4 Hos Dedikasi Terbaik pada tahun 2020 (Waktu & Kelajuan Paling Boleh dipercayai)

Bagi blogger biasa atau pemilik perniagaan kecil, menaik taraf ke pelayan khusus yang mahal adalah latihan utama dalam kesia-siaan.


Ia seperti membuat keputusan tahun baru untuk mendapatkan prestasi yang luar biasa, kemudian membatalkan keahlian gim anda pada bulan Februari dan mengaut $ 2,000 untuk pertumbuhan otot terbaru atau suplemen penurunan lemak. ��

Anda tidak akan membuat kemajuan dan anda akan kehilangan banyak wang dalam prosesnya.

Walau bagaimanapun, jika anda menjalankan laman web yang menghasilkan sejumlah besar lalu lintas (katakan lebih daripada 50,000 paparan unik / bulan) perkhidmatan hosting khusus boleh menjadi perbezaan antara menjalankan laman web yang pantas, mesra pengguna, dan sangat menguntungkan… atau mengalami begitu banyak masalah dengan masa muat dan keselamatan laman web anda sehingga pengguna anda melonjak lebih cepat bintang filem dengan jemputan ke salah satu pihak Harvey Weinstein (terlalu awal?)

Sekiranya anda menjalankan laman web perniagaan yang sangat trafik, maka hosting khusus bukan hanya idea yang baik, semuanya wajib.

Perkhidmatan hosting khusus yang tepat akan memastikan bahawa laman web anda tetap selamat dari penggodam dan menjamin bahawa penonton anda akan dapat mengakses kandungan yang mereka perlukan dalam masa setiap masa.

(Bagi anda yang baru memulakan dan ingin membeli hosting peringkat kemasukan untuk blog atau laman web freelancer anda, anda boleh melihat cadangan kami untuk perkhidmatan web hosting kos rendah teratas.)

Saya akan mengambil masa beberapa minit untuk menerangkan bagaimana kami mengkaji hos ini dan apa awak harus dicari dalam perkhidmatan hosting khusus, tetapi sebelum saya melakukannya, berikut adalah PSA ringkas bagi anda yang tergesa-gesa…

saya faham.

Rata-rata orang dewasa sekarang mempunyai rentang perhatian sekitar 8 saat (kurang dari ikan emas) dan anda mungkin mempunyai tempat untuk menjadi dan Tweets untuk twit (atau bagaimanapun anak-anak mengatakannya hari ini) jadi saya hanya akan memotong yang dikejar.

Sekiranya anda mencari terbaik perkhidmatan hosting web khusus, maka anda pasti ingin pergi bersama Kinsta. Perkhidmatan ini disediakan di Google Cloud Platform yang memungkinkan untuk mempercepat kecepatan dan pengoptimuman yang tidak masuk akal. Ini untuk pemilik perniagaan yang mahukan yang terbaik untuk syarikat mereka.

Sekiranya anda ingin menjimatkan beberapa dolar, maka pilihan terbaik adalah SiteGround. Sebabnya mudah, mereka mempunyai pusat data terpantas, muatan bot metrik peningkatan percuma yang dapat menjimatkan lebih daripada $ 300 / tahun berbanding dengan host lain, sokongan 24/7 yang sempurna, dan Pemindahan, sandaran, sijil SSL dan perlindungan penggodaman PERCUMA.

BAGAIMANA KAMI MENGAJAR HOS KAMI

Kami menguji setiap syarikat hosting dengan teliti, melihat segala-galanya dari waktu operasi hingga kepantasan hingga keamanan hingga sokongan. Untuk mengetahui proses pengujian dari atas ke bawah, lihat selebihnya dari kami Ulasan web hosting Kanada.

Untuk memberi anda versi Cliff Note, kami menjalankan pasukan pembangunan yang membina dan menyelenggara laman web pelanggan dan, selama dekad terakhir atau lebih, kami telah membina lebih daripada 900 laman web yang mana kami masih menguruskan hosting hari ini.

Dengan jangka masa panjang projek kami, kami mempunyai akses unik ke data dan catatan masa operasi untuk pelbagai jenis hos yang tidak dimiliki oleh kebanyakan syarikat kajian. Anda boleh melihat penjejakan langsung di sini. Baca lebih lanjut mengenai proses penyelidikan 4 langkah kami di sini.

Ahli sihir matematik di sini cukup baik untuk mengumpulkan beberapa grafik dan analisis statistik untuk kami sehingga kami dapat berkongsi semua maklumat itu dengan anda untuk membantu anda menentukan secara pasti perkhidmatan hosting yang tepat untuk keperluan anda.

APA YANG MENCARI DALAM PERKHIDMATAN HOSTING DEDIKAT YANG BAIK

Sama ada anda menjalankan blog sepenuh masa, kedai eCommerce besar, atau laman web perniagaan dengan trafik tinggi, tanda perkhidmatan hosting yang baik semuanya sama (tidak perlu risau, semua cadangan kami melepasi kriteria ini dengan warna terbang)

Yaitu, anda ingin mencari hos dengan:

 • SS SSL percuma (lapisan soket selamat)
 • �� Sandaran Percuma
 • �� Waktu Penggunaan yang kuat dan Waktu Henti Rendah
 • Support Sokongan Pelanggan 24/7
 • Features Ciri dan Bonus Keselamatan

Saya akan menyelidiki secara ringkas setiap perkara ini dan menerangkan secara terperinci di bahagian bawah tinjauan.

Hos Web Dedikasi Terbaik di Kanada

1. KINSTA

PILIHAN PREMIUM HOSTING TERBAIK UNTUK TERBAIK DI SPEED KELAS ($ 30-60 / bulan)

laman web-logoMasa muat: 520M
Waktu Masa: 99.9%
Kos: $ 600.00 / bln
Sokongan: Sembang Langsung

 • KECEPATAN

  Kinsta terobsesi dengan mencipta seni bina hosting terpantas untuk pelanggan mereka. Mereka menggunakan teknologi tingkat atas untuk memastikan halaman web anda dimuat pada kadar yang tidak masuk akal.
  Mereka menggunakan infrastruktur generasi seterusnya – dari perkakasan pelayan hingga perisian yang mereka gunakan.

  Google Cloud Platform memberi kuasa kepada keseluruhan operasi dan mereka mempunyai 19 pusat data di seluruh dunia. Segala-galanya ada di rangkaian premium mereka yang direka khusus untuk mengurangkan jarak dan ketinggian.

 • TIADA HOSTING KERJA

  Perkara terbaik mengenai Kinsta selain kepantasannya adalah proses keselamatan mereka yang tidak masuk akal. Mereka memeriksa status setiap laman web mereka setiap dua minit. Laman web anda akan diperiksa 720 kali setiap hari untuk memastikan laman web tersebut berjalan dan berjalan.

  Kinsta membuat sandaran laman web anda setiap hari dan mempunyai keupayaan untuk menyandarkan laman web anda setiap enam jam. Mereka juga mempunyai jaminan hack dengan pemantauan berterusan. Sekiranya ada serangan berlaku, mereka menjamin perbaikan dengan keutamaan segera.

SOKONGAN PENGGUNA

Semasa membayar perkhidmatan premium, anda lebih baik mendapat sokongan premium. Kinsta memberikan yang terbaik dengan sokongan 24/7 di mana sahaja anda berada, pakar WordPress, kadar penyelesaian 100%, dan masa tindak balas yang cepat.

Kinsta menggunakan Intercom yang merupakan platform sokongan terbaik untuk memastikan anda mendapat pertolongan dengan apa yang anda perlukan. Sekiranya laman web anda tidak berfungsi dengan alasan apa pun, mereka mungkin menyandarkannya dan berjalan pada masa anda menghantar mesej.

2. SITEGROUND

HOSTING KESELURUHAN TERBAIK UNTUK HARGA / SPEED / UPTIME & SOKONGAN YANG TIDAK TERBAIK ($ 269.00 / bulan)

laman web-logoMasa muat: 475Ms
Waktu Masa: 99.99%
Kos: $ 269.00 / bln
Sokongan: Sembang Langsung

Sekiranya anda telah membaca beberapa ulasan lain di laman web kami, maka anda mungkin tahu bahawa kami adalah peminat BESAR SiteGround.

Kami telah menggunakannya selama lebih dari 7 tahun dan selama itu, kami menyaksikan evolusi syarikat dari syarikat hosting “ho-hum” anda menjadi salah satu perkhidmatan peringkat tertinggi di pasaran.

Tidak seperti beberapa nama yang lebih terkenal (batuk batuk Bluehost) mereka tidak bergantung pada kejayaan mereka dan merupakan satu-satunya syarikat yang sentiasa meningkatkan pusat data dan pelayan mereka untuk memastikan tahap kelajuan dan keselamatan tertinggi.

 • PENGEMBANGAN HEBAT: 99.95%

  Datang dalam keadaan panas dengan masa operasi 99.95%, SiteGround akan memastikan bahawa laman web anda sentiasa beroperasi dan berjalan hampir (hampir) setiap minit sepanjang tahun.

 • SSL DAN BACKUPS PERCUMA

  Bonus hebat yang akan menjimatkan $ 60 / tahun (minimum) dan memastikan anda tenang kerana mengetahui bahawa laman web anda selamat sepenuhnya dan disandarkan secara berkala sekiranya berlaku pelanggaran.

SOKONGAN PELANGGAN YANG TIDAK PERCAYA

Dalam industri yang terkenal kerana menyediakan perkhidmatan pelanggan yang lemah dan sokongan separuh bangga, SiteGround berdiri tegak di atas syarikat hosting lain, menyediakan beberapa perkhidmatan pelanggan yang paling responsif dan cekap di planet ini.

Serius … Kami tidak terkesan banyak, tetapi sokongan pelanggan SiteGround hampir meledakkan kaus kaki kami.

3. A2 HOSTING

Nilai Hebat untuk Harga yang Anda Bayar ($ 141 / bulan)

Hosting A2Masa muat: 601Ms
Waktu Masa: 99.99%
Kos: $ 141.00 / bln
Sokongan: Sembang Langsung

 • SOKONGAN

  Setelah menghantar banyak tiket dan pertanyaan sokongan yang rumit, kami kagum (sedikitnya) dengan seberapa cepat dan cekap sokongan pelanggan A2 dapat menangani “masalah” kami.

  Walaupun mereka tidak begitu responsif seperti SiteGround, perbezaannya adalah nominal (mungkin memerlukan 20 minit maksimum) dan sokongan mereka adalah yang terbaik.

 • KESELAMATAN HEBAT & SSL PERCUMA

  Seperti SiteGround, hosting A2 dilengkapi dengan banyak ciri keselamatan dan (tentu saja) sijil SSL percuma.

  Dengan CDN Cloudflare percuma, Persediaan Pemantauan Pelayan Relik Baru, dan ‘Keamanan Kekal’, anda akan sukar mendapat perkhidmatan hosting yang lebih kaya dengan harga yang anda bayar.

KEMASUKAN HEBAT & PUSAT DATA CEPAT CAHAYA

Dengan kelajuan uptime 99.91% dan 601ms laman web, A2 Hosting menyediakan beberapa perkhidmatan hosting khusus terpantas dan paling dipercayai pada harga yang paling berpatutan. Hosting khusus adalah mahal, tidak dapat dinafikan.

Tetapi dengan harga hanya $ 141 / bulan (lebih daripada $ 1,200 / tahun lebih rendah daripada SiteGround) A2 memberikan beberapa kelebihan terbaik untuk wang anda. Kepantasan dan kelajuan mereka tidak begitu hebat seperti SiteGround; namun, dengan mempertimbangkan harga yang anda bayar, anda akan sukar untuk mencari penyedia yang menawarkan lebih banyak nilai.

4. HOSTGATOR

Perkhidmatan yang Sangat Berpatutan dengan Ciri dan Waktu yang Hebat

tuan rumahMasa muat: 601Ms
Waktu Masa: 99.99%
Kos: $ 119.00 / bln
Sokongan: Sembang Langsung

 • PENGGANTIAN HEBAT, SANGAT CEPAT

  Seperti setiap host yang kami sarankan setakat ini, HostGator menawarkan kepada pelanggan Waktu operasi 99,99% sempurna dengan kelajuan beban pantas yang jahat. Dengan hanya $ 119 / bulan, mereka adalah perkhidmatan hosting khusus (berkualiti tinggi) paling murah di pasaran dan mereka akan memastikan bahawa anda mendapat nilai maksimum untuk pelaburan anda.

 • KESELAMATAN BAIK & SSL PERCUMA

  Walaupun mereka tidak mempunyai banyak barang dan ciri percuma seperti SiteGround atau A2, HostGator masih menyediakan banyak ciri keselamatan canggih termasuk: SSL (duh) percuma, perlindungan DDoS, rangkaian yang sepenuhnya berlebihan, dan 3-5 IPv4 khusus IP.

SOKONGAN

Seperti hosting SiteGround dan A2, HostGator menawarkan beberapa sokongan pelanggan terbaik dalam perniagaan. Walaupun kami mengkaji perkhidmatan hosting mereka yang lebih asas (yang boleh anda periksa di sini) sokongan pelanggan adalah yang terbaik.

Tetapi dengan pakej hosting khusus, sokongan pelanggan mereka adalah tahap seterusnya. Sekiranya anda tidak mempunyai masalah dengan perkhidmatan anda, pasukan sokongan mereka yang berkesan akan membantu anda kembali aktif dan beroperasi dalam masa yang singkat.

SSL – PERLINDUNGAN LAPISAN SOCKET SELAMAT

Saya tahu ini terdengar seperti futuristik Trek Bintang omong kosong tetapi SSL sebenarnya adalah konsep yang cukup mudah.

SSL, atau lapisan soket selamat, membuat dan menyulitkan “terowong” dari komputer pelawat anda ke pelayan anda. Di dalam terowong ini, semua komunikasi dan data dilindungi dengan selamat dan bebas dari mata kasar.

Ini seperti menulis surat dalam bahasa berkod sebelum menghantarnya kepada rakan.

Sekiranya anda menulis surat itu dalam bahasa Inggeris biasa, sesiapa sahaja yang memintas mesej itu dapat melihat dan menggunakan apa yang anda tulis dengan mudah. Namun, dengan “menyulitkan” surat anda, anda menjamin bahawa tidak ada orang di luar yang dapat mendekripsi dan memahami mesej anda.

Dengan kemas kini terbaru Google, semua sijil ini adalah wajib jika anda ingin mendapat peluang meletakkan laman web anda untuk kata kunci yang kompetitif. Dan jika anda memproses pembayaran di laman web anda, ini adalah HARUS mutlak (pemproses yang paling terkenal bahkan tidak akan menerima pembayaran tanpa sijil SSL aktif).

Nasib baik, dengan hos web berkualiti tinggi (khusus atau sebaliknya) sijil SSL disediakan secara percuma. Sekiranya syarikat cuba meminta anda membayar sijil anda (seperti GoDaddy yang tidak dapat dipertikaikan) maka anda harus berlari ke bukit.

TIDAK perlu membayar sijil SSL dan mana-mana syarikat yang berpura-pura sebaliknya akan menipu anda seperti bandaid. Semua syarikat hosting web yang baik akan menawarkan untuk menyediakan SSL anda secara percuma menggunakan perkhidmatan yang disebut Let’s Encrypt.

BACKUPS PERCUMA

Serangan siber semakin meningkat dan mereka tidak akan melambat dalam masa terdekat.

Namun, dengan menggunakan host web yang menawarkan sandaran setiap hari, anda dapat memastikan bahawa, walaupun laman web anda disasarkan oleh serangan ransomeware, anda dapat dengan cepat mendapatkan kembali kandungan anda dalam talian tanpa ketinggalan. (Percayalah, anda TIDAK mahu membuat sandaran laman web anda secara manual setiap hari.)

UPTIME DAN DOWNTIME

Waktu luput, seperti namanya, hanyalah pengukuran jumlah masa laman web anda dalam talian. Apa-apa yang melebihi 99% adalah wajar, dan, idealnya, anda mahukan perkhidmatan hosting yang dapat disediakan Waktu operasi 99.95% atau lebih baik.

Waktu Henti (sekali lagi, seperti namanya) adalah pengukuran jumlah masa di mana laman web anda dimatikan atau tidak dapat diakses.

Sekiranya anda ingin mengekalkan penampilan profesional dengan pengguna anda, ini adalah salah satu perkara terbesar yang ingin anda elakkan. Nasib baik, jika anda memilih salah satu perkhidmatan yang akan kami sarankan, ini akan menjadi masa lalu dan anda dapat menikmati pencahayaan dengan kelajuan pantas, keselamatan tinggi, dan downtime nominal.

PUSAT DATA

Pusat data adalah lokasi fizikal pelayan yang akan anda gunakan. Semakin dekat pusat data dengan pengguna akhir anda, semakin sedikit jarak maklumat yang perlu dilalui dan semakin cepat laman web anda.

Oleh itu, penting untuk memastikan bahawa pusat data yang akan anda gunakan dekat dengan pengguna akhir anda (mis. Di Toronto atau Montreal).

Pusat Data Terbesar di Dunia

SOKONGAN

Kecuali anda kebetulan menjadi penyihir pengekodan atau genius teknikal, awak pergi memerlukan sokongan luar biasa untuk memastikan bahawa laman web anda sentiasa beroperasi dan mengelakkan sebarang gangguan.

Bagi anda yang tidak mempunyai 22 tahun untuk menyoal FAQ atau menonton video YouTube yang panjang, ini bermakna anda mahukan perkhidmatan hosting yang memberikan sokongan pelanggan 24/7 berkualiti tinggi. Anda ingin mengelakkan syarikat yang mengeluarkan sokongan mereka ke India atau yang hanya menawarkan tiket atau sokongan e-mel kepada pengguna mereka.

Pelayan yang berdedikasi akan dikenakan banyak wang sehingga anda ingin memastikan bahawa anda mempunyai akses untuk berbual atau melalui sokongan telefon supaya anda dapat memperoleh nilai wang anda.

KESELAMATAN

Sekiranya anda jenis orang yang menganggap bahawa menggunakan pelbagai kata laluan yang kuat untuk aktiviti dalam talian anda adalah “Tidak Perlu” maka bahagian ini jika untuk anda.

Keselamatan tahap pelayan berkualiti tinggi akan mengurangkan risiko laman web anda dilanggar oleh serangan DDoS atau brute force dan akan membantu memastikan bahawa standard keselamatan yang tidak disengajakan sendiri tidak mengakibatkan kemusnahan keseluruhan infrastruktur dalam talian anda.

Pastikan anda memilih host web yang memberi anda perlindungan DNS, pemantauan laman web aktif, dan ciri keselamatan lanjutan yang lain.

Dengan semua ini, mari kita selami tiga perkhidmatan hosting terbaik tahun 2020…

Pemikiran Akhir

Walaupun hosting khusus tidak sesuai untuk semua orang, perkhidmatan di atas akan membantu anda meningkatkan anggaran dan memaksimumkan pelaburan anda supaya anda tenang mengetahui bahawa laman web anda beroperasi dengan kapasiti maksimum.

Walaupun terdapat banyak hos khusus lain yang ‘bagus’, di Hosting Canada, kami lebih suka mengesyorkan yang terbaik sahaja.

Kami harap panduan ini dapat membantu dan, seperti biasa, jika anda mempunyai pertanyaan, kebimbangan, atau komen yang tidak masuk akal (sebenarnya, mari serahkan kepada laman web tinjauan hosting Amerika ��Jangan ragu untuk memasukkannya ke ruangan komen di bawah!

Soalan Lazim

Apakah syarikat hosting pelayan khusus yang terbaik?

Syarikat hosting pelayan berdedikasi terbaik adalah Kinsta kerana kelajuan terbaik di kelasnya serta keselamatan dan sokongan pelanggan mereka yang terbaik.

Apa itu web hosting khusus?

Hosting khusus adalah apabila satu pelayan dikhaskan untuk satu laman web atau syarikat. Ini membolehkan semua sumber pelayan tersedia untuk satu syarikat itu.

Apakah perbezaan antara pelayan khusus dan bukan khusus?

Pelayan hosting yang tidak dikhaskan bermaksud sumber yang ada di pelayan atau pelayan yang digunakan syarikat anda dikongsi bersama. Pelayan khusus membolehkan semua sumber pada pelayan tersedia untuk satu syarikat atau laman web.

Awak juga mungkin menyukai:

 • Pembina Laman Web Terbaik

Rujukan dan kredit gambar:

 • Snipcart.com
 • ComingSoonWP.com
 • WeeblyTutorials.com
 • Hpc-Asia.com
 • SiteSelection.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map