Kajian Web Cecair


Kedudukan keseluruhan

Pelan Hosting WordPress Terurus
$ 99 / bln

Web Cecair: Ringkasan ringkas untuk orang yang tidak mempunyai masa (hampir semua kita)

Ringkasnya, kami pasti mengesyorkan Liquid Web for Hosting Managed WordPress. Mari kita manfaatkan faedah utama yang sangat kita sukai.

Keselamatan: Memiliki sijil SSL (https, laman yang selamat) adalah suatu keharusan pada masa ini, pastinya dengan Google yang menyukai laman https, dan Chrome secara aktif melabelkan laman yang tidak selamat sebagai “tidak selamat” … Liquid Web merangkumi sijil SSL dengan rancangannya, cukup tetapkan dan lupa.

Sandaran: Tidak ada sandaran mingguan atau bulanan, tetapi sandaran harian! Adakah sesuatu yang salah? Jangan risau, baru balik ke semalam.

Kemas kini automatik: Jangan takut dengan kemas kini, mereka akan melakukannya untuk anda sambil memastikan tidak ada yang rosak.

Penyegerakan iThemes: Hebat jika anda menjalankan beberapa laman web WP. iThemes Sync disertakan dengan setiap rancangan, ini adalah sistem pengurusan pelbagai laman web sehingga anda dapat membuat perubahan pukal ke beberapa laman web.

Sokongan: 24/7/365 melalui telefon, e-mel dan sembang … dan ini adalah sokongan pakar yang benar!

Secara jujur, kami sangat menyukai mereka! Mereka kukuh, sangat dipercayai, dan berkembang dengan industri. Sekiranya anda mempunyai anggaran (mereka bermula pada $ 99 / bln), belanjakannya!

Penyelidikan Web cecair

Ulasan Hosting WordPress Terurus Web Cecair

Pengenalan Web Cecair

Liquid Web diasaskan oleh Matthew Hill pada tahun 1997. Ketua Pegawai Eksekutif syarikat itu, James F. Geiger bermula pada tahun 2015. Mereka bangga menjadi # 1, yang Terbaik di Industri dalam hal Kesetiaan Pelanggan.

Pada masa ini, Liquid Web mempunyai lebih daripada 30,000 pelanggan yang merangkumi 30 negara. Mereka mempunyai lebih daripada 500,000 laman web di bawah pengurusan dan lima pusat data global.

Syarikat bernilai USD 100+ juta ini menyediakan pelbagai produk dan perkhidmatan. Ini termasuk Dedicated Servers, Cloud VPS Hosting, Cloud Dedicated Hosting, Managed WordPress Hosting, Managed WooCommerce Hosting, dan pelbagai Penyelesaian Hosting Web Custom, antara lain.

Liquid Web telah membuat senarai tahunan 5000 syarikat Majalah Inc. selama 10 tahun berturut-turut. Talkin ’Cloud menduduki tempat # 7 daripada semua penyedia perkhidmatan awan. Dan menurut Cloud Spectator, syarikat itu mempunyai VPS terurus paling pantas.

Syarikat memandang serius pematuhan dan keselamatan. Mereka mempunyai pelbagai sijil yang diterbitkan di laman web mereka untuk membuktikan ini. Mereka mematuhi Rangka Kerja Perisai Privasi EU-AS dan Kerangka Perisai Privasi Swiss-AS. Syarikat ini juga HIPAA. Akhirnya, mereka juga mematuhi Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR).

Harga

Web Cecair menyediakan tiga jenis rancangan untuk Hosting WordPress Terurus. Pelan ini diberi nama Professional, Business, dan Agency. Rancangan tersebut disertakan di bawah:

Pelan termurah disebut Professional dan berharga USD 99.00 sebulan. Agak banyak! Walaupun begitu, perkara yang baik adalah anda boleh membayar dari bulan ke bulan. Anda tidak wajib membuat kontrak dan anda boleh membatalkannya bila-bila masa. Pakej ini membolehkan anda menampung 10 laman web.

Anda juga diberi simpanan bernilai 50GB. Ini terhad berbanding dengan penyedia hosting lain yang memberikan ruang cakera dalam jumlah yang tidak terhad. Sekiranya anda mempunyai 10 laman web dalam satu akaun dan storan bernilai hanya 50 GB, ini mungkin tidak mencukupi. Sekiranya anda perlu meletakkan gambar, video, dan muat turun berkualiti tinggi di laman web anda, ruang penyimpanan terhad mungkin tidak sesuai untuk anda.

Sandaran automatik dilakukan setiap hari dan disimpan di luar lokasi selama 30 hari. Sekiranya anda ingin memulihkan sandaran ini (sekiranya anda tidak dapat menyelesaikan masalah yang rumit di laman web anda), anda boleh melakukannya hanya dengan satu klik.

Anda diberi SSL automatik untuk setiap laman web yang anda pesan dari Web Cecair. Ini diberikan tanpa kos tambahan dari pihak anda. Ini bermaksud, anda dapat mengamankan laman web anda sendiri dan melindungi maklumat sensitif yang terdapat di dalamnya. Ini juga bermaksud peningkatan dalam kedudukan mesin pencari kerana Google memilih laman web yang selamat berbanding yang tidak selamat.

Sekiranya anda baru memulakan dengan laman web anda, anda diberi platform pementasan. Ini bermaksud, anda boleh menguji laman web anda sebelum disiarkan. Dengan menguji laman web anda, anda dapat melihat rupa dan rasanya dan dapat mengesan masalah sebelum keluar kepada umum.

Liquid Web memandang serius perkhidmatan Hosting WordPress Terurus mereka. Mereka mengemas kini pemasangan WordPress anda dan memastikan pemalam anda tidak dibiarkan begitu sahaja. Web Cecair memastikan pemalam tidak bertentangan di platform anda dengan mengemas kini secara automatik dalam persekitaran yang berasingan. Sekiranya semuanya teratur, maka pemalam akan dikemas kini di tapak pengeluaran.

iThemes Sync Pro juga disertakan. Ini memberi anda kemampuan untuk memantau waktu operasi atau waktu henti laman web anda. Ini juga membolehkan anda melihat dan melacak data Analitis Google. iThemes Sync Pro memberi anda kemampuan untuk memeriksa status SEO posting dan mengawal apa yang sebenarnya dapat dilihat oleh pelanggan anda di papan pemuka admin WordPress. Ini semua boleh dilakukan dalam satu lokasi.

Kelajuan diberi kepentingan dengan menggunakan pemacu keadaan pepejal (SSD) dan bukannya pemacu mekanikal tradisional. Ini bermaksud kelajuan memuatkan laman web yang lebih pantas kerana penggunaan yang pertama berbanding dengan yang pertama. Imej juga dimampatkan secara automatik dan plugin pengoptimuman gambar. Sekali lagi, ini bermaksud, kelajuan memuat lebih cepat kerana saiz fail gambar yang lebih rendah.

Anda tidak mempunyai had paparan halaman atau lalu lintas dengan semua rancangan Hosting WordPress Terurus. Oleh itu, anda tidak dikenakan bayaran untuk jumlah paparan halaman dan anda tidak akan dikenakan bayaran yang berlebihan. Ini adalah perkara yang baik jika anda mempunyai banyak penonton laman web dan jika musim puncak akan tiba.

Ketika menjanjikan, mereka mempunyai jaminan masa operasi rangkaian 100%. Janji besar untuk dibuat! Mereka juga mempunyai jaminan masa pakai 100%. Selain itu, mereka memberi anda jaminan penggantian perkakasan selama 30 minit.

Pilihan Sokongan

Web Cecair memberi anda pelbagai pilihan untuk sokongan. Ini termasuk yang berikut:

  • Sokongan Telefon
  • Sembang Langsung Dalam Talian
  • Penyerahan Tiket
  • Asas pengetahuan
  • Alat Sokongan

Pangkalan Pengetahuan mengandungi tutorial yang akan membantu anda memastikan laman web dan akaun anda terus berjalan. Alat Sokongan merangkumi Pemeriksa IP, Alat SSL, dan Pohon DNS. Yang pertama, Pemeriksa IP, membolehkan anda melihat IP peranti anda dengan cepat. Alat SSL membolehkan anda memeriksa kesahihan SSL dan maklumat lain. Alat Pohon DNS memberi anda keupayaan untuk melihat rekod DNS dalam rajah pokok.

Web Cecair menjanjikan banyak ketika datang ke perkhidmatan sokongan pelanggan mereka. Telefon & Sokongan sembang tersedia 24/7 dan menurut mereka, anda boleh mendapatkan bantuan dalam beberapa minit. Jaminan masa respons awal untuk meja bantuan adalah 30 minit. Sekiranya mereka ketinggalan 30 minit ini, mereka akan memberi kredit 10 kali ganda dari jumlah yang mereka ketinggalan.

Terdapat juga jaminan penggantian perkakasan selama 30 minit. Setelah perkakasan pelayan khusus yang rosak dijumpai, ia akan diganti dalam masa 30 minit atau kurang. Sekiranya memerlukan lebih daripada jaminan tersebut, mereka akan memberi anda 10x jumlah masa tambahan.

Mereka banyak berjanji, bukan? Tetapi adakah mereka berjaya? Menurut kebanyakan ulasan, mereka benar-benar melakukannya. Wah! Perwakilan sokongan pelanggan dan teknikal mereka sangat berpengetahuan mengenai masalah yang mudah dan rumit. Dan mereka sangat gembira dapat membantu pelanggan. Ini adalah kelebihan besar untuk Web Cecair.

Kelebihan

Terdapat banyak kelebihan ketika mendaftar dengan Liquid Web. Berikut adalah beberapa di antaranya:

Tiada Had Lalu Lintas

Mereka tidak mengenakan bayaran untuk jumlah paparan halaman atau bayaran berlebihan. Anda boleh mempunyai jumlah lalu lintas yang tidak terhad di laman web anda dan anda tidak perlu risau untuk mengeluarkan wang tambahan.

Jaminan Masa 100%

Mereka memastikan bahawa laman web anda meningkat 100% sepanjang masa. Sekiranya tidak, mereka akan memberi anda 10x masa henti.

Sokongan Pelanggan yang Hebat

Mereka memberikan perkhidmatan sokongan pelanggan yang sangat baik yang disukai oleh kebanyakan pelanggan. Selain itu, mereka akan memberi anda kredit 10 kali ganda sekiranya mereka tidak menjawab tiket HelpDesk dalam masa 30 minit.

Sandaran Percuma

Anda mendapat sandaran harian automatik yang disimpan di luar laman web selama kira-kira 30 hari. Ini sangat berguna apabila laman web anda menghadapi masalah. Anda boleh segera memulihkan sandaran dengan satu klik. Semudah 1-2-3.

Sijil SSL percuma

Anda mendapat sijil SSL automatik untuk setiap laman web yang anda pesan dengan Liquid Web. Ini bermaksud, anda dapat mengamankan laman web anda dan meningkatkan kedudukannya di enjin carian. Itu adalah dua kali ganda!

WordPress Terurus Sepenuhnya

Selain mengemas kini laman web WordPress anda, plugin juga dikendalikan untuk anda. Plugin diuji jika bertentangan antara satu sama lain. Ini dilakukan dalam persekitaran yang berasingan. Sekiranya tidak timbul konflik antara plugin semasa ujian, maka ia akan digunakan di lokasi pengeluaran.

Laman Pementasan Percuma

Sebelum menggunakan laman web anda, anda mesti memastikannya berada dalam keadaan optimum. Oleh itu, laman pementasan percuma membolehkan anda menguji laman web anda sebelum disiarkan secara langsung. Ini memastikan pengalaman pengguna yang lebih baik untuk penonton laman web.

Keburukan

Tidak murah

Pelan Hosting Managed WordPress yang paling murah adalah pada USD 99.00 sebulan. Ini bukan harga yang murah. Sekiranya anda baru bermula, anda mungkin tidak dapat menanggung kosnya (tetapi ia pasti dibenarkan).

Kesimpulannya

Mereka hebat, tidak banyak yang boleh diperkatakan. Sekiranya anda dapat menjimatkan kos, anda tidak akan menoleh ke belakang!

RingkasanPeninjau Matthew RogersTarikh Tinjauan 2018-08-28Ringkasan Item Liquid WebPenilaian Pengarang 41hb1hb1hb1hbkelabuNama Produk Cecair WebPrice
USD 99

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector