10 parasta web-hosting-palvelua (yli 30 isäntää – nopeus ja käyttöaika arvioitu)

paras web-hosting


Viimeisin päivitys: Helmikuu 2020.

Hyvän web-hosting-palvelun löytäminen voi viedä paljon aikaa ja rahaa.

Tähän päivään mennessä olemme allekirjoittaneet, testanneet ja verranneet yli 30 erilaista web-hosting-yritystä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että meillä on suoritustietoja.

Uptime ja latausaika ovat kaksi tärkeintä tekijää valittaessa verkkoisäntää (kustannustensa lisäksi).

Tässä on tarkistusprosessi yksityiskohtaisesti:

 1. Me ilmoitamme isännöintipalvelun tarjoamasta web-hosting-suunnitelmasta
 2. Perustimme tyhjän WordPress-verkkosivuston
 3. Seuraamme niiden suorituskykyä, kuten käyttöaikaa ja latausaikaa
 4. Tarkistamme niiden ominaisuudet, rajoitukset, hinnoittelun ja asiakastuen
 5. Julkaistaan ​​arvostelu (päivitetään kerran vuodessa)

Kaikki isäntäarvostelut perustuvat kunkin verkkoisäntän keskimääräiseen nopeuteen (latausaika), käyttöaikaan ja kustannuksiin. Jos haluat tarkempia tietoja, katso tietosivumme tai tätä laskentataulukkoa.

10 parasta isäntäpalvelua uusille verkkosivustoille

Alla on luettelo 10 parhaasta verkkosivustojen ylläpitäjästä, jotka olemme löytäneet luotettaviksi ja nopeasti. He ovat kaikki menestyneet hyvin viimeisen 24 kuukauden aikana.

1. Bluehost – Paras kokonaisuus

bluehost arvosteluSuunnitelmat alkavat 2,75 dollaria kuukaudessa

Bluehost Plussat
+ Paras käyttöaika (99,99%)
+ 5 suosituinta nopeutta (405 ms)
+ Yhden napsautuksen asennus WordPressille
+ Helppo käyttää, aloittelijaystävällinen
+ Ilmainen verkkotunnuksen ja sivuston rakentaja
+ Ympärivuorokautinen tuki (chat ja puhelin)
Bluehost haitat
– Alennukset vain pidemmille suunnitelmille

Bluehost-web-hosting on ollut olemassa jo vuodesta 2007, ja nyt heillä on yli 3 000 000 verkkosivustoa. Ne ovat uusien verkkosivustojen suosituin ja edullisin hosting-vaihtoehto.

He ovat parhaiten arvioituja web-hosting-yrityksiämme, koska heidän viimeisen 24 kuukauden käyttöaika ja nopeus ovat erittäin vahvat – 99,99% ja 405 ms, vastaavasti.

Heidän kolmen vuoden alustava hinta on 2,75 dollaria kuukaudessa (uusitaan 7,95 dollaria), ja siihen sisältyy ominaisuuksia, kuten ilmainen verkkotunnus, verkkosivustojen rakentaja ja WordPressin, Joomlan ja Drupalin yhden napsautuksen asennus cPanelin kautta. Joten aloittelijoille (jollei verkkosivustoa ole), tämä on todennäköisesti paras vaihtoehto. Mittaukseton kaistanleveys ja 50 Gt: n tallennustila sisältyvät perussuunnitelmaan.

Se sopii erinomaisesti WordPress-verkkosivustoille, koska WordPress.org suosittelee sitä virallisesti

Bluehost tarjoaa myös ilmaisia ​​sähköpostitilejä, 24/7 live-asiakastuen ja SSL: n (suojakerros) kaikissa suunnitelmissa. Se on erittäin helppokäyttöinen ja luultavasti paras lähtötason web-palveluntarjoaja, joka on sekä luotettava että turvallinen. Perinteisen jaetun isännöinnin lisäksi yritys tarjoaa myös omistettuja, VPS- ja hallittuja WordPress-hosting-suunnitelmia korkeamman liikenteen verkkosivustoille.

Kaikilla heidän isännöintisuunnitelmilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu ja ne aktivoituvat heti, joten voit alkaa käyttää niitä heti.

Bluehost-esitys (2017-2020)Live-testisivusto: hostingfaktat-bluerock-bluehost.com | Keskim. käytettävyys ja nopeus: 24 kuukautta+


yksityiskohtainen Bluehost-arvostelu

2. HostGator pilvi – Paras halpa pilvi

hostgator pilvikatsausSuunnitelmat alkavat 2,74 dollaria kuukaudessa

HostGator Cloud Plussat
+ 5 suosituinta käyttöaikaa (99,99%)
+ 5 suosituinta nopeutta (399 ms)
+ Ilmainen verkkosivustojen siirto
+ Ei kaistanleveyttä ja tallennusrajaa
+ Useita tietokeskuksen sijainteja
+ Rajoittamaton sähköpostitili
HostGator Cloud Cons
Korkeammat uusimiskustannukset

Vuonna 2002 perustettu HostGator on suosittu jaetun ja pilvipalvelun tarjoaja, joka ylläpitää tällä hetkellä yli 2 000 000 verkkosivustoa.

Viimeisen 24 kuukauden tietojen mukaan HostGator Cloudilla on vahva käytettävyys (99,99%) ja keskimääräistä nopeampaa (399 ms) tekemällä siitä vahvan haastajan Bluehostille.

HostGator tarjoaa joustavia ominaisuuksia, kuten rajaton sähköpostitili, mittaamaton kaistanleveys, mittaamaton levytila ​​ja sisäänrakennettu välimuisti kaikissa suunnitelmissa. Lisäksi kaikilla heidän isännöintisuunnitelmilla on 99,9%: n käyttöaikatakuu, ilmainen SSL-varmenne, WordPressin helppo asennus ja ilmainen verkkotunnus vuodeksi (kun kirjaudut 12, 24 tai 36 kuukauteen).

Jos haluat rakentaa mukautetun verkkosivuston, voit tehdä sen Gator Website Builder -sovelluksen avulla. Se on HostGatorin vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja, joka on suunniteltu helpoksi, verkkokauppaan sopivaksi sivuston rakentajaksi aloittelijoille..

HostGatorin halvin suunnitelma alkaa 2,74 dollarista kuukaudessa (kun valitset 12 kuukauden maksusuunnitelman) ja uusitaan 10,95 dollaria kuukaudessa. HostGator tarjoaa paitsi jaetun pilvipalvelun myös WordPress-, VPS- ja omistettuja hosting-suunnitelmia, jotka palvelevat kaiken kokoisia organisaatioita pienyrityksistä yrityssivustoihin.

Kaikissa suunnitelmissa on runsas 45 päivän rahat takaisin -takuu.

HostGator Cloud -suorituskyky (2017-2020)Live-testisivusto: hostingfacts-owp.com | Keskim. käytettävyys ja nopeus: 24 kuukautta+


yksityiskohtainen HostGator Cloud-arvostelu

3. Hostinger – Halvin hinta

Hostingerin kotisivuSuunnitelmat alkavat 0,99 dollaria kuukaudessa

Hostinger ammattilaiset
+ 2 suosituinta latausaikaa (350 ms)
+ Halpa hinnoittelu ($ 0.99 / mo)
+ Tietokeskukset Yhdysvalloissa, Euroopassa & Aasia
+ Ilmainen SSL-varmenne
+ 24/7 tukikeskustelu
Hostinger miinukset
Ei ilmaista verkkotunnusta
Rajoitettu kaistanleveys halvalla suunnitelmalla

Viimeisen 24 kuukauden tietomme osoittavat, että Hostingerin keskimääräinen käyttöaika on 99,95%, mutta erittäin nopea keskimääräinen lastausaika 350 ms joten se on paras halpa web-hosting, jonka voit löytää.

Hostinger (joka myös omistaa Hosting24) tarjoaa erittäin edullisia hosting-suunnitelmia vaarantamatta liikaa palvelun laatua ja suorituskykyä. Vaikka hinta on halpa, Hostingerin suunnitelmien mukana tulevat ominaisuudet houkuttelevat monia aloittelijoiden verkkosivustojen omistajia.

Yhtiö tarjoaa erilaisia ​​hosting-suunnitelmia, joissa on erilaisia ​​ominaisuuksia, ja kaikissa suunnitelmissa on helppo verkkosivustojen rakentaja, ilmainen SSL-varmenne, 99,9% käyttöaikatakuu ja 24/7/365 tuki.

Hostingerin halvin suunnitelma alkaa vain 0,99 dollarista kuukaudessa (kun valitset 48 kuukauden maksusuunnitelman), uusinnat alkavat 2,15 dollaria kuukaudessa. Kaistanleveys ja tietokannat ovat rajattomat, ellet valitse ”Yksi web-hosting” -suunnitelmaa. Viimeksi mainitulla rajoitetaan 10 Gt levytilaa, 100 Gt kaistanleveyttä, yksi MySQL-tietokanta ja yksi sähköpostitili. Erityisesti halvin suunnitelma ei sisällä ilmaista verkkotunnusta, ja sillä on rajoitettu käsittelyteho ja muisti.

Muita Hostingerin tarjoamia palveluita ovat pilvi, sähköposti, WordPress, VPS, Windows VPS.

Kaikissa suunnitelmissa on tavanomainen 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Hostinger-esitys (2017-2020)Live-testisivusto: hostingfacts-hostinger.com | Keskim. käytettävyys ja nopeus: 24 kuukautta+


yksityiskohtainen Hostinger-arvostelu

4. GreenGeeks – Paras ”vihreä” isännöinti

GreenGeeksin kotisivuSuunnitelmat alkavat 2,95 dollaria kuukaudessa

GreenGeeks Plussat
+ Hyvä latausaika (445 ms)
+ Vakaa käyttöaika (99,98%)
+ Yhdysvallat, Kanada & Hollannin palvelimet
+ Maksuton sivustonsiirto
+ Rajoittamaton kaistaleveys ja tallennustila
GreenGeeks miinukset
Kyseenalainen hyvityskäytäntö
Korkeat uusimiskustannukset

GreenGeeks on toiminut yli 12 vuotta ja isännöi yli 500 000 verkkosivustoa.

Kanssa 99,98% käyttöajat ja latausnopeudet 445 ms, GreenGeeks tarjoaa nopean ja luotettavan isännöinnin edulliseen hintaan 2,95 dollaria / kuukausi. Lisää tähän monipuoliset bonukset, korkealaatuinen ympäri vuorokauden avoinna oleva asiakastuki ja ympäristöystävälliset käytännöt. On helppo nähdä, kuinka GreenGeeks tuottaa nopeasti itselleen nimen villisesti ylikylläisillä markkinoilla..

Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus vuodeksi, cPanel-käyttö, ilmainen Wildcard SSL, PowerCacher, rajoittamaton SSD-tallennustila ja rajoittamaton tiedonsiirto. Asiakkaat saavat myös rajoittamattoman määrän verkkotunnuksia, rajattomia sähköpostitilejä ja öisin varmuuskopioita.

Jos verkkosivustosi kasvaa, voit aina päivittää heidän joustavampiin VPS-isännöintiin. Lisäksi GreenGeeks siirtää sivustosi ilmaiseksi nykyiseltä Web-palvelimelta. Valitettavasti 9,95 dollaria / kuukausi uusimisprosentti voi houkutella jotkut verkkovastaavat valitsemaan GreenGeeksin verrattuna muihin palveluntarjoajiin.

Kaikissa suunnitelmissa on 30 päivän palautustakuu.

GreenGeeks-esitys (2017-2020)Live-testisivusto: hostingfacts-greengeeks.com | Keskim. käytettävyys ja nopeus: 24 kuukautta+


yksityiskohtainen GreenGeeks-arvostelu

5. DreamHost – Maksa kuukausittain, ei suurempaa uusimista

DreamHostin kotisivuSuunnitelmat alkavat hinnasta 2,59 dollaria kuukaudessa

DreamHost Plussaa
+ Hyvä latausaika (648 ms)
+ Uptime-takuu
+ Kuukausisuunnitelmat saatavilla
+ 97 päivän rahat takaisin -takuu
+ Rajoittamaton kaistaleveys ja tallennustila
Unelmahostin miinukset
Keskimääräinen käyttöaika (99,94%)
Ei cPanelia

Vuonna 1996 perustettu DreamHost on yksi vanhimmista web-palveluntarjoajista. Yhtiöllä on yli 1,5 miljoonaa verkkosivustoa, blogia ja sovellusta yli 100 maassa.

Viimeisen 24 kuukauden tietojen mukaan DreamHostilla on keskimääräinen käyttöaika (99,94%) ja riittävä nopeus (648 ms) tekemällä siitä luotettavan hosting-ratkaisun.

DreamHost eroaa monista muista web-hosting-palveluista sillä, että ne tarjoavat mahdollisuuden maksaa kuukausittain eikä vuosittain.

Tämä tarkoittaa, että voit rekisteröityä 4,95 dollaria ja alkaa käyttää isäntätiliäsi heti. Vaihtoehtoisesti voit valita 3-vuotisen suunnitelman, joka alkaa hinnasta 2,59 / kuukausi ja jatkuu 4,95 dollaria / kuukausi. Perussuunnitelma sisältää ilmaisen verkkotunnuksen, yhden verkkosivuston, rajoittamattoman kaistanleveyden ja 50 Gt: n SSD-tallennustilan. Asiakkaat pääsevät käyttämään myös DreamHostin vetämistä ja pudottamista -sovellusta ja voivat lisätä sähköpostin kuukausimaksuksi 1,67 dollaria kuukaudessa.

Yhtiö tarjoaa vahvoja suojausominaisuuksia (LetsEncrypt SSL), erilaisia ​​verkkotunnuksen hallintatyökaluja ja rajoittamattoman tiedonsiirron kuukaudessa. WordPress on esiasennettu, ja yrityksellä on myös oma helppokäyttöinen ja aloittelijaystävällinen verkkosivujen rakentaja. Heillä ei ole cPanelia, joka tunnetaan hyvin verkkokehittäjien teollisuudessa, mutta DreamHost tarjoaa oman hallintapaneelin, joka melkein tekee samoin kuin cPanel tai Plesk.

Kaikki suunnitelmat sisältävät Yhdysvaltojen 24/7 live chat -tuen. Yhtiöllä on runsas 97 päivän palautuskäytäntö.

DreamHost-esitys (2017-2020)Live-testisivusto: hostingfacts-dreamhost.com | Keskim. käytettävyys ja nopeus: 24 kuukautta+


yksityiskohtainen DreamHost-arvostelu

6. SiteGround – paras asiakastuki

sivuston katsausSuunnitelmat alkavat 3,95 dollaria kuukaudessa

SiteGround Plussat
+ Riittävä latausaika (673 ms)
+ Vakaa käyttöaika (99,99%)
+ Asiantunteva asiakastuki
+ 24/7 “Guru” chat-tuki
+ Yli 20 sähköpostitiliä
SiteGround Cons
Asennusmaksu kuukausisuunnitelmissa
Rajoitettu halpa suunnitelma

SiteGround on web-palveluntarjoaja, joka perustettiin vuonna 2004 Sofiassa, Bulgariassa. He ylläpitävät yli 2 miljoonaa verkkotunnusta ja on yksi kolmesta WordPress.org-sivuston virallisesti suosittelemasta web-hosting-yrityksestä.

Viimeisen 24 kuukauden tietojen mukaan SiteGroundilla on fantastinen käytettävyys (99,99%) ja riittävä nopeus (673 ms) tekemällä siitä erittäin vahvan kymmenen parhaan verkkopalvelun.

SiteGround on tunnettu esimerkillisestä asiakaspalvelustaan ​​ja sen käyttäjäkunta kasvaa nopeasti. Kaikkiin SiteGround-isännöintisuunnitelmiin sisältyy verkkosivustojen rakentaja, sähköpostitili, SSL, Cloudflare CDN, päivittäiset varmuuskopiot ja SSH-pääsy ilmaiseksi.

Halvin aloittelijoille suunniteltu StartUp-suunnitelma alkaa hinnasta 3,95 dollaria kuukaudessa (kun maksat 12 kuukauden suunnitelmasta), uusinta alkaa hinnasta 11,95 dollaria kuukaudessa. Voit isännöidä yhtä verkkosivustoa, joka soveltuu hyvin ~ 10 000 kuukausikäyntiin. Suunnitelmaan sisältyy 10 Gt: n verkkotila, mittaamaton liikenne ja 24/7 -tuki.

SiteGround tarjoaa laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien hallittu WordPress-hosting, WooCommerce-hosting, pilvipalvelu, yritysten isännöinti ja omistettu palvelimet. Sen sijaan, että niillä olisi sisäisiä palvelimia, he vuokraavat palvelimia Google-pilveltä.

Kaikissa suunnitelmissa on alan standardi 30 päivän rahat takaisin -takuu.

SiteGround-suorituskyky (2017-2020)Live-testisivusto: hostingfacts-siteground.com | Keskim. käytettävyys ja nopeus: 24 kuukautta+


yksityiskohtainen SiteGround-arvostelu

7. A2-hosting – Nopein jaettu hosting

A2-hosting-arvosteluSuunnitelmat alkavat 2,96 dollaria kuukaudessa

A2-hosting-ammattilaiset
+ Nopein latausaika (317 ms)
+ WordPressille optimoidut palvelimet
+ Rajoittamaton kaistaleveys ja tallennustila
+ 24/7 “Guru” chat-tuki
+ Yli 20 sähköpostitiliä
A2-hosting-huonot puolet
Keskimääräinen käyttöaika (99,93%)
Korkeammat uusimiskustannukset

Yhdysvalloissa toimiva A2 Hosting (perustettu vuonna 2002, joka ylläpitää yli 500 000 verkkosivustoa) on nopein jaettu web-hosting, jota olemme toistaiseksi testanneet. He ovat onnistuneet saavuttamaan vaikuttavan 317 ms keskimääräinen latausaika 24 kuukauden aikana.

A2-hosting on nopea, koska heidän palvelimet on optimoitu WordPress-verkkosivustoille ja he käyttävät LiteSpeed-välimuistia. Koska olemme tarkistaneet yli 30 jaettua web-hosting-yritystä, mikään niistä ei ole nopea kuin A2.

Vaikka A2 on nopein, se ei ole yhtä luotettava. Heidän keskimääräinen käyttöaika on ollut noin ~99,93%. Se ei ole paljon, mutta se on enemmän kuin ~ 6 tuntia seisokkeja vuodessa.

A2-hosting-yritys on tunnettu toimimasta saumattomasti kaikkien tärkeimpien sisällönhallintajärjestelmien kanssa, kuten WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart ja Magento, joten se sopii erinomaisesti web-kehittäjille. Yhtiö tarjoaa erilaisia ​​hosting-suunnitelmia, ja niihin sisältyy ilmainen LetsEncrypt SSL -sertifikaatti, rajoittamaton SSD-tallennustila ja ilmainen sivuston siirto.

Halvimpaan ”Lite” -hintaan alkaa 2,96 dollaria kuukaudessa (uusi 7,99 dollaria kuukaudessa) mukana tulee 1 verkkosivusto, 25 sähköpostitiliä, verkkotunnus vuodeksi, ilmainen Cloudflare CDN ja rajaton kaistaleveys / levytila.

A2 Hosting -palvelussa on luotettava asiakastukitiimi nimeltään “Guru Crew Support”. Asiakkaat voivat olla yhteydessä heihin 24/7/365 live-chatin, puhelimen, sähköpostin ja lippujen välityksellä. Tavallisen jaetun isäntän lisäksi ne tarjoavat myös omistettuja VPS- ja jälleenmyyjämajoituksia verkkovastaaville.

Kaikissa suunnitelmissa on 30 päivän palautustakuu.

A2hosting-esitys (2017-2020)Live-testisivusto: hostingfacts-a2.com | Keskim. käytettävyys ja nopeus: 24 kuukautta+


yksityiskohtainen A2-hosting-arvostelu

8. WestHost

Westhost arvosteluSuunnitelmat alkavat 1,99 dollaria kuukaudessa (vain FTP)

WestHost ammattilaiset
+ Hyvä käyttöaika (99,98%)
+ Halpa hinnoittelu
+ Ilmainen Cloudflare CDN
+ Varmuuskopiot mukana
WestHost miinukset
Alle keskimääräinen latausaika (881 ms)
SSL / ilmainen verkkotunnus ei sisälly hintaan
Ei cPanel- tai automaattiasennuksia

WestHost on isännöintiyritys, jonka omistaa thgingenuity Ltd. (brittiläinen yritys), joka myös omistaa MidPhase.

Viimeaikaiset tietomme osoittavat, että WestHostin keskimääräinen käyttöaika on ollut 99,98% ja latausaika 881 ms. Olemme nähneet, että heidän nopeutensa eivät ole olleet 15 parhaan joukossa. Halvan hinnoittelunsa vuoksi (alkaa 1,99 dollaria kuukaudessa 3-vuoden suunnitelmalle ja uusitaan 4,99 dollaria kuukaudessa) ja ilmaisella CDN: llä, jolla on sivuston varmuuskopiot, tekee heistä hyvän isännöinnin tarjoaja kymmenen parhaan joukossa.

Heidän käytettävyysaikaan on keskimääräistä enemmän, mikä tekee WestHostista hyvän vaihtoehdon pienten online-yritysten verkkosivustoille ottaen huomioon, että se on markkinoiden halvimpia web-hosting-ratkaisuja – 1,99 dollaria kuukaudessa 3-vuoden suunnitelmalle..

Valitettavasti SSL ja ilmaiset verkkotunnukset eivät sisälly hintaan. Jos haluat heitä ilmaiseksi, sinun on valittava heidän korkeamman tason suunnitelmansa “Suositeltava”. Halvin suunnitelma antaa sinulle vain FTP-pääsyn, joten et voi käyttää nopeita asennuksia CMS: n kaltaisille WordPressille, mikä tekee siitä vaikean valinnan aloittelijoille..

Toisin kuin muut suositut isännöintipalvelut, WestHost tarjoaa vain tavanomaisen jaetun palveluntarjoajan. Joten jos verkkosivustosi kasvaa, sinun on todennäköisesti siirrettävä sivustosi pois WestHostista.

WestHost-esitys (2017-2020)Live-testisivusto: hostingfacts-wh.com | Keskim. käytettävyys ja nopeus: 24 kuukautta+


yksityiskohtainen WestHost-arvostelu

9. GoDaddy-hosting

GoDaddy-arvosteluSuunnitelmat alkavat 4,33 dollaria kuukaudessa

GoDaddy Plussat
+ Hyvä latausaika (554 ms)
+ Hyvä käyttöaika (99,97%)
+ 100 Gt: n verkkosivustojen tallennustila
+ cPanelin ja verkkosivustojen valmistajan käyttöoikeudet
+ Uptime-takuu 99,90%
GoDaddy Cons
SSL & sähköposti maksaa ylimääräistä
Ei sivustonsiirtoja

GoDaddy on yksi johtavista isäntäratkaisuista, joka tarjoaa yli 44 miljoonaa verkkosivustoa. Yhtiöllä on 14 toimipistettä ympäri maailmaa, ja se on tunnustettu yhdeksi suurimmista verkkotunnuksen rekisteröijistä. Ne tarjoavat myös web-hosting-palveluita, jotka soveltuvat sekä pienille että erittäin suurille verkkosivustoille. Samoin kuin SiteGround, he eivät myöskään omista palvelinpuistoaan, vaan tekevät kumppanuutta Amazonin kanssa ja vuokraa palvelimia AWS: ltä..

Viimeiset 2 vuotta GoDaddy-jaetun isäntän seurantaa ovat osoittaneet meille käytettävyyden 99,97% ja sivunopeus ympäri 554 ms mikä osoittaa meille, että GoDaddy on luotettava tarjoaja. GoDaddy on erinomainen ratkaisu räätälöityjen verkkosivustojen rakentamiseen, koska sen mukana tulee aloittelijoille tarkoitettu yksinkertainen vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakentaja (GoCentral). Siinä on myös kehittäjäystävällisiä työkaluja, kuten MySQL, cPanel, CloudLinux, Python ja useita PHP-versioita.

Heidän halvin web-hosting-suunnitelma alkaa hinnasta 4,33 dollaria kuukaudessa (uusitaan 8,99 dollaria kuukaudessa), ja mukana on 100 Gt verkkosivustoa (paljon) ja mittaamaton kaistanleveys. Suojausvalvonta ja DDoS-suojaus ovat myös mukana.

GoDaddyllä on kuitenkin monia “lisämyyntejä”, jotka todennäköisesti saavat sinut maksamaan vähän enemmän. Esimerkiksi sivuston varmuuskopiot, SSL-varmenteet ja sähköpostitilit eivät sisälly heidän halvimpaan suunnitelmaansa. GoDaddy tarjoaa myös 24/7 -tukea.

Kaikissa GoDaddyn vuosittaisissa ja monivuotisissa suunnitelmissa on 30 päivän rahojen palautustakuu.

GoDaddy-esitys (2017-2020)Live-testisivusto: hostingfacts-gd.com | Keskim. käytettävyys ja nopeus: 24 kuukautta+


yksityiskohtainen GoDaddy-arvostelu

10. Sivusto5

site5 arvosteluSuunnitelmat alkavat 7,65 dollaria kuukaudessa

Site5 Plussat
+ Hyvä käyttöaika (99,99%)
+ Keskimääräistä nopeutta suurempi (629 ms)
+ Vapaa muutto
+ Mittaamaton kaistanleveys / tallennustila
Site5
Kallis hinnoittelu
Rajoitettu halpa suunnitelma (enintään 10 000 käyntiä)
Verkkotunnus ei ole ilmainen

Site5 on vuonna 1998 perustettu web-hosting-yritys, jonka myöhemmin osti Endurance International Group (EIG) – merkittävä Internet-palveluntarjoaja, jolla on myös paremmin toimivia tuotemerkkejä, kuten Bluehost ja HostGator..

Viimeisen 24 kuukauden tietojen mukaan Site5: llä on vankka käyttöaika (99,99%) ja keskimääräinen sivun latausaika on 629 ms.

Asiakkaat voivat helposti asentaa suosittuja sovelluksia, kuten Drupal, Joomla, ZenCart tai PrestaShop cPanel / WHM: n kautta..

Sivuston 5 halvin jaetun hosting-tilin hinta on 7,65 dollaria kuukaudessa (jos maksat 2 vuoden suunnitelmasta etukäteen). Valitettavasti heidän perussuunnitelmaansa ei sisälly ilmaista SSL: tä eikä ilmaista verkkotunnusta, mutta mukana tulee mittaamaton levytila ​​ja kaistanleveys, ympärivuorokautinen tuki ja varmuuskopiointi.

Koska Site5 ei tarjoa monia ominaisuuksia, joista aloittelijat saattavat hyötyä, se on todennäköisesti parempi valinta web-kehittäjälle tai suunnittelijalle, joka haluaa käyttää niitä jälleenmyyjän isäntänä laskutusasiakkaille..

Kaikilla heidän suunnitelmillaan on alan standardi 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Site5-suorituskyky (2017-2020)Live-testisivusto: hostingfacts-s5.com | Keskim. käytettävyys ja nopeus: 24 kuukautta+


yksityiskohtainen Site5-arvostelu

30+ hosting-arvostelut & tilasto

Joka vuosi lisäämme hitaasti uusia palveluntarjoajia luetteloon heti, kun meillä on tarpeeksi tietoa niiden suorituskyvystä (käyttöaika ja latausaika). Tässä on linkki laskentataulukkoon – web-hosting-vertailutaulukko (2020).

Asiat, jotka on otettava huomioon valittaessa web-hosting-palvelua

1. Sivustojen siirtäminen ja siirtäminen eivät ole aina ilmaisia

Entä jos valitset verkkoisäntä vain huomataksesi, että et pidä siitä? Sivunsiirto, joka tunnetaan myös nimellä sivuston siirto, antaa sinun siirtää verkkosivustosi toiseen isäntään.

Siirtyminen toiselle verkkosivustolle koostuu verkkosivuston tiedostojen ja tietokantojen siirtämisestä, sivuston määrittämisestä uudelle isäntälle ja verkkotunnuksesi DNS: n ohjaamisesta uudelle isäntälle. Kun olet valinnut uuden sivuston isäntä, he voivat yleensä auttaa sinua tässä prosessissa. Kustannukset riippuvat isäntästä, johon olet vaihtamassa, mutta hinta voi vaihdella välillä 150–400 dollaria.

Mutta jotkut luetteloomme web-palvelimet, kuten HostGator ja GreenGeeks, tarjoavat ilmaisia ​​verkkosiirtoja.

GreenGeeks-verkkosiirto

Maksettujen siirtojen tapauksessa voit joskus siirtää useita sivustoja. Esimerkiksi viiden verkkosivuston ja 20 sähköpostitilin siirtäminen Bluehostiin on 149,99 dollaria. Sivuston siirto kestää yleensä muutaman päivän.

HostPapan kaltaisella isännällä sivuston siirtäminen kestää 5–7 päivää. He suosittelevat DNS-merkintöjen muuttamista ennen siirron aloittamista, jotta vie vähemmän aikaa. He voivat myös päivittää DNS-merkintöjäsi, mutta tämä palvelu lisätään 24 – 72 tuntia ennen kuin sivustosi tulee aktiiviseksi. A2 Hosting -sovelluksella se kestää 2–4 päivää.

2. Uusimisprosentit ovat yleensä korkeammat

Suurin osa verkkopalveluntarjoajista kaksinkertaistaa tai kolminkertaistaa hinnat, kun on aika jatkaa sopimustasi. Uusimismaksut voivat nousta 7–10 dollariin kuukaudessa perussuunnitelmasta, joka alun perin maksaa 2,99 dollaria kuukaudessa. Suunnitelmasta saamasi ominaisuudet ja suorituskyky pysyvät ennallaan, mutta joudut maksamaan enemmän.

 • Esimerkiksi GoDaddyn taloussuunnitelma hyppää 8,99 dollaria kuukaudessa, kun on aika uudistaa.
 • A2-hosting vaatii asiakkaiden esittämään kirjallisen peruutuspyynnön 15 päivää ennen uusimisen alkamista. Jos kuitenkin unohdat pyytää peruutusta, uusiminen alkaa automaattisesti ja hinta kaksinkertaistuu.
 • Jotkut luettelomme web-palveluntarjoajista eivät kuitenkaan noudata tätä alan standardin mukaista temppua. Jos kirjaudut DreamHost-ohjelmaan kolmen vuoden suunnitelmaan, suunnitelmasi jatkuu samalla hinnoittelulla.

Lisäksi vaikka suurin osa web-palveluntarjoajista tarjoaa ”ilmaisen verkkotunnuksen” – tarkoittaa se, että saat verkkotunnuksen ensimmäisenä vuonna ilmaiseksi. Sen jälkeen se uusitaan yleensä vuosittain välillä 10–20 dollaria / vuosi.

3. Kaistanleveys, tallennustila ja sähköpostitilin rajoitukset

Kun se tulee kaistanleveys ja tallennustila on myös rajoituksia.

 • GoDaddyn halvin suunnitelma tarjoaa käyttäjille mittaamaton kaistanleveys ja 100 Gt tallennustilaa, joka riittää yhdelle verkkosivustolle.
 • Hostinger tarjoaa 100 Gt kaistanleveyttä ja 10 Gt tallennustilaa, kun taas iPage tarjoaa skaalautuvan kaistanleveyden ja rajoittamattoman MySQL-tietokannan.
 • Mittaamattomasta kaistanleveydestä ja tallennustilasta kiinnostuneiden asiakkaiden tulisi tarkistaa Bluehost, HostGator, SiteGround ja GreenGeeks.

Verkkosivustojen omistajat, jotka ovat kiinnostuneita tarjoavista palveluntarjoajista ilmainen SSL tulisi harkita Bluehostin, DreamHostin, HostGatorin, SiteGroundin tai iPagen käyttöä. Ne kaikki sisältävät ilmaisen SSL-sertifikaatin kaikissa isännöintisuunnitelmissaan, mikä ei aina tapahdu suurten isännöintipalveluntarjoajien kanssa. Esimerkiksi GoDaddy perii erittäin korkeat maksut SSL-varmenteista.

lisäosien isännöinti

Kun se tulee sähköpostitilit, web-hosting-ratkaisut eroavat tarjouksistaan.

 • Esimerkiksi kaikki SiteGround-, HostGator-, A2-hosting- ja Hostinger-hosting-tilit sisältävät ilmaisen sähköpostitilin.
 • GoDaddy sisältää ensimmäisen vuoden ilmaisen yrityssähköpostiviestin perussuunnitelmansa kanssa. Microsoft Office 365 -postilaatikossa on 5 Gt erillistä tallennustilaa ja jaettu verkkokalenteri.
 • iPage ja GreenGeeks antavat käyttäjien luoda rajoittamattomia sähköpostitilejä. Ne ovat käyttäjän verkkotunnuksen tuotemerkkejä ja sisältävät sähköpostin edelleenlähetys- ja automaattivastaajat.

4. Kun sivustosi kasvaa, harkitse hosting-suunnitelman muuttamista

Web-palveluntarjoajat tarjoavat erilaisia ​​hosting-tyyppejä. Jos olet vasta aloittamassa tai sinulla on vähäliikenteinen verkkosivusto, sinun tulisi valita jaettu web-hosting. Se on enemmän kuin tarpeeksi ylläpitää ja ylläpitää verkkosivustojasi. Sivustosi kasvaessa on kuitenkin helppo siirtyä yhdestä hosting-palvelusta toiseen tai päivittää kalliimpaan web-hosting-palveluun..

Jaettu web-hosting – Paras uusille verkkosivustoille ja blogeille. Kaikki sivustot tallennetaan yhdelle fyysiselle isäntäpalvelimelle, jossa ne jakavat palvelinresursseja, kuten tallennustila, kaistanleveys, RAM ja laskentateho. Jos verkkosivustosi ei tuo paljon liikennettä, tämä on paras paikka aloittaa. Hyppää takaisin kymmenen eniten luetteloomme.

VPS-hosting – VPS tarkoittaa virtuaalista yksityistä palvelinta. Vaikka VPS on samanlainen kuin jaettu hosting (nopeus ja käyttöaika viisas) ja se tallentaa useita verkkosivustoja samalle palvelimelle, se tarjoaa enemmän mukautusvaihtoehtoja ja sinulla on enemmän hallintaa. VPS: n avulla voit skaalata resursseja tarpeidesi perusteella.

Pilvipalvelu – Tyyppi isännöintipalvelusta, joka antaa monien tietokoneiden työskennellä yhdessä, suorittaa sovelluksia ja käyttää yhdistettyjä laskentaresursseja. Pilvipohjaiset verkkosivustot voivat käyttää useiden palvelimien resursseja, mikä tarkoittaa, että ne eivät ole rajoittuneet yhteen palvelimen sijaintiin.

Ylläpito WordPress – Paras korkean liikenteen WordPress-sivustoille. WordPressin hallinnoima isännöinti kattaa samat isäntötarpeet kuin yleiset web-isännöintipalvelut, mutta sen pääpaino on WordPress-sivuston suorituskyvyn optimoinnissa.

Dedicated hosting – Paras suurille, yrityssivustoille. Tyyppi isäntäpalvelin, joka antaa verkkosivustojen omistajille resurssit yhdelle kokonaiselle palvelimelle verkkosivustolleen. Tämäntyyppinen isännöinti tarjoaa verkkosivustoille kyvyn käsitellä suuria määriä liikennettä ja mukauttaa sen tarpeisiinsa prosessorin, RAM-muistin, levytilan ja ohjelmistojen suhteen.

 • Yksityiskohtaiset arvostelut kaikille hosting-yrityksille, joita olemme tähän mennessä seuranneet, löytyvät täältä.
 • Jos haluat meidän tarkistavan, vertailemaan ja seuraamaan muita web-hosting-yrityksiä, lähetä meille vain sähköposti – [sähköposti suojattu]
 • Jos haluat jättää oman arvostelun, voit tee se täällä. Huomaa, että saamme paljon kommentteja ja hyväksymme vain aitoja ja hyödyllisiä käyttäjän arvosteluja.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map