Kajian Hosting Dinamik


Kedudukan keseluruhan

Pelan Hosting WP Terurus
$ 16.95 / bln

Pelan Hosting Berkongsi Termurah
$ 3.95 / bln

Hosting Dinamik: Ringkasan ringkas untuk orang yang tidak mempunyai masa (hampir semua kita)

Ringkasnya, jika anda mencari hosting WordPress yang dikendalikan, daftar! Mereka mesra alam, mempunyai keselamatan yang hebat, kemas kini WP automatik, sokongan yang baik, ruang cakera tanpa had … hampir semua yang anda perlukan dengan harga yang sangat berpatutan berbanding dengan hos web WP yang lain.

Yang dikatakan, jika anda mencari hosting web murah harian anda (blog, perniagaan, dll.), Cadangan kami adalah untuk memeriksa GreenGeeks, mereka juga sangat hijau (meletakkan 300% dari apa yang mereka gunakan kembali grid) dan menawarkan ruang cakera tanpa had bahkan pada rancangan paling asas mereka (yang Dynamic Hosting tidak, mereka menawarkan 5 GB). Lihatlah tinjauan GreenGeeks kami.

Untuk mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai Dynamic Hosting, teruskan membaca di bawah!

Penyelidikan hosting Cirrus

Kajian Hosting Dinamik

Sekiranya anda ingin memiliki laman web, terutama untuk tujuan perniagaan, anda harus memastikan ia berfungsi 100% sepanjang masa. Semua mesti berjalan dengan sempurna. Sekiranya laman web anda mengalami waktu henti kerana perkhidmatan hosting yang buruk, ia mungkin mahal. Pelanggan yang berpotensi mungkin kecewa dan anda mungkin kehilangan penjualan atau bakal pelanggan.

Agensi seperti kami menguruskan beberapa laman web untuk pelbagai pelanggan. Kita jelas harus memastikan bahawa laman web mereka tidak rosak. Itulah sebabnya kami selalu mencari syarikat hosting web terbaik untuk Kanada.

Pengenalan kepada Hosting Dinamik

Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 1999 oleh pengusaha yang menetap di Maritimes, Kanada. Mereka bangga mempunyai pusat data, dan sandaran data awan yang berpusat di Kanada. Selain itu, mereka berkomitmen untuk menyediakan perkhidmatan sokongan pelanggan terkemuka.

Dynamic Hosting telah bekerjasama dengan beberapa pelanggan dan telah menjadi syarikat masuk di Kanada untuk semua perkara yang berkaitan dengan “Op Ops.” Mereka memiliki budaya yang kuat di mana mereka mengutamakan keperluan pelanggan mereka terutama berkaitan dengan infrastruktur dan perkhidmatan IT.

Syarikat ini telah bekerjasama dengan beberapa pelanggan seperti Lembaga Pengesahan Divers Kanada, Dewan Perniagaan Halifax, Heart & Stroke Foundation, dan PharmaChoice. Mereka telah memenangi pelbagai anugerah seperti Host Green Green WebHostRanking.com. Dynamic Hosting juga diiktiraf sebagai salah satu penyedia perkhidmatan web hosting hijau terbaik di Kanada oleh 100Best-Web-Hosting.

Harga

Syarikat ini menyediakan pelbagai produk seperti Shared Hosting, VPS Hosting, Virtual Machine (VM) Hosting, dan Cloud Infrastructure as a Service (IaaS), antara lain. Rancangan Hosting Bersama dinamakan seperti berikut; “Tetapkan Rancangan Sederhana,” “Pelan 3 Tahun Terhebat,” dan “WordPress Terurus.” Rancangan tersebut dapat dilihat di bawah:

Pelan Hosting Berkongsi Hosting Dinamik

Pakej termurah mereka yang disebut “Keep It Simple Plan” berharga CAD 3,95 sebulan jika anda membayar sebanyak 36 bulan di muka. Untuk jangka masa 12 bulan, rancangan tersebut akan dikenakan bayaran CAD 5,00 sebulan. Walau bagaimanapun, jika anda ingin membayarnya setiap bulan, ia akan dikenakan bayaran sebanyak CAD 6,95. Kitaran penagihan Pelan Keep It Simple dapat dilihat di bawah:

Pastikan Kitaran Penagihan Ringkas

Pelan Keep It Simple membolehkan anda memiliki satu domain dalam satu akaun hosting. Ini bermakna anda hanya boleh mempunyai 1 laman web yang dihoskan di pelayan anda. Mereka juga menyediakan simpanan bernilai 5GB.

Di sisi terang, mereka memberi anda sijil SSL percuma yang boleh anda gunakan untuk jangka masa yang tidak terbatas. Anda juga boleh memilih untuk menjalankan laman web berasaskan WordPress di akaun hosting. Setelah mengunjungi laman web mereka, mereka memberi anda kod promosi “Free Move” yang memberi anda ciri penghijrahan laman web percuma.

Ketika datang ke sandaran, mereka menyediakan sandaran data automatik yang dilakukan setiap malam. Sandaran adalah selama 90+ hari. Sandaran data pemulihan bencana dilakukan di luar lokasi setiap minggu. Sandaran adalah perkara yang baik sekiranya ada masalah dengan laman web anda. Anda boleh mengembalikannya ke jangka waktu tertentu sebelum kerosakan berlaku menggunakan sandaran tersebut.

Sekiranya anda prihatin terhadap keselamatan, mereka menyediakan firewall yang secara proaktif menyekat ancaman berbahaya. Pelan termurah mereka juga merangkumi ciri seperti larangan IP dan pengesanan ancaman lanjutan.

Pelan Keep It Simple juga merangkumi ciri untuk laman web berasaskan WordPress. Mereka mengautomasikan pembinaan laman WordPress melalui wizard pemasangan 2 klik. Kemas kini automatik versi inti WordPress, tema, dan pemalam juga disertakan. Kemas kini laman web WordPress anda bagus kerana membantu mengelakkan kerosakan dan menyekat kemungkinan ancaman. Dilakukan secara automatik, ini menjimatkan masa yang harus anda habiskan untuk melakukan tugas tersebut. Akhirnya, mereka menjaga keselamatan laman web WordPress dengan serius melalui pengguna pentadbir, kata laluan, kunci keselamatan dan seumpamanya.

Pilihan Sokongan

Dynamic Hosting memberi anda pelbagai pilihan untuk menghubungi mereka sekiranya anda memerlukan bantuan:

  • Sokongan Sembang Langsung Dalam Talian,
  • Pangkalan Pengetahuan Bantu Diri,
  • Tiket Sokongan Pelanggan, dan
  • Pusat Panggilan Bebas Tol 24 × 7

Pangkalan Pengetahuan Self-Help mereka dikemas kini secara berkala dan menurut Dynamic Hosting, ia dapat menyelesaikan 80% kebanyakan masalah yang dihadapi oleh pelanggan. Dengan menghantar tiket sokongan, anda boleh mendapatkan tindak lanjut dalam masa satu jam atau kurang.

Di samping itu, pusat panggilan 24 × 7 mereka tidak mempunyai tempoh menunggu yang menahan panggilan anda selama beberapa minit atau bahkan berjam-jam. Sokongan live chat 24 × 7 mereka memberi anda akses ke perkhidmatan sokongan pelanggan mereka jika anda tidak mempunyai kebebasan untuk melakukan tiga pilihan lain yang mereka sediakan.

Syarikat ini dengan bangga memberikan perkhidmatan sokongan pelanggan yang luar biasa kepada pelanggannya. Dan ulasan telah membuktikan sistem sokongan mereka yang sangat baik. Sebilangan besar ulasan menyatakan bahawa mereka mempunyai nilai terbaik untuk wang dan memberikan pertolongan yang anda perlukan sekiranya berlaku sesuatu. Sokongan itu selalu dihantar dengan cepat dan memberikan bantuan terperinci mengikut pengalaman pengguna.

Kelebihan

Memilih perkhidmatan Dynamic Hosting mempunyai kelebihan dan kekurangannya. Mari kita mulakan dengan kebaikan. Ini dapat dilihat di bawah:

Sijil SSL Sepanjang Hayat Percuma

Sijil SSL penting jika laman web anda berurusan dengan maklumat sensitif seperti nombor kad kredit dan data peribadi. Perkara terbaik mengenai Dynamic Hosting ialah mereka memberi anda sijil SSL seumur hidup percuma untuk laman web anda.

Tambahan, sijil SSL akan membantu meningkatkan kedudukan anda di enjin carian. Yang kuat Penyulitan HTTPS dianggap sebagai salah satu faktor peringkat oleh Google dengan penyulitan laman web yang kuat menjadi tanda perniagaan / laman web yang baik. Dengan sijil SSL percuma Dynamic Hosting, anda dapat melindungi maklumat sensitif pengguna anda dan meningkatkan kedudukan anda pada masa yang sama.

Ciri WordPress

Sekiranya anda lebih suka menggunakan WordPress sebagai platform laman web anda, maka pakej Dynamic Hosting adalah untuk anda. Dengan pelbagai ciri WordPress seperti pemasangan satu klik dan kemas kini automatik, aspek pengurusan perkara dijaga untuk anda. Keselamatan WordPress menjadi sukar melalui kata laluan, kunci keselamatan, pengguna pentadbir, dan pemeriksaan penyihir, antara lain.

Jaminan Pulangan Wang 100% 30 Hari

Ya! Mereka memberikan jaminan wang dikembalikan 30 hari jika anda tidak berpuas hati dengan produk dan / atau perkhidmatan mereka. Ini adalah perkara yang baik untuk pemula yang baru mencubanya. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan apa yang mereka tawarkan, anda boleh mendapatkan kembali wang anda tanpa sebarang pertanyaan.

Ciri Sandaran dan Keselamatan

Ia adalah bencana yang serius apabila laman web anda tiba-tiba tidak bertindak balas atau tiba-tiba berfungsi. Apabila anda tidak dapat menyelesaikan masalah, anda memerlukan sandaran untuk memulihkan laman web anda kembali ke titik ketika ia masih berfungsi.

Dynamic Hosting menyediakan sandaran selama 90+ hari yang dilakukan setiap malam. Selain itu, mereka juga menyediakan sandaran data pemulihan bencana di luar lokasi setiap minggu. Ini memberi anda ketenangan hati mengetahui bahawa anda tidak perlu bermula dari awal sekiranya perkara buruk berlaku.

Penghijrahan Laman Web Percuma

Sekiranya anda menggunakan kod promo mereka “FreeMove”, anda boleh memindahkan atau memindahkan laman web anda secara percuma. Anda tidak perlu mengeluarkan lebih banyak wang hanya untuk memindahkan laman web anda dari penyedia hosting yang buruk kepada yang baik.

Sistem Sokongan Pelanggan yang Cemerlang

Syarikat ini mempunyai sistem tiket sokongan pantas secara dinamik yang memberikan bantuan terperinci mengenai masalah anda. Selain itu mereka menyediakan tiga pilihan lain untuk sokongan; menelefon melalui nombor bebas tol, sembang langsung, dan pangkalan pengetahuan pertolongan diri.

Kudos ke Dynamic Hosting kerana kebanyakan ulasan menyatakan bahawa mereka sebenarnya menyediakan sistem sokongan pantas yang memperincikan apa yang anda perlukan untuk menyelesaikan masalah anda. Sebilangan besar pelanggan gembira dengan prestasi mereka dan mereka benar-benar menepati janji mereka untuk memberikan sokongan pelanggan yang luar biasa.

Keburukan

Kami sudah selesai dengan kebaikan. Sekarang, mari kita beralih kepada keburukan. Hosting Dinamik bukan tanpa keburukan. Berikut adalah beberapa di antaranya:

Bilangan Domain Terhad

Dengan rancangan termurah mereka, anda hanya dapat memiliki satu domain per akaun hosting. Ini jauh dari tawaran penyedia hosting lain dengan sebilangan daripada mereka menawarkan jumlah domain yang tidak terhad bagi setiap akaun.

Sekiranya anda memerlukan banyak laman web, maka Pelan Keep It Simple bukan untuk anda. Anda mungkin memilih rancangan seterusnya yang disebut Ultimate 3 Year Plan. Pelan tersebut berharga CAD 12,95 sebulan jika anda memilih terma pembayaran bulanan. Harga termurah adalah pada CAD 7,49 sebulan jika anda ingin membayar 36 bulan di muka.

Kesimpulannya

Jadi seperti yang disebutkan dalam ringkasan kami, sebagai hos WordPress yang dikendalikan, mereka hebat … sebagai hos web bersama, ada pilihan yang lebih baik di luar sana. Kami sangat mengesyorkan anda melihat GreenGeeks, lihat tinjauan GreenGeeks kami.

RingkasanPeninjau Matthew RogersTarikh Tinjauan 2019-11-22Ringkasan Item Dinamik HostingPenilaian Pengarang 41hb1hb1hb1hbkelabuNama Produk Hosting DinamikHarga
CAD 3.95

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector