Kuinka käsitellä verkkokaupan liikennepiikkejä lomakaudella

Lomakausi on aivan nurkan takana, ja se on suuri mahdollisuus verkkoyrityksille lisätä myyntiään ennen vuoden 2020 alkua. Historiallisen näkökulman saamiseksi eMarketerin mukaan lomamatkalle suunnatut vähittäiskustannukset kasvoivat vuonna 2018 5,4% ja olivat 998,32 miljardia dollaria. Statistan mukaan maailmanlaajuinen verkkokaupan myynti ylittää 4 biljoonaa dollaria myynnistä vuoteen 2021 mennessä.


Nämä ovat vaikuttavia lukumääriä, ja on aika optimoida verkkokauppasi saadaksesi paremmat voitot lomakauden 2019 aikana ja saada osuutenne tästä piirakasta. Verkkoyrittäjien on keskityttävä erilaisiin näkökohtiin, jotta online-liiketoimintaansa voidaan skaalata vuoden suurimman ostoksellisuuden aikana. Korostan tässä artikkelissa näitä yhteisiä haasteita, jotta voit selviytyä niistä ennen lomakauden virallista alkamista.

Verkkokaupan haasteet lomakaudella

Verkkokaupan omistaja kohtaa lomakauden aikana haasteita, kuten nopeus, tallennustila ja palvelimen seisokit, jotka vähentävät konversiota lomakauden aikaan. Nämä ongelmat johtuvat pääasiassa epäluotettavasta isännöinnistä. Sukellaan syvemmälle.

Kaupan suorituskyky

On totta, että sinulla on 3–5 sekuntia kiinnittää kävijöidesi huomio. Jos myymäläsi kestää yli 5 sekuntia, todennäköisesti käyttäjät sulkevat myymälän eivätkä koskaan käy uudelleen. Sinulla kaupan omistajana on kaksi vaihtoehtoa parantaa verkkosivun latausaikaa. Aloita rakentamalla vaaleampia sivuja, jotka sisältävät optimoituja kuvia, pienikokoisia CSS / JavaScript-teemoja. Toiseksi, valitse isännöintiratkaisu, joka tarjoaa sisällön toimitusverkon (CDN) lisäosan.

CDN auttaa pidentämään sivun latausaikaa tarjoamalla verkkosivuston sisällön hajautetusta solmusta sen sijaan, että pyytäisi pääpalvelinta. Seurauksena on, että myymäläsi latautuu nopeammin ja sinulla voi olla enemmän mahdollisuuksia tuloksiin.

Palvelimen skaalautuvuus

Toinen suuri ongelma verkkokauppojen omistajille on palvelinten skaalautuvuus. Useimmat verkkokaupan palveluntarjoajat eivät tarjoa palvelimen skaalautuvuusominaisuutta, koska ne joko käyttävät jaettua isäntää tai erillistä palvelinta. Palvelimen skaalautuvuuden suhteen jaettu hosting ei ole hyvä valinta, varsinkin kun myymälässäsi on tuhansia SKU: ita. Sinulla kaupan omistajana ei ole varaa palvelimen hallintaan liittyviin ongelmiin lomakampanjan ruuhka-aikana. Jos palvelimen koon mittaaminen ei onnistu, käyttäjillesi näytetään virheilmoitus Palvelinta ei löydy..

Store-tietoturva

Verkkokauppojen kolmas kysymys liittyy asiakkaiden ja kauppojen tietoturvaan. Verkkokaupoissa on arkaluontoisia tietoja, mukaan lukien asiakasprofiilit, luottokorttitiedot ja pankkitilitiedot. Sinun on varmistettava, että kaikki verkkokaupan tiedot ovat turvassa. Tämä vaatii myymälä- ja hosting-tason suojauksen IP-sallittujen luetteloiden ja kaksifaktorisen todennuksen (TFA) avulla. Kahden tekijän todennus on ylimääräinen suojakerros hosting-tilillesi, ja se suojaa palvelintasi luvattomalta käytöltä. IP: n sallittu listaus antaa sinun luoda IP-osoitteiden sallittujen luetteloiden tekemisen, jolloin on helppo tehdä yhteistyötä verkkojen tai alueiden kanssa, joilla on rajoittamaton pääsy SSH: hen ja SFTP: hen.

Ratkaisu – hallinnoitu pilvipalvelu Olemme samalla sivulla nyt! Edellä mainitut haasteet johtuvat pääasiassa heikosta verkkokaupan isännöinnistä.

Hallittujen pilvipalveluiden suhteen monet verkkokauppiaat mieluummin Cloudways-hosting-alustaa, joka tarjoaa nopean, luotettavan ja vankan hosting-palvelun verkkokauppasivustoille..

Se tarjoaa käyttäjäystävällisen alustan päivittäisten palvelintoimintojen hallintaan, kuten turvallinen pääsy palvelimeen SFTP: n ja SSH: n kautta, cron-työn hallinta, palvelimen varmuuskopiointi ja paljon muuta. Katsotaanpa mitä muita ominaisuuksia Cloudways tarjoaa liikennepiikkien hallintaan lomakaudella.

Dedicated Server

Oman palvelimen valitseminen lomakampanjakaudeksi on fiksu valinta. Se tarkoittaa, että saat koko palvelimen verkkosovellukseesi. CPU-aikaa, RAM-muistia tai kaistanleveyttä ei jaeta, mikä tarkoittaa, että verkkosivustosi pysyy reagoivana koko ajan. Jaetun palvelimen suorituskyky riippuu kaupastasi laskeutuvien käyttäjien liikenteestä ja sitoutumisesta. Mutta tämä ei pidä paikkaansa virtuaalisessa omistettu palvelimessa.

Cloudways-palvelinta käyttämällä sinun ei tarvitse jakaa kaistanleveyttä muiden sovellusten (WordPress, PHP, Magento jne.) Kanssa. Omistetut palvelimet ovat nopeampia ja kykeneviä käsittelemään liikenteen nousua. Cloudways antaa No label Studios -yrityksen, valkoisen etiketin web-kehitysyrityksen, saada nopeaa palvelimen hallintaa ja nauttia ominaisuuksista, kuten verkkosivujen kloonauksesta, lavastusympäristöstä, tiimin hallinnasta & varmuuskopiot.

Palvelimen skaalautuvuus

Palvelimen resurssien skaalaaminen on toiminnallinen vaatimus, joka voi tehdä verkkokauppoja tai rikkoa ne myymälöiden lomakauden aikana. Cloudways on yksinkertaistanut palvelinresurssien skaalausprosessia, jotta myymäläsi voi hyödyntää lisää tuloja lomamyyntijakson aikana. Kun sinun on pienennettävä, kloonaa palvelin alempaan määritykseen ja olet valmis!

Palvelimen skaalautuvuus

Datan varmuuskopio & Palauttaa

Varmuuskopiot ovat ainoa tapa auttaa noutamaan aikaisemmat tietosi epävarmojen hyökkäysten jälkeen. Cloudwaysin automaattisen varmuuskopiointiprosessin avulla voit varmuuskopioida palvelimen ja sovelluksen ennalta asetetulla taajuudella. Lisäksi voit halutessasi ottaa tarvittaessa varmuuskopioita. On mahdollista tallentaa varmuuskopiot samalle palvelimelle, josta voit ladata tiedoston helposti valitsemasi ulkoiseen tallennustilaan.

Tietojen varmuuskopiointi palautetaan

Cloudways ThunderStack

Cloudways-isännöintipino on selkäranka, joka tukee ja optimoi palvelimen suorituskykyä. Se on tehokas yhdistelmä NGINX: ää, Apache: ta, PHP-FPM: ää (PHP 7 on oletusversio kaikille palvelimille). Lisäksi sovellustietokantoja hallitaan myös MySQL / MariaDB: n (nykyään oletus DBMS), uusimpien välimuistiratkaisujen, kuten Magento 1.X -myymälöiden täydellisen välimuistin (FPC) ja Magento 2.X -myymälöiden Varnish Cache -laitteen avulla..

Cloudways Thunderstack

Maksa, kun menet

Cloudways on taskussa kevyesti. Se tarkoittaa, että joudut maksamaan vain käyttämistäsi resursseista. Valitse vain sopivin isännöintisuunnitelmasi ja nauti niinkin alhaisesta hinnasta kuin 10 dollaria kuukaudessa.

Maksa, kun menet

24/7 aktiivinen tuki

Kun myymäläsi on valmis ja toiminut, voi olla mahdollista, että myymäläsi törmää palvelimen hallintaan. Älä siis huolestu, Cloudways-tekninen tukitiimi on aina käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Luo vain lippu ja jätä loput Cloudwaysin teknisen tuen ryhmään.

Tuki

CloudwaysCDN

CloudwaysCDN on maantieteellisesti hajautettu järjestelmä, joka auttaa vähentämään verkkosivustojen sivujen latausaikaa. Tämä tarkoittaa sitä, että vierailijan ja palvelimen välisestä etäisyydestä riippumatta sivun latausnopeus pysyy tasaisena. Teknisesti CloudwaysCDN toistaa myymälän ja palvelee vierailijan pyyntöä lähimmästä solmusta. Vielä tärkeämpää on, että se säästää paljon palvelinresursseja ja varmistaa, että kävijät kokevat erinomaisen sivun latausnopeuden.

CloudWaysCDN

On aika väittää, miksi Cloudways on parempi ratkaisu

Testasin Magento-myymälän (näyttötietojen asentaminen) suorituskykyä kahdella työkalulla. Ensinnäkin Pingdomin avulla, ilmainen työkalu verkkosivustojen suorituskyvyn testaamiseen. Toiseksi suorittamalla ab – Apache-palvelinvertailutyökalun CLI-komennot.

Pingdom

Tulos, joka perustuu erilaisiin mittareihin, kuten suorituskykyaste, sivukoko ja latausaika, mikä on melko valtava Cloudways Magento Hosting -sovelluksen kanssa.

Pingdom

Ab Apache

Apache

Yhteenvetona!

Varmista, että suunnittelet hyvää aikaa lomakaudellesi maailmanlaajuisen verkkokaupan kasvun kanssa. Cloudways varmistaa verkkokauppasi kasvun huolehtimalla kaikista web-hosting-haasteista. Anna verkkokaupallesi ansaitsemasi nopeus, jotta voit voittaa kaikki aikaisemmat levysi. Tutustu nopeasti kaikkiin käytettävissä oleviin suunnitelmiin ja hanki käsiisi paras verkkokaupan hosting-ratkaisu. Jos epäilet, että olen menettänyt tärkeät vinkit, ilmoita minulle alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector