Οι καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας VPS το 2020 (ποιες είναι γρήγορες και αξιόπιστες;)

Καλύτερη φιλοξενία VPS


Η φιλοξενία VPS είναι ένα μυστηριώδες όνομα για τους περισσότερους κατόχους ιστότοπων και εκ πρώτης όψεως, δεν εξηγεί αρκετά τι πραγματικά παίρνετε όταν το αγοράζετε.

Ορίστε λοιπόν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φιλοξενία VPS, καθώς και 8 από τις καλύτερες υπηρεσίες VPS στην αγορά αυτή τη στιγμή:

Αλλά πρώτα, τι είναι η φιλοξενία VPS?

Το VPS σημαίνει Virtual Private Server:

 • “Ιδιωτικό” σημαίνει ότι λαμβάνετε όλους τους πόρους του διακομιστή που σας έχουν διατεθεί ιδιωτικά. Δεν μοιράζεστε αυτούς τους πόρους με άλλους πελάτες.
 • “Εικονικό” σημαίνει ότι ο διακομιστής σας δεν είναι ξεχωριστός υπολογιστής, αλλά λειτουργεί ως εικονική ρύθμιση σε έναν πιο ισχυρό διακομιστή. Αυτός ο διακομιστής “γονέα” μπορεί να έχει περισσότερες εικονικές μηχανές σε λειτουργία.

… Και ποια είναι τα οφέλη της φιλοξενίας VPS?

Υπάρχουν δύο βασικά οφέλη της φιλοξενίας VPS.

 • Το πρώτο είναι ότι η ρύθμιση VPS εγγυάται γενικά τη σταθερότητα. Οι πόροι του διακομιστή εκχωρούνται μόνο σε εσάς, πράγμα που σημαίνει ότι είστε απαλλαγμένοι από αυτό που κάνουν άλλοι χρήστες με τους διακομιστές τους.
 • Έχετε πρόσβαση root και πλήρη έλεγχο του διακομιστή σας. Μπορείτε να επιλέξετε το λογισμικό που πρόκειται να εγκαταστήσετε στο διακομιστή και, στη συνέχεια, μπορείτε να διαμορφώσετε αυτό το λογισμικό όπως θέλετε (εντός του λόγου). Αυτό σας επιτρέπει να αντιστοιχίσετε τη διαμόρφωση του διακομιστή σας με την εφαρμογή / τον ιστότοπό σας.

Συνολικά, η φιλοξενία VPS είναι μια εξαιρετική λύση για χρήστες που χρειάζονται αποκλειστικούς πόρους διακομιστή και απεριόριστη δυνατότητα προσαρμογής.

Παρακάτω είναι μια λίστα με τις 8 καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας VPS (διαχειριζόμενες και μη διαχειριζόμενες). Συγκρίναμε την απόδοση, τις τιμές και τα χαρακτηριστικά τους.

1. Υγρός Ιστός – Ταχύτερη διαχείριση VPS ($ 15 / μήνα)

Liquid Web cloud hostingΤα σχέδια ξεκινούν από 15,00 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα Liquid Web:
+ Γρήγορος μέσος όρος χρόνος φόρτωσης
+ Απεριόριστοι ιστότοποι
+ Πλήρης διαχείριση
+ Ισορροπία φόρτωσης, αποκλειστική διεύθυνση IP
+ Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, προστασία DDoS
+ Υποστήριξη 24/7 μέσω τηλεφώνου, email, συνομιλίας
+ Cloudflare CDN, δωρεάν SSL
Μειονεκτήματα Liquid Web:
– Μεγάλη αύξηση τιμής εάν θέλετε να πληρώνετε μηνιαίως

Το Liquid Web είναι γνωστό στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων για το ευρύ φάσμα των προσφορών φιλοξενίας. Έχουν τα πάντα, από προσιτές, βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις για μικρά διαδικτυακά καταστήματα και ιστότοπους WordPress, μέχρι διακομιστές σε επίπεδο επιχειρήσεων που κοστίζουν χιλιάδες δολάρια.

Τα σχέδια φιλοξενίας cloud VPS βρίσκονται κάπου μεταξύ των τιμών. Επιπλέον, προσφέρουν εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας στο 99,99% και εξαιρετικούς χρόνους φόρτωσης ~ 400 ms.

Προβολή:

Τελευταίες 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες
Τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίοι 6 μήνες
Πέρυσι

292 msΜέση ταχύτητα

100%Μέσος χρόνος λειτουργίας

URL ιστότοπου δοκιμής: hostingfacts-lquidwb-cloud.com / Online από: Φεβ, 2020 / Δείτε τα πλήρη στατιστικά

Το Liquid Web διαθέτει τη δική του υποδομή φιλοξενίας και διαθέτει πέντε κέντρα δεδομένων – δύο από αυτούς στις ΗΠΑ, καθώς και στο Λονδίνο, το Άμστερνταμ και το Σίδνεϊ.

Οι ρυθμίσεις VPS είναι έτοιμες να χειριστούν ό, τι μπορείτε να τους ρίξετε από την άποψη της κυκλοφορίας και προσφέρουν εύκολη ενσωμάτωση με το Cloudflare CDN και το Akamai. Υπάρχει επίσης προστασία DDoS, εξισορροπητής φόρτωσης cloud, επίπεδα προστασίας διακομιστή και ολοκληρωμένη αξιολόγηση ευπάθειας.

Αυτό είναι ένα πλήρως διαχειριζόμενο VPS που σας παρέχει καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων (κατόπιν αιτήματος).

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη ρύθμιση των πραγμάτων, η υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο για να απαντήσει η ζωντανή συνομιλία.

Τιμολόγηση

Το Liquid Web προσφέρει τα πακέτα φιλοξενίας VPS από 15 $ / μήνα εάν πληρώνετε για δύο χρόνια εκ των προτέρων. Η μηνιαία πληρωμή είναι 59 $, κάτι που αποτελεί σημαντική αύξηση. Για αυτήν την τιμή, λαμβάνετε:

 • Απεριόριστος αριθμός ιστότοπων
 • RAM 2 GB
 • 2 vCPU
 • 40 GB χώρου σε δίσκους στερεάς κατάστασης (SSD)
 • 10 TB εύρους ζώνης
 • Εκτελεί Linux

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Liquid Web χρησιμοποιεί το InterWorx ως πίνακα ελέγχου φιλοξενίας. Αν και λειτουργική, είναι μια λιγότερο δημοφιλής λύση και έτσι μπορεί να αυξήσει την καμπύλη μάθησης. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάτι πιο οικείο – όπως το cPanel ή το Plesk – αυτά είναι επίσης διαθέσιμα, αλλά έρχονται με επιπλέον χρέωση.

Η φιλοξενία σε διακομιστές των Windows είναι επίσης δυνατή και ξεκινά από 54 $ / μήνα όταν πληρώνεται για δύο χρόνια εκ των προτέρων.

Το Liquid Web δεν προσφέρει επιστροφές χρημάτων στα προγράμματα VPS τους.

Προσιτό, γρήγορο και αξιόπιστο VPS για τη φιλοξενία ενός ή περισσότερων ιστότοπων

2. ScalaHosting – φθηνότερη διαχείριση VPS (9,95 $ / μήνα)

Αναθεώρηση Scala VPSΤα σχέδια ξεκινούν από 9,95 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα Scala VPS:
+ Απεριόριστοι ιστότοποι
+ Πλήρης διαχείριση
+ Δωρεάν μετεγκαταστάσεις για απεριόριστους ιστότοπους
+ Καλή επεκτασιμότητα
+ Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, σύστημα ασφαλείας SShield
+ Αποκλειστική διεύθυνση IP
+ Cloudflare CDN
+ 24/7 υποστήριξη
Μειονεκτήματα Scala VPS:
– Το πιστοποιητικό SSL πληρώνεται ξεχωριστά

Η Scala Hosting ιδρύθηκε το 2007 – η οποία είναι σχετικά πρόσφατα με φιλοξενία βιομηχανικών προτύπων – με στόχο να καταστήσει τη φιλοξενία VPS προσβάσιμη σε όλους. Αυτές τις μέρες, προσφέρουν διαφορετικούς τύπους φιλοξενίας, αλλά οι ρυθμίσεις VPS τους παραμένουν η ναυαρχίδα.

Η Scala σας παρέχει εγγύηση 99,99% χρόνου λειτουργίας. Ωστόσο, στην πράξη, αυτός ο αριθμός είναι λίγο χαμηλότερος σύμφωνα με τις ρυθμίσεις της δοκιμής μας. Οι χρόνοι φόρτωσης είναι ικανοποιητικοί.

Προβολή:

Τελευταίες 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες
Τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίοι 6 μήνες
Πέρυσι

897 msΜέση ταχύτητα

99,98%Μέσος χρόνος λειτουργίας

Διεύθυνση URL ιστότοπου δοκιμής: hostingfacts-scla-vps.com / Online από: Φεβ 2020, / Δείτε τα πλήρη στατιστικά

Η Scala διαχειρίζεται τη δική της υποδομή φιλοξενίας με δύο κέντρα δεδομένων: ένα στις ΗΠΑ (Ντάλας) και ένα στην Ευρώπη (Βουλγαρία).

Τα προγράμματα φιλοξενίας VPS είναι επεκτάσιμα και σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε το μηχάνημά σας σε πραγματικά κοκκώδες επίπεδο. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε πόσους πυρήνες CPU, RAM και χώρο αποθήκευσης SSD χρειάζεστε – ανεξάρτητα το ένα από το άλλο.

Η εγκατάσταση διαχειρίζεται επίσης πλήρως, προσφέρει απεριόριστες μετεγκαταστάσεις ιστότοπων και το σύστημα προστασίας SShield Security της Scala.

Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας. Υπερηφανεύονται επίσης ότι ο χρόνος απόκρισης των εισιτηρίων τους κυμαίνεται κατά μέσο όρο 15 λεπτά.

Οι διακομιστές της Scala εκτελούν έναν προσαρμοσμένο πίνακα διαχείρισης που ονομάζεται SPanel. Στην επιφάνεια, φαίνεται να είναι απλώς ένα δέρμα πάνω από το cPanel, οπότε δεν υπάρχει καμπύλη μάθησης.

Τιμολόγηση

Όπως αναφέρθηκε, αυτός ο πάροχος VPS προσφέρει φιλοξενία σε πολλές διαφορετικές διαμορφώσεις, ενώ μπορείτε να προσαρμόσετε τον διακομιστή σας ώστε να ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σας. Σε επίπεδο εισόδου, τα προγράμματα VPS τους ξεκινούν από 9,95 $ / μήνα όταν πληρώνονται για τρία χρόνια εκ των προτέρων (12 $ όταν πληρώνονται μηνιαίως). Για αυτήν την τιμή, λαμβάνετε:

 • Απεριόριστος αριθμός ιστότοπων
 • RAM 2 GB
 • 1 πυρήνας CPU
 • 20 GB χώρου στο δίσκο SSD

Το εύρος ζώνης δεν είναι γνωστό. Το SSL πληρώνεται ξεχωριστά και ξεκινά από $ 30 / έτος.

Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Φθηνότερη διαχείριση VPS με αξιόπιστη απόδοση

3. HostGator – Το πιο απεριόριστο VPS (19,95 $ / μήνα)

Αναθεώρηση HostGator VPSΤα σχέδια ξεκινούν από 19,95 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα HostGator:
+ Περίπου 100% χρόνος λειτουργίας
+ Απεριόριστοι ιστότοποι
+ Πλήρης διαχείριση
+ Δύο αποκλειστικές διευθύνσεις IP
+ Εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας, προστασία DDoS
+ 24/7 υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας
Μειονεκτήματα HostGator:
– Δεν περιλαμβάνεται το cPanel στη βασική τιμή
– Υψηλά τέλη ανανέωσης

Το HostGator είναι μια από τις πιο γνωστές εταιρείες φιλοξενίας εκεί έξω. Προσφέρουν μερικούς τύπους φιλοξενίας, ενεργούν ως καταχωρητές τομέα και έχουν το δικό τους προσαρμοσμένο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων.

Ο χρόνος λειτουργίας είναι υπέροχος, τον οποίο μπορείτε να δείτε στα δεδομένα δοκιμής μας παρακάτω, αλλά οι χρόνοι φόρτωσης θα μπορούσαν να είναι καλύτεροι, με τους τρέχοντες να βρίσκονται πάνω από το σημάδι του δευτερολέπτου.

Προβολή:

Τελευταίες 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες
Τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίοι 6 μήνες
Πέρυσι

1064 msΜέση ταχύτητα

99,77%Μέσος χρόνος λειτουργίας

URL ιστότοπου δοκιμής: hostingfacts-hstgtr-vps.com / Online από: Φεβ 2020, / Δείτε τα πλήρη στατιστικά

Το HostGator έχει δύο κέντρα δεδομένων στις ΗΠΑ: στη Γιούτα και στο Τέξας.

Οι προδιαγραφές του διακομιστή είναι εντάξει για την τιμή και προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία από μια κοινή ρύθμιση φιλοξενίας διακομιστή. Έχετε πλήρη πρόσβαση root, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε σχεδόν ό, τι θέλετε με τον διακομιστή σας.

Υπάρχει διαμόρφωση δίσκου RAID 10, εβδομαδιαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εκτός ιστότοπου και απεριόριστες δωρεάν μετεγκαταστάσεις cPanel-to-cPanel (συν 90 προσαρμοσμένες μετεγκαταστάσεις).

Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7. Το προσωπικό είναι εξυπηρετικό, θα χρειαστεί τον επιπλέον χρόνο για να εξετάσει τις ρυθμίσεις σας και να διορθώσει τα πράγματα για εσάς.

Τιμολόγηση

Το HostGator προσφέρει τις επιλογές VPS για φιλοξενία από 19,95 $ / μήνα όταν πληρώνεται για τρία χρόνια εκ των προτέρων (29,95 $ όταν πληρώνεται μηνιαίως). Για αυτήν την τιμή, λαμβάνετε:

 • Απεριόριστος αριθμός ιστότοπων
 • RAM 2 GB
 • 2 πυρήνες CPU
 • 120 GB χώρου στο δίσκο
 • 1,5 TB εύρους ζώνης

Υπάρχουν όμως δύο κρυφά κόστη. Πρώτον, ο διακομιστής σας δεν διαθέτει πίνακα ελέγχου. Η εγκατάσταση του cPanel είναι άλλα 10 $ / μήνα. Δεύτερον, οι ανανεώσεις είναι 79,95 $ / μήνα.

Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Ο πιο απεριόριστος πάροχος VPS

4. Bluehost VPS – 18,99 $ / μήνα (Διαχείριση)

Bluehost vps αναθεώρησηΤα σχέδια ξεκινούν από 18,99 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα Bluehost:
+ Γρήγορος μέσος όρος χρόνος φόρτωσης
+ Απεριόριστοι ιστότοποι
+ Πλήρης διαχείριση
+ Αποκλειστική διεύθυνση IP
+ Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, προστασία DDoS
+ Ενότητα ελέγχου πρόσβασης
+ Δωρεάν Όνομα Τομέα για 1ο Έτος
+ 24/7 υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας
Μειονεκτήματα Bluehost:
– Κέντρα δεδομένων μόνο στις ΗΠΑ

Το Bluehost διαθέτει μια ωραία επιλογή επιλογών φιλοξενίας που προσφέρεται και καλύπτει σχεδόν όλες τις πλευρές της αγοράς – από φθηνούς κοινόχρηστους διακομιστές έως πλήρως αφοσιωμένους διακομιστές. Η προσφορά VPS τους βρίσκεται κάπου στη μέση, παρέχοντας μια καλή ισορροπία χαρακτηριστικών.

Όσον αφορά τον χρόνο λειτουργίας, το Bluehost VPS βρίσκεται άνετα στο 99,99%. Οι χρόνοι φόρτωσης είναι επίσης καλοί στα 750 ms με βάση τα δεδομένα μας.

Προβολή:

Τελευταίες 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες
Τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίοι 6 μήνες
Πέρυσι

662 msΜέση ταχύτητα

100%Μέσος χρόνος λειτουργίας

URL ιστότοπου δοκιμής: hostingfacts-bluhst-vps.com / Online από: Φεβ 2020, / Δείτε τα πλήρη στατιστικά

Η Bluehost χρησιμοποιεί τη δική της υποδομή διακομιστή / περιβάλλον φιλοξενίας, αλλά δεν είναι πολύ ξεκάθαρες στις τοποθεσίες του κέντρου δεδομένων τους ή πόσες από αυτές υπάρχουν.

Από άποψη λειτουργικότητας, το Bluehost προσφέρει όλα όσα πρέπει να έχει ένας σύγχρονος κεντρικός υπολογιστής VPS, όπως πρόσβαση root, σύγχρονες τεχνολογίες όπως το OpenStack και το KVM, εγγυημένοι πόροι και δυναμική κατανομή πόρων.

Υπάρχουν επίσης άλλες πρωτότυπες λειτουργίες όπως η άμεση παροχή και μια εξαιρετική μονάδα ελέγχου πρόσβασης (μπορείτε να δώσετε σε άλλα άτομα πρόσβαση σε τμήματα του λογαριασμού φιλοξενίας σας). Η διαχείριση του διακομιστή γίνεται μέσω ενός βελτιωμένου πίνακα ελέγχου του Bluehost’s που είναι χτισμένος πάνω από το cPanel. Διαθέτει ειδικά εργαλεία για διαχείριση VPS και έλεγχο WHM.

Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7 και θα λάβετε τη βοήθεια και την προσοχή που χρειάζεστε.

Τιμολόγηση

Τα προγράμματα φιλοξενίας Bluehost VPS ξεκινούν από 18,99 $ / μήνα (με συμβόλαιο τριών ετών). Η μείωση της διάρκειας της σύμβασης αυξάνει την τιμή (μηνιαία, είναι 29,99 $). Για αυτήν την τιμή, λαμβάνετε:

 • Απεριόριστος αριθμός ιστότοπων
 • RAM 2 GB
 • 2 πυρήνες CPU
 • 30 GB χώρου στο δίσκο SSD
 • 1 TB εύρους ζώνης
 • 1 διεύθυνση IP

Το Bluehost περιλαμβάνει επίσης μερικά χρήσιμα μπόνους όπως μια αποκλειστική διεύθυνση IP, ένα δωρεάν όνομα τομέα για το πρώτο έτος και ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL.

Η τιμή ανανέωσης είναι 29,99 $ / μήνα. Η Bluehost προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

5. InMotion VPS – 22,99 $ / μήνα (Διαχείριση)

Αναθεώρηση InMotion vpsΤα σχέδια ξεκινούν από 22,99 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα InMotion:
+ Γρήγορος μέσος όρος χρόνος φόρτωσης
+ Απεριόριστοι ιστότοποι
+ Πλήρης διαχείριση
+ 3 αποκλειστικές διευθύνσεις IP, δωρεάν SSL
+ Προστασία DDoS
+ Υποστήριξη 24/7 μέσω χωρίς χρέωση, email, συνομιλία
Μειονεκτήματα InMotion:
– Υψηλότερη τιμή ανανέωσης

Αυτό που ξεχωρίζει για το InMotion Hosting είναι όλες οι διαφορετικές γωνίες που λαμβάνουν στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Δεν προσφέρουν μόνο φιλοξενία, αλλά και εξατομικευμένες προσφορές για ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες πρακτορείων και μεταπωλητές. Βασικά, ανεξάρτητα από το ποιος είστε και τι θέλετε να κάνει η φιλοξενία σας, το InMotion Hosting θα έχει κάτι για εσάς.

Προσφέρουν δύο τύπους φιλοξενίας VPS: διαχειριζόμενες και μη διαχειριζόμενες. Εδώ, θα επικεντρωθούμε στις διαχειριζόμενες ρυθμίσεις, καθώς αυτό είναι που είναι πιθανό να επιλέξουν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Σύμφωνα με τις δοκιμές μας, οι χρόνοι φόρτωσης είναι πολύ καλοί, περίπου 500 ms. Ωστόσο, ο μέσος χρόνος λειτουργίας θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερος – επί του παρόντος στο 99,97%.

Προβολή:

Τελευταίες 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες
Τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίοι 6 μήνες
Πέρυσι

361 χιλΜέση ταχύτητα

99,99%Μέσος χρόνος λειτουργίας

URL ιστότοπου δοκιμής: hostingfacts-inmot-cloud.com / Online από: Φεβ 2020, / Δείτε τα πλήρη στατιστικά

Το InMotion Hosting έχει δύο δικά του κέντρα δεδομένων: το ένα στο Λος Άντζελες και το άλλο στην Ουάσινγκτον.

Το InMotion Hosting σίγουρα δεν απογοητεύει όταν πρόκειται για χαρακτηριστικά. Όλοι οι λογαριασμοί συνοδεύονται από έναν τακτοποιημένο πίνακα ελέγχου που σας δείχνει την κατανάλωση πόρων. έχετε πρόσβαση root, προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείας και πρόσβαση σε ασφαλείς λογαριασμούς email.

Υπάρχει επίσης μια δωρεάν μεταφορά μετεγκατάστασης ιστότοπου – κατόπιν αιτήματος μέσω εισιτηρίου υποστήριξης. Πάνω από αυτό, κάθε λογαριασμός παίρνει δύο ώρες αφιερωμένου χρόνου με έναν διαχειριστή συστήματος T3 στο πλαίσιο του Launch Assist ™ του InMotion.

Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7. Οι πράκτορες υποστήριξης είναι εγκατεστημένοι στις ΗΠΑ και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω τηλεφωνικών γραμμών χωρίς χρέωση, email και ζωντανής συνομιλίας.

Τιμολόγηση

Τα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας cloud VPS στο InMotion ξεκινούν από 22,99 $ / μήνα (με συμβόλαιο τριών ετών). Η πληρωμή από μήνα σε μήνα είναι 54,99 $. Για αυτήν την τιμή, λαμβάνετε:

 • Απεριόριστος αριθμός ιστότοπων
 • RAM 4 GB
 • 75 GB χώρου στο δίσκο SSD
 • 4 TB εύρους ζώνης

Το InMotion Hosting περιλαμβάνει επίσης 3 αποκλειστικές διευθύνσεις IP, δωρεάν SSL (όσες κι αν χρειαστείτε), έναν δωρεάν τομέα και μια άδεια cPanel Admin 5.

Οι ανανεώσεις κοστίζουν 64,99 $ / μήνα. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών.

6. A2 Hosting VPS – 25 $ / μήνα (Διαχειριζόμενο)

A2Hosting αναθεώρηση vpsΤα σχέδια ξεκινούν από 25,00 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα φιλοξενίας A2:
+ Απεριόριστοι ιστότοποι
+ Πλήρης διαχείριση
+ 2 αποκλειστικές διευθύνσεις IP, δωρεάν SSL
+ Προστασία KernelCare και DDoS
+ Υποστήριξη 24/7 μέσω τηλεφώνου, email, συνομιλίας
+ Εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή
Μειονεκτήματα φιλοξενίας A2:
– Αργός μέσος όρος χρόνος φόρτωσης

Η A2 Hosting είναι μια άλλη εταιρεία στη λίστα που προσπαθεί να καλύψει διαφορετικούς τύπους πελατών και ανάγκες. Θα βρείτε πολλούς τύπους ρυθμίσεων φιλοξενίας στη σειρά τους (όπως το WordPress hosting ή το ηλεκτρονικό εμπόριο) και πολλοί από αυτούς έρχονται επίσης σε διαφορετικές διαμορφώσεις.

Η επιλογή VPS από μόνη της προσφέρει τρεις βασικούς τύπους ρυθμίσεων: μη διαχειριζόμενη, διαχειριζόμενη και διαχειριζόμενη + πρόσβαση root (που ονομάζεται Core VPS).

Ο χρόνος λειτουργίας είναι πολύ καλός, στο 99,99%, αλλά οι χρόνοι φόρτωσης είναι λίγο υποτιμητικοί – αυτήν τη στιγμή περίπου 1,2 δευτερόλεπτα σύμφωνα με τα δεδομένα μας.

Προβολή:

Τελευταίες 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες
Τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίοι 6 μήνες
Πέρυσι

1134 χιλΜέση ταχύτητα

99,99%Μέσος χρόνος λειτουργίας

URL ιστότοπου δοκιμής: hostingfacts-a2hsting-cloudvps.com / Online από: Φεβ 2020, / Δείτε τα πλήρη στατιστικά

Η A2 Hosting διαθέτει τη δική της υποδομή φιλοξενίας με κέντρα δεδομένων στις ΗΠΑ (Μίσιγκαν και Αριζόνα), Άμστερνταμ και Σιγκαπούρη.

Η εγκατάσταση του διακομιστή VPS στο A2 Hosting είναι φιλική προς τους προγραμματιστές, δίνοντάς σας πρόσβαση στο cPanel συν όλες τις δημοφιλείς τεχνολογίες και πλατφόρμες λογισμικού. Όλοι αυτοί λαμβάνουν επίσης διαχειριζόμενες εγκαταστάσεις και αναβαθμίσεις. Η ασφάλεια του διακομιστή και τα αντίγραφα ασφαλείας διαχειρίζονται επίσης για εσάς.

Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7. Η A2 είναι πολύ σίγουρη για την ποιότητα της υποστήριξής τους, αποκαλώντας την υποστήριξη του Guru Crew.

Τιμολόγηση

Η A2 προσφέρει τους εικονικούς διακομιστές της από 25 $ / μήνα με συμβόλαιο δύο ετών. Η μηνιαία πληρωμή είναι περίπου 61 $. Για αυτήν την τιμή, λαμβάνετε:

 • Απεριόριστος αριθμός ιστότοπων
 • RAM 4 GB
 • 4 πυρήνες CPU
 • 75 GB αποθήκευσης RAID-10
 • 2 TB εύρους ζώνης

Το A2 προσφέρει επίσης δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων από το Guru Support Crew, ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστους λογαριασμούς email.

Σημείωση; Εάν χρειάζεστε πρόσβαση root, επιλέξτε από το βασικό εύρος VPS (ίδια τιμή · διαχειρίζεται βασικά πρόσβαση VPS + root). Το A2 προσφέρει επίσης φτηνό μη διαχειριζόμενο VPS με μόλις $ 5 / μήνα.

Οι ανανεώσεις ξεκινούν από 49,99 $ / μήνα (ανάλογα με τη νέα διάρκεια της σύμβασης).

Υπάρχει μια γενναιόδωρη «εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή».

7. Hostinger VPS – 3,95 $ / μήνα (χωρίς διαχείριση)

Αναθεώρηση Hostinger vpsΤα σχέδια ξεκινούν από 3,95 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα Hostinger:
+ Γρήγορος μέσος όρος χρόνος φόρτωσης
+ Η φθηνότερη φιλοξενία VPS στη λίστα
+ Απεριόριστοι ιστότοποι
+ Αποκλειστική διεύθυνση IP, προστασία DDoS
+ Υποστήριξη 24/7 μέσω email, συνομιλίας
+ Επιλέξτε το λειτουργικό σας διακομιστή
Μειονεκτήματα Hostinger:
– Τετραετής σύμβαση
– Αντίγραφα ασφαλείας επί πληρωμή

Το Hostinger είναι γνωστό για τις τιμές που είναι περισσότερο από προσιτές σε όλο το φάσμα των διαφορετικών τύπων και επιπέδων φιλοξενίας. Τα προγράμματα Hostinger VPS δεν διαφέρουν, ξεκινώντας από μόλις 3,95 $ / μήνα, αλλά περισσότερα σε αυτό αργότερα.

Το Hostinger προσφέρει πραγματικά υψηλή απόδοση, και όχι μόνο σε σχέση με την τιμή, αλλά συνολικά. Οι δοκιμαστικές μας ρυθμίσεις έχουν 99,99% χρόνο λειτουργίας και φόρτωση σε μόλις ~ 300 ms.

Προβολή:

Τελευταίες 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες
Τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίοι 6 μήνες
Πέρυσι

313 msΜέση ταχύτητα

99,99%Μέσος χρόνος λειτουργίας

URL ιστότοπου δοκιμής: hostingfacts-hstinger-vps.com / Online από: Φεβ 2020, / Δείτε τα πλήρη στατιστικά

Το Hostinger διαθέτει κέντρα δεδομένων που βρίσκονται στις ΗΠΑ, την Ασία και την Ευρώπη (Ηνωμένο Βασίλειο).

Με γνώμονα τη λειτουργικότητα, το Hostinger σας παρέχει όλα τα βασικά στοιχεία της φιλοξενίας VPS, αλλά υπάρχουν και μερικά επιπλέον που δεν προσφέρουν ακόμη πιο ακριβοί οικοδεσπότες. Για μία φορά, μπορείτε να επιλέξετε το λειτουργικό σύστημα του διακομιστή σας – υπάρχουν CentOS, Ubuntu, Fedora, Debian και Suse.

Εκτός από αυτό, έχετε πλήρη πρόσβαση root, μια αποκλειστική IP, υπάρχει υποστήριξη IPv6 και εύκολη εγκατάσταση σεναρίων ιστού.

Υπάρχει 24ωρη υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας, αλλά λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για μια μη διαχειριζόμενη ρύθμιση VPS. Αυτό σημαίνει ότι η πλειονότητα των εργασιών διαχείρισης διακομιστή είναι σε εσάς και η ομάδα υποστήριξης δεν θα μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε ένα ζήτημα που σχετίζεται με το λογισμικό λόγω της φύσης του.

Τιμολόγηση

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Hostinger VPS ξεκινά από μόλις 3,95 $ / μήνα, που είναι η χαμηλότερη τιμή σε αυτήν τη λίστα και πιθανώς μια εξαιρετική επιλογή για μια μικρή επιχείρηση. Τούτου λεχθέντος, για να πάρετε αυτήν την εξαιρετικά χαμηλή τιμή, πρέπει να δεσμευτείτε για ένα τετραετές συμβόλαιο (!) (Το μεγαλύτερο στη λίστα). Η μηνιαία πληρωμή είναι 9,95 $ και οι ανανεώσεις είναι επίσης 9,95 $ / μήνα. Για αυτήν την τιμή, λαμβάνετε:

 • Απεριόριστος αριθμός ιστότοπων
 • RAM 1 GB
 • 1 vCPU
 • 20 GB χώρου στο δίσκο SSD
 • 1 TB εύρους ζώνης

Ένα επιπλέον κόστος που μπορεί να είναι υποχρεωτικό για πολλούς χρήστες είναι η ενεργοποίηση των καθημερινών αντιγράφων ασφαλείας – στα 1,89 $ / μήνα. Επίσης, εάν χρειάζεστε υποστήριξη προτεραιότητας, δηλαδή 1,99 $ / μήνα (θα μετακινηθείτε στην κορυφή της ουράς).

Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

8. DreamHost VPS – $ 10 / μήνα (Μη διαχειριζόμενο)

Αναθεώρηση DreamHost vpsΤα σχέδια ξεκινούν από 10,00 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα του DreamHost:
+ Απεριόριστοι ιστότοποι
+ Απεριόριστη κυκλοφορία
+ Αποκλειστική διεύθυνση IP
+ Αποκλειστικοί πόροι διακομιστή
+ Μεταπωλητής και δευτερεύοντες λογαριασμοί
+ Δωρεάν SSL
Μειονεκτήματα του DreamHost:
– Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας μόνο στις 5:30 π.μ. – 9:30 μ.μ.
– Αργός μέσος όρος χρόνος φόρτωσης

Το DreamHost προσφέρει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών ρυθμίσεων φιλοξενίας, το οποίο κάνει εξαιρετική δουλειά για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών και απαιτήσεων χρηστών. Οι ρυθμίσεις VPS προσφέρουν επίσης ποικιλία και καλή αναλογία τιμής προς αξία.

Ωστόσο, οι ώρες λειτουργίας που παρατηρούμε είναι περίπου 99,75%, κάτι που είναι λίγο πολύ εκτός λειτουργίας. Το ίδιο ισχύει και για τους χρόνους φόρτωσης, επί του παρόντος πάνω από το σήμα ενός δευτερολέπτου.

Προβολή:

Τελευταίες 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες
Τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίοι 6 μήνες
Πέρυσι

1048 msΜέση ταχύτητα

99,77%Μέσος χρόνος λειτουργίας

URL ιστότοπου δοκιμής: hostingfacts-dremhost-vps.com / Online από: Φεβ 2020, / Δείτε τα πλήρη στατιστικά

Όταν πρόκειται για τοποθεσίες κέντρων δεδομένων, το DreamHost έχει τους διακομιστές του μόνο στις ΗΠΑ, καθιστώντας το ίσως δεν είναι ιδανικό για διεθνείς επιχειρήσεις και ιστότοπους.

Το DreamHost VPS είναι μια διαχειριζόμενη εγκατάσταση με γνώμονα την απόδοση, την ασφάλεια και τις ενημερώσεις μόνο. Οτιδήποτε άλλο – από εγκαταστάσεις λογισμικού, διαχείριση ιστότοπων κ.λπ. – θα πρέπει να χειριστείτε μόνοι σας.

Όλα τα σχέδια DreamHost VPS διαθέτουν απεριόριστο εύρος ζώνης και κίνηση, απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL και λογαριασμούς email. Παίρνετε επίσης απρόσκοπτη απόδοση χάρη στους αποκλειστικούς πόρους του διακομιστή σας. Η διαχείριση του DreamHost VPS γίνεται μέσω ενός προσαρμοσμένου πίνακα ελέγχου. Τέλος, έχετε επίσης δυνατότητες μεταπωλητή και δευτερεύοντος λογαριασμού.

Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη μέσω ζωντανής συνομιλίας, αλλά μόνο μεταξύ 5:30 π.μ. – 9:30 μ.μ. PT, κάτι που δεν είναι ιδανικό.

Τιμολόγηση

Το DreamHost VPS ξεκινά από $ 10 / μήνα με συμβόλαιο τριών ετών. Η μηνιαία πληρωμή είναι 15 $. Για αυτήν την τιμή, λαμβάνετε:

 • Απεριόριστος αριθμός ιστότοπων
 • RAM 1 GB
 • 30 GB χώρου στο δίσκο SSD
 • Απεριόριστη κυκλοφορία
 • Απεριόριστοι λογαριασμοί email

Το DreamHost δεν προσφέρει επιστροφές χρημάτων στα προγράμματα VPS τους.

Ανακεφαλαίωση + Διάγραμμα σύγκρισης

Η φιλοξενία VPS είναι συχνά το επόμενο βήμα για άτομα που έχουν κουραστεί από τις τυπικές κοινές ρυθμίσεις φιλοξενίας και θέλουν να αποκτήσουν κάτι που είναι γενικά πιο αξιόπιστο και ισχυρό.

Ευτυχώς, οι ποιοτικοί πάροχοι φιλοξενίας VPS δεν χρειάζεται να είναι εξαιρετικά ακριβοί. Ακολουθεί ένας σύντομος συνοπτικός πίνακας για το τι έχουμε βρει σχετικά με αυτές τις λύσεις φιλοξενίας:

Σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε κάποια από αυτές τις ρυθμίσεις φιλοξενίας VPS; Έχετε απορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της φιλοξενίας VPS; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map