Най-добър уеб хостинг Канада (2020)

Contents

Рецензии и технически сравнения

Разгледахме най-добрите 28 хостинг доставчици за канадци
да ви помогне да спестите време и пари.


Проверихме десетки доставчици на хостове и използвахме данни на стойност над десетилетие, за да съставим най-актуалната класация на най-добрите уеб хостове в Канада. (Кликнете, за да видите класирането.)

От лятото на 2016 г. купихме и тествахме всяка топ хостинг компания в Канада.

… Включително много имена на домакинства като GoDaddy, Bluehost и HostGator.

В това ръководство разглеждаме множество фактори, които ще ви помогнат да вземете решение за информиране на данни, за да намерите най-добрата хостинг компания за вашия уебсайт.

Прекарахме десетилетия в работа онлайн и бяхме изгорени повече от няколко пъти, като избрахме лош доставчик на хостинг услуги. След много изпитания, грешки и скръб, ние окончателно намерихме най-добрите цялостни уеб хостинг услуги в Канада.

Кои сме ние

Преди да влезем в техническата повреда на различни доставчици на хостинг услуги, ще представя екипа зад това ръководство. Ние сме група от трима души и имаме агенция за дигитален маркетинг, наречена Castle Media. ��

Аз съм Гари, автор на ръководството и човекът, който публикува повечето хостинг отзиви на този сайт. Бях уеб дизайнер, доколкото си спомням, преди Facebook и дори MySpace.

Аз бях домакин стотици на уебсайтове в Канада и Съединените щати и през това време видях много домакини да идват и да си отиват.

Хостинг Отзиви – Нашата проследяване & Изследователски процес

изображение на нашето проследяване на живо чрез pingdomВземането на информирани решения изисква получаване на точни данни и единственият начин да направите това е измерване на резултатите, което е точно това, което направихме през последните няколко години.

Ние проследяваме продължителността на работа, времето за престой и закъсненията на всички наши сайтове. Ако погледнете графиката вдясно, можете да видите, че сме добавили нашите 10 хоста. Ние използваме усъвършенстван софтуер за проследяване, който издава всеки сайт 50 пъти на ден от множество места. Ние сме уведомени незабавно за прекъсвания или прекъсвания в услугата.

Ние добавихме само нашите най-препоръчани услуги и скрихме URL адресите, тъй като те са активни уебсайтове на клиенти, но бърз поглед към данните ще ви помогне да видите кои от тях са минали през миналото и за колко време.

Можете да видите проследяването на живо тук. Прочетете повече за нашия 4-стъпален процес на изследване тук.

Как да използвате това ръководство

Искахме да предоставим много ценна информация, като същевременно запазваме нещата лесни за разбиране, поради което подредихме нашите най-добри домакини в числов ред.

Това е стандартна система за класиране с нашата препоръка номер едно в горната част, последвана от номер две и т.н. За да избегнем ненужната информация, ние сме включи само нашите четири избора. Сред тях са три, които направиха нашето съкращение за осигуряване на най-високо качество и едно, което е популярно, но липсва в няколко ключови области.

Преди да скочим в него, ако имате някакви въпроси, не се срамувайте и натиснете този бутон. ��

Най-добрите уеб хостинг услуги през 2020 г.

Тук са топ 4 ревюта за уеб хостинг на Канада по цена, обслужване на клиентите, бързина и продължителност.

1. HostPapa – Най-добър канадски домакин + отстъпка

HostPapa предлага хостинг Канада Читатели 67% отстъпка + Безплатна регистрация на домейни

лого на hostpapa

Цена – $ 2,95 на месец (редовно $ 13,99 / месец)
Средна продължителност на 99,95%
Средно време на натоварване на 475ms

HostPapa несъмнено е любимият ни уеб хост – и това не е само защото те са канадска компания.

Ние го използваме за почти всеки един от нашите сайтове, а повечето от нашите нови клиентски сайтове също го използват. Освен факта, че не е разочароващ в нито един от нашите критерии и е превъзходен в по-голямата си част, HostPapa е логистично най-добрият избор на Канада.

Вашият уебсайт ще се зареди малко по-бързо, отколкото бихте използвали други популярни уеб хостове, защото сървърите на HostPapa са разположени в цяла Канада. Седалището им е също в Канада (в Бърлингтън, Онтарио).

От HostPapa обича Канада колкото и ние, те предлагат огромни отстъпки за всички наши читатели.

 Използвайте тази връзка стрелка, сочеща към връзката за отстъпка hostpapa за читатели на hostingcanada.org да заявите вашата отстъпка от нови хостинг пакети.

