9 Penyedia Hosting cPanel Terbaik di Kanada pada tahun 2020

Sama ada anda seorang webmaster pemula atau veteran, cPanel adalah salah satu antara muka yang paling kuat untuk mentadbir laman web anda. Walaupun menggabungkan antara muka titik dan klik, cPanel adalah kunci untuk pengalaman yang lancar dan mudah.


Ini menjadikan navigasi melalui kebanyakan perkara di laman web anda adalah kebahagiaan tulen. Di seluruh industri, cPanel hampir menjadi standard industri. Dalam artikel ini, kami mengkaji 9 penyedia hosting cPanel terbaik di Kanada.

Mengapa cPanel? Asas cPanel

gambar vektor hosting cpanelSebelum melangkah ke hos yang berbeza, definisi pasti teratur. CPanel adalah hab all-in-one yang menawarkan kekuatan yang mengejutkan, tanpa pemula.

Antaramuka mengingatkan susun atur berasaskan ikon yang bersih untuk mengawal laman web anda, menjadikannya pengalaman yang sangat intuitif. Kebanyakan orang sering mengelirukan cPanel untuk pemendekan ringkas untuk “panel kawalan”.

Walaupun ini benar, cPanel adalah produk sebenar. Kemudahan penggunaannya membezakannya dari panel kawalan terbaik untuk hosting web. Ringkasnya, cPanel adalah kaedah terbaik untuk mengurus laman web anda tanpa sebarang masalah. Ia beroperasi di Linux, yang bermaksud kebanyakan pelayan dapat menjalankannya, menawarkan banyak kekuatan, dan membungkus seluruh suite ke dalam antara muka yang senang digunakan.

Sekiranya anda belum melihat ulasan utama kami mengenai perkhidmatan hosting web terbaik untuk orang Kanada, sila lakukan sebelum membaca panduan ini.

Penyedia Hosting cPanel terbaik di Kanada – Ulasan 2020

1. SiteGround – Yang Anda Mahukan

Tapak Tapak adalah binatang yang luar biasa, permata tersembunyi di pasaran hosting web – dan yang kami bertuah dapat ditemui bertahun-tahun yang lalu. Ia memiliki komitmen yang tak tertandingi untuk inovasi menjadikannya penyedia hosting crème de la crème cPanel untuk perniagaan kecil.

Sebenarnya, banyak pemilik perniagaan berpendapat bahawa ini adalah pilihan terbaik untuk perkhidmatan hosting cPanel. Memang sedikit lebih mahal daripada beberapa penyedia hosting cPanel yang lain, tetapi bernilai setiap sen.

Di samping itu, perkhidmatan hosting merangkumi faedah berikut:

Menjejaki kelemahan laman web harian anda

Konsep menggunakan Internet untuk menyebarkan maklumat kadang-kadang boleh membawa banyak risiko.

Bahagian atas senarai adalah kerentanan.

Dengan SiteGround, anda boleh yakin bahawa anda akan mendapat keselamatan yang tinggi setiap kali anda melayari laman web anda.

Ia sangat pantas

Setiap tuan rumah mungkin bersemangat untuk menjadi sangat pantas dan tidak mengapa jika benar. Tetapi mari kita teruskan – melainkan jika anda berfikir bahawa mereka lebih dari sekadar jurujual yang licik, beberapa tuntutan tidak sepadan dengan kertas yang ditulisnya.

Sebenarnya, kebanyakan tuntutan adalah: tuntutan. Nah, SiteGround menyedari bahawa anda tidak memerlukan penangguhan dalam mengembangkan senarai langganan anda sehingga mereka memastikan bahawa anda menikmati kelajuan luar biasa (dan waktu operasi) sepanjang masa.

Memberi kepuasan pelanggan yang luar biasa

Sekiranya SiteGround tidak sepadan dengan sokongan pelanggan, mereka mungkin tidak akan mendapat banyak anugerah sokongan pelanggan selama ini. Dari menjadi sangat pantas menyelesaikan masalah teknikal untuk membantu menyelesaikan masalah dengan segera, hampir semuanya diperbaiki untuk memastikan berjalan lancar.

Selain sekadar meminta perhatian, kakitangan sokongan mereka juga sangat ramah. Jadi, anda akan selalu merasa seperti anda berbual dengan rakan. Satu-satunya perbezaan adalah bahawa rakan ini sebenarnya mengambil berat tentang anda mengoptimumkan kemampuan laman web anda sama seperti yang anda lakukan.

Kebolehpercayaan masa operasi 99.5%

Hos cPanel yang baik mempunyai waktu rehat yang sangat sedikit. Kebolehpercayaan sering diabaikan tetapi boleh menyebabkan perniagaan anda menjadi masalah utama.

Saya tidak mengatakan bahawa anda benar-benar waspada sejauh waktu henti berjalan, tetapi SiteGround memastikan bahawa anda mendapat pemberitahuan lanjutan pada masa-masa di mana laman web anda mengalami waktu henti.

Atas sebab-sebab ini (dan banyak perkara lain yang diliputi dalam tinjauan SiteGround kami), kami telah menjadi pelanggan gembira selama bertahun-tahun – dan saya tidak melihatnya akan berubah dalam masa terdekat!

2. A2 Hosting

Hosting A2 merupakan penyedia hosting cPanel yang hebat. Sekiranya anda tidak menggembirakan Site Ground, A2 Hosting adalah pilihan lain. Ia menampilkan tampilan yang lebih jujur ​​pada cPanel, sangat sedikit dengan reka bentuk yang dibayangkan.

Reka bentuknya mengumpulkan sebilangan besar maklumat di ruang kecil tanpa terlalu keterlaluan yang merupakan suatu prestasi. Walaupun melalui proses yang agak kikuk, tinjauan Hosting A2 menunjukkan kepada kami bahawa mereka mempunyai pelaksanaan cPanel yang sangat baik.

Dan bahagian terbaik: ia berprestasi baik di Kanada. Sebenarnya, saya katakan ia berkinerja sangat baik, memandangkan ia kos lebih rendah daripada SiteGround, bermaksud anda akan membayar harga yang lebih rendah untuk semua ciri dan faedah yang sama yang anda akan dapat dengan SiteGround.

Dan, untuk memastikan bahawa anda tidak perlu risau sama ada laman web anda dipaparkan dengan betul, A2 Hosting telah memastikan bahawa laman web anda dihoskan di pelayan yang sangat dipercayai.

3. Hosting Dinamik

Kami akan terus mengetahui: Hosting Dinamik bukanlah pilihan yang tepat tetapi tidak buruk juga.

Sebenarnya, saya katakan bahawa ini tentunya menjadi tuan rumah melebihi jangkaan. Sejak berada di industri ini sejak tahun 1999, mereka tahu hosting dari luar dan pengetahuan menunjukkan kualiti perkhidmatan mereka.

Apa yang paling kami sukai mengenai hos ini adalah selain memberi Sokongan 24/7, mereka juga melakukan tindak lanjut dalam masa satu jam untuk memastikan anda berpuas hati.

Hosting dinamik memastikan anda mendapat:

Kebolehpercayaan masa operasi rangkaian 100%

Dynamic Hosting mempunyai pasukan sokongan yang boleh dipercayai yang mengawasi semua pelayan anda untuk memastikan anda mendapat waktu rehat yang tidak terganggu.

Respons segera

Dynamic Hosting tahu betapa anda tidak suka menunggu tindak balas ketika keadaan perlahan-lahan runtuh. Jadi, mereka ada pakar yang sentiasa ada 24 jam sehari untuk memastikan tindak balas segera.

Tidak perlu dikatakan, mereka juga akan mengatasi dan memulihkan cadangan dan mencari jalan keluar untuk masalah konfigurasi yang timbul.

Pengimbasan keselamatan dan penghapusan perisian hasad

Sebilangan besar penyedia hosting cPanel akan menjanjikan anda langit dan bumi dan memberi jaminan bahawa anda akan dilindungi setiap masa.

Walau bagaimanapun, anda akan selalu merasa seperti berjalan di atas ais nipis. Hosting Dinamik memastikan anda menikmati Keselamatan 100% bila-bila masa diperlukan. Tidak risau. Tiada kerumitan.

Jaminan wang dikembalikan 100% selama 30 hari

Anda mungkin tertanya-tanya mengapa kami memberikan jaminan pengembalian wang tetapi Dynamic Hosting semestinya menjadi salah satu penyedia hosting cPanel terbaik di sekitar.

Dan ya, ini adalah salah satu yang terbaik.

Malangnya, ia mungkin tidak memenuhi setiap keperluan. Juga, jika anda hanya mencuba tuan rumah, ada baiknya anda mengetahui perkara itu anda boleh mendapatkan kembali wang anda sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan.

4. GreenGeeks

Untuk bersikap adil, sementara kami terus bercerita tentang Site Guard, saya harus mengakui bahawa terdapat lebih banyak host cPanel yang dipenuhi dengan ciri-ciri yang luar biasa. Bahagian atas senarai adalah Geeks Hijau.

