10 beste webhostingservices (30+ hosts snelheid en uptime beoordeeld)

beste webhosting


Laatste update: Februari 2020.

Het vinden van een goede webhostingservice kan veel tijd en geld kosten.

Tot op heden hebben we ons aangemeld bij, getest en vergeleken met meer dan 30 verschillende webhostingbedrijven. Dit betekent ook dat we prestatiegegevens hebben.

Uptime en laadtijd zijn twee van de belangrijkste factoren bij het kiezen van een webhost (naast hun kosten).

Hier is ons beoordelingsproces in detail:

 1. We melden ons aan met het webhostingplan dat wordt aangeboden door de hostingservice
 2. We hebben een lege WordPress-website opgezet
 3. We volgen hun prestaties, zoals uptime en laadtijd
 4. We controleren hun functies, beperkingen, prijzen en klantenondersteuning
 5. We publiceren de recensie (wordt eenmaal per jaar bijgewerkt)

Al onze hostingrecensies zijn gebaseerd op de gemiddelde snelheid (laadtijd), uptime en kosten van elke webhost. Als u meer gedetailleerde gegevens wilt, ga dan naar onze gegevenspagina of deze spreadsheet.

10 beste hostingservices voor nieuwe websites

Hieronder vindt u een lijst met 10 beste website-hostingproviders die we betrouwbaar en met een hoge snelheid hebben gevonden. Ze hebben allemaal de afgelopen 24 maanden goed gepresteerd.

1. Bluehost – Beste algemeen

bluehost beoordelingPlannen beginnen bij $ 2,75 / mo

Bluehost Pros
+ Beste uptime (99,99%)
+ Top 5 snelheid (405 ms)
+ One-Click-Install voor WordPress
+ Makkelijk te gebruiken, beginnersvriendelijk
+ Gratis domein- en sitebouwer
+ 24/7 ondersteuning (chat en telefoon)
Bluehost Cons
– Kortingen alleen voor langere abonnementen

Bluehost webhosting bestaat al sinds 2007 en ze hosten nu meer dan 3.000.000 websites. Ze zijn de meest populaire, goedkope hostingoptie voor nieuwe websites.

Ze zijn ons best beoordeelde webhostingbedrijf omdat hun uptime en snelheid van de laatste 24 maanden erg sterk zijn – 99,99% en 405 ms, respectievelijk.

Hun introductieprijs van 3 jaar is $ 2,75 / maand (verlengt $ 7,95) en dat komt met functies zoals gratis domeinnaam, website builder en installatie met één klik voor WordPress, Joomla en Drupal via cPanel. Dus voor starters (iemand zonder een website) is dit waarschijnlijk de beste optie. Onbeperkte bandbreedte en 50 GB opslag zijn inbegrepen in het basisplan.

Het past uitstekend bij WordPress-websites omdat het officieel wordt aanbevolen door WordPress.org

Bluehost biedt ook gratis e-mailaccounts, 24/7 live klantenondersteuning en SSL (beveiligingslaag) voor alle abonnementen. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en waarschijnlijk de beste webhostingprovider op instapniveau die zowel betrouwbaar als veilig is. Naast traditionele shared hosting biedt het bedrijf ook dedicated, VPS en managed WordPress-hostingplannen voor websites met meer bezoekers.

Al hun hostingplannen worden geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen en worden onmiddellijk geactiveerd, zodat u ze meteen kunt gebruiken.

Bluehost-prestaties (2017-2020)Live testsite: hostingfacts-bluerock-bluehost.com | Gem. uptime en snelheid: 24 maanden+


gedetailleerde Bluehost-beoordeling

2. HostGator Cloud – Beste goedkope cloud

hostgator cloud reviewPlannen beginnen bij $ 2,74 / maand

HostGator Cloud Pro’s
+ Top 5 beschikbaarheid (99,99%)
+ Top 5 snelheid (399 ms)
+ Gratis websiteoverdracht
+ Geen bandbreedte en opslaglimiet
+ Meerdere datacenterlocaties
+ Onbeperkte e-mailaccounts
HostGator Cloud Cons
Hogere verlengingskosten

HostGator, opgericht in 2002, is een populaire gedeelde en cloudhostingprovider die momenteel meer dan 2.000.000 websites host.

Volgens onze laatste gegevens van 24 maanden heeft HostGator Cloud een sterke uptime (99,99%) en bovengemiddelde snelheid (399 ms) waardoor het een sterke kanshebber is voor Bluehost.

HostGator biedt flexibele functies, zoals onbeperkt e-mailaccount, onbeperkte bandbreedte, onbeperkte schijfruimte en ingebouwde cache op alle abonnementen. Bovendien worden al hun hostingplannen geleverd met een uptime-garantie van 99,9%, gratis SSL-certificaat, eenvoudige WordPress-installaties en een gratis domein voor een jaar (wanneer u zich aanmeldt voor 12, 24 of 36 maanden).

Als u een aangepaste website wilt bouwen, kunt u dit doen met de Gator Website Builder. Het is een HostGator’s website builder voor slepen en neerzetten, ontworpen om een ​​gemakkelijke, e-commerce vriendelijke site builder voor beginners te zijn.

Het goedkoopste abonnement van HostGator begint bij $ 2,74 / maand (wanneer u kiest voor een betalingsplan van 12 maanden) en verlengt $ 10,95 / maand. Afgezien van shared cloud hosting, biedt HostGator WordPress, VPS en dedicated hostingplannen voor organisaties van elke omvang, van kleine bedrijven tot zakelijke websites.

Alle abonnementen worden geleverd met een royale geld-terug-garantie van 45 dagen.

HostGator Cloud-prestaties (2017-2020)Live testsite: hostingfacts-owp.com | Gem. uptime en snelheid: 24 maanden+


gedetailleerde HostGator Cloud-beoordeling

3. Hostinger – Goedkoopste prijs

Hostinger-startpaginaPlannen beginnen bij $ 0,99 / maand

Hostinger Pros
+ Top 2 laadtijd (350 ms)
+ Goedkope prijzen ($ 0,99 / maand)
+ Datacenters in de VS, Europa & Azië
+ Gratis SSL-certificaat
+ 24/7 ondersteuningschat
Hostinger Cons
Geen gratis domein
Beperkte bandbreedte op het goedkope abonnement

Onze laatste gegevens over 24 maanden laten zien dat Hostinger een gemiddelde uptime van heeft 99,95%, maar een zeer snelle gemiddelde laadtijd van 350 ms waardoor het de beste goedkope webhosting is die u kunt vinden.

Hostinger (die ook eigenaar is van Hosting24) biedt uiterst betaalbare hostingplannen zonder al te veel in te leveren op de kwaliteit en prestaties van de service. Hoewel het goedkoop is voor de prijs, zullen de functies die bij de plannen van Hostinger horen, veel beginnende website-eigenaren aanspreken.

Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan hostingplannen met verschillende functies en alle plannen worden geleverd met een eenvoudige website builder, gratis SSL-certificaat, 99,9% uptime-garantie en 24/7/365 ondersteuning.

Het goedkoopste abonnement van Hostinger begint vanaf slechts $ 0,99 / maand (wanneer u kiest voor een betalingsplan van 48 maanden), verlengingen beginnen bij $ 2,15 / maand. Bandbreedte en databases zijn onbeperkt, tenzij u kiest voor het “Single Web Hosting” -plan. Met de laatste bent u beperkt tot 10 GB schijfruimte, 100 GB bandbreedte, één MySQL-database en één e-mailaccount. Met name het goedkoopste abonnement bevat geen gratis domein en heeft beperkte verwerkingskracht en geheugen.

Andere diensten die door Hostinger worden geleverd, zijn Cloud, E-mail, WordPress, VPS, Windows VPS-hosting.

Alle pakketten worden geleverd met een standaard 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Hostinger-prestaties (2017-2020)Live testsite: hostingfacts-hostinger.com | Gem. uptime en snelheid: 24 maanden+


gedetailleerde Hostinger-recensie

4. GreenGeeks – Beste “groene” hosting

GreenGeeks homepagePlannen beginnen bij $ 2,95 / maand

GreenGeeks Pros
+ Goede laadtijd (445 ms)
+ Stabiele uptime (99,98%)
+ VS, Canada & Nederlandse servers
+ Gratis site-overdracht
+ Onbeperkte bandbreedte en opslag
GreenGeeks Cons
Twijfelachtig restitutiebeleid
Hoge vernieuwingskosten

GreenGeeks bestaat ongeveer 12 jaar en host meer dan 500.000 websites.

Met 99,98% uptimes en laadsnelheden van 445 ms, GreenGeeks biedt snelle en betrouwbare hosting tegen een betaalbaar tarief van $ 2,95 / maand. Voeg daarbij hun functierijke bonussen, hoogwaardige 24/7 klantenondersteuning en milieuvriendelijke praktijken en het is gemakkelijk te zien hoe GreenGeeks snel een naam voor zichzelf opbouwt in een wild oververzadigde markt.

Alle abonnementen worden geleverd met een gratis domein voor 1 jaar, cPanel-toegang, gratis Wildcard SSL, PowerCacher, onbeperkte SSD-opslag en onbeperkte gegevensoverdracht. Klanten krijgen ook een onbeperkt aantal domeinnamen, onbeperkte e-mailaccounts en nachtelijke back-ups.

Als uw website groter wordt, kunt u altijd upgraden naar hun flexibelere VPS-hosting. Bovendien migreert GreenGeeks uw site gratis van uw bestaande webhost. Helaas kan het verlengingspercentage van $ 9,95 / maand sommige webmasters ervan weerhouden om GreenGeeks te kiezen boven andere hostingproviders.

Alle abonnementen worden geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

GreenGeeks-prestaties (2017-2020)Live testsite: hostingfacts-greengeeks.com | Gem. uptime en snelheid: 24 maanden+


gedetailleerde beoordeling van GreenGeeks

5. DreamHost – Betaal maandelijks, geen hogere verlengingen

DreamHost-startpaginaPlannen beginnen bij $ 2,59 / maand

DreamHost Pros
+ Goede laadtijd (648 ms)
+ Uptime-garantie
+ Maandelijkse abonnementen beschikbaar
+ 97 dagen niet-goed-geld-terug-garantie
+ Onbeperkte bandbreedte en opslag
Dreamhost Cons
Gemiddelde uptime (99,94%)
Geen cPanel

DreamHost, opgericht in 1996, is een van de oudste webhostingproviders. Het bedrijf host meer dan 1,5 miljoen websites, blogs en applicaties in meer dan 100 landen.

Volgens onze laatste gegevens van 24 maanden heeft DreamHost een gemiddelde uptime (99,94%) en voldoende snelheid (648 ms) waardoor het een betrouwbare hostingoplossing is.

Wat DreamHost anders maakt dan veel andere webhostingservices, is dat ze een optie bieden om maandelijks te betalen in plaats van jaarlijks.

Dit betekent dat u zich kunt aanmelden voor $ 4,95 en meteen uw hostingaccount kunt gebruiken. Als alternatief kunt u zich aanmelden voor een 3-jarig abonnement dat begint bij $ 2,59 / maand en wordt verlengd voor $ 4,95 / maand. Het basisplan omvat een gratis domein, 1 website, onbeperkte bandbreedte en 50 GB SSD-opslag. Klanten kunnen ook de drag-and-drop-builder van DreamHost gebruiken en kunnen een e-mail toevoegen voor een maandelijks bedrag van $ 1,67 / mo.

Het bedrijf biedt sterke beveiligingsfuncties (LetsEncrypt SSL), een verscheidenheid aan tools voor domeinbeheer en onbeperkte gegevensoverdracht per maand. WordPress is vooraf geïnstalleerd en het bedrijf heeft ook een eigen, gebruiksvriendelijke en beginnersvriendelijke websitebouwer. Ze hebben geen cPanel dat bekend is in de webontwikkelaarsbranche, maar DreamHost biedt hun eigen beheerderspaneel dat vrijwel hetzelfde doet als cPanel of Plesk.

Alle abonnementen bevatten 24/7 live chatondersteuning in de VS Het bedrijf heeft een royaal terugbetalingsbeleid van 97 dagen.

DreamHost-prestaties (2017-2020)Live testsite: hostingfacts-dreamhost.com | Gem. uptime en snelheid: 24 maanden+


gedetailleerde DreamHost-recensie

6. SiteGround – Beste klantenondersteuning

siteground reviewPlannen beginnen bij $ 3,95 / maand

SiteGround Pros
+ Voldoende laadtijd (673 ms)
+ Stabiele uptime (99,99%)
+ Goed geïnformeerde klantenondersteuning
+ 24/7 “Guru” -chatondersteuning
+ 20+ e-mailaccounts
SiteGround Cons
Instelkosten voor maandelijkse abonnementen
Beperkt goedkoop abonnement

SiteGround is een webhostingprovider die in 2004 is opgericht in Sofia, Bulgarije. Ze hosten meer dan 2 miljoen domeinen en zijn een van de drie webhostingbedrijven die officieel worden aanbevolen door WordPress.org.

Volgens onze laatste gegevens van 24 maanden heeft SiteGround een fantastische uptime (99,99%) en voldoende snelheid (673 ms) waardoor het een zeer sterke top 10 webhost is.

SiteGround staat bekend om zijn voorbeeldige klantenservice en het aantal gebruikers groeit snel. Alle SiteGround-hostingplannen omvatten gratis website builder, e-mailaccount, SSL, Cloudflare CDN, dagelijkse back-ups en SSH-toegang.

Het goedkoopste StartUp-abonnement dat is ontworpen voor beginners, begint bij $ 3,95 / maand (wanneer u betaalt voor het abonnement van 12 maanden), verlengingen beginnen bij $ 11,95 / maand. U kunt 1 website hosten die geschikt is voor ~ 10.000 maandelijkse bezoeken. Het plan wordt geleverd met 10 GB webruimte, onbeperkt verkeer en 24/7 ondersteuning.

SiteGround heeft een breed scala aan services, waaronder managed WordPress-hosting, WooCommerce-hosting, cloudhosting, enterprise-hosting en dedicated servers. In plaats van interne servers te hebben, huren ze servers uit de Google-cloud.

Alle abonnementen worden geleverd met een industriestandaard 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

SiteGround-prestaties (2017-2020)Live testsite: hostingfacts-siteground.com | Gem. uptime en snelheid: 24 maanden+


gedetailleerde SiteGround-beoordeling

7. A2-hosting – Snelste gedeelde hosting

A2 Hosting beoordelingPlannen beginnen bij $ 2,96 / mo

A2 Hosting Pro’s
+ Snelste laadtijd (317 ms)
+ WordPress geoptimaliseerde servers
+ Onbeperkte bandbreedte en opslag
+ 24/7 “Guru” -chatondersteuning
+ 20+ e-mailaccounts
A2 Hosting Niet-duurzame Cons
Gemiddelde uptime (99,93%)
Hogere verlengingskosten

Het in de VS gevestigde A2 Hosting (opgericht in 2002, host meer dan 500.000 websites) is de snelste gedeelde webhosting die we tot nu toe hebben getest. Ze hebben een indrukwekkend resultaat behaald 317 ms gemiddelde laadtijd over een periode van 24 maanden.

A2 Hosting is snel omdat hun servers zijn geoptimaliseerd voor WordPress-websites en ze LiteSpeed-cache gebruiken. Aangezien we meer dan 30+ gedeelde webhostingbedrijven hebben beoordeeld, is geen van hen zo snel als A2.

Ondanks dat het de snelste is, is A2 niet zo betrouwbaar. Hun gemiddelde uptime schommelt rond ~99,93%. Het is niet veel, maar het is meer dan ~ 6 uur downtime per jaar.

Het A2-hostingbedrijf staat erom bekend naadloos samen te werken met alle belangrijke contentbeheersystemen, waaronder WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart en Magento, waardoor het uitstekend geschikt is voor webontwikkelaars. Het bedrijf biedt verschillende hostingplannen en ze bevatten allemaal een gratis LetsEncrypt SSL-certificaat, onbeperkte SSD-opslag en gratis sitemigratie.

Het goedkoopste plan “Lite” begint $ 2,96 / maand (verlengt $ 7,99 / maand) wordt geleverd met 1 website, 25 e-mailaccounts, een domeinnaam voor 1 jaar, gratis Cloudflare CDN en onbeperkte bandbreedte / schijfruimte.

A2 Hosting heeft een betrouwbaar klantenserviceteam genaamd “Guru Crew Support”. Klanten kunnen 24/7/365 contact met hen opnemen via livechat, telefoon, e-mail en tickets. Naast reguliere shared hosting bieden ze ook dedicated, VPS en reseller hosting aan voor webmasters.

Alle abonnementen worden geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

A2hosting-prestaties (2017-2020)Live testsite: hostingfacts-a2.com | Gem. uptime en snelheid: 24 maanden+


gedetailleerde A2 Hosting-beoordeling

8. WestHost

westhost reviewPlannen beginnen bij $ 1, 99 / maand (alleen FTP)

WestHost Pros
+ Goede uptime (99,98%)
+ Goedkope prijzen
+ Gratis Cloudflare CDN
+ Back-ups inbegrepen
WestHost Cons
Onder gemiddelde laadtijd (881 ms)
SSL / gratis domein niet inbegrepen
Geen cPanel of auto-installaties

WestHost is een hostingbedrijf dat eigendom is van thgingenuity Ltd. (Brits bedrijf) dat ook eigenaar is van MidPhase.

Onze recente gegevens tonen aan dat WestHost een gemiddelde uptime van heeft gehad 99,98% en een laadtijd van 881 ms. We hebben gezien dat hun snelheid niet tot de top 15 behoorde. Vanwege hun goedkope prijzen (start $ 1,99 / maand voor een abonnement van drie jaar en verlengt $ 4,99 / maand) en maakt gratis CDN met siteback-ups ze een goede hosting provider in de top 10.

Hun uptime is bovengemiddeld, wat WestHost een goede optie maakt voor kleine online bedrijfswebsites, aangezien het een van de goedkoopste webhostingoplossingen op de markt is – $ 1,99 / maand voor een abonnement van drie jaar.

Helaas zijn SSL en gratis domeinen niet inbegrepen. Als je ze gratis wilt hebben, moet je hun hogere plan ‘Preferred’ kiezen. Het goedkoopste plan geeft u alleen FTP-toegang, dus u kunt geen snelle installaties gebruiken voor CMS zoals WordPress, waardoor het een moeilijke keuze is voor beginners.

In tegenstelling tot andere, meer populaire hostingdiensten, biedt WestHost alleen een standaard shared hosting provider aan. Dus als uw website groeit, moet u uw sites waarschijnlijk van WestHost verwijderen.

WestHost-prestaties (2017-2020)Live testsite: hostingfacts-wh.com | Gem. uptime en snelheid: 24 maanden+


gedetailleerde WestHost-recensie

9. GoDaddy-hosting

GoDaddy-recensiePlannen beginnen bij $ 4,33 / maand

GoDaddy Pros
+ Goede laadtijd (554 ms)
+ Goede uptime (99,97%)
+ 100 GB website-opslag
+ Toegang tot cPanel en websitebouwer
+ Uptime-garantie voor 99,90%
GoDaddy Cons
SSL & e-mail kost extra
Geen sitetransfers

GoDaddy is een van de toonaangevende hostingoplossingen met meer dan 44 miljoen websites. Het bedrijf heeft wereldwijd 14 vestigingen en wordt erkend als een van de grootste domeinregistreerders. Ze bieden ook webhostingservices die geschikt zijn voor zowel kleine als zeer grote websites. Net als SiteGround bezitten ze ook niet hun serverpark, maar werken ze samen met Amazon en huren ze servers van AWS.

De afgelopen 2 jaar van het volgen van gedeelde GoDaddy-hosting heeft ons een uptime van laten zien 99,97% en paginasnelheid rond 554 ms wat ons laat zien dat GoDaddy een betrouwbare provider is. GoDaddy is een uitstekende oplossing voor het bouwen van aangepaste websites, omdat het wordt geleverd met een eenvoudige websitebouwer voor slepen en neerzetten (GoCentral) die is ontworpen voor beginners. Het bevat ook ontwikkelaarsvriendelijke tools zoals MySQL, cPanel, CloudLinux, Python en meerdere versies van PHP.

Hun goedkoopste webhostingplan begint vanaf $ 4,33 / maand (verlengt $ 8,99 / maand), wordt geleverd met 100 GB website-opslag (veel) en onbeperkte bandbreedte. Beveiligingsmonitoring en DDoS-bescherming zijn ook inbegrepen.

GoDaddy heeft echter veel ‘upsells’ waardoor u waarschijnlijk wat meer betaalt. Siteback-ups, SSL-certificaten en e-mailaccounts zijn bijvoorbeeld niet inbegrepen in hun goedkoopste abonnement. GoDaddy biedt ook 24/7 ondersteuning.

Alle GoDaddy’s jaar- en meerjarenplannen worden geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

GoDaddy-prestaties (2017-2020)Live testsite: hostingfacts-gd.com | Gem. uptime en snelheid: 24 maanden+


gedetailleerde GoDaddy-recensie

10. Locatie5

site5 beoordelingPlannen beginnen bij $ 7, 65 / maand

Site5 Voordelen
+ Goede uptime (99,99%)
+ Boven gemiddelde snelheid (629 ms)
+ Gratis migraties
+ Onbeperkte bandbreedte / opslag
Site5
Dure prijzen
Beperkt goedkoop abonnement (maximaal 10.000 bezoeken)
Domein niet gratis

Site5 is een webhostingbedrijf opgericht in 1998, maar later gekocht door Endurance International Group (EIG) – een grote internetprovider die ook beter presterende merken bezit, zoals Bluehost en HostGator.

Volgens onze laatste gegevens van 24 maanden heeft Site5 een solide uptime (99,99%) en een gemiddelde laadtijd van de pagina 629 ms.

Klanten kunnen populaire applicaties zoals Drupal, Joomla, ZenCart of PrestaShop eenvoudig installeren via cPanel / WHM.

Het goedkoopste shared hosting-account van Site5 begint bij $ 7,65 / mo (als u van tevoren betaalt voor een abonnement van twee jaar). Helaas bevat hun basisplan geen gratis SSL of een gratis domein, maar wordt het geleverd met onbeperkte schijfruimte en bandbreedte, 24/7 ondersteuning en back-upherstel.

Aangezien Site5 niet veel functies biedt waar beginners baat bij kunnen hebben, is het waarschijnlijk een betere keuze voor een webontwikkelaar of ontwerper die ze wil gebruiken als resellerhosting om klanten te factureren.

Al hun plannen worden geleverd met een industriestandaard 30 dagen geld-terug-garantie.

Site5-prestaties (2017-2020)Live testsite: hostingfacts-s5.com | Gem. uptime en snelheid: 24 maanden+


gedetailleerde Site5-beoordeling

30+ Hosting beoordelingen & Statistieken

Elk jaar zullen we langzaam meer hostingproviders aan de lijst toevoegen zodra we voldoende gegevens hebben over hun prestaties (uptime en laadtijd). Hier is een link naar de spreadsheet – vergelijkingstabel voor webhosting (2020).

Dingen om te overwegen bij het kiezen van webhosting

1. Site transfers en migraties zijn niet altijd gratis

Wat als je alleen een webhost kiest om te ontdekken dat je het niet leuk vindt? Bij sitetransfer, ook wel sitemigratie genoemd, kunt u uw website naar een andere host verplaatsen.

Verhuizen naar een andere website bestaat uit het overzetten van de bestanden en databases van de website, het configureren van uw site met de nieuwe host en het omleiden van de DNS van uw domein naar de nieuwe host. Zodra u een nieuwe sitehost heeft gekozen, kunnen zij u meestal helpen met dit proces. De kosten zijn afhankelijk van de host waarnaar u overstapt, maar kunnen variëren van $ 150- $ 400.

Maar sommige webhosts op onze lijst, zoals HostGator en GreenGeeks, bieden gratis weboverdrachten aan.

Weboverdracht via GreenGeeks

Voor betaalde overboekingen kunt u soms meer dan één site overzetten. Het is bijvoorbeeld $ 149,99 om 5 websites en 20 e-mailaccounts naar Bluehost te migreren. De overdracht van de site duurt meestal een paar dagen.

Voor een host als HostPapa duurt het 5 tot 7 dagen om een ​​siteoverdracht te voltooien. Ze raden aan om DNS-vermeldingen te wijzigen voordat de overdracht wordt gestart, zodat het minder tijd kost. Ze kunnen ook uw DNS-vermeldingen bijwerken, maar deze service wordt 24 tot 72 uur voordat uw site live gaat toegevoegd. Met A2 Hosting duurt het 2 tot 4 dagen.

2. Vernieuwingspercentages zijn meestal hoger

De meeste webhostingproviders verdubbelen of verdrievoudigen hun prijs zodra het tijd is om uw deal te verlengen. De verlengingskosten kunnen oplopen tot $ 7-10 / mo voor een basisplan dat aanvankelijk $ 2,99 / mo kost. De functies en prestaties die u uit het plan haalt, blijven hetzelfde, maar u zult meer moeten betalen.

 • Het Economy-abonnement van GoDaddy zal bijvoorbeeld naar $ 8,99 / maand springen zodra het tijd is om te verlengen.
 • A2 Hosting vereist dat klanten 15 dagen voor het begin van de verlenging een schriftelijk annuleringsverzoek indienen. Als u echter vergeet om annulering aan te vragen, wordt uw verlenging automatisch gestart en wordt de prijs verdubbeld.
 • Sommige webhostingproviders op onze lijst volgen deze standaardtruc echter niet. Als u zich aanmeldt voor een driejarig abonnement bij DreamHost, wordt uw abonnement met dezelfde prijzen verlengd.

Bovendien bieden de meeste webhostingproviders “gratis domein” aan – wat het betekent dat u het domein het eerste jaar gratis krijgt. Daarna wordt het meestal jaarlijks ergens tussen de $ 10 – $ 20 / jaar verlengd.

3. Bandbreedte, opslag en limieten voor e-mailaccounts

Als het aankomt op bandbreedte en opslag er zijn ook beperkingen.

 • Het goedkoopste abonnement van GoDaddy biedt gebruikers onbeperkte bandbreedte en 100 GB opslag, genoeg voor één website.
 • Hostinger biedt 100 GB bandbreedte en 10 GB opslag, terwijl iPage schaalbare bandbreedte en onbeperkte MySQL-databases biedt.
 • Klanten die geïnteresseerd zijn in onbeperkte bandbreedte en opslag, moeten Bluehost, HostGator, SiteGround en GreenGeeks bekijken.

Website-eigenaren die geïnteresseerd zijn in hostingproviders die dit aanbieden gratis SSL zou moeten overwegen om Bluehost, DreamHost, HostGator, SiteGround of iPage te gebruiken. Ze hebben allemaal een gratis SSL-certificaat in al hun hostingplannen, wat niet altijd het geval is bij grote hostingproviders. Zo brengt GoDaddy zeer hoge kosten in rekening voor SSL-certificaten.

hosting add-ons

Als het aankomt op Emailaccounts, webhostingoplossingen verschillen in hun aanbiedingen.

 • Alle SiteGround-, HostGator-, A2 Hosting- en Hostinger-hostingaccounts bevatten bijvoorbeeld een gratis e-mailaccount.
 • GoDaddy bevat een gratis zakelijke e-mail voor het eerste jaar met hun basisplan. De Microsoft Office 365-mailbox wordt geleverd met 5 GB toegewezen opslagruimte en een gedeelde online agenda.
 • Met iPage en GreenGeeks kunnen gebruikers onbeperkte e-mailaccounts maken. Ze zijn gebrandmerkt voor het gebruikersdomein en omvatten e-mail doorsturen en autoresponders.

4. Overweeg, zodra uw site groeit, uw hostingplan te wijzigen

Webhostingproviders bieden verschillende soorten hosting aan. Als u net begint of een website met weinig verkeer heeft, moet u zich aanmelden voor gedeelde webhosting. Het is meer dan genoeg om uw website (s) te onderhouden en uit te voeren. Zodra uw site (s) echter groeit, kunt u eenvoudig van de ene hosting naar de andere migreren of upgraden naar duurdere webhosting.

Gedeelde webhosting – Beste voor nieuwe websites en blogs. Alle websites worden opgeslagen op één fysieke hostingserver waar ze serverbronnen zoals opslag, bandbreedte, RAM en rekenkracht delen. Als uw website niet veel verkeer ontvangt, is dit de beste plek om te beginnen. Spring terug naar onze top 10 lijst.

VPS-hosting – VPS staat voor een virtual private server. Hoewel VPS vergelijkbaar is met shared hosting (snelheid en uptime) en meerdere websites op dezelfde server opslaat, biedt het meer aanpassingsmogelijkheden en heb je meer controle. Met VPS kunt u uw middelen schalen op basis van uw behoeften.

Cloud hosting – Type hostingservice waarmee veel computers kunnen samenwerken, applicaties kunnen uitvoeren en gecombineerde computerbronnen kunnen gebruiken. In de cloud gehoste websites kunnen de bronnen van meerdere servers gebruiken, wat betekent dat ze niet beperkt zijn tot één serverlocatie.

Beheerde WordPress – Beste voor WordPress-sites met veel verkeer. WordPress managed hosting voorziet in dezelfde hostingbehoeften als algemene webhostingservices, maar de belangrijkste focus is het optimaliseren van de prestaties van een WordPress-site.

Dedicated hosting – Beste voor grote zakelijke websites. Type hostingserver dat website-eigenaren de middelen van één volledige server voor hun website biedt. Dit type hosting biedt websites de mogelijkheid om grote hoeveelheden verkeer te verwerken en het aan te passen aan hun behoeften op het gebied van CPU, RAM, schijfruimte en software.

 • Hier vindt u gedetailleerde beoordelingen van alle hostingbedrijven die we tot nu toe hebben gecontroleerd.
 • Als u wilt dat wij meer webhostingbedrijven beoordelen, vergelijken en volgen, stuur ons dan een e-mail – [email protected]
 • Als u uw eigen beoordeling wilt achterlaten, dan kan dat doe het hier. Houd er rekening mee dat we veel inzendingen ontvangen en dat we alleen echte en nuttige gebruikersrecensies accepteren.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map