπό σας να εξυπηρετεί οποιοδήποτε επίπεδο επισκεψιμότητας.

Το HostGator κυκλοφόρησε επίσης πρόσφατα ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, το οποίο καθιστά τη δημιουργία του ιστότοπού σας ένα αεράκι για τη φιλοξενία που δεν έχει ξεκινήσει. Συνδυάστε το με μια καλή βάση παγκόσμιων διακομιστών και το HostGator είναι μια καλή δεύτερη επιλογή.

Δείτε την παρακολούθηση μας στη δεξιά πλευρά. Παρακολουθούμε το Gator 24/7 για να ελέγξουμε την ταχύτητα, την καθυστέρηση και τυχόν διακοπές.

5. Φιλοξενία A2 – Υψηλές ταχύτητες

Χρόνοι υψηλής ταχύτητας και χαμηλού φορτίου.

Φιλοξενία Α2

Ξεκινώντας στις 3,92 $ ανά μήνα
Μέσος χρόνος λειτουργίας 99,1%
Μέσος χρόνος φόρτωσης 601 χιλ

Το A2 Hosting είναι ένας συμπαγής οικοδεσπότης Ιστού με εξαιρετικά υψηλό χρόνο λειτουργίας, εξαιρετική ταχύτητα (μερικά από τα καλύτερα στην επιχείρηση), και χρήσιμη υποστήριξη πελατών.

Ιδρύθηκε το 2001 από έναν πρώην Unix SysAdmin, ο A2 κάνει τακτικά τη λίστα «Best Web Hosting Service» της PCMag κάθε χρόνο. Και είμαστε διατεθειμένοι να συμφωνήσουμε ότι ο τίτλος αξίζει τόσο για τους παρόχους φιλοξενίας των ΗΠΑ όσο και για τη φιλοξενία ιστότοπων στον Καναδά.

Επιλέξαμε το A2 Hosting ως έναν από τους κορυφαίους παρόχους για πολλά από τα πακέτα φιλοξενίας που εξετάστηκαν σε αυτόν τον ιστότοπο, που κυμαίνονται από βασικά κοινόχρηστα μηνιαία πακέτα, έως και ειδικά πακέτα υπηρεσιών. Με κέντρα δεδομένων στο Μίσιγκαν, Το A2 Hosting αποδίδει εξαιρετικά καλά για μικρές επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον Καναδά.

Τι είδους επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους οικοδεσπότες Ιστού?

Οποιαδήποτε από τις εταιρείες φιλοξενίας που αναφέρονται μπορεί να χειριστεί τη μεγάλη κίνηση. Εάν ο ιστότοπός σας έχει έως και 500.000 προβολές ανά μήνα, θα είστε εντάξει.

Λάβετε υπόψη ότι κάθε οικοδεσπότης Ιστού προσφέρει επεκτάσιμα σχέδια υπηρεσιών και μπορείτε να κλιμακώσετε όπως απαιτείται. Οι καλύτεροι οικοδεσπότες Ιστού στον Καναδά χρησιμοποιούν όλα τα καλύτερα σχέδια φιλοξενίας WordPress για να εξοικονομήσουν πελάτες και να παρέχουν υπηρεσίες ανώτερης βαθμίδας.

Κριτήρια αναθεώρησης Web Hosting Canada – Πώς επιλέγουμε

Αξιοπιστία (Uptime και Downtime)

wordpresshosting ΚαναδάςΟ χρόνος λειτουργίας και ο χρόνος διακοπής του ιστότοπου καθορίζουν πόσο αξιόπιστος είναι ένας κεντρικός υπολογιστής. Αυτά είναι μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη για οποιαδήποτε επιχείρηση, καθώς ο χρόνος διακοπής λειτουργίας μπορεί να είναι ένα σημαντικό ζήτημα. Φαίνεται μη επαγγελματικό και μπορεί να είναι πολύ επιζήμιο όταν πρόκειται για την επωνυμία σας.

Όταν αναζητάτε καναδικές κριτικές για φιλοξενία ιστού, φροντίστε να λάβετε υπόψη μόνο τις υπηρεσίες με πολύ μικρό χρόνο διακοπής λειτουργίας και σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις που πέφτουν, είναι συνήθως ώστε να μπορούν να διορθώσουν κάτι.

Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε εκ των προτέρων ειδοποίηση και ένας ποιοτικός οικοδεσπότης θα προσπαθήσει επίσης να έχει τέτοιο χρόνο διακοπής στην πιο βολική ώρα της ημέρας.

Ταχύτητα

συγκρίθηκε η ταχύτητα φόρτωσης των κεντρικών υπολογιστών

Η ταχύτητα του ιστότοπου είναι ένας άλλος παράγοντας που είναι σημαντικός για τον επαγγελματισμό σας, καθώς και για τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO). Είμαστε συνηθισμένοι όσο το δυνατόν γρηγορότερες ταχύτητες φόρτωσης και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πρόκειται να περιμένουν περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα.

