Najboljše spletno gostovanje Kanada (2020)

Contents

Ocene in tehnične primerjave

Pregledali smo 28 najboljših ponudnikov gostovanja za Kanađane
da vam prihranimo čas in denar.


Pregledali smo na desetine ponudnikov gostiteljev in uporabili podatke, vredne več kot desetletje, da sestavimo najsodobnejšo lestvico najboljših spletnih gostiteljev v Kanadi. (Kliknite za ogled uvrstitve.)

Od poletja 2016 smo kupili in preizkusili vsako vrhunsko gostiteljsko podjetje v Kanadi.

… Vključno s številnimi imeni gospodinjstev, kot so GoDaddy, Bluehost in HostGator.

V tem priročniku si ogledamo številne dejavnike, ki vam bodo pomagali sprejeti odločitev s podatki, da boste našli najboljše podjetje za gostovanje za vaše spletno mesto.

Desetletja smo delali na spletu in več kot nekajkrat smo pogoreli z izbiro slabega ponudnika gostovanja. Po številnih preizkušnjah, napakah in zadregi smo prepričljivo našli najboljše storitve spletnega gostovanja v Kanadi.

Kdo smo

Preden se lotimo tehnične okvare različnih ponudnikov gostovanja, bom predstavil ekipo, ki stoji za tem vodnikom. Smo skupina treh ljudi in imamo agencijo za digitalni marketing, imenovano Castle Media. ��

Jaz sem Gary, avtor vodnika in fant, ki na tem spletnem mestu objavlja večino gostovanj. Sama sem bila spletna oblikovalka, kolikor se spomnim, pred Facebookom in celo MySpaceom.

Sem gostil na stotine spletnih mest po Kanadi in Združenih državah Amerike in v tem času sem videl veliko gostiteljev, ki prihajajo in odhajajo.

Gostovalne ocene – Naše sledenje & Raziskovalni postopek

slika našega sledenja v živo prek pingdomZa sprejemanje informiranih odločitev je treba pridobiti natančne podatke in edini način za to je merjenje rezultatov. To je točno tisto, kar smo počeli zadnjih nekaj let.

Na vseh naših spletnih mestih spremljamo čas delovanja, izpadov in zamude. Če graf pogledate desno, lahko vidite, da smo dodali 10 gostiteljev. Uporabljamo napredno programsko opremo za sledenje, ki napiše vsako spletno mesto 50x krat na dan z več lokacij. Takoj smo obveščeni o izpadih ali prekinitvah storitve.

Dodali smo samo naše najbolj priporočene storitve in skrijeli URL-je, saj so aktivna spletna mesta odjemalcev, vendar vam bo hiter pregled podatkov pomagal videti, katere so se v preteklosti spustile in kako dolgo.

Spremljanje v živo si lahko ogledate tukaj. Več o našem 4-stopenjskem raziskovalnem procesu si preberite tukaj.

Kako uporabljati ta priročnik

Želeli smo ponuditi veliko dragocenih informacij, hkrati pa so stvari enostavne za razumevanje, zato smo svoje najboljše gostitelje razvrstili po številčnem vrstnem redu.

Gre za standardni sistem razvrščanja, kjer je na vrhu naše priporočilo številka ena, ki mu sledita številka dve in tako naprej. Da se izognemo nepotrebnim informacijam, vključili smo le naše štiri najboljše odločitve. Med njimi so trije, ki so se odrezali za zagotavljanje najvišje kakovosti in tisti, ki je priljubljen, a ga primanjkuje na nekaj ključnih področjih.

Preden skočimo vanjo, če imate kakršna koli vprašanja, ne bodite sramežljivi in ​​zadržite ta gumb. ��

Najboljše storitve spletnega gostovanja v letu 2020

Tukaj so top 4 kanadski web hosting pregledi glede na stroške, storitve za stranke, hitrost in čas delovanja.

1. HostPapa – najboljši kanadski gostitelj + popust

HostPapa ponuja gostovanje bralcev Kanade za 67% in + brezplačno registracijo domen

logotip hostpapa

Cena – 2,95 USD na mesec (navadno 13,99 USD / mesec)
Povprečni čas delovanja 99,95%
Povprečni čas nalaganja 475 ms

HostPapa je nedvomno naš najljubši spletni gostitelj – in to ne samo zato, ker so kanadsko podjetje.

Uporabljamo ga za skoraj vsako našo spletno stran, večina naših novih strank pa ga uporablja tudi. HostPapa je poleg dejstva, da noben od naših kriterijev ne razočara in je v večini odličen, logistično najboljša izbira Kanade.

Vaše spletno mesto se bo naložilo nekoliko hitreje, kot če bi uporabljali nekatere druge priljubljene spletne gostitelje, ker so strežniki HostPapa nameščeni po celotni Kanadi. Njihov sedež je tudi v Kanadi (v Burlingtonu, ON).

Od HostPapa obožuje Kanado kolikor mi počnemo, ponujajo ogromne popuste vsem našim bralcem.

 Uporabi to povezavo puščica kaže na povezavo hostpapa za popust za bralce hostingcanada.org uveljaviti svoj popust na nove pakete gostovanja.

To je skoraj polovica cene njihovih običajnih paketov gostovanja in brezplačnih nadgradenj, ki so sicer nekoliko drage. Popust, ki ga ponujajo, naredi vrhunsko izbiro, kot je HostPapa, tako poceni kot nekateri najcenejši načrti.

Tudi HostPapa je bil dovolj prijazen, da je našim bralcem ponudil vse svoje bistvene lastnosti brezplačno, vključno z njihovo 30-dnevno garancijo, brezplačnim gradnikom spletnih strani, brezplačno varnostjo SSL, brezplačnim usposabljanjem 1 na 1 in brezplačna registracija domene – skupaj vrednost 50 USD. Če želite dobiti brezplačno domeno (+ druge dobrote), se zdaj prijavite s to povezavo.

HostPapa se odlikuje tudi pri podpori strankam, ki je na voljo 24/7 za odgovore na vsa tehnična vprašanja. Povezati se s svojo ekipo za podporo je tako, kot da bi se izjemno koristen nov zaposleni pojavil od nikoder na vašem spletnem mestu s klepetom v živo.

Ker ima podatkovne centre po vsej Kanadi, sta hitrost in čas delovanja spletnega mesta odlična pri vseh načrtih gostovanja, vendar visoka uspešnost spletnega gostitelja ni le posledica njegove lokacije. HostPapa izvaja SDD na vseh strežnikih in uporablja Intel Scalable CPU, ki zmanjšuje pomnilniške naslove, ki jih potrebuje procesor.

HostPapa ponuja celo namestitev z enim klikom, kar vam omogoča enostavno namestitev WordPress-a. Ima tudi brezplačno SSL možnost z Let’s Encrypt.

Če ste nov v svetu spletnega poslovanja in spletnega gostovanja, je HostPapa uporabniku prijazen. Hitro lahko zaženete osebni blog ali spletno mesto – samo sledite korakom, navedenim v našem pregledu HostPapa.

2. Hostinger – najboljši gostitelj

Ali si želite prihraniti nekaj denarja brez ogrožanja? Ne glejte naprej.

logotip hostingerja

Začenši ob 0,99 USD na mesec (90% OFF)
Povprečni čas delovanja 99,1%
Povprečni čas nalaganja 389gospa

Uvodna cena gostovanja

Promocijske cene so razširjena taktika trženja v industriji gostovanja. Hostinger je obvladal to strategijo in vam koristi ravno toliko, kolikor jim koristi.

Cena gostovanja bo nihala med 0,99 USD na mesec in 2,15 dolarja na mesec, polno redno. To ceno lahko zaklenete za 48 mesecev. To je štiri leta gostovanja za manj kot 70 dolarjev, kakor koli ga zavijte.

Morda mislite, da bi bila njihova služba počasna in slaba (vsaj to je bila moja predpostavka). Nato sem poskusil Hostinger in dodal pet različnim spletnim mestom k svojemu osnovnemu načrtu … Glej, glej, številke uspešnosti so bile enake – in pogosto veliko boljše od – drugih gostiteljev proračuna (ki so plačali 2-3x).

Kar me je presenetilo, je tudi to, da ima tudi Hostinger svoj zelo ustvarjalec spletnih strani – Zyro. Sestavljen je iz nekaj čednih funkcij, kot sta Zyro AI Content Generator in Izdelovalec logotipov, in nekaj dobrih starih – brezplačno SSL potrdilo, neomejeno shranjevanje SSD in neomejena pasovna širina.
Nove funkcije se zdijo res osvežujoče, omogočajo vam, da se osredotočite na svoje podjetje. V nobenem trenutku ne dokončate tega, kar ste si zamislili. Izkoristite svojo ustvarjalnost z novo funkcijo Hostingerja, ki vam omogoča ustvarjanje logotipov za vašo blagovno znamko, Zyro’s Maker.

Hostinger je sorazmerno novinec in mora opraviti več testiranj, vendar smo v začetku ugotovili, da Hostinger ponuja.

To je odlična možnost, če želite vse osnovne funkcije, ki jih nudijo druga podjetja za gostovanje. Popolno razkritje: z vsemi načrti ne boste dobili vseh zvonov. Preden izberete paket, preglejte potrebe svojih funkcij. Bottom line je, če želite prihraniti veliko denarja, ko gre za gostovanje z uspešnostjo, ki prinaša, Hostinger je odlična izbira.

Tudi z najnižjo stopnjo še vedno prejmete 30-dnevno garancijo vračila denarja, brezplačno domeno in brezplačen SSL. Če želite pridobiti vse brezplačne izdelke, se prijavite s to povezavo.

3. Bluehost – gostitelj začetnikov

Prvi timer? Začni tukaj.

logotip bluehost

Začenši ob 2,95 USD na mesec
Povprečni čas delovanja 99,74%
Povprečni čas nalaganja 1.765 ms

Paketi Bluehost

Ne bomo omenjali Bluehost ne da bi vam pošteno opozorili: dobri so pri trženju in oglaševanju, zato boste enkrat, ko obiščete spletno mesto, povsod začeli videti njihove oglase.

Morda ste slišali dobre stvari o Bluehostu. Resnica je, da so številni pozitivni pregledi Bluehosta, ki jih boste prebrali na spletu, primerni: je ena najboljših storitev spletnega gostovanja za začetnike, obdobje.

Zakaj je tako dobro za začetnike? Bluehost je najpreprostejši za uporabo in nastavitev, navaden in preprost. V podjetju razumejo, da je gostovanje za ljudi, ki se šele začenjajo, zmedeno, zato jih olajšajo. Če šele začnete z blogom, je Bluehost odlična izbira.

Drugi vidik Bluehosta, ki je odličen za začetnike, je cena. Ne boste zlomili banke z Bluehostom, kar je fantastično za blogerje, ki bi morda potrebovali nekaj časa, da zaslužijo svoje spletno mesto.

Poleg tega imajo koristno podporo strankam, 30-dnevno garancijo vračila denarja in vmesnik, ki je enostaven za uporabo. Novorojenci in začetniki se veselite, Bluehost je tu za vas.

4. HostGator Cloud Hosting – Zanesljivo gostovanje

Dobro uveljavljen in zanesljiv.

hostgatorZačenši ob 2,75 USD na mesec
Povprečni čas delovanja 99,4%
Povprečni čas nalaganja 657 ms

Brezplačne funkcije – e-pošta, SSL, prenosi strani, ustvarjalec spletnih strani, vsakodnevne varnostne kopije

Spletna mesta in spletna mesta se morda ne zdijo dve stvari, ki se samo povezujeta, vendar HostGator to deluje že kar nekaj časa. Izbira spletnega gostitelja za tisoče spletnih podjetij in blogov vseh velikosti.

HostGator je odlično glede na produktivnost po nizki ceni. Ima koristne zastopnike za podporo strankam in jih je enostavno razširiti, kar omogoča, da vaše spletno mesto sprejme katero koli raven prometa.

HostGator je prav tako pred kratkim predstavil graditelja spletnih strani, zaradi česar je ustvarjanje vašega spletnega mesta lahkomiselno za gostovanje. Združite to z dobro bazo svetovnih strežnikov in HostGator je dobra druga možnost.

Oglejte si naše sledenje na desni strani. Spremljamo Gator 24/7 za preverjanje hitrosti, zamude in morebitnih izpadov.

5. Gostovanje A2 – visoke hitrosti

Velika hitrost in nizki časi obremenitve.

A2 gostovanje

Začenši ob 3,92 USD na mesec
Povprečni čas delovanja 99,1%
Povprečni čas nalaganja 601ms

Gostovanje A2 je trden spletni strežnik z vsemi potrebnimi časi, odlična hitrost (nekaj najboljših v poslu), in koristno podporo strankam.

A2, ki ga je leta 2001 ustanovil nekdanji Unix SysAdmin, redno letno uvršča seznam PCMag na seznam najboljših storitev spletnega gostovanja. In nagnjeni smo k strinjanju, da je naslov dobro zaslužen tako za ameriške ponudnike gostovanja kot za gostovanje spletnih strani v Kanadi.

Za številne ponudnike gostovanja, ki so bili pregledani na tem spletnem mestu, smo izbrali A2 gostovanje kot enega najboljših ponudnikov, od osnovnih mesečnih načrtov v skupni rabi, vse do namenskih paketov storitev. Z podatkovni centri v Michiganu, A2 gostovanje deluje zelo dobro za mala podjetja po vsej Kanadi.

Kakšna podjetja lahko uporabljajo te spletne gostitelje?

Vsako od naštetih gostiteljskih podjetij lahko prenese velik promet. Če vaše spletno mesto nabere do približno 500.000 ogledov na mesec, boste v redu.

Upoštevajte, da vsak spletni gostitelj ponuja razširljive storitvene načrte in jih lahko po potrebi povečate. Najboljši spletni gostitelji v Kanadi uporabljajo najboljše načrte gostovanja WordPress, da prihranijo stroške strank in zagotovijo vrhunsko storitev.

Merila za pregled spletnega gostovanja v Kanadi – kako izberemo

Zanesljivost (čas in čas mirovanja)

wordpresshosting kanadaČas delovanja in izpadov spletnega mesta določata, kako zanesljiv je gostitelj. To je nekaj najpomembnejših stvari, ki jih je treba upoštevati pri vsakem poslu, saj je izpad lahko veliko vprašanje. Videti je neprofesionalno in je lahko zelo škodljivo, ko gre za vašo blagovno znamko.

Ko iščete preglede kanadskega spletnega gostovanja, ne pozabite upoštevati samo storitev z zelo malo zastoja, v redkih primerih, ko se zmanjšajo, pa je običajno, da lahko kaj popravijo.

To pomeni, da prejmete predhodno obvestilo, kakovostni gostitelj pa se bo tudi potrudil, da bo takšen čas odmora potekal v najprimernejšem času dneva.

Hitrost

hitrost nalaganja gostiteljev v primerjavi

Hitrost spletnega mesta je še en dejavnik, ki je pomemben za vašo strokovnost, pa tudi za optimizacijo iskalnikov (SEO). Navajeni smo na čim večje hitrosti nalaganja in večina ljudi ne bo čakala dlje kot nekaj sekund.

Naše meritve iz prejšnjega desetletja so nam dale veliko podatkov za primerjavo povprečni časi nalaganja po vseh največjih mestih v Kanadi, tudi Toronto, Montreal in Vancouver. Nato smo te rezultate preverili poleg povprečnih hitrosti ZDA. The najvišji zabeleženi časi obremenitve smo našli le 226 ms, medtem ko je bilo najpočasnejših več kot 2850 ms.

Pomoč strankam

Podpora strankam se včasih spregleda z vso pozornostjo, ki jo namenjajo funkcije, ki jih ponujajo spletni gostitelji, vendar je to treba upoštevati, saj je pri kakovosti podpore strankam lahko velika razlika. Pri iskanju najboljšega spletnega gostitelja boste morali kot del vaše ocene resno razmisliti o podpori strankam.

Eden lahko na vaša vprašanja odgovori v manj kot minuti, drugi pa vas lahko počakajo dan ali več.

Na srečo trem gostiteljem spletnih strani priporočamo, da zagotovijo takojšnjo podporo in imajo predstavnike, ki so tako vljudni, da bi lahko bili iz Kanade.

Naša najboljša izbira ima celo ime nagrade za storitve za stranke. Juhu! 

Podporo za stranke smo lahko ocenili brez preizkusov, saj te gostitelje uporabljamo že leta. Tu so znaki vrhunske podpore strankam:

  • Podpora na voljo 24/7
  • Storitev klepeta v živo
  • Zastopniki, ki govorijo vaš jezik, so prijazni in lahko rešijo tehnične težave
  • Hiter odzivni čas brez zastarelih sistemov vozovnic

Na srečo imamo dejanske posnetke nekaterih služb za stranke vodilnih gostovalnih podjetij. Pazi in glej …

Najboljši spletni strežnik ali WORST gostovanje?

Ko gre za spletne gostitelje, nikoli ne pojdite z najcenejšo možnostjo.

Zagotovo dobite tisto, kar plačate s spletnim gostovanjem.

V industriji spletnega gostovanja obstajajo vse vrste prevar, saj podjetja ponujajo nizke cene za pridobivanje strank, ki tega ne poznajo bolje.

Ti gostitelji pogosto zaslužijo milijone, medtem ko uporabljajo zelo kakovostne strežnike, zaradi česar so izpostavljeni kršitvam varnosti. To bi bilo enostavno reči in nato nadaljevati, ne da bi omenili, komu se je treba izogibati. Toda povedali vam bomo dva najhujša storilca:

vitki prodajalec, ki prodaja gostovanje

GoDaddy – Ne dovolite, da vas marketing zavaja. GoDaddy ima nizko kakovostne storitve ampak ne moti vam, da bi vam zaračunali premijo za dodatke to bi bilo brezplačno z drugimi gostitelji. Pogosto smo ga našli kot najboljšega gostitelja v Kanadi, lahko pa ga imenujemo tudi ScamDaddy.

Omrežne rešitve – Slaba storitev in nizkokakovostni strežniki so združeni, zaradi česar so Network Solutions grozna izbira. Ne glede na to, kakšen kanadski pregled spletnega gostovanja preberete, ste prebrali, Network Solutions je slaba izbira.

Če greš z a poceni spletni gostitelj, na začetku lahko prihranite denar, vendar boste imeli veliko manj funkcij ali pa boste morali kupiti vse vrste nadgradenj in vseeno plačati več. 

Ko se boste odločili za prehod na boljšega ponudnika, bo to težava in si želite, da bi že od začetka sodelovali s kakovostnim ponudnikom..

 

Kanadski pregledi spletnega gostovanja – stvari, ki se jim je treba izogibati

Vem, da je zmanjšanje poslovne porabe na najnižji možni ravni, toda prihraniti nekaj dolarjev na spletnem gostovanju ni vredno vprašanj, s katerimi se boste srečali kasneje.

Tukaj so pomembne težave s poceni spletnim gostiteljem:

  1. Možne kršitve varnosti – En samooklicani “brezplačni” spletni gostitelj z imenom 000Webhost je iztekel 13 milijonov uporabniških imen in gesel.
  2. Vse stane dodatno – Običajni gostitelj popustov lahko zaračuna 80 USD za SSL, 30 USD za registracijo vaše domene in 30 USD za osnovno zaščito zasebnosti, kar znaša 140 USD na leto.
  3. Slaba soseska IP – To otežuje vaše SEO.

Kaj je najbolj priljubljena storitev spletnega gostovanja?

Glede na različne možnosti in cene je težko presoditi različne gostitelje. Nekateri stanejo le 1 dolar ali 2 dolarja na mesec, obstajajo pa celo nekateri brezplačni spletni gostitelji na voljo. Kot smo že omenili, na spletnem gostovanju ne želite iti preveč poceni, vendar je škoda, da bi dobili močan paket gostovanja, ki ga ne potrebujete.

Svetujemo, da je enostavno zagon in nadgradnjo po potrebi. Najbolj priljubljena spletna ponudba gostovanja je daleč skupno gostovanje, tema, ki jo bomo obravnavali v nadaljevanju. Oglejmo si naše ocene v nadaljevanju.

Najboljše vrste gostovanja za kanadska podjetja

Večina načrtov gostovanja spada v eno od petih kategorij, ki so deljeno gostovanje, virtualni zasebni strežnik (VPS), gostovanje v oblaku, namensko gostovanje in preprodajalec. Poglejmo podrobno vsako vrsto gostiteljskega načrta.

Kaj je skupno gostovanje?

skupno gostovanjeSkupno gostovanje je nedvomno najcenejša možnost, s to vrsto gostovanja pa v bistvu najamete prostor, ki ga delite z drugimi spletnimi mesti. Stroški tako poceni gostovanja so, da je to najmanj zmogljiva možnost gostovanja.

Skupno gostovanje deluje, ker večina spletnih mest pridobi majhne količine prometa, kar pomeni, da lahko delijo strežniške vire, ne da bi se soočali s težavami z zmogljivostjo. Nastavitev je preprosta, ko dobite skupni načrt gostovanja.

Kaj je VPS gostovanje?

gostovanje vpsNaslednji korak pri skupnem gostovanju je VPS, ki stane nekoliko več, a ima tudi večjo moč. Čeprav vam ni treba plačati za svoj strežnik, a Gostitelj VPS deluje podobno kot ena in imate popoln nadzor nad njim. S tem je postopek vključevanja in upravljanja bolj vključen.

Kaj je gostovanje v oblaku?

gostovanje v oblaku

Ena od možnosti, ki je v zadnjih letih vse bolj priljubljena, je gostovanje v oblaku. Ima nekaj podobnosti z VPS, ključna razlika pa je v tem, da se strežnik porazdeli po večjem številu računalnikov, namesto da ima svoj namenski fizični naslov.

Za uporabnika to pomeni, da so časi nalaganja zelo hitri, in to je enostavno meriti. Če potrebujete več hitrosti ali prostora na disku, lahko takoj nadgradite prek svojega ponudnika gostovanja. Na splošno je to odlična možnost za poslovna mesta.

Kaj je namenjeno gostovanje?

namensko gostovanjeČe želite najboljše od najboljših, potem namensko gostovanje je pot. Kot že ime pove, dobite celoten strežnik, da pokličete svojega, njegova edina naloga pa je, da vaše spletno mesto nemoteno deluje.

To je najzmogljivejša možnost, vendar je tudi težko nastaviti in upravljati, poleg tega pa vas bo tudi najbolj stalo.

Kako deluje gostovanje na osnovi preprodajalcev

Gostovanje, ki temelji na preprodajalcih, je malce manj kot namesto povsem drugačne vrste spletnega gostovanja. Kako to deluje, ena stranka nadzoruje strežnik, druga stranka pa gostovanje prodaja, kot da je lastnik strežnika.

Združljivo je s katero koli od zgoraj omenjenih gostovanj. Izberete lahko na primer prodajalca, ki ponuja namenski strežnik ali gostovanje v oblaku.

Prodajalci običajno kupujejo in kupujejo veliko strežnikov velike zmogljivosti. Po tem deli posredujejo posamezne strani. Če nameravate uporabiti to možnost, boste potrebovali veliko tehničnega znanja.

Kaj določa hitrost gostovanja? (Hitro gostovanje)

Najhitrejši spletni gostitelj je tisti, ki uporablja namenski IP ali super visok zakasnjeni podatkovni center. Pri iskanju pregledov kanadskih spletnih gostiteljev je pomembno, da se spomnite tega preprostega pravila.

Pomembno je razumeti, da so podatkovni centri kot srce rešitve gostovanja, hitreje ko srce lahko izčrpa kri (v tem primeru pasovno širino), hitreje bo vaše spletno mesto.

Oprosti za grafično analogijo.

Primerjava spletnega gostovanja – kateri CMS morate uporabiti?

Vaš sistem za upravljanje vsebin (CMS) je tisto, kar uporabljate za ravnanje z vso vsebino na vašem spletnem mestu, vključno s spreminjanjem objavljene vsebine in nalaganjem nove vsebine. Vsak CMS ima svoj vmesnik, pri čemer nekateri CMS delujejo z določenimi možnostmi gostovanja ali so idealni za določene vrste spletnih strani.

WordPress

gostovanja v wordpress gostovanju

Če bi vedeli le za en CMS, bi bilo verjetno WordPress, saj je enostavno najbolj priljubljena izbira. Čeprav se je pojavila že leta 2003, se je v zadnjih nekaj letih priljubljenost hitro povečevala in zdaj je CMS izbran za spletne dnevnike in spletna mesta za mala podjetja. Večina recenzij o gostovanju spletnih strani, ki jih boste prebrali, bo vključevala WP.

WordPress ima številne prednosti, pri čemer je morda najpomembnejša njegova paleta možnosti in orodij za prilagajanje. Zelo varna je, namestitev je lahek in lahko najdete podporo, ko jo potrebujete. Če prvič ustvarjate spletno mesto, vam toplo priporočam, da izberete WordPress, ko iščete najboljšega spletnega gostitelja.

Obstaja malo obdobja učenja, vendar to velja za vsak CMS, priljubljenost WordPressa pa pomeni, da je pametno vedeti, kako ga uporabljati.

PHP

PHP logotipPHP obstaja že dolgo in je prvotno veljal za osebno domačo stran. Uporablja skriptiranje na strani strežnika in mnogi priljubljeni CMS, vključno z WordPress, Drupal in Joomla, uporabljajo ta skript PHP.

Čeprav vam ni treba razumeti PHP-a, če želite spletno mesto nastaviti v svojem izbranem CMS-ju, boste potrebovali razvijalca PHP-ja, če imate nekaj zelo specifičnih aplikacij, za katere želite, da se vaše spletno mesto zažene.

Javna mesta

JavaJavo morda poznate kot tisto, kar morate posodobiti zdaj in potem. Njegova glavna funkcija so spletne aplikacije in če ste na spletnem mestu z impresivno grafiko, lahko stavite, da uporablja Java. Java je bila na manjših spletnih mestih veliko bolj priljubljena.

Čeprav je njegova priljubljenost nekoliko upadla, je še vedno na nekaterih večjih spletnih mestih e-trgovine, vključno z Amazonom in eBayom. Če želite na svojem spletnem mestu videti vrhunske slike in funkcije, je Java samo vozovnica.

Joomla

joomlaKar zadeva možnosti CMS, je Joomla verjetno drugi največji za WordPressom, čeprav med njimi še vedno obstaja velik razkorak. Eden od razlogov, da Joomla ni tako priljubljen, je, da ni posebej prijazen do uporabnika. Če ne ljubite Joomle, svetujem, da nadaljujete z WordPressom, kar tudi povem vsem našim strankam. Hitro boste vstali in tekli in mislim, da je to tudi boljša izbira z vidika SEO.

Izbira med gostitelji, ki temeljijo na operacijskem sistemu Windows ali gostitelji na Linuxu

Windows vs Linux gostitelj-min

Morda se spomnite razdelka o namenskih strežnikih v našem pregledu gostovanja. Upajmo, da ste počeli tako, kot je bilo pred časom. No, vsak strežnik potrebuje operacijski sistem (OS), dve možnosti pa sta Windows gostitelji ali Linux gostitelji.

Tukaj je tisto, kar jih naredi edinstvene. Vsi najboljši spletni gostitelji tam se na splošno odločijo za uporabo Windows-strežnikov. Za dobroto cPanela si oglejte to primerjava Pleska proti cPanelu.

Windows

Windows je Microsoftov OS že desetletja, in če uporabljate gostitelja, ki temelji na operacijskem sistemu Windows, to pomeni, da lahko uporabljate zbirke podatkov in aplikacij Windowsa, skupaj z ASP.Net in drugimi zapletenimi skripti. PHP in MySQL sta tudi možnosti. Običajno boste za gostitelje, ki temeljijo na operacijskem sistemu Windows, plačali nekoliko več, kot za tiste, ki temeljijo na Linuxu, in čeprav se zrušitve ne zgodijo pogosto pri katerem koli izmed njih, ko izberete Windows, se ponavadi zgodijo nekoliko več.

Linux

linuxMicrosoft je morda velikan v računalniški industriji, vendar večina strežnikov uporablja Linux, ker je to industrijski standard. V Linuxu lahko zaženete skoraj katero koli aplikacijo, strežniki so zelo zanesljivi in ​​dobro je, da se spopadate z večino sodobnih programskih skript. Pri raziskovanju gostiteljev, ki temeljijo na Linuxu, boste morda videli izraz „LAMP“ in to pomeni Linux, Apache, MySQL in PHP.

Kako deluje “Neomejeno” gostovanje?

Običajno je videti ponudnike, ki ponujajo neomejene načrte, pri čemer se lahko beseda “neomejeno” nanaša na shranjevanje, pasovno širino ali e-pošto. Poskrbite, da preverite droben tisk na teh, saj je ta ponudba lahko nekoliko zavajajoča.

Običajno pomeni, da ponudnik ni določil omejitev virov in da neomejena ponudba velja za primerne primere. Ni namenjeno, če mesečno preberete milijon ogledov strani. Ponudba je v bistvu način za privabljanje kupcev. Preverite hitrost in ne vnesite se v oglas. Neomejena pasovna širina ne pomeni veliko, če se morate spoprijeti s počasnimi hitrostmi. V teh pregledih kanadskega spletnega gostovanja smo izpustili vse gostitelje, ki trdijo, da ponujajo neomejeno gostovanje.

Preoblikovanje – iskanje najboljšega spleta v Kanadi

To je veliko informacij za obdelavo. Najboljši način uporabe tega priročnika je, da ga navedete, ko ocenjujete spletne gostitelje, pri čemer upoštevate svoje posebne potrebe. Najpomembneje je, da ne kupujte v celoti na podlagi cen. Kakovost je vedno najpomembnejša, še posebej pri nečem tako pomembnem, kot je vaše spletno mesto.

To velja za naše preglede. Če imate kakršna koli vprašanja, pustite komentar spodaj, in z veseljem bom odgovoril na vse, kar se vam pojavi.

Najboljše gostovanje domen v Kanadi

Hočeš spletno stran, kajne?

Vsi se držijo, toda če vas misel, da bi razumeli, kako spraviti nekoga iz glave in na internet, da bi jo drugi videli, vas pošlje na tla v treslečem položaju ploda, vzemite se pri srcu. Tu smo, da pomagamo.

Stvari, kot so gostovanje domen, registratorji, zapisi imen in paketi za gostovanje, niso tako zapleteni, kot bi morda mislili, tudi če imate živo domišljijo. Ostani miren. Kar naprej branje.

Domene

Tudi najbolj klavrni med nami se verjetno zavedajo, da se vse začne z domeno. Pred čim drugim, če želite spletno stran, jo potrebujete. Primer domene bi bil BestWidgets.com (napisana v celoti kot http: // www. bestwidgets. com). Ni pomembno, ali tipkate ali pišete z velikimi ali majhnimi črkami.

kaj je domena

Mimogrede, hiter pregled je razkril, da je ta domena trenutno naprodaj, tako da… če prodajate pripomočke in so najboljši, boste morda želeli, da ponudbo dobite.

Nazaj na idejo o domeni. Ko imate registrirano domeno (spremljajte, o tem postopku bomo govorili čez minuto) in pod vašim nadzorom lahko dodate toliko strani in poddomena, kolikor želite. Želite blog o gradnikih? Ustvarite poddomeno na naslovu  blog. bestwidgets. com.

Želite voskati rapsodično o sebi in svoji ljubezni do pripomočkov? Dodajte stran, kot je www. bestwidgets. com / približno.

Osnovna ideja je, da zavarovanje domene ustvari temelje celotnega spletnega mesta, ki prihaja.

Če želite izvedeti več o tem, preberite naš vodič z najboljšimi registratorji domen.

Registrarji domen in registracija

Če tvegate, da se bodo vaše oči zasteklile, morate razumeti, kako se domene prodajajo in obračunavajo. Ne skrbi. Ne bo preizkusa. Tako kot ko so vas starši prisilili, da jeste korenje, je tudi to v vaše dobro. ����

TLD statistika registracije po vrsti TLD

Register je organizacija, imenovana za vodenje seznama ali registra tistih, ki imajo v lasti Domena najvišje ravni (TLD), kot so .com, .net in .org. Očitno je, da je na več kot 644 milijonih aktivnih spletnih mest na spletu potrebno več kot naključno napisano na hrbtni strani ovojnice, da bo vse naravnost.

Prvotno je bilo le nekaj uradnih registrov, ki so spremljali vse, vendar je nekaj podjetnih podjetnikov ugotovilo, da lahko s temi registri sklenejo pogodbo za prodajo domen, ki so jo spremenili v današnjo uspešno panogo. Bistvo je, da registrarji prodajajo domene in registri jih spremljajo.

Priljubljeni registratorji vključujejo GoDaddy, NameCheap in številne druge. Upoštevajte pa, da večina dobrih gostiteljskih podjetij (kot so tista, ki smo jih priporočili) vam bo zagotovil brezplačno domeno ko se prijavite za nov načrt gostovanja.

Brezplačna domena je odličen način, da prihranite nekaj dolarjev na začetku gradnje spletnega mesta in ena ključnih stvari, ki smo jih vključili v naše kanadske preglede spletnega gostovanja.

Kaj je zapis imena domene?

Naslednji izraz, ki ga lahko naletite na, je zapis domene. To je sklic na način, kako deluje internet. Pravkar kupljena domena dejansko ni, kako internetni strežniki najdejo in prikazujejo vaše spletno mesto.

Namesto tega sprejmejo prošnjo uporabnika in domeno povežejo z zaporedjem števil v registru, imenovanim an IP naslov, in pošljete povezane datoteke – kar je slučajno vaše spletno mesto.

Spletno gostovanje, razloženo za začetnike

Zdaj se lotevamo dobrih stvari in razloga, da smo vsi tukaj na prvem mestu, spletnega gostovanja. Ko imate domeno in ste pripravljeni za izdelavo spletnega mesta, kako jo dejansko dobite na spletu, da jo strežniki najdejo in prikažejo?

Dobro vprašanje. Potrebujete spletnega gostitelja.

kako deluje spletno gostovanje

Ker datoteke datotek spletnega mesta ne morete preprosto vreči na kuhinjsko mizo in pričakujete, da se bodo čarobno končale na internetu, je druga industrija zrasla v prodaji spletnega prostora za shranjevanje za vaše spletno mesto.

Nekatera od teh podjetij, za katera ste verjetno že slišali, so zaradi smešne ravni oglaševanja – v tej igri nekdo resno zasluži -, vendar se odpravljamo. Govorimo o imenih, kot so GoDaddy, HostGator in Bluehost.

Torej, pri izbiri spletnega gostitelja imate tri možnosti:

  1. Obiščite Namecheap.com, kupite domeno in upam, da ste nastavili strežnike imen tako, da bodo pravilno kazali na vašega spletnega gostitelja ALI…
  2. Nastavite račun pri SiteGround, dobite brezplačno domeno v postopku in jim pustite, da se trudijo v bistvu za isto ceno.
  3. Ali uporabite eno od priporočenih najboljši gradniki spletnih strani, kot sta Wix in Squarespace. Ti fantje poskrbijo za vso registracijo in gostovanje za vas.

Spletno gostovanje Kanade Mnenja – Izogibajte se napakam

Postopek izbire dobrega spletnega gostitelja je na voljo veliko, vendar so tu štirje najpogostejši.
Hej, ne krivite sebe. Tega ne učijo v šoli. Mogoče sta, toda ti si smrčal v zadnji vrsti.

# 1. Z absolutno najcenejšim gostiteljem, ki ga najdete

prednosti in slabosti brezplačnega spletnega gostovanja

Slabi fantje ne bomo povedali, da je poceni vedno slabo, toda do trenutka, ko ste na tem planetu živeli določeno število let, bi morali verjetno sami spoznati, da je bil posel s tem, da gremo z Najnižji stroški so pogosto sramežljiv izdelek, slaba storitev, omejene funkcije in poseben pristop k temu, da nas ne zanima.

Ko gre za gostitelje spletnih strani, od katerih se napajajo dno (nekateri so dobesedno brezplačni), lahko v litanijo odbojnosti dodate še en element. Oni bodo upsell si rad nor.

Res je, da tehnično prejmete prostor za shranjevanje brez stroškov, vendar boste prejeli malo drugega, razen če boste plačali dodatno.

Potrebujete več prostora ali pasovne širine? Moram nadgraditi.

Želite varnostne kopije in nadzorno ploščo? Morate nadgraditi.

Ne veste, kaj počnete in se morate z nekom pogovarjati? Za tehnično podporo stane dodatno.

Idejo dobite. Osnovna točka je, da brezplačni paket, ki ga dobite, skoraj ne deluje. Za funkcijo morate plačati več. Včasih veliko več.

Še dobro, da berete naše ocene o gostovanju spletnih strani ��

# 2. Izbira katere koli druge platforme poleg WordPressa

cms distribucijski grafikon

The WordPress sistem za upravljanje vsebin (CMS) pokriva več kot 33 odstotkov vseh spletnih mest. Že to bi moralo biti dovolj, da bo vplivalo na vašo odločitev.

Zaključno je, da ni pomembno, kakšno spletno mesto želite graditi – e-poslovanje, bloganje, spletni časopis – WordPress je najpreprostejši za uporabo in je opremljen z vgrajeno uspešno skupnostjo razvijalcev in mentorjev.

Pred pojavom platform CMS, kot sta WordPress (druga priljubljena sta Joomla in Drupal), je bilo spletno oblikovanje omejeno na tiste, ki bi si lahko glavo in prste ovili okoli HTML kode.

Izdelava in oblikovanje mesta s kakršno koli snovjo ni bilo nekaj, kar bi lahko pokukali v dolgem vikendu. Stvari so se v naglici spremenile, ko se je leta 2003 pojavila prva različica, od tam pa je postala le zmogljivejša in uporabnikom prijaznejša.

Spodnja črta. Če se ne zlomi, ne popravite. Izberite WordPress, še posebej, če niste koder. ��

# 3. Ignoriranje drobnega tiska v vašem paketu gostovanja

Prvič, ko se novi lastnik domenskega imena usmeri v splet, da izbere spletnega gostitelja, je prva stvar, ki jo išče, običajni osumljenci za primerjavo nakupov – diskovni prostor in pasovna širina. Nepovedana je resničnost, ki je bila nazadnje pomembna pred približno dvema desetletjema.

To je malo pretiravanja, vendar morate vedeti, da je v naravi spletnih mest ogromen premik in da dejavniki, ki jih gostitelji uporabljajo za navijanje neoviranih novorojencev, niso tisti, ki so res pomembni.

shranjevanje v primerjavi s pasovno širino

Tukaj je spodnji del. Ko se oblikovni premik nadaljuje s statičnih na dinamično ustvarjene strani, obstaja velika verjetnost, da boste naleteli na trio omejitev, ki nimajo nobene zveze s prostorom za shranjevanje ali pasovno širino, preden gnetete te meje svojega načrta.

Govorimo o uporabi CPU-ja, uporabi RAM-a in povezavah z bazo podatkov. Številni spletni gostitelji, tudi nekateri dobri in vsi poceni, imajo omejitve za te dejavnike, ki so podrobno opisani v drobnem tisku pod izrazom “viri”.

Naš nasvet. Oglejte si prostor za shranjevanje in pasovno širino, vendar poiščite in razmislite, kakšne omejitve virov so lahko tudi v igri.

# 4. Plačilo za SSL

kako deluje ssl

Ta je kratek in sladek. Če razmišljate o plačilu zaščitna plast vtičnic (SSL) potrdilo – ne Zakoniti gostitelji vam jih bodo dali brezplačno.

Vsekakor ga potrebujete, ker je Google že začel postopek razvrednotenja uvrstitev iskalnih spletnih mest za tiste, ki tega nimajo, vendar ga ni treba plačati, če ga želite dobiti. Preden se prijavite, preberite ocene ali podrobne informacije svojega ponudnika gostovanja.

��️���� Preberite ta priročnik v francoščini: Meilleur Hébergement Web.

Preberite več o drugih vrstah gostovanja:

Preberite naše pogoje storitve ali naš pravilnik o zasebnosti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector