8 надахнутих дизајна таблица за цене

Анил Пармар је суоснивач Глоривебс-а који има за циљ да помогне клијентима да одговоре на услуге дизајнирања веб страница, развој веба, дигитални маркетинг и још много тога. Теме & Дизајни које правимо имају заједнички циљ # 1: Нека буду што једноставнији техничким и нетехнолошким штреберима. Пронађите га на Твиттеру @ абпармар99 & поздрави!


Дизајн ваших таблица са ценама један је од главних фактора који вам могу одредити стопу конверзије … превише је сложен, људи ће се збунити … превише опција, људи ће патити од парализе избора итд. Да бисте помогли у одлучивању којим стилом ићи јер, набројао сам 8 дизајна испод који раде сасвим добро.

Вуфоо

Ако тражите шарени дизајн таблице са цијенама како бисте смирисали своју веб страницу, Вуфоо је најбољи избор. То је снага творца таблице са ценама коју углавном користе велике мултинационалне организације, пре свега због свог једноставног интерфејса и могућности цена. Пружа укупно 4 опције одређивања цена, док остале веб локације нуде само 2 или можда три избора.

Постоји опција за цене која је у потпуности за оне који се пријаве, али недостаје јој много корисних функција које Вуфоо нуди купцима.

ФресхДеск

Ако постоји један бренд који зна како да задржи своју публику, то је Фресхдеск. Они послују као економски провајдери већ дуже време, што их чини прилично банкабилним и веродостојним.

Имају пет опција за цене које се крећу од скупих планова – Све таблице цена узвикују креативност. Стубови су распоређени према табели густине флоре. Шума је највиша, а клица најнижа.

Квадратни простор

Нитко није бољи у визуелном представљању од Скуареспаце-а. Економичан је (међутим, додатни шаблони у боји коштају више), долази са 2 опције цене и има мноштво боја. Примарна позадина коју добијате за сваки сто, без обзира на план, је црна и бела.

Иако ово може звучати једноставно, изгледа апсолутно невероватно јер су креативци на изузетан начин играли са контрастом. Такође је отворена за прилагођавање, а помоћу боја можете истакнути важне аспекте ваше табеле што је сигуран начин да привучете пажњу и на крају профитирате.

Реадимаг

Вероватно најједноставнија веб локација на овој листи, а такође и једина која има опцију „Испробајте пре куповине“, што је одличан став за опстанак на овом тржишту. Једини недостатак са којим се суочавају аутори креације је да се корисници само задржавају за бесплатну претплату, а затим се скидају.

Међутим, атрактивни планови и једноставни столови сакупили су веома лојалну базу обожавалаца која је експоненцијално порасла у последњих неколико година.

Веб локација се такође не сматра варљивом, за разлику од осталих бесплатних пробних веб локација за које су потребни подаци о вашој кредитној картици да би се придружили за бесплатно пробно раздобље.

МаилЦхимп

МаилЦхимп мора бити један од најважнијих, ако не и најиновативнијих веб локација за таблицама цена. То је уједно и једно од најособнијих веб сајтова јер се његов УСП поиграва са корисниковим емоцијама и осећајима. То постиже употребом ласкавих имена, а такође користи и животиње да представе своје планове. Животиње расту веће величине како расте и цена. Најефтинији план представља јагњетина, следи коњ, а најскупљи план слон. Једина мана ове веб странице је да се цене не спомињу на страници програма.

Плассо

Као што само име каже, он распоређује таблице у кутије у празном простору. Одмах када посетите локацију, видећете две кутије, од којих свака представља другачији план. Веб страница је направљена у чистом и непрљаном дизајну. Плассо има за циљ да поједностави сваку интелигентну аутоматизацију процеса.

Ово је стратешки, јер је одличан начин привлачења пажње, а такође је сигуран начин привлачења купаца, јер њихов најскупљи план вреди свих превара и вредан је сваког пенија.

Пулс

Нуди једноставне и информативне цене које такође укључују укупну листу њихових услуга и детаља, ова веб локација такође спада у категорију јединствености. Јединствен је по томе што су таблице са ценама састављене на модеран начин. Представљене информације су сажете и релевантне. Позадина му такође даје заиста 2017. изглед.

Квадрат

Назив компаније је цена коју добијате. Квадратна је и равна. Цена коју видите је оно што плаћате, без скривених трошкова, међутим, постоји само једна опција за бирање.

Изглед је распоређен на начин да нема више ступаца, што може бити мало збуњујуће за купце. Овдје су информације изложене у 2 једноставна дизајнерска елемента.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector