Ulasan Hostinger

Logo Hostinger


Kedudukan keseluruhan

Pelan Termurah
USD $ 0.99 / bln, GBP £ 0.80 / bln

Tergesa-gesa? Inilah ringkasan ringkas kami!

Ringkasnya, kami pasti mengesyorkan Hostinger! Mereka menawarkan hosting berkualiti tinggi dengan sebahagian kecil daripada harga berbanding pesaing mereka. Mereka juga mempunyai rangkaian pelayan global, sokongan hebat, dan proses onboarding terbaik yang pernah kita lihat di sebuah host sejauh ini!

Berikut adalah gambaran ringkas mengenai ciri terbaik mereka:

�� Sangat Berpatutan: Pelan hosting yang paling berpatutan mereka sangat murah, dan sebenarnya dilengkapi dengan kekuatan dan ciri yang mencukupi untuk membolehkan anda menganjurkan blog atau laman web perniagaan anda tanpa masalah, ia cukup mengagumkan!

Support Sokongan Hebat: Itu ada untuk anda 24/7/365, dan ulasan pengguna mengenai sokongan mereka benar-benar baik berbanding dengan yang biasa kita lihat … barang bagus! Oh, dan sokongan mereka adalah pelbagai bahasa (20+ bahasa !!)

Reach Jangkauan global: Mereka mempunyai pusat data di seluruh dunia untuk prestasi maksimum.

Guarantee Jaminan pulangan wang 30 hari: Cukup jelas, sekiranya berlaku ��

Sejujurnya, kami sangat menyukainya, mereka tidak ada masalah!

Penyelidikan Hostinger

Ulasan Hostinger

Perjalanan syarikat itu bermula pada tahun 2004 di Kaunas, Lithuania. Mereka bermula dengan nama Hosting Media. Menjelang 2011, Hosting Media dinamakan semula sebagai Hostinger. Akreditasi ICANN mereka diberikan pada tahun 2014.

Menjelang Januari 2017, Hostinger telah melayani 29 juta pelanggan di 178 negara. Menurut syarikat itu, mereka menerima sekitar 15,000 pendaftaran setiap hari iaitu sekitar 1 pelanggan setiap 5 saat.

Mereka menyediakan pelbagai produk dan perkhidmatan termasuk Web Hosting, Business Hosting, VPS Hosting, dan Pendaftaran Domain. Pelayan mereka terletak di AS, Singapura, United Kingdom, Belanda, Lithuania, Brazil, dan Indonesia.

Harga

Walaupun mereka menawarkan banyak jenis hosting, kami akan memfokuskan pada rancangan hosting web bersama mereka, kerana itulah yang paling diperlukan oleh kebanyakan orang.

Hostinger berkongsi rancangan

Harga di atas adalah dalam USD, tetapi mereka mempunyai struktur harga tempatan bergantung pada negara mana Anda berada. Seperti yang anda lihat, rancangan termurah mereka sangat berpatutan dan disertakan dengan semua yang anda perlukan untuk menghidupkan dan menjalankan laman web. Kemudian jika anda perlu berkembang, anda boleh naik dari sana dan membeli tingkat seterusnya, yang membolehkan jumlah laman web tidak terhad, termasuk domain percuma, lebih banyak sumber pelayan, dan sandaran mingguan.

Semakin tinggi tahap anda, semakin banyak sumber yang anda dapat, jadi semakin banyak kekuatan yang dapat anda gunakan ke laman web anda. Penyelesaian Cloud Hosting mereka pada harga $ 7,45 mengambil kek, dengan 48x sumber yang diperuntukkan, IP khusus, dan dikuasakan oleh infrastruktur Google Cloud! Ini adalah hosting berkuasa tinggi dengan kos yang berpatutan.

Mereka juga menawarkan hosting pelayan Minecraft, sekiranya anda ingin menjadi tuan rumah dunia anda sendiri!

Semua rancangan disertakan dengan LiteSpeed ​​Cache, Percepatan WordPress (LSCWP), Cloudflare Protected Nameservers, Github Integration, 24/7/365 Support, Easy Website Builder, dan tentunya Jaminan Masa Upaya 99.9%.

Dan mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari jika anda tidak gembira dengan alasan apa pun.

Pilihan Sokongan

Hostinger memberi anda pelbagai pilihan untuk sokongan pelanggan. Ini termasuk yang berikut:

 • Asas pengetahuan
 • Tutorial
 • Sembang Langsung

Pangkalan Pengetahuan dan Tutorial mereka mengandungi pelbagai maklumat yang boleh anda gunakan untuk menguruskan produk dan / atau perkhidmatan mereka. Anda juga dapat menggunakannya untuk menyelesaikan masalah sederhana yang mungkin anda hadapi.

Sembang Langsung tersedia 24/7, dan disepadukan dengan baik di seluruh platform mereka, ini adalah pengalaman pengguna yang sangat baik dan respons datang dengan cepat. Perkara yang sangat kami sukai mengenai sokongan mereka adalah yang mereka tawarkan sokongan pelbagai bahasa, dengan lebih daripada 20 bahasa!

Ulasan sistem sokongan pelanggan mereka positif. Sebilangan besar pelanggan sangat berpuas hati dengan perkhidmatan mereka. Mereka cepat menjawab soalan dan mereka dapat menyelesaikan masalah yang kompleks. Kudos ke Hostinger!

Hosting WordPress

Kami memutuskan untuk menambahkan bahagian individu ini mengenai hosting WP ke tinjauan ini, kerana kebanyakan orang hari ini menggunakan WordPress untuk menjalankan laman web mereka. Ketika datang ke hosting WordPress, Hostinger telah menambahkan beberapa fitur tambahan untuk memastikan setiap pemasangan WP berjalan lancar mungkin. Ini termasuk sokongan pelanggan yang mengkhususkan diri dalam WordPress, peningkatan keselamatan melalui perkongsian mereka dengan BitNinja, tentu saja versi PHP terbaru, dan bahkan plugin caching WordPress yang dibuat khas untuk memaksimumkan prestasi.

Bagi pembangun, mereka juga menyertakan integrasi WP – CLI dan GIT.

Pelan Hostinger WP

Selain hosting WordPress, Hostinger juga memiliki pembangun laman web yang mereka lancarkan baru-baru ini. Ia dipanggil Zyro dan bertujuan menjadikan pembinaan laman web menjadi sangat mudah dan ringkas. Apa yang sangat mengagumkan mengenai Zyro ialah pembina laman web dengan ciri AI.

Terdapat AI Writer yang dapat menghasilkan teks untuk laman web baru anda dengan serta-merta. Dan kemudian terdapat Peta Panas AI, yang meramalkan ke mana mata pengunjung anda akan tertarik, sehingga membolehkan anda mengoptimumkan laman web anda untuk penukaran semasa anda membuatnya.

Kami katakan mereka berjaya mencipta platform yang sangat intuitif dan mesra pengguna, dan ada beberapa templat yang indah untuk dipilih juga.

Proses onboarding mereka

Perkara lain yang perlu kita sebutkan adalah proses onboarding mereka, ia sangat lancar dan lancar. Dan cantik juga. Setiap langkah menuju ke tahap berikutnya hingga, sebelum anda mengetahuinya, anda mempunyai laman web langsung yang dipasang dengan WordPress, dan bersedia untuk memuat naik kandungan dan gambar..

Ia sangat mengagumkan! Kami telah menampal beberapa tangkapan skrin di bawah.

Pemilihan temaPemilihan tema

Pilih persediaan domainPilihan nama domain

Persediaan Kuiz - peringkat hostingSuper bijaksana

Kuiz Persediaan - matlamatProses persediaan yang diperibadikan

Persediaan - selesaiAaaaa dan selesai!

Kelebihan

Untuk memanfaatkan semula faedah utama menggunakan Hostinger:

 • Sangat berpatutan
 • Jaminan Pulangan Wang 30 Hari
 • Perkhidmatan Sokongan Pelanggan yang Hebat
 • Pelayan Pantas
 • Waktu Kerja yang Hebat
 • Proses penyediaan yang sangat mudah

Kesimpulannya

Syarikat ini adalah pemain terbaik dalam industri hosting dalam hal kepantasan, sokongan, kebolehpercayaan, dan prestasi … pada dasarnya semua yang anda mahukan dalam penyedia hosting, mereka mempunyai cap persetujuan kami!

RingkasanPeninjau Matthew RogersTarikh Tinjauan 2018-08-22Ringkasan Item HostingerPenilaian Pengarang 51hb1hb1hb1hb1hbNama Produk HostingerPrice
USD 0.99

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map