7 bedste leverandører af VPS-hosting

En virtuel privat server (VPS) er en fantastisk hostingindstilling for små til mellemstore virksomheder frustrerede over oppetid, opbevaring og hastighedsbegrænsninger, der følger med de fleste delte webhostingtjenester.


Valg af den bedste VPS-hosting er en stadig mere populær måde at få mange af de dedikerede serverfordele … uden at skulle rent faktisk leje eller købe en selvstændig fysisk server.vps hosting

Med en VPS har du din egen dedikerede plads på en værts server, der også har et unikt eksempel på operativsystemet, hvilket betyder, at du kan installere din egen software. Den vigtige differentier er det du deler ikke plads eller databehandlingsressourcer.

En virtuel server er lettere at konfigurere end en egentlig dedikeret server og omkostninger væsentligt mindre. Den eneste virkelige ulempe ved at vælge en VPS frem for en fysisk server er, at ydelsen muligvis ikke er lige så hurtig eller effektiv.

Du kan dog være sikker på, at det er en alvorlig opgradering fra delt hosting.

I denne vejledning vil vi fordele vores top fem VPS-værter for canadiske virksomheder og derefter fordele de nøjagtige funktioner, der skal kigge efter med en VPS-hosting-konto. Hvis du hader at tænke på webhosting, fordi det gør din hjerne såret, bør dette være smertefrit.

Parat? Lad os dykke ind.

Bedste VPS-hosting til canadiske virksomheder

1. HostPapa – Bedste serverydelse + 66% rabat

Nøglespecifikationer:

Bedste canadiske vært
Inkluderer cPanel
Fantastisk pris
Fuldt styret
Ekstreme virksomhedsindstillinger
1,5-24 GB RAM
4-12 centrale CPU’er

Hostpapa

PROS

  Servere i hele Canada,
  Hurtige belastningstider og høj ydeevne

ULEMPER

Ikke den bedste kundesupport
Masser af opselling af grundlæggende funktioner

HostPapa er vores øverste valg for den bedste VPS-hosting. De tilbyder en fantastisk kombination af kvalitet til pris. I årenes løb har Hostpapa imponeret os med deres regelmæssige delte hostingpræstationer, men har også opretholdt de samme standarder for deres VPS-værter.

HostPapa har også givet vores læsere en ret god handel med 66% rabat på normale VPS-hostingpriser.

Topklasse-serverydelse ��

Hvis du ser på specifikationerne for serverne, som HostPapa har, kan du bedre forstå hvorfor deres serverydelse er først i klassen.  For $ 19.99 vil du se et kørsel af VPS-hosting-serverbeskrivelsen med 1,5 GB RAM, en 4-core CPU og en 50 GB SSD.

Nu er det ikke for lurvet, især til den pris. Det er et godt udgangspunkt og giver en solid værdi for VPS-hosting håbefulde. Hvis du begynder at se over positionen på indgangsniveauet, vil du se, at HostPapa har 4, ja 4, flere muligheder.

Hvad får disse højere muligheder dig?

Nå, med 5 samlede VPS-hostingniveauer, du kan nemt finde den, der fungerer for dig. Hvis du vil komme så tæt på at have en dedikeret server som muligt for en del af pengene, skal du tjekke HostPapas VPS-serverplan med øverste niveau.

Den ekstreme mulighed, som HostPapa kalder det, er den mest robuste VPS-hostingplan, de tilbyder. Nogle kan flinch til en pris af $ 250 per måned, men for hvad det tilbyder giver prisen mening. Serveren rummer en svimlende 24 GB RAM, en 12-core CPU og en 1 TB SSD. Det er dybest set en spilcomputer uden grafikkort og lys-tastatur.

2. Hostinger – Billigste VPS-hosting $ 3,95 – $ 29,95 / måned

Nøglespecifikationer:

Billigste pålidelige VPS-vært tilgængelig
Inkluderer cPanel
Root-adgang
2-8 GB RAM
2-4 core CPU’er
1000-8000 GB båndbredde

hostinger-logo

PROS

 Den samme grund Hostinger bliver bragt op i samtalen med de bedste delte hosting-udbydere, er den samme grund til, at den bringes op i den bedste VPS-hosting-udbyder-samtale. Det er langt den billigste vært, der virkelig er pålidelig.

ULEMPER

Hostinger er relativt nakne knogler sammenlignet med de dyrere indstillinger.

Hostinger, den bedste mulighed for delt hosting, hvis du vil betale mindre end en dollar pr. Måned, skåret også ud et lignende marked i VPS-hostingverdenen.

Hostingudbyderen har skåret ud et vidunderligt ry for sig selv som være pålidelige til en latterligt lav pris. Hvor lavt går det for en VPS-hostingplan? Den lave pris på $ 3,95 pr. Måned.

Gratis webstedsbygger ��️

Hostingers nye webstedsbygger kaldes Zyro. Det har en hel del pæne funktioner, der hjælper dig med let at opsætte dit websted. En stor bonus med Zyro er, at der ikke er behov for på forhånd erfaring med kodning og design.

Det har nogle regelmæssige funktioner, såsom et gratis SSL-certifikat, ubegrænset SSD-lagerplads og ubegrænset båndbredde.

Imidlertid introducerer Zyro også nogle spændende nye værktøjer. De mest karakteristiske blandt de nye og unikke indeslutninger er Zyros Logo Maker og AI-forfatteren.

Lavpris VPS-hosting ��

Nogle mennesker kan sige, at der ikke er nogen måde, at en VPS-hostingplan kan være $ 3,95 pr. Måned med nogen form for ydelseslevering. Disse mennesker tager fejl.

Du kan virkelig betale den samme pris, som du ville for de fleste gode delte hosting-planer og modtage den bedste VPS-hostingplan. Denne plan vil give dig en 1-core CPU-server med 1 GB ram, 20 GB lagerplads og 1000 GB båndbredde.

Der er 5 andre VPS hosting-niveauer, der går op i pris og specifikationer. Det højeste niveau, de tilbyder, er latterligt prissat til $ 29,95 pr. Måned. Hostingers “dyre” plan inkluderer en server med 8 GB RAM, en 8-core CPU og 8000 GB båndbredde. Pang for dit penge med hensyn til tekniske specifikationer på Hostinger er også godt.

3. Bluehost – Bedste mulighed med support

bluehost logo

Kendt vare til delt hosting
Inkluderer cPanel
Root-adgang
Fuldt styrede indstillinger
WordPress venlig
2-8 GB RAM
2-4 core CPU’er

PROS

 I erhvervslivet siden 2006 gør Bluehost praktisk talt gamle. De har stået tidens prøve i en hård konkurrencedygtig branche og leverer de bedste i VPS-hostingtjenester i klasse.

ULEMPER

Nogle brugere rapporterer, at support er langsom med at svare på problemer.

Bluehost er et af de bedste valg til VPS-hosting. Sandsynligvis ikke bedst til noget, de er i det mindste top 5 på alting og kaster et bredt netværk for at være vært for et valg af en lang række forretningswebsteder, fra første gang bloggere til store e-handelswebsteder.

Til $ 29,95 er den månedlige pris solidt midt på vejen, skønt WordPress-hosting-brugere kan få en bedre aftale, der ikke er bredt annonceret. Hvis du leder efter en attribut i bedste klasse, er Bluehost muligvis ikke det rigtige for dig. Men hvis du vil bruge bedst rundt omkring VPS vært, Bluehost er det rigtige valg.

4. HostGator

hostgator logo

Premium ydelse
Prisvindende support
Root-adgang
Semi og fuldt styrede indstillinger
Pålidelig oppetid
Valgfri cPanel tilføj $ 10 / måned
2-8 GB RAM
2-4 core CPU’er

PROS

 HostGator er en ubestridt leder inden for den delte hosting-verden.

ULEMPER

Det koster en ekstra $ 10 / måned for cPanel, hvilket er noget de fleste andre VPS-værter leverer uden beregning.

Selvom HostGator er bedst kendt for deres delte hosting til lave omkostninger, tilbyder de tre VPS-hostingplaner, perfekt til uanset niveau af funktionalitet, som din virksomheds webside har brug for.

HostGators VPS-planer er en smule dyre sammenlignet med andre VPS-værter – og vi må sige – lidt vildledende…. Prisen, der er bredt anført ($ 19,95 / måned), er for den semi-styrede mulighed. Men hvis du har brug for en fuldt administreret konto (og det gør de fleste virksomheder), er den dyrere. Service, oppetid og pålidelighed har altid været fremragende.

5. InMotion Hosting

InMotion-logo

Hurtig, pålidelig VPS
A + kundesupport
Inkluderer cPanel
Fuldt styret VPS / valgfri rodadgang
GRATIS SSD / SSL; 4-8 GB RAM
Cloud hybrid teknologi

PROS

 Enkelt login til fakturering / domæner og cPanel.

ULEMPER

Politik til bedrageribekæmpelse kræver telefonisk tilmelding.

Denne højtydende løsning styrker tusinder af virksomheder rundt om i verden. Vælg mellem tre VPS-planer, der starter ved $ 24.99 / måned med en fuld 90-dages pengene-tilbage-garanti.

I en verden, hvor hosting ledes mod skyen, fandt vi, at InMotion Hosting havde en stor hybridstrategi, der understreger redundans, pålidelighed og SSD-teknologi for at sikre dine sider indlæses hurtigere end nogensinde.

6. Flydende web

liquidweb-logo

Fuldt styret VPS
Fremragende teknisk support
100% oppetid (pr. SLA)
cPanel inkluderet
Root-adgang
2-8 GB RAM
1-4 kerneprocessorer

PROS

 Vælg mellem Windows eller Linux operativsystem på alle undtagen den grundlæggende plan.

ULEMPER

Lidt dyrere end nogle af de andre muligheder på denne liste og 30-dages refusionsgaranti falder noget under imponerende.

Liquid Web leveres med fuldt udstyrede VPS-planer, der inkluderer SSD, sikkerhedskopieringer, cPanel / Plesk-valg, stærk sikkerhed og en dedikeret IP-adresse.

Dette firma kræver 100% oppetid (støttet af en SLA) og lover 1000% kompensation af dit websted går ned. Du begynder at få indtryk af, at de mener, at nedetid er en dårlig ting, en holdning, som kunderne værdsætter.

7. A2 Hosting

A2 Hosting

Administrerede / ikke-administrerede VPS-konti
A + kundesupport
Meget tilpassede planer
Planerne starter ved $ 5 / måned
Gratis SSD’er
512 MB til 8 GB RAM
Root-adgang, hvis nødvendigt
1-8 centrale CPU’er

PROS

 Virkelig en øverste hylde mulighed for enhver form for hosting – god ydelse og en ægte dedikation til kundeservice og teknisk support.

ULEMPER

Ekstra gebyrer for cPanel, Softaculous og sikkerhedskopiering.

A2 Hosting er den eneste VPS-vært på vores liste, der tilbyder ustyrede konti. I betragtning af den brede vifte af funktioner, der følger med A2s delte hostingplaner, er dette ingen overraskelse.

Hvis du ved, hvad du laver, når det kommer til installation og konfiguration af et operativsystem, er prisen $ 5 / måned et lokkende lavt prispunkt for webudviklere – fuldt styrede planer starter ved $ 32.99 / måned.

Hurtig indlæsningstid ��️

Alle A2’s VPS-planer leveres med de forventede klokker og fløjter og masser af RAM og SSD-plads for at gøre dit websted til en hurtig-fyldig natur.

Okay så. Nu, hvor vi har givet dig en håndfuld af de bedste VPS-hostingmuligheder, lad os tage backup af uddannelsesbilen og forklare mere detaljeret, hvordan du skal gå i gang med at evaluere de forskellige planer og værter, der kæmper for din virksomhed.

VPS Webhost-funktioner til sammenligning

En VPS-hostingløsning optager mellemgrunden mellem billig delt hosting og en dedikeret server. Selvom det koster mere end førstnævnte, er det betydeligt billigere end sidstnævnte.

En VPS oprettes som en separat partition på værtsmaskinen. Til alle praktiske formål føles det som en dedikeret server, selvom andre klienter bruger den samme server. I modsætning til delt hosting, dine ressourcer kan ikke siphones af af et andet websted. Som du måske formoder, er alle VPS-værter ikke oprettet lige.

Når man sammenligner planer, her er de vigtigste funktioner og konfigurationsindstillinger at være opmærksom på.

 • Antal dedikerede kerner, der er tildelt din virtuelle maskine
 • Type og mængde garanteret RAM
 • Mængde af HDD / SDD-opbevaring inkluderet
 • Månedlig båndbreddegrænse
 • Valg af operativsystem
 • Type virtualiseringssoftware
 • Websikkerhed / sikkerhedskopiering
 • Teknisk support
 • Cloudoptimering
 • Webserverens ydeevne
 • Systemadministration

Lad os være ærlige – processen med at vælge den bedste VPS-hostingplan er ikke så enkel som at sammenligne et par numre.

Der er andre koncepter, der skal overvejes, som om du har nerdekoteletterne til at administrere og installere det selv, vil du have det i skyen, og hvilke andre funktioner der følger med virtualiseringssoftwaren leveret af planen?

Administreret vs. ikke-administreret VPS-platforme

Den grundlæggende beslutning her er, om du (eller din udpegede IT-guru) vil lade værten administrere serveren eller gøre det selv.

Den administrerede mulighed inkluderer normalt en smag af Linux-operativsystemet med praktiske webudviklingsudvidelser som Apache, MySQL, PHP, Python osv. Den nederste linje her er, at en administreret VPS-platform får dit websted op og går hurtigt takket være en valg-og-vælg-tilgang blandt begrænsede muligheder med de forskellige indstillinger.

Hvis du går den ikke-administrerede rute, er værten kun ansvarlig for at vedligeholde den fysiske serverhardware, som din partition hviler på. Klienten får en tom skifer og installerer og vedligeholder sin egen hardware.

Naturligvis ville en administreret tilgang være det bedste valg for alle undtagen de mest teknisk kyndige webmastere. Stol på os. En uklassificeret klient, der kører rundt med en VPS for at spare nogle få bukke, kan skabe en masse kaos.

Velkommen til Cloud VPS

Alt andet lige, mulighederne for, at dine websider indlæses op til 20X hurtigere, er rigtigt?

Det er hvad du får med en cloud-VPS-platform. Cloud VPS-hosting opnår dette misundelsesværdige nummer ved hjælp af solid state-drev (SSD), multi-core-servere og den næste generation af supersnelle, supereffektive RAM-teknologi.

Operativ system

linuxandwindows-os-operativsystem-systemDu har ikke altid et valg af operativsystem, især med en administreret plan. De fleste VPS-webværter følger med et standard Linux-system, som er en populær open source, gratis mulighed, og leveres med en enorm kontingent af ravende fans fra hele kloden.

Hvis du er en fan af Bill Gates og Windows-produkter, kan du sandsynligvis finde en vært, der har licenseret softwaren til brug, så du ikke behøver at rane en bank til at betale for din plan.

Endnu engang, forvent ikke, at der er en one-size-past-all, medmindre du har den ustyrede rute. Hvis du har fuld kontrol over installation og konfiguration, bestil en selvinstalleret VPS og lad det sjove begynde.

Webserverens ydeevne

Der er et par vigtige faktorer, man skal overveje, når man evaluerer en servers ydelse. Lad os ikke være sød og slå rundt i bushen her. Vi taler om hastighed …ssd opgradering

På et minimum, sammenligne CPU-numre. En gratis opgradering til SSD’er vil gøre dit websted til en bedre oplevelse for besøgende. Vær opmærksom på den medfølgende båndbreddehastighed. Der kan være en drastisk forskel mellem værter.

Spørg endvidere, om VPS-kontoen tillader det tilføj øjeblikkeligt mere diskplads, CPU-kerner og RAM uden at skulle installere operativsystemet igen. En god tommelfingerregel er, at medmindre du er en god mand til straf, er færre grundinstallationer bedre.

Valg af virtualiseringssoftware

Noter den type virtualiseringssoftware, der styrer platformen. Xen, OpenVZ, Virtuozza og KVM er et par aktuelt populære tilbud.virtualiseringssoftware

Det særlige brand bestemmer, hvilke funktioner, funktioner og konfigurationer, du kan forvente af den VPS-hostingplan.

Kundeservice / teknisk support

Evnen til at være i stand til at kommunikere med et levende menneske, der har evnen til at løse dit problem, er ofte bundlinjeforskellen mellem VPS-værter.

Mens ethvert selskab kan smide rundt om ratings og specifikationer, læse hjemmesiden omhyggeligt for en følelse af en oprigtig dedikation til kundeservice og teknisk support.

Generelt skal du kigge efter 24/7 svar og mindst en få forskellige måder at komme i kontakt med; e-mail, gratis telefonnumre og instant chat er en god start.

Cloudoptimering

Medmindre du har boet under en klippe i det sidste årti, skal du være opmærksom på, at skyteknologi har ændret computingens karakter. Sky lagring En VPS-konto, der er optimeret i skyen vil generelt tilbyde lynhurtig sideindlæsning takket være serverbelastningsbalancering, cache-side og sprængbar RAM og SSD’er.

En god skylagringsplan indeholder populære serverudvidelser / scripts som WordPress, Drupal og Joomla og er klar til øjeblikkeligt at tilpasse sig høje trafikudbrud i tilfælde af, at din samling af kattevideoer bliver viral.

Undlad at overse sikkerhed og sikkerhedskopiering

Antag aldrig blot, at alle VPS-webværter har taget de nødvendige forholdsregler for at beskytte dit websted mod hackere, malware og al anden form for malfeasance.sikkerhed og sikkerhedskopiering

Ved godt hvilken type firewall, netværk, sikkerhed, DDoS-beskyttelse og anti-spam-tjenester, hver tilbyder, og sæt de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger på plads, så din server er beskyttet.

Husk det ikke-administrerede klienter er ansvarlige for deres egne VPS-sikkerhedsindstillinger. Du skal også bekræfte, hvordan databaser og fil-sikkerhedskopier håndteres.

Systemadministration

https://mk0hostingcanad4trji.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2017/12/system-administration.png

Systemadministration henviser til det interface, som du installerer og arbejder med din VPS igennem.

De to grundlæggende valg er at bruge en kommandolinje, hvilket betyder, at du indtaster faktiske instruktioner i et throwback DOS-miljø – ikke for svaghed i hjertet – eller interface med et kontrolpanel det er mere i tråd med standard-punkt-og-klik-fremgangsmåden.

Populære kontrolpaneler er cPanel, Plesk, Webmin, og Virtualmin. Dette er GUI (grafisk brugergrænseflade) design, der forenkler processen med serverudvidelseskonfiguration.

Husk, at du sandsynligvis ikke vil være i stand til at slippe helt ud af kommandolinjen, især når du fjernadministrerer kontoen.

Nederste linje: Valg af den bedste VPS

Selvom vi opfordrer alle, der er interesseret i at gå op til VPS-webhosting, til at lære så meget som de kan om de komparative egenskaber hos forskellige virksomheder, er virkeligheden, at det meste af finjusteringen af ​​virtualiseringsplatformen går ud af syne.

Dit bedste valg er at fokusere på systemadministrationsmetoden, uanset om du har et stærkt behov for tilpasning eller ikke, og hvis du har den tekniske viden til at udføre en selvinstallation. Der slipper ikke væk fra det faktum, at en administreret konto anvender visse begrænsninger for, hvad du kan gøre, men måske er det en god ting.

I den endelige analyse skal du kigge efter en VPS-løsning, når delt hosting har sit grimme, ressourcemangel hoved, men du har ikke moolah til at udskifte en ren dedikeret server. En administreret, cloud-VPS-webhostingkonto er et godt middelvalg til at opnå betydelige gevinster på hjemmesiden.

For mere en komplet guide til delt webhosting og en oversigt over vores gennemgangsproces, se på vores canadiske anmeldelser af webhosting.

Du vil måske også syntes om:

 • Bedste Webstedsbygger
 • Meilleur Hébergement Web

Referencer og billedkreditter:

 • UKWebHostReview.com
 • Actifio.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map