Вик вс. Схопифи – Испитиване предности и недостаци (2020)

Вик и Схопифи су два највећа играча у игри за е-трговину. Када одлучујете где да изградите своју трговину е-трговине, ово су два фантастична избора.


Данас – размислимо о вама као о Фроду и е-трговини као о вашем задатку уништавања Један прстен. ��

Наша решења за е-трговину су ту да вам помогну. Они су ваши пратиоци чији је циљ да вам помогне да направите веб локацију за е-трговину.

евербодинеедсасам гифСхопифи је као Самвисе Гамгее. У животу има једну сврху: Фроду помоћи да уништи прстен. Схопифи је једина сврха овог света да помогне људима да створе и одржавају трговину е-трговине.

Вик је као Мерри и Пиппин. Они дефинитивно желе да помогну Фроду да уништи прстен, али имају и других ствари. У свету постоје ватромет и але. Такође нешто о џиновском човеку.

Вик жели да вам помогне да направите трговину за е-трговину, али такође се фокусира на гомилу других ствари.

То поставља питање: Са киме желите да кренете у ову епску авантуру? Вик или Схопифи?

Тхе Цомпетиторс

вик вс схопифиВик је градитељ веб страница који има све карактеристике које било ко може смислити. Не постоји недостатак онога што можете да урадите са Вик-ом. Ово укључује е-трговину. Начин размишљања о Вик-у је градитељ веб страница који такође има функцију е-трговине.

Схопифи је решење за е-трговину. То чини Схопифи. Постоји да омогући оптимистичним предузетницима прилика за изградњу продавнице коју желе истовремено нудећи подршку у свим ситницама које се појављују у е-трговини.

ТЛДР;

За стриктне сврхе е-трговине, 95% људи тамо треба да користи Схопифи. Једино када би требало да користите Вик јесте ако имате малу библиотеку једноставних производа и цените једноставност употребе њиховог градитеља веб локација у односу на остале функције е-трговине..

Вик добро функционира у е-трговини за дигиталне производе и мале библиотеке, јер еЦоммерце није његова главна функција. Схопифи је ту да направи све о е-трговини ради за посао.

Сличности између Схопифија и Вика

Две платформе нису нимало сличне када је у питању њихово стварно коришћење. Схопифи је некако попут ВордПресс лите-а по томе што морате да изаберете тему за прављење веб странице и постоји гомила додатака и апликација које се могу користити.

Вик се веома разликује у функцији превлачења и повлачења коју пружа. Начин на који заправо направите веб локацију на Схопифи-у веома зависи од теме коју користите где бисте потенцијално могли да користите систем за превлачење и повлачење. Вик није такав. Немате избор у функционалности јер Вик је изградио функционалност.

Производе можете лако продати на оба, а на оба можете лако направити прелепу веб страницу. Ту се завршавају сличности са великим сликама.

За кога је Вик

Вик је за некога ко то жели једноставно веб буилдер. Направити прелепу веб страницу лако је на платформи. Функција превлачења и повлачења омогућава вам да креирате све што се можете сјетити, а што јесте заиста празан уређивач платна.

Требали бисте користити Вик за е-трговину ако продајете неколико дигиталних производа или само неколико физичких производа. Прилагођавање веб странице око тих производа биће једноставно и омогућиће вам да се фокусирате на дизајн веб локације.

Ко је схопифи за

Схопифи је за гладног предузетника који је спреман продати робу. Свет е-трговине може бити неодољив и Схопифи то чини лако.

Стара изрека је да не знате шта не знате. Схопифи ово чини готово нефакторним фактором, јер је свака функција која вам је на располагању створена да поправимо болну тачку трговине е-трговине у прошлости.

То је лепота Схопифија. Направили су га из потребе три момка из Канаде који су желели интернетску продавницу. Схватили су да су постојећа решења ужасна и уместо да се жале на то, предузели су акцију. Овде имате користи. Користићете ново решење.

Такође смо оценили Схопифи као топ цонтендор у нашој борби за најбоље платформе за е-трговину.

Вик функционалност вс. Схопифи Тхемес

На Вик-у је уредник нешто што можете потражити одмах. Са потпуном слободом дизајна долази до сјајних функција у уређивачу које се не могу урадити код већине градитеља веб страница и које је изузетно тешко уградити у прилагођене веб локације. Способност Вик-а да бацање видео записа и анимација било где и било где је функција следећег нивоа.

Способност да се на вашу веб локацију баци било шта са једноставном функцијом за употребу и без потребе да улазите у задњи део да бисте било шта уредили је оно што добијате са Вик-ом.

Вик је дефинитивно лакше је направити прелепу веб страницу са. Схопифи долази са кривуљом учења док Вик баш и не. На Схопифи-у постоји уграђени програмер, али већина функционалности зграде зависи од теме коју користите.

На Схопифи постоји десет бесплатних тема које заиста могу направити прелепу веб страницу. Наш најдражи који користимо је Бруклин, најбољи за продавнице одеће средње величине, али свака је намењена одређеним типовима продавница. Једна је специјализована за фотографирање од ивице до руба, једна је сјајна за цровдфундинг, а једна се фокусира на лако кретање.

Ако желите више функционалности, постоје хиљаде тема купити за Схопифи. Постоји читав низ програмера који стварају теме за хостинг услуге попут Схопифи, ВордПресс и БигЦоммерце. Најбољи долазе са сјајним базама знања и великим заједницама које ће вам помоћи у дизајну.

Функционалност е-трговине

Не желим продати Вик краће. Одлично функционира као платформа за е-трговину. Да Схопифи не постоји, вероватно бих свима рекао да користе Вик осим ако нису желели потпуну прилагодљивост уз џиновску криву учења.

Међутим, ми живимо у свету у којем Схопифи заиста постоји. С тим долази и сазнање да Функција е-трговине са Схопифи-ом је боља од Вик-а.

Дозволите ми да почнем тако што ћу рећи обе понуде оптимизација за мобилне уређаје. Неке старије теме Вик-а немају, али вероватно их нећете користити.

Вик вам омогућава да узимате плаћања, управљате испоруком, управљате порезима, користите колица за куповину и будете ажурирани путем е-поште. Ова функционалност је више него довољна за многе људе. Ако је то све што вам треба са неколико производа, тада би у сваком случају требало да користите Вик. Много је једноставније.

Ако вам треба више од тога, користите Схопифи. Управљање залихама Схопифи је најбоље у послу – управљање више од 10 производа је обично главобоља на Вик-у али на Схопифи је лако.

Схопифи демо гиф

Схопифи нуди све што Вик ради, али такође има изузетно једноставан за употребу вишеканалну продају, детаљне извештаје, огроман избор апликација и решења за е-трговину на нивоу предузећа. Најбоља ствар у Схопифију је безброј малих аспеката за које не бисте мислили да требају, али их јесте. Што више користите Схопифи, више ћете их пронаћи и користити.

Корисничка подршка и база знања

Искрено је тешко хранити се више о обе базе знања платформе. Они су тачно оно што бисте желели од базе знања. Ако постоји нешто за чим сте знатижељни, велике су шансе обојица ће имати одговор.

подршка муштеријамаОба тима за корисничку подршку су изузетно брзи такође. Ивица ипак иде Схопифију овде. Ако користите Схопифи и обратите се тиму за корисничку подршку и утврдите да сте имали задовољавајуће искуство са тим агентом за корисничку подршку, можете им директно послати е-пошту након тога.

У вишим слојевима цена, добијате и свог наменског агента са којим можете да се упознате и узгајате. Поврх тога, Схопифи вам даје бесплатни читач кредитних картица тако да можете да купујете лично и користите Схопифи као свој ПОС систем.

Други фантастични аспект Схопифи и Вик-а су њихове заједнице. Тражење нечега на њиховим форумима готово увек враћа тему дискусије која већ говори о тој теми. Ако га не можете наћи, увек можете нешто питати тамо.

СЕО – што је боље?

Вик и Скуареспаце нису најбоља решења када је у питању СЕО али они и даље раде добро. Најбоља опција за то је ВордПресс. Међутим, обе нуде СЕО карактеристике и могућности које заиста разликују.

сео вецторЊихове СЕО карактеристике укључују аутоматски генерисане ситемапове, као и прилагодљиве наслове страница и мета описе. Обе опције омогућавају употребу различитих СЕО алата. Ако планирате да блогирате и оптимизујете СЕО, било који од њих ће успети за вас.

На крају дана, већина система за прављење веб локација и система за управљање садржајем омогућава СЕО прилагодљивост. Схопифи омогућава мало више слободе у структурирању ваше веб странице.

Главно питање код СЕО на овим платформама је да подлежете било каквим одлукама које донесу у вези с многим техничким аспектима СЕО-а. То не значи да ваша веб локација не може да се рангира са овим платформама.

Блогање – естетика или једноставност?

Обе ове опције долазе са уграђеним писањем блогова функционалност. Лагана нога према горе иде Схопифију јер нуди напредне могућности објављивања попут заказаних постова.

Много функционалности блогања уграђених на Схопифи је добро, али стварна естетика ће имати пуно везе са темом коју користите.

Значајке Вик блогања су једноставне, али једноставне. Опције за блогање у поређењу са остатком Вика су изненађујуће танке, али још увек је могуће креирати блог лепог изгледа.

Упоређивање цена са Вик-ом и Схопифи-ом

За сваки план е-трговине који вам Вик нуди имате могућност прихватања плаћања на мрежи без провизија. Такође добијате неограничену пропусност, бесплатан домен у трајању од једне године, без огласа, Гоогле Аналитицс, ваучере за огласе у вредности од 300 УСД, апликацију за повишење веб локације и апликацију за прављење обрасца. Остали трошкови са Вик-ом укључују плаћене апликације.

Функција е-трговине коју добијате по истој цени Схопифи је много већи од функционалности Вика.

Свака разина цијена за Схопифи укључује неограничене производе, подршку 24 сата дневно, могућност продаје на другим каналима продаје, ручно креирање наруџби, кодове попуста, ССЛ цертификат, напуштање наплате кошарице, Схопифи плаћања с анализом преваре, ПОС апликацију, физички хардвер, и робустан избор апликација. Остали трошкови који укључују Схопифи су плаћене апликације, плаћене теме и куповина домена. Схопифи такође укључује ниво прилагођеног предузећа који омогућава већу прилагодљивост масовним продавницама.

Завршавање

Када се своди на доношење одлуке између Схопифи-а и Вик-а које требате открити шта је важно када продајете своје производе.

Да ли само покушавате да продате неколико ствари на прелепој веб локацији пуној садржаја? Вик је можда за тебе.

Покушавате ли покренути царство е-трговине гдје продајете милионе производа? Схопифи ће вероватно бити прави избор за вас.

ФАК

Могу ли да користим Схопифи на Вик-у?

Да, можете да користите апликацију Схопифи на Вик-у. Међутим, у том тренутку бисте плаћали Схопифи и Вик, што нема много смисла.

Која је најбоља платформа за е-трговину?

Због чистих функција е-трговине, Схопифи је најбоља платформа е-трговине. Уз то речено, многе продавнице е-трговине успешно раде на другим платформама.

Како да направим веб локацију за е-трговину?

Први корак би био одабир платформе, попут Схопифи. Схопифи олакшава постављање продавнице са туторијалама.

Да ли Схопифи гради вашу веб локацију?

Не, мораћете да направите веб локацију или да платите програмеру да направи вашу веб локацију. Схопифи има мрежу дизајнера које можете унајмити за израду веб странице уз плаћање.

Можда ће ти се свидети и:

  • Најбољи веб хостинг
  • Најбоље платформе за е-трговину

Референце и сликовни кредити:

  • Веб-Логицс.цом

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector