Kajian Arvixe


Kedudukan keseluruhan

Pelan Termurah
USD $ 7 / bln

Arvixe: Ringkasan ringkas untuk orang yang tidak mempunyai masa (hampir semua kita)

Sayangnya, secara ringkasnya, kami tidak mengesyorkan Arvixe untuk beberapa sebab. Sebab utama adalah kepantasan dan sokongan (perangkap besar!). Mari kita selesaikan beberapa masalah yang kita dapati …

Kelajuan: Arvixe hanya mempunyai pusat data AS, yang bermaksud hampir setiap laman web yang dihoskan lebih dekat daripada AS akan lebih cepat (jika mereka menggunakan host yang layak). Selain itu, Google sebenarnya tidak menyukai laman web yang perlahan, jadi ini boleh menjejaskan kedudukan dan penglihatan dalam talian yang berpotensi anda.

Sokongan: Tidak ada sokongan telefon, dan beberapa ulasan buruk dan utas forum yang mengeluh mengenai sokongan Arvixe…

Harga: Anda hanya dapat harga terendah jika anda mengunci selama beberapa tahun, yang tidak sesuai (dan $ 7 / bln sebenarnya tidak semurah itu).

Oleh itu, apa yang sebenarnya kami katakan adalah … terdapat banyak web host yang lebih murah di luar sana yang jauh lebih baik dan mempunyai pelayan di Kanada. Sebagai contoh, kegemaran kami pada masa ini adalah HostPapa. Mereka berwarna hijau, mempunyai pusat data yang cepat di Kanada, markas mereka di Kanada, mereka mengenakan bayaran dalam CAD ($ 3,36 / bln), dan tambahan adalah mereka menawarkan lebih banyak ciri daripada Arvixe dengan hampir separuh kos. Sokongan mereka tiada duanya! Selamat melihat ulasan HostPapa kami.

Masih berminat dengan Arvixe, teruskan membaca di bawah.

Penyelidikan Arvixe

Tinjauan Hosting Web Arvixe

Agensi seperti kami memerlukan penyedia hosting web yang baik yang tidak akan mengecewakan pelanggan kami. Dalam usaha mencari penyedia perkhidmatan terbaik di luar sana, kami telah mencuba BANYAK syarikat dan tahu yang mana yang harus digunakan dan mana yang harus dielakkan.

Sekiranya anda mencari syarikat hosting web untuk Kanada dan menemui Arvixe, inilah yang kami fikirkan …

Pengenalan kepada Arvixe

Arvixe adalah syarikat hosting web yang bermula di California, khususnya di San Luis Obispo. Arvand Sabetian menjumpai syarikat itu pada tahun 2003.

Ia kemudiannya diambil alih oleh Endurance International Group (EIG) pada tahun 2014. EIG sebenarnya memiliki syarikat hosting lain seperti HostGator dan BlueHost. Pusat data Arvixe boleh didapati di pelbagai lokasi seperti Amsterdam, Hong Kong, dan Dallas, Texas.

Walaupun mereka diperoleh oleh EIG yang memiliki BlueHost dan syarikat gergasi hosting lain, kami tidak mengesyorkan anda mendaftar dengan mereka. Lebih baik anda mengeluarkan wang anda dari penyedia hosting web lain yang menyediakan apa yang anda perlukan. Dan kami mempunyai pelbagai sebab mengapa kami tidak mencadangkan memberikan wang kepada Arvixe sebagai ganti perkhidmatan mereka.

Tetapi sebelum anda mengeluarkan kata-kata kami, kami akan menunjukkan kepada anda pelbagai pakej, kebaikan dan keburukan Arvixe.

Harga

Pakej dan ciri Avixe untuk Linux Web Hosting merangkumi pakej “Personal Class” dan “Personal Class Pro”. Ini dapat dilihat di bawah:

Harga Arvixe2

Pelan Hosting Web Linux termurah syarikat disebut “Kelas Peribadi”. Harganya $ 7.00 sebulan dan diperbaharui secara automatik setiap bulan kecuali anda membatalkan langganan.

Dalam pakej ini, anda secara automatik mendapat ruang cakera yang tidak diukur dan pemindahan data bulanan, ini bermakna anda tidak dikenakan bayaran untuk jumlah ruang atau lebar jalur yang sebenarnya anda gunakan. Namun, menurut Arvixe, “tidak bermeter tidak berarti tidak terbatas.” Pelanggan seperti anda perlu mematuhi Syarat Perkhidmatan mereka.

Anda boleh menampung sehingga 6 domain dalam pakej termurah. Ini bermaksud, anda boleh memiliki maksimum 6 laman web dalam satu akaun hosting. Untuk setiap domain, anda mempunyai bilangan subdomain yang tidak dihitung. Selain itu, anda mendapat satu nama domain percuma dengan pelanjutan berikut: .com, .net, .tech, .space, .online, .website, .store, .site, .club, .us, .biz, .info,. saya, .co, dan .org.

Seperti kebanyakan pakej hosting, Arvixe memberi anda akses cPanel untuk mengawal sepenuhnya persekitaran hosting web anda. Untuk orang yang kurang mahir teknologi, pakej Kelas Peribadi menyediakan anda pembangun laman web satu klik. Platform pembinaan laman web yang mudah digunakan ini memberi anda kemampuan untuk membuat laman web dalam beberapa minit dengan memilih melalui pelbagai templat.

E-mel adalah keperluan bagi kebanyakan pemilik laman web dan Arvixe memberi anda jumlah peti mel yang tidak dihitung. Ini bermaksud, anda boleh membuat banyak akaun e-mel untuk beberapa orang yang bertanggungjawab atas domain atau laman web anda.

Untuk aspek pembangunan, pakej ini menawarkan Pangkalan Data MySQL tanpa had. Ini bermakna anda dapat memanfaatkan kelebihan MySQL termasuk keselamatan data, waktu operasi, prestasi, dan fleksibiliti yang dipertingkatkan. Pakej Kelas Peribadi juga membolehkan anda memanfaatkan PHP, Python, Perl, dan Ruby on Rails, antara lain. Sangat berguna jika anda merancang untuk memulakan banyak laman web.

Sekiranya anda memerlukan sijil SSL untuk melindungi maklumat sensitif, anda boleh membelinya dengan harga tambahan $ 25.00 setahun. Ini penting untuk laman web tertentu seperti kedai e-dagang di mana maklumat sensitif diperlukan untuk menyelesaikan transaksi.

Sokongan

Arvixe memberi anda pelbagai pilihan untuk menghubungi mereka untuk mendapatkan sokongan:

  • Dapatkan sokongan dengan menghantar tiket di sini.
  • Dapatkan sokongan dengan mengunjungi Pusat Sokongan / Pangkalan Pengetahuan.
  • Dan dapatkan sokongan melalui sistem sokongan pelanggan sembang langsung dalam talian.

Walaupun Arvixe memberi anda banyak pilihan untuk menghubungi mereka, mereka masih kekurangan sistem sokongan yang kuat seperti yang dilihat dalam pelbagai ulasan pelanggan. Mereka mengambil masa kira-kira satu jam untuk menjawab soalan dan aduan pelanggan. Setelah anda membuat mereka menjawab soalan awal anda, mereka memerlukan lebih dari 5 minit untuk menjawab antara soalan tersebut.

Ini sangat mahal terutama ketika anda menjalankan laman web e-dagang. Sekiranya laman web anda tidak berfungsi semasa anda cuba menyambung ke sistem sokongan yang perlahan, pembeli mungkin mencari cara lain untuk membeli produk yang mereka sukai. Mereka mungkin kecewa dan mengelak daripada menggunakan laman web e-niaga anda pada saat mereka akan membeli sesuatu.

Catatan: Untuk mendapatkan sokongan keutamaan dari Arvixe, anda perlu membayar tambahan $ 20.00 sebulan.

Kelebihan

Pelan asas Arvixe memberi anda ruang cakera yang tidak diukur dan pemindahan data bulanan. Plus, mereka memberikan paling banyak 6 domain untuk rancangan hosting web Linux termurah. Mereka juga memberikan baucar untuk iklan Google, Yahoo !, dan Bing. Di samping itu, mereka menyediakan jumlah akaun e-mel yang tidak dapat dihitung yang membolehkan anda memberikan peti mel kepada beberapa orang yang mengendalikan laman web anda.

Untuk keselamatan web anda, Arvixe menyediakan penyekat spam yang dipanggil SpamAssassin untuk e-mel. Untuk rancangan Linux termurah, anda juga mendapat kemas kini keselamatan setiap malam, pengesanan brute force, dan firewall. Arvixe membolehkan anda memindahkan atau memindahkan laman web semasa anda ke pelayan mereka sendiri tanpa sebarang bayaran.

Keburukan

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, kami tidak mengesyorkan anda keluar dengan Arvixe. Inilah sebabnya:

Sokongan Pelanggan yang lemah

Pertama sekali, Arvixe tidak memberikan sokongan pelanggan melalui telefon. Mereka memberi anda tiga pilihan untuk menghubungi mereka untuk mendapatkan sokongan: penyerahan tiket, sokongan sembang langsung, dan pengetahuan asas bantuan diri.

Ulasan pelanggan yang berleluasa mengenai Arvixe menyatakan bahawa sokongan pelanggan mereka di bawah purata. Perlu satu jam untuk menghubungi mereka melalui sembang langsung dan memerlukan banyak masa untuk mereka menjawab di antara soalan. Ulasan lain menyatakan bahawa mereka tidak dapat menjawab soalan mudah dan memberikan jawapan seperti templat standard daripada menjawab pertanyaan tertentu yang ada.

Tambahan, mereka mempunyai sistem sokongan keutamaan yang sangat mahal. Hanya untuk mendapatkan sokongan terbaik yang mereka tawarkan, anda harus membayar $ 20 sebulan.

Kos yang mengelirukan

Pelan termurah yang berharga $ 7 sebulan boleh mengelirukan atau sebahagiannya benar. Seperti yang dapat dilihat pada gambar di bawah, rancangan termurah hanya berharga $ 7 jika anda membayar selama 24 bulan di muka. Ini bermaksud, anda mesti mengeluarkan $ 168 dengan segera. Ia sebenarnya berharga $ 10 sebulan setiap bulan.

Kos Arvixe 2

Tidak Sungguh Tidak Terbatas

Seperti syarikat hosting web yang lain, “Tidak terhad” atau “Tidak Terukur” tidak bermaksud tidak terbatas. Ciri-ciri itu masih ada sehingga anda menggunakan CPU Arvixe secara berlebihan. Itulah sebabnya anda mesti membacanya Syarat Perkhidmatan. Menurut syaratnya, mereka dapat menangguhkan akaun jika menggunakan CPU dan sumber memori secara berlebihan dan jika melebihi peruntukan lebar jalur bulanan. Ini membuktikan pendapat kita bahawa “Tidak Berukuran” atau “Tidak Terbatas” sebenarnya tidak sama dengan makna sebenarnya.

Tidak boleh dipercayai

Apabila laman web anda mengalami waktu henti, anda kehilangan banyak lalu lintas, pelanggan, dan pembelian. Waktu berhenti terlalu mahal bagi pemilik perniagaan. Oleh itu, penting bagi anda untuk memilih syarikat hosting web dengan masa operasi 99,99%.

Pengguna Arvixe sering melaporkan bahawa ia tidak boleh dipercayai dan mengarah ke laman web yang sering mengalami kerosakan. Banyak ulasan juga menyatakan bahawa Arvixe mempunyai waktu henti utama walaupun setelah menyatakan bahawa mereka mempunyai masa operasi pelayan 99,99%.

Masa Memuat Lambat

Sayangnya, selain dari waktu operasi yang buruk, laman web Avixe juga mempunyai waktu memuat halaman yang perlahan. Anda mungkin menganggap ini tidak mengapa kerana halaman akan dimuat pada suatu ketika. Tetapi betapa pentingnya kelajuan memuatkan halaman untuk pelanggan dan SEO?

Pada Januari 2018, Google mengumumkan bahawa ia akan menggunakan kelajuan halaman sebagai faktor dalam kedudukan carian mudah alih. Sekiranya kelajuan memuatkan laman web anda benar-benar perlahan, anda pasti akan kehilangan tempat paling berharga dalam hasil gergasi mesin pencari. Ini membawa kepada lalu lintas yang kurang dan lebih sedikit pelanggan.

Menurut Tenzing, kepantasan juga mempengaruhi kepuasan pelanggan. Masa pemuatan yang perlahan akan menyebabkan pelanggan tidak berpuas hati. Dan apabila pelanggan tidak berpuas hati, mereka cenderung membeli dari anda. Mereka juga cenderung menekan butang kembali setelah mereka menemui laman web dengan kelajuan memuat yang perlahan.

Kesimpulannya

Seperti semua jenama, selalu ada kebaikan dan keburukan. Arvixe adalah salah satu daripadanya. Kelebihannya termasuk ruang cakera tanpa had dan pemindahan data bulanan, ciri keselamatan, dan akaun e-mel tanpa had. Namun, untuk harga rancangan hosting termurah, pastinya tidak berbaloi.

Oleh itu, seperti yang disebutkan dalam ringkasan kami, kami sangat mengesyorkan anda melihat HostPapa, mereka menawarkan jauh lebih baik … baiklah, semuanya lebih baik, periksa ulasan HostPapa kami.

RingkasanPeninjau Matthew RogersTarikh Tinjauan 2019-11-21Ilasan Item ArvixePenilaian Pengarang 21hb1hbkelabukelabukelabuNama Produk ArvixePrice
USD 7

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector