SiteGround: Ultimele statistici de performanță de 24 de luni + Recenzie (2020)

SiteGround GazduireSiteGround: gazdă web recomandată


SiteGround este un furnizor popular de hosting găzduit care oferă utilizatorilor săi mai multe opțiuni diferite de găzduire.

Acestea includ hostingul WordPress, hostingul cloud și chiar servere dedicate.

De peste doi ani monitorizăm cel mai ieftin plan „Startup” al site-ului SiteGround.

Am plătit pentru un cont de găzduire partajat, am creat un site de testare live și le-am urmărit îndeaproape performanțele cu un instrument terț pentru a oferi această recenzie imparțială și transparentă.

În general, SiteGround găzduiește în topul tuturor companiilor de găzduire web atât pentru uptime (99,99%) cât și pentru viteză (673ms). Echipa lor de asistență pentru clienți este informată, rapidă și prietenoasă. Toate planurile sunt livrate cu CDN, certificat SSL și conturi de e-mail.

Iată o defalcare în profunzime a tuturor avantajelor și contra.

Informatii generale & Prezentare generală de găzduire

VERDICUL NOSTRU: Gazda de încredere cu cel mai bun suport pentru clienți
VITEZĂ: 673 ms (Media februarie 2018 până în ianuarie 2020)
UPTIME: 99,99% (Media februarie 2018 până în ianuarie 2020)
A SUSTINE: Chat live 24/7
APPS: Acceptă mai mult de 500 de aplicații
CARACTERISTICI: Lățime de bandă neschimbată, stocare de 10 GB, constructor de site-uri web și e-mail gratuit
PLANE DE ACASARE: Servere partajate, WordPress, Cloud, Reseller, Enterprise și Dedicate
TRANSFER SITE: Nu este gratis
Pricing: Începând de la 3,95 USD / lună (reînnoiește la 11,95 USD / lună)

Beneficiile utilizării SiteGround Gazduire

SiteGround începe puternic cu 99,99% uptime, viteze peste medie și tone de funcții suplimentare, perfecte atât pentru începători cât și pentru utilizatorii de putere.

1. Performanță bună – 99,99% Optime în ultimele 24 de luni

Toate recenziile noastre de găzduire se bazează pe cel puțin 24 de luni de date statistice și date brute.

Performanța de funcționare a SiteGround a fost aproape perfectă în acest timp. Media lor de 99,99% le plasează printre cele mai fiabile gazde pe care le-am revizuit.

Un timp de încredere de încredere ca acesta menține vizitatorii site-ului web fericiți. Dar, mai important, înseamnă că site-ul dvs. este aproape garantat să funcționeze non-stop, astfel încât nu veți pierde când clienții dvs. vor să facă o achiziție, fie.

Iată rezultatele lunar de la Pingdom, instrumentul nostru de urmărire terță parte.

Durata medie de funcționare a ultimelor 12 luni:

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 99,92%
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 100%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 99,98%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 99,99%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 99,98%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 99,99%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 100%

Siteground-performanță-24 luniSite-ul de testare live: hostingfacts-siteground.com | Med. timpul de funcționare și viteza: 24 de luni+

2. Timp de încărcare peste medie (673ms)

Viteza site-ului este cu ușurință al doilea factor cel mai critic atunci când alegeți o gazdă.

Pentru început, cercetările efectuate de Google arată că 53% dintre oameni vor pleca dacă paginile dvs. nu se încarcă în trei secunde.

În plus, nu puteți face multe pentru a repara o gazdă lentă. S-ar putea să puteți comprima imagini pentru a le ușura greutatea. S-ar putea să le poți încărca printr-un CDN pentru a exprima o presiune de pe server. Dar odată o gazdă lentă? Întotdeauna o gazdă lentă.

Din fericire, nu trebuie să vă faceți griji cu SiteGround. Timpul lor de încărcare peste 673ms nu este cel mai rapid pe care l-am văzut, dar plasează SiteGround aproape de primii 10 cu viteză.

Timp mediu de încărcare a site-ului:

SiteGround-2019-2020-statisticiViteza medie a site-ului 2019-2020 | Vezi statistici

În general, SiteGround este destul de rapid.

3. Experiență bună de asistență pentru clienți (2017-2020)

Acum monitorizăm SiteGround de peste doi ani în total și nu am avut niciodată probleme majore cu sprijinul lor.

Acestea furnizează clienților o bază de cunoștințe pentru a găsi propriile răspunsuri rapide. În caz contrar, puteți apela la telefon sau puteți utiliza chat-ul live 24/7.

Pentru acest ultim test, am optat pentru opțiunea de chat live și am fost conectați cu Vladislav în mai puțin de un minut.

Spre deosebire de alte gazde, nu a existat o întârziere vizibilă în răspunsuri. Așa că parcă știa despre ce vorbea și nu trebuia să caute răspunsuri de fiecare dată când trimitem o nouă întrebare.

Asistență pentru chat-uri live pe SiteGround

Bună experiență peste tot.

4. Migrarea site-ului gratuit pentru 1 site web

Ori de câte ori vedem că gazdele web vin cu o opțiune de „migrare DIY”, ne face un pic neliniștiți. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea dintre ele nu sunt grozave și ajung să pună mai multă povară clientului.

SiteGround ar putea fi însă o excepție de la această regulă. Au creat un plugin gratuit pentru migrare WordPress pe care îl puteți încărca pe orice site.

SiteGround WordPress Migration Plugin

Nici nu există progrese lungi și plictisitoare. Pur și simplu generați un jeton din contul dvs. de găzduire SiteGround și pluginul vă va ajuta rapid la ridicarea grea.

Da, îți cere totuși să lucrezi puțin. Însă vestea bună este că puteți migra oricâte site-uri doriți cu această opțiune. (În comparație, unele gazde care oferă „migrații gratuite” îl limitează după doar câteva, forțându-vă să plătiți după un anumit punct.)

Dacă mai degrabă ai nevoie de ajutor profesionist și personal, SiteGround va oferi serviciul gratuit pe planurile lor de nivel superior (GrowBig și mai mult).

Dacă depășiți limitele pentru fiecare plan, aceștia percep o taxă nominală de 30 USD pentru fiecare site suplimentar.

5. Certificat SSL gratuit și rețea de livrare de conținut (CDN)

Google Chrome a început să avertizeze activ oamenii dacă site-ul pe care încearcă să ajungă nu are un certificat SSL configurat.

SSL ajută la protejarea oricărei informații trimise înainte și înapoi între dispozitivul utilizatorului și site-ul web, inclusiv detalii personale, cum ar fi adresele IP sau numerele cardului de credit. Dacă sunt lăsate nesigure, hackerii și alții ar putea intercepta cu ușurință aceste informații. Prin urmare, Chrome urmărește cel mai bun interes al utilizatorilor web aici.

Cu alte cuvinte, asta face practic certificatele SSL o cerință pe toate site-urile web astăzi. Și din fericire, SiteGround le aruncă gratuit pe toate planurile.

Cealaltă veste bună vine sub forma unui CDN gratuit Cloudflare (Rețea de livrare a conținutului). CDN stochează fișiere mari, precum imagini, pe multe servere din diferite locații de pe glob. Acest lucru vă ajută să vă asigurați că fișierele sunt stocate cât mai aproape de vizitatorii site-ului, făcându-le accesul mai rapid.
siteground cdn cloudflare

SiteGround are servere răspândite pe trei continente, ceea ce ajută la menținerea rapidă a timpului de încărcare și la o bună experiență a clienților.

6. Disponibil de la începător la avansat

SiteGround are ceva pentru toată lumea.

Începătorilor și bloggerilor le va plăcea faptul că puteți instala construitori de site-uri populare precum Weebly în doar câteva clicuri. Weebly dispune de un simplu editor drag-and-drop, astfel încât să puteți prelua controlul asupra aspectului site-ului dvs. (fără a fi nevoie să vă aruncați în cod).

În afară de Weebly, SiteGround are, de asemenea, integrări profunde cu WordPress, Joomla și Drupal. Fiecare dintre aceste aplicații poate fi instalată rapid și nedureros. Nu este nevoie de un dezvoltator care să te ajute.

Cu toate acestea, dacă sunteți deja dezvoltator, aveți și noroc.

Veți primi Git preinstalat pe planuri mai mari, împreună cu SSH, WP-CLI, SFTP și phpMyAdmin. Au la dispoziție mai multe versiuni PHP. Este disponibilă cache-ul la mai multe niveluri. Și, de asemenea, puteți avea acces la medii de stadializare a site-urilor pentru preparare sau testare înainte de a împinge noi funcții în producție.

SiteGround ajută, de asemenea, la securitate, folosind un instrument de prevenire a bot-ului AI, care încearcă să scoată noi atacuri înainte să lovească. Datele lor raportează că oriunde de la 500.000 la două milioane de încercări de forță brută sunt blocate pe serverele lor în fiecare oră.

Așadar, nu ați rămas singur pentru a face față acestor dureri de cap.

7. 99,99% Garanție Optime

Țineți minte că media uptime solidă de 99,99%? Ei bine, există un motiv pentru care SiteGround nu cade aici – le-ar costa foarte mulți bani.

Adesea, atunci când săriți în condițiile de furnizare a serviciului unui gazdă web, există doar vești proaste îngropate în tipăritul fin.

SiteGround ne-a surprins într-un mod bun. În conformitate cu Acordul lor privind nivelul serviciilor, acestea garantează „uptime de rețea de 99,9% anual”. Dacă vor scăpa vreodată sub acest prag, veți primi compensații cu luni gratuite de găzduire.

Garanție de funcționare SiteGroundGaranție de funcționare SiteGround

Acum, există câteva condiții pentru modul în care se calculează timpul de funcționare. Orice probleme de întreținere programate sau de urgență sunt scutite. Dacă ceva ce faceți cauzează timpul de dezactivare (cum ar fi depășirea resurselor, instalați aplicații care nu funcționează sau încalcă termenii), SiteGround nu își asumă responsabilitatea. Orice atacuri externe majore asupra sistemelor lor ar putea evita această politică.

8. Garanție de returnare a banilor de 30 de zile

SiteGround oferă o garanție completă de returnare de 30 de zile la toate planurile de găzduire partajate. În comparație, cloud, VPS și planurile dedicate de găzduire vin doar cu o rambursare de 15 zile.

La fel ca multe alte gazde, taxele pentru nume de domeniu și orice alte „suplimente” nu sunt rambursate. Iar această politică de rambursare se aplică numai clienților nou-marcați. Deci nu puteți obține rambursări pentru planurile de reînnoire.

Contra de a utiliza SiteGround Gazduire

SiteGround ne-a impresionat cu uptime aproape impecabile și garanția lor de servicii gratuite dacă uptime scade sub 99,99%. Vitezele lor de încărcare sunt destul de bune, chiar dacă nu sunt cele mai rapide de acolo. De asemenea, SiteGround oferă o varietate de aplicații pentru a face fericiți atât începătorii cât și utilizatorii avansați.

Cu toate acestea, există câteva dezavantaje de luat în considerare înainte de înscriere. Iată câteva dintre problemele mai mari cu care ne-am confruntat în timpul testului hands-on.

1. Rata de reînnoire mai mare

StartUp, cel mai ieftin plan al SiteGround, are un preț publicitar mic de 3,95 USD / lună pe site-ul lor.

Această tranzacție pare puțin prea bună pentru a fi adevărată, deoarece este. Aproape fiecare gazdă web pe care am revizuit-o până în prezent folosește același truc. Vă atrag atenția cu o rată introductivă scăzută, doar pentru a dubla (sau chiar tripla) prețul atunci când este momentul să reînnoiască.

De exemplu, acea rată de 3,95 USD / lună sare până la 11,95 USD când reînnoiești. Celelalte planuri ale SiteGround cresc până la 19,95 USD, respectiv 34,95 USD / lună.

Cea mai bună soluție este să blocați pe termen lung posibil (36 de luni pe SiteGround) pentru a profita de această rată scăzută atât timp cât puteți.

2. 14,95 USD „Taxa de configurare” pentru facturare lunară

Nu multe gazde web partajate vă permit să cumpărați doar o lună pentru a începe. Adesea încearcă să te facă să te înscrii pentru cel puțin câteva luni sau un an.

Vestea bună este că cu SiteGround vă puteți înscrie o singură lună. Vestea proastă este că aceștia îți percep o „taxă de configurare” pentru aceste planuri.

În cadrul prețurilor curente, asta înseamnă că plătiți rata introductivă de 3,95 USD / lună, plus o taxă de configurare unică de 14,95 USD.

Problema, așa cum s-a descris în ultima secțiune, este că după acea primă lună, planul dvs. va fi reînnoit la un ritm mai mare.

Așadar, inițial, s-ar putea să credeți că obțineți o sumedenie de bani, încercând serviciul lor pentru doar câțiva dolari. Dar realitatea este că veți fi penalizați de două ori (o dată prin taxa de configurare și din nou prin rata de reînnoire).

Costul de configurare SiteGround

Nu vă deranjați cu acest plan de o lună, deoarece veți ajunge să plătiți mai mult pe termen lung.

3. Planul „ieftin” limitat

Prețurile site-ului SiteGround pe planul lor cel mai mic sunt comparabile cu concurența, astfel încât pare o ofertă bună atunci când te uiți la el.

Cu toate acestea, planul nu se aliniază exact.

De exemplu, primiți un site web și doar 10 GB spațiu web pentru a gestiona aproximativ 10.000 de vizite lunare. Acest plan include, de asemenea, trafic nelimitat (sau lățime de bandă neschimbată). Cu toate acestea, dacă site-ul dvs. se apropie oriunde de aceste limite, performanța va avea de suferit.

Asta înseamnă că este bine pentru site-urile mai mici care ar putea să nu atingă aceste praguri pentru o perioadă. Dar, dacă site-ul dvs. începe să devină mai mare, probabil că va trebui să faceți upgrade și să plătiți mai mult pentru resurse sporite.

4. Fără nume de domeniu gratuit

Majoritatea gazdelor web aruncă „freebies” pentru a atrage noi clienți.

Aceasta include adesea rata introductivă scăzută și servicii suplimentare precum e-mailul sau migrațiile.

Un nume de domeniu gratuit pentru primul an este aproape întotdeauna pe această listă.

SiteGround, din păcate, nu face asta. Dacă nu aveți deja un nume de domeniu, vă vor percepe o taxă pentru o singură zi, începând cu 15,95 USD / an.

SiteGround Prețuri, Planuri de găzduire & Idei sumare

SiteGround are trei niveluri de găzduire partajate. Iată costurile și elementele principale:

Costul de configurare SiteGround

 • Planul StartUp: Acest plan costă 3,95 USD pe lună, poate găzdui un site web și este bun pentru începătorii care încep doar cu un site web. Poate gestiona până la 10.000 de vizite unice pe lună, cu lățime de bandă nelimitată, asistență 24/7 pentru clienți, CDN gratuit Cloudflare, gratuit Cifăm SSL, e-mailuri nelimitate & DB-uri, backup-uri gratuite zilnice și multe altele.
 • Planul GrowBig: Acest plan costă 5,95 USD pe lună și poate găzdui mai multe site-uri web. Pe lângă planul StartUp, primiți și un wildcard SSL gratuit timp de 1 an, 30 de copii de rezervă și restaurare gratuită, toate cele 3 niveluri ale SuperCacher, care ajută la încărcarea extraordinară a timpului și la mediul de plasare atât pentru WordPress cât și pentru Joomla.
 • Planul lor GoGeek: Acest plan costă 11,95 USD pe lună și poate găzdui site-uri web nelimitate. Are 30 GB spațiu pentru până la 100.000 de vizite pe lună. Are toate caracteristicile celorlalte două planuri, plus asistență prioritară, conformare PCI și creare repo Git cu un singur clic.

Toate planurile de găzduire partajate vin cu un cont de e-mail gratuit, CDN gratuit și lățime de bandă nelimitată.

 • Domeniu: Prețurile domeniului pornesc de la 15,95 USD
 • Ușor de înregistrare: Proces de înregistrare de o pagină foarte ușor.
 • Metode de plata: Card de credit (există alte opțiuni disponibile prin chat)
 • Taxe și clauze ascunse: Încasează o taxă de configurare de 14,95 USD dacă plătiți lunar planurile de găzduire partajate în loc de an. Ratele de reînnoire sunt, de asemenea, mai mari. Și trebuie să plătiți pentru un nume de domeniu (fără freebie).
 • upsells: Câteva … dar nimic prea rău.
 • activare cont: Activare rapidă a contului.
 • Panoul de control și tabloul de bord: cPanel
 • Instalarea aplicațiilor și CMS-urilor (WordPress, Joomla etc.): Instalare rapidă și ușoară a aplicațiilor populare și a CMS-urilor folosind Softaculous.

Recomandăm SiteGround?

Da facem.

SiteGround a oferit un timp de funcționare solid de câțiva ani. Iar garanția lor de funcționare vă asigură că probabil nu veți avea niciodată probleme majore de oprire.

Viteza site-ului lor este destul de bună. Acest lucru este mulțumit parțial serverelor lor răspândite pe trei continente și contului gratuit Cloudflare CDN. De asemenea, vă oferă SSL gratuit pe toate planurile.

Prețurile sunt bune dacă profitați de cel mai lung termen posibil. În caz contrar, veți ajunge să atingeți aceste rate ridicate de reînnoire mai devreme. Aduceți și propriul dvs. domeniu pentru a scăpa de o altă taxă.

P.S. Ai mai folosit SiteGround înainte? Vă rugăm să luați în considerare să lăsați o recenzie mai jos – bună sau rea – nu contează cu adevărat atât timp cât este util pentru vizitatorii noștri. Mulțumesc pentru sprijin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector