Hosting Perniagaan Kecil Terbaik 2020

Walaupun hari itu mungkin tidak akan pernah tiba ketika kita membeli segala-galanya secara dalam talian (petrol dan anak anjing terbukti sangat bermasalah), tidak dapat dinafikan bahawa eCommerce telah membuat perubahan ketara dalam tabiat membeli-belah kita.


Sekarang nampaknya setiap orang dan sepupu mereka Fred mempunyai kedai dalam talian. Mungkin anda juga begitu. Sekiranya ada, lebih banyak kuasa untuk anda.

Adakah anda berpuas hati dengan hos web perniagaan anda?

Anda harus berhati-hati dalam memilih hos web untuk laman web anda seperti yang anda pilih untuk lokasi kedai bata-dan-lebih. Laman web anda adalah kedai anda. Untuk mengembangkan dan mengekalkan kehadiran dalam talian yang kuat – dan merebut sepotong pai yang semakin berkembang – memerlukan penyelesaian hosting yang boleh dipercayai dan boleh dipercayai.

Faktor-faktor seperti waktu operasi dan kelajuan pemuatan halaman memberi perbezaan kepada bakal pelanggan. Satu pengalaman buruk dengan laman web yang berprestasi rendah dan mereka mungkin tidak akan kembali.

Teruskan membaca untuk melihat perkhidmatan mana yang memenuhi syarat sebagai hosting web terbaik untuk perniagaan kecil di Kanada pada tahun 2020.

Cara Menggunakan Panduan ini

Kami tahu bahawa tidak semua perniagaan kecil adalah sama. Jadi itulah sebabnya kami memilih tuan rumah terbaik untuk setiap jenis perniagaan. Dengan cara itu anda dapat mencari hos yang berfungsi dengan tepat untuk tujuan anda. Semoga ia membantu!

Perkhidmatan Hosting Terbaik untuk Perniagaan Kecil

1. Kinsta

Pilihan Premium Terbaik untuk Serius Hosting

Logo Kinsta

Bermula di $ 30 sebulan
Waktu operasi purata sebanyak 99.95%
Purata masa muatan sebanyak 475ms

Senibina Kepesatan Kelajuan
Rangkaian Keselamatan Tinggi
Infrastruktur Generasi Seterusnya
Platform Awan Google
Penghijrahan Laman Percuma
Pemeriksaan Waktu Selang Setiap Dua Minit
Sandaran Harian Penuh
Kesediaan Lonjakan Trafik
Jaminan Hack
Sokongan Pelanggan 24/7
20 Pusat Data Global

PROS

Perniagaan kecil hosting terbaik boleh dibeli

KEBURUKAN

Ini akan membebankan anda

Kinsta berada dalam kategori hosting yang premium, pada dasarnya Lamborghini hosting untuk perniagaan kecil. Ini bermaksud untuk menggunakan Kinsta, anda perlu menghabiskan sedikit lebih banyak wang daripada yang anda lakukan untuk penyelesaian hosting lain. Adakah anda menjangkakan menjadikan laman web anda menjadi mesin trafik atau adakah anda berminat dengan penyelesaian yang lebih teratur yang menguruskan tugas yang harus anda lakukan sendiri sebaliknya? Sekiranya demikian, Kinsta adalah pilihan terbaik yang tersedia untuk anda untuk hosting perniagaan kecil.

Sebilangan besar perkhidmatan hosting untuk perniagaan kecil berlumba-lumba ke arah bawah dari segi harga. Tidak ada yang salah dengan itu kerana ia memberikan banyak nilai kepada anda, pengguna hosting. Walau bagaimanapun, pada tahun 2013, sekumpulan pemaju memutuskan bahawa mereka memiliki cukup banyak industri sebagaimana adanya dan berupaya mewujudkan perkhidmatan hosting premium terbaik. Perkhidmatan itu menawarkan sokongan yang luar biasa, migrasi percuma, CDN percuma, dan papan pemuka lanjutan.

Sebilangan besar perkhidmatan hosting menggunakan Perkhidmatan Web Amazon sebagai infrastruktur mereka tetapi Kinsta memutuskan bahawa ia tidak cukup baik dan memilih untuk menggunakan Rangkaian Awan Google. Dengan itu, anda memperoleh prestasi yang jauh lebih baik dan dapat memilih pusat data yang anda ingin gunakan.

Satu-satunya negatif yang dapat kita jujur ​​menunjukkan dengan Kinsta adalah harga perkhidmatan, itu lebih mahal daripada pesaingnya. Ada sebabnya, anda perlu membuang beberapa Loonies dan Toonies tambahan untuk menyingkirkan negatif yang berkaitan dengan menggunakan perkhidmatan hosting pengguna.

Perkhidmatan hosting di bawah $ 5 sebulan masing-masing akan mempunyai satu set titik sakit yang unik yang harus anda hadapi. Sekiranya anda menggunakan anggaran, titik-titik sakit itu mungkin bernilai untuk memastikan anda dapat menghidupkan dan menjalankan laman web WordPress anda secepat mungkin. Sekiranya anda mempunyai wang untuk dibelanjakan di Kinsta maka anda dapat melihat titik-titik kesakitan itu hilang tepat di depan mata anda semasa anda mendapat keselamatan hosting terbaik, kelajuan terpantas, waktu terbanyak, dan ciri terbaik.

2. HostPapa

HOSTING KESELURUHAN TERBAIK untuk Harga, Kelajuan, Waktu dan Sokongan Pelanggan ($ 2.95 / bulan)

logo hostpapaBermula di $ 2.95 sebulan
Waktu operasi purata sebanyak 99.95%
Purata masa muatan sebanyak 475ms

Diskaun mendalam untuk pembaca Hosting Canada (Biasanya $ 13.95 di tempat lain)
Domain PERCUMA
Pemindahan domain PERCUMA
Sokongan 24/7
Waktu operasi 99.95%
Laman web tanpa had
Storan SSD tanpa had dan lebar jalur yang tidak dimeterai

PROS

Perkhidmatan hosting yang dilengkapi dengan pelbagai perkhidmatan percuma dan integrasi yang akan menjadikan hidup lebih mudah.

KEBURUKAN

Sedikit mahal tanpa diskaun

Hampir separuh harga pakej hosting perniagaan biasa mereka dan peningkatan percuma yang sebaliknya agak mahal. Potongan harga yang mereka tawarkan menjadikan pilihan premium seperti HostPapa semurah beberapa rancangan termurah.

Semasa menjalankan perniagaan kecil anda, anda tidak mahu menghabiskan lebih banyak wang daripada yang anda mahukan. Biasanya mencari perkhidmatan yang tepat dalam julat harga yang tepat adalah sukar. Sekiranya anda membaca ini dan anda mencari web hosting perniagaan, bukan.

HostPapa adalah hos web kegemaran kami dengan mudah – dan bukan hanya kerana mereka adalah syarikat Kanada. Kami menggunakan HostPapa untuk kebanyakan laman web pelanggan kami dan semua laman web kami sendiri. Selain tidak mengecewakan dalam mana-mana kriteria kami dan cemerlang dalam kebanyakannya, HostPapa adalah logistik pilihan Kanada terbaik.

Sejak HostPapa suka Kanada seperti yang kita lakukan, mereka memberikan potongan besar kepada semua pembaca kita.

Gunakan pautan inianak panah yang menunjuk ke pautan diskaun hostpapa untuk pembaca hostingcanada.orguntuk menuntut potongan harga pakej hosting perniagaan baru anda, atau daftar di sini untuk mendapatkannya sekarang.

Laman web perniagaan anda akan dimuat sedikit lebih cepat daripada jika dihoskan di hos web popular lain kerana pelayan HostPapa terletak di seluruh Kanada. Mereka juga beribu pejabat di Kanada (di Burlington, ON).

HostPapa juga cukup baik untuk menawarkan semua pembaca kami ciri-ciri penting secara percuma, termasuk mereka Jaminan 30 hari, pembina laman web percuma, SSL percuma, latihan 1-ke-1 percuma, dan pendaftaran domain percumasama sekali nilai $ 50.

HostPapa juga mempunyai sokongan pelanggan yang hebat 24/7. Sekiranya anda memerlukan pertolongan, pada dasarnya seperti meminta pekerja lain muncul untuk menyelesaikan keperluan perniagaan anda. Ini adalah anugerah maya ketika sejuta perkara lain sedang berlaku.

HostPapa juga menawarkan pemasangan satu klik, yang membolehkan anda memasang WordPress dengan mudah. Ia juga mempunyai kemampuan SSL percuma dengan Mari kita Encrypt jadi jika anda memproses pembayaran, semuanya akan selamat.

Sebagai pemilik perniagaan kecil, hosting di HostPapa semudah perkhidmatan hosting lain yang mungkin anda gunakan sekarang. Sekiranya anda baru mengenal dunia perniagaan dalam talian dan pengehosan web, HostPapa sangat mesra pengguna. Anda boleh melancarkan blog atau laman web perniagaan dengan cepat – cukup ikuti langkah-langkah yang dinyatakan dalam ulasan HostPapa kami.

3. SiteGround

Waktu Penggunaan dan Waktu Muat yang Hebat + Sokongan Pelanggan 24/7 pada $ 3,95 / bulan

laman web-logoBermula di $ 3.95 sebulan
Waktu operasi purata sebanyak 99.95%
Purata masa muatan sebanyak 475ms

Pemindahan laman web PERCUMA atau persediaan baru dengan pemasangan 1 klik
Sandaran harian automatik PERCUMA, CDN, e-mel, SSL
Sokongan 24/7; tiada masa menunggu di telefon atau berbual
Disyorkan oleh WordPress sebagai hos terbaik
Waktu operasi 99.9%

PROS

 Sandaran di luar rak dengan peningkatan unik yang mempercepat laman web anda dan memerlukan sumber yang lebih sedikit.

KEBURUKAN

Kadang-kadang had rancangan ciri syarikat lain termasuk secara percuma.

Host web yang baik adalah wang di bank dan itulah usaha SiteGround. Seorang seluruh pelakon hebat dalam industri hosting dengan set ciri yang mudah digunakan yang digabungkan dengan waktu dan kebolehpercayaan yang sangat baik untuk memastikan anda menghabiskan lebih banyak masa untuk mengembangkan perniagaan anda dan lebih sedikit masa untuk mendapatkan maklumat teknikal.

Di mana Tapak Tapak menyimpang dari arus perdana dalam falsafah perniagaan adalah dalam dedikasi untuk pengekodan perisian asas yang tidak bergantung pada pekerjaan orang lain.

Memerlukan penyelesaian khusus yang bukan replika tepat dari apa yang dikeluarkan oleh syarikat lain kepada orang ramai? SiteGround mungkin merupakan pilihan terbaik anda. Sekiranya tidak berlaku, perkara tidak berjalan lancar perkhidmatan pelanggan dan sokongan teknikal bertaraf dunia.

4. iPage

Hosting Perniagaan Kecil Paling Mampu

logo ipage

Penyediaan dan kebolehpercayaan yang mudah sejak tahun 1998
Termasuk kredit domain dan pemasaran Google percuma
Cakera, lebar jalur dan e-mel tanpa had
Pembina laman web percuma dan troli beli-belah
Potongan 75% hari ini (ialah $ 8.99 / bulan)

PROS

 Menawarkan rangkaian keselamatan penuh dan berjanji untuk menjawab panggilan sokongan dalam masa kurang dari dua minit.

KEBURUKAN

Terdapat khabar angin dari pelanggan bahawa kadang-kadang iPage menderita laman web yang lambat dan terlalu banyak waktu henti – kemungkinan produk hosting yang terlalu banyak dikongsi.

Sudah tentu anda mahukan hosting percuma. Kita semua mahukan hosting percuma.

… Tetapi apa yang anda harus sedar adalah bahawa host web yang benar-benar percuma akan keluar dari perniagaan esok atau akan membuat anda mati-matian dengan kenaikan harga. Yang mesti anda cari, sebaliknya, adalah hos yang sangat murah yang bernilai pelaburan kecil – begitulah keadaannya dengan iPage, yang mana berharga kurang dari $ 2 / bulan.

Apa yang boleh anda harapkan untuk perbelanjaan sederhana itu? Bagaimana dengan a domain percuma, pembina laman web, pilihan e-dagang, dan sokongan teknikal apabila anda memerlukannya?

Pemula web dan veteran akan sangat menyukai nilai yang dibawa oleh iPage. Walaupun tugas memeringkat hos web kadang-kadang merupakan proses epal-ke-jeruk yang mengecewakan, satu perkara yang jelas. iPages adalah antara pilihan belanjawan terbaik untuk dijumpai.

5. Wix

Hosting Perniagaan Kecil Paling Mampu

logo wix

Tidak memerlukan pengekodan lengkap pembangun laman seret dan lepas yang lengkap
Banyak templat berkualiti tinggi
Pasaran aplikasi yang berkembang maju untuk meningkatkan fungsi laman web
eCommerce mati sederhana
Membangun laman web secara harfiah dengan kos sifar

PROS

 Mungkin kaedah paling murah untuk mendapatkan kehadiran dalam talian yang berkualiti – pantas.

KEBURUKAN

Ada yang percaya ekosistem SEO yang dilampirkan bukanlah kegemaran dengan Google. Hanya menawarkan tempoh pengembalian wang selama 14 hari.

Platform Wix telah datang jauh dalam masa yang singkat …

Sekiranya anda belum memeriksanya sebentar lagi, harap cari pembangun laman web yang lebih baik yang memudahkan pemaju yang tidak berpengalaman untuk menyusun semula dan meletakkan gambar, teks, video, dan lain-lain dengan tepat. Yang terbaik, semuanya tetap berada di tempat yang anda letakkan dan – oh, by the way – adakah kami sebutkan anda tidak perlu menyentuh satu kod?

Sama ada tujuan utama anda adalah laman web blog yang mudah atau kedai dalam talian yang berfungsi sepenuhnya, Wix dapat membawa anda ke sana. Sebagai benar-benar hos web percuma, mungkin tidak mengejutkan anda bahawa rancangan asasnya disertakan dengan iklan, tetapi anda boleh menaik taraf untuk mengeluarkannya dengan harga $ 10 / bulan dan itu termasuk pendaftaran domain tahun percuma.

Wix juga merupakan pilihan terbaik bagi sesiapa sahaja yang mencari pembina laman web terbaik, dan ini adalah kegemaran peribadi kami selepas itu menguji dan menyemaknya selama lebih dari 14 bulan.

6. InMotion Hosting

Hosting Perniagaan Kecil Paling Mampu

Logo InMotion

Domain PERCUMA, pemindahan laman web, WordPress dipasang
Laman web WordPress tanpa had pada satu akaun
Lebar jalur tanpa had, sandaran PERCUMA, SSL
Wizard mudah untuk mengintegrasikan aplikasi Google
Perlindungan e-mel selamat SPAM

PROS

 Adakah kita sudah cukup menyebutnya? WordPress sudah diprapasang. Proses onboarding yang luar biasa untuk pelanggan baru.

KEBURUKAN

Untuk mendapatkan harga terbaik, anda perlu membayar setahun lebih awal.

Blog terus menjadi salah satu lelaran laman web yang paling popular, dan hosting alat komunikasi ini adalah di mana InMotion menonjol.

Walaupun kedai dalam talian sangat bagus, mereka sering kekurangan apabila tiba masanya bina laman web anda dan jenama peribadi. Sebilangan besar blog tidak memerlukan hosting tugas berat tetapi harus menyediakan ciri yang mencukupi untuk memastikan anda kelihatan profesional.

Untuk melihat betapa seriusnya InMotion mengenai blog, lihat kembali senarai ciri tersebut. WordPress didatangkan, yang, jika anda menyimpan skor di rumah, adalah satu langkah yang lebih sedikit daripada yang lain membual tentang pemasangan 1 klik. Sekadar mengatakan, jika itu blog WordPress yang anda cari, syarikat ini akan memberi anda satu keuntungan.

7. Web Cecair

Pelayan Dedikasi Perniagaan Kecil

logoweb -web

Lebar jalur masuk PERCUMA; pilihan sistem operasi
Migrasi automatik, sandaran, Pemantauan Sonar 24/7
Konfigurasi tersuai dengan SSD; penyediaan segera
Load Balancer, Storm Block, Objek Penyimpanan tambahan
Sekarang harga $ 96.75 / bulan (biasanya $ 129)

PROS

 Dijamin 100% masa operasi.

KEBURUKAN

Pertumbuhan syarikat yang pesat nampaknya telah membuat staf sokongan teknikal sedikit kurus, mengakibatkan beberapa orang bekerja sebelum mendapat latihan yang mencukupi.

Akhirnya permintaan sumber (lalu lintas) laman web anda mungkin melebihi hosting VPS dan memerlukan peningkatan ke a pelayan khusus.

Seperti yang anda jangkakan, penyediaan hosting jenis ini datang pada titik harga yang lebih tinggi daripada hos VPS terbaik, tetapi anda boleh berehat pada waktu malam dengan mengetahui bahawa anda telah melakukan tugas anda untuk menyediakan infrastruktur terbaik untuk laman web anda.

Mengenai hosting khusus yang dikendalikan, kami tidak teragak-agak untuk menyarankan anda melihatnya Web Cecair. Orang dan lelaki ini mengekalkan tiga pusat data yang berpusat di A.S., menggunakan lebih daripada 50 pembangun, dan menawarkan tiga tahap rancangan hosting – sepenuhnya, teras atau dikendalikan sendiri.

Apabila anda bekerjasama dengan Web Cecair untuk pelayan khusus, anda tahu anda mendapat perkakasan, perisian teratas dan sokongan teknikal sebanyak atau sedikit yang anda perlukan.

Garisan bawah

Tahniah kepada pembaca yang berjaya sampai ke akhir artikel, dan pujian kepada hos web dalam senarai kami!

Tidak kira di mana anda berada dalam kitaran pertumbuhan perniagaan, sekurang-kurangnya ada satu host di sini yang sesuai dengan keperluan anda. Rahsia kejayaan dalam talian adalah skalabiliti.

Mungkin lebih dari segalanya, anda memerlukan hos web yang dapat menyesuaikan diri dengan peningkatan keperluan sumber dan ciri anda.

Sekiranya anda menahan kami dan menggelitik kami sehingga kami mengaku, kami akan mengatakannya Tapak Tapak mungkin menjadi hos web terbaik untuk mengendalikan perniagaan pada tahap pertumbuhan apa pun, dari peringkat baru hingga hartawan perniagaan yang keras.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map