Ulasan HostUpon


Kedudukan keseluruhan

Pelan Termurah
USD $ 2.95 / bln (turun dari $ 7.95)

HostUpon benar-benar adalah salah satu hos web Kanada terbaik yang kami temui, gabungan harga yang berpatutan, ruang cakera tanpa had, jaminan wang dikembalikan selama 30 hari, dan penjualan dan sokongan Kanada menjadikan mereka tidak berpengalaman!

Kami secara amnya melihat 4 aspek berikut dari host web untuk menentukan kualiti keseluruhannya: Kemudahan penggunaan, Kelajuan (di peringkat global), Sokongan, dan Waktu Masa. HostUpon memikat mereka semua, terutamanya sokongan!

Sebab untuk memilih HostUpon

Mari kita mulakan dengan apa yang kita anggap sebagai ciri terbaik HostUpon, ciri-ciri yang segera memberi mereka kelebihan dalam persaingan. Bagi kebanyakan orang yang mencari hos web yang layak, ringkasan ringkas berikut sudah cukup untuk meyakinkan mereka bahawa HostUpon adalah satu-satunya yang boleh digunakan..

 1. Pelayan di Kanada: Dengan pelayan yang sangat pantas di Toronto, jika anda sasaran khalayak berada di Kanada, kecepatan tidak akan menjadi masalah. Sekiranya anda merasa perlu berkembang, mereka juga mempunyai 3 pelayan di AS.
 2. Sokongan berasaskan Kanada 24/7: Walaupun kebanyakan syarikat mengeluarkan sokongan mereka ke negara-negara yang lebih murah, HostUpon adalah salah satu dari sedikit yang masih mempunyai sokongan mereka di Kanada, kami berpendapat bahawa ini sahaja yang cukup sesuai untuk mendaftar dengan mereka
 3. Nama domain percuma: Sekiranya anda mendaftar untuk hosting, anda boleh mendaftarkan nama domain .ca atau .com anda secara percuma!
 4. Jaminan wang dikembalikan 30 hari: Tidak gembira dengan alasan apa pun? Tidak ada masalah, anda tidak akan rugi.
 5. Laman web tanpa had: Malah rancangan mereka yang paling asas membolehkan banyak laman web sekiranya anda merasa bercita-cita tinggi.

Ia benar-benar tidak berpengalaman. Bagi biaya, mereka mempunyai 3 rancangan hosting, rancangan mereka yang paling berpatutan bermula pada hanya USD $ 2.95 / bln (turun dari $ 7.95)!

Penyelidikan hosting HostUpon

Ulasan: Hosting berkualiti tinggi yang berpatutan dengan sokongan Kanada!

Pengenalan + Sejarah Ringkas

HostUpon beribu pejabat di Toronto, Kanada. Ditubuhkan oleh Alfez Velji pada tahun 2007, dia berencana untuk membuat penyelesaian web hosting berasaskan Kanada untuk semua perniagaan dan laman web peribadi di seluruh dunia.

Komitmen mereka terletak pada kepantasan dan keselamatan perkhidmatan hosting mereka serta harga serendah mungkin untuk mencapainya. HostUpon sentiasa berkembang, meningkatkan, dan berinovasi untuk mengekalkan kemampuan mereka sambil memberikan perkhidmatan terbaik dari yang terbaik.

Kesungguhan ini menghasilkan hos web yang berpatutan tetapi terasa mewah, banyak yang berkaitan dengan pasukan sokongan Kanada mereka, mereka tidak melakukan penyumberan luar dan ia benar-benar membuahkan hasil untuk mereka! Mari dapatkan beberapa faedah utama hosting dengan HostUpon.

Kelebihan HostUpon

Sokongan

Sokongan pelanggan HostUpon adalah yang terbaik dalam perniagaan. Kakitangan sokongan berada di tempat yang sama data beribu pejabat – Toronto. Mereka bukan sahaja ada di sana, tetapi juga tersedia sepanjang masa. Pasukan sokongan pelanggan mereka sangat membantu, sangat mahir dalam apa yang mereka lakukan, dan sangat profesional dalam segala hal. Mereka bertujuan untuk waktu tunggu sesingkat mungkin, menawarkan beberapa pilihan sokongan yang berbeza termasuk sembang langsung, tiket sokongan, atau sokongan telefon. Pangkalan data tutorial dan maklumat yang berguna dapat mengurangkan keperluan sokongan anda dari awal, sangat mengagumkan!

Milik persendirian

Pro lain dari HostUpon adalah hakikat bahawa ia adalah syarikat milik persendirian. Dimiliki secara peribadi bermaksud HostUpon tidak terpengaruh oleh kepentingan pihak luar. Pemilik syarikat bekerja di syarikat itu, dan dengan itu mereka dapat menepati komitmen dan tujuan mereka untuk membantu semua pemilik laman web.

Harga

Satu perkara yang hebat mengenai HostUpon ialah banyaknya rancangan berpatutan yang mereka tawarkan. Walaupun harganya jatuh selaras dengan kebanyakan hos anggaran (tidak boleh salah pada $ 3,36 / bln), nilai yang mereka tawarkan dapat membezakannya. Ciri-ciri yang termasuk dalam rancangan yang paling asas menjadikan dolar anda semakin maju. Dengan syarikat lain, untuk mempunyai akses ke ciri menarik seperti domain percuma seumur hidup dan alamat e-mel tanpa had, anda harus membeli pakej yang lebih mahal untuk bermula dengan.

Waktu tamat

HostUpon telah mengekalkan waktu operasi yang hebat selama bertahun-tahun mereka menggunakan laman web. HostUpon menawarkan jaminan uptime 99.9% untuk setiap pakej yang mereka tawarkan. Walaupun mereka tidak semestinya mengiklankan apa yang berlaku jika menurun di bawah angka itu, kami mendapat maklumat. Yang harus anda lakukan ialah menghantar tiket mengenai masalah ini untuk menerima potongan harga yuran bulan depan anda! Nasib baik, mereka tidak terkenal dengan banyak gangguan sehingga keperluan untuk ini mungkin tidak pernah timbul. Secara keseluruhan, pelanggan jarang mengadu tentang gangguan waktu kerja yang tidak baik dari HostUpon.

Mari beralih ke senarai ciri kegemaran kami (ada juga yang ditawarkan oleh tuan rumah lain, tetapi masih cukup banyak senarai).

ciri-ciri

Beberapa ciri terbesar yang terdapat dalam rancangan hosting HostUpon termasuk:

 • Nama domain percuma seumur hidup
 • Akaun e-mel dan pangkalan data MySQL tanpa had
 • Sokongan 24/7
 • Penghijrahan laman web percuma
 • Pemasang untuk lebih daripada 360 skrip
 • Pembina laman web percuma
 • Pelayan CA dan AS (bermaksud bahawa walaupun anda ingin menggunakannya sebagai hos web untuk Brazil, prestasinya akan tetap baik)
 • Jaminan wang dikembalikan
 • Jaminan masa upah 99%
 • Kawalan akaun melalui penyemak imbas web
 • Pelayan hosting SSL
 • Gangguan Laluan Biasa
 • Akses root dan reboot
 • Pelayan nama peribadi
 • Lebar jalur tidak terhad
 • Pemindahan data tanpa had

Kesimpulannya

HostUpon layak mendapat pujian, mereka tempatan, mereka peduli, mereka sangat berpatutan, dan mereka mempunyai sokongan berasaskan Kanada … Cubalah, anda tidak akan menyesal! Host web seperti ini menjadikan pembinaan laman web menjadi proses yang lancar!

RingkasanPeninjau Matthew RogersTarikh Tinjauan 2019-11-25Ringkasan Item HostUponAuthor Rating 51hb1hb1hb1hb1hbNama Produk HostUponPrice
USD 2.95

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map