Kajian InMotion Hosting

Dalam gerakan adalah syarikat perkhidmatan cloud yang pertama kali dilancarkan pada tahun 2001 dan selalu memberi tumpuan kepada pelanggan perniagaan.


Apa yang memisahkan mereka dari syarikat hosting utama yang lain adalah hakikat bahawa mereka tidak dimiliki oleh Endurance International. Syarikat perniagaan ini sudah menjadi pemilik banyak platform web hosting utama, termasuk Bluehost dan HostGator.

Jadi, mengapa ini penting, anda mungkin bertanya?

InMotion Hosting cuba menubuhkan jenama mereka berdasarkan fakta bahawa mereka adalah underdog yang tidak bermain dengan peraturan yang sama seperti yang dilakukan oleh orang-orang besar. Mereka melakukan ini dengan cukup baik dan dalam dunia web hosting, mereka dikenali sebagai ‘geek-choice’.

Mereka menawarkan pelbagai paket dan rancangan yang merangkumi pelbagai faedah dan ciri untuk meningkatkan laman web anda. Tetapi bolehkah InMotion bersaing dengan syarikat hosting web Kanada terbaik di pasaran sekarang?

Mari kita ketahui.

TLDR;

InMotion adalah syarikat besar yang melaksanakan apa yang dijanjikan. Sekiranya anda mencari tempoh ujian yang sangat lama maka InMotion adalah pilihan yang tepat dengan jaminan wang dikembalikan 90 hari mereka.

Orang yang mencari sandaran dan pemindahan data percuma juga telah menemui pilihan yang baik kerana mereka menawarkan kedua-duanya bersama dengan waktu operasi dan kelajuan yang baik.

Salah satu sebab besar untuk tidak menggunakan InMotion adalah harga perkenalan mereka yang lebih tinggi daripada purata.

Ilmu Keras

Ujian hosting awan kami dapat dipermudah menjadi dua metrik utama: waktu operasi dan waktu muat rata-rata. Syarikat terbaik adalah kuat dalam kedua-dua kategori, tidak kira di mana anda berada di dunia.

Statistik Waktu Masa InMotion di Kanada

Untuk membantu pembaca Kanada kami, kami telah melakukan ujian dari seluruh negara. Inilah yang kami kumpulkan di InMotion:

 • Montreal

  Waktu Masa – 99.1%
  Masa Beban – 2,312 Juta

 • Toronto

  Waktu Masa – 99.0%
  Masa Beban – 2,232Ms

 • Vancouver

  Waktu Masa – 98.9%
  Masa Beban – 2,485 Juta

 • Winnipeg

  Waktu Masa – 98.9%
  Masa Beban – 2,358 Juta

Apa maksud uptime?
 • Waktu Masa – Peratusan untuk menunjukkan keseluruhan masa penyedia hosting dalam talian dan berfungsi seperti biasa.
 • Waktu operasi 99.1% Montreal – Perkhidmatan InMotion hanya tidak tersedia 0.9% peratus masa untuk pengguna Montreal. Matematik sama dengan sekitar 78 jam waktu henti selama setahun.
 • Apa maksudnya untuk ketersediaan – Sebilangan kecil mata peratusan dapat membuat perbezaan yang signifikan terhadap ketersediaan laman web anda

Waktu operasi yang baik – Kami mempertimbangkan masa operasi sukatan melebihi 98% menjadi kuat.

Waktu Beban InMotion di Kanada

Apa maksud masa muat?
 • Masa muat – Pengukuran kelajuan sebenar.
 • Unit pengukuran – Masa yang disediakan di atas diukur dalam milisaat dan meliputi panjang permintaan dan respons penuh ke pelayan web awan.
 • Cara ini diuji – Angka yang dikumpulkan adalah pengujian rata-rata selama berbulan-bulan dengan platform iPage dengan pelbagai penyemak imbas seperti Google Chrome, Mozilla Firefox, dan Microsoft Internet Explorer.
 • Pemboleh ubah lain – Pengguna akhir laman web anda mungkin kelihatan beberapa variasi masa tindak balas kerana pelbagai faktor, termasuk kelajuan rangkaian tempatan, tingkah laku penyemak imbas, dan lalu lintas pelayan.
 • Masa muatan yang baik – Waktu muatan yang rata-rata pada 2,000 milisaat atau kurang dianggap berprestasi tinggi.

kepentingan masa muat

Penyedia hosting dengan masa tindak balas yang lebih lambat berisiko untuk digunakan, kerana pembaca dan pelanggan anda mungkin terganggu dengan kelewatan dan memilih untuk melayari laman web lain. Menyelidiki penyelidikan kami dengan lebih mendalam akan menunjukkan kepada anda bahawa penyedia hosting ada di seluruh peta.

Hasil pengujian InMotion untuk waktu muat adalah hampir rata-rata dan skor waktu operasi mereka melebihi purata. Jadi persoalannya menjadi, adakah kadar dan ciri mereka cukup baik untuk menjadikannya pilihan menarik untuk hosting?

Harga InMotion

Seperti yang anda lihat dari atas, InMotion menawarkan prestasi yang agak mantap dalam hal metrik masa operasi dan purata masa muat halaman. Dengan itu, syarikat juga mempunyai reputasi sebagai salah satu penyedia yang lebih mahal di pasaran.

Berikut adalah cara InMotion membentangkan pakej dan rancangan mereka:

Hosting Perniagaan Berkongsi dengan SSD Percuma InMotion Hosting

InMotion membahagikan perkhidmatan mereka kepada tiga kategori yang jelas. Yang pertama adalah rancangan Pelancaran, yang dirancang untuk pereka laman web baru dan blog sederhana. Untuk laman tinjauan ski atau laman tinjauan pertarungan hoki – ini memang betul lebih daripada mencukupi – kerana ia merangkumi nama domain percuma dan lebar jalur tanpa had.

Pelan tengah InMotion disebut Power, dan itu adalah pilihan mereka yang paling popular untuk perniagaan kecil yang ingin memindahkan data web ke platform baru. Ini membolehkan hosting enam laman web dan prestasi yang berasingan yang seharusnya dua kali lebih kuat dari rancangan Pelancaran.

Terakhir, InMotion mempunyai pilihan kelas atas yang disebut pelan Pro, yang hanya akan diminati oleh perniagaan besar dan matang. Ia merangkumi hos laman web tanpa had, prestasi berganda berbanding pelan Tenaga, dan pakej sokongan teknikal khas.

Harga jangka panjang dengan InMotion agak setanding dengan semua platform hosting popular lain yang ada sekarang. Penendangnya ialah harga perkenalan mereka agak lemah.

Untuk banyak platform hosting yang paling popular, anda boleh mendapatkan langganan tiga tahun dengan harga $ 2 hingga $ 4 sebulan untuk memulakannya. Ini jelas merupakan nilai tambah yang besar dan kami suka memberitahu orang ramai untuk memanfaatkan model harga tersebut.

Sekiranya anda mengira harga pengenalan – InMotion ada di sana dengan trend harga semasa.

ciri-ciri

Pada pandangan pertama, tiga pilihan pelan InMotion kelihatan serupa. Tetapi semasa anda menggali butirannya, anda dapat melihat apa yang mereka tawarkan.

Untuk memulakan – InMotion menawarkan beberapa ciri untuk semua rancangan mereka:

 • Pemacu SSD percuma
 • Domain Percuma
 • Jaminan 90 Hari
 • Sandaran Data Percuma
 • Pemasang 1 Klik Percuma
 • Pilihan Pelbagai Pengekodan
 • E-mel IMAP selamat
 • Zon Kelajuan Maks
 • Akses SSH
 • Penyatuan Google Apps
 • Ruang Cakera Tanpa Had
 • Sijil SSL percuma
 • Sokongan Pelanggan 24/7

Satu aspek yang benar-benar melompat adalah Jaminan 90 Hari. Sebilangan besar platform hosting hanya menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Menguji platform hosting selama tiga bulan dan bukannya satu dapat membuat perbezaan besar.

Berkaitan dengan perbezaan antara rancangan ada beberapa aspek yang dapat menggerakkan jarum bergantung pada keperluan hosting Anda.

Positif

Positif untuk InMotion sangat hebat dan mungkin membuat anda berfikir bahawa anda akan segera mendaftar untuk perkhidmatan hosting. Perinciannya penting dalam tuntutan berani yang ditawarkan oleh perkhidmatan hosting.

Sokongan pengguna

Sokongan pelanggan di InMotion benar-benar menebus kekurangan asas pengetahuan intuitif. Dengan sokongan pelanggan 24/7/365 yang ditawarkan di laman web mereka, jelas kami harus menguji sistemnya.

Saya membuka tiket dan ditawarkan tindak balas dalam masa lima minit. Ini menimbulkan persoalan – mengapa mereka bahkan menawarkan sokongan keutamaan? Ini membuat saya berfikir bahawa mereka hanya mengiklankan pilihan itu sebagai pilihan untuk menaik taraf.

Sokongan InMotion

Jaminan Pulangan Wang 90 Hari

Semua orang harus suka apabila syarikat menawarkan jaminan yang sensitif terhadap masa. Saya rasa mereka sangat jelas.

Dengan jaminan purata industri selama 30 hari, ini menunjukkan bahawa InMotion tidak takut untuk menawarkan jangka masa ujian yang panjang. Mereka benar-benar fikir anda akan gembira dengan apa yang mereka tawarkan.

Pemindahan Laman web dan Sandaran Data Percuma

Ini bukan ciri percuma setiap hari yang disediakan oleh perkhidmatan hosting. Memang benar tuan rumah yang baik selalu menawarkan pemindahan laman web percuma.

Tetapi – perkhidmatan hosting yang hebat menawarkan sandaran data percuma. Banyak perkhidmatan hosting cuba membuat anda membayar cadangan yang agak konyol pada pendapat saya. Sandaran data percuma harus disertakan.

Negatif

Harga Pengenalan Tinggi

Membandingkan harga perkenalan dengan pemimpin industri yang lain menjadikan harga InMotion di pinggiran menjadi pilihan hosting yang “lebih murah”.

Memanfaatkan harga perkenalan adalah kaedah terbaik untuk menjimatkan wang ketika memulakannya.

Harga yang ditawarkan oleh InMotion tidak terlalu tinggi dan sebenarnya tepat pada purata industri untuk harga jangka panjang. Walau bagaimanapun, mereka pasti menjatuhkan bola ketika datang ke harga pengenalan.

Masa Beban Purata

Ini bukan negatif tetapi lebih kepada pembeza. Secara peribadi, saya lebih suka masa beban yang cepat. Sebilangan besar orang menginginkannya untuk perkhidmatan web hosting mereka. Sekiranya itu tidak penting bagi anda atau waktu muat rata-rata tidak mengapa, InMotion tidak mempunyai negatif dalam kategori ini untuk anda.

Penyediaan Pangkalan Pengetahuan

Sejujurnya, betapa peliknya asas pengetahuan InMotion dibandingkan dengan pasukan sokongan pelanggan mereka.

pusat sokongan webhosting

Saya tidak tahu mengenai anda tetapi saya lebih suka asas pengetahuan saya sedikit lebih teratur dan moden.

Ini kadang kala berlaku syarikat mengutamakan sokongan permintaan dan bukannya mempunyai maklumat yang berguna untuk pelanggan mereka. Itu tidak bermaksud bahawa mereka tidak mempunyai maklumat yang tersedia – persediaannya agak kikuk dan mereka tidak mempunyai sebilangan pesaing.

Tidak ada yang salah dengan ini tetapi banyak orang lebih suka membaca artikel daripada bercakap dengan sokongan pelanggan.

Menjumlahkannya

Tawaran rancangan hosting InMotion prestasi yang baik dan kebolehpercayaan yang kukuh dan adalah penuh dengan ciri.

InMotion adalah pilihan yang hebat jika anda mengutamakan sandaran dan pemindahan data serta mencari jaminan wang yang lebih lama. Masalah utama InMotion adalah harga perkenalan mereka yang kurang ideal.

Soalan Lazim

Apakah hosting terbaik untuk WordPress?

Untuk nilai terbaik berbanding prestasi, kami telah memilih SiteGround sebagai pilihan utama kami.

Hosting mana yang lebih baik Linux atau Windows?

Semua ini bermaksud sistem operasi yang dijalankan pada pelayan yang digunakan syarikat. Linux adalah yang paling popular di pelayan sehingga mempunyai lebih banyak ciri dan kebanyakan pereka web lebih suka hosting web berasaskan Linux. Satu-satunya masa Windows masuk akal adalah jika ada aplikasi Windows tertentu yang perlu digunakan.

Awak juga mungkin menyukai:

 • Pembina Laman Web Terbaik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map