Paras web-hosting-palvelu Kanada (2020)

Contents

Arvostelut ja tekniset vertailut

Tutkimme kanadalaisten 28 parasta isännöintipalveluntarjoajaa
säästää aikaa ja rahaa.


Olemme tarkistaneet kymmeniä isäntäpalvelujen tarjoajia ja käyttäneet yli vuosikymmenen arvoisia tietoja rakentaaksemme Kanadan parhaiden Web-isäntien ajantasaisimman luokituksen. (Napsauta nähdäksesi sijoitukset.)

Kesästä 2016 lähtien olemme ostaneet ja testanneet jokaista Kanadan suosituinta hosting-yritystä.

… Sisältää monia kotitalouksien nimiä, kuten GoDaddy, Bluehost ja HostGator.

Tässä oppaassa tarkastelemme joukko tekijöitä, jotka auttavat sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen löytääksesi verkkosivustollesi parhaan hosting-yrityksen..

Olemme viettäneet vuosikymmeniä verkossa työskentelemällä ja polttaneet enemmän kuin muutaman kerran valitsemalla huonon palveluntarjoajan. Paljon kokeiluja, virheitä ja ahdistuksia jälkeen olemme löytäneet lopullisesti parhaat Kanadan parhaat verkkopalvelupalvelut.

Keitä olemme

Ennen kuin joudumme eri hosting-palvelujen tarjoajien tekniseen erittelyyn, esitän tämän oppaan takana olevan joukkueen. Olemme kolmen miehen ryhmä ja meillä on digitaalisen markkinoinnin toimisto nimeltä Castle Media. ��

Olen Gary, oppaan kirjoittaja ja kaveri, joka julkaisee suurimman osan hosting-arvosteluista tällä sivustolla. Olen ollut web-suunnittelija niin kauan kuin muistan, ennen Facebookia ja jopa MySpacea.

Olen isännöinyt sadat verkkosivustojen kautta Kanadan ja Yhdysvaltojen, ja tuona aikana olen nähnyt runsaasti isäntiä tulevan ja menevän.

Hosting-arvostelut – seurantamme & Tutkimusprosessi

kuvan elävästä seurannastamme pingdomin kauttaTietoon perustuvien päätösten tekeminen edellyttää tarkkojen tietojen hankkimista, ja ainoa tapa tehdä se on mitata tuloksia, mitä olemme juuri tehneet viime vuosina.

Seuraamme käyttöaikaa, seisokkeja ja viivettä kaikilla sivustoillamme. Jos tarkastelet kuvaajaa oikealla, näet, että olemme lisänneet 10 isäntämme. Käytämme edistynyttä seurantaohjelmistoa, joka pingittää jokaisen sivuston 50x kertaa päivässä useista sijainneista. Palvelun katkoksista tai keskeytyksistä ilmoitetaan heti.

Lisäsimme vain suosituimmat palvelut ja piilotimme URL-osoitteet, koska ne ovat aktiivisia asiakassivustoja, mutta tietojen nopea tarkastelu auttaa sinua näkemään, mitkä ovat menneet aiemmin ja kuinka kauan.

Voit nähdä live-seurannan täältä. Lue lisää 4-vaiheisesta tutkimusprosessistamme täältä.

Kuinka käyttää tätä opasta

Halusimme tarjota runsaasti arvokasta tietoa pitäen asiat helposti ymmärrettävänä, minkä vuoksi sijoitimme tärkeimmät isäntämme numeerisessa järjestyksessä.

Se on tavallinen sijoitusjärjestelmä, jonka ylimpänä on suositus numero yksi, jota seuraa kaksi ja niin edelleen. Välttämme tarpeettomia tietoja sisälsi vain neljän parhaan vaihtoehtomme. Niitä ovat kolme, jotka saivat aikaan leikkauksen korkeimman laadun tarjoamiseksi, ja yksi, joka on suosittu, mutta josta puuttuu muutama avainalue.

Ennen kuin siirrymme siihen, älä ole ujo, paina Ota yhteyttä -painiketta. ��

Paras Web-hosting-palvelu vuonna 2020

Tässä on 4 suosituinta Kanadan web-hosting-arviota kustannusten, asiakaspalvelun, nopeuden ja käyttöajan perusteella.

1. HostPapa – paras kanadalainen isäntä + alennus

HostPapa tarjoaa Kanadan lukijoille isännöinnin 67% alennuksen + ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti

hostpapa -logo

Hinta – 2,95 dollaria kuukaudessa (tavallinen 13,99 dollaria / kuukausi)
Keskimääräinen käyttöaika 99,95%
Keskimääräinen latausaika 475ms

HostPapa on epäilemättä suosikki web-isäntämme – ja se ei ole vain siksi, että he ovat kanadalainen yritys.

Käytämme sitä melkein jokaisessa sivustollemme, ja suurin osa uusista asiakassivustoistamme käyttää sitä myös. Sen lisäksi, että se ei petä missään kriteerissämme ja on erinomainen suurimmassa osassa kriteerejä, HostPapa on logistisesti paras Kanadan valinta.

Verkkosivustosi latautuu hieman nopeammin kuin jos käyttäisit joitain muita suosittuja verkkoisäntäkoneita, koska HostPapan palvelimet sijaitsevat koko Kanadassa. Heidän pääkonttorinsa ovat myös Kanadassa (Burlington, OA).

Siitä asti kun HostPapa rakastaa Kanadaa yhtä paljon kuin me, he tarjoavat valtavia alennuksia kaikille lukijoillemme.

 Käytä tätä linkkiä nuoli osoittaa hostpapa-alennuslinkkiä hostingcanada.org-lukijoille saada alennuksen uusista isäntäpaketeista.

Se on lähes puolet heidän tavanomaisista isäntäpaketeistaan ​​ja ilmaisista päivityksistä, jotka ovat muuten vähän kalliita. Heidän tarjoamansa alennus tekee premium-valinnasta, kuten HostPapa, yhtä edullisen kuin jotkut halvimmista suunnitelmista.

HostPapa on myös ollut tarpeeksi ystävällinen tarjotaksemme lukijoillemme kaiken heidän tärkeät ominaisuudet ilmaiseksi, mukaan lukien heidän 30 päivän takuu, ilmainen verkkosivustojen rakentaja, ilmainen SSL-suojaus, ilmainen 1: 1 -koulutus ja ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti – yhteensä 50 dollarin arvo. Hanki ilmainen verkkotunnus (+ muut herkut) rekisteröidy nyt tällä linkillä.

HostPapa on myös erinomainen asiakastukipalvelun suhteen, joka on käytettävissä 24 tuntia vuorokauden ympäri vastaamaan melkein kaikkiin teknisiin kysymyksiin. Yhteyden ottaminen heidän tukitiimiinsä on kuin ottaa erittäin avulias uusi työntekijä pop-up tyhjästä verkkosivustollesi live-chatin kautta.

Koska sillä on tietokeskuksia kaikkialla Kanadassa, verkkosivustojen nopeus ja käyttöaika ovat erinomaiset kaikissa isännöintisuunnitelmissa, mutta Web-isännän korkea suorituskyky ei johdu pelkästään sijainnista. HostPapa käyttää SDD: tä kaikissa palvelimissa ja käyttää Intel Scalable CPU: ta, joka vähentää prosessorin tarvitsemat muistiosoitteet.

HostPapa tarjoaa jopa yhden napsautuksen asennuksen, jonka avulla voit asentaa WordPressin helposti. Siinä on myös ilmainen SSL-ominaisuus Let’s Encrypt -sovelluksen avulla.

Jos olet uusi online-liiketoiminnan ja web-isännöinnin maailmassa, HostPapa on käyttäjäystävällinen. Voit nopeasti käynnistää henkilökohtaisen blogin tai verkkosivuston – noudata vain HostPapa-arviointimme ohjeita.

2. Hostinger – paras “edullinen” isäntä

Haluatko säästää rahaa vaarantamatta? Älä enää katso.

hostinger-logo

Alkaen 0,99 dollaria kuukaudessa (90% ALE)
Keskimääräinen käyttöaika 99,1%
Keskimääräinen latausaika on 389neiti

Hostinger -hinta

Tarjoushinta on rennosti markkinointitaktiikkaa isännöintiteollisuudessa. Hostinger on hallinnut tämän strategian, ja se hyödyttää sinua yhtä paljon kuin hyötyy heille.

Hostingerin hinta vaihtelee välillä 0,99 dollaria kuukaudessa 2,15 dollariin kuukaudessa puolittain säännöllisesti. Voit lukita tämän hinnan 48 kuukaudeksi. Se on neljä vuotta isännöi alle 70 dollaria millä tahansa tavalla.

Saatat ajatella, että heidän palvelunsa olisi hidasta ja surkeaa (ainakin se oli minun oletukseni). Sitten kokeilin Hostingeriä lisäämällä viisi erilaista verkkosivustoa perussuunnitelmaansa … Katso ja katso, suorituskykynumerot olivat samalla tasolla – ja usein paljon parempia kuin – muut budjetti-isännät (jotka laskuttivat 2xx).

Mikä yllättävää, on se, että Hostingerillä on myös oma verkkosivustorakentaja – Zyro. Se koostuu joistakin hienoista ominaisuuksista, kuten Zyro AI Content Generator ja Logo Maker, sekä joihinkin vanhoihin hyviin – ilmainen SSL-varmenne, rajoittamaton SSD-tallennustila ja rajaton kaistaleveys.
Uudet ominaisuudet näyttävät todella virkistäviltä, ​​niiden avulla voit keskittyä yritykseesi. Älä koskaan valmista mitä ajattelet. Hyödyntäkää luovuuttasi Hostingerin uuden ominaisuuden avulla, jonka avulla voit luoda logoja tuotemerkkiäsi Zyro’s Logo Makerille.

Hostinger on suhteellisen uusi tulokas ja hänen on läpäistävä lisää testauksia, mutta aluksi olemme havainneet, että Hostinger toimittaa.

Tämä on hieno vaihtoehto, jos haluat kaikkien muiden hosting-yritysten tarjoamien perusominaisuuksien. Täydellinen paljastus: et saa kaikkia kelloja ja pilliä kaikkien suunnitelmien kanssa. Joten tarkista ominaisuustarpeesi ennen paketin valitsemista. Bottom line on, jos haluat säästää paljon rahaa, kun kyseessä on isännöinti suorituskyvyn avulla, joka tuottaa, Hostinger on loistava valinta.

Jopa alhaisimmalla tasolla saat silti 30 päivän rahat takaisin -takuun, ilmaisen verkkotunnuksen ja ilmaisen SSL: n. Jos haluat saada kaikki ilmaismaksut, kirjaudu sisään käyttämällä tätä linkkiä.

3. Bluehost – “Aloittelijat” -isäntä

Ensimmäinen ajastin? Aloita tästä.

bluehost logo

Alkaen 2,95 dollaria kuukaudessa
Keskimääräinen käyttöaika 99,74%
Keskimääräinen latausaika 1.765ms

Bluehost-paketit

Emme aio mainita Bluehost antamatta sinulle reilua varoitusta: heillä on hyvä markkinointi ja mainonta, joten kun vierailet sivustolla, alat nähdä heidän mainoksiaan kaikkialla.

Olet ehkä kuullut hyviä asioita Bluehostista. Totuus on, että monet verkossa lukemista positiivisista Bluehost-arvosteluista ovat paikalla: se on yksi parhaista aloittelijoiden verkkopalvelupalveluista, ajanjaksolle.

Miksi se on niin hyvä aloittelijoille? Bluehost on helpoin käyttää ja asentaa, selkeä ja yksinkertainen. Yhtiö ymmärtää, että isännöinti voi olla hämmentävää vasta aloittaville ihmisille, joten he tekevät siitä mahdollisimman helpon. Jos olet vasta aloittamassa blogia, Bluehost on loistava valinta.

Toinen Bluehostin näkökohta, joka tekee siitä loistavan aloittelijoille, on hinta. Et rikkoa panosta Bluehostin avulla, mikä on upea bloggaajille, jotka saattavat viedä jonkin aikaa ansaitaksesi verkkosivustosi.

Lisäksi heillä on hyödyllinen asiakastuki, 30 päivän rahojen palautustakuu ja helppo käyttöliittymä. Aloittelijat ja aloittelijat iloitsevat, Bluehost on täällä sinua varten.

4. HostGator Cloud Hosting – luotettava isännöinti

Vakiintunut ja luotettava.

hostgatorAlkaen 2,75 dollaria kuukaudessa
Keskimääräinen käyttöaika 99,4%
Keskimääräinen latausaika 657ms

Ilmaiset ominaisuudet – sähköposti, SSL, sivuston siirrot, sivuston rakentaja, päivittäiset sivuston varmuuskopiot

Verkkosivustot ja portit eivät ehkä näytä kahdelta asialta, jotka vain menevät yhdessä, mutta HostGator on saanut sen toimimaan jo jonkin aikaa. Se on valittu verkkoisäntä tuhansille kaiken kokoisille verkkoyrityksille ja blogeille.

HostGator on erinomainen käytettävyyden suhteen edulliseen hintaan. Sillä on hyödyllisiä asiakastukiasiamiehiä ja se on helposti skaalautuva, joten sivustosi voi mukautua mihin tahansa liikennemäärään.

HostGator käynnisti myös äskettäin verkkosivustojen rakentajan, joka tekee sivustosi luomisesta helppoa isännöinnille. Yhdistä tämä hyvään joukkoon globaaleja palvelimia, ja HostGator on hyvä toinen vaihtoehto.

Katso seuranta oikealla puolella. Valvomme Gatoria 24/7 tarkistaaksesi nopeuden, viiveen ja mahdolliset katkennukset.

5. A2-hosting – suuret nopeudet

Suuri nopeus ja matala kuormitusaika.

A2-hosting

Alkaen 3,92 dollaria kuukaudessa
Keskimääräinen käyttöaika 99,1%
Keskimääräinen latausaika 601ms

A2-hosting on vankka monipuolinen web-isäntä, jolla on erittäin korkea käytettävyys, erinomainen nopeus (joitakin alan parhaimmista), ja hyödyllinen asiakastuki.

Entinen Unix SysAdmin perusti tietä takaisin vuonna 2001, A2 tekee säännöllisesti PCMagin “parhaan Web-palvelupalvelun” luettelon vuosi toisensa jälkeen. Ja meillä on taipumus olla yhtä mieltä siitä, että otsikko ansaitaan hyvin sekä Yhdysvaltojen isännöintipalveluntarjoajille että Kanadan verkkosivustojen isännöinnille.

Olemme valinneet A2-hosting-palvelun yhdeksi parhaimmista palveluntarjoajista monille tällä sivustolla tarkastelluille isännöintipaketeille aina jaetuista kuukausisuunnitelmista aina omistettuihin palvelupaketteihin saakka. Kanssa tietokeskukset Michiganissa, A2-hosting toimii erittäin hyvin pienille yrityksille kaikkialla Kanadassa.

Minkä tyyppiset yritykset voivat käyttää näitä Web-koneita?

Mikä tahansa luetelluista isäntäyrityksistä pystyy käsittelemään raskasta liikennettä. Jos sivustosi saa jopa 500 000 näyttökertaa kuukaudessa, voit hyvin.

Muista, että jokainen verkkoisäntä tarjoaa skaalattavia palvelusuunnitelmia ja voit skaalata tarvittaessa. Kanadan parhaat web-isännät kaikki käyttävät parhaita WordPress-isännöintisuunnitelmia säästääkseen asiakkaiden kustannuksia ja tarjotakseen ylimmän tason palveluita.

Kanadan Web-hosting-arviointiperusteet – miten valitsemme

Luotettavuus (käyttöajat ja seisokit)

Wordpresshosting KanadaVerkkosivun käyttöaika ja seisokit määrittävät, kuinka isäntä on luotettava. Nämä ovat joitain tärkeimpiä asioita, jotka on otettava huomioon kaikissa yrityksissä, koska seisokit voivat olla tärkeä kysymys. Se näyttää epäammattimaiselta ja voi olla erittäin haitallista tuotemerkillesi.

Kun etsit kanadalaisia ​​web-hosting-arvosteluita, muista harkita vain palveluita, joilla on vain vähän seisokkeja. Harvinaisissa tapauksissa, kun ne menevät alas, se on yleensä niin, että ne voivat korjata jotain.

Tämä tarkoittaa, että saat ennakkoilmoituksen, ja laadukas isäntä yrittää myös saada tällaisen seisokin sopivimpaan aikaan vuorokaudessa..

Nopeus

isäntien lastausnopeus verrattuna

Sivuston nopeus on toinen tekijä, joka on tärkeä ammattitaidollesi, samoin kuin hakukoneesi optimointi (SEO). Olemme tottuneet lataamaan nopeuden mahdollisimman nopeasti, ja useimmat ihmiset eivät odota muutamaa sekuntia pidempään.

Edellisen vuosikymmenen mittarimme antoivat meille paljon tietoa verrataksesi keskimääräiset lastausajat kaikissa Kanadan suurimmissa kaupungeissa, mukaan lukien Torontossa, Montrealissa ja Vancouverissa. Tarkistimme sitten nämä tulokset Yhdysvaltojen keskimääräisten nopeuksien vieressä. Tärkeimmät tallennetut latausajat, jotka löysimme, olivat vain 226 ms, kun taas hitaimmat olivat yli 2 850 ms.

Asiakaspalvelu

Asiakastukea unohdetaan joskus kiinnittämällä huomiota verkkoisäntien tarjoamiin ominaisuuksiin, mutta se on tärkeä huomioitava asia, koska asiakastuen laadussa voi olla valtava ero. Yritettäessä löytää paras verkkoisäntä on otettava asiakastuki vakavasti osaksi arviointia.

Yksi voi vastata kysymyksiisi alle minuutissa, ja toiset voivat pitää sinut odottamassa päivää tai enemmän.

Onneksi kolme web-isäntää suosittelemme, että kaikki tarjoavat nopean tuen ja heillä on edustajia, jotka ovat niin kohteliaita, että he voisivat olla Kanadasta.

Ylimmällä valinnallamme on jopa joitain asiakaspalkintoja nimelleen. jee! 

Pystyimme arvioimaan asiakastukea ilman testejä, koska olemme käyttäneet näitä isäntiä jo vuosia. Tässä on merkkejä huipputason asiakastuesta:

  • Tuki saatavana ympäri vuorokauden
  • Live chat-palvelu
  • Agentit, jotka ovat äidinkieltänne kieltäsi, ystävällisiä ja osaavat ratkaista teknisiä kysymyksiä
  • Nopea vastausaika ilman vanhentuneita lippujärjestelmiä

Onneksi meillä on todellisia materiaaleja joidenkin johtavien isäntäyritysten asiakaspalvelusta. Katso ja katso …

Paras Web Host tai WORST Hosting?

Älä koskaan mene halvimpaan vaihtoehtoon, kun kyse on verkkoisäntästä.

Saat ehdottomasti mitä maksat web-isännöinnillä.

Web-hosting-alalla on kaikenlaisia ​​huijauksia, koska yritykset tarjoavat alhaisia ​​hintoja saadakseen asiakkaita, jotka eivät tunne paremmin.

Nämä isännät ansaitsevat usein miljoonia käyttäessään erittäin heikkolaatuisia palvelimia, mikä jättää heidät alttiiksi tietoturvaloukkauksille. Olisi helppo sanoa tämä ja siirtyä eteenpäin mainitsemmatta ketä vältetään. Mutta kerromme sinulle kaksi pahinta rikoksentekijää:

lima myyjä myy hosting

Hyvä isä – Älä anna markkinoinnin huijata sinua. GoDaddy tarjoaa heikkolaatuista palvelua mutta ei mielessä, että veloitat lisämaksusta palkkion se olisi ilmainen muiden isäntien kanssa. Usein mainitaan Kanadan parhaana verkkoisäntänä, voimme kutsua heitä myös ScamDaddyksi.

Verkkoratkaisut – Huono palvelu ja heikkolaatuiset palvelimet tekevät verkkoratkaisuista kauhistuttavan valinnan. Riippumatta Kanadan web hosting -arvostelusta, luet, Network Solutions on huono valinta.

Jos menet a halpa web-isäntä, voit säästää rahaa aluksi, mutta sinulla on joko paljon vähemmän ominaisuuksia tai joudut ostamaan kaikenlaisia ​​päivityksiä ja maksamaan muutenkin enemmän. 

Kun päätät vaihtaa parempaan palveluntarjoajaan, se on vaivaa, ja toivot, että olet käynyt laaduntuottajan kanssa alusta alkaen.

 

Kanadalainen web-hosting-arvostelu – välttämätöntä

Tiedän, että yritysmenojen pitäminen minimissä on tärkeä, mutta muutaman dollarin säästö web-hosting-palveluissa ei ole myöhemmin koettavien asioiden arvoista..

Tässä on merkittäviä ongelmia, joita sinulla on edullisen verkkoisäntän kanssa:

  1. Mahdolliset turvallisuusrikkomukset – Yhdellä itsenäisesti julkaistulla ”ilmaisella” verkkosivustolla, nimeltään 000Webhost, oli 13 miljoonaa käyttäjätunnusta ja salasanaa vuotanut.
  2. Kaikki maksaa ylimääräistä – Tyypillinen alennus isäntä voi veloittaa 80 dollaria SSL: stä, 30 dollaria verkkotunnuksesi rekisteröinnistä ja 30 dollaria yksityisyyden suojaamisesta, mikä on 140 dollaria vuodessa.
  3. Huono IP-alue – Tämä vaikeuttaa hakukoneoptimointia.

Mikä on suosituin Web-hosting-palvelu?

Se voi olla vaikea arvioida erilaisia ​​isäntiä, koska käytettävissä on erilaisia ​​vaihtoehtoja ja hintoja. Jotkut maksavat vain 1 tai 2 dollaria kuukaudessa, ja jotkut jopa ilmaiset web-isännät saatavilla. Kuten mainitsimme, et halua mennä liian halvalla web-hosting-palveluissa, mutta se on tuhlausta hankkia tehokas hosting-paketti, jota et tarvitse.

Suosittelemme pitämään aloittamisen yksinkertaisena ja päivittämään tarvittaessa. Suosituin web-hosting-palvelu on ylivoimaisesti jaettu hosting, aihe, jota käsittelemme alla. Katsotaanpa alla seuraavia arvosteluitamme.

Kanadan yritysten suosituimmat hosting-tyypit

Useimmat hosting-suunnitelmat kuuluvat yhteen viidestä kategoriasta, jotka ovat jaettu isäntä, virtuaalinen yksityinen palvelin (VPS), pilvimajoitus, oma palvelin ja jälleenmyyjä. Katsotaanpa yksityiskohtaisesti kunkin tyyppistä majoitussuunnitelmaa.

Mikä on jaettu hosting?

jaettu hostingJaettu hosting on epäilemättä halvin vaihtoehto, ja tällaisessa isännöinnissä vuokraat lähinnä tilaa, jonka jaat muiden sivustojen kanssa. Tällaisen edullisen hosting-palvelun hankkimisen kustannukset ovat, että tämä on vähiten tehokas isännöintivaihtoehto.

Jaettu hosting toimii, koska suurin osa sivustoista saa pieniä määriä liikennettä, mikä tarkoittaa, että ne voivat jakaa palvelinresursseja kohtaamatta suorituskykyongelmia. Asennus on helppoa, kun saat jaetun hosting-suunnitelman.

Mikä on VPS-hosting?

vps-hostingSeuraava askel kohti jaettua hosting-palvelua on VPS, joka maksaa vähän enemmän, mutta jolla on myös enemmän virtaa. Vaikka sinun ei tarvitse maksaa omasta palvelimestasi, a VPS-isäntä toimii samalla tavalla kuin yksi, ja sinulla on täysi hallinta siihen. Tämä tekee asennus- ja hallintaprosessista entistä aktiivisemman.

Mikä on Cloud Hosting?

pilvipalvelu

Yksi vaihtoehto, jonka suosio on kasvanut viime vuosina, on pilvipalvelu. Sillä on joitain samankaltaisuuksia VPS: n kanssa, mutta tärkein ero on, että palvelin jaetaan suurelle määrälle tietokoneita sen sijaan, että sillä olisi osoitettu fyysinen osoite.

Käyttäjälle tämä tarkoittaa, että latausajat ovat erittäin nopeita, ja tämä on helppo skaalata. Jos tarvitset enemmän nopeutta tai levytilaa, voit päivittää heti palveluntarjoajasi kautta. Kaiken kaikkiaan tämä on erinomainen vaihtoehto yrityssivustoille.

Mikä on omistettu hosting?

oma hostingJos haluat parasta parhaasta, niin oma hosting on tie eteenpäin. Kuten nimestä voi päätellä, saat koko palvelimen soittaa omallesi, ja sen ainoa tehtävä on pitää sivustosi sujuvasti.

Tämä on tehokkain vaihtoehto, mutta myös asennus ja hallinta voi olla vaikeaa, ja se maksaa myös eniten.

Kuinka jälleenmyyjäpohjainen hosting toimii

Jälleenmyyjäpohjainen isännöinti on vähän sivutoimisia täysin uuden tyyppisen web-isännöinnin sijaan. Kuinka se toimii, yksi osapuoli hallitsee palvelinta, ja toinen osapuoli myy hosting-palvelua ikään kuin omistaisi palvelimen.

Se on yhteensopiva minkä tahansa yllä mainitun isännöintityypin kanssa. Voit esimerkiksi valita jälleenmyyjän, joka tarjoaa erillisen palvelimen tai pilvipalvelun.

On yleistä, että jälleenmyyjät ostavat irtotavarana ja saavat paljon suuren kapasiteetin palvelimia. Sen jälkeen he toimittavat osia yksittäisille sivustoille. Jos aiot käyttää tätä vaihtoehtoa, tarvitset paljon teknistä tietoa.

Mikä määrää isännöinnin nopeuden? (Nopea isäntä)

Nopein verkkoisäntä on se, joka käyttää omistettua IP: tä tai erittäin korkeaa latenssia sisältävää datakeskusta. Kun etsit arvosteluja kanadalaisista verkkoisäntästä, on tärkeätä muistaa tämä yksinkertainen sääntö.

On tärkeää ymmärtää, että tietokeskukset ovat kuin hosting-ratkaisun sydän, mitä nopeammin sydän voi pumppaa verta (tässä tapauksessa kaistanleveyttä), sitä nopeammin sivustosi menee.

Anteeksi graafisesta analogiasta.

Web-hosting-vertailu – mitä CMS: ää sinun tulisi käyttää?

Sisällönhallintajärjestelmäsi (CMS) on mitä käytät kaiken sivustosi sisällön käsittelemiseen, mukaan lukien muutokset julkaistuun sisältöön ja uuden sisällön lähettäminen. Jokaisella CMS: llä on oma käyttöliittymänsä, jossa tietyt CMS toimivat tietyillä hosting-vaihtoehdoilla tai ovat ihanteellisia tietyntyyppisille verkkosivustoille.

WordPress

hyötyjä-of-WordPress-hosting

Jos tiesit vain yhdestä CMS: stä, se oli todennäköisesti WordPress, koska se on helposti suosituin valinta. Vaikka se ilmestyi jo vuonna 2003, sen suosio on noussut nopeasti viime vuosina, ja se on nyt valittu CMS blogeille ja pienyrityssivustoille. Suurimpaan osaan lukemista verkkosivustojen isännöintiarvioista liittyy WP.

WordPressillä on monia etuja, joista ehkä merkittävin on sen valikoima mukautusvaihtoehtoja ja työkaluja. Se on erittäin turvallinen, asennus on helppoa ja tuen löytäminen on helppoa tarvittaessa. Jos luot tämän sivuston ensimmäistä kertaa, suosittelen, että valitset WordPress, kun etsit parasta verkkoisäntää.

On vähän oppimisjaksoa, mutta se pätee mihin tahansa CMS: ään, ja WordPressin suosio tarkoittaa, että on viisasta tietää miten sitä käytetään.

PHP

PHP-logoPHP on ollut olemassa jo pitkään, ja se alun perin merkitsi henkilökohtaista kotisivua. Se käyttää palvelinpuolen komentosarjoja, ja monet suositut CMS, kuten WordPress, Drupal ja Joomla, käyttävät tätä PHP-komentosarjaa.

Vaikka sinun ei tarvitse ymmärtää PHP: tä määrittääksesi sivustosi valittuun CMS: ään, tarvitset PHP-kehittäjää, jos sinulla on erityisiä sovelluksia, joiden haluat sivustosi suorittavan.

Java-pohjaiset sivustot

JaavaSaatat tuntea Java: n, joka sinun on päivitettävä silloin tällöin. Sen päätoiminto on verkkosovellukset, ja jos olet sivustolla, jolla on vaikuttava grafiikka, voit lyödä vetoa, että se käyttää Java-ohjelmaa. Java oli aiemmin paljon suositumpi pienemmillä sivustoilla.

Vaikka sen suosio on hiukan laskenut, se on silti kaikilla tärkeimmillä verkkokauppasivustoilla, kuten Amazon ja eBay. Jos haluat sivustosi kaikkein huippuluokan visioita ja ominaisuuksia, Java on vain lippu.

Joomla

joomlaCMS-vaihtoehtojen suhteen Joomla on todennäköisesti toiseksi suurin WordPressin takana, vaikka näiden kahden välillä on edelleen suuri ero. Yksi syy, jonka vuoksi Joomla ei ole niin suosittu, on se, että se ei ole erityisen käyttäjäystävällinen. Ellet rakasta Joomlaa, suosittelen menemään WordPressin kanssa. Tämän sanon myös kaikille asiakkaillemme. Sinä nouset ylös ja juodat nopeammin, ja mielestäni se on myös parempi valinta SEO näkökulmasta.

Valinta Windows-pohjaisten tai Linux-pohjaisten koneiden välillä

Windows vs Linux-host-min

Saatat muistaa osion omistettuista palvelimista isännöintikatsauksessamme. Toivottavasti teet niin kuin se ei ollut niin kauan sitten. Jokainen palvelin tarvitsee käyttöjärjestelmän (OS), ja kaksi vaihtoehtoa tässä ovat Windows- tai Linux-pohjaiset isännät.

Tässä tekee heistä ainutlaatuisia. Parhaat siellä olevat parhaat verkkoisäntäkoneet valitsevat yleensä Windows-pohjaiset palvelimet. Tarkista cPanel-hyvyys Pleskin ja cPanelin vertailu.

Windows

Windows on ollut Microsoftin käyttöjärjestelmä vuosikymmenien ajan, ja jos käytät Windows-pohjaista isäntää, se tarkoittaa, että voit käyttää Windowsin tietokantoja ja sovelluksia yhdessä ASP.Netin ja muiden monimutkaisten komentosarjojen kanssa. Myös PHP ja MySQL ovat vaihtoehtoja. Yleensä maksat vähän enemmän Windows-pohjaisista isäntälaitteista kuin Linux-pohjaisista isänteistä, ja vaikka kaatumisia ei tapahdu usein kummankaan kanssa, kun valitset Windowsin, niitä tapahtuu yleensä vähän enemmän.

Linux

linuxMicrosoft saattaa olla jättiläinen tietokonealalla, mutta Linux on mitä useimmat palvelimet käyttävät, koska se on alan standardi. Voit käyttää melkein mitä tahansa sovellusta Linuxissa, palvelimet ovat erittäin luotettavia, ja sinulla on hyvä käydä läpi useimpien nykyaikaisten ohjelmointikomentojen. Saatat nähdä termin “LAMP” tutkiessaan Linux-pohjaisia ​​koneita, ja se tarkoittaa Linuxia, Apachea, MySQL: tä ja PHP: tä.

Kuinka “rajoittamaton” isäntä toimii?

On tavallista, että palveluntarjoajat tarjoavat rajoittamattomia suunnitelmia, joissa sana “rajoittamaton” viittaa mahdollisesti tallennustilaan, kaistanleveyteen tai sähköpostiin. Muista tarkistaa näiden hieno painatus, koska tarjous voi olla harhaanjohtava.

Mitä palveluntarjoaja ei yleensä ole asettanut resurssirajoja, ja tämä rajoittamaton tarjous koskee kohtuullisia tilanteita. Sitä ei ole tarkoitettu, jos saat miljoonan sivun katselun kuukaudessa. Tarjous on periaatteessa tapa tuoda asiakkaita. Tarkista vain nopeus, etkä pääse mainosta. Rajoittamaton kaistanleveys ei tarkoita paljon, jos joudut käsittelemään hitaita nopeuksia. Näissä Kanadan web-hosting-arvosteluissa olemme jättäneet pois kaikki isännät, jotka väittävät tarjoavan rajoittamatonta isännöintia.

Kääri se – Kanadan parhaan Web-sivuston löytäminen

Se on paljon käsiteltävää tietoa. Paras tapa käyttää tätä opasta on viitata siihen arvioidessasi web-isäntiä pitämällä erityiset tarpeesi mielessä. Mikä tärkeintä, älä osta ostoksia kokonaan hintojen perusteella. Laatu on aina tärkein, varsinkin jos jotain yhtä tärkeää kuin verkkosivustosi.

Se tekee sen tarkistuksillemme. Jos sinulla on kysyttävää, jätä vain kommentti alle ja vastaan ​​mielelläni kaikkiin esiin tuleviin kysymyksiin.

Paras verkkotunnuksen hosting Kanadassa

Haluat verkkosivuston, eikö??

Kaikki tekevät, mutta jos ajatus yrittää ymmärtää kuinka päästä yksi päästäsi ja Internetin kautta muiden nähdä, lähettää sinut maahan tärisevässä sikiön asennossa, ota sydän. Olemme täällä auttamassa.

Asiat, kuten verkkotunnuksen isännöinti, rekisterinpitäjät, nimitiedot ja hosting-paketit, eivät ole niin monimutkaisia ​​kuin luuletkaan, vaikka sinulla olisi vilkas mielikuvitus. Pysy rauhallisena. Jatka lukemista.

verkkotunnukset

Jopa epäluuloisetkin keskuudessamme ymmärtävät, että kaikki alkaa verkkotunnuksesta. Ennen kaikkea muuta, jos haluat verkkosivuston, tarvitset sellaisen. Esimerkki verkkotunnuksesta olisi BestWidgets.com (kirjoitettu kokonaan nimellä http: // www. bestwidgets. com). Ei ole väliä, kirjoitatko vai kirjoitatko isolla tai pienellä kirjaimella.

mikä on verkkotunnus

Muuten, nopea tarkistus paljasti, että tämä verkkotunnus on tällä hetkellä myytävänä, joten… jos myyt widgettejä, ja ne ovat parhaat, kannattaa ehkä saada tarjouksesi.

Takaisin verkkotunnuksen ideaan. Kun olet rekisteröinyt verkkotunnuksen (pysy kuulolla, puhumme tästä prosessista minuutin sisällä), ja sinun hallinnassasi voit lisätä niin monta sivua ja aliverkkotunnusta kuin haluat. Haluatko blogoida widgetistä? Luo aliverkkotunnus osoitteessa  Blogiin. bestwidgets. com.

Haluatko vahata rapsodista itseäsi ja widget-rakkauttasi? Lisää sivu kuten www. bestwidgets. com / noin.

Perusajatus on, että verkkotunnuksen turvaaminen luo perustan koko tulevalle verkkosivustolle.

Lisätietoja tästä lukemalla oppaamme parhaille verkkotunnuksen rekisteröijille.

Verkkotunnusten rekisteröijät ja rekisteröinti

Sinun on ymmärrettävä, kuinka verkkotunnuksia myydään ja miten ne käsitellään silloin, kun saat silmäsi lasittamaan. Älä huoli. Testiä ei tule. Aivan kuten silloin, kun vanhempasi saivat sinut syömään porkkanaa, tämä on oman eduksesi. ����

TLD ilmoittaa rekisteröinnit TLD-tyypeittäin

Rekisteri on organisaatio, joka on nimetty pitämään luetteloa tai rekisteriä henkilöistä, joilla on Ylätason verkkotunnus (TLD), kuten .com, .net ja .org. On selvää, että verkossa on yli 644 miljoonaa aktiivista verkkosivustoa, joten kaiken pitäminen suorana kuin kirjekuoren takaosaan kirjoitettu sattumanvarainen muistiinpano.

Alun perin oli vain kourallinen virallisia rekistereitä, jotka pitivät kaikkea kirjaa, mutta matkan varrella muutama yritteliäs yrittäjä kertoi voivansa tehdä sopimuksia näiden rekistereiden kanssa myydä verkkotunnuksia ja muuttaa siitä nykyään kukoistavaa teollisuutta. Tärkeintä on, että rekisterinpitäjät myyvät verkkotunnuksia ja rekisterit seuraavat niitä.

Suosittuihin rekisterinpitäjiin kuuluvat GoDaddy, NameCheap ja monet muut. Huomaa kuitenkin, että useimmat hyvät hosting-yritykset (kuten suosittelemamme) tarjoaa sinulle ilmaisen verkkotunnuksen kun kirjaudut uuteen isännöintisuunnitelmaan.

Ilmainen verkkotunnus on loistava tapa säästää muutama taalaa verkkosivustosi rakennuksen alkaessa ja yksi tärkeimmistä asioista, jotka olemme sisällyttäneet Kanadan web-hosting-arvosteluihin.

Mikä on verkkotunnuksen tietue?

Toinen termi, jonka saatat ajaa läpi, on verkkotunnuksen tietue. Tämä on viittaus tapaan, jolla Internet toimii. Äskettäin ostamasi verkkotunnus ei oikeastaan ​​ole sitä, kuinka Internet-palvelimet löytävät ja näyttävät verkkosivustosi.

Sen sijaan he ottavat vastaan ​​käyttäjän pyynnön ja sovittavat verkkotunnuksen rekisterin numerosarjaan, nimeltään IP-osoite, ja lähetä niihin liittyvät tiedostot – mikä sattuu olemaan vain verkkosivustosi.

Web-hosting selitetty aloittelijoille

Nyt olemme päättämässä hyvistä asioista ja syystä, jonka vuoksi olemme kaikki täällä, web hosting. Kun sinulla on verkkotunnus ja olet valmis rakentamaan verkkosivuston, miten oikeasti saat sen verkossa, jotta palvelimet löytävät ja näyttävät?

Hyvä kysymys. Tarvitset Web-isäntä.

miten web-hosting toimii

Koska et voi vain heittää verkkosivustosi tiedostoja keittiön pöydälle ja odottaa niiden päätyvän taianomaisesti Internetiin, toinen teollisuus on kasvanut myymällä verkkosivustollesi online-tallennustilaa.

Jotkut näistä yrityksistä, joista olet todennäköisesti kuulleet mainostamisen naurettavan tason ansiosta – joku ansaitsee vakavaa rahaa tässä pelissä -, mutta me eroamme. Puhumme nimistä, kuten GoDaddy, HostGator ja Bluehost.

Joten, Web-isäntävalinnassa on kolme vaihtoehtoa:

  1. Vieraile Namecheap.com-sivustossa, osta verkkotunnus ja toivottavasti asetat nimipalvelimet osoittamaan oikein verkkoisäntällesi, TAI …
  2. Luo tili SiteGround-palvelussa, hanki ilmainen verkkotunnus prosessissa ja anna heidän tehdä kovaa työtä käytännössä samalla hinnalla.
  3. Tai käytä yhtä suositelluista parhaat verkkosivustojen rakentajat, kuten Wix ja Squarespace. Nämä kaverit hoitavat kaiken rekisteröinnin ja ylläpidon puolestasi.

Kanadan verkkosivustojen ylläpitoarvostelut – Vältä näitä virheitä

Hyvän web-isännän valintaprosessin viemiseksi on olemassa monia tapoja, mutta tässä on neljä yleisintä, joita näemme.
Hei, älä syytä itseäsi. He eivät opeta näitä tavaroita koulussa. Tai ehkä he tekevät, mutta snoozer takimmaisella rivillä.

# 1. Mennään ehdottomasti halvimpaan isäntään, jonka voit löytää

ilmaisen web-hosting-edut ja haitat

Emme tule olemaan pahat pojat, jotka kertovat sinulle, että halpa on aina huono, mutta siihen mennessä, kun olet asunut tietyn määrän vuosia tällä planeetalla, sinun pitäisi luultavasti ymmärtää yksin, että kompromissi alhaisimmat kustannukset ovat usein väärä tuote, huono palvelu, rajoitetut ominaisuudet ja omistautunut ”emme välitä” asiakaspalvelun lähestymistapa.

Kun kyse on pohjaan syövistä web-isäntälaitteista (joista osa on kirjaimellisesti ilmaisia), voit lisätä toisen tavaramerkin litaniaan. He aikovat upsell pidät hulluksi.

Totta, saat teknisesti säilytystilaa veloituksetta, mutta saat vähän muuta, ellet maksa ylimääräistä.

Tarvitsetko enemmän tilaa tai kaistanleveyttä? Täytyy päivittää.

Haluatko varmuuskopioita ja ohjauspaneelin? Täytyy päivittää.

Etkö tiedä mitä teet ja sinun on puhuttava jonkun kanssa? Se maksaa ylimääräistä teknistä tukea.

Saat idean. Perusasia on, että saama ilmainen paketti on melkein toimimaton. Toiminnosta joudut maksamaan enemmän. Joskus paljon enemmän.

Hyvä, että luet web-hosting-arvosteluitamme ��

# 2. Minkä tahansa alustan valitseminen WordPressin lisäksi

CM jakelukaavio

 WordPress-sisällönhallintajärjestelmä (CMS) hallitsee yli 33 prosenttia kaikista verkkosivustoista. Sen itsensä pitäisi riittää vaikuttamaan päätökseesi.

Tärkeintä on, että sillä ei ole väliä minkälaista verkkosivustoa haluat rakentaa – verkkokauppaa, bloggaamista, verkkolehteä – WordPress on helpoin käyttää, ja sen mukana tulee sisäänrakennettu kukoistava kehittäjä- ja mentoriyhteisö..

Ennen sellaisten CMS-alustojen syntymistä, kuten WordPress (muut suositut ovat Joomla ja Drupal), web-suunnittelu rajoitettiin niihin, jotka pystyivät käärimään päänsä ja sormensa HTML-koodin ympärille.

Minkä tahansa aineen sivuston rakentaminen ja suunnittelu ei ollut jotain, jonka voisi lyödä läpi pitkän viikonlopun. Asiat muuttuivat nopeasti, kun ensimmäinen versio tuli markkinoille vuonna 2003, ja sieltä se vain tuli tehokkaammaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi.

Lopullinen rivi. Jos se ei ole rikki, älä korjaa sitä. Valitse WordPress, varsinkin jos et ole kooderi. ��

# 3. Hosting-paketin hienotulostuksen sivuuttaminen

Kun uusi verkkotunnuksen omistaja suuntaa ensimmäistä kertaa verkkoon valitakseen Web-isännän, hän etsii ensimmäisenä tavallisia epäilyjä ostoksien vertailusta – levytilaa ja kaistanleveyttä. Sanomatta jätetään tosiasia, että nämä rajoitukset ovat viimeksi olleet noin kaksi vuosikymmentä sitten.

Se on vähän liioittelua, mutta sinun pitäisi tietää, että verkkosivujen luonteessa tapahtuu monumentaalinen muutos ja että tekijät, joita isäntä käyttävät kelaamaan epäilyttäviä aloittelijoita, eivät ole niitä, joilla todella on merkitystä.

varastointi vs. kaistanleveys

Tässä on alaraja. Suunnitteluvaiheen jatkuessa staattisilta sivuilta dynaamisesti luotuihin sivuihin on todennäköistä, että törmäät kolmiosaan rajoja, joilla ei ole mitään tekemistä tallennustilan tai kaistanleveyden kanssa kauan ennen kuin siirrät suunnitelmasi näitä rajoja.

Puhumme prosessorin käytöstä, RAM-muistin käytöstä ja tietokantayhteyksistä. Monilla web-palvelimilla, jopa joillakin hyvillä, ja kaikilla halvoilla on näille tekijöille rajoitukset, jotka on kuvattu hienosti painettuna termillä “resurssit”.

Neuvomme. Tutustu tallennustilaan ja kaistanleveyteen liittyviä määriä, mutta etsi ja pohdi, millaisia ​​resurssirajoituksia voi olla myös pelissä.

# 4. SSL: n maksaminen

miten ssl toimii

Tämä on lyhyt ja suloinen. Jos olet ajatellut maksaa a suojattu pistorasiakerros (SSL) todistus – älä Oikeudelliset isännät antavat sen sinulle ilmaiseksi.

Tarvitset kuitenkin sitä ehdottomasti, koska Google on jo alkanut alentaa hakukoneiden sijoitusta niille, joilla ei ole, mutta joita ei tarvitse maksaa saadaksesi sellainen. Muista lukea arvosteluja tai yksityiskohtaista tietoa isäntäyritykseltäsi ennen kirjautumista.

��️���� Lue tämä opas ranskaksi: Meilleur Hébergement Web.

Lue lisää muista isännöintityypeistä:

Lue käyttöehdot tai tietosuojakäytäntömme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector