10 cele mai bune servicii de găzduire web (30+ gazde și viteză și uptime revizuite)

cel mai bun gazduire web


Ultima actualizare: Februarie 2020.

Găsirea unui serviciu bun de găzduire web poate dura mult timp și bani.

Până în prezent, ne-am înscris, testat și comparat peste 30 de companii diferite de găzduire web. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că avem date de performanță.

Timp de funcționare și încărcare sunt doi dintre cei mai importanți factori atunci când alegeți o gazdă web (alături de costul lor).

Iată procesul nostru de revizuire în detaliu:

 1. Ne înscriem cu planul de găzduire web oferit de serviciul de găzduire
 2. Am creat un site web WordPress necompletat
 3. Monitorizăm performanțele lor, cum ar fi timpul de funcționare și timpul de încărcare
 4. Verificăm caracteristicile, limitările, prețurile și asistența clienților
 5. Publicăm recenzia (actualizarea o dată pe an)

Toate recenziile noastre de găzduire se bazează pe viteza medie (timpul de încărcare), timpul de funcționare și costul fiecărui gazdă. Dacă doriți date mai detaliate, consultați pagina noastră de date sau această foaie de calcul.

10 cele mai bune servicii de gazduire pentru site-uri noi

Mai jos este o listă cu 10 cei mai buni furnizori de găzduire de site-uri web pe care am găsit-o de încredere și cu o viteză bună. Toate s-au comportat bine în ultimele 24 de luni.

1. Bluehost – Cel mai bun În general

recenzie bluehostPlanurile încep de la 2,75 USD / lună

Pro Bluehost
+ Cel mai bun timp de funcționare (99,99%)
+ Top 5 viteză (405 ms)
+ Instalare cu un singur clic pentru WordPress
+ Ușor de utilizat, prietenos pentru începători
+ Creator de domenii și site-uri gratuit
+ Asistență 24/7 (chat și telefon)
Bluehost Cons
– Reduceri doar pentru planuri mai lungi

Gazduirea web Bluehost este înconjurător din 2007 și găzduiesc acum peste 3.000.000 de site-uri web. Ele sunt cea mai populară opțiune de găzduire cu costuri reduse pentru noile site-uri web.

Sunt compania noastră de cel mai bine cotat web hosting, deoarece ultimele 24 de luni de funcționare și viteză sunt foarte puternice – 99,99% și 405 ms, respectiv.

Prețul lor introductiv de 3 ani este de 2,75 USD / lună (reînnoiește 7,95 USD) și vine cu caracteristici precum nume de domeniu gratuit, constructor de site-uri și instalare cu un singur clic pentru WordPress, Joomla și Drupal prin cPanel. Deci pentru cei care încep (cineva fără un site web), aceasta este probabil cea mai bună opțiune. Lățimea de bandă nemodificată și stocarea de 50 GB sunt incluse în planul de bază.

Este o potrivire excelentă pentru site-urile WordPress, deoarece este recomandată oficial de WordPress.org

De asemenea, Bluehost oferă conturi de e-mail gratuit, asistență pentru clienți în direct 24/7 și SSL (strat de securitate) pe toate planurile. Este foarte ușor de utilizat și probabil cel mai bun furnizor de găzduire web la nivel de intrare, care este atât fiabil cât și sigur. În plus față de găzduirea tradițională partajată, compania oferă, de asemenea, VPS dedicate și planuri de găzduire WordPress gestionate pentru site-uri web cu trafic mai mare.

Toate planurile lor de găzduire au o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile și sunt activate instantaneu, astfel încât să puteți începe să le utilizați imediat.

Performanță Bluehost (2017-2020)Site-ul de testare live: hostingfacts-bluerock-bluehost.com | Med. timpul de funcționare și viteza: 24 de luni+


recenzie detaliată Bluehost

2. Cloud HostGator – Cel mai bun Cloud ieftin

hostgator cloud reviewPlanurile încep de la 2,74 USD / lună

HostGator Cloud Pros
+ Top 5 uptime (99,99%)
+ Top 5 viteză (399 ms)
+ Transfer gratuit de site-uri web
+ Fără lățime de bandă și limită de stocare
+ Mai multe locații din centrul de date
+ Conturi de e-mail nelimitate
HostGator Cloud Cons
Cost mai mare de reînnoire

HostGator, fondată în 2002, este un furnizor popular de distribuire cloud și partajat, care găzduiește în prezent peste 2.000.000 de site-uri web.

Conform datelor noastre din ultimele 24 de luni, HostGator Cloud are un timp de funcționare puternic (99,99%) și viteza peste medie (399 ms) făcându-l un pretendent puternic la Bluehost.

HostGator oferă funcții flexibile, cum ar fi cont de e-mail nelimitat, lățime de bandă neschimbată, spațiu pe disc nemeritat și memorie cache încorporată pe toate planurile. Mai mult, toate planurile lor de găzduire au o garanție de uptime de 99,9%, certificat SSL gratuit, instalări ușoare WordPress și un domeniu gratuit pentru un an (când vă înscrieți 12, 24 sau 36 de luni).

Dacă doriți să construiți un site web personalizat, puteți face acest lucru cu Gator Website Builder. Este un constructor de site-uri HostGator de drag and drop conceput pentru a fi un constructor de site-uri ușor de comerț electronic pentru începători.

Cel mai ieftin plan HostGator pornește de la 2,74 USD / lună (atunci când alegeți un plan de plată de 12 luni) și reînnoiește 10,95 USD / lună. În afară de hostingul cloud partajat, HostGator oferă WordPress, VPS și planuri dedicate de găzduire care servesc organizații de toate dimensiunile, de la întreprinderi mici până la site-uri web de întreprinderi.

Toate planurile vin cu o garanție generoasă de returnare de 45 de zile.

Performanța HostGator Cloud (2017-2020)Site-ul de testare live: hostingfacts-owp.com | Med. timpul de funcționare și viteza: 24 de luni+


Recenzie detaliată HostGator Cloud

3. Hostinger – Cel mai ieftin preț

Pagina principală HostingerPlanurile încep de la 0,99 USD / lună

Hostinger pro
+ Top 2 timp de încărcare (350 ms)
+ Prețuri ieftine ($ 0,99 / lună)
+ Centre de date din SUA, Europa & Asia
+ Certificat SSL gratuit
+ Chat de asistență 24/7
Hostinger Cons
Fără domeniu gratuit
Lățime de bandă limitată pe planul ieftin

Ultimele noastre date de 24 de luni arată că Hostinger are o durată medie de utilizare 99,95%, dar un timp mediu de încărcare foarte rapid de 350 ms devenind astfel cel mai bun gazduire web ieftin pe care îl puteți găsi.

Hostinger (care deține și Hosting24) oferă planuri de găzduire extrem de accesibile, fără a compromite prea mult calitatea și performanța serviciului. Deși este ieftin la preț, funcțiile care vin cu planurile Hostinger vor atrage mulți proprietari de site-uri începători.

Compania oferă o varietate de planuri de găzduire cu diferite caracteristici și toate planurile vin cu un constructor ușor de site-uri, certificat SSL gratuit, garanție de uptime de 99,9% și asistență 24/7/365.

Cel mai ieftin plan al lui Hostinger pornește de la doar 0,99 USD / lună (atunci când alegeți un plan de plată de 48 de luni), reînnoirile încep de la 2,15 USD / lună. Lățimea de bandă și bazele de date sunt nelimitate, dacă nu alegeți planul „Gazduire Web unică”. Cu acesta din urmă, veți fi limitat la 10 GB spațiu pe disc, 100 GB lățime de bandă, o bază de date MySQL și un cont de e-mail. În special, cel mai ieftin plan nu include un domeniu gratuit și are putere de procesare și memorie limitată.

Alte servicii oferite de Hostinger includ Cloud, Email, WordPress, VPS, găzduire Windows VPS.

Toate planurile sunt prevăzute cu o garanție standard de returnare de 30 de zile.

Performanță Hostinger (2017-2020)Site-ul de testare live: hostingfacts-hostinger.com | Med. timpul de funcționare și viteza: 24 de luni+


recenzie detaliată Hostinger

4. GreenGeeks – Cel mai bun gazduire „verde”

Pagina de start a GreenGeeksPlanurile încep de la 2,95 USD / lună

GreenGeeks Pros
+ Timp bun de încărcare (445 ms)
+ Timp de funcționare stabil (99,98%)
+ SUA, Canada & Servere Olanda
+ Transfer gratuit de site
+ Lățime de bandă și stocare nelimitată
GreenGeeks Cons
Politica de rambursare discutabilă
Cost ridicat de reînnoire

GreenGeeks are aproximativ 12 ani și găzduiește peste 500.000 de site-uri web.

Cu 99,98% uptimes și viteze de încărcare de 445 ms, GreenGeeks oferă găzduire rapidă și fiabilă la un preț accesibil de 2,95 USD / lună. Adăugați la aceasta bonusurile lor bogate în caracteristici, asistența de înaltă calitate 24/7 de calitate și practicile ecologice și este ușor de observat modul în care GreenGeeks își creează rapid un nume pe o piață sălbatică suprasaturată..

Toate planurile vin cu un domeniu gratuit timp de 1 an, acces cPanel, SSC Wildcard gratuit, PowerCacher, stocare SSD nelimitată și transfer nelimitat de date. De asemenea, clienții obțin un număr nelimitat de nume de domeniu, conturi de e-mail nelimitate și copii de rezervă nocturne.

Dacă site-ul dvs. web crește, puteți oricând să faceți upgrade la găzduirea lor VPS mai flexibilă. De asemenea, GreenGeeks va migra site-ul dvs. din gazda web existentă gratuit. Din păcate, rata de reînnoire de 9,95 USD / lună poate descuraja unii webmasteri să aleagă GreenGeeks față de alți furnizori de hosting.

Toate planurile vin cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Performanța GreenGeeks (2017-2020)Site-ul de testare live: hostingfacts-greengeeks.com | Med. timpul de funcționare și viteza: 24 de luni+


revizuire detaliată a GreenGeeks

5. DreamHost – Plătește lunar, fără renovări mai mari

Pagina principală DreamHostPlanurile încep de la 2,59 USD / lună

Pro DreamHost
+ Timp bun de încărcare (648 ms)
+ Garanție uptime
+ Planuri lunare disponibile
+ Garanție înapoi de 97 de zile
+ Lățime de bandă și stocare nelimitată
Contul Dreamhost
Timpul de funcționare mediu (99.94%)
Fără cPanel

Fondată în 1996, DreamHost este unul dintre cei mai vechi furnizori de găzduire web. Compania găzduiește peste 1,5 milioane de site-uri web, bloguri și aplicații în peste 100 de țări.

Conform datelor noastre din ultimele 24 de luni, DreamHost are o durată medie de funcționare (99,94%) și viteză adecvată (648 ms) devenind o soluție de găzduire fiabilă.

Ceea ce face ca DreamHost să fie diferit de multe alte servicii de găzduire web este faptul că oferă o opțiune de a plăti lunar în loc de an.

Aceasta înseamnă că vă puteți înscrie pentru 4,95 USD și puteți începe să utilizați contul de găzduire imediat. În mod alternativ, puteți opta pentru un plan de 3 ani care începe de la 2,59 USD / lună și reînnoiește la 4,95 USD / lună. Planul de bază include un domeniu gratuit, 1 site web, lățime de bandă nelimitată și stocare SSD de 50 GB. De asemenea, clienții obișnuiesc să folosească constructorul drag-and-drop al DreamHost și pot adăuga un e-mail pentru o taxă lunară de 1,67 USD / lună.

Compania oferă caracteristici puternice de securitate (LetsEncrypt SSL), o varietate de instrumente de gestionare a domeniului și transfer nelimitat de date pe lună. WordPress vine preinstalat, iar compania are, de asemenea, propriul său constructor de site-uri ușor de utilizat și prietenos pentru începători. Nu au cPanel, care este bine cunoscut în industria dezvoltatorilor web, dar DreamHost oferă propriul panou de admin, care face cam la fel ca cPanel sau Plesk..

Toate planurile includ suport pentru chat-uri live 24/7 din SUA. Compania are o politică generoasă de rambursare de 97 de zile.

Performanța DreamHost (2017-2020)Site-ul de testare live: hostingfacts-dreamhost.com | Med. timpul de funcționare și viteza: 24 de luni+


recenzie detaliată DreamHost

6. SiteGround – Cel mai bun suport pentru clienți

revizuirea site-uluiPlanurile încep de la 3,95 USD / lună

Pro SiteGround
+ Timp de încărcare suficient (673 ms)
+ Timp de funcționare stabil (99,99%)
+ Asistență pentru clienți cunoscută
+ Suport pentru chat „Guru” 24/7
+ 20+ conturi de e-mail
SiteGround Cons
Taxa de configurare pe planurile lunare
Plan limitat limitat

SiteGround este un furnizor de găzduire web fondat în 2004 în Sofia, Bulgaria. Găzduiesc peste 2 milioane de domenii și este una dintre cele trei companii de găzduire web recomandate oficial de WordPress.org.

Conform datelor noastre din ultimele 24 de luni, SiteGround are un timp de funcționare fantastic (99,99%) și viteză adecvată (673 ms) făcându-l un foarte puternic gazdă de top 10.

SiteGround este binecunoscut pentru serviciul său de clienți exemplar, iar baza sa de utilizatori crește rapid. Toate planurile de găzduire SiteGround includ constructor de site-uri web, cont de e-mail, SSL, Cloudflare CDN, backup-uri zilnice și acces SSH, gratuit.

Cel mai ieftin plan StartUp conceput pentru începători începe de la 3,95 USD / lună (când plătiți pentru planul de 12 luni), reînnoirile încep de la 11,95 USD / lună. Puteți găzdui un site web potrivit pentru ~ 10.000 de vizite lunare. Planul este dotat cu spațiu web de 10 GB, trafic neschimbat și suport 24/7.

SiteGround are o gamă largă de servicii, inclusiv găzduire WordPress administrată, găzduire WooCommerce, hosting cloud, hosting pentru întreprinderi și servere dedicate. În loc să aibă servere interne, acestea închiriază servere din cloud-ul Google.

Toate planurile sunt prevăzute cu o garanție de returnare a banilor înapoi la 30 de zile.

Site-ul performanței site-ului (2017-2020)Site-ul de testare live: hostingfacts-siteground.com | Med. timpul de funcționare și viteza: 24 de luni+


Recenzie detaliată SiteGround

7. Gazduire A2 – Cel mai rapid gazduire partajată

A2 Recenzie gazduirePlanurile încep de la 2,96 USD / lună

A2 Gazduire pro
+ Cel mai rapid timp de încărcare (317 ms)
+ Servere optimizate WordPress
+ Lățime de bandă și stocare nelimitată
+ Suport pentru chat „Guru” 24/7
+ 20+ conturi de e-mail
A2 Gazduire contra
Durata medie de funcționare (99,93%)
Cost mai mare de reînnoire

A2 Gazduire bazată în SUA (fondată în 2002, care găzduiește peste 500.000 de site-uri web) este cea mai rapidă găzduire web partajată pe care am testat-o ​​până în prezent. Au reușit să obțină un aspect impresionant 317 ms timpul mediu de încărcare pe o perioadă de 24 de luni.

A2 Gazduirea este rapidă, deoarece serverele lor sunt optimizate pentru site-urile WordPress și folosesc cache LiteSpeed. Întrucât am examinat peste 30 de companii de hosting web partajate, niciuna dintre ele nu este rapidă ca A2.

În ciuda faptului că este cel mai rapid, A2 nu este la fel de fiabil. Timpul lor mediu de utilizare a crescut în jurul valorii de ~99,93%. Nu este mult, dar sunt mai mult de ~ 6 ore de oprire în fiecare an.

Compania de găzduire A2 este binecunoscută pentru că lucrează perfect cu toate sistemele majore de gestionare a conținutului, inclusiv WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart și Magento, ceea ce o face să se potrivească perfect dezvoltatorilor de web. Compania oferă o varietate de planuri de găzduire și toate includ un certificat SSL gratuit LetsEncrypt, stocare SSD nelimitată și migrare gratuită a site-ului.

Cel mai ieftin plan „Lite” începe cu 2,96 USD / lună (reînnoiește 7,99 USD / lună) vine cu 1 site web, 25 de conturi de e-mail, un nume de domeniu timp de 1 an, CDN gratuit Cloudflare și lățime de bandă / spațiu pe disc nelimitat.

A2 Hosting are o echipă fiabilă de asistență pentru clienți numită „Guru Crew Support”. Clienții se pot conecta cu ei 24/7/365 prin chat live, telefon, e-mail și bilete. Alături de găzduire obișnuită, partajată, oferă și hosting dedicat, VPS și revânzători pentru webmasteri.

Toate planurile vin cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Performanță A2hosting (2017-2020)Site-ul de testare live: hostingfacts-a2.com | Med. timpul de funcționare și viteza: 24 de luni+


Recenzie detaliată de gazduire A2

8. WestHost

recenzie la vestul vestuluiPlanurile încep de la 1,99 USD / lună (doar FTP)

WestHost Pros
+ Optime bună (99,98%)
+ Prețuri ieftine
+ CDN gratuit Cloudflare
+ Copii de rezervă incluse
WestHost Cons
Sub timpul mediu de încărcare (881 ms)
SSL / domeniu gratuit nu este inclus
Fără cPanel sau autoinstalări

WestHost este o companie de găzduire care este deținută de thgingenuity Ltd. (compania britanică) care deține de asemenea MidPhase.

Datele noastre recente arată că WestHost a avut o durată medie de utilizare 99,98% și un timp de încărcare de 881 ms. Am văzut că viteza lor nu a fost printre primii 15. Cu toate acestea, datorită prețului lor ieftin (începe 1,99 USD / lună pentru un plan pe 3 ani și reînnoiește 4,99 USD / lună), iar CDN gratuit cu copii de rezervă ale site-ului le face o găzduire bună furnizor în top 10.

Timpul de funcționare al acestora este peste medie, ceea ce face ca WestHost să fie o opțiune bună pentru site-urile web de afaceri online, având în vedere că este una dintre cele mai ieftine soluții de găzduire web de pe piață – 1,99 USD / lună pentru un plan de 3 ani.

Din păcate, SSL și domeniile gratuite nu sunt incluse. Dacă le doriți gratuit, va trebui să alegeți planul de nivel superior „Preferit”. Cel mai ieftin plan vă oferă acces FTP, astfel încât nu puteți utiliza instalări rapide pentru CMS precum WordPress, ceea ce face o alegere dificilă pentru începători.

Spre deosebire de alte servicii de găzduire mai populare, WestHost oferă doar un furnizor standard de hosting gratuit. Deci, dacă site-ul dvs. web crește, va trebui să vă transferați site-urile departe de WestHost.

Performanța WestHost (2017-2020)Site-ul de testare live: hostingfacts-wh.com | Med. timpul de funcționare și viteza: 24 de luni+


recenzie detaliată WestHost

9. Gazduire GoDaddy

Recenzie GoDaddyPlanurile încep de la 4,33 USD / lună

Pro GoDaddy
+ Timp bun de încărcare (554 ms)
+ Optime bună (99,97%)
+ Stocare pe site de 100 GB
+ Acces cPanel și constructor de site-uri web
+ Garanție uptime pentru 99.90%
GoDaddy Cons
SSL & e-mailul costă suplimentar
Niciun transfer de site

GoDaddy este una dintre cele mai importante soluții de găzduire care alimentează peste 44 de milioane de site-uri web. Compania are 14 facilități pe tot globul și este recunoscută drept unul dintre cei mai mari registrați de domenii. De asemenea, oferă servicii de găzduire web potrivite atât pentru site-urile mici, cât și pentru cele foarte mari. În mod similar cu SiteGround, aceștia nu dețin nici parcul serverului, ci sunt parteneri cu Amazon și servere de închiriere de la AWS.

În ultimii 2 ani de urmărire a hostingului partajat de GoDaddy ne-a arătat o perioadă de utilizare 99,97% și viteza paginii în jur 554 ms ceea ce ne arată că GoDaddy este un furnizor de încredere. GoDaddy este o soluție excelentă pentru construirea de site-uri web personalizate, deoarece vine cu un simplu constructor de site-uri drag-and-drop (GoCentral) conceput pentru începători. De asemenea, dispune de instrumente prietenoase pentru dezvoltatori precum MySQL, cPanel, CloudLinux, Python și versiuni multiple de PHP..

Planul lor de găzduire web cel mai ieftin pornește de la 4,33 USD / lună (reînnoiește 8,99 USD / lună) vine cu 100 GB stocare de site-uri (o mulțime) și lățime de bandă neschimbată. Monitorizarea securității și protecția DDoS sunt de asemenea incluse.

Cu toate acestea, GoDaddy are multe „urcări” care te vor face probabil să plătești un pic mai mult. De exemplu, copiile de rezervă ale site-ului, certificatele SSL și conturile de e-mail nu sunt incluse în planul lor cel mai ieftin. GoDaddy oferă, de asemenea, suport 24/7.

Toate planurile anuale și multianuale ale GoDaddy au o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Performanță GoDaddy (2017-2020)Site-ul de testare live: hostingfacts-gd.com | Med. timpul de funcționare și viteza: 24 de luni+


recenzie detaliată a GoDaddy

10. Site5

revizuire site5Planurile încep de la 7,65 USD / lună

Site 5 Pro
+ Optime bună (99,99%)
+ Viteza medie peste (629 ms)
+ Migrații gratuite
+ Lățime de bandă / stocare neschimbată
Site5
Prețuri scumpe
Plan ieftin limitat (10.000 vizite maxim)
Domeniul nu este gratuit

Site5 este o companie de găzduire web înființată în 1998, dar ulterior cumpărată de Endurance International Group (EIG) – un important furnizor de servicii de internet care deține și mărci de performanță, precum Bluehost și HostGator.

Conform ultimelor noastre date de 24 de luni, Site5 are un timp de funcționare solid (99,99%) și un timp mediu de încărcare a paginii 629 ms.

Clienții pot instala cu ușurință aplicații populare precum Drupal, Joomla, ZenCart sau PrestaShop prin cPanel / WHM.

Cel mai ieftin cont de găzduire partajat al site-ului5 începe de la 7,65 USD / lună (dacă plătiți pentru un plan de 2 ani în avans). Din păcate, planul lor de bază nu include un SSL gratuit și nici un domeniu gratuit, dar vine cu spațiu pe disc și lățime de bandă neschimbată, suport 24/7 și recuperare de rezervă.

Întrucât Site5 nu oferă multe funcții de care beneficiarii începători, este probabil o alegere mai bună pentru un dezvoltator web sau un designer care dorește să le folosească ca gazdă pentru distribuitori pentru facturarea clienților.

Toate planurile lor vin cu o garanție de returnare a banilor înapoi la 30 de zile.

Site5 performanță (2017-2020)Site-ul de testare live: hostingfacts-s5.com | Med. timpul de funcționare și viteza: 24 de luni+


revizuire detaliată a site-ului5

30+ Recenzii de gazduire & Statistici

În fiecare an, vom adăuga încet mai mulți furnizori de găzduire pe listă imediat ce vom avea suficiente date cu privire la performanța lor (uptime și timp de încărcare). Iată un link către foaia de calcul – diagramă de comparație pentru gazduire web (2020).

Lucruri de luat în considerare atunci când alegeți gazduire web

1. Transferurile și migrațiile site-ului nu sunt întotdeauna gratuite

Ce se întâmplă dacă alegeți o gazdă web doar pentru a descoperi că nu vă place? Transferul site-ului, cunoscut și sub numele de migrația site-ului, vă permite să mutați site-ul dvs. web către o altă gazdă.

Mutarea pe un alt site web constă în transferul fișierelor și bazelor de date ale site-ului, configurarea site-ului cu noua gazdă și direcționarea DNS-ului domeniului dvs. către noua gazdă. După ce alegeți o nouă gazdă a site-ului, acestea vă pot ajuta de obicei cu acest proces. Costul va depinde de gazda la care veți trece, dar poate varia de la 150 la 400 USD.

Dar unele gazde web de pe lista noastră, precum HostGator și GreenGeeks, oferă transferuri web gratuite.

Transfer web Web GreenGeeks

Pentru transferurile plătite, puteți transfera uneori mai mult de un site. De exemplu, este de 149,99 dolari pentru a migra 5 site-uri web și 20 de conturi de e-mail către Bluehost. Transferul site-ului va dura de obicei câteva zile.

Pentru o gazdă precum HostPapa, va dura 5 până la 7 zile pentru a finaliza un transfer de site. Ei recomandă modificarea intrărilor DNS înainte de începerea transferului, astfel încât să dureze mai puțin timp. De asemenea, vă pot actualiza intrările DNS, dar acest serviciu va adăuga 24 până la 72 de ore înainte ca site-ul dvs. să devină live. Cu A2 Gazduire, va dura oriunde între 2 și 4 zile.

2. Ratele de reînnoire sunt de obicei mai mari

Majoritatea furnizorilor de găzduire web își dublează sau își triplă prețul odată ce este timpul să vă reînnoiți oferta. Taxele de reînnoire pot ajunge la 7-10 $ / lună pentru un plan de bază care costă inițial 2,99 USD / lună. Caracteristicile și performanțele pe care le obțineți din plan rămân aceleași, dar va trebui să plătiți mai mult.

 • De exemplu, planul GoDaddy Economy va sari la 8,99 USD / lună după ce va fi reînnoit.
 • A2 Gazduire solicită clienților să depună o cerere de anulare scrisă cu 15 zile înainte de începutul reînnoirii. Cu toate acestea, dacă uitați să solicitați anularea, reînnoirea dvs. va începe automat și prețul va fi dublat.
 • Cu toate acestea, unii dintre furnizorii de găzduire web din lista noastră nu respectă acest truc standard de industrie. Dacă vă înscrieți la un plan pe trei ani cu DreamHost, planul dvs. se va reînnoi la același preț.

În plus, în timp ce majoritatea furnizorilor de găzduire web oferă „domeniu gratuit” – ceea ce înseamnă este că primiți domeniul gratuit pentru primul an. După aceea, de obicei, se reînnoiește anual undeva între 10 $ – 20 $ / an.

3. Lățimea de bandă, stocarea și limitele contului de e-mail

Cand vine vorba de lățime de bandă și stocare există și limitări.

 • Cel mai ieftin plan al GoDaddy oferă utilizatorilor o lățime de bandă neschimbată și o stocare de 100 GB, ceea ce este suficient pentru un singur site web.
 • Hostinger oferă lățime de bandă de 100 GB și 10 GB stocare, în timp ce iPage oferă lățime de bandă scalabilă și baze de date MySQL nelimitate.
 • Clienții interesați de lățimea de bandă și de stocare neschimbată trebuie să verifice Bluehost, HostGator, SiteGround și GreenGeeks.

Proprietarii de site-uri web interesați să găzduiască furnizorii care oferă SSL gratuit ar trebui să ia în considerare utilizarea Bluehost, DreamHost, HostGator, SiteGround sau iPage. Toate includ un certificat SSL gratuit în toate planurile lor de găzduire, care nu este întotdeauna cazul cu furnizori majori de găzduire. De exemplu, GoDaddy percepe taxe foarte mari pentru certificatele SSL.

găzduire de suplimente

Cand vine vorba de conturi de e-mail, soluțiile de găzduire web diferă în ceea ce privește ofertele lor.

 • De exemplu, toate conturile de găzduire SiteGround, HostGator, A2 și Hostinger includ un cont de e-mail gratuit.
 • GoDaddy include un e-mail de afaceri gratuit pentru primul an cu planul lor de bază. Cutia poștală Microsoft Office 365 vine cu 5 GB spațiu de stocare dedicat și un calendar online partajat.
 • iPage și GreenGeeks permit utilizatorilor să creeze conturi de e-mail nelimitate. Acestea sunt marcate pentru domeniul utilizator și includ trimitere prin e-mail și răspunsuri automate.

4. Odată ce site-ul dvs. crește, luați în considerare schimbarea planului dvs. de găzduire

Furnizorii de găzduire web oferă diferite tipuri de găzduire. Dacă tocmai începeți sau aveți un site web cu trafic redus, ar trebui să vă înscrieți pentru găzduirea web partajată. Este mai mult decât suficient pentru a menține și a administra site-urile dvs. web. Cu toate acestea, odată ce site-urile dvs. cresc, este ușor să migrați de la o găzduire la alta sau să faceți upgrade la o găzduire web mai scumpă.

Gazduire web partajată – Cel mai bun pentru site-uri și bloguri noi. Toate site-urile web sunt stocate pe un singur server de găzduire fizică, unde împărtășesc resurse de server, cum ar fi stocarea, lățimea de bandă, memoria RAM și puterea de calcul. Dacă site-ul dvs. web nu oferă mult trafic, acesta este cel mai bun loc pentru a începe. Salt înapoi la lista noastră de top 10.

Gazduire VPS – VPS reprezintă un server privat virtual. Deși VPS este similar cu hostingul partajat (viteză și uptime înțelept) și stochează mai multe site-uri web pe același server, oferă mai multe opțiuni de personalizare și vei avea mai mult control. Cu VPS vă puteți extinde resursele în funcție de nevoile dvs..

Gazduire cloud – Tipul serviciului de găzduire care permite multor calculatoare să lucreze împreună, să ruleze aplicații și să utilizeze resurse de calcul combinate. Site-urile web găzduite de cloud pot utiliza resursele mai multor servere, ceea ce înseamnă că nu se limitează la o singură locație a serverului.

WordPress gestionat – Cel mai bun pentru site-urile WordPress cu trafic ridicat. Găzduirea administrată de WordPress acoperă aceleași nevoi de găzduire ca serviciile generale de găzduire web, cu toate acestea, principalul său obiectiv este de a optimiza performanța unui site WordPress.

Gazduire dedicata – Cel mai bun pentru site-urile web pentru întreprinderi mari. Tipul de server de găzduire care oferă proprietarilor de site-uri resursele unui server întreg pentru site-ul lor web. Acest tip de găzduire oferă site-urilor web posibilitatea de a gestiona cantități mari de trafic și capacitatea de a-l personaliza în funcție de nevoile lor din punct de vedere al procesorului, RAM, spațiu pe disc și software.

 • Recenzii detaliate la toate companiile de găzduire pe care le-am monitorizat până acum le găsiți aici.
 • Dacă doriți ca noi să analizăm, să comparăm și să urmărim mai multe companii de găzduire web, pur și simplu trimiteți-ne un e-mail – [email protected]
 • Dacă doriți să vă lăsați propria recenzie, puteți fă-o aici. Vă rugăm să rețineți că primim o mulțime de trimiteri și acceptăm doar recenzii autentice și utile ale utilizatorilor.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map