Οι μετρήσεις μας από την προηγούμενη δεκαετία μας έδωσαν πολλά δεδομένα για σύγκριση μέσος χρόνος φόρτωσης σε όλες τις μεγαλύτερες πόλεις του Καναδά, συμπεριλαμβανομένων Τορόντο, Μόντρεαλ και Βανκούβερ. Στη συνέχεια, ελέγξαμε αυτά τα αποτελέσματα δίπλα στις μέσες ταχύτητες των ΗΠΑ. ο οι κορυφαίοι χρόνοι φόρτωσης που βρήκαμε ήταν μόλις 226ms, ενώ οι πιο αργοί ήταν πάνω από 2.850 ms.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών παραβλέπεται μερικές φορές με όλη την προσοχή που δίνεται στις δυνατότητες που προσφέρουν οι οικοδεσπότες ιστού, αλλά είναι ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να λάβετε υπόψη, διότι μπορεί να υπάρξει τεράστια διαφορά όσον αφορά την ποιότητα υποστήριξης πελατών. Όταν προσπαθείτε να βρείτε τον καλύτερο οικοδεσπότη Ιστού, θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη την υποστήριξη πελατών ως μέρος της αξιολόγησής σας.

Κάποιος μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας σε λιγότερο από ένα λεπτό και άλλοι μπορεί να σας κάνουν να περιμένετε για μια μέρα ή περισσότερο.

Ευτυχώς, το τρεις οικοδεσπότες Ιστού προτείνουμε όλοι να παρέχουν άμεση υποστήριξη και έχουν εκπροσώπους που είναι τόσο ευγενικοί που θα μπορούσαν να είναι από τον Καναδά.

Η κορυφαία μας επιλογή έχει ακόμη κάποια βραβεία εξυπηρέτησης πελατών στο όνομά της. Ναι! 

Καταφέραμε να αξιολογήσουμε την υποστήριξη πελατών χωρίς δοκιμές, καθώς χρησιμοποιούμε αυτούς τους κεντρικούς υπολογιστές εδώ και χρόνια. Ακολουθούν τα σημάδια της κορυφαίας υποστήριξης πελατών:

 • Διατίθεται υποστήριξη 24/7
 • Υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας
 • Πράκτορες που είναι εγγενείς ομιλητές της γλώσσας σας, φιλικοί και μπορούν να λύσουν τεχνικά ζητήματα
 • Ένας γρήγορος χρόνος απόκρισης χωρίς ξεπερασμένα συστήματα εισιτηρίων

Ευτυχώς, έχουμε πραγματικό υλικό από την εξυπηρέτηση πελατών ορισμένων από τις κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας. Παρακολουθήστε και δείτε …

Καλύτερος οικοδεσπότης Ιστού ή χειρότερη φιλοξενία?

Όσον αφορά τους οικοδεσπότες Ιστού, μην πηγαίνετε ποτέ με τη φθηνότερη επιλογή.

Σίγουρα παίρνετε αυτό που πληρώνετε με τη φιλοξενία Ιστού.

Υπάρχουν όλα τα είδη απάτες στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων, καθώς οι εταιρείες προσφέρουν χαμηλές χρεώσεις για να προσελκύσουν πελάτες που δεν γνωρίζουν καλύτερα.

Αυτοί οι κεντρικοί υπολογιστές κερδίζουν συχνά εκατομμύρια ενώ χρησιμοποιούν διακομιστές πολύ χαμηλής ποιότητας, γεγονός που τους αφήνει ευάλωτους σε παραβιάσεις ασφαλείας. Θα ήταν εύκολο να το πεις αυτό και μετά να προχωρήσεις χωρίς να αναφέρεις ποιος πρέπει να αποφύγεις. Αλλά θα σας πούμε δύο από τους χειρότερους παραβάτες:

slimy πωλητής πωλώντας φιλοξενία

Πάμε μπαμπά – Μην αφήσετε το μάρκετινγκ να σας ξεγελάσει. Το GoDaddy διαθέτει υπηρεσίες χαμηλής ποιότητας αλλά δεν με πειράζει να σας χρεώσουμε ένα premium για πρόσθετα αυτό θα ήταν δωρεάν με άλλους οικοδεσπότες. Συχνά θεωρείται ως ο καλύτερος οικοδεσπότης Ιστού στον Καναδά, μπορούμε επίσης να τους αποκαλούμε ScamDaddy.

Λύσεις δικτύου – Οι κακές υπηρεσίες και οι διακομιστές χαμηλής ποιότητας συνδυάζονται για να κάνουν τις λύσεις δικτύου μια φοβερή επιλογή. Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε καναδική κριτική φιλοξενίας ιστοσελίδων, διαβάζετε, το Network Solutions είναι μια κακή επιλογή.

Εάν πάτε με ένα φτηνός οικοδεσπότης Ιστού, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα αρχικά, αλλά είτε θα έχετε πολύ λιγότερες δυνατότητες ή θα πρέπει να αγοράσετε όλα τα είδη αναβαθμίσεων και να καταλήξετε να πληρώνετε περισσότερα ούτως ή άλλως. 

Όταν αποφασίσετε να μεταβείτε σε έναν καλύτερο πάροχο, θα είναι ταλαιπωρία και θα θέλατε να είχατε πάει με έναν πάροχο ποιότητας από την αρχή.

 

Καναδικά Web Hosting Κριτικές – Πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε

Γνωρίζω ότι η διατήρηση των επιχειρηματικών δαπανών στο ελάχιστο είναι σημαντική, αλλά η εξοικονόμηση μερικών χρημάτων στην φιλοξενία ιστού δεν αξίζει τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε αργότερα.

Ακολουθούν τα σημαντικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε με έναν οικοδεσπότη Ιστού χαμηλού κόστους:

 1. Πιθανές παραβιάσεις ασφάλειας – Ένας αυτοαποκαλούμενος «δωρεάν» οικοδεσπότης Ιστού με την ονομασία 000Webhost είχε διαρρεύσει 13 εκατομμύρια ονόματα χρηστών και κωδικούς πρόσβασης.
 2. Όλα κοστίζουν επιπλέον – Ένας τυπικός κεντρικός υπολογιστής με έκπτωση θα μπορούσε να χρεώσει 80 $ για SSL, 30 $ για την εγγραφή του τομέα σας και 30 $ για βασική προστασία απορρήτου, που φτάνει τα 140 $ ετησίως.
 3. Κακή γειτονιά IP – Αυτό καθιστά το SEO σας πιο δύσκολο.

Ποια είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία Web Hosting?

Μπορεί να είναι δύσκολο να κρίνεις διαφορετικούς οικοδεσπότες λόγω όλων των διαφορετικών διαθέσιμων επιλογών και τιμών. Κάποια κοστίζουν μόλις $ 1 ή $ 2 ανά μήνα, και υπάρχουν ακόμη και μερικά δωρεάν οικοδεσπότες Ιστού διαθέσιμος. Όπως αναφέραμε, δεν θέλετε να πηγαίνετε πολύ φθηνά στο web hosting σας, αλλά είναι χάσιμο να αποκτήσετε ένα ισχυρό πακέτο φιλοξενίας που δεν χρειάζεστε.

Σας συμβουλεύουμε να διατηρείτε απλή την εκκίνηση και την αναβάθμιση, όπως απαιτείται. Η πιο δημοφιλής υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι από κοινού η φιλοξενία, ένα θέμα που θα καλύψουμε παρακάτω. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στις κριτικές μας παρακάτω.

Κορυφαίοι τύποι φιλοξενίας για καναδικές επιχειρήσεις

Τα περισσότερα προγράμματα φιλοξενίας εμπίπτουν σε μία από τις πέντε κατηγορίες, οι οποίες είναι κοινόχρηστη φιλοξενία, εικονικός ιδιωτικός διακομιστής (VPS), φιλοξενία σύννεφων, αποκλειστική φιλοξενία και μεταπωλητής. Ας εξετάσουμε λεπτομερώς κάθε είδος προγράμματος φιλοξενίας.

Τι είναι η Κοινή φιλοξενία?

κοινόχρηστη φιλοξενίαΗ κοινόχρηστη φιλοξενία είναι αναμφίβολα η φθηνότερη επιλογή και με αυτόν τον τύπο φιλοξενίας, ουσιαστικά νοικιάζετε χώρο που μοιράζεστε με άλλους ιστότοπους. Το κόστος απόκτησης τόσο φθηνής φιλοξενίας είναι ότι αυτή είναι η λιγότερο δυνατή επιλογή φιλοξενίας.

Η κοινόχρηστη φιλοξενία λειτουργεί επειδή οι περισσότεροι ιστότοποι λαμβάνουν μικρές ποσότητες επισκεψιμότητας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να μοιράζονται πόρους διακομιστή χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα απόδοσης. Η ρύθμιση είναι απλή όταν λαμβάνετε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας.

Τι είναι το VPS Hosting?

φιλοξενία vpsΤο επόμενο βήμα από την κοινή φιλοξενία είναι ένα VPS, το οποίο κοστίζει λίγο περισσότερο, αλλά έχει επίσης περισσότερη ισχύ. Ακόμα κι αν δεν χρειάζεται να πληρώσετε για τον δικό σας διακομιστή, a Υπολογιστής VPS λειτουργεί παρόμοια με ένα και έχετε πλήρη έλεγχο σε αυτό. Αυτό καθιστά τη διαδικασία εγκατάστασης και διαχείρισης πιο ενεργή.

Τι είναι το Cloud Hosting?

φιλοξενία cloud

Μια επιλογή που αυξάνεται σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια είναι φιλοξενία cloud. Έχει κάποιες ομοιότητες με ένα VPS, αλλά η βασική διαφορά είναι ότι ο διακομιστής διανέμεται σε μεγάλο αριθμό υπολογιστών αντί να έχει την αποκλειστική φυσική του διεύθυνση.

Για τον χρήστη, αυτό σημαίνει ότι οι χρόνοι φόρτωσης είναι πολύ γρήγοροι και αυτό είναι εύκολο να κλιμακωθεί. Εάν χρειάζεστε περισσότερη ταχύτητα ή χώρο στο δίσκο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε άμεση αναβάθμιση μέσω της εταιρείας φιλοξενίας σας. Συνολικά, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρηματικούς ιστότοπους.

Τι είναι η αφιερωμένη φιλοξενία?

αποκλειστική φιλοξενίαΕάν θέλετε το καλύτερο από τα καλύτερα, τότε αποκλειστική φιλοξενία είναι ο τρόπος να πάει. Όπως υποδηλώνει το όνομα, παίρνετε έναν ολόκληρο διακομιστή για να καλέσετε το δικό σας και η μόνη δουλειά του είναι να διατηρεί την ιστοσελίδα σας ομαλή.

Αυτή είναι η πιο ισχυρή επιλογή, αλλά μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να ρυθμιστεί και να διαχειριστεί και θα σας κοστίσει επίσης το μεγαλύτερο.

Πώς λειτουργεί η φιλοξενία βάσει μεταπωλητών

Η φιλοξενία που βασίζεται σε μεταπωλητές είναι λίγο παράξενο αντί για εντελώς διαφορετικό τύπο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Το πώς λειτουργεί είναι ένα μέρος που ελέγχει τον διακομιστή και ένα άλλο μέρος πουλάει φιλοξενία σαν να κατέχει τον διακομιστή.

Είναι συμβατό με οποιονδήποτε από τους τύπους φιλοξενίας που αναφέρονται παραπάνω. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να επιλέξετε έναν μεταπωλητή που προσφέρει έναν αποκλειστικό διακομιστή ή cloud hosting.

Είναι συνηθισμένο για τους μεταπωλητές να αγοράζουν χύμα και να αποκτήσουν πολλούς διακομιστές υψηλής χωρητικότητας. Μετά από αυτό, παρέχουν μέρη σε μεμονωμένους ιστότοπους. Εάν σκοπεύετε να ακολουθήσετε αυτήν την επιλογή, θα χρειαστείτε πολλές τεχνικές γνώσεις.

Τι καθορίζει την ταχύτητα φιλοξενίας; (Γρήγορη φιλοξενία)

Ο γρηγορότερος οικοδεσπότης Ιστού είναι αυτός που χρησιμοποιεί μια αποκλειστική IP ή ένα κέντρο δεδομένων εξαιρετικά υψηλού λανθάνοντος χρόνου. Όταν αναζητάτε κριτικές για καναδικούς οικοδεσπότες ιστού, είναι σημαντικό να θυμάστε αυτόν τον απλό κανόνα.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι τα κέντρα δεδομένων είναι σαν την καρδιά μιας λύσης φιλοξενίας, όσο πιο γρήγορα η καρδιά μπορεί να αντλήσει αίμα (σε αυτήν την περίπτωση εύρος ζώνης), τόσο πιο γρήγορα πηγαίνει ο ιστότοπός σας.

Συγγνώμη για τη γραφική αναλογία.

Σύγκριση Web Hosting – Ποιο CMS πρέπει να χρησιμοποιήσετε?

Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) είναι αυτό που χρησιμοποιείτε για τη διαχείριση όλου του περιεχομένου στον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένης της τροποποίησης του δημοσιευμένου περιεχομένου και της μεταφόρτωσης νέου περιεχομένου. Κάθε CMS έχει τη δική του διεπαφή, με ορισμένα CMS να λειτουργούν με συγκεκριμένες επιλογές φιλοξενίας ή να είναι ιδανικά για συγκεκριμένους τύπους ιστότοπων.

WordPress

οφέλη-φιλοξενία wordpress

Εάν ήξερες μόνο για ένα CMS, ήταν πιθανότατα WordPress, καθώς είναι η πιο δημοφιλής επιλογή. Παρόλο που κυκλοφόρησε το 2003, τα τελευταία χρόνια το αυξήθηκε γρήγορα στη δημοτικότητά του και είναι πλέον το CMS της επιλογής για ιστολόγια και ιστότοπους μικρών επιχειρήσεων. Οι περισσότερες κριτικές φιλοξενίας ιστότοπων που θα διαβάσετε θα περιλαμβάνουν WP.

Το WordPress έχει πολλά οφέλη, με ίσως το πιο σημαντικό να είναι το εύρος επιλογών και εργαλείων προσαρμογής. Είναι πολύ ασφαλές, η εγκατάσταση είναι αεράκι και είναι εύκολο να βρείτε υποστήριξη όταν τη χρειάζεστε. Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που δημιουργείτε έναν ιστότοπο, σας συνιστούμε να επιλέξετε το WordPress όταν αναζητάτε τον καλύτερο web host.

Υπάρχει μια μικρή περίοδος μάθησης, αλλά αυτό ισχύει για κάθε CMS και η δημοτικότητα του WordPress σημαίνει ότι είναι συνετό να γνωρίζουμε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

PHP

Λογότυπο PHPΗ PHP υπήρξε εδώ και πολύ καιρό, και αρχικά ήταν η προσωπική αρχική σελίδα. Χρησιμοποιεί δέσμες ενεργειών από διακομιστή και πολλά δημοφιλή CMS, συμπεριλαμβανομένων των WordPress, Drupal και Joomla, χρησιμοποιούν αυτό το σενάριο PHP.

Παρόλο που δεν χρειάζεται να κατανοήσετε την PHP για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο στο CMS της επιλογής σας, θα χρειαστείτε έναν προγραμματιστή PHP εάν έχετε κάποιες πολύ συγκεκριμένες εφαρμογές που θέλετε να εκτελείται ο ιστότοπός σας.

Ιστότοποι που βασίζονται σε Java

ΙάβαΜπορεί να γνωρίζετε την Java ως αυτό που πρέπει να ενημερώσετε τώρα και ξανά. Η κύρια λειτουργία του είναι οι εφαρμογές ιστού και αν βρίσκεστε σε έναν ιστότοπο με εντυπωσιακά γραφικά, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι χρησιμοποιεί Java. Η Java ήταν πολύ πιο δημοφιλής σε μικρότερους ιστότοπους.

Παρόλο που η δημοτικότητά του έχει μειωθεί λίγο, εξακολουθεί να ισχύει σε ορισμένους σημαντικούς ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων των Amazon και eBay. Αν θέλετε τα πιο υψηλής ποιότητας οπτικά και χαρακτηριστικά στον ιστότοπό σας, τότε η Java είναι απλώς το εισιτήριο.

Τζούμλα

joomlaΌσον αφορά τις επιλογές CMS, το Joomla είναι πιθανότατα το δεύτερο μεγαλύτερο πίσω από το WordPress, αν και υπάρχει ακόμη μεγάλο κενό μεταξύ των δύο. Ένας λόγος για τον οποίο το Joomla δεν είναι τόσο δημοφιλές είναι ότι δεν είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη. Εκτός αν αγαπάτε το Joomla, θα σας συμβούλευα να πηγαίνετε στο WordPress, κάτι που λέω και σε όλους τους πελάτες μας. Θα σηκώνεστε και θα τρέχετε πιο γρήγορα και νομίζω ότι είναι επίσης μια καλύτερη επιλογή από την οπτική γωνία SEO.

Επιλογή μεταξύ κεντρικών υπολογιστών που βασίζονται σε Windows ή κεντρικών υπολογιστών που βασίζονται σε Linux

windows vs linux host-min

Μπορεί να θυμάστε μια ενότητα σχετικά με αποκλειστικούς διακομιστές στην κριτική φιλοξενίας μας. Ας ελπίσουμε ότι το κάνετε όπως δεν ήταν καιρό πριν. Λοιπόν, κάθε διακομιστής χρειάζεται ένα λειτουργικό σύστημα (OS) και οι δύο επιλογές εδώ είναι κεντρικοί υπολογιστές που βασίζονται σε Windows ή κεντρικοί υπολογιστές που βασίζονται σε Linux.

Εδώ είναι που τα κάνουν μοναδικά. Οι καλύτεροι οικοδεσπότες Ιστού εκεί έξω γενικά επιλέγουν να χρησιμοποιούν διακομιστές που βασίζονται σε Windows. Για την καλοσύνη cPanel, δείτε αυτό σύγκριση Plesk εναντίον cPanel.

Παράθυρα

Τα Windows είναι λειτουργικό σύστημα της Microsoft εδώ και δεκαετίες και εάν χρησιμοποιείτε έναν κεντρικό υπολογιστή που βασίζεται σε Windows, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις βάσεις δεδομένων και τις εφαρμογές του Window, μαζί με το ASP.Net και άλλα περίπλοκα σενάρια. Η PHP και η MySQL είναι επίσης επιλογές. Συνήθως, θα πληρώνετε λίγο περισσότερο για κεντρικούς υπολογιστές που βασίζονται σε Windows από ό, τι για αυτούς που βασίζονται σε Linux και παρόλο που τα σφάλματα δεν συμβαίνουν συχνά με κανένα από αυτά, όταν επιλέγετε Windows, τείνουν να συμβαίνουν λίγο περισσότερο.

Linux

linuxΗ Microsoft μπορεί να είναι ένας γίγαντας στη βιομηχανία υπολογιστών, αλλά το Linux είναι αυτό που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι διακομιστές επειδή είναι το βιομηχανικό πρότυπο. Μπορείτε να εκτελέσετε σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή στο Linux, οι διακομιστές είναι εξαιρετικά αξιόπιστοι και μπορείτε να ακολουθήσετε τα περισσότερα από τα σύγχρονα σενάρια προγραμματισμού. Μπορεί να δείτε τον όρο “LAMP” κατά την έρευνα κεντρικών υπολογιστών που βασίζονται σε Linux και σημαίνει Linux, Apache, MySQL και PHP.

Πώς λειτουργεί το “Unlimited” Hosting?

Είναι σύνηθες να βλέπουμε παρόχους να προσφέρουν απεριόριστα πακέτα, με τη λέξη “απεριόριστη” πιθανώς να αναφέρεται σε χώρο αποθήκευσης, εύρος ζώνης ή email. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τη λεπτή εκτύπωση σε αυτά, καθώς αυτή η προσφορά μπορεί να είναι λίγο παραπλανητική.

Αυτό που συνήθως σημαίνει είναι ότι ο πάροχος δεν έχει ορίσει όρια πόρων και ότι η απεριόριστη προσφορά ισχύει για λογικές καταστάσεις. Δεν προορίζεται εάν λαμβάνετε ένα εκατομμύριο προβολές σελίδας ανά μήνα. Η προσφορά είναι βασικά ένας τρόπος να προσελκύσετε πελάτες. Απλώς ελέγξτε την ταχύτητα και μην τραβήξετε από μια διαφήμιση. Το απεριόριστο εύρος ζώνης δεν σημαίνει πολλά αν πρέπει να αντιμετωπίσετε τις αργές ταχύτητες. Σε αυτές τις κριτικές καναδικής φιλοξενίας ιστοσελίδων, παραλείψαμε τυχόν κεντρικούς υπολογιστές που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν απεριόριστη φιλοξενία.

Αναδίπλωσή του – Εύρεση του καλύτερου Ιστού στον Καναδά

Αυτές είναι πολλές πληροφορίες για επεξεργασία. Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό είναι να τον αναφέρετε καθώς αξιολογείτε τους οικοδεσπότες Ιστού, έχοντας κατά νου τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Το πιο σημαντικό, μην ψωνίζετε αποκλειστικά με βάση τις τιμές. Η ποιότητα είναι πάντα πιο σημαντική, ειδικά με κάτι τόσο σημαντικό όσο ο ιστότοπός σας.

Αυτό το κάνει για τις κριτικές μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, απλώς αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω και θα χαρούμε να απαντήσω σε οτιδήποτε εμφανιστεί.

Η καλύτερη φιλοξενία τομέα στον Καναδά

Θέλετε έναν ιστότοπο, σωστά?

Όλοι το κάνουν, αλλά αν η σκέψη να προσπαθήσετε να καταλάβετε πώς να βγείτε από το κεφάλι σας και στο Διαδίκτυο για να δουν άλλοι, σας στέλνει στο έδαφος σε μια τρεμάμενη εμβρυϊκή θέση, πάρτε την καρδιά. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Πράγματα όπως η φιλοξενία τομέα, οι καταχωρητές, οι εγγραφές ονομάτων και τα πακέτα φιλοξενίας δεν είναι τόσο περίπλοκα όσο νομίζετε, ακόμα κι αν έχετε μια ζωντανή φαντασία. Μείνε ήρεμος. Συνέχισε να διαβάζεις.

Τομείς

Ακόμα και οι πιο ανίδεοι μεταξύ μας συνειδητοποιούν πιθανώς ότι όλα ξεκινούν με έναν τομέα. Πριν από οτιδήποτε άλλο, εάν θέλετε έναν ιστότοπο, χρειάζεστε έναν. Ένα παράδειγμα ενός τομέα θα ήταν BestWidgets.com (γράφτηκε εντελώς ως http: // www. bestwidgets. com). Δεν έχει σημασία αν πληκτρολογείτε ή γράφετε με κεφαλαία ή μικρά γράμματα.

τι είναι ο τομέας

Παρεμπιπτόντως, ένας γρήγορος έλεγχος αποκάλυψε ότι αυτός ο τομέας είναι προς πώληση προς το παρόν, οπότε… εάν πουλάτε widget και είναι τα καλύτερα, ίσως θέλετε να λάβετε την προσφορά σας.

Επιστροφή στην ιδέα ενός τομέα. Μόλις καταχωρήσετε έναν τομέα (μείνετε συντονισμένοι, θα μιλήσουμε για αυτήν τη διαδικασία σε ένα λεπτό) και υπό τον έλεγχό σας, μπορείτε να προσθέσετε όσες σελίδες και υποτομείς θέλετε. Θέλετε να κάνετε blog για widget; Δημιουργήστε έναν υποτομέα στο  ιστολόγιο. bestwidgets. com.

Θέλετε να κηρώσετε ραψωδικά για τον εαυτό σας και την αγάπη σας για τα widget; Προσθέστε μια σελίδα όπως το www. bestwidgets. com / περίπου.

Η βασική ιδέα είναι ότι η εξασφάλιση ενός τομέα δημιουργεί τα θεμέλια ολόκληρου του ιστότοπου που θα έρθει.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, διαβάστε τον οδηγό μας για τους καλύτερους καταχωρητές τομέα.

Καταχωρητές και εγγραφές τομέα

Με τον κίνδυνο να κάνετε τα μάτια σας να ξεφλουδίσουν, θα πρέπει να καταλάβετε πώς πωλούνται και λογίζονται οι τομείς. Μην ανησυχείς. Δεν θα υπάρξει δοκιμή. Ακριβώς όπως όταν οι γονείς σου σε έκαναν να φάνε καρότα, αυτό είναι για το δικό σου καλό. ����

Καταχωρήσεις στατιστικών TLD ανά τύπο TLD

Το μητρώο είναι ένας οργανισμός που έχει οριστεί να διατηρεί μια λίστα ή μητρώο εκείνων που κατέχουν ένα Τομέας ανωτάτου επιπέδου (TLD) όπως .com, .net και .org. Προφανώς, με περισσότερους από 644 εκατομμύρια ενεργούς ιστότοπους στο διαδίκτυο, χρειάζονται περισσότερα από μια τυχαία σημείωση που γράφεται στο πίσω μέρος ενός φακέλου για να κρατήσει τα πάντα ευθεία.

Αρχικά, υπήρχαν μόνο μια χούφτα επίσημα μητρώα που παρακολουθούσαν τα πάντα, αλλά, στην πορεία, μερικοί επιχειρηματίες διαπίστωσαν ότι θα μπορούσαν να συνάψουν συμβόλαια με αυτά τα μητρώα για να πουλήσουν τομείς, μετατρέποντάς το σε μια σημερινή ακμάζουσα βιομηχανία. Η ουσία είναι ότι οι καταχωρητές πωλούν τομείς και οι καταχωρητές τους παρακολουθούν.

Οι δημοφιλείς καταχωρητές περιλαμβάνουν το GoDaddy, το NameCheap και πολλά άλλα. Σημειώστε, ωστόσο, ότι οι περισσότερες καλές εταιρείες φιλοξενίας (όπως αυτές που προτείναμε) θα σας παρέχει έναν δωρεάν τομέα όταν εγγραφείτε για ένα νέο πρόγραμμα φιλοξενίας.

Ένας δωρεάν τομέας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα στην αρχή του ταξιδιού δημιουργίας του ιστότοπού σας και ένα από τα βασικά πράγματα που συμπεριλάβαμε στις καναδικές κριτικές φιλοξενίας ιστού.

Τι είναι μια εγγραφή ονόματος τομέα?

Ένας άλλος όρος που μπορεί να συναντήσετε είναι ο εγγραφή ονόματος τομέα. Αυτή είναι μια αναφορά στον τρόπο λειτουργίας του Διαδικτύου. Ο τομέας που μόλις αγοράσατε δεν είναι στην πραγματικότητα ο τρόπος με τον οποίο οι διακομιστές διαδικτύου βρίσκουν και εμφανίζουν τον ιστότοπό σας.

Αντ ‘αυτού, λαμβάνουν το αίτημα ενός χρήστη και αντιστοιχούν τον τομέα σε μια ακολουθία αριθμών στο μητρώο, που ονομάζεται διεύθυνση IP, και στείλτε τα σχετικά αρχεία – που τυχαίνει να είναι ο ιστότοπός σας.

Το Web Hosting εξηγείται για αρχάριους

Τώρα φτάνουμε στα καλά πράγματα και ο λόγος που είμαστε όλοι εδώ πρώτον, φιλοξενία ιστοσελίδων. Μόλις έχετε έναν τομέα και είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, πώς θα το κάνετε πραγματικά διαδικτυακό για να βρουν και να εμφανιστούν οι διακομιστές?

Καλή ερώτηση. Χρειάζεστε έναν οικοδεσπότη Ιστού.

πώς λειτουργεί η φιλοξενία Ιστού

Δεδομένου ότι δεν μπορείτε απλώς να ρίξετε τα αρχεία του ιστότοπού σας στο τραπέζι της κουζίνας και να περιμένετε να καταλήξουν μαγικά στο Διαδίκτυο, ένας άλλος κλάδος έχει μεγαλώσει με την πώληση διαδικτυακού αποθηκευτικού χώρου για τον ιστότοπό σας.

Μερικές από αυτές τις εταιρείες που πιθανώς έχετε ακούσει χάρη στο γελοίο επίπεδο διαφήμισης – κάποιος κερδίζει σοβαρά χρήματα σε αυτό το παιχνίδι – αλλά αποκλίνουμε. Μιλάμε για ονόματα όπως το GoDaddy, το HostGator και το Bluehost.

Έτσι, έχετε τρεις επιλογές όσον αφορά την επιλογή ενός web host:

 1. Επισκεφτείτε το Namecheap.com, αγοράστε έναν τομέα και ελπίζουμε να ορίσετε τους διακομιστές ονομάτων να οδηγούν σωστά στον οικοδεσπότη Ιστού σας, Ή…
 2. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό με το SiteGround, αποκτήστε έναν δωρεάν τομέα στη διαδικασία και αφήστε τους να κάνουν τη σκληρή δουλειά για ουσιαστικά την ίδια τιμή.
 3. Ή χρησιμοποιήστε ένα από τα προτεινόμενα καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων, όπως το Wix και το Squarespace. Αυτά τα παιδιά φροντίζουν όλη την εγγραφή και τη φιλοξενία για εσάς.

Ιστοσελίδα Hosting Canada Κριτικές – Αποφύγετε αυτά τα λάθη

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βελτιώσετε τη διαδικασία επιλογής ενός καλού οικοδεσπότη Ιστού, αλλά εδώ είναι οι τέσσερις πιο συνηθισμένοι που βλέπουμε.
Γεια, μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Δεν διδάσκουν αυτά τα πράγματα στο σχολείο. Ή ίσως το κάνουν, αλλά αναρωτιόσασταν στην πίσω σειρά.

# 1. Πηγαίνοντας με τον απόλυτο φτηνότερο οικοδεσπότη που μπορείτε να βρείτε

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της δωρεάν φιλοξενίας ιστοσελίδων

Δεν πρόκειται να είμαστε οι κακοί για να σας πω ότι το φτηνό είναι πάντα κακό, αλλά τη στιγμή που έχετε ζήσει έναν ορισμένο αριθμό ετών σε αυτόν τον πλανήτη, πιθανότατα θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε μόνοι σας ότι η αντιστάθμιση για να πάτε με το το χαμηλότερο κόστος είναι συχνά ένα άθλιο προϊόν, κακή εξυπηρέτηση, περιορισμένες δυνατότητες και μια αφοσιωμένη προσέγγιση «δεν με νοιάζει» για την εξυπηρέτηση πελατών.

Όταν πρόκειται για κεντρικούς υπολογιστές ιστού με χαμηλή τροφοδοσία (ορισμένοι από τους οποίους είναι κυριολεκτικά δωρεάν), μπορείτε να προσθέσετε ένα άλλο στοιχείο στη λιτανεία της απροθυμίας. Αυτοί θα σε αναστατώνει σαν τρελός.

Είναι αλήθεια ότι λαμβάνετε τεχνικά χώρο αποθήκευσης χωρίς κόστος, αλλά δεν θα λάβετε τίποτα άλλο εκτός εάν πληρώσετε επιπλέον.

Χρειάζεστε περισσότερο χώρο ή εύρος ζώνης; Πρέπει να αναβαθμίσω.

Θέλετε αντίγραφα ασφαλείας και έναν πίνακα ελέγχου; Θα πρέπει να αναβαθμίσετε.

Δεν ξέρετε τι κάνετε και πρέπει να μιλήσετε με κάποιον; Κοστίζει επιπλέον για τεχνική υποστήριξη.

Παίρνετε την ιδέα. Το βασικό σημείο είναι ότι το δωρεάν πακέτο που λαμβάνετε είναι σχεδόν μη λειτουργικό. Για τη λειτουργία, πρέπει να πληρώσετε περισσότερα. Μερικές φορές πολύ περισσότερα.

Είναι καλό που διαβάζετε τις κριτικές μας για φιλοξενία ιστού ��

# 2. Επιλέγοντας οποιαδήποτε πλατφόρμα εκτός από το WordPress

γράφημα διανομής cms

ο Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου WordPress (CMS) τροφοδοτεί περισσότερο από το 33% όλων των ιστότοπων. Αυτό από μόνο του πρέπει να είναι αρκετό για να επηρεάσει την απόφασή σας.

Η ουσία είναι ότι δεν έχει σημασία τι είδους ιστότοπος θέλετε να δημιουργήσετε – ηλεκτρονικό εμπόριο, blogging, διαδικτυακή εφημερίδα – το WordPress είναι ο ευκολότερος στη χρήση και έρχεται με μια ενσωματωμένη ακμάζουσα κοινότητα προγραμματιστών και συμβούλων.

Πριν από την εμφάνιση πλατφορμών CMS όπως το WordPress (άλλες δημοφιλείς είναι το Joomla και το Drupal), ο σχεδιασμός ιστοσελίδων περιορίστηκε σε όσους μπορούσαν να τυλίξουν το κεφάλι και τα δάχτυλά τους γύρω από τον κώδικα HTML.

Η κατασκευή και η σχεδίαση ενός ιστότοπου οποιασδήποτε ουσίας δεν ήταν κάτι που θα μπορούσατε να χτυπήσετε κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου Σαββατοκύριακου. Τα πράγματα άλλαξαν βιαστικά όταν κυκλοφόρησε η πρώτη έκδοση το 2003 και από εκεί, έγινε πιο ισχυρή και φιλική προς τον χρήστη.

Η κατώτατη γραμμή. Εάν δεν είναι σπασμένο, μην το διορθώσετε. Επιλέξτε το WordPress, ειδικά αν δεν είστε κωδικοποιητής. ��

# 3. Αγνοώντας τη λεπτή εκτύπωση στο πακέτο φιλοξενίας σας

Την πρώτη φορά που ένας νέος κάτοχος ονόματος τομέα κατευθύνεται στο Διαδίκτυο για να επιλέξει έναν οικοδεσπότη Ιστού, το πρώτο πράγμα που αναζητά είναι οι συνηθισμένοι ύποπτοι για σύγκριση αγορών – χώρος στο δίσκο και εύρος ζώνης. Αριστερά ανύπαρκτα είναι η πραγματικότητα ότι αυτοί οι περιορισμοί είχαν σημασία για δύο δεκαετίες πριν.

Αυτό είναι λίγο υπερβολικό, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια μνημειακή αλλαγή στη φύση των ιστότοπων και οι παράγοντες που χρησιμοποιούν οι οικοδεσπότες για να κυλήσουν σε ανυποψίαστους αρχάριους δεν είναι αυτοί που πραγματικά έχουν σημασία.

αποθήκευση έναντι εύρους ζώνης

Εδώ είναι το χαμηλό. Καθώς η αλλαγή της σχεδίασης συνεχίζεται από τις στατικές σε δυναμικά δημιουργημένες σελίδες, οι πιθανότητες είναι ότι θα συναντήσετε ένα τρίο ορίων που δεν έχουν καμία σχέση με το χώρο αποθήκευσης ή το εύρος ζώνης πολύ πριν προωθήσετε αυτά τα όρια του σχεδίου σας.

Μιλάμε για χρήση CPU, χρήση RAM και συνδέσεις βάσης δεδομένων. Πολλοί οικοδεσπότες Ιστού, ακόμη και μερικοί από τους καλούς, και όλοι οι φτηνοί έχουν όρια σε αυτούς τους παράγοντες που περιγράφονται λεπτομερώς στην εκτύπωση με τον όρο «πόροι».

Οι συμβουλές μας. Ρίξτε μια ματιά στον χώρο αποθήκευσης και στο εύρος ζώνης, αλλά εντοπίστε και σκεφτείτε τι είδους όρια πόρων μπορεί να λειτουργούν επίσης.

# 4. Πληρωμή για SSL

πώς λειτουργεί το SSL

Αυτό είναι σύντομο και γλυκό. Εάν σκέφτεστε να πληρώσετε ένα στρώμα ασφαλών πριζών (SSL) πιστοποιητικό – όχι. Οι νόμιμοι οικοδεσπότες θα σας το δώσουν δωρεάν.

Σίγουρα το χρειάζεστε, επειδή η Google έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία υποβάθμισης της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης για όσους δεν το κάνουν, αλλά δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να λάβετε μια. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει κριτικές ή λεπτομερείς πληροφορίες από την εταιρεία φιλοξενίας σας πριν εγγραφείτε.

��️���� Διαβάστε αυτόν τον οδηγό στα γαλλικά: Meilleur Hébergement Web.

Διαβάστε περισσότερα για άλλους τύπους φιλοξενίας:

Διαβάστε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών ή την Πολιτική απορρήτου μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map