7 најбољих пружатеља услуга ВПС хостинга

Виртуелни приватни сервер (ВПС) је одлична опција за хостинг за мала и средња предузећа која су фрустрирана због продуженог времена, складиштења и ограничења брзине која долазе са већином дељених услуга веб хостинга.


Избор најбољег ВПС хостинга све је популарнији начин да се стекну многе предности наменског сервера … без потребе да заправо изнајмите или купите самостални физички сервер.впс хостинг

Са ВПС-ом имате свој наменски простор на серверу домаћина који такође има јединствену инстанцу оперативног система, што значи да можете инсталирати сопствени софтвер. Важни диференциатор је то не делите простор или рачунарске ресурсе.

Виртуелни сервер је једноставније за конфигурисање од стварног наменског сервера а кошта знатно мање. Једина права мана избора ВПС-а преко физичког сервера је да перформансе можда нису толико брзе или ефикасне.

Ипак будите сигурни да је то озбиљна надоградња са дељеног хостинга.

У овом водичу разрушит ћемо наших пет најбољих ВПС домаћина за канадске компаније, а затим разбити тачне функције које треба тражити са ВПС хостинг налогом. Ако мрзите да размишљате о веб хостингу јер то чини мозак повређен, то би требало бити безболно.

Спреман? Заронимо унутра.

Contents

Најбољи ВПС хостинг за канадска предузећа

1. ХостПапа – Најбоље перформансе сервера + попуст од 66%

Кључне спецификације:

Најбољи канадски домаћин
Укључује цПанел
Фантастична цена
Потпуно управљано
Ектреме Ентерприсе Оптионс
1,5-24 ГБ РАМ-а
4-12 језгра ЦПУ-а

хостпапа

ПРОС

  Сервери широм Канаде,
  Брза времена учитавања и велике перформансе

ЦОНС

Није најбоља корисничка подршка
Тона надоградње основних карактеристика

ХостПапа је наш топ избор за најбољи ВПС хостинг. Нуде одличну комбинацију квалитета и цене. Током година Хостпапа нас је импресионирао својим редовним перформансама заједничког гостовања, али је одржавао исте стандарде за своје ВПС домаћине.

ХостПапа је такође подарио нашим читаоцима прилично добар договор са 66% попуста на редовне ВПС хостинг цене.

Перформансе врхунског сервера ��

Ако погледате спецификације сервера које ХостПапа има, можете боље да схватите зашто перформансе њихових сервера су прве у класи.  По цени од 19,99 долара видећете приказ описа ВПС хостинг хостинг млина са 1,5 ГБ РАМ-а, 4-језгреним ЦПУ-ом и ССД-ом од 50 ГБ.

То није превише мутно, посебно по тој цени. То је добро полазиште и представља солидну вредност за ВПС који пружа наде. Ако почнете гледати изнад позиције на улазном нивоу, видећете да ХостПапа има 4, да 4 и више опција.

Шта те веће могућности добијају?

Добро са 5 укупних нивоа ВПС хостинга, лако можете пронаћи ону која ради за вас. Ако желите да се за део новца што више приближите наменском серверу, морате да проверите план ВПС сервера највишег нивоа ХостПапа.

Екстремна опција, како је ХостПапа назива, је најснажнији ВПС хостинг план који нуде. Неки могу лепршати по цени од 250 долара месечно, али за оно што нуди, цена има смисла. На серверу се налази запањујућих 24 ГБ РАМ-а, 12 језгреног ЦПУ-а и ССД од 1 ТБ. У основи је рачунар за игре без графичке картице и тастатуре за осветљење.

2. Хостингер – Најјефтинији ВПС хостинг 3,95 – 29,95 долара месечно

Кључне спецификације:

На располагању је најјефтинији поуздан ВПС домаћин
Укључује цПанел
Коријенски приступ
2-8 ГБ РАМ-а
2-4 језгра ЦПУ-а
Ширина опсега 1000-8000 ГБ

хостингер-лого

ПРОС

 Исти разлог због којег је Хостингер одгојен у разговору најбоље подељених хостинг услуга је исти разлог зашто је васпитан у разговору са најбољим ВПС хостинг провајдером. Далеко је најјефтинији домаћин који је заиста поуздан.

ЦОНС

Хостингер је релативно голих костију у поређењу с цијенама.

Хостингер, најбоља опција за дељени хостинг ако желите да плаћате мање од долара месечно, такође је пронашао слично тржиште у ВПС хостинг свету.

Добављач хостинга је себи створио дивну репутацију поуздан за смешно ниску цену. Колико ниско то иде за ВПС хостинг план? Ниска цена од 3,95 долара месечно.

Фрее Вебсите Буилдер ��

Нови Хостингер Буилдер веб страница се зове Зиро. Има прилично уредних функција које ће вам помоћи да лако поставите своју веб страницу. Велики бонус код Зиро-а је да претходно нема потребе за искуством кодирања и дизајнирања.

Има неке редовне функције, као што су бесплатни ССЛ сертификат, неограничена ССД меморија и неограничена пропусност.

Међутим, Зиро такође уводи неке нове узбудљиве алате. Најизразитији међу новим и јединственим инклузијама су Зиро-ов произвођач логотипа и АИ писац.

Хостинг ВПС са ниским трошковима ��

Неки људи могу рећи да не постоји начин да ВПС хостинг план може добити 3,95 УСД месечно уз било коју врсту перформанси. Ти људи греше.

Уистину можете платити исту цену као и за већину добрих дељених хостинг планова и добити најбољи ВПС хостинг план. Тај план ће добити 1 језграни ЦПУ сервер са 1 ГБ рама, 20 ГБ простора за складиштење и 1000 ГБ пропусног опсега..

Постоји још 5 ВПС хостинг слојева који се повећавају у цени и спецификацијама. Највиши ниво који нуде је смешно по цени од 29,95 УСД месечно. „Скуп“ план Хостингера укључује: сервер са 8 ГБ РАМ-а, 8-језгреним ЦПУ-ом и 8000 ГБ пропусног опсега. Ударац за ваш долар по питању техничких спецификација на Хостингер-у је такође одличан.

3. Блуехост – најбоља опција са подршком

блуехост лого

Позната роба за заједнички хостинг
Укључује цПанел
Коријенски приступ
Потпуно управљане опције
ВордПресс фриендли
2-8 ГБ РАМ-а
2-4 језгра ЦПУ-а

ПРОС

 У послу од 2006. године, Блуехост практично постаје древним. Они су издржали тест времена у интензивно конкурентној индустрији, пружајући најбоље услуге ВПС хостинга у класи.

ЦОНС

Неки корисници наводе да је подршка слаба у одговорима на проблеме.

Блуехост је један од најбољих избора за ВПС хостинг. Вероватно нису најбољи ни у чему, они су најмање топ 5 у свему и бацају широку мрежу за то што су домаћини избора за широк спектар пословних веб локација, од првих блогера до великих веб локација е-трговине.

По цени од 29,95 УСД, месечна цена је солидно на средини пута, иако ВордПресс хостинг корисници могу добити бољу понуду која се не рекламира на широкој основи. Ако тражите атрибут најбоље класе, Блуехост можда није прикладан за вас. Међутим, ако желите да користите најбоље око ВПС домаћина, Блуехост је прави избор.

4. ХостГатор

логотип хостгатора

Премиум перформансе
Награђивана подршка
Коријенски приступ
Полу и потпуно управљане опције
Поуздан продужетак
Необавезно додајте цПанел 10 УСД месечно
2-8 ГБ РАМ-а
2-4 језгра ЦПУ-а

ПРОС

 ХостГатор је неупитни лидер у дељеном хостинг простору.

ЦОНС

То кошта додатних 10 УСД месечно за цПанел, што је нешто што већина ВПС домаћина нуди без накнаде.

Иако је најпознатији по јефтином дељеном хостингу, ХостГатор нуди три ВПС хостинг плана, погодно за било који ниво функционалности вашег пословног веб локације.

Планови ВПС ХостГатор-а помало су скупи у поређењу с другим ВПС домаћинима – и морамо рећи – помало заблуду…. Цена која се широко цитира (19,95 УСД месечно) односи се на могућност полуправљене продаје. Али ако вам је потребан потпуно управљани рачун (а већина предузећа то чини), то је скупље. Сервис, продужење рада и поузданост су увек били одлични.

5. ИнМотион хостинг

ИнМотион лого

Брз и поуздан ВПС
Корисничка подршка +
Укључује цПанел
Потпуно управљани ВПС / опционални приступ роот-у
БЕСПЛАТНИ ССД / ССЛ; 4-8 ГБ РАМ-а
Цлоуд хибридна технологија

ПРОС

 Појединачна пријава за фактурисање / домене и цПанел.

ЦОНС

Политике за спречавање превара захтевају телефонску пријаву.

Ово решење високих перформанси омогућава хиљадама предузећа широм света. Изаберите између три ВПС плана почевши од 24,99 УСД месечно уз пуну 90-дневну гаранцију поврата новца.

У свету у којем је хостинг упућен у облак, открили смо да је ИнМотион Хостингхад сјајна хибридна стратегија која наглашава редунданцију, поузданост и ССД технологију како би били сигурни. странице се учитавају брже него икад.

6. Течна мрежа

ликуидвеб-лого

Потпуно управља ВПС
Одлична техничка подршка
100% продужења (по СЛА)
цПанел укључен
Коријенски приступ
2-8 ГБ РАМ-а
1-4 језгра ЦПУ-а

ПРОС

 Изаберите Виндовс или Линук оперативни систем на свим, осим на основном плану.

ЦОНС

Нешто јефтиније од неких других опција на овој листи и гаранција поврата од 30 дана враћа се мало импресивно.

Течни интернет долази са ВПС плановима који садрже потпуно представљене садржаје, укључујући ССД, сигурносне копије, избор цПанел / Плеск-а, јаку сигурност и наменску ИП адресу.

Ова компанија захтева 100% продужење рада (потпомогнуто СЛА-ом) и обећава 1000% надокнаде за вашу веб локацију. Почињете стећи утисак да вјерују да је прекид рада лоша ствар, став који купци цијене.

7. А2 хостинг

А2 хостинг

Управљани / Неуправљани ВПС налози
Корисничка подршка +
Високо прилагодљиви планови
Планови почињу од 5 УСД месечно
Бесплатни ССД-ови
512 МБ до 8 ГБ РАМ-а
Коријенски приступ ако је потребно
1-8 основних ЦПУ-а

ПРОС

 Заиста врхунска опција за било коју врсту хостинга – одличне перформансе и истинска посвећеност служби за кориснике и техничкој подршци.

ЦОНС

Додатни трошкови за цПанел, Софтацулоус и резервне копије.

А2 хостинг је једини ВПС домаћин на нашој листи који нуди неуправљане налоге. С обзиром на широку лепезу функција које долазе с А2-овим дељеним хостинг плановима, ово није изненађење.

Ако знате шта радите када је у питању инсталирање и конфигурирање оперативног система, цена од 5 УСД / месец је примамљиво ниска цена за веб програмере – потпуно управљани планови почињу од 32,99 УСД месечно.

Брза учитавања ��

Сви В2 планови ВПС долазе са очекиваним звонима и звиждуцима и пуно РАМ-а и ССД простора како бисте претворили своју веб локацију у природу која се брзо учитава.

Добро онда. Сада када смо вам дали прегршт најбољих опција за ВПС хостинг, покренимо сигурносну копију и објасните детаљније тачно како бисте требали да процените различите планове и домаћине који ће се борити за ваше пословање.

ВПС Веб Хост Могућности за упоређивање

ВПС хостинг решење заузима средину између јефтиног дељеног хостинга и наменског сервера. Иако кошта више од првог, значајно је јефтинији од другог.

ВПС се креира као засебна партиција на рачунару рачунара. У све практичне сврхе, осећа се као наменски сервер иако ће и други клијенти користити исти сервер. За разлику од дељеног хостинга, ваше ресурсе не може да уклони друга веб локација. Међутим, као што претпостављате, сви ВПС домаћини нису створени једнаки.

Када упоређујете планове, овде су најважније функције и опције конфигурације обратити пажњу на.

 • Број наменских језгара додељених вашој виртуелној машини
 • Врста и количина загарантоване РАМ-а
 • Количина ХДД / СДД меморије укључена
 • Месечна ограничење пропусности
 • Избор оперативног система
 • Врста софтвера за виртуализацију
 • Веб сигурност / резервне копије
 • Техничка подршка
 • Цлоуд оптимизација
 • Перформансе веб сервера
 • Администрација система

Будимо искрени – поступак одабира најбољег ВПС хостинг плана није баш тако једноставан као упоређивање неколико бројева.

Постоје и други концепти којих требате размотрити да ли имате штребере да сами управљате и инсталирате их, желите ли их у облаку и које друге карактеристике долазе уз софтвер за виртуализацију који је предвиђен планом?

Управљане вс Неуправљане ВПС платформе

Основна одлука овде је да ли ви (или ваш именовани ИТ гуру) желите да омогућите хосту да управља сервером или да то уради сам.

Управљена опција обично укључује одређени укус Линук оперативног система са практичним екстензијама за веб развој као Апацхе, МиСКЛ, ПХП, Питхон итд. Дно црта овде је да управљана ВПС платформа брзо подиже вашу веб страницу захваљујући приступу одабиру међу ограниченим опцијама са различитим подешавањима.

Ако кренете неуправљаном рутом, домаћин је задужен само за одржавање физичког хардвера сервера на којем почива ваша партиција. Клијент добија празан плочу и инсталира и одржава свој хардвер.

Очигледно је да би управљани приступ био најбољи избор за све, али не и најбоље технички вебмастере. Веруј нам. Неквалификовани клијент се свађа са ВПС-ом како би уштедио неколико долара може створити много хаоса.

Добродошли у Цлоуд ВПС

Уз све друго, могућност да се ваше веб странице учитају до 20 пута брже је добра ствар?

То је оно што добијате са цлоуд ВПС платформом. Цлоуд ВПС хостинг постиже овај завидан број коришћењем ССД (ССД) дискова, вишеједрних сервера и наредне генерације супер брзе, супер ефикасне РАМ технологије.

Оперативни систем

линукандвиндовс-ос-оперативни системНемате увек избор оперативног система, посебно са управљаним планом. Већина ВПС веб хостова иде са стандардним Линук системом, а то је популарна опен-соурце, бесплатна опција, и долази са огромним контингентом очараних навијача широм света.

Ако сте љубитељ производа Билл Гатес и Виндовс, вероватно можете пронаћи домаћина који је софтвер лиценцирао за употребу тако да не морате да пљачкате банку да бисте платили свој план..

Још једном, не очекујте да ће постојати све величине једна за другу, осим ако немате неуправљану руту. Ако имате потпуну контролу над инсталацијом и конфигурацијом, наручите самоинсталирани ВПС и нека забава почне.

Перформансе веб сервера

Неколико је важних фактора које треба узети у обзир приликом процене перформанси сервера. Немојмо бити сладак и туку се око грма овде. Говоримо о брзини …надоградња ссд-а

Као минимум, упоредите ЦПУ бројеве. Бесплатна надоградња на ССД дискове учиниће вашу веб локацију бољим искуством за посетиоце. Обратите пажњу на укључену брзину пропусне ширине. Може постојати драстична разлика између домаћина.

Поред тога, питајте да ли ВПС налог то дозвољава моментално додајте више простора на диску, ЦПУ језгара и РАМ-а без поновног инсталирања оперативног система. Добро правило је да, ако нисте глупост за казну, мање је приземних инсталација боље.

Одабир софтвера за виртуализацију

Запамтите врсту софтвера за виртуализацију који напаја платформу. Ксен, ОпенВЗ, Виртуозза и КВМ су неке од тренутно популарних понуда.софтвер за виртуализацију

Одређени бренд одређује које функције, функције и конфигурације можете очекивати од тог ВПС хостинг плана.

Служба за кориснике / Техничка подршка

Способност да будете у могућности да комуницирате са живим људским бићем које има способност да реши ваш проблем често је разлика у последњој линији између ВПС домаћина.

Иако свака компанија може да се држи око рејтинга и спецификација, пажљиво прочитајте веб локацију да бисте сазнали како се искрена посвећеност односи корисничкој служби и техничкој подршци.

Генерално, потражите 24/7 одговор и барем а неколико различитих начина да ступите у контакт; е-пошта, бројеви телефона без путарине и тренутни разговор су добар почетак.

Цлоуд Оптимизатион

Осим ако не живите под стијеном последњих деценија, требало би да будете свесни да технологија облака мења природу рачунања. складиште у облаку ВПС налог који је оптимизован у облак ће генерално понудити муњевито учитавање страница захваљујући балансирању оптерећења сервера, кеширању страница и рањивим РАМ-ом и ССД-овима.

Добар план за складиштење у облаку садржи популарне екстензије / скрипте сервера као што су ВордПресс, Друпал и Јоомла и спремни су да се одмах прилагоде великом промету у случају да ваша колекција мачјих видеа постане вирална.

Не превидите безбедност и резервне копије

Никада не претпостављајте да су сви ВПС домаћини предузели мере предострожности како би заштитили вашу веб локацију од хакера, злонамерног софтвера и свих других начина злоупотребе..сигурност и резервне копије

Знаш какву врсту фиревалл-а, мреже, сигурности, ДДоС заштите и анти-спам услуга нуди свака, и ставите потребне мере заштите тако да је ваш сервер заштићен.

Имајте то на уму неуправљани клијенти одговорни су за своја безбедносна подешавања на нивоу ВПС-а. Такође бисте требали потврдити како се рукује сигурносним копијама базе података и датотека.

Администрација система

хттпс://мк0хостингцанад4трји.кинстацдн.цом/вп-цонтент/уплоадс/2017/12/систем-администратион.пнг

Администрација система односи се на интерфејс кроз који инсталирате и радите са ВПС-ом.

Два основна избора су употреба командне линије, што значи да уписујете стварна упутства у повратном ДОС окружењу – не за слабовидност – или интерфејс са контролном плочом то је више у складу са стандардним приступом „кликни и кликни“.

Популарни контролни панели су цПанел, Плеск, Вебмин, и Виртуалмин. Ово су ГУИ (графички кориснички интерфејс) дизајни који поједностављују процес конфигурације екстензије сервера.

Имајте на уму да вероватно нећете моћи потпуно да избегнете командну линију, посебно када даљински администрирате налог.

Дно: избор најбољег ВПС-а

Иако охрабрујемо све који су заинтересовани да се преселе на ВПС веб хостинг да науче што више о упоредним карактеристикама различитих компанија, реалност је да највећи део подешавања виртуализационе платформе иде ван видокруга.

Најбоље је да се фокусирате на методу системске администрације, без обзира да ли имате оштру потребу за прилагођавањем и ако имате техничко знање за самосталну инсталацију. Не можете избећи чињеницу да управљани рачун примењује одређена ограничења за оно што можете да учините, али можда је то добра ствар.

У коначној анализи потражите ВПС решење када дељење хостинга постане његова ружна глава са недостатком ресурса, али немате моола да се издвоји за чисти наменски сервер. Управљани, облачни ВПС веб хостинг налог је одличан средњи избор за постизање значајних побољшања перформанси веб локација.

За потпунији водич за дељени веб хостинг и преглед нашег поступка прегледавања, погледајте наше канадске прегледе веб хостинга.

Можда ће ти се свидети и:

 • Бест Буилдер веб локација
 • Меиллеур Хебергемент Веб

Референце и сликовни кредити:

 • УКВебХостРевиев.цом
 • Ацтифио.цом
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map