8 вдъхновяващи дизайнерски таблици с цени

Anil Parmar е съосновател на Glorywebs, който има за цел да помогне на клиентите с отзивчиви услуги за уеб дизайн, уеб разработка, дигитален маркетинг и други. Теми & дизайните, които изработваме, имат обща цел №1: Поддържайте го възможно най-просто за технически и нетехнологични отрепки. Намерете го в Twitter @ abparmar99 & кажи здрасти!


Дизайнът на вашите таблици за ценообразуване е един от основните фактори, които могат да определят процента на реализация … твърде сложен, хората ще се объркат … твърде много опции, хората ще страдат от парализа на избора и др. за, изброих 8 дизайна по-долу, които работят доста добре imho.

Wufoo

Ако търсите цветни дизайнерски таблици за ценообразуване, за да създадете своя уебсайт, тогава Wufoo е най-добрият избор. Това е мощност на създател на таблица за ценообразуване, която се използва най-вече от големи мултинационални организации, предимно заради лесния за използване интерфейс и опциите за ценообразуване. Той предлага общо 4 варианта за ценообразуване, докато други сайтове предлагат само 2 или може би три възможности за избор.

Има опция за цена, която е напълно за тези, които се регистрират, но няма много полезни функции, които Wufoo предлага на клиентите.

FreshDesk

Ако има една марка, която знае как да държи аудиторията си закачена, това е Freshdesk. Те работят в качеството си на икономически доставчици от много време, което ги прави доста кредитоспособни и надеждни.

Те имат пет опции за ценообразуване, които варират от скъпи планове – Всички ценови таблици крещят креативност. Колоните са подредени по ред на плътността на флората в таблиците. Гората е най-висока, а кълновете са най-ниски.

Squarespace

Никой не е по-добър във визуалното представяне от Squarespace. Икономичен е (обаче допълнителните цветови шаблони струват повече), предлага се с 2 опции за ценообразуване и има множество цветове. Основният фон, който получавате за всяка маса, независимо от плана, е черно-бял.

Въпреки че това може да звучи просто, изглежда абсолютно невероятно, тъй като създателите са играли с контраста по изключителен начин. Освен това е отворен за персонализиране и можете да използвате цветове, за да подчертаете важни аспекти на вашата таблица, което е сигурен начин за привличане на вниманието и в крайна сметка, печалби.

Readymag

Вероятно най-простият уебсайт в този списък, а също и единственият, който има опция „Опитайте преди да купите“, което е страхотно отношение за оцеляване на този пазар. Единственият недостатък, с който се сблъскват създателите е, че потребителите са склонни да се придържат само за безплатния абонамент и след това да се скитат.

Въпреки това, атрактивните планове и прости маси събраха много лоялна фен база, която през последните няколко години нараства експоненциално.

Уебсайтът също не се вижда като измамен, много за разлика от другите безплатни пробни сайтове, които изискват данните на кредитната ви карта да се присъединят към безплатния пробен период.

MailChimp

MailChimp трябва да бъде един от най-много, ако не и най-иновативните уебсайтове за таблици с цени. Това е и един от най-личните уебсайтове там, тъй като USP играе на емоциите и чувствата на потребителя. Тя постига това, като използва ласкателни имена, а също така използва животни, за да представи своите планове. Животните стават все по-големи с увеличаването на цената. Най-евтиният план е представен от агне, последвано от коня, а най-скъпият план е представен от слон. Единственият недостатък на този уебсайт е, че ценообразуването не е посочено на страницата на програмата.

Plasso

Както подсказва името, той подрежда таблиците като кутии в празни дизайни, подобни на пространство. Веднага след като посетите сайта, ще видите две кутии, всяка от които представлява различен план. Уебсайтът е направен в изчистен и безтруден дизайн. Plasso цели да опрости всеки процес на интелигентна автоматизация.

Това е стратегическо, тъй като е отличен начин за привличане на вниманието и също така е сигурен начин за привличане на клиенти, тъй като най-скъпият им план си струва целия шум и си струва всяка една стотинка.

пулс

Предлага лесни и информативни цени, които също включват пълен списък на техните услуги и подробности, този уебсайт също попада в категорията на уникалността. Той е уникален, тъй като таблиците за ценообразуване са съставени по модерен начин. Представената информация е кратка и уместна. Фонът също му придава наистина 2017 вид.

Квадрат

Името на компанията е цената, която получавате. Тя е квадратна и права. Цената, която виждате, е това, което плащате, изобщо няма скрити такси, но има само една възможност да избирате наистина.

Оформлението е подредено по начин, че няма множество колони, което може да бъде малко объркващо за клиентите. Тук информацията е изложена в 2 прости елемента за дизайн.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map