Laman Web Hosting Percuma Terbaik

Siapa yang bosan dengan barang percuma? Tiada siapa … kecuali tentu anda baru-baru ini memukul kepala anda dan tidak berfikir dengan jelas.


Kita semua suka barang percuma. Taco percuma, bir percuma, atau t-shirt percuma yang dilemparkan di bahagian belakang laci dan tidak pernah melihat cahaya hari lagi sepanjang hidup semula jadi. Nampaknya kata “bebas” memicu semacam tindak balas genetik yang membuat kita duduk dan mengambil perhatian.

Oleh itu mari kita bincangkan mengenai hosting web percuma. Adakah perkara baik seperti bir percuma atau t-shirt yang tidak sesuai? Jawapannya, seperti yang anda duga, bergantung pada apa yang ingin anda capai dengan laman web anda.

Perkhidmatan hosting web berbayar (atau web meilleur hébergement untuk orang Perancis di antara kita) pasti mendapat tempat di dunia, tetapi kenyataannya adalah bahawa tidak semua orang yang ingin meletakkan sesuatu dalam talian mempunyai rancangan besar untuk mencabar Amazon dalam e-dagang tatap muka pertandingan kematian runcit. Sebilangan daripada kita mempunyai niat yang lebih sederhana dan hanya mahukan tempat untuk menjalankan kempen pemasaran e-mel, membuang fikiran atau berkongsi barang dengan cepat dan tanpa banyak kerumitan.

Sekiranya idea terakhir ini menerangkan kepada anda, ini adalah hari bertuah anda. Teruskan membaca untuk mengetahui pendapat kami yang tidak dilarang mengenai hos web percuma (dan hampir percuma) di pasaran sekarang.

Hosting Asas Percuma vs Murah

Saya hanya ingin menjelaskan sesuatu yang saya lihat banyak orang bergelut ketika mencari hosting percuma.

Anda tidak akan menemui hos percuma yang memberi anda URL domain percuma yang anda pilih – mereka tidak ada.

Contohnya jika saya ingin membuat laman web mengenai penaik. Tidak ada syarikat hosting yang akan menyediakan anda laman web mybakingwebsite.com. Sebabnya adalah bahawa memerlukan kos untuk mengehos DNS dan mendaftarkan namanya.

Sebagai gantinya untuk web hosting percuma, anda hanya boleh mendapatkannya. laman web mybakingweb.-
atsomehostingcompany.com

Laman web anda selalu dimiliki oleh syarikat induk seperti nama domain anda. Anda tidak pernah memiliki apa-apa dan sekiranya suatu hari anda memutuskan untuk merebut kembali kebebasan anda – anda akan dikenakan banyak bayaran.

Itulah sebabnya ulasan ini adalah mengenai syarikat hosting “hampir percuma” termurah. Saya telah melihat banyak orang melakukan kesilapan ini.

Ini bukan umpan dan perubahan tetapi sebaliknya kami berkongsi nasihat kami selepas itu hosting beratus laman web sendiri dan melihat banyak orang diketepikan oleh tuan rumah percuma.

Hos Percuma Tidak Percuma, Inilah Sebabnya …

Host percuma mempunyai pelayan yang perlu dibayar, gaji kakitangan dan corong pemasaran untuk dikekalkan.

Jadi anda mungkin tertanya-tanya – bagaimana mereka melakukannya?

Apabila hosting bukan produk mereka – anda menjadi produk mereka (atau dalam kes ini data anda).

Inilah bagaimana mereka SEBENARNYA buat duit.

 1. Tunggu anda naik taraf – anda akhirnya membayar 4-5X untuk bayaran migrasi.
 2. Malware + Spyware – Jangan percayalah, baca ini.
 3. Mereka menjual maklumat anda – pengiklan membeli maklumat anda untuk cuba memasarkan kepada anda
 4. Pengiklanan paksa – anda mungkin berakhir dengan beberapa iklan gila di laman web anda.
 5. Tidak profesional – jika suatu hari anda mahu mengubah koleksi gambar kucing anda menjadi album foto profesional untuk memasuki dunia fotografi kucing profesional yang sibuk, nama domain percuma anda tidak akan membantu! ����

5 Web Host “Hampir Percuma” Terbaik

hampir percumaManakala idea untuk 100% hosting web percuma sudah cukup untuk menggerakkan ekor anda, jangan mengabaikan kenyataan bahawa versi “percuma” mereka mungkin akan menyebabkan anda mengalami masalah penyimpanan, prestasi, dan had lebar jalur yang serius.

… Dan melainkan jika anda membayar untuk peningkatan, anda mungkin harus berurusan dengan iklan mengganggu mereka yang terpampang di seluruh laman web anda.

Walaupun benar anda boleh menyimpan hosting percuma selama yang anda mahukan, jika anda berhasrat untuk menjadi lebih serius mengenai laman web yang lengkap, anda akhirnya ingin meningkatkan ke rancangan yang lebih mantap yang harganya sedikit. bulan.

Hari-hari ini, anda mungkin terkejut berapa banyak ciri dan faedah yang disertakan oleh host web percuma untuk perbelanjaan dari mana sahaja $ 3 hingga $ 10 setiap bulan. Kami bercakap mengenai domain percuma, akaun e-mel, banyak storan, dan bahkan fungsi eCommerce.

Berikut adalah lima syarikat hosting hampir percuma kegemaran kami:

1. Hostinger – Hosting Premium Untuk Harga Diskaun

Bermula pada $ 0.99 / bln dan Lebar Jalur 100 GB

 • Akaun E-mel Percuma
 • Domain Percuma
 • SSL percuma
 • Lebar Jalur 100 GB
 • Pangkalan Data MySQL
 • Sokongan 24/7/365
 • Panel Kawalan Kuat

PROS

 Harga yang tiada tandingan untuk pilihan berkualiti tinggi dan CryptoCurrency untuk pembayaran.

KEBURUKAN

Tahap permulaan hanya membolehkan anda menjadi tuan rumah satu laman web.

Setiap kali kami mendaftar masuk di Hostinger, waktu operasi dan masa muat rata-rata bertambah baik. Hostinger adalah pilihan yang bagus untuk hosting kos rendah – terutama ketika baru bermula. Sukar untuk menaikkan harga $ 0,99 sebulan dan menaik taraf ke pilihan premium tanpa had mereka hanya akan memberi anda kembali $ 2,15 sebulan.

Sebagai bonus tambahan web hosting yang murah, Hostinger mempunyai pembangun laman web percuma bernama Zyro. Ia terdiri daripada ciri asas dan tidak begitu asas. Yang paling inovatif pastinya Pembuat Logo Zyro. Sekiranya anda ingin mencipta semula logo jenama anda, anda boleh melakukannya dalam masa yang singkat.

Hostinger telah menjadi pilihan yang cukup popular di dunia hosting. Walaupun begitu, kami masih ragu-ragu dengan prestasi mereka yang dilaporkan dan memutuskan untuk melihatnya. Satu tahun + penjejakan langsung hasil mereka mendedahkan beberapa nombor prestasi yang mengagumkan.

Sekiranya anda ingin melihat ujian waktu dan waktu henti Hostinger kami, periksa Ulasan Hostinger penuh kami. 

2. SiteGround: Host Paling Dipercayai

Host Paling Cepat dengan $ 3-4 / bulan, SSL Percuma, Sokongan 24/7

 • Mesra & Kakitangan sokongan sedia membantu 24/7
 • Persediaan sederhana dan kebolehpercayaan yang sangat baik sejak 2004
 • Akaun simpanan dan e-mel tanpa had
 • Troli membeli-belah dan pembina laman web PERCUMA
 • Sokongan 24/7 untuk membantu anda dengan apa sahaja yang anda perlukan

PROS

 SiteGround adalah host web yang paling mesra pemula di luar sana. Kakitangan sokongan 24/7 mereka dapat membantu anda dengan apa sahaja yang anda fikirkan. Mereka bahkan akan memasang seluruh laman web anda untuk anda.

KEBURUKAN

Anda perlu membayar sepanjang tahun di muka

Terima kasih kepada senarai ekstra dan teknologi pelayan padat, SiteGround semestinya ada dalam senarai pendek hos yang murah dan boleh dipercayai. Kami sangat menyukai pembina laman web percuma dan domain yang membolehkan anda cepat dalam talian dengan kos minimum.

Untuk mengetahui mengapa kami dinobatkan sebagai nombor satu, lihat kami Ulasan SiteGround untuk melihat secara mendalam syarikat, tahap harga mereka, dan penawaran perkhidmatan yang berbeza.

3. Bluehost: Hos Permulaan

Bermula dari $ 2.95 / bln, Domain Percuma

 • Reputasi untuk prestasi hebat pada harga rendah
 • WordPress.org mengasihi mereka
 • Templat PERCUMA dan pembuat laman web Weebly
 • CDN Cloudflare PERCUMA
 • Dapatkannya hari ini dengan potongan harga 63% (ialah $ 7.99 / bulan)

PROS

 Harga yang sangat kompetitif untuk VPS dan hosting khusus apabila anda sudah bersedia untuk mengambil langkah seterusnya.

KEBURUKAN

Bayaran $ 100 untuk memindahkan laman web. Beberapa syarikat melakukannya secara percuma.

Bluehost telah lama berada di atau dekat puncak dunia hosting bersama, dengan reputasi yang baik untuk infrastruktur dan sokongan pelanggan yang berkualiti yang sebenarnya cenderung untuk membantu (ketika mereka berada dalam talian). Dalam ujian hosting kami, Bluehost berada di kedudukan teratas dengan kelajuan dan prestasi – semua yang anda harapkan daripada pemimpin industri.

4. InMotionHosting

 • Migrasi laman web dan cPanel PERCUMA
 • Pemacu keadaan pepejal untuk laman web memuat cepat
 • Akaun e-mel dan lebar jalur tanpa had
 • Suite keselamatan PERCUMA dengan perlindungan SSL dan peretasan
 • Pembina dan templat Boldgrid PERCUMA

PROS

 Sebagai salah satu pengendali bebas terakhir dalam industri ini, anda akan mendapat jaminan pulangan wang 90 hari penuh untuk ketenangan fikiran.

KEBURUKAN

Pelan kos terendah merangkumi beberapa batasan jumlah laman web yang boleh anda hoskan dan pangkalan data yang boleh anda buat.

Orang-orang kutu buku dan pengusaha dalam talian menyukai rancangan hosting kelas perniagaan InMotion (sudah tentu kita lakukan). Anda akan membayar sedikit lebih banyak di sini daripada dengan orang-orang bawah batu, tetapi memperoleh banyak nilai untuk tidak banyak kos tambahan.

Dengan pelbagai pilihan pusat data dan perkakasan kelas atas, pengalaman InMotion anda semestinya baik.

5. A2 Hosting

 • Pemuatan pantas secara percuma dengan Cloudflare CDN dan SSD
 • 1-klik WordPress dan pemasangan CMS lain
 • Alamat e-mel, domain, dan pangkalan data tanpa had
 • HackScan PERCUMA dan langkah keselamatan lanjutan yang lain
 • Pembina dan templat Boldgrid PERCUMA

PROS

 Segala-galanya tanpa had dengan 99.9% waktu operasi dan pusat data di Amerika Syarikat, Eropah, dan Singapura. Tempoh bayaran balik tidak akan luput.

KEBURUKAN

Untuk mendapatkan kelajuan pelayan tambahan yang memuatkan laman web anda dengan pantas memerlukan peningkatan rancangan ke pakej Turbo atau Swift yang lebih mahal.

Bukan hanya penjual semula rancangan hosting pra-paket, A2 Hosting memutuskan untuk membuat konfigurasi perkakasan dan perisian mereka secara khusus untuk peningkatan prestasi, kelajuan, dan keselamatan – dengan anggapan pelanggan tidak keberatan membayar beberapa wang tambahan sebulan untuk jenis kualiti yang tidak selalu dijumpai di hos bersama.

6. HostPapa

 • Dijamin masa operasi 99.9% dan tiada had lebar jalur
 • Hoskan laman WordPress tanpa had dengan satu akaun
 • Sokongan 24/7 melalui sembang langsung, telefon, atau e-mel
 • Pembina laman drag-and-drop PERCUMA
 • Keamanan yang dipertingkatkan untuk memastikan laman web anda bebas daripada penggodaman

PROS

 Menggalakkan amalan perniagaan yang mesra alam. HostPapa dengan senang hati memindahkan laman web CMS anda dari host lain secara percuma.

KEBURUKAN

Sokongan untuk masalah kecil sangat bagus tetapi ada masa tunggu hingga 72 jam jika anda memerlukan kepakaran teknikal yang lebih mendalam.

HostPapa lebih daripada sekadar pembanding dalam hosting bersama. Matlamat syarikat ini adalah untuk memperoleh pelanggan melalui pelan permulaan harga rendah mereka, dan kemudian membuktikan diri mereka sebagai rakan niaga perkhidmatan penuh. HostPapa terus dilancarkan lebih banyak ciri eCommerce untuk pelanggan yang berfikiran usahawan.

