10 millors serveis d’allotjament web (més de 30 amfitrions i velocitat i temps d’examen revisats)

millor allotjament web


Darrera actualització: Febrer, 2020.

Trobar un bon servei d’allotjament web pot requerir molt de temps i diners.

Fins al moment, ens hem registrat, provat i comparat més de 30 empreses de hosting web. Això també vol dir que tenim dades de rendiment.

Temps de temps i càrrega són dos dels factors més importants a l’hora d’escollir un host web (al costat del seu cost).

Aquí teniu el detall del nostre procés de revisió:

 1. Us donem d’alta amb el pla d’allotjament web que ofereix el servei d’allotjament
 2. Hem creat un lloc web en blanc de WordPress
 3. Supervisem el seu rendiment, com ara el temps de funcionament i el temps de càrrega
 4. Comprovem les seves característiques, limitacions, preus i atenció al client
 5. Publicem la revisió (actualització una vegada a l’any)

Totes les revisions d’allotjament es basen en la velocitat mitjana de cada host (temps de càrrega), temps d’ús i cost. Si voleu dades més detallades, consulteu la nostra pàgina de dades o aquest full de càlcul.

10 millors serveis d’allotjament per a nous llocs web

A continuació, es mostra una llista dels deu millors proveïdors d’allotjament de llocs web que hem trobat fiables i amb bona velocitat. Tots els últims 24 mesos han tingut un bon rendiment.

1. Bluehost – El millor en general

revisió bluehostEls plans comencen a partir de 2,75 dòlars / mes

Bluehost Pros
+ Millor temps d’obtenció (99,99%)
+ Top 5 de velocitat (405 ms)
+ Instal·lació d’un sol clic per WordPress
+ Fàcil d’utilitzar, agradable per a principiants
+ Creador de dominis i llocs gratuïts
+ Atenció 24 hores al dia (xat i telèfon)
Bluehost Cons
– Descomptes només per a plans més llargs

El servei d’allotjament web de Bluehost és des del 2007 i ara acull més de 3.000.000 de llocs web. Són l’opció d’allotjament més popular i de baix cost per als nous llocs web.

Són la nostra empresa d’allotjament web més ben valorada perquè els seus últims 24 mesos i un temps de vida i una velocitat molt forts – 99,99% i 405 ms, respectivament.

El seu preu introductori de 3 anys és de 2,75 dòlars / mes (renova 7,95 dòlars) i inclou característiques de nom de domini gratuït, creador de llocs web i instal·lació d’un clic per a WordPress, Joomla i Drupal mitjançant cPanel. Així que per als principiants (algú sense lloc web), aquesta és probablement la millor opció. L’amplada de banda no modificada i l’emmagatzematge de 50 GB s’inclouen al pla bàsic.

És una bona opció per als llocs web de WordPress, ja que ho recomana oficialment WordPress.org

Bluehost també ofereix comptes de correu electrònic gratuïts, assistència al client en directe 24/7 i SSL (capa de seguretat) en tots els plans. És molt fàcil d’utilitzar i probablement el millor proveïdor d’allotjament web a nivell d’entrada que és alhora fiable i segur. A més dels allotjaments compartits tradicionals, l’empresa també ofereix plans dedicats, VPS i gestionava WordPress d’allotjament per a llocs web de major trànsit.

Tots els plans d’allotjament inclouen una garantia de devolució de 30 dies i s’activen immediatament, de manera que podeu començar a utilitzar-los de seguida..

Rendiment Bluehost (2017-2020)Lloc de proves en viu: hostingfacts-bluerock-bluehost.com | Mitjana temps de funcionament i velocitat: 24 mesos+


revisió detallada de Bluehost

2. Cloud HostGator: Millor núvol barat

revisió de núvols hostgatorEls plans comencen a partir de 2,74 dòlars el mes

HostGator Cloud Pros
+ 5 millors temps de funcionament (99,99%)
+ Top 5 de velocitat (399 ms)
+ Transferència gratuïta de llocs web
+ Sense ample de banda i límit d’emmagatzematge
+ Múltiples ubicacions del centre de dades
+ Comptes de correu electrònic il·limitats
HostGator Cloud Cons
Major cost de renovació

HostGator, fundada el 2002, és un popular proveïdor d’allotjament en núvol compartit i en núvol que actualment acull més de 2.000.000 de llocs web.

Segons les nostres darreres dades de 24 mesos, HostGator Cloud té un fort funcionament (99,99%) i la velocitat superior a la mitjana (399 ms) convertint-lo en un contendent fort a Bluehost.

HostGator ofereix funcions flexibles, com ara compte de correu electrònic il·limitat, amplada de banda no modificada, espai de disc no modificat i memòria cau integrada en tots els plans. A més, tots els plans d’allotjament inclouen un 99,9% de garantia de vida, certificat SSL gratuït, instal·lacions fàcils de WordPress i un domini gratuït durant un any (quan us registreu durant 12, 24 o 36 mesos).

Si voleu crear un lloc web personalitzat, podeu fer-ho amb el creador de llocs web de Gator. És un creador de llocs web que arrossega i deixa anar HostGator dissenyat per ser un creador de llocs fàcil i fàcil per a comerços electrònics per a principiants.

El pla més barat d’HostGator comença a partir de 2,74 dòlars / mes (quan trieu un pla de pagament de 12 mesos) i renova 10,95 dòlars / mes. A part de l’allotjament en núvol compartit, HostGator ofereix plans de hosting dedicats a WordPress, VPS i programes dedicats a totes les empreses, des de petites empreses fins a llocs web empresarials.

Tots els plans inclouen una generosa garantia de devolució de 45 dies.

Rendiment HostGator Cloud (2017-2020)Lloc de proves en viu: hostingfacts-owp.com | Mitjana temps de funcionament i velocitat: 24 mesos+


Revisió detallada HostGator Cloud

3. Hostinger – Preu més barat

Pàgina inicial de HostingerEls plans comencen a partir de 0,99 dòlars mensuals

Pros Hostinger
+ 2 temps de càrrega principals (350 ms)
+ Preu econòmic (0,99 $ / mes)
+ Centres de dades als EUA, Europa & Àsia
+ Certificat SSL gratuït
+ Xat de suport 24 hores al dia 7
Hostinger Cons
Sense domini gratuït
Amplada de banda limitada en el pla barat

Les nostres darreres dades de 24 mesos mostren que Hostinger té un temps de vida mitjà 99,95%, però un temps de càrrega mitjà molt ràpid 350 ms convertint-lo en el millor allotjament web barat que podeu trobar.

Hostinger (que també és Hosting24) ofereix plans d’allotjament extremadament assequibles sense comprometre massa la qualitat i el rendiment del servei. Tot i que és barat en el preu, les funcions que es mostren amb els plans d’Hostinger s’adreçaran a molts propietaris de llocs web principiants.

L’empresa ofereix una gran varietat de plans d’allotjament amb diferents funcions i tots els plans inclouen un creador de llocs web fàcil, certificat SSL gratuït, garantia de temps de vida del 99,9% i suport 24/7/365.

El pla més barat d’Hostinger comença des de només 0,99 dòlars / mes (quan trieu un pla de pagament de 48 mesos), les renovacions comencen a 2,15 dòlars per mes. L’ample de banda i les bases de dades són il·limitats, tret que trieu el pla “Hosting Web únic”. Amb aquest últim us limitareu a 10 GB d’espai en disc, 100 GB d’amplada de banda, una base de dades MySQL i un compte de correu electrònic. Sobretot, el pla més barat no inclou un domini gratuït i té un poder de processament i una memòria limitats.

Altres serveis que ofereix Hostinger inclouen allotjament Cloud, correu electrònic, WordPress, VPS, Windows VPS.

Tots els plans inclouen una garantia estàndard de devolució de 30 dies.

Actuació de Hostinger (2017-2020)Lloc de proves en viu: hostingfacts-hostinger.com | Mitjana temps de funcionament i velocitat: 24 mesos+


Revisió detallada d’Hostinger

4. GreenGeeks – Millor allotjament “verd”

Pàgina d'inici de GreenGeeksEls plans comencen a partir de 2,95 dòlars / mes

Avantatges de GreenGeeks
+ Bon temps de càrrega (445 ms)
+ Temps de funcionament estable (99,98%)
+ EUA, Canadà & Servidors holandesos
+ Transferència gratuïta del lloc
+ Amplada i emmagatzematge il·limitats de banda
GreenGeeks Cons
Política de reembossament qüestionable
Alt cost de renovació

GreenGeeks té més de 12 anys i acull més de 500.000 llocs web.

Amb 99,98% velocitats de càrrega i velocitats de càrrega 445 ms, GreenGeeks ofereix un allotjament ràpid i fiable a un preu assequible de 2,95 dòlars al mes. A això s’hi afegeixen els seus bons recursos rics, atenció al client de gran qualitat 24 hores al dia i pràctiques respectuoses amb el medi ambient i és fàcil veure com GreenGeeks s’està creant ràpidament un nom en un mercat desmesurat i sobresaturat..

Tots els plans inclouen un domini gratuït durant un any, accés cPanel, SSC gratuït de Wildcard, PowerCacher, emmagatzematge SSD il·limitat i transferència il·limitada de dades. Els clients també reben un nombre il·limitat de noms de domini, comptes de correu electrònic il·limitats i còpies de seguretat nocturnes.

Si el vostre lloc web es fa més gran, sempre podeu actualitzar el seu allotjament VPS més flexible. A més, GreenGeeks migrarà el vostre lloc des de l’amfitrió web existent de forma gratuïta. Malauradament, la taxa de renovació de 9,95 dòlars / mes pot dissuadir a alguns administradors web de triar GreenGeeks per altres proveïdors d’allotjament.

Tots els plans inclouen una garantia de devolució de 30 dies.

Actuació de GreenGeeks (2017-2020)Lloc de proves en viu: hostingfacts-greengeeks.com | Mitjana temps de funcionament i velocitat: 24 mesos+


Revisió detallada de GreenGeeks

5. DreamHost – Paga mensualment i no hi ha renovacions més elevades

Pàgina d'inici DreamHostEls plans comencen a partir de 2,59 dòlars el mes

Professionals de DreamHost
+ Bon temps de càrrega (648 ms)
+ Garantia d’horari
+ Planes mensuals disponibles
+ Garantia de devolució de 97 dies
+ Amplada i emmagatzematge il·limitats de banda
Contres de Dreamhost
Temps de vida mitjà (99,94%)
Sense cPanel

Fundada el 1996, DreamHost és un dels proveïdors d’allotjament web més antics. La companyia acull més d’1,5 milions de llocs web, blocs i aplicacions en més de 100 països.

Segons les nostres darreres dades de 24 mesos, DreamHost té un temps de funcionament mitjà (99,94%) i velocitat adequada (648 ms) convertint-lo en una solució d’allotjament fiable.

El que diferencia DreamHost de molts altres serveis d’allotjament web és que ofereixen una opció de pagar mensualment en lloc de anuals.

Això significa que podeu registrar-vos per 4,95 dòlars i començar a utilitzar el vostre compte d’allotjament immediatament. De forma alternativa, podeu optar per un pla de tres anys que comenci en 2,59 dòlars el mes i que es renova a 4,95 dòlars per mes. El pla bàsic inclou un domini gratuït, 1 lloc web, amplada de banda il·limitada i emmagatzematge SSD de 50 GB. Els clients també utilitzen el creador d’arrossegar i deixar anar DreamHost i poden afegir un correu electrònic per un preu mensual d’1,67 dòlars / mes.

L’empresa ofereix fortes funcions de seguretat (LetsEncrypt SSL), una gran varietat d’eines de gestió de dominis i transferència il·limitada de dades al mes. WordPress està preinstal·lat i l’empresa també disposa d’un propi creador de llocs web fàcil d’utilitzar i d’adaptació per als principiants. No tenen cPanel molt conegut a la indústria dels desenvolupadors web, però DreamHost ofereix el seu propi plafó d’administració que fa gairebé el mateix que cPanel o Plesk..

Tots els plans inclouen suport de xat en directe 24/7 als Estats Units. L’empresa té una generosa política de reemborsament de 97 dies.

Actuació de DreamHost (2017-2020)Lloc de proves en viu: hostingfacts-dreamhost.com | Mitjana temps de funcionament i velocitat: 24 mesos+


Revisió detallada de DreamHost

6. SiteGround: el millor servei d’atenció al client

revisió del llocEls plans comencen a partir de 3,95 dòlars / mes

Avantatges de SiteGround
+ Temps de càrrega suficient (673 ms)
+ Temps de funcionament estable (99,99%)
+ Atenció al client per conèixer
+ Suport al xat “Guru” 24 hores
+ 20+ comptes de correu electrònic
Cons de SiteGround
Taxa d’instal·lació en plans mensuals
Pla econòmic limitat

SiteGround és un proveïdor d’allotjament web fundat el 2004 a Sofia, Bulgària. Acullen més de 2 milions de dominis i és una de les tres empreses d’allotjament web recomanades oficialment per WordPress.org.

Segons les nostres darreres dades de 24 mesos, SiteGround té un funcionament fantàstic (99,99%) i velocitat adequada (673 ms) convertint-lo en un amfitrió web molt fort entre els deu.

SiteGround és conegut pel seu exemple al servei d’atenció al client i la seva base d’usuaris creix ràpidament. Tots els plans d’allotjament de SiteGround inclouen creador de llocs web, compte de correu electrònic, SSL, Cloudflare CDN, còpies de seguretat diàries i accés SSH, de forma gratuïta.

El pla StartUp més barat dissenyat per a principiants comença a partir de 3,95 dòlars / mes (quan pagueu el pla de 12 mesos), les renovacions comencen a 11,95 dòlars / mes. Podeu allotjar 1 lloc web adequat per a ~ 10.000 visites mensuals. El pla inclou un espai web de 10 GB, trànsit no modificat i suport 24 hores / 7.

SiteGround compta amb una àmplia línia de serveis, com ara hosting de WordPress gestionat, allotjament WooCommerce, hosting al núvol, hosting d’empreses i servidors dedicats. En lloc de tenir servidors interns, lloguen servidors des del núvol de Google.

Tots els plans inclouen una garantia de devolució de 30 dies estàndard per a la indústria.

Rendiment del lloc (2017-2020)Lloc de proves en viu: hostingfacts-siteground.com | Mitjana temps de funcionament i velocitat: 24 mesos+


Revisió detallada de SiteGround

7. Hosting A2 – Allotjament compartit més ràpid

A2 Revisió d'allotjamentEls plans comencen a partir de 2,96 dòlars el mes

Avantatges d’allotjament A2
+ Temps de càrrega més ràpid (317 ms)
+ Servidors optimitzats per WordPress
+ Amplada i emmagatzematge il·limitats de banda
+ Suport al xat “Guru” 24 hores
+ 20+ comptes de correu electrònic
A2 Hosting Cons
Temps de funcionament mitjà (99,93%)
Major cost de renovació

El servei d’allotjament A2 basat als Estats Units (fundat el 2002, que inclou més de 500.000 llocs web) és el servei d’allotjament web compartit més ràpid que hem provat fins ara. Han aconseguit un impacte impressionant 317 ms temps de càrrega mitjà durant un període de 24 mesos.

L’allotjament A2 és ràpid perquè els seus servidors estan optimitzats per a llocs web de WordPress i utilitzen la memòria cau LiteSpeed. Com que hem revisat més de 30 companyies d’allotjament web compartides, cap d’elles és ràpida com A2.

Tot i ser el més ràpid, A2 no és tan fiable. El seu temps màxim de vida ha estat entorn dels ~99,93%. No és gaire, però són més de ~ 6 hores de temps mort durant l’any.

L’empresa d’allotjament A2 és coneguda per treballar a la perfecció amb tots els principals sistemes de gestió de continguts, inclosos WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart i Magento, per la qual cosa s’adapta als desenvolupadors web. L’empresa ofereix una varietat de plans d’allotjament i inclouen un certificat SSL gratuït LetsEncrypt, emmagatzematge SSD il·limitat i migració gratuïta del lloc..

El pla més barat “Lite” comença 2,96 USD / mes (renova 7,99 dòlars / mes) inclou 1 lloc web, 25 comptes de correu electrònic, un nom de domini durant un any, CDN gratuït de Cloudflare i amplada de banda ilimitada / espai de disc..

A2 Hosting compta amb un equip d’assistència al client fiable anomenat “Guru Crew Support”. Els clients poden connectar-se amb ells el 24/7/365 a través de xat en directe, telèfon, correu electrònic i entrades. Al costat de l’allotjament regular i compartit, també ofereixen serveis d’allotjament dedicat, VPS i revendedor per a administradors web.

Tots els plans inclouen una garantia de devolució de 30 dies.

A2hosting performance (2017-2020)Lloc de proves en viu: hostingfacts-a2.com | Mitjana temps de funcionament i velocitat: 24 mesos+


Revisió detallada de l’allotjament d’A2

8. WestHost

revisió oestEls plans comencen a partir de $ 1,99 / mes (només FTP)

Pros de WestHost
+ Bona autonomia (99,98%)
+ Preu econòmic
+ CDN gratuït de Cloudflare
+ Inclou còpies de seguretat incloses
WestHost Cons
Per sota del temps de càrrega mitjà (881 ms)
SSL / domini gratuït no inclòs
No hi ha cPanel ni instal·lacions automàtiques

WestHost és una empresa d’acollida propietat de thgingenuity Ltd. (empresa del Regne Unit) que també és propietària de MidPhase.

Les nostres dades recents mostren que WestHost ha tingut un temps de vida mitjà 99,98% i un temps de càrrega de 881 ms. Hem vist que la seva velocitat no ha estat entre els 15 primers. Tot i això, a causa del seu preu econòmic (comença 1,99 dòlars per mes per un pla de 3 anys i renova 4,99 dòlars / mes) i el CDN gratuït amb còpies de seguretat del lloc els converteix en un bon allotjament proveïdor entre els 10 primers.

El seu funcionament és superior a la mitjana, cosa que fa que WestHost sigui una bona opció per a llocs web de petites empreses en línia, ja que és una de les solucions d’allotjament web més barates del mercat: 1,99 $ / mes per un pla de tres anys.

Malauradament, SSL i dominis gratuïts no estan inclosos. Si voleu que siguin gratuïts, haureu de triar el pla de nivell superior “Preferit”. El pla més econòmic només proporciona accés FTP, de manera que no podeu utilitzar instal·lacions ràpides per a CMS com WordPress, cosa que la converteix en una elecció difícil per a principiants..

A diferència d’altres serveis d’allotjament més populars, WestHost només ofereix un proveïdor d’allotjament compartit estàndard. Així, si el vostre lloc web creix, és probable que hàgiu de transferir els vostres llocs fora de WestHost.

Rendiment WestHost (2017-2020)Lloc de proves en viu: hostingfacts-wh.com | Mitjana temps de funcionament i velocitat: 24 mesos+


revisió detallada de WestHost

9. Hostatge GoDaddy

Revisió de GoDaddyEls plans comencen a 4,33 dòlars / mes

Pros de GoDaddy
+ Bon temps de càrrega (554 ms)
+ Bona autonomia (99,97%)
+ Emmagatzematge web de 100 GB
+ accés a cPanel i creador de llocs web
+ Garantia de temps per al 99.90%
GoDaddy Cons
SSL & el correu electrònic costa més
Sense transferències de llocs

GoDaddy és una de les principals solucions d’allotjament amb més de 44 milions de llocs web. L’empresa té 14 instal·lacions a tot el món i és reconeguda com una de les majors entitats registradores de dominis. També ofereixen serveis d’allotjament web adequats tant per a llocs web petits com per a grans. De la mateixa manera que SiteGround, tampoc no tenen el seu parc de servidors, sinó que s’associen a Amazon i lloguen servidors d’AWS..

Els darrers dos anys de seguiment de l’allotjament compartit de GoDaddy ens han demostrat un funcionament al màxim 99,97% i la velocitat de la pàgina al voltant 554 ms cosa que ens demostra que GoDaddy és un proveïdor de confiança. GoDaddy és una excel·lent solució per a la creació de llocs web personalitzats, ja que inclou un senzill creador de llocs web (GoCentral) dissenyat per a principiants. També inclou eines pròpies per als desenvolupadors com MySQL, cPanel, CloudLinux, Python i diverses versions de PHP..

El seu pla d’allotjament web més barat comença a partir de 4,33 dòlars / mes (renova 8,99 dòlars / mes), amb 100 GB d’emmagatzematge web (molt) i amplada de banda no modificada. També s’inclouen el monitoratge de seguretat i la protecció DDoS.

No obstant això, GoDaddy té molts “problemes” que probablement et faran pagar una mica més. Per exemple, les còpies de seguretat del lloc, els certificats SSL i els comptes de correu electrònic no s’inclouen al seu pla més barat. GoDaddy també ofereix suport 24 hores al dia.

Tots els plans anuals i plurianuals de GoDaddy tenen una garantia de devolució de 30 dies.

Actuació de GoDaddy (2017-2020)Lloc de proves en viu: hostingfacts-gd.com | Mitjana temps de funcionament i velocitat: 24 mesos+


revisió detallada de GoDaddy

10. Lloc5

revisió del lloc 5Els plans comencen a partir de 7,65 dòlars mensuals

Avantatges del lloc 5
+ Bona autonomia (99,99%)
+ Per sobre de la velocitat mitjana (629 ms)
+ Migracions gratuïtes
+ Amplada / emmagatzematge de banda no modificada
Lloc 5
Preu car
Pla barat limitat (10.000 visites màxim)
Domini no gratuït

Site5 és una empresa d’allotjament web fundada el 1998, però posteriorment comprada per Endurance International Group (EIG) – un important proveïdor de serveis d’internet que també posseeix marques amb un millor rendiment, com Bluehost i HostGator.

Segons les nostres darreres dades de 24 mesos, Site5 té una bona durada (99,99%) i un temps mitjà de càrrega de pàgines 629 ms.

Els clients poden instal·lar aplicacions populars com Drupal, Joomla, ZenCart o PrestaShop fàcilment mitjançant cPanel / WHM.

El compte d’allotjament compartit més barat del Site5 comença a partir de 7,65 dòlars per mes (si pagueu per un pla de 2 anys per avançat). Malauradament, el seu pla bàsic no inclou SSL ni domini gratuït, però inclou espai i disc no modificat, amplada de banda, suport 24 hores i recuperació de còpia de seguretat.

Atès que el lloc5 no proporciona moltes funcions de les que poden beneficiar els principiants, és probablement una millor opció per a un desenvolupador o dissenyador web que vulgui utilitzar-los com a hosting distribuïdor per facturar clients..

Tots els seus plans inclouen una garantia de devolució de 30 dies estàndard per a la indústria.

Rendiment del lloc 5 (2017-2020)Lloc de proves en viu: hostingfacts-s5.com | Mitjana temps de funcionament i velocitat: 24 mesos+


Revisió detallada del lloc5

30+ comentaris d’allotjament & Estadístiques

Cada any anirem afegint lentament més proveïdors d’allotjament a la llista tan aviat com tinguem prou dades sobre el seu rendiment (temps de funcionament i temps de càrrega). Aquí teniu un enllaç al full de càlcul: gràfic de comparació d’allotjament web (2020).

Coses a tenir en compte a l’hora d’escollir l’allotjament web

1. Les transferències i migracions del lloc no sempre són gratuïtes

Què passa si escolliu un host web per descobrir que no us agrada? La transferència del lloc, també coneguda com migració del lloc, permet traslladar el vostre lloc web a un altre amfitrió.

Moure a un altre lloc web consisteix en transferir els fitxers i bases de dades del lloc web, configurar el lloc amb el nou amfitrió i dirigir el DNS del vostre domini al nou amfitrió. Un cop escolliu un amfitrió de lloc nou, normalment us poden ajudar amb aquest procés. El cost dependrà de l’amfitrió al qual vingueu canviant, però pot variar entre 150 i 400 $.

Però alguns hostes web de la nostra llista, com HostGator i GreenGeeks, ofereixen transferències web gratuïtes.

Transferència web de GreenGeeks

Per a transferències de pagament, de vegades podeu transferir més d’un lloc. Per exemple, es migrarà 149,99 dòlars per migrar 5 llocs web i 20 comptes de correu electrònic a Bluehost. La transferència del lloc sol trigar uns dies.

Per a un amfitrió com HostPapa, es trigaran de 5 a 7 dies a completar la transferència d’un lloc. Recomanen modificar les entrades DNS abans d’iniciar la transferència, de manera que trigui menys temps. També poden actualitzar les vostres entrades de DNS, però aquest servei afegirà entre 24 i 72 hores abans que el vostre lloc es faci públic. Amb Hosting A2, trigarà entre 2 i 4 dies.

2. Les taxes de renovació solen ser més elevades

La majoria dels proveïdors d’allotjament web doblen o tripliquen el seu preu un cop arribi el moment de renovar la vostra oferta. Les tarifes de renovació poden anar a 7-10 $ / mes per un pla bàsic que inicialment costa 2,99 dòlars / mes. Les funcions i el rendiment que obteniu del pla segueixen igual, però haureu de pagar més.

 • Per exemple, el pla d’Economia de GoDaddy saltarà a 8,99 dòlars / mes un cop s’hagi renovat.
 • A2 Hosting requereix que els clients envien una sol·licitud de cancel·lació per escrit 15 dies abans de l’inici de la renovació. Tanmateix, si oblideu sol·licitar la cancel·lació, la vostra renovació començarà automàticament i es duplicarà el preu.
 • Tot i això, alguns dels proveïdors d’allotjament web de la nostra llista no segueixen aquest truc estàndard de la indústria. Si us registreu a un pla de tres anys amb DreamHost, el vostre pla renovarà al mateix preu.

A més, mentre que la majoria de proveïdors d’allotjament web ofereixen “domini gratuït”, el que vol dir és que obtindreu el domini gratuït per al primer any. Després d’això, normalment es renova anualment en algun lloc entre 10 $ – 20 $ / any.

3. Límits de l’ample de banda, emmagatzematge i correu electrònic

Quan es tracta de ample de banda i emmagatzematge també hi ha limitacions.

 • El pla més barat de GoDaddy proporciona als usuaris una amplada de banda no modificada i 100 GB d’emmagatzematge, cosa que és suficient per a un sol lloc web.
 • Hostinger ofereix un ample de banda de 100 GB i 10 GB d’emmagatzematge, mentre que iPage ofereix una amplada de banda escalable i bases de dades MySQL il·limitades.
 • Els clients interessats en l’amplada de banda i l’emmagatzematge no modificats haurien de consultar Bluehost, HostGator, SiteGround i GreenGeeks..

Propietaris de llocs web interessats a acollir proveïdors que ofereixen SSL gratuït hauria de considerar l’ús de Bluehost, DreamHost, HostGator, SiteGround o iPage. Inclouen un certificat SSL gratuït en tots els seus plans d’allotjament que no sempre és el cas dels principals proveïdors d’allotjament. Per exemple, GoDaddy cobra taxes molt elevades per als certificats SSL.

complements d'allotjament

Quan es tracta de comptes de correu electrònic, les solucions d’allotjament web difereixen de les seves ofertes.

 • Per exemple, tots els comptes de hosting de SiteGround, HostGator, A2 i Hostinger inclouen un compte de correu electrònic gratuït.
 • GoDaddy inclou un correu electrònic de negocis gratuït durant el primer any amb el seu pla bàsic. La bústia de Microsoft Office 365 inclou 5 GB d’emmagatzematge dedicat i un calendari en línia compartit.
 • iPage i GreenGeeks permeten als usuaris crear comptes de correu electrònic il·limitats. Són marques per al domini d’usuari i inclouen desviament de correu electrònic i resposta automàtica.

4. Una vegada que el lloc creixi, considereu el canvi del vostre pla d’allotjament

Els proveïdors d’allotjament web ofereixen diferents tipus d’allotjament. Si acabeu de començar o teniu un lloc web de trànsit baix, haureu d’incloure l’allotjament web compartit. És més que suficient per mantenir i executar els vostres llocs web. Tanmateix, un cop els llocs web creixen, és fàcil migrar d’un allotjament a un altre o actualitzar-se a un allotjament web més car.

Allotjament web compartit – El millor per a llocs web i blocs nous. Tots els llocs web s’emmagatzemen en un servidor d’allotjament físic on comparteixen recursos del servidor com l’emmagatzematge, l’ample de banda, la RAM i la potència informàtica. Si el vostre lloc web no obté molt trànsit, aquest és el millor lloc per començar. Torna a la nostra llista de 10 millors.

Allotjament VPS – VPS significa un servidor privat virtual. Tot i que VPS és similar a l’allotjament compartit (velocitat i temps de funcionament) i emmagatzema diversos llocs web al mateix servidor, proporciona més opcions de personalització i tindràs més control. Amb VPS podeu ampliar els recursos en funció de les vostres necessitats.

Allotjament en núvol – Tipus de servei d’allotjament que permet treballar molts equips junts, executar aplicacions i utilitzar recursos informàtics combinats. Els llocs web allotjats al núvol poden utilitzar els recursos de diversos servidors, cosa que significa que no es limiten a una ubicació del servidor.

WordPress gestionat – El millor per a llocs de WordPress d’alt trànsit. L’allotjament gestionat per WordPress cobreix les mateixes necessitats d’allotjament que els serveis generals d’allotjament web, però, el seu objectiu principal és optimitzar el rendiment d’un lloc de WordPress.

Hosting dedicat – El millor per a grans llocs web d’empresa. Tipus de servidor d’allotjament que proporciona als propietaris de llocs web els recursos d’un servidor complet per al seu lloc web. Aquest tipus d’allotjament proporciona als llocs web la capacitat de gestionar grans trànsits i la possibilitat de personalitzar-lo en funció de CPU, RAM, espai de disc i programari..

 • Aquí es poden trobar detalls detallats sobre totes les empreses d’allotjament que hem supervisat fins ara.
 • Si voleu que revisem, comparem i fem un seguiment de més empreses d’allotjament web, simplement envieu-nos un correu electrònic – [email protected]
 • Si voleu deixar la vostra pròpia crítica, podeu feu-ho aquí. Tingueu en compte que rebem moltes enviaments i només acceptem revisions d’usuaris genuïnes i útils.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map