Hosting Magento Terbaik

Sebagai agensi web dengan BANYAK akaun hosting (kami mempunyai banyak projek sampingan dan ingin bereksperimen), kami mendapat idea yang baik tentang apa yang menentukan host web yang hebat. Ini adalah penyedia hosting Magento terbaik kami.


Syarikat Web HostingPeringkat KeseluruhanHarga / bln.Disk SpaceFeaturesWebsite
tapak tapak29.3 / 10$ 3.95 (Diskaun 67% Sementara)10 GBSokongan hebat, pantas, epik, + jaminan wang dikembalikan 30 hari! = Menang!
tuan rumah8.7 / 10$ 2.78Tanpa hadRuang Disk + Murah Tanpa Had!
A2HostingLogo8.5 / 10$ 3.92 (turun dari $ 7.99)Tanpa hadRuang Cakera Tanpa Had!
dalam gerakan8.3 / 10$ 4.19 (diskaun 40%)Tanpa hadBerpengalaman, boleh dipercayai, sedikit lebih mahal.
Dreamhost8/10$ 7.95Tanpa hadPersembahan hebat & sokongan

Ulasan Magento Hosting 2020 Terbaik

1. SiteGround

Logo SiteGround

Laman web: www.siteground.com
Harga: $ 3.95
Ruang cakera: 10 GB

Kami berpendapat hosting Magento terbaik adalah Siteground, kerana beberapa sebab. Mari kita mulakan dengan rancangan hosting, mereka mempunyai 3 buat masa ini.

Pelan StartUp mereka bagus untuk pemula dan mereka yang mempunyai anggaran terhad. Ia hanya dilengkapi dengan 1 laman web dan ruang penyimpanan 10GB tetapi anda sentiasa boleh menaik taraf ke rancangan yang lebih tinggi apabila anda perlu.

Pilih rancangan GrowBig jika anda mahu menjadi tuan rumah laman web dalam jumlah yang tidak terhad (ini juga merupakan rancangan yang paling popular di Siteground). Anda mendapat dua kali ganda ruang simpanan (20GB) daripada rancangan Permulaan ditambah lebih banyak ciri.

GoGeek adalah rancangan utama SiteGround kerana dilengkapi dengan banyak ciri. Untuk satu, anda akan mendapat ruang simpanan 30GB. Dan tentu saja, anda juga boleh menjadi tuan rumah sejumlah laman web apabila anda mendapat rancangan ini.

Perhatikan bahawa semua rancangan hosting Bersama SiteGrounds dilengkapi dengan integrasi Git bawaan untuk kawalan versi Magento yang mudah dan pemasangan Magento 2 percuma.

Satu lagi ciri terbaik SiteGround adalah sokongan pelanggannya. Anda harus mengakuinya – anda memerlukan bantuan sesekali dengan laman web anda. Nah, dengan SiteGround, anda dijamin sokongan 24/7 melalui sembang langsung, sokongan telefon dan e-mel. Mereka juga mempunyai pangkalan data soalan dan jawapan yang dapat anda perhatikan ketika menyelesaikan masalah anda.

Kelebihan

 • Perkhidmatan pelanggan yang hebat
 • Sijil SSL percuma
 • Jaminan masa pakai yang boleh dipercayai 99,99%

2. HostGator

Logo HostGator

Laman web: www.hostgator.com
Harga: $ 2.75
Ruang Cakera: Tanpa had

HostGator adalah salah satu penyedia hosting Bersama yang paling popular hari ini. Mereka mempunyai tiga rancangan yang boleh anda pilih (seperti yang disenaraikan di bawah). Perhatikan bahawa ketiga-tiga rancangan HostGator dilengkapi dengan ruang penyimpanan dan lebar jalur tanpa had. Perbezaan utama mereka adalah jumlah laman web yang boleh anda hoskan dan keseluruhan ciri rancangan tertentu.