Ia memberikan sokongan pakar 24 jam sehari, jaminan uptime 99,9% dan jaminan pengembalian wang 30 hari sekiranya anda tidak menyukainya.

GreenGeeks membuat anda merasa gembira apabila memulakan laman web. Syarikat yang mesra alam berada dalam kelas tersendiri. Ia cepat, berskala, dan mempunyai hosting mesra alam yang sebilangan syarikat lain sebutkan.

Bahagian terbaik? Ia juga menggunakan cPanel. Pentadbiran sebenarnya agak ketinggalan zaman, dengan ikon resolusi yang lebih rendah menunjukkan usia. Walaupun begitu, penampilannya mungkin lebih senang digunakan. Ikon lebih menyerlah dengan berani di halaman, bukannya sesuai dengan skema warna universal.

Ia adalah rupa cPanel asas dan, berbanding dengan reka bentuk semula dari HostGator, ia jatuh sedikit pendek. Walau bagaimanapun, masih kesederhanaan yang terbaik, memberi anda antara muka yang bersih untuk mengurus laman web anda.

5. HostGator

Saya faham. Anda mungkin tertanya-tanya apa hubungan gator dengan hosting cPanel. Saya harap saya ada jawapan …

Tetapi semasa kita di sini, mari kita lihat apa HostGator mungkin boleh ditawarkan ketika datang ke hosting cPanel. Sebagai permulaan, ini adalah pilihan tuan rumah untuk beribu-ribu perniagaan dan blog dalam talian.

Tidak diragukan lagi menjadikannya pilihan terbaik seterusnya. Kami sangat menyukai host ini kerana menyediakan kebolehpercayaan masa operasi yang sangat baik dan semuanya dengan harga yang sangat rendah.

Ia juga mudah diskalakan dan mempunyai pasukan sokongan yang sangat dipercayai yang selalu bersedia membantu ketika anda mengalami masalah.

HostGator telah melaburkan sumber daya yang besar untuk menjadikan cPanel menjadi lebih baik. Ia mempunyai reka bentuk unik, unik di cPanel menggunakan antara muka yang kita kenal dan sukai, dan memperbaikinya. Tentunya ini adalah yang terbaik dalam liga ini dengan mengambil reka bentuk yang sudah super duper dan menaikkannya.

Antara muka cPanel hampir sama dengan cPanel yang lain. Ini mempunyai bahagian-bahagian yang disusun satu sama lain yang menampilkan ikon hebat yang ditempatkan secara strategik untuk pelbagai pilihan.

Apa yang menarik dari HostGator adalah, mereka mempunyai bar carian di atas cPanel dan bar carian lain di bahagian atas keseluruhan halaman, di mana anda boleh mencari pangkalan pengetahuan HostGator jika anda tidak dapat mencari apa yang anda cari. Ini adalah sedikit perubahan, ya, tetapi yang menjadikan HostGator’s cPanel lebih mesra pengguna daripada hos cPanel yang lain.

Elemen lain yang sangat kita sukai mengenai cPanel HG ialah mereka menghubungkan ke pasar MOJO, yang menampilkan bahagian yang terdapat di sebelah kiri pilihan yang membolehkan anda menavigasi ke pasar tanpa perlu membuka tab lain.

Fungsi ini membolehkan anda melihat-lihat produk seperti tema dan pemalam dalam cPanel anda.

6. Enjin WP

Kami akan mengulangi bahawa mencari yang hebat pembekal hosting cPanel adalah kunci untuk mengoptimumkan keupayaan laman web anda.

Baiklah, Enjin WP merupakan satu lagi hos yang luar biasa untuk membantu anda mencapai semua matlamat laman web anda. Sekiranya anda mencari hos yang lebih menjimatkan dan berpatutan, WP Engine pastinya tidak semurah itu, tetapi ia adalah peneraju pasaran dalam hal hosting cPanel.

Tambahan pula, ia adalah syarikat hosting terpantas di Kanada, tidak ada. WP Engine juga mempunyai pengesanan ancaman masa nyata yang secara aktif menyekat sebarang ancaman sekiranya laman web anda digodam jika pernah diretas.

Oleh itu, walaupun bukan yang termurah di bandar, harganya dijamin mempertimbangkan semua yang anda dapat. Selain itu, ia juga mempunyai kelajuan yang luar biasa dan waktu operasi sepanjang masa kecuali, tentu saja, syarikat itu telah berkomunikasi sebaliknya.

7. HostPapa

Sekiranya anda mencari hos cPanel yang menjimatkan, HostPapa adalah salah satu pilihan terbaik yang ada.

Ia agak kurang baik berbanding dengan beberapa hos lain yang telah kami sebutkan tetapi juga tidak mengerikan. Ia memastikan bahawa tidak ada waktu henti ketika paling penting.

Tuan rumah ini juga memberikan sokongan pakar sekiranya ada yang salah atau sekiranya terdapat waktu henti yang dijadualkan untuk membantu menjadikan semuanya berjalan lancar.

Di samping itu, ia menyediakan perlindungan privasi domain untuk memastikan bahawa maklumat anda disimpan dengan selamat dan baik.

8. HostUpon

Seterusnya adalah HostUpon. Perkara yang menetapkan HostUpon selain daripada hos cPanel yang lain ialah syarikat itu menawarkan pelbagai pilihan untuk mendapatkan sokongan. Ini termasuk sokongan telefon, sembang langsung dalam talian, penyerahan tiket, dan status rangkaian 24 jam.

Cukup jelas bahawa mereka telah mengadakan hosting selama beberapa waktu dan jadi anda pasti dapat memperoleh yang terbaik dari pakar yang berpengalaman dalam permainan ini. Tambahnya ke kelajuan luar biasa dan terkunci dalam harga, dan anda akan melihat bahawa HostUpon pasti menjadi pemenang.

9. Web Hosting Kanada

Berpusat di Montreal, WHC.ca telah menyediakan perkhidmatan hosting cPanel selama lebih kurang satu dekad sekarang.

Dengan begitu banyak pengalaman, anda boleh yakin bahawa anda pada dasarnya mendapat layanan yang boleh dipercayai dari tuan rumah yang praktikalnya bagus dalam permainan mereka.

Tuan rumah ini menyediakan Sokongan pelanggan pakar 24/7 untuk memastikan bahawa anda dilindungi sepanjang masa dan mempunyai pusat data di Vancouver dan Montreal yang bermaksud kelajuan pemuatan yang lebih cepat.

Selain itu, ia juga sangat murah.

Kriteria Pemilihan Hosting cPanel kami

Lokasi Pelayan

memeriksa senarai vektorLokasi pelayan sering diabaikan tetapi sangat mempengaruhi masa pemuatan. Semakin dekat pelayan dengan pengguna, semakin cepat menghantar atau menerima maklumat.

Waktu tamat

Sekiranya anda tidak mahu kehilangan muka dengan pelanggan anda kerana waktu henti, maka kebolehpercayaan waktu operasi pasti ada dalam kad ketika anda memilih penyedia hosting cPanel.

Sokongan

Seterusnya, anda perlu mempertimbangkan sokongan. Sokongan sangat sesuai di sini kerana walaupun anda mempunyai kontrak dengan tuan rumah terbaik di bandar, anda tidak dapat benar-benar dapat mengawal kemungkinan masalah muncul berulang-ulang.

Namun, jika penyedia host cPanel mempunyai pasukan sokongan yang hebat, anda yakin bahawa anda akan mendapat bantuan setiap kali anda memerlukannya.

Harga

Cukup jelas bahawa host cPanel berharga satu sen. Dan jika anda mempunyai anggaran, anda mungkin tidak bersedia membayar sebanyak yang diminta oleh kebanyakan penyedia. Oleh itu, anda akan mencari pilihan termurah.

Namun, walaupun anda dapat menjimatkan satu atau dua dolar, anda juga mungkin harus menghadapi masalah jaringan dan kerentanan terhadap pelanggaran dan spam.

Seperti yang mereka katakan, anda mendapat apa yang anda bayar. Untuk memastikan anda mendapat perkhidmatan yang berkualiti dan tetap sesuai dengan kemampuan anda, kami juga menyertakan beberapa host yang tidak terlalu mahal. Dengan cara itu, ia tetap akan menjadi situasi menang-menang untuk anda.

Mengakhiri

Itu sahaja, kawan! Sembilan daripada penyedia hosting cPanel terbaik anda akan mendapat tahu di sana. Itu banyak tuan rumah yang perlu difikirkan …

Tetapi jangan salah – mereka akan membuat keajaiban sejauh mana mengoptimumkan kemampuan laman web anda.

Semoga berjaya dalam mengembangkan perniagaan anda dan mengoptimumkan laman web anda!

Rujukan dan kredit gambar:

  • iStockPhoto.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map