Ulasan HostGator

HostGator

HostGator yang baik, mereka menghayati berjuta-juta laman web, tetapi adakah mereka benar-benar berbaloi? mari kita cari!


Kedudukan keseluruhan

Pelan Termurah
USD $ 2.75 / bln

HostGator: Ringkasan ringkas untuk orang yang tidak mempunyai masa (hampir semua kita)

HostGator adalah hos web yang anda gunakan jika anda mempunyai anggaran yang sangat ketat. Harga sangat murah (USD 2,75 jika anda mengunci selama beberapa tahun – itu adalah $ 3,70-ish), yang sangat bagus…. tetapi ia datang dengan beberapa kelemahan.

Kelajuan: Anda akan berada di pelayan AS, yang bermaksud hampir setiap laman web yang dihoskan lebih dekat daripada AS akan lebih cepat (jika mereka menggunakan hos yang layak). Selain itu, Google sebenarnya tidak menyukai laman web yang perlahan, jadi ini boleh menjejaskan kedudukan dan penglihatan dalam talian yang berpotensi anda.

Sokongan: Mereka baik-baik saja, dan sebenarnya cukup responsif, tetapi mereka tidak begitu istimewa berbanding dengan host lain.

Terkunci: Anda hanya dapat harga terendah jika anda mengunci selama beberapa tahun, yang tidak sesuai jika anda memutuskan untuk beralih.

1 laman web: Sekiranya anda ingin menjadi tuan rumah lebih daripada 1 laman web (banyak orang suka bereksperimen), anda harus menaik taraf dan membayar lebih banyak (pada ketika itu anda mungkin juga memilih host premium).

Oleh itu, apa yang sebenarnya kami katakan adalah: periksa anggaran anda, dan jika anda dapat menambah AUD $ 1,20 / bln, pergi dengan hos web seperti SiteGround, mereka BANYAK lebih cepat, lebih khusus, mempunyai banyak ciri menarik HostGator tidak Tidak ada, dll. Anda mendapat gambarnya, anda boleh menyemak tinjauan SiteGround kami di sini

Masih berminat dengan HostGator, teruskan membaca di bawah.

Penyelidikan HostGator

Ulasan HostGator

Baiklah, mari kita bahas beberapa spesifik. Kita akan mulakan dengan sejarah syarikat yang cepat (selalu kita lakukan), kemudian bergerak terus ke apa yang kita fikir adalah kebaikan dan keburukan utamanya, dengan beberapa ciri menarik dan keputusan kita di akhir (yang meniru ringkasan kita di awal ).

Mengenai HostGator

HostGator ditubuhkan pada tahun 2002 oleh seorang lelaki bernama Brent Oxley, yang pada masa itu hanya seorang pelajar yang menghadiri kuliah. Setelah tahun pertama perniagaannya, dia memiliki basis pelanggan sederhana dengan jumlah lebih dari 100 pelanggan, tetapi pada tahun berikutnya pangkalan pelanggannya meningkat sepuluh kali ganda. Menjelang tahun 2006, HostGator telah membuka pejabat antarabangsa yang pertama, dan pertumbuhan syarikat ini tidak menunjukkan tanda-tanda untuk melambat.

Sejak pertumbuhan awal syarikat ini melonjak, mereka mengekalkan pertumbuhan yang stabil dan membuka banyak pejabat di seluruh dunia, dan mula bersaing di pasaran web hosting Australia. Mereka kini mempunyai lebih dari 8 juta domain, dan mereka telah menjadikan diri mereka sebagai salah satu hos laman web yang paling didambakan dalam perniagaan ini. Ini sangat mengagumkan dengan cara penimbangan mereka.

Kelebihan & Kekurangan HostGator

Kelebihan:

Murah

Dengan harga USD $ 2.75 / bln, murah pasti adalah perkataan yang tepat. Biasanya ketika harganya rendah, ada sesuatu yang tidak kena, tetapi HostGator berjaya memberikan perkhidmatan yang baik walaupun kosnya rendah.

Begitu banyak rancangan

Tidak kira apa jenis perkhidmatan hosting web yang anda cari, HostGator menawarkannya. Sama ada anda mencari Cloud Hosting, Shared hosting, Reseller Hosting, atau hanya E-Commerce Tools, mereka mendapatkannya.

Nombor Masa Kerja yang Hebat

Syarikat ini mempunyai catatan masa kerja yang sangat stabil dan konsisten, rata-rata antara 99.96% dan 99.97%. Ini melebihi purata waktu operasi industri, yang sangat mengagumkan. Waktu luput sangat penting untuk kejayaan perniagaan anda, kerana waktu henti apa pun boleh menanggung kos yang tinggi.

Keselamatan yang dipertingkatkan

Sekiranya anda membeli salah satu rancangan hosting web yang lebih premium, anda akan mendapat akses ke ciri keselamatan yang disempurnakan oleh HostGator. Ini termasuk sandaran data yang berlaku setiap hari serta penghapusan perisian hasad secara automatik sehingga anda tidak perlu membuang masa berharga anda dengan bimbang tentang masalah ini. Yang dikatakan, jika anda mempunyai $$$ untuk menggunakan rancangan premium, mungkin juga melihat hos yang lebih premium (SiteGround untuk kebanyakan orang, atau sesuatu seperti Kinsta atau Pressidium jika anda mencari yang dikendalikan mewah Host WordPress).

Mesra Pemula

Bagi mereka yang tidak biasa dengan web hosting atau membina laman web pertama mereka, HostGator menyokong anda. Bahagian belakang mereka cukup mesra pengguna, walaupun untuk pemula. Beberapa hos web mempunyai antara muka yang sangat sukar untuk diikuti oleh pengguna, tetapi untungnya, HostGator berusaha untuk memastikan antara muka pengguna mereka semudah mungkin diikuti. Pengguna juga akan mempunyai akses ke halaman FAQ, tutorial dalam talian, dan dokumen maklumat pada setiap langkah.

Keburukan:

Kelajuan Masa Beban Sedikit Rendah

Walaupun rata-rata masa memuat halaman HostGator hanya sedikit di bawah rata-rata masa muat halaman (dengan pelayannya berada di AS), ini masih merugikan orang Australia. Enjin carian mempercepat algoritma pemeringkatan carian organik mereka, dan sebarang kelewatan dalam masa memuat halaman syarikat mempunyai kemungkinan memberi kesan negatif terhadap penjualan mereka. Yang dikatakan, jika anda menggunakan CDN, ini menjadi masalah. Sekiranya anda berada di AS, Kanada, atau lebih jauh seperti Brazil, tentu saja tidak diperlukan CDN.

Ciri-ciri Sejuk Lain

Perkhidmatan Pelanggan 24/7

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, perkhidmatan pelanggan syarikat ini sangat membantu, tetapi satu lagi kelebihan besarnya ialah perkhidmatan pelanggan mereka tersedia sepanjang masa, 24/7. Ini sangat membantu kerana banyak masa, masalah terbesar anda akan berlaku pada waktu yang paling pelik (tengah malam, hujung minggu, dll.).

Jaminan Wang Dikembalikan

Perkara ini selalu berguna. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan mereka, anda boleh mendapatkan bayaran balik sepenuhnya dalam 45 hari pertama menggunakannya.

Penghijrahan Percuma

HostGator dengan senang hati menempatkan semula laman web anda yang ada ke web hosting mereka sendiri, menjimatkan banyak masa dan sumber.

Kesimpulannya

Seperti yang telah disebutkan beberapa kali, jika anda baru bermula dan anggaran sangat ketat, maka mesti mendaftar. Tetapi jika anda dapat menambah $ 1.5 tambahan, kami mengesyorkan anda melihat SiteGround kerana anda pasti akan mendapat keuntungan dari kelajuan tambahan (dan ciri yang disasarkan WordPress jika anda menggunakan WordPress untuk membina laman web anda).

RingkasanPeninjau Matthew RogersTarikh Tinjauan 2018-06-29Ilasan Item HostGatorPenilaian Pengarang 31hb1hb1hbkelabukelabuNama Produk HostGatorPrice
USD 2.75

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map