 • Hatchling – Ini dianggap sebagai rancangan permulaan HostGator. Selain sangat berpatutan, ia juga dilengkapi dengan ciri yang sangat terhad – anda hanya boleh menjadi tuan rumah satu laman web apabila anda menggunakan rancangan ini. Ia masih bagus untuk pemula (dan bagi mereka yang baru memulakan perniagaan mereka).
 • Baby – rancangan Baby HostGator mungkin merupakan rancangan mereka yang paling popular. Banyak orang memilih rancangan khusus ini kerana dapat mengehoskan laman web tanpa had. Oleh itu, sekiranya anda memutuskan untuk mengadakan beberapa laman web dalam masa terdekat, anda pasti tahu bahawa rancangan ini lebih sesuai.
 • Perniagaan – Pergi untuk rancangan Perniagaan HostGator jika anda sudah mengetahui di mana anda berada dalam perniagaan anda. Ini juga merupakan rancangan terbaik untuk mendapatkan jika anda memasuki e-commerce.

Kelebihan

 • Pembina laman web percuma
 • Semua rancangan dilengkapi dengan storan dan lebar jalur tanpa had
 • CPanel mesra pengguna

Keburukan

 • Anda perlu membeli nama domain kerana tidak termasuk dalam pakej apa pun
 • Pelan termurah mereka hanya dapat memuatkan 1 laman web
 • Banyak perkhidmatan terpilih semasa mendaftar (hapus centang perkhidmatan yang tidak anda perlukan)

3. A2 Hosting

Logo Hosting A2

Laman web: www.a2hosting.com
Harga: $ 3.92
Ruang cakera: Tanpa had

Sekiranya anda mencari rancangan hosting Bersama, pertimbangkan untuk memeriksa A2 Hosting kerana mereka menawarkan tiga pilihan untuk anda pilih:

 • Pelan ringan – Dapatkan rancangan Lite mereka jika anda hanya berhasrat untuk membuat 1 laman web. Pelan ini sudah dilengkapi dengan storan tanpa had dan lebar jalur yang tidak terhad. Oleh itu, anda boleh membuat laman web yang sangat besar hanya dengan rancangan ini.
 • Pelan Swift – Pelan Swift A2 Hosting dilengkapi dengan semua ciri pelan Lite dan banyak lagi. Oleh itu, anda juga akan mendapat storan dan lebar jalur yang tidak terhad serta bilangan laman web yang tidak terhad. Tidak perlu dikatakan, ini juga jauh lebih pantas daripada rancangan Lite.
 • Pelan Turbo – Pelan Turbo mereka adalah rancangan terpantas A2 Hosting. Anda juga akan mendapat semua ciri yang termasuk dalam rancangan Swift dan banyak lagi. Jadi ya, anda boleh mengehoskan jumlah laman web tanpa had dengan rancangan ini dan mendapatkan storan dan lebar jalur yang tidak terhad.

Perhatikan bahawa A2 Hosting menawarkan jaminan wang dikembalikan kepada pelanggannya selama 30 hari, jadi sebenarnya tidak perlu ditakuti. Anda boleh membeli mana-mana rancangan hosting mereka dengan tenang bahawa jika anda tidak berpuas hati, anda selalu boleh meminta bayaran balik.

Kelebihan

 • Pilihan pembayaran yang fleksibel (1, 12, 24, 36 bulan)
 • Penghijrahan percuma
 • Sokongan pelanggan yang baik (sembang langsung, telefon, tiket, dll.)

Keburukan

 • Sekiranya anda akan membatalkan rancangan anda, anda perlu mengemukakan permintaan pembatalan 15 hari sebelum tarikh pembaharuan (jika tidak, anda masih akan dikenakan bayaran dan tidak layak mendapat pengembalian dana)
 • Kadar pembaharuan sangat tinggi
 • Penghijrahan percuma mereka hanya baik untuk satu laman web

4. InMotion Hosting

Logo InMotion Hosting

Laman web: www.inmotionhosting.com
Harga: $ 6.39
Ruang cakera: Tanpa had

Dengan InMotion Hosting, anda diberi tiga pilihan ketika memilih rancangan hosting Bersama:

 • Pelan pelancaran – Ini adalah rancangan hosting termurah InMotion. Ia dilengkapi dengan 1 domain percuma, 2 laman web, dan storan dan lebar jalur tanpa had.
 • Rancangan kuasa – Perniagaan yang berkembang biasanya menggunakan rancangan ini kerana anda boleh mengehos hingga 6 laman web dengannya. Seperti rancangan Pelancaran, anda juga akan mendapat 1 domain percuma serta storan dan lebar jalur tanpa had.
 • Pelan Pro – Sekiranya anda merancang untuk membuat banyak laman web (lebih dari 6), maka ini akan menjadi pilihan yang baik untuk anda kerana anda boleh menjadi tuan rumah sejumlah laman web yang tidak terhad. Sudah tentu, anda juga akan mendapat domain percuma, storan tanpa had, dan lebar jalur tanpa had.

Perhatikan bahawa rancangan hosting dengan harga lebih tinggi selalu membawa lebih banyak ciri dan lebih pantas daripada yang lebih murah.

Semasa mempertimbangkan InMotion Hosting untuk perkhidmatan hosting web anda, ketahui bahawa mereka memberikan jaminan wang tunai 30 hari kepada pelanggan mereka. Ini hampir sama dengan mencuba rancangan mereka secara percuma (selama 30 hari).

Semua rancangan hosting InMotion juga dilengkapi dengan sandaran data percuma. Walau bagaimanapun, ini mempunyai had sehingga 10GB sahaja. Apabila had ini terlampaui, sandaran laman web anda akan gagal – jadi, anda harus membuat sandaran laman web anda secara manual (mereka mempunyai alat percuma untuk ini).

Kelebihan

 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari
 • Sokongan aplikasi sumber terbuka (mis. WordPress, Drupal, dll.)
 • Sokongan pelanggan yang baik

Keburukan

 • Sandaran data terhad kepada 10GB
 • Risiko waktu henti semasa penghijrahan laman web
 • Terdapat laporan kegagalan menghantar e-mel secara besar-besaran

5. DreamHost

Logo DreamHost

Laman web: www.dreamhost.com
Harga: $ 2.95
Ruang cakera: Tanpa had

Anda akan dapati rancangan hosting DreamHost Shared tidak rumit kerana hanya ada dua pilihan untuk dipilih (lihat di bawah):

Pelan Permulaan – Sekiranya anda hanya memerlukan 1 laman web, pelan Permulaan DreamHost mungkin dapat memenuhi semua keperluan anda. Anda lihat, ia dilengkapi dengan storan yang tidak terhad dan lebar jalur yang tidak terhad. Beberapa barangan tambahan yang anda dapat secara percuma termasuk domain percuma dan sijil SSL percuma.

Pelan tanpa had – Sekarang, jika anda berhasrat untuk membuat beberapa laman web, rancangan Tanpa Had DreamHost akan menjadi pilihan yang lebih baik. Selain membenarkan anda mengehoskan sejumlah laman web, ia juga dilengkapi dengan storan dan lebar jalur tanpa had. Juga, seperti rancangan Starter, ia juga dilengkapi dengan faedah tambahan seperti domain percuma, SSL percuma, dan banyak lagi. Ia sememangnya lebih hebat daripada rancangan Permulaan, paling tidak (baik, itulah sebabnya ia juga lebih mahal).

Sekiranya anda bimbang tentang kaedah pembayaran, ketahui bahawa DreamHost menerima kad kredit, PayPal, cek, dan pesanan wang. Mereka juga mempunyai jaminan wang dikembalikan selama 97 hari (tetapi ini tidak berlaku untuk pembayaran cek dan kiriman wang).

Kelebihan

 • Banyak pilihan pembayaran
 • Jaminan wang dikembalikan (97 hari)

Keburukan

 • Proses pendaftaran terlalu lama dan agak rumit
 • Pemindahan laman web tidak percuma
 • E-mel mempunyai had 2GB

Magento hosting: Cara Mencari Yang Terbaik!

Apakah pakej terbaik yang perlu dicari di host Magento? Terdapat banyak ciri yang perlu dicari untuk memastikan laman web anda sentiasa berjalan dengan lancar dan mudah dikendalikan. Kami di sini untuk memberitahu anda mengenai perkara yang perlu dicari dan banyak lagi. Anda juga akan belajar mengenai terminologi yang digunakan dalam tetapan ini untuk lebih memahami keseluruhan senario.

Lokasi Pelayan

peta lokasi pelayanLokasi pelayan adalah penting untuk memastikan pemuatan laman web anda dengan pantas. Sederhananya, kami menasihati anda untuk mendapatkan perkhidmatan hosting Magento yang mempunyai pelayan yang terletak di (atau berhampiran) lokasi anda. Oleh itu, katakan anda tinggal di Amerika – lebih bijak memilih Syarikat hosting dengan pelayan di negara tersebut. Begitu juga dengan Kanada, sekiranya anda mencari hos laman web di Kanada. Dan untuk Australia, anda akan mencari perkhidmatan hosting web di Australia.

Oleh kerana pengguna boleh berada di seluruh dunia, ada pilihan lain yang boleh anda cari – dan itu disebut CDN (Content Distribution Network). Ia pada dasarnya berfungsi sebagai pelayan proksi antara pelawat laman web anda dan hos Magento anda – untuk tetap membolehkan memuatkan halaman dengan pantas walaupun lokasi pelayan jauh dari pengguna akhir.

Sekarang anda melihat betapa pentingnya lokasi pelayan, bukan? Nasib baik, banyak tuan rumah Magento sekarang merangkumi perkhidmatan CDN yang disebut CloudFlare. Sangat mudah untuk disiapkan dan biasanya percuma dengan pakej hosting. Oleh itu, berhati-hatilah semasa mencari penyedia hosting.

Waktu Waktu Pelayan

Waktu operasi pelayan adalah satu lagi ciri penting yang perlu diperhatikan kerana merangkumi kebolehpercayaan Syarikat hosting. Kami mencadangkan memilih host Magento yang dapat memberikan sekitar 99.9% waktu operasi – apa pun di bawah peratusan ini tidak begitu baik kerana waktu henti (walaupun hanya beberapa minit) boleh mengakibatkan kerugian.

Sijil SSL

Pada masa ini, keselamatan laman web sangat penting – dan memiliki sijil SSL adalah kaedah terbaik untuk memilikinya dan menunjukkan kepada pengunjung laman web anda bahawa mereka boleh mempercayai laman web anda. SSL (Secure Sockets Layer) membolehkan penyulitan data antara pelayan tuan rumah anda dan pengguna akhir (untuk melindungi maklumat peribadi mereka).

Apabila laman web mempunyai sijil SSL, URL laman webnya akan menyertakan “s.” Jadi, daripada hanya melihat http://www.website.com, anda akan melihat https://www.website.com. Semakin banyak pengguna sekarang menyedari betapa pentingnya melihat “di” laman web yang mereka kunjungi – jadi, pastikan juga milik anda.

Dalam memilih penyedia hosting Magento, kami menganjurkan anda untuk mendapatkan penyedia yang mempunyai ciri ini. Banyak syarikat mempunyai perkhidmatan Let’s Encrypt (secara percuma sijil SSL) dan anda boleh mengaktifkannya di cPanel anda.

Kepantasan

Seperti disebutkan di atas, lokasi pelayan dan CDN semuanya penting dalam memastikan kelajuan laman web anda. Anda dapat memastikan laman web anda sentiasa dimuat dengan cepat dengan mencari ciri tambahan pada hos Magento anda.

Sekiranya penyedia hosting anda memberikan sumber CPU tambahan, itu pasti akan menyumbang kepada kepantasan laman web anda. Anda bahkan boleh mencari penyedia hosting yang menyediakan skrip khusus terutama untuk laman Magento (ini adalah penggalak kelajuan lain).

Ruang Cakera

Walaupun penting, anda hanya memerlukan banyak ruang penyimpanan jika anda menjalankan laman web e-dagang (ini memerlukan banyak ruang). Walau bagaimanapun, blog dan perniagaan standard sebenarnya boleh dilakukan dengan baik dengan hanya ruang cakera 1GB.

Yang penting ialah anda menyedari perkara-perkara ini kerana beberapa Syarikat hosting menawarkan rancangan murah dengan ruang tanpa had untuk memikat orang membelinya. Sekali lagi, sementara ruang cakera yang besar bagus, itu bukan satu-satunya petunjuk perkhidmatan hosting yang baik. Sebenarnya, ciri seperti ini biasanya dapat menunjukkan kekurangan lain dari pihak web host.

Oleh itu, dalam memilih hosting Magento yang baik untuk laman web anda, perhatikan semua ciri yang disenaraikan dalam artikel ini (bukan hanya pada ruang cakera).

Jalur Lebar dan Pemindahan Data

Lebar jalur dan pemindahan data adalah ciri penting dalam penyedia hosting. Lebar jalur mewakili kadar pemindahan data melalui rangkaian tertentu sedangkan pemindahan data dapat dilihat sebagai aliran maklumat melalui laman web anda.

Sekiranya anda merancang untuk memuat turun banyak di laman Magento anda (mis. Muzik, filem, dll.), Lebar jalur dan pemindahan data adalah beberapa keperluan terpenting anda. Sekiranya ini berlaku, mencari Syarikat hosting yang menawarkan lebar jalur dan pemindahan data tanpa had atau tinggi akan menjadi pilihan terbaik anda.

Sokongan pengguna

Kami sangat mengesyorkan pergi ke Magento hosting Company yang menawarkan sokongan pelanggan 24/7. Percayalah kepada kami apabila kami memberitahu anda bahawa anda akan memerlukannya cepat atau lambat. Mereka yang mempunyai sembang langsung dan sokongan telefon adalah yang terbaik – anda akan sentiasa mendapat penyelesaian pantas dan mengurangkan kerugian anda.

Magento: Perinciannya

Penyelidikan hosting Drupal

Magento adalah platform e-dagang pilihan. Dari sokongan untuk transaksi yang selamat hingga antara muka yang mesra pengguna, Magento memudahkan pembinaan dan reka bentuk laman web yang disesuaikan untuk e-dagang.

Apa itu Magento?

Magento adalah platform sumber terbuka yang direka khas dengan mempertimbangkan e-commerce. Ia ditulis dalam PHP. Pada masa ini, terdapat tiga platform Magento yang berbeza: Edisi Komuniti, Enterprise, dan Enterprise Cloud Edition.

Logo MagentoEdisi Komuniti– Platform ini adalah sumber terbuka, yang bermaksud tersedia secara percuma untuk memuat turun, menggunakan dan berkongsi. Perlu diingatkan bahawa ini adalah platform penuh, bukan versi percubaan percuma tetapi terhad. Fail teras boleh diubah suai dengan pemalam. Banyak keupayaan yang ada melalui edisi komuniti dibincangkan secara terperinci di bawah. Tidak ada hosting yang disertakan dengan Edisi Komuniti, jadi untuk hosting terbaik untuk Magento, lihat cadangan kami.

Syarikat– Platform ini dibangunkan berdasarkan Edisi Komuniti, tetapi kerana mempunyai lebih banyak ciri dan fungsi, serta yuran penyelenggaraan tahunan, Perusahaan tidak percuma. Perusahaan ini sesuai untuk perniagaan yang lebih besar yang memerlukan sokongan teknikal berterusan selain perkhidmatan profesional untuk pemasangan, penggunaan, dan penyelesaian masalah. Enterprise juga tidak dilengkapi dengan penyelesaian hosting.

Edisi Awan Enterprise (ECE)—Diterbitkan pada tahun 2016, platform ECE menggunakan teknologi cloud untuk pengalaman pembangunan dan pengurusan laman web yang lebih mantap. Dari fungsi yang dapat disesuaikan sepenuhnya hingga skalabilitas, ciri keselamatan yang ditingkatkan, hosting, dan infrastruktur yang dikendalikan, platform ECE adalah optimum untuk perniagaan global dan laman web dengan jumlah kandungan dan jumlah lalu lintas yang tinggi. Ada yang menganggapnya sebagai hosting Magento terbaik.

Penyelesaian Premium untuk E-Dagang

Kesesuaian Magento untuk e-dagang terbukti dari hubungannya dengan beberapa peruncit terbesar di dunia. Syarikat ini dibeli oleh eBay pada tahun 2011 sebelum menjadi syarikat bebas pada tahun 2015. Peruncit utama dan jenama global — seperti Coca-Cola, Nestle, Burger King, dan BevMo — menggunakan platform untuk keperluan e-dagang mereka.

Sorotan Ciri-ciri Terbaik dari Magento Community Edition

Sebagai platform e-dagang penuh, Magento menyediakan perniagaan dengan semua ciri yang diperlukan untuk berjaya dalam dunia e-dagang.

Halaman Produk

Banyak ciri boleh dimasukkan di halaman produk untuk kebolehpasaran dan paparan produk terbaik:

 • Galeri gambar untuk pelbagai gambar produk
 • Zum gambar
 • Pilihan untuk produk (mis. Warna, saiz)
 • Paparan Stok / Ketersediaan
 • Harga bertingkat
 • Produk serupa dikumpulkan bersama
 • Tambah ke pilihan senarai keinginan
 • Kongsi melalui media sosial, SMS, e-mel

Fungsi Melayari

Melayari katalog di platform Magento mampu memiliki tahap organisasi yang tinggi, jadi pelanggan dapat dengan mudah mengenal pasti kategori yang ingin mereka beli dan mencari produk yang mereka cari tanpa perlu menyusahkan maklumat yang tidak perlu.

 • Kategori navigasi berlapis
 • Penapis untuk harga, kesesuaian, tarikh, dll
 • Perbandingan produk
 • Cadangan automatik untuk carian katalog
 • Navigasi serbuk roti yang dihubungkan (supaya pelanggan dapat kembali ke halaman yang dilihat sebelumnya)
 • Reka bentuk dan templat yang disesuaikan untuk produk atau kategori tertentu

Dari Pembayaran hingga Pembayaran hingga Penghantaran

Dari antara muka yang mesra pengguna untuk pembayaran cepat dan sederhana, untuk mendapatkan kaedah pembayaran dan penjejakan pesanan masa nyata, platform Magento memberikan pengalaman pembayaran yang lancar.

 • Semakan dan pembayaran pesanan
 • Item yang disimpan di troli beli-belah
 • Bayar dengan akaun atau teruskan sebagai tetamu
 • Hantar item untuk ke beberapa alamat
 • Mesej untuk hadiah (untuk keseluruhan pesanan atau produk individu)
 • Anggaran untuk kadar penghantaran dan cukai
 • Butiran bil dan invois
 • Pilihan harga tetap atau penghantaran percuma
 • Bayaran penghantaran berdasarkan ukuran, berat, dan kuantiti
 • Pilihan pembayaran dengan pelbagai pintu masuk termasuk PayPal
 • Pilihan untuk menerima pesanan wang, cek atau PO
 • Pilihan untuk “menagih saya kemudian”
 • Nombor dan penjejakan pengesahan pesanan

Akaun Pelanggan

Pelanggan boleh menguruskan akaun, pesanan, pilihan pembayaran dan banyak lagi dengan mudah dengan fungsi akaun pelanggan Magento:

 • Ulasan dan sejarah penandaan produk
 • Pemeriksaan status pesanan
 • Sejarah pembelian
 • Pengurusan langganan
 • Daftar keinginan dengan nota
 • Alamat penghantaran dan bil lalai
 • Slot alamat tanpa had untuk penghantaran dan bil ke
 • Pilihan beli lagi

Memberi Perkhidmatan Pelanggan yang Luar Biasa

Menyediakan dan melaksanakan perkhidmatan pelanggan yang boleh dipercayai dan profesional mudah dengan ciri perkhidmatan pelanggan Magento:

 • Borang hubungan dan komen ringkas
 • Penyuntingan dan penjejakan pesanan untuk pentadbir
 • Tetapkan semula kata laluan atau ingat nama pengguna untuk pengguna dan pentadbir
 • E-mel pengesahan automatik

Menguruskan Pesanan

Platform Magento direka untuk memudahkan pengurusan pesanan untuk pentadbir dan wakil perkhidmatan pelanggan. Keupayaan menguruskan pesanan merangkumi:

 • Buat, edit, dan lihat pesanan untuk pentadbir
 • Bantuan membeli-belah dan membuat pesanan dari pusat panggilan
 • Penghantaran dan pelabelan bersepadu dengan pengirim utama termasuk FedEx, UPS, USPS, dan DHL
 • Pemberitahuan pengesahan pesanan dan penjejakan melalui RSS atau e-mel

Menguruskan Katalog

Dengan platform hosting Magento terbaik, pembangun dan pentadbir laman web akan mendapati bahawa mengatur, memaparkan dan menguruskan katalog telah disempurnakan untuk sains:

 • Mengkonfigurasi produk mengikut kumpulan dan variasi
 • Produk yang boleh dimuat turun (mis. MP3, e-buku)
 • Contoh atau petikan
 • Atribut produk (untuk mencari, menjelajah, atau menghubungkan produk)
 • Julat harga berasingan dan berubah mengikut kumpulan (mis. Pemegang akaun berbanding tetamu, runcit berbanding borong)
 • Peraturan penetapan harga dengan tetapan untuk syarat dan syarat perkhidmatan
 • Kemas kini kumpulan atau kumpulan produk
 • Mengelompokkan produk mengikut atribut atau produk yang disesuaikan dalam kumpulan yang sama
 • Pengurusan inventori dengan alat seperti amaran RSS
 • Tanda air yang dihasilkan secara automatik
 • Ubah saiz gambar automatik (gambar kecil, halaman paparan produk, dll.)
 • Cari cadangan dan / atau pembetulan
 • Teg dan ulasan yang dihasilkan pengguna

Pengurusan Laman Web dan Kandungan

Dari tema dan templat yang dapat disesuaikan sepenuhnya hingga keistimewaan pentadbiran, Magento meletakkan kuasa di tangan anda untuk menguruskan bahagian belakang laman web dan antara muka pengguna.

 • Keistimewaan pentadbir yang disesuaikan dan pelbagai akaun pengguna pentadbir
 • Satu log masuk untuk menyambung ke beberapa laman web
 • Sesuaikan tema dan templat
 • Sistem pengurusan kandungan proprietari (CMS) untuk keupayaan reka bentuk, susun atur, dan persembahan kandungan yang luas
 • Import dan eksport data dalam kumpulan (untuk menguruskan pesanan, akaun, produk, dll)
 • Penyetempatan terbina dalam skala global (termasuk sokongan berbilang bahasa, penukaran mata wang)
 • Pengiraan cukai yang dilokalkan untuk pelbagai bidang dan jenis pelanggan (mis. Tetamu berbanding pemegang akaun)
 • Fungsi anti-robot dan / atau spam dengan CAPTCHA
 • Aplikasi perkhidmatan API untuk mengintegrasikan komponen perisian pihak ketiga

Direka untuk Pengoptimuman Enjin Carian

Reka bentuk platform Magento mesra pengoptimuman mesin pencari (SEO), jadi enjin carian dapat merangkak melalui laman web kandungan dengan mudah dan memastikan pelanggan melihat halaman kandungan anda.

 • Peta laman web bersepadu dalam XML
 • URL yang jelas dan tetapan URL yang boleh disesuaikan
 • Meta-data dalam HTML kandungan, produk, kategori
 • Halaman carian popular dan popular
 • API untuk kandungan Google

Analisis dan Laporan Data

Selain memudahkan pelanggan mencari laman web anda melalui penyelesaian SEO, keserasian Magento dengan analitik Google menjadikan lebih mudah untuk mengetahui jenis pelanggan yang melihat halaman atau produk tertentu, mengenal pasti trend tingkah laku pelanggan, dan menilai apa yang membawa kepada kejayaan kadar klik-tayang.

 • Sesuai dan mudah digabungkan dengan analisis Google
 • Pelaporan mendalam dan perincian data
 • Melaporkan semua aspek aktiviti pelanggan dan prestasi laman web, termasuk pengabaian troli, produk paling popular, item yang sering dilihat, kata kunci dan istilah yang paling banyak dicari, inventori, hasil, invois, bayaran balik, kupon, dll..

Promosi dan Strategi Pemasaran

Sebagai platform e-dagang, Magento hadir dengan banyak strategi pemasaran bertingkat yang mendorong penglibatan pelanggan dan meningkatkan keterlihatan dalam talian laman web dari pelbagai sudut.

 • Item serupa dipaparkan di setiap halaman produk
 • Cadangan promosi silang untuk item yang sering dibeli bersama
 • Pembelian pelanggan yang terjual (mis. “Pelanggan yang membeli ini juga membeli …”)
 • Pengumuman item baru
 • Potongan harga, kupon, dan harga khas yang boleh disesuaikan
 • Potongan harga untuk pembelian pukal
 • Halaman pendaratan untuk kategori
 • Paparan produk yang dilihat baru-baru ini
 • Tinjauan dan tinjauan (mis. Kepuasan pelanggan)
 • Langganan e-mel dan buletin
 • Senarai keinginan dan peringatan
 • Berkongsi dengan ciri rakan

Ciri-ciri Edisi Perusahaan

Edisi Magento Enterprise menawarkan semua ciri yang sama seperti Edisi Komuniti dan banyak lagi. Walaupun Perusahaan tidak memiliki keuntungan sebagai platform sumber terbuka yang percuma, ia menyediakan sokongan teknikal dan ciri pemasaran tambahan yang kurang dalam Edisi Komuniti. Edisi Perusahaan adalah pilihan utama perniagaan berskala besar yang memerlukan bantuan teknikal serta bantuan pemasangan dan penggunaan. Ciri-ciri utama yang membezakan Enterprise dari Edisi Komuniti termasuk

 • Pemasaran yang disasarkan berdasarkan kumpulan pelanggan (kumpulan berdasarkan demografi, aktiviti membeli-belah, dll.)
 • Peringatan e-mel troli terbengkalai
 • Jualan tawaran terhad
 • Pilihan siap hadiah (termasuk daftar, pembungkus hadiah, nota disesuaikan)
 • Program kesetiaan dan penghargaan pelanggan
 • Simpan kredit
 • Tetap masuk tetapan kuki (boleh digunakan sepanjang beberapa sesi supaya pelanggan tidak perlu log masuk setiap masa)

Keperluan Sistem

Oleh kerana kedua-dua Edisi Komuniti dan Enterprise tidak mempunyai rancangan hosting, lebih baik memilih rancangan hosting yang telah terbukti sesuai dengan platform Magento. Platform Magento beroperasi pada tumpukan LAMP, yang merupakan kumpulan komponen pelayan web yang bekerjasama. Tumpukan LAMP terdiri daripada Linux x86-64, Apache 2.x, MySQL 5.6+, dan PHP 5.4+. Anda juga boleh menggunakan Nginx1.7x untuk pelayan web.

Soalan Lazim

Apakah keupayaan pilihan sumber terbuka Magento (Edisi Komuniti)?

Edisi Komuniti percuma untuk digunakan, tetapi itu tidak bermaksud ia adalah versi percubaan terhad. Edisi Komuniti adalah platform yang dikembangkan sepenuhnya.

Apa yang lebih baik, Edisi Komuniti atau Perusahaan?

Itu bergantung pada apa yang anda harapkan dari platform. Edisi Komuniti adalah percuma, jadi dari segi anggaran, ia adalah hosting Magento terbaik kerana ia juga dilengkapi dengan ciri e-dagang yang luas. Edisi Enterprise lebih baik dari segi memberikan sokongan teknikal dan mempunyai lebih banyak fungsi yang diarahkan untuk menyokong perniagaan berskala besar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map