Това е почти половината от цената на техните редовни хостинг пакети и безплатни ъпгрейди, които иначе са малко скъпи. Отстъпката, която предлагат, прави премия избор като HostPapa толкова евтин, колкото някои от най-евтините планове.

HostPapa също беше любезен, за да предложи на нашите читатели всичко основни функции безплатно, включително тяхната 30-дневна гаранция, безплатен създател на уебсайтове, безплатна SSL сигурност, безплатно обучение 1 на 1 и безплатна регистрация на домейн – общо 50 долара стойност. За да получите безплатния домейн (+ други екстри), регистрирайте се сега с тази връзка.

HostPapa също се отличава, когато става дума за поддръжка на клиенти, която е на разположение 24/7, за да отговори на всеки технически въпрос. Да се ​​свържете с техния екип за поддръжка е като да имате изключително полезен нов служител да изскочи от нищото за вашия уеб сайт чрез чат на живо.

Тъй като има центрове за данни в цяла Канада, скоростта и продължителността на уебсайта са отлични за всички хостинг планове, но високата производителност на уеб хоста не се дължи само на местоположението му. HostPapa управлява SDD на всички сървъри и използва Intel Scalable CPU, което намалява адресите на паметта, с които процесорът трябва да се справи.

HostPapa дори предлага инсталация с едно щракване, което ви позволява да инсталирате WordPress с лекота. Той също има безплатни SSL възможности с Let’s Encrypt.

Ако сте нов в света на онлайн бизнеса и уеб хостинга, HostPapa е удобен за потребителя. Можете бързо да стартирате личен блог или уебсайт – просто следвайте стъпките, изложени в нашия преглед на HostPapa.

2. Хостингер – Най-добрият „достъпен“ домакин

Търсите ли да спестите малко пари, без да правите компромиси? Не търси повече.

hostinger-лого

Започва в $ 0,99 на месец (90% отстъпка)
Средна продължителност на 99,1%
Средно време на натоварване 389Госпожица

Уводна цена на хостингер

Промоционалното ценообразуване е разпространена маркетингова тактика в хостинг индустрията. Хостингер е овладял тази стратегия и тя ви носи точно толкова, колкото им е от полза.

Цената на хостингера ще се колебае между $ 0,99 на месец до 2,15 $ на месец полу редовно. Можете да заключите тази цена за 48 месеца. Това е четири години хостинг за под 70 долара, както и да го преместите.

Може би си мислите, че обслужването им ще бъде бавно и отвратително (поне това беше моето предположение). Тогава опитах Хостингер, като добавих пет различни уебсайтове към основния си план … Ето, и ето, номерата на представянето бяха наравно с – и често много по-добри от други домакини на бюджета (които таксуваха 2-3 пъти).

Това, което ме изненада, е, че Hostinger също има свой собствен Builder на уебсайтове – Zyro. Състои се от няколко кокетни функции като Zyro AI Content Generator и Logo Maker и някои добри стари такива – безплатен SSL сертификат, неограничено SSD съхранение и неограничен трафик.
Новите функции изглеждат наистина освежаващи, позволяват да се съсредоточите върху вашата компания. В нито един момент не довършвате това, което сте настроили. Използвайте творчеството си добре с новата функция на Hostinger, която ви позволява да създавате лога за вашата марка, производител на лого на Zyro.

Хостингърът е сравнително нов потребител и трябва да премине през повече тестове, но първоначално това, което открихме е, че Hostinger доставя.

Това е чудесен вариант, ако искате всички основни функции, които предлагат други хостинг компании. Пълно разкриване: няма да получите всички звънци и свирки с всички планове. Затова прегледайте нуждите си от функции, преди да изберете пакет. Долната линия е, ако искате да спестите много пари, когато става въпрос за хостинг с изпълнение, което осигурява, Хостингерът е чудесен избор.

Дори и с най-ниското ниво все още получавате 30-дневна гаранция за връщане на парите, безплатен домейн и безплатен SSL. За да получите всички безплатни, регистрирайте се чрез този линк.

3. Bluehost – Домакинът за начинаещи

Първи таймер? Започни тук.

лого на bluehost

Започва в $ 2,95 на месец
Средна продължителност на 99,74%
Средно време на натоварване на 1.765ms

Bluehost пакети

Няма да споменаваме Bluehost без да ви дава справедливо предупреждение: те са добри в маркетинга и рекламата, така че след като посетите сайта, ще започнете да виждате рекламите им навсякъде.

Може би сте чували добри неща за Bluehost. Истината е, че много от положителните отзиви на Bluehost, които ще четете онлайн, са спот: той е една от най-добрите уеб хостинг услуги за начинаещи, период.

Защо е толкова добър за начинаещи? Bluehost е най-лесният за използване и настройване, обикновен и прост. Компанията разбира, че хостингът може да бъде объркващ за хората, които тепърва започват, затова го правят възможно най-лесен. Ако просто започвате с блог, Bluehost е чудесен избор.

Другият аспект на Bluehost, който го прави чудесен за начинаещи, е цената. Няма да разбиете банката с Bluehost, което е фантастично за блогърите, които може да отнемат известно време, за да осигурят приходи от уебсайта си.

На всичкото отгоре те имат полезна поддръжка на клиенти, 30-дневна гаранция за връщане на парите и лесен за използване интерфейс. Новаците и начинаещите се радват, Bluehost е тук за вас.

4. HostGator Cloud Hosting – надежден хостинг

Добре утвърдена и надеждна.

HostgatorЗапочва в $ 2.75 на месец
Средна продължителност на 99.4%
Средно време на натоварване на 657ms

Безплатни функции – имейл, SSL, трансфери на сайтове, създаване на сайтове, ежедневно архивиране на сайтове

Уебсайтовете и играчите може да не изглеждат като две неща, които просто вървят заедно, но HostGator го кара да работи от доста време. Това е уеб хост на хиляди онлайн фирми и блогове от всякакъв размер.

HostGator е отлично по отношение на продължителността на работа на ниска цена. Той има полезни агенти за поддръжка на клиенти и е лесно мащабируем, което позволява на вашия сайт да побира всяко ниво на трафик.

Наскоро HostGator пусна и създател на уебсайтове, което превръща създаването на вашия сайт в несъобразен начин за хостинга. Комбинирайте това с добра база от глобални сървъри, а HostGator е добър втори вариант.

Вижте нашето проследяване от дясната страна. Ние следим Gator 24/7, за да проверим скоростта, закъсненията и всички прекъсвания.

5. A2 хостинг – високи скорости

Висока скорост и ниско натоварване.

A2 хостинг

Започва в $ 3,92 на месец
Средна продължителност на 99,1%
Средно време на натоварване на 601ms

A2 хостингът е солиден уеб хост с изключително високо време, отлична скорост (едни от най-добрите в бизнеса), и полезна поддръжка на клиенти.

Основан през 2001 г. от бивш Unix SysAdmin, A2 редовно прави списъка на PCMag „Най-добрата уеб хостинг услуга“ година след година. И ние сме склонни да се съгласим, че заглавието е заслужено както за американските хостинг доставчици, така и за хостинг на уебсайтове в Канада.

Избрахме A2 хостинг като един от най-добрите доставчици за много от хостинг пакетите, прегледани на този сайт, вариращи от основни споделени месечни планове, чак до специални пакети за услуги. с центрове за данни в Мичиган, A2 хостингът се представя изключително добре за малкия бизнес в Канада.

Какъв тип фирми могат да използват тези уеб хостове?

Всяка от изброените хостинг компании може да се справи с интензивен трафик. Ако вашият сайт получава до около 500 000 гледания на месец, ще се оправи.

Имайте предвид, че всеки уеб хост предлага мащабируеми планове за услуги и можете да увеличите мащаба си при необходимост. Най-добрите уеб хостове в Канада използват най-добрите WordPress хостинг планове, за да спестят разходите на клиентите и да осигурят обслужване на най-високо ниво.

Критерии за преглед на уеб хостинг в Канада – как избираме

Надеждност (време и време на престой)

wordpresshosting КанадаВремето за престой и престоя на уебсайта определят колко надежден е хостът. Това са някои от най-важните неща, които трябва да вземете предвид за всеки бизнес, тъй като престоят може да бъде основен проблем. Изглежда непрофесионално и може да бъде много пагубно, що се отнася до вашата марка.

Когато търсите отзиви за уеб хостинг в Канада, не забравяйте да обмисляте само услуги с много малко време на престой, а в онези редки случаи, когато те намаляват, обикновено е така, за да могат да поправят нещо.

Това означава, че получавате предварително известие и качествен домакин също ще се опита да има такъв престой в най-удобното време на деня.

скорост

сравнена скорост на зареждане на хостове

Скоростта на сайта е друг фактор, важен за вашия професионализъм, както и за оптимизирането на вашата търсачка (SEO). Свикнали сме с възможно най-бързи скорости на зареждане и повечето хора няма да чакат повече от няколко секунди.

Нашите показатели от предишното десетилетие ни дадоха много данни за сравнение средни времена на зареждане във всички най-големи градове в Канада, включително Торонто, Монреал и Ванкувър. След това проверихме тези резултати до средната скорост на САЩ. Най- най-добрите записани времена на натоварване, които открихме бяха само 226ms, като има предвид, че най-бавните бяха над 2850 ms.

Поддръжка на клиенти

Поддръжката на клиенти понякога се пренебрегва с цялото внимание, което се обръща на функциите, които уеб хостовете предлагат, но това е важно нещо, което трябва да се има предвид, тъй като може да има огромна разлика, що се отнася до качеството на поддръжката на клиентите. Когато се опитвате да намерите най-добрия уеб хост, ще трябва да помислите сериозно за поддръжката на клиенти като част от вашата оценка.

Един може да отговори на вашите въпроси за по-малко от минута, а други може да ви накарат да чакате ден или повече.

За щастие трима уеб хости, препоръчваме всички да предоставят бърза поддръжка и има представители, които са толкова учтиви, че биха могли да бъдат от Канада.

Нашият топ избор дори има някои награди за обслужване на клиенти на своето име. Уау! 

Успяхме да оценим поддръжката на клиентите без никакви тестове, тъй като от години използваме тези хостове. Ето знаците за поддръжка на клиенти с най-високо ниво:

  • Поддръжка на разположение 24/7
  • Услуга за чат на живо
  • Агенти, които са носители на вашия език, приятелски настроени и могат да решават технически проблеми
  • Бързо време за реакция без остарели билетни системи

За щастие, ние имаме действителни кадри на клиентите на някои от водещите хостинг компании. Гледайте и вижте …

Най-добър уеб хост или НАЙ-ДОБРИЯ хостинг?

Що се отнася до уеб хостовете, никога не излизайте с най-евтината опция.

Определено получавате това, което плащате с уеб хостинг.

Има много видове измами в уеб хостинг индустрията, тъй като компаниите предлагат ниски цени, за да привлекат клиенти, които не знаят по-добре.

Тези хостове често правят милиони, докато използват много нискокачествени сървъри, което ги прави уязвими към нарушения на сигурността. Би било лесно да се каже това и след това да се продължи, без да се споменава кой да избягва. Но ще ви кажем двама от най-лошите нарушители:

тънък продавач, продаващ хостинг

GoDaddy – Не позволявайте на маркетинга да ви заблуди. GoDaddy има нискокачествено обслужване но няма нищо против да ви таксува премия за добавки това ще бъде безплатно с други домакини. Често рекламирани като най-добрия уеб-домакин в Канада, можем също така да ги наречем ScamDaddy.

Мрежови решения – Лошото обслужване и нискокачествените сървъри се комбинират, за да направят Network Solutions ужасен избор. Независимо от какъвто и да е преглед на уеб хостинг в Канада, вие четете, Network Solutions е лош избор.

Ако отидете с a евтин уеб хост, може да спестите пари първоначално, но ще имате или много по-малко функции, или ще трябва да закупите всички видове подобрения и така или иначе да плащате повече. 

Когато решите да преминете към по-добър доставчик, това ще е проблем и ще ви се иска да сте тръгнали с качествен доставчик от самото начало.

 

Отзиви на канадски уеб хостинг – неща, които трябва да се избягват

Знам, че свеждането на бизнес разходите до минимум е важно, но спестяването на няколко долара при уеб хостинг не си струва проблемите, с които ще се сблъскате по-късно.

Ето значителните проблеми, които ще имате с нискотарифния уеб хост:

  1. Потенциални нарушения на сигурността – Един самопровъзгласен „безплатен“ уеб хост, наречен 000Webhost, изтече 13 милиона потребителски имена и пароли.
  2. Всичко струва допълнително – Типичният хост на отстъпки може да таксува 80 долара за SSL, 30 долара за регистрация на вашия домейн и 30 долара за основна защита на поверителността, която излиза на 140 долара годишно.
  3. Лошо IP съседство – Това прави вашия SEO по-труден.

Коя е най-популярната уеб хостинг услуга?

Може да е трудно да прецените различните домакини поради всички различни опции и цени. Някои струват само $ 1 или $ 2 на месец, а има дори и някои безплатни уеб хостове на разположение. Както споменахме, не искате да излизате твърде евтино в уеб хостинга си, но е загуба да получите мощен хостинг пакет, който не ви трябва.

Съветваме да го правите лесно за стартиране и надстройване при необходимост. Най-популярната уеб хостинг услуга е далеч споделен хостинг, тема, която ще разгледаме по-долу. Нека разгледаме накратко нашите отзиви по-долу.

Топ хостинг типове за канадски фирми

Повечето хостинг планове попадат в една от петте категории, които са споделен хостинг, виртуален частен сървър (VPS), облачен хостинг, посветен хостинг и дистрибутор. Нека разгледаме подробно всеки вид хостинг план.

Какво е споделен хостинг?

споделен хостингСподеленият хостинг несъмнено е най-евтиният вариант и с този тип хостинг по същество наемате пространство, което споделяте с други сайтове. Цената за получаване на такъв евтин хостинг е, че това е най-малко мощната хостинг опция.

Споделеният хостинг работи, тъй като повечето сайтове получават малки количества трафик, което означава, че могат да споделят сървърни ресурси, без да се сблъскват с проблеми с производителността. Настройката е проста, когато получите споделен хостинг план.

Какво е VPS хостинг?

vps хостингСледващата стъпка от споделения хостинг е VPS, която струва малко повече, но също така има и повече мощност. Въпреки че не е необходимо да плащате за вашия собствен сървър, a VPS хост функционира подобно на една и вие имате пълен контрол над нея. Това прави процеса на настройка и управление по-ангажиран.

Какво е облачен хостинг?

облачен хостинг

Един от вариантите, който през последните години набира все по-голяма популярност, е облачен хостинг. Той има някои прилики с VPS, но ключовата разлика е, че сървърът се разпределя на голям брой компютри, вместо да има специален физически адрес.

За потребителя това означава, че времето за зареждане е много бързо и това е лесно за мащабиране. Ако имате нужда от повече скорост или дисково пространство, можете незабавно да надстроите чрез вашата хостинг компания. Като цяло това е отличен вариант за бизнес сайтове.

Какво е посветен хостинг?

посветен хостингАко искате най-доброто от най-добрите, тогава посветен хостинг е пътят. Както подсказва името, получавате цял сървър, за да се обадите на свой собствен, и единствената му работа е поддържането на вашия сайт да работи безпроблемно.

Това е най-мощният вариант, но също така може да бъде трудно да настроите и управлявате, а също така ще ви струва най-много.

Как работи хостинг на базата на риселъри

Хостингът на базата на риселъри е малко от издънки вместо съвсем различен тип уеб хостинг. Как работи една страна контролира сървъра, а друга страна продава хостинг, сякаш притежава сървъра.

Той е съвместим с всеки от видовете хостинг, споменати по-горе. Например, можете да изберете дистрибутор, който предлага специален сървър или облачен хостинг.

Обичайни са риселърите, които купуват на едро и получават много сървъри с голям капацитет. След това те предоставят части на отделни сайтове. Ако планирате да използвате тази опция, ще ви трябва много технически познания.

Какво определя скоростта на хостинг? (Бърз хостинг)

Най-бързият уеб хост е този, който използва специализиран IP или супер център за данни с висока латентност. Когато търсите отзиви за канадските уеб хостове, важно е да запомните това просто правило.

Важно е да разберете, че центровете за данни са като сърцето на хостинг решение, колкото по-бързо сърцето може да изпомпва кръв (в този случай честотна лента), толкова по-бързо сайтът ви отива.

Извинявай за графичната аналогия.

Сравнение на уеб хостинг – Кой CMS трябва да използвате?

Вашата система за управление на съдържанието (CMS) е това, което използвате, за да обработвате цялото съдържание на вашия сайт, включително да правите промени в публикуваното съдържание и да качвате ново съдържание. Всяка CMS има собствен интерфейс, като някои CMS работят с конкретни хостинг опции или са идеални за конкретни типове уеб сайтове.

WordPress

ползи-на-WordPress хостинг

Ако знаехте само за един CMS, вероятно беше WordPress, тъй като това е лесно най-популярният избор Въпреки че се появи още през 2003 г., през последните няколко години той бързо нараства популярността си и сега е CMS на избор за блогове и сайтове за малък бизнес. Повечето отзиви за хостинг на уебсайтове, които ще прочетете, ще включват WP.

WordPress има много предимства, като може би най-значителното е неговият набор от опции и инструменти за персонализиране. Много е сигурно, инсталацията е лек и е лесно да намерите поддръжка, когато имате нужда от това. Ако за първи път създавате сайт, силно препоръчвам да изберете WordPress, когато търсите най-добрия уеб хост.

Има малко период на обучение, но това е вярно за всеки CMS, а популярността на WordPress означава, че е разумно да знаете как да го използвате.

PHP

PHP логоPHP съществува от доста време и първоначално се отнасяше за личната начална страница. Той използва скриптов от страна на сървъра и много популярни CMS, включително WordPress, Drupal и Joomla, използват този PHP скрипт.

Въпреки че не е нужно да разбирате PHP, за да настроите сайт в избрания от вас CMS, ще ви е необходим разработчик на PHP, ако имате някои много конкретни приложения, които искате да използвате вашия сайт.

Сайтове, базирани на Java

ЯваМоже да знаете Java като това нещо, което трябва да актуализирате от време на време. Основната му функция са уеб приложенията и ако сте на сайт с впечатляваща графика, можете да се обзаложите, че използва Java. Java е била много по-популярна в по-малките сайтове.

Въпреки че популярността му е намаляла малко, тя все още е в някои основни сайтове за електронна търговия, включително Amazon и eBay. Ако искате най-високия клас визуализации и функции на вашия сайт, тогава Java е само билетът.

Joomla

JoomlaЩо се отнася до опциите за CMS, Joomla вероятно е вторият по големина зад WordPress, въпреки че все още има голяма пропаст между тях. Една от причините Joomla да не е толкова популярна е, че не е особено удобна за използване. Освен ако не обичате Joomla, бих посъветвал да отидете с WordPress, което също казвам на всички наши клиенти. Ще ставате и работите по-бързо и мисля, че това е и по-добър избор от SEO гледна точка.

Избор между хостове, базирани на Windows или хостове, базирани на Linux

windows vs linux хост-мин

Може да си спомните раздел за специализирани сървъри в нашия преглед на хостинга. Дано да постъпиш така, както не беше толкова отдавна. Е, всеки сървър се нуждае от операционна система (ОС), а двете опции тук са хостове, базирани на Windows или хостове, базирани на Linux.

Ето какво ги прави уникални. Най-добрите уеб хостове там най-общо избират да използват базирани на Windows сървъри. За доброта на cPanel, вижте това сравнение на Plesk срещу cPanel.

Windows

Windows е операционна система на Microsoft от десетилетия и ако използвате хост, базиран на Windows, това означава, че можете да използвате бази данни и приложения на Windows, заедно с ASP.Net и други сложни скриптове. PHP и MySQL също са опции. Обикновено ще плащате малко повече за хостовете, базирани на Windows, отколкото за тези, базирани на Linux, и въпреки че сривовете не се случват често с нито един от тях, когато изберете Windows, те са склонни да се появяват малко повече.

Linux

LinuxMicrosoft може да е гигант в компютърната индустрия, но Linux е това, което повечето сървъри използват, защото това е отрасловият стандарт. Можете да стартирате почти всяко приложение на Linux, сървърите са супер надеждни и е добре да се справите с повечето съвременни скриптове за програмиране. Може да видите термина „LAMP“, когато изследвате хостове, базирани на Linux, и това означава Linux, Apache, MySQL и PHP.

Как работи “Неограничен” хостинг?

Обичайно е да виждате доставчици, предлагащи неограничени планове, като думата „неограничен“ вероятно се отнася до хранилище, честотна лента или имейл. Не забравяйте да проверите финия шрифт върху тях, тъй като тази оферта може да бъде малко измамна.

Това, което обикновено означава, е, че доставчикът не е задал ограничения за ресурси и тази неограничена оферта се отнася за разумни ситуации. Той не е предназначен, ако получавате милион преглеждания на страница на месец. Офертата е основно начин за привличане на клиенти. Просто проверете скоростта и не бъдете привлечени от реклама. Неограничената честотна лента не означава много, ако трябва да се справяте с бавни скорости. В тези канадски отзиви за уеб хостинг сме пропуснали всички хостове, които твърдят, че предлагат неограничен хостинг.

Превръщането му – Намиране на най-добрите уеб в Канада

Това е много информация за обработка. Най-добрият начин да използвате това ръководство е да го посочите, докато оценявате уеб хостове, като имате предвид вашите специфични нужди. Най-важното е, че не пазарувайте изцяло въз основа на цените. Качеството винаги е най-важно, особено с нещо толкова важно като вашия уебсайт.

Това го прави за нашите прегледи. Ако имате въпроси, просто оставете коментар по-долу и аз ще се радвам да отговоря на всичко, което се появи.

Най-добър хостинг на домейни в Канада

Искате уебсайт, нали?

Всички го правят, но ако мисълта да се опитате да разберете как да извадите един от главата си и в интернет, за да го видят другите, ви изпраща на земята в трепереща позиция на плода, вземете сърце. Тук сме, за да помогнем.

Неща като хостинг на домейни, регистратори, записи на имена и хостинг пакети не са толкова сложни, колкото може би си мислите, дори и да имате живо въображение. Запази спокойствие. Продължавай да четеш.

домейни

Дори и най-разбраните сред нас вероятно осъзнават, че всичко започва с домейн. Преди всичко друго, ако искате уебсайт, имате нужда от такъв. Пример за домейн би бил BestWidgets.com (написано напълно като http: // www. bestwidgets. com). Няма значение дали пишете или пишете с главни или малки букви.

какво е домейн

Между другото, бърза проверка разкри, че този домейн в момента се продава, така че … ако продавате джунджурии и те са най-добрите, може да искате да получите офертата си в.

Обратно към идеята за домейн. След като регистрирате домейн (следете се, ще поговорим за този процес след минута) и под ваш контрол можете да добавите толкова страници и поддомейни, колкото искате. Искате ли да блог за джунджурии? Създайте поддомейн в  блог. bestwidgets. COM.

Готови да восък рапсодично за себе си и вашата любов към джаджи? Добавете страница като www. bestwidgets. COM / около.

Основната идея е, че осигуряването на домейн създава основата на целия уебсайт, който предстои.

За да научите повече за това, прочетете нашето ръководство за най-добрите регистратори на домейни.

Регистратори на домейни и регистрация

С риск да направите очите си остъклени, трябва да разберете как се продават и отчитат домейни. Не се безпокойте Няма да има тест. Точно както когато родителите ви са ви карали да ядете моркови, това е за ваше добро. ����

TLD статистически регистрации за тип TLD

Регистърът е организация, определена да поддържа списък или регистър на тези, които притежават Домейн от най-високо ниво (TLD) като .com, .net и .org. Очевидно е, че с повече от 644 милиона активни уебсайта онлайн, е необходимо повече от случайна бележка, изписана на гърба на плика, за да се поддържа всичко правилно.

Първоначално имаше само шепа официални регистри, които следиха всичко, но по пътя няколко предприемчиви предприемачи разбраха, че могат да сключат договор с тези регистри за продажба на домейни, превръщайки го в онова, което днес е процъфтяваща индустрия. Долната линия е, че регистраторите продават домейни, а регистрите ги следят.

Популярните регистратори включват GoDaddy, NameCheap и много други. Имайте предвид обаче, че повечето добри хостинг компании (като тези, които препоръчахме) ще ви предостави безплатен домейн когато се регистрирате за нов хостинг план.

Безплатен домейн е чудесен начин да спестите няколко долара в началото на пътуването си за изграждане на уебсайт и едно от ключовите неща, които включихме в нашите канадски отзиви за уеб хостинг.

Какво е запис на име на домейн?

Друг термин, на който може да се натъкнете, е запис на име на домейн. Това е справка за начина, по който работи интернет. Току що закупеният домейн всъщност не е как интернет сървърите намират и показват вашия уебсайт.

Вместо това те приемат заявка на потребителя и съпоставят домейна с поредица от числа в регистъра, наречена an IP адрес, и изпратете над свързаните файлове – което просто се случва за вашия уебсайт.

Уеб хостинг, обяснен за начинаещи

Сега стигаме до добрите неща и причината, че всички сме тук на първо място, уеб хостинг. След като имате домейн и сте готови да изградите уебсайт, как всъщност да го получите онлайн, за да могат сървърите да намерят и покажат?

Добър въпрос. Имате нужда от уеб хост.

как работи уеб хостингът

Тъй като не можете просто да хвърлите файловете на уебсайта си върху кухненската маса и да очаквате, че магически ще попаднат в интернет, друга индустрия се разрасна да продава място за съхранение в интернет.

Някои от тези компании, за които вероятно сте чували благодарение на нелепото ниво на реклама – някой прави сериозни пари в тази игра – но ние се отклоняваме. Говорим за имена като GoDaddy, HostGator и Bluehost.

И така, имате три възможности за избор на уеб хост:

  1. Посетете Namecheap.com, купете домейн и се надявайте да настроите сървърите на имената да сочат правилно към вашия уеб хост, ИЛИ …
  2. Настройте акаунт в SiteGround, получете безплатен домейн в процеса и ги оставете да свършат усилената работа по същество за същата цена.
  3. Или използвайте един от препоръчаните най-добрите създатели на уебсайтове, като Wix и Squarespace. Тези момчета се грижат за цялата регистрация и хостинг за вас.

Хостинг на уебсайтове Канада Отзиви – Избягвайте тези грешки

Има много начини да се прецени процеса на избор на добър уеб хост, но тук са четирите най-често срещани.
Хей, не се обвинявайте. Те не учат тези неща в училище. Или може би го правят, но вие сте хъркали в задния ред.

# 1. Отидете с абсолютния най-евтин домакин, който можете да намерите

плюсове и минуси на безплатен уеб хостинг

Ние няма да сме лошите, за да ви кажем, че евтиното винаги е лошо, но по времето, когато сте живели определен брой години на тази планета, вероятно трябва сами да осъзнаете, че компромисът за това, най-ниската цена често е скачан продукт, лошо обслужване, ограничени функции и специализиран подход „не ни пука“ към обслужването на клиентите.

Когато става въпрос за уеб хостове, които се хранят отдолу (някои от които са буквално безплатни), можете да добавите още един елемент към литанията на отвращението. Те ще upsell ви харесва луд.

Вярно е, че получавате технически място за съхранение безплатно, но ще получите малко друго, освен ако не заплатите допълнително.

Нуждаете се от повече пространство или честотна лента? Трябва да надстроите.

Искате архивиране и контролен панел? Трябва да надстроите.

Не знаете какво правите и трябва да говорите с някого? Това струва допълнително за техническа поддръжка.

Имате идея. Основният момент е, че безплатният пакет, който получавате, е почти нефункционален. За функция трябва да платите повече. Понякога много повече.

Хубаво, че четете нашите отзиви за уеб хостинг ��

# 2. Избор на всяка платформа освен WordPress

cms диаграма на разпространение

Най- WordPress система за управление на съдържанието (CMS) захранва повече от 33 процента от всички уебсайтове. Това само по себе си трябва да е достатъчно, за да се люлее на вашето решение.

Изводът е, че няма значение какъв уебсайт искате да изградите – електронна търговия, блогове, онлайн вестници – WordPress е най-лесният за използване и идва с вградена процъфтяваща общност от разработчици и ментори.

Преди появата на CMS платформи като WordPress (други популярни от тях са Joomla и Drupal), уеб дизайнът беше ограничен до тези, които могат да обвият главата и пръстите си около HTML код.

Изграждането и проектирането на сайт от всякакви вещества не беше нещо, което можете да нокаутирате през дълъг уикенд. Нещата се промениха набързо, когато първата версия се появи през 2003 г., а от там просто стана по-мощна и удобна за използване.

Долния ред. Ако не се счупи, не го поправяйте. Изберете WordPress, особено ако не сте кодер. ��

# 3. Игнориране на финия печат във вашия хостинг пакет

Първият път, когато нов собственик на име на домейн се насочи онлайн, за да избере уеб хост, първото нещо, което той или тя търси, са обичайните заподозрени за сравнение пазаруване – дисково пространство и честотна лента. Оставена неразказана е реалността, която тези ограничения за последно имат значение преди около две десетилетия.

Това е малко преувеличение, но трябва да знаете, че е в ход монументална промяна в природата на уебсайтовете и факторите, които хостовете използват, за да завият в нищо неподозиращи новобранци, не са тези, които наистина имат значение.

съхранение срещу честотна лента

Ето ниското надолу. Докато промяната в дизайна продължава от статични към динамично генерирани страници, има вероятност да се сблъскате с трио лимити, които нямат нищо общо с пространството за съхранение или честотната лента дълго преди да натиснете тези граници на плана си.

Говорим за използването на процесора, използването на RAM и връзките към базата данни. Много уеб хостове, дори някои от добрите, както и всички евтини, имат ограничения за тези фактори, които са подробно описани във финия шрифт под термина „ресурси“.

Нашите съвети. Вижте пространството за съхранение и разпределението на честотната лента, но намерете и помислете какъв вид ограничения за ресурси може да се играе също.

# 4. Плащане за SSL

как работи ssl

Този е кратък и сладък. Ако мислите да платите за защитен гнездо слой (SSL) сертификат – не Законните домакини ще ви го дадат безплатно.

Определено ви е нужен, тъй като Google вече е започнал процеса на понижаване на класациите на търсачките за тези, които нямат, но не е необходимо да плащате, за да го получите. Уверете се, че сте прочели отзиви или подробна информация от вашата хостинг компания, преди да се регистрирате.

��️���� Прочетете това ръководство на френски: Meilleur Hébergement Web.

Прочетете повече за други видове хостинг:

Прочетете нашите Общи условия или нашата Политика за поверителност.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector