Hosting WP Terurus Terbaik

Sebagai agensi web dengan BANYAK akaun hosting (kami mempunyai banyak projek sampingan dan ingin bereksperimen), kami tahu hosting dari luar. Salah satu perbandingan kami yang paling banyak diminta adalah untuk penyedia hosting WordPress yang diuruskan, jadi kami telah menyelesaikannya & mengkaji kegemaran kami. Nikmati!


Hosting WordPress Terurus Terbaik: 5 Teratas kami – Mei 2020

Syarikat Hosting WordPressPenilaian KeseluruhanHarga / bulan. (paling murah tersedia) Ruang DiskFeatureReviewsWebsite
KinstaUSD $ 303GBSSL dan CDN percuma, menggunakan Google Cloud PlatformBaca Lagi
wpengineUSD $ 2910GBPemimpin pasaran dalam hosting WordPress! (jika anda mempunyai anggaran)Baca Lagi
akhbarUSD $ 215GBSSL Percuma, Migrasi Percuma, Sangat terukur = yang ini meningkat dengan pantas.Baca Lagi
roda gilaUSD $ 155GBSSL + percuma yang mudah diskalakan (ciri tambahan untuk pereka / agensi web)!Baca Lagi
tapak tapak2USD $ 3.95 (Diskaun 67%)10GBKuat, Cepat, disyorkan secara rasmi oleh WordPress! + Sangat Berpatutan = Menang!Baca Lagi

Tidak mudah mencari hos WordPress yang layak yang sememangnya berpatutan, dan melainkan jika anda ahli sihir Excel, ia boleh menjadi agak luar biasa membandingkan semua ciri hosting yang berbeza (seperti kos vs lebar jalur, ruang cakera, kegunaan, sokongan, ulasan, dan lain-lain.).

Secara amnya, hos WordPress yang diuruskan pastinya lebih mahal daripada hos bersama anda yang biasa (kecuali SiteGround), tetapi tahap sokongan dan prestasi yang anda dapat sebagai balasannya cukup hebat! 

5 berikut adalah kegemaran peribadi kami. Kami telah menggunakan kriteria berikut untuk menyusun hos WP terurus teratas: Kemudahan Penggunaan, Kemampuan, dan Prestasi / Kuasa. Nikmati!

Matthew Rogers
Penyunting Hosting

Perbandingan Hosting WP Terurus: Terperinci 5 Teratas kami

1. SiteGround

Ini adalah syarikat hosting kegemaran kami sepanjang masa, harganya murah, mempunyai pelayan yang sangat hebat (di seluruh dunia), dan yang paling penting, sokongannya adalah yang terbaik.

Bagi ciri-ciri WordPress, rancangan GrowBig mereka dilengkapi dengan SuperCacher – sistem caching dalaman SiteGround yang secara besar-besaran mempercepat prestasi mana-mana laman WordPress. Mereka juga mempunyai pembaharuan automatik WP, SSL percuma, migrasi WordPress percuma, dll.

SiteGround juga sangat digalakkan oleh WordPress (sangat sedikit syarikat hosting yang boleh menuntut ini!), ini adalah mutlak tanpa fikiran! Oh, + mereka mempunyai jaminan wang dikembalikan 30 hari!

Mereka mempunyai 3 rancangan hosting, rancangan mereka yang paling berpatutan hanya bermula $ 3.95 / bln (potongan 67% dari harga biasa)! 

tapak tapak2

  Pemenang – 9.6 / 10

Kemudahan penggunaan

95%

Kesanggupan

92%

Prestasi / Kekuatan

90%

2. Flywheel

Flywheel adalah – menurut pendapat kami – pilihan terbaik untuk agensi web dan penjual semula! Anda benar-benar perlu melihat set ciri mereka di laman web mereka, tetapi berikut adalah beberapa sorotan kegemaran kami.

Mereka mempunyai fokus kuat untuk meningkatkan aliran kerja anda dengan pelanggan hosting anda, jadi mereka merangkumi hal-hal seperti Blueprints (Kemaskan tema dan plugin biasa sebagai set permulaan untuk projek masa depan.), Pementasan (Buat perubahan pada laman web & ujian sebelum mendorong perubahan secara langsung), Pengklonan Laman, Pindahkan penagihan kepada pelanggan anda, Kerjasama tanpa berkongsi kata laluan, dan banyak lagi.

Mereka menawarkan pelbagai pakej hosting untuk individu dan agensi, rancangan termurah mereka hanya bermula $ 14 / bln

Kemudahan penggunaan

95%

Kesanggupan

85%

Prestasi / Kekuatan

93%

3. Pressidium

Tidak begitu terkenal tetapi sangat bagus! Laman web ini kini berjalan di Pressidium sebenarnya. Walaupun harganya lebih mahal daripada yang lain, mereka menebusnya dengan persediaan pelayan mereka yang tidak siuman.

Ciri-ciri termasuk penskalaan automatik (mis. Lonjakan lalu lintas tidak menjadi masalah, skala seni bina sesuai), sandaran di luar laman web (suka yang ini), laman pementasan, kemas kini automatik, pengimbangan beban dinamik, penyimpanan cache yang sangat agresif, CDN yang hebat, senarai diteruskan & pada. Sekiranya anda mempunyai anggaran, daftarlah!

Pelan termurah mereka bermula pada $ 21 / bulan

Kemudahan penggunaan

95%

Kesanggupan

80%

Prestasi / Kekuatan

93%

4. Enjin WP

WP Engine masih menjadi peneraju pasaran semasa ketika datang ke host wp utama yang dikendalikan, dan dengan alasan yang baik. Mereka mempunyai sistem caching buatan sendiri untuk melayani halaman dengan cepat (disebut EverCache), dan digabungkan dengan CDN mereka, mereka adalah salah satu syarikat hosting WP terpantas di sekitar!

Mereka mempunyai semua asas seperti kemas kini automatik, sokongan khusus WP 24/7, pementasan, dll … tetapi mereka juga mempunyai pengesanan ancaman masa nyata, menyekat serangan DDOS secara aktif, dan mereka juga akan membetulkan laman web anda secara percuma jika memang digodam … cukup kemas.

Semua perkara di atas lebih dari sekadar membenarkan tanda harga! Tertarik dengan ketenangan fikiran dan dapat menghabiskan bajet?

Pelan termurah mereka bermula pada $ 29 / bulan

Kemudahan penggunaan

95%

Kesanggupan

75%

Prestasi / Kekuatan

93%

5. Kinsta

Kinsta baru-baru ini mengubah rancangan mereka, mereka mempunyai semua ciri yang dimiliki oleh host WP yang lain, dan menawarkan ssl dan CDN percuma melalui KeyCDN!

Pelan termurah mereka bermula dari $ 30 / bulan

Kemudahan penggunaan

92%

Kesanggupan

75%

Prestasi / Kekuatan

95%

Hosting WordPress Terurus: Perinciannya

Populariti WordPress yang semakin meningkat menyebabkan pengkhususan WordPress meningkat. Banyak penyedia hos yang berbeza di web baru-baru ini memilih untuk fokus pada WordPress. Ini bermaksud bahawa penyedia ini telah merancang platform yang paling optimum untuk laman WordPress. Platform ini membantu anda mengurus lebih banyak aspek teknikal dan fungsi WordPress sehingga anda dapat melepaskan beban dari pinggan anda. Mereka menjadikan laman web anda mudah!

Sandaran harian, kemas kini WordPress, skalabilitas, dan keselamatan adalah semua fungsi yang dilindungi oleh penyedia hosting WordPress yang diuruskan. Walaupun mereka bertindak sebagai penjaga pekerja teknikal, anda lebih bebas meneruskan apa yang anda lakukan dengan sebaik-baiknya; berkongsi dan mencipta kandungan yang hebat. Bergantung pada syarikat (biasanya berbasis di AS) mereka mungkin juga menyediakan pilihan untuk hosting bersama, hosting khusus, hosting awan dan mungkin juga hosting penjual semula.

Host yang dikendalikan juga dirancang untuk mengendalikan masa dan kelajuan laman web. Sebilangan besar syarikat ini memanfaatkan cache di peringkat pelayan dan memiliki CDN untuk kemudahan. Ini bermaksud bahawa anda tidak perlu bergantung pada pemalam cache. Platform seperti ini membolehkan mereka yang mempunyai masa yang terlalu sedikit atau tidak mempunyai latar belakang teknikal untuk tetap mengurus laman web mereka dengan cara yang mereka inginkan tanpa bimbang.

Mengapa anda memerlukan Hosting WordPress Terurus?

Menjalankan laman web atau blog WordPress sepenuh masa dan aktif bukanlah suatu kerja yang mudah. Ia memakan masa dan memerlukan banyak perhatian. Ini cukup banyak untuk menangani media sosial, reka bentuk laman web, kandungan, dan pemasaran, berusaha untuk mengambil aspek teknikal menjalankan laman web boleh menjadi terlalu banyak. Anda mungkin sudah mula risau kerana laman web anda telah mula mengambil lebih banyak lalu lintas.

Sebagai pemilik perniagaan, anda hanya mempunyai dua pilihan untuk mengikuti situs yang terus berkembang. Sama ada mencari penyelesaian yang dikendalikan sendiri atau mengupah ahli pasukan lain untuk menguruskan aspek teknikal untuk anda. Semasa mencari penyelesaian, penyelidikan anda mungkin membawa anda ke hosting yang dikendalikan. Jenis web hosting ini biasanya disarankan kerana penjagaan tambahan dapat menghilangkan banyak masalah kepala mengenai cadangan, kemas kini, dan keselamatan.

Pada masa kini, kebanyakan syarikat hosting laman web ini tersedia dengan harga yang cukup berpatutan, walaupun ia boleh berbeza-beza bergantung pada ciri, penjagaan, dan sumber pelayan mentah yang diperoleh setiap laman web. Hal ini sama untuk pekerja yang disewa, dan pakar ini akan lebih mahal daripada host web biasa anda. Sekiranya kos adalah salah satu keutamaan anda, anda mungkin ingin mempertimbangkan akaun hosting bersama dan bukannya hosting yang dikendalikan.

Seperti yang lain, anda mungkin telah mempertimbangkan semua perkara di atas dan bertanya kepada diri sendiri banyak soalan berikut; adakah saya benar-benar memerlukan ini? Mengapa beberapa laman web begitu mahal sementara yang lain sangat murah? Adakah berbaloi untuk mendaftar? Platform ini adalah penyelesaian yang baik untuk pemilik baru atau individu yang sudah menguruskan perniagaan bersaiz besar atau sederhana. Apabila laman web anda mula mendapat lebih banyak lalu lintas, sukar untuk mengikuti.

Sekiranya anda menghadapi masalah untuk memutuskan sama ada anda memerlukan perkhidmatan ini, sila tinjau dan gunakan kajian kami yang luas mengenai kebaikan dan keburukan hosting WordPress serta apa yang diharapkan daripada tuan rumah WordPress yang baik.

Kebaikan dan Kekurangan Hosting WordPress Terurus

Walaupun hosting yang dikendalikan kelihatan seperti perjanjian yang tepat, sebenarnya bukan untuk semua orang. Mereka berbeza antara syarikat, tetapi pada tahap yang sangat asas, tuan rumah harus memberikan kemudahan penggunaan, kuasa, kemampuan dan prestasi. Idea utama di sebalik hosting yang dikendalikan adalah pemilik laman web dapat memberi tumpuan kepada pemasaran dan pembuatan kandungan daripada aspek lain yang memakan masa. Adalah idea yang baik untuk membiasakan diri dengan perbezaan pakej yang ditawarkan oleh setiap host ini.

Kebaikan

Kelajuan yang luar biasa

Kelajuan laman web memainkan peranan besar dalam kejayaan dan kedudukan laman web. Sekiranya kelajuan anda perlahan ada banyak perkara yang boleh anda lakukan untuk membantu peningkatan kelajuan, seperti melaksanakan plugin caching atau menggunakan rangkaian penghantaran untuk kandungan seperti MaxCDN. Malah mengurangkan saiz fail gambar adalah pilihan yang sesuai. Tetapi bagi anda yang tidak mempunyai masa untuk melakukan pengubahsuaian ini, hos WP yang dikendalikan menguruskan semua pengoptimuman kelajuan untuk anda, yang sangat berguna jika anda menjalankan tema berat seperti tema WordPress harta tanah, atau tema WP untuk jurugambar yang menyimpan banyak gambar.

Mereka mengaktifkan caching secara langsung di peringkat pelayan sehingga anda tidak perlu bergantung pada plugin pihak ketiga untuk melakukan cache. Pelayan mereka juga dikonfigurasi secara khusus untuk WordPress. Ini membolehkan laman web anda mengikuti fungsi tanpa mengira betapa gila lalu lintas. Oleh itu, tidak kira jika lalu lintas anda berasal dari New York, Houston, atau Chicago, kelajuan pemuatan akan menjadi masalah.

Keselamatan

Orang yang baru mengurus laman web sering lupa bahawa mereka perlu melindungi aset mereka. Pada zaman ini, keselamatan adalah segalanya. Sekiranya anda mengendalikan laman web anda sendiri dan anda tidak mempunyai pengalaman keselamatan, laman web dan maklumat anda mungkin terdedah kepada serangan. Laman web WordPress sering menjadi sasaran penggodam dan bot (kerana berapa banyak laman web menggunakan platform). Bahaya ini boleh datang dalam bentuk apa pun seperti perisian hasad, virus, dan percubaan penggodaman.

Bahaya ini mempengaruhi anda sebagai pemilik tetapi juga mempengaruhi pengunjung laman web anda. Serangan ini boleh menyebabkan sistem atau laman web yang dikompromikan sepenuhnya. Manfaat besar bekerja dengan host WordPress bermaksud anda dilindungi dari kemungkinan ini. Anda bahkan dilindungi daripada serangan penolakan perkhidmatan atau DDoS. Laman web ini memastikan bahawa anda mempunyai tahap keselamatan yang sangat ketat yang tetap aktif dan aktif, secara aktif mengimbas laman web anda untuk mendapatkan fail yang diubah setiap hari.

Kemas kini automatik

Cuba mengikuti pemasaran dan mengurus boleh menjadi tugas. Apabila anda tidak menggunakan hos yang diuruskan, anda bertanggungjawab untuk mengemas kini laman web anda. Kemas kini sangat penting untuk mengekalkan laman web yang pantas dan memastikan semuanya selamat. Host web terurus telah anda lindungi, mereka mengemas kini semua plugin teras dan WordPress itu sendiri setiap kali versi baru (stabil) dikeluarkan.

Lebih jauh dari ini, host WordPress juga secara automatik mengemas kini fail teras anda ke versi terbaru. Ini sangat bermanfaat kerana masa menunggu dikeluarkan. Fail dikemas kini pada saat pelepasan yang tepat. Ini membantu menghilangkan kemas kini pihak ketiga dan sebarang kos tambahan yang diperlukan.

Tiada waktu henti

Host yang diuruskan biasanya mempunyai infrastruktur yang lebih baik sekiranya pelayan AS turun (servis sandaran hanya mengambil alih), yang bermaksud bahawa mereka dipromosikan uptime 99.9% sebenarnya ada.

Sokongan teknikal

Melakukannya sendiri adalah pengalaman yang melelahkan apabila keadaan menjadi salah. Sekiranya anda menguruskan laman web anda sendiri dan laman web itu tidak berfungsi, terlalu lama untuk membuat penyangga atau mula berfungsi dengan cara lain, anda adalah satu-satunya sumber yang anda miliki. Sekurang-kurangnya, laman web anda mungkin mengalami waktu henti, kehilangan maklumat atau bahkan kehilangan kedudukan kerana masalah tersebut. Pelawat laman web mengharapkan tahap kualiti tertentu semasa menavigasi. Mereka cenderung untuk tidak kembali sekiranya mengalami masalah teknikal.

Manfaat bekerja dengan host WordPress yang dikendalikan adalah sokongan teknikal terpasang yang disertakan dengan kebanyakan pakej (dengan host yang lebih tinggi yang menawarkan staf sokongan yang berpangkalan di AS). Mereka sering bekerja 24 jam setiap hari sehingga masalah dapat ditangani dengan cepat dan pantas. Semua pertanyaan mengenai pengembangan, tweak, kelajuan atau kemas kini dapat dijawab begitu juga masalahnya.

Sandaran harian

Seperti kemas kini, sandaran boleh memakan masa. Mencuba untuk mengikuti setiap aspek teknikal adalah permainan yang mencabar dan sandaran sangat penting untuk memastikan penghindaran kehilangan laman web sepenuhnya. Seperti menyandarkan telefon, sandaran memastikan bahawa jika sesuatu berlaku, ada titik permulaan yang baik untuk mengambilnya.

Dengan tuan rumah WordPress yang diuruskan, anda tidak akan perlu bimbang tentang perkara ini. Mengehoskan laman web sandaran setiap hari supaya semua data sepenuhnya dan sentiasa selamat. Dengan host yang sangat bagus, sering kali terdapat pengaturan untuk mengembalikan laman WordPress anda dengan mudah pada sandaran pada hari sebelumnya menjadikannya sangat mesra pengguna.

Perkembangan atau alat “dev”

Sebaik sahaja anda membuat laman web, mendorongnya ke kualiti dan fungsi tertinggi adalah tujuan bagi kebanyakan pemilik laman web. Laman web yang paling difikirkan dan dirancang dengan baik untuk kandungan yang mesra pengguna dan terarah berada di peringkat tertinggi. Sangat mudah untuk membawa laman web anda ke tahap kejayaan ini dengan alat pembangunan yang betul.

Alat pembangunan sangat penting untuk pembinaan dan penyempurnaan tapak yang betul. Alat ini membantu anda merancang dan menyahpepijat laman web anda. Penyahpepijatan adalah aspek penting dalam menjalankan laman web kerana jika pelawat anda mengalami gangguan, mereka cenderung untuk kembali atau mempercayai laman web anda. Dengan host WordPress, semua alat ada di tangan anda untuk kemudahan akses.

Alat pementasan

Alat ini, seperti alat pembangunan, membantu anda menguji laman web anda terlebih dahulu sebelum memuat naik kandungan langsung. Alat pementasan membantu anda mengelakkan muat naik yang tidak baik kerana anda dapat melihat bagaimana perkembangan, reka bentuk atau fungsi baru dalam kehidupan nyata. Bila-bila masa anda ingin mencuba plugin, tema atau reka bentuk yang baru, anda boleh mencubanya dengan mudah sebelum meletakkannya di batu.

Alat pementasan juga berguna untuk membuat perubahan yang cepat dan mudah. Fungsi ini juga menyediakan penghapusan yang selamat dan membantu anda mengelakkan muat naik yang tidak disengajakan. Semua ini menyokong peningkatan kedudukan dan lalu lintas untuk laman web anda.

Kekurangan

Harga  

Kos penyedia hosting web yang diuruskan pasti berbeza banyak, dari SiteGround yang berpangkalan di AS yang rendah, hingga Kinsta pada harga $ 100 / bln

Beberapa syarikat hosting benar-benar dapat memukul sekitar $ 80- $ 120 / bln. Ini boleh menjadi kelemahan untuk bekerja dengan tuan rumah. Walau bagaimanapun, pilihan selalu sesuai dengan keperluan anda secara khusus. Ia mungkin bernilai pelaburan sepenuhnya.

Had

Walaupun host WordPress dianggap tanpa had, terdapat beberapa batasan penggunaan plugin. Kebanyakan hos tidak membenarkan pemalam yang menggunakan banyak sumber. Ini adalah plugin seperti W3 Total Cache atau WP Super Cache. Ini dianggap sebagai masalah bagi banyak pengguna yang lebih suka menggunakan pemalam tersebut.

Perbezaan antara muka

Perkara lain yang perlu diperhatikan adalah masalah yang mungkin berlaku semasa menukar jenis host.

Kadang kala apabila berubah dari hosting terkelola menjadi hosting bersama, atau sebaliknya, beberapa portal pengguna tidak berfungsi dengan cara yang sama. Pelawat dan pemilik laman web mungkin menghadapi masalah yang sukar dan tidak diingini ini. 

Ciri-ciri yang Perlu Diperiksa Semasa Mencari Host WordPress Terurus Terbaik

Web hosting membawa banyak keputusan penting. Terdapat banyak faktor yang perlu dipertimbangkan semasa membaik pulih laman web anda atau membuatnya untuk pertama kalinya. Untuk mengaktifkan dan menjalankannya bermaksud mempertimbangkan setiap tanggungjawab teknikal dan tidak perlu berusaha. Setelah anda mengetahui sepenuhnya apa yang anda mahu laman web anda sertakan serta kaedah hosting web anda, anda perlu mempersempit penyedia yang betul. Ini mestilah syarikat yang boleh anda percayai sepenuhnya dengan laman web dan kesejahteraannya. Berikut adalah beberapa faktor yang mungkin perlu anda pertimbangkan sebelum membuat keputusan akhir:

Lokasi Pelayan

Lokasi pelayan fizikal secara langsung dapat mempengaruhi masa muat laman web anda. Sekiranya pelayan berada di AS, dan begitu juga dengan anda pelawat, kemungkinan mereka akan dapat mengakses laman web ini dengan lebih cepat. Apabila pelayan jauh jauh, pengunjung mungkin mengalami kesukaran ketika memuat yang boleh menyebabkan penurunan peringkat dan keterlibatan. Pastikan syarikat yang anda masuki mempunyai pelayan yang berpatutan (contohnya, pilih yang paling dekat dengan pasaran sasaran anda), dan idealnya CDN, yang menyelesaikan masalah ini dengan menyebarkan laman web anda di rangkaian rangkaian global dari mana salinan laman web tersebut boleh dilayan.

Batasan Penyimpanan

Host laman web kadang-kadang cuba menipu anda ke ruang penyimpanan yang lebih sedikit daripada yang dijanjikan. Ruang berkaitan dengan hosting laman web anda, jika tidak ada cukup ruang, laman web tersebut tidak akan dihoskan dengan betul. Pastikan untuk memeriksa semula bahawa ruang simpanan yang diperuntukkan berfungsi dengan laman web anda pada rancangan pilihan anda sebelum membuat kontrak.

Luasnya Sokongan

Walaupun penyedia pilihan anda mungkin membanggakan sokongan pelanggan teknikal mereka yang berpangkalan di AS, mereka mungkin mempunyai waktu atau syarat yang terhad. Dalam beberapa kes, bayaran tambahan diperlukan untuk mendapatkan sokongan. Penyedia hosting WordPress yang diuruskan dengan terbaik mempunyai sokongan 24/7 sehingga anda dapat mengakses bantuan pada bila-bila masa. Pastikan anda berjaga-jaga dengan penyedia yang mempunyai bantuan sepanjang masa.

Melabur dalam Hosting WordPress Terurus Hari Ini!

Anda boleh membuat kajian sendiri menggunakan kriteria di atas atau menjimatkan masa dan memilih salah satu dari kami !

Asas dan Evolusi Hosting WordPress Terurus

Kembali pada akhir tahun 2000 dan awal tahun 2010, ekonomi berada di tengah-tengah hancur, WordPress hampir menjadi kuasa besar internet, dan syarikat-syarikat berusaha mencari cara untuk bertahan dengan pelanggan dan meneruskan pertumbuhan pendapatan . Kemudian, pada tahun 2009, hosting WordPress yang berjaya muncul di tempat kejadian dan mencipta bahagian satu bilion dolar dari industri $ 10-15 bilion. Untuk menampung jumlah plugin yang diperlukan, kadang-kadang sangat diperlukan WordPress, syarikat hosting mula menggunakan kod untuk mengautomasikan kemas kini, memastikan keselamatan laman web dan menyelaraskan ciri-ciri akhir penyelenggaraan laman web. Tidak lama kemudian banyak penyedia hosting menawarkan jenis sistem pengurusan WordPress mereka sendiri dengan ciri dan harga unik mereka sendiri.

Perkhidmatan hosting WordPress yang dikendalikan baru mendapat harga yang lebih tinggi daripada rancangan hosting bersama standard lama. Sejak awal, semua syarikat hosting diharapkan dapat menawarkan seperangkat fitur standard: peningkatan kecepatan ke laman web, keamanan sepanjang waktu, pengembangan lebar jalur untuk laman web lalu lintas yang lebih tinggi, sokongan pelanggan dan kemas kini setiap hari. Tetapi, kerana perkhidmatan ini adalah selusin dolar, sejumlah syarikat copy-cat muncul dan sukar bagi pelanggan untuk menentukan jenama mana yang terbaik. Syarikat hosting mesti bermula termasuk ciri, perkhidmatan dan niche yang membezakannya secara unik antara satu sama lain.

Beberapa penyedia Hosting WP Terurus yang besar:

Pagely adalah pencetus hosting WordPress terurus yang sebenarnya. Mereka menulis kod automatik yang secara automatik akan mengemas kini plugin WordPress dan berfungsi dalam inti WordPress. Mereka juga membuat kerangka untuk mengamankan laman web dari serangan siber dan mencetak semula tetapan untuk meningkatkan kecepatan laman web. Hari ini, Pagely berusaha untuk terus meningkatkan keselamatan mereka seiring dengan pertumbuhan WordPress. Mereka berusaha untuk menyatukan perkhidmatan mereka, tetap sesuai dengan selera pasaran arus perdana dan melayani syarikat-syarikat mewah. Hingga hari ini Pagely telah bekerjasama dengan syarikat besar seperti Disney dan Facebook. Tujuan mereka adalah untuk sentiasa memberi tumpuan kepada pelanggan.

WP Engine dianggap sebagai salah satu hos pengurusan WordPress terbaik kerana perkhidmatan pelanggan mereka yang hebat, kelajuan pemuatan yang pantas, kemudahan sandaran dan cache mereka, dan keramahan pengguna mereka untuk pembangun web. Perkhidmatan WP Engine dapat menangani jumlah lalu lintas yang tinggi ke laman web dan tumpuannya bermula dari mengurus keperluan pemilik laman web peribadi hingga perniagaan yang lengkap. Harga permulaan mereka adalah pada harga yang lebih murah pada $ 29 sebulan tetapi mereka menawarkan lebih banyak daripada platform hosting bersama.

Walaupun ia adalah pilihan yang popular dan sering dikelompokkan bersama dengan syarikat hosting WordPress lain yang dikendalikan, SiteGround sebenarnya bukan perkara yang sama. Secara teknikalnya dikenali sebagai syarikat hosting bersama kelas atas. Sejak awal, mereka menawarkan kecepatan dan prestasi yang baik, sandaran cache, akses CDN, cPanel penuh, dan pengurusan e-mel. Masalah yang tidak mereka tawarkan adalah keselamatan yang kuat ketika datang ke laman web anda. Oleh itu, jika anda berisiko diretas, anda harus berjumpa dengan pihak ketiga untuk benar-benar mengamankan laman web anda. Harga SiteGround bermula pada $ 3,95 sebulan dan kekal di bawah $ 20 sebulan untuk jumlah ruang penyimpanan yang baik dan sokongan kuat untuk laman web dengan trafik tinggi.

Flywheel memenuhi pasaran mereka dengan menyasarkan pereka web dan pembangun web dengan pakej hosting reseller. Beberapa ciri yang mereka sertakan secara khusus untuk ini adalah: kolaborasi sederhana sehingga orang yang berbeza dapat mengatur nama pengguna dan kata laluan mereka sendiri untuk projek tertentu, cetak biru yang membolehkan klien mereka membuat lebih dari satu laman WordPress dengan tema, plugin dan tetapan tertentu, dan pelanggan pemindahan membolehkan pemaju dan pereka Flywheel membina laman web percuma untuk diberikan kepada pelanggan mereka sendiri. Harga Flywheel antara $ 15 sebulan hingga $ 250 dan boleh merangkumi hingga 600000 pelawat bulanan untuk rancangan terbesar.

Kinsta adalah platform pengurusan WordPress yang lebih baru, yang ditubuhkan pada tahun 2013. Perkhidmatan khusus mereka memenuhi perniagaan dan mereka bergantung pada Google Cloud untuk kelajuan dan skalabiliti laman web mereka. Mereka menawarkan ciri-ciri WordPress yang diuruskan standard lain; seperti perkhidmatan pelanggan yang sangat baik, jaminan keselamatan dan sokongan rangkaian CDN. Kinsta sangat dihormati kerana dilengkapi dengan infrastruktur belakang WordPress yang lengkap, menjadikan anda bebas untuk mengendalikan reka bentuk dan rasa laman web anda. Harga mereka bermula dari $ 100 sebulan dan dengan setiap rancangan meningkat sebanyak $ 100.

Hosting WordPress yang dikendalikan telah banyak berjalan sejak ia memasuki industri 2009. Setiap syarikat telah melakukan kerja mereka untuk memastikan bahawa jejak mereka di tempat hosting adalah unik. Ciri-ciri yang ditawarkan oleh setiap syarikat dirancang agar sesuai dengan industri dan selera pelanggan yang berbeza. Mengetahui dari mana syarikat-syarikat ini berasal, bagaimana mereka berkembang agar sesuai dengan pengaruh WordPress yang terus berkembang dan terus berubah, dan tawaran unik yang mereka pakar akan membantu anda menentukan program hosting terbaik untuk keperluan anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map