4 Web Host Terbaik “Percuma”

percumaAdakah terdapat syarikat hosting web yang benar-benar percuma di luar sana?

Ya, ada.

Kami menjelajah internet untuk mencari hosting terbesar tanpa dijumpai. Percaya atau tidak, ada beberapa pilihan yang sah, salah satunya sekurang-kurangnya sesuai untuk projek anda sama ada anda seorang pemula yang naif, pereka laman web hobi, atau pemaju maju yang memerlukan tempat untuk menyimpan kerjanya dengan semua loceng dan sebilangan besar wisel.

7. Wix

 • Bina dan terbitkan laman web yang lengkap tanpa sebarang kos
 • Domain PERCUMA jika anda memutuskan untuk membeli rancangan
 • Templat drag-and-drop berkualiti sesuai untuk kegunaan apa pun
 • Arkib artikel pengetahuan yang mendalam dan luas
 • Luaskan fungsi laman web anda dengan banyak aplikasi / pemalam

PROS

 Sukar untuk dikalahkan dari segi pembangun laman web berasaskan penyemak imbas. Dengan templat dan ciri baru yang dalam talian sepanjang masa, Wix adalah tempat yang bagus untuk memulakan perjalanan reka bentuk web anda.

KEBURUKAN

Walaupun mereka mempunyai arkib artikel yang hebat, sokongan langsung hampir tidak ada. Anda akan menghadapi masalah teknologi.

Pembina laman web terkemuka ini adalah begitu mudah sehingga anda dapat membuat akaun dan membina laman web anda dalam beberapa minit lagi – beberapa minit sahaja. Menggunakan pembina itu sendiri adalah keluk pembelajaran cepat. Anda akan memanipulasi menu, teks, gambar, slaid dan banyak lagi. Tidak hairanlah mengapa kita memilih Wix sebagai pembangun laman web # 1 di pasaran sekarang.

8. Volusi

 • Set alat e-dagang yang kuat untuk inventori, pesanan, pembayaran, dan penghantaran
 • Bersepadu dengan mudah dengan eBay, Facebook, dan Amazon
 • Banyak pilihan untuk menerima pembayaran – tanpa bayaran
 • SEO terbina dalam membantu memastikan kedai anda dalam hasil carian
 • Patuhi PCI tetapi anda perlu membeli sijil SSL

PROS

 Sekiranya mewujudkan kedai dalam talian yang kelihatan profesional adalah tujuannya, Volusion adalah pilihan serius untuk membantu anda melakukannya.

KEBURUKAN

Sebilangan besar ciri eCommerce yang dicari hanya tersedia dengan rancangan hosting yang anda bayar.

Volusion mengkhusus dalam usahawan yang ingin membina dan menjadi tuan rumah dan kedai dalam talian. Walaupun bukan pilihan yang paling murah jika anda hanya ingin membuka laman web maklumat atau blog peribadi, mereka yang bersedia untuk memasuki eCommerce akan menyukai fokus syarikat ini dalam aspek perniagaan.

9. Satu

 • Papan pemuka cPanel dengan pemasangan WordPress 1-klik
 • Akaun e-mel tanpa had
 • Sokongan e-mel dan live chat 24/7
 • Kadar rancangan hosting yang kompetitif untuk peningkatan
 • Pembina laman web PERCUMA menjadikan sesiapa sahaja sebagai pereka

PROS

 Pembangun laman web sesuai dengan harganya, dengan kemampuan untuk melihat laman web anda dalam paparan desktop dan mudah alih semasa anda membuatnya.

KEBURUKAN

Tempoh pembayaran balik selama 15 hari adalah sesuatu yang pelik.

Bagi pengguna yang sangat mementingkan kos yang boleh mendapatkan dengan laman web asas tanpa embel-embel atau memerlukan hosting e-mel lebih daripada apa-apa, pakej pemula One merangkumi domain, akaun e-mel tanpa had, dan pembangun laman web pada kadar $ 3 setahun. Pakej meningkat dari sana dengan rancangan berkemampuan WordPress berharga kira-kira $ 3,50 / bulan.

10. Shopify

 • Pembina laman web disertakan dengan banyak templat PERCUMA dan premium
 • Pindahkan domain anda, beli yang baru, atau gunakan subdomain shopify PERCUMA
 • Banyak pilihan eCommerce, kod diskaun ada
 • Semua rancangan dihoskan sepenuhnya tanpa had
 • Terima pembayaran Stripe dengan integrasi yang mudah

PROS

 Kedai sehenti untuk membina pasaran dalam talian yang berfungsi sepenuhnya.

KEBURUKAN

Anda akan menghadapi perbelanjaan memproses pembayaran jika anda memilih laluan lain selain Stripe pilihan dalaman.

Shopify terkenal dengan eCommerce, jadi jika itu adalah arah yang Anda tuju, syarikat hosting web ini ditujukan untuk membantu anda membuat kedai dalam talian dan memulai dengan sedikit keributan. Pilihan subdomain Shopify adalah sesuai untuk penjual dengan bajet yang kecil yang perlu menjana beberapa dolar sebelum mereka mempertimbangkan peningkatan hosting.

5 Terbaik dari Selebihnya: Tapak dan Pembangun Percuma Lain Yang Perlu Ditonton

Untuk melihat semula topik yang tidak asing – adalah sifat manusia untuk mencari tawaran terbaik dan tidak menjadi lebih baik daripada percuma. Itulah sebabnya industri hosting web menggunakan idea ini dan terus berjalan, menjadi begitu penuh dengan pilihan kos rendah dan murah yang tergantung di hadapan pengguna seperti umpan yang tidak dapat ditahan sehingga sukar untuk menyelesaikan semuanya.

Baiklah, adalah misi kita untuk menyelesaikannya. Itulah yang kami lakukan di sini. Beberapa hos diskaun mendalam bernilai sedikit, sementara yang lain benar-benar syarikat yang sangat baik, dan sebilangan kecil yang anda tidak mahu dekat tanpa tongkat yang kuat untuk menyerang mereka. Ini adalah pendapat kami yang tidak bernas berdasarkan pengujiannya satu persatu.

Tanpa basa-basi lagi, mari kita cari senarai lima perkhidmatan hosting terbaik yang tidak sesuai dengan dua kategori pertama. Kami akan memanggil mereka yang terbaik dari yang lain.

11. 000Webhost

 • Lebar Jalur / Storan: 100GB / 1.5GB
 • Domain: Subdomain percuma dan tanpa had
 • E-mel: 5 akaun
 • Pembangun / Reka Bentuk Laman Web: 100 templat

PROS

 Web hosting yang benar-benar percuma dengan beberapa had lebar dan had penyimpanan.

KEBURUKAN

Agak kurang dalam hal sokongan pelanggan dan teknikal. Bergantung pada tahap kepakaran anda sendiri, ini mungkin atau tidak menjadi masalah.

Setelah menyediakan hosting tanpa kos kepada hampir 14 juta pelanggan sejak tahun 2007, 000Webhost mungkin bukan yang pertama di ujung lidah semua orang, tetapi telah membuktikan dirinya sebagai host web yang lebih hebat. Sesuai untuk akaun kecil hingga sederhana, penyedia ini adalah salah satu yang pertama menawarkan sijil SSL percuma, amalan yang telah menjadi standard industri.

12. x10Hosting

 • Lebar Jalur / Storan: Tidak terhad
 • Domain: 2 add-on, 1 parkiran, 2 sub-domain
 • eCommerce: pasang 1 klik untuk Magento dan lain-lain
 • E-mel: 3 akaun PERCUMA
 • Pembangun / Reka Bentuk Laman Web: Pembina laman web dengan 150+ templat; yang lain boleh diakses melalui pemasangan cPanel

PROS

 Komuniti sokongan aktif yang terdiri daripada 750,000 ahli.

KEBURUKAN

Ada yang berpendapat bahawa perkhidmatan ini lebih mahal daripada yang lain, tetapi masih termasuk dalam kategori hosting web yang murah.

13. Weebly

 • Lebar Jalur / Storan: Tidak terhad / 500MB
 • Domain: Subdomain Weebly PERCUMA
 • eCommerce: Tidak disokong
 • E-mel: Tidak
 • Pembangun / Reka Bentuk Laman Web: Seret-dan-lepaskan atau edit HTML atau CSS; Templat PERCUMA

PROS

 Komuniti sokongan aktif yang terdiri daripada 750,000 ahli.

KEBURUKAN

Walaupun rancangan dasar percuma tidak mempunyai iklan, footer laman web itu berjenama logo Weebly.com.

Weebly mempunyai pengiktirafan nama baik dalam dunia pembuatan laman web drag-and-drop DIY. Kualitinya, terutama dalam templat, telah meningkat dalam beberapa tahun terakhir. Pakej percuma asas tidak banyak menawarkan ciri tetapi, seperti Wix, membolehkan anda mendapatkan kehadiran web yang kelihatan profesional dalam talian dalam masa yang singkat.

14. Ruang Anugerah

 • Lebar Jalur / Storan: 5GB / 1GB
 • eCommerce: Tidak
 • E-mel: 1 akaun e-mel
 • Domain: Hosting untuk 1 domain termasuk, ditambah 3 subdomain
 • Pembangun / Reka Bentuk Laman Web: Tanpa seret dan lepas; Pemasang WordPress dan Joomlas

PROS

 Semua ciri yang diharapkan dari rancangan hosting yang baik bersama dengan sistem sokongan berdasarkan tiket. Harga pelan asas pada harga hanya .17 sen / bulan.

KEBURUKAN

Walaupun menawarkan pemasang WordPress adalah idea yang bagus, kekurangan keupayaan reka bentuk drag-and-drop mungkin berharga AwardSpace sebilangan besar pelanggan yang menginginkan tahap pegangan tangan itu.

Model perniagaan AwardSpace mirip dengan nama yang lebih terkenal seperti Wix dan Weebly kerana menggunakan hosting percuma untuk membolehkan calon pelanggan mencuba perkhidmatan tersebut, dengan harapan mereka akan memutuskan untuk menambahkan perkhidmatan berbayar kerana keperluan mereka menjadi lebih canggih. Lebar jalur atau storan tidak banyak secara percuma, dan ada juga yang akan kehilangan penyunting drag-and-drop.

15. Freehostia

 • Lebar Jalur / Storan: 6GB / 250MB
 • Domain: 5 setiap akaun
 • eCommerce: Pemasangan platform popular dengan mudah
 • E-mel: 3 akaun
 • Pembina Laman Web / Reka Bentuk: Pemasangan CMS 1 klik; Templat laman web PERCUMA

PROS

 Idea kluster pelayan – berbanding satu bahagian perkakasan perkhidmatan – adalah ciri yang sangat mesra pelanggan.

KEBURUKAN

Storan termasuk 250MB pelan percuma mungkin kelihatan agak ketat untuk apa sahaja kecuali laman web yang paling asas.

Dengan pendekatan kluster pelayan yang seimbang, Freehostia mendakwa mempunyai pemuatan halaman sehingga 15x lebih pantas daripada hos percuma yang setanding. Malah rancangan percuma tidak mempunyai iklan, yang bagus dan membolehkan laman web anda kelihatan profesional di luar pintu. Sokongan 24/7 yang mengagumkan.

Pemikiran Akhir

Sekiranya anda serius memulakan perniagaan dalam talian atau berkomunikasi dengan dunia, kami akan menjadi orang pertama yang bersetuju bahawa hosting web percuma mungkin bukan penyelesaian hosting jangka panjang terbaik (hos perniagaan kecil ini akan menjadi pilihan yang lebih bijak).

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa alasan yang sangat baik untuk melakukan perjalanan ini pada awalnya. Jelas sekali, ada masalah harganya – kita bercakap sama ada percuma atau dari mana-mana wang hingga hanya beberapa dolar sebulan. Ini secara serius dapat membantu anda mengurangkan kos pembangunan laman web jika anda mempunyai anggaran yang rendah.

Sering diabaikan adalah idea bahawa syarikat-syarikat ini (syarikat yang boleh dipercayai) mahu perniagaan anda dalam jangka masa panjang, dan mereka tahu anda akan menilai mereka berdasarkan kualiti rancangan percuma dan asas mereka. Seperti yang telah kami sebutkan, mereka ingin anda akhirnya naik ke titik harga yang lebih tinggi tetapi tahu mereka harus menyerahkan barang pada tahap percuma terlebih dahulu.

Intinya ialah, jika ciri-ciri host tertentu tidak sesuai dengan anda, SANGAT murah untuk memberikan yang lain ujian.

Jadi, anda masih belum mempunyai laman web dalam talian? Tunggu apa lagi ?! Kami meletakkan alat tepat di tangan anda – sekarang dapatkannya!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector