8 Modele de inspirație pentru tabele de prețuri

Anil Parmar este co-fondatorul Glorywebs care își propune să ajute clienții cu servicii responsive de design de site-uri web, dezvoltare web, marketing digital și multe altele. tematică & design-urile pe care le realizăm au ​​un obiectiv # 1 comun: păstrați-l cât mai simplu atât pentru geek-uri tehnice, cât și non-tehnologice. Găsește-l pe Twitter @ abparmar99 & spune bună!


Designul tabelelor dvs. de prețuri este unul dintre factorii majori care vă pot determina rata de conversie … prea complex, oamenii se vor confunda … prea multe opțiuni, oamenii vor suferi de paralizie la alegere, etc. Pentru a ajuta la decizia ce stil trebuie să urmeze pentru, am enumerat mai jos 8 modele care funcționează destul de bine imho.

Wufoo

Dacă sunteți în căutarea designului colorat de masă cu prețuri care să vă creeze site-ul, atunci Wufoo este cea mai bună alegere. Este o centrală a unui creator de tabele de prețuri, care este utilizat în mare parte de mari organizații multinaționale, în principal pentru interfața ușor de utilizat și opțiunile de stabilire a prețurilor. Acesta oferă un total de 4 opțiuni de prețuri, în timp ce alte site-uri oferă doar 2 sau poate trei opțiuni.

Există o opțiune de preț care este completă pentru cei care se înscriu, dar îi lipsește multe funcții utile pe care Wufoo le oferă clienților.

FreshDesk

Dacă există un singur brand care știe să își mențină publicul cuplat, este Freshdesk. Au lucrat ca furnizori economici de mult timp, ceea ce le face destul de bancare și credibile.

Au cinci opțiuni de prețuri, care variază de la planuri scumpe – Toate tabelele de preț strigă creativitate. Coloanele sunt dispuse în ordinea densității florei din tabele. Pădurea este cea mai înaltă și încolțirea fiind cea mai joasă.

Squarespace

Nimeni nu este mai bun la reprezentarea vizuală decât Squarespace. Este economic (cu toate acestea, șabloanele de culori suplimentare costă mai mult), vine cu 2 opțiuni de stabilire a prețurilor și are o multitudine de culori. Fundalul primar pe care îl obțineți pentru fiecare masă, indiferent de plan, este alb-negru.

Deși acest lucru poate părea simplu, pare absolut uimitor, deoarece creatorii au jucat cu contrastul într-un mod excepțional. Este de asemenea deschis personalizării și puteți folosi culorile pentru a evidenția aspectele importante ale mesei dvs., care este o modalitate sigură de a atrage atenția și, în final, profiturile.

Readymag

Probabil cel mai simplu site din această listă și, de asemenea, unul dintre singurele care au opțiunea de „Încercați înainte de a cumpăra”, care este o atitudine grozavă de a supraviețui pe această piață. Singurul dezavantaj cu care se confruntă creatorii este că utilizatorii tind să se lipească doar de abonamentul gratuit și apoi să se rătăcească.

Cu toate acestea, planurile atractive și tabelele simple au adunat o bază de fani foarte loială, care a crescut exponențial în ultimii ani..

De asemenea, site-ul web nu este înșelător, spre deosebire de celelalte site-uri de încercare gratuite care necesită detaliile cărții de credit pentru a vă alătura pentru perioada de încercare gratuită.

MailChimp

MailChimp trebuie să fie unul dintre cele mai inovatoare site-uri web inovatoare pentru tabele de prețuri. De asemenea, este unul dintre cele mai personale site-uri web, deoarece USP-ul său joacă la emoțiile și sentimentele utilizatorului. Obține acest lucru folosind nume lingușitoare și folosește și animale pentru a-și reprezenta planurile. Animalele cresc ca mărime pe măsură ce prețul crește. Cel mai ieftin plan este reprezentat de un miel, urmat de cal și cel mai scump plan este reprezentat de un elefant. Singurul dezavantaj al acestui site web este că prețul nu este menționat pe pagina programului.

Plasso

Așa cum sugerează și numele, aranjează tabele sub formă de cutii în modele goale de spațiu. Chiar din momentul în care vizitați site-ul, veți vedea două căsuțe, fiecare reprezentând un plan diferit. Site-ul este realizat într-un design curat și gratuit. Plasso își propune să simplifice fiecare proces automatizat inteligent.

Acest lucru este strategic, deoarece este o modalitate excelentă de a atrage atenția și este, de asemenea, un mod sigur de a câștiga clienți, deoarece cel mai scump plan al lor merită toată ipostaza și merită fiecare banut.

Puls

Oferind prețuri ușoare și informative, care includ și o listă totală a serviciilor și detaliilor acestora, acest site web se încadrează, de asemenea, în categoria unic. Este unic deoarece tabelele de prețuri sunt alcătuite într-un mod modern. Informațiile reprezentate sunt concise și relevante. Fundalul îi conferă, de asemenea, un aspect cu adevărat 2017.

Pătrat

Numele companiei este prețul pe care îl obțineți. Este pătrat și simplu. Prețul pe care îl vedeți este ceea ce plătiți, fără taxe ascunse, cu toate acestea, există o singură opțiune din care să alegeți cu adevărat.

Aspectul este aranjat astfel încât să nu existe mai multe coloane, ceea ce poate fi un pic confuz pentru clienți. Aici informațiile sunt prezentate în 2 elemente de design simple.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map