SiteGround: Siste 24-måneders resultatstatistikk + gjennomgang (2020)

SiteGround HostingSiteGround: anbefalt webvert


SiteGround er en populær delt hostingleverandør som tilbyr sine brukere flere forskjellige hostingalternativer.

Disse inkluderer WordPress hosting, netthosting og til og med dedikerte servere.

Vi har overvåket SiteGrounds billigste “Startup” delte plan i over to år nå.

Vi betalte for en delt hostingkonto, satte opp et live testnettsted og har fulgt nøye resultatene deres med et tredjepartsverktøy for å gi denne objektive, transparente vurderingen.

Totalt sett rangerer SiteGround-hosting nær toppen av alle webhotellfirmaer for både oppetid (99,99%) og hastighet (673ms). Kundesupportteamet deres er kunnskapsrikt, raskt og vennlig. Alle planer har CDN, SSL-sertifikat og e-postkontoer.

Her er en grundig oversikt over alle fordeler og ulemper.

Generell info & Hosting Oversikt

VÅR VERDIKT: Pålitelig vert m / beste kundesupport
HASTIGHET: 673 ms (Februar 2018 til januar 2020 gjennomsnitt)
Oppetid: 99,99% (Februar 2018 til januar 2020 gjennomsnitt)
BRUKERSTØTTE: 24/7 Live Chat
APPS: Støtter mer enn 500 applikasjoner
FUNKSJONER: Umeteret båndbredde, lagring av 10 GB, byggherre av nettstedet og gratis e-post
BOLIGPLANER: Delte, WordPress, Cloud, Forhandler, Enterprise og dedikerte servere
NETTOVERSIKT: Ikke gratis
PRIS: Fra $ 3,95 / mo (fornyes til $ 11,95 / mo)

Fordeler med å bruke SiteGround Hosting

SiteGround starter sterkt med 99,99% oppetid, hastigheter over gjennomsnittet og mange ekstra funksjoner som er perfekte for både nybegynnere og strømbrukere.

1. God ytelse – 99,99% oppetid de siste 24 månedene

Alle våre hostinganmeldelser er basert på minst 24-måneders faktisk statistikk og rå data.

SiteGrands oppetidsproduksjon har vært nesten perfekt i løpet av den tiden. Gjennomsnittet av 99,99% setter dem blant de mest pålitelige vertene vi har vurdert.

Pålitelig oppetid som dette holder besøkende besøkende fornøyde. Men enda viktigere er det at nettstedet ditt nesten garanteres å jobbe døgnet rundt, slik at du ikke vil gå glipp av når kundene dine ønsker å gjøre et kjøp, heller.

Her er resultatene fra måned til måned fra Pingdom, vårt tredjeparts sporingsverktøy.

Siste 12 måneders gjennomsnittlig oppetid:

 • Gjennomsnittlig oppetid for januar 2020: 99,92%
 • Desember 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid i november 2019: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid for oktober 2019: 100%
 • September 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,99%
 • August 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,99%
 • Juli 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,98%
 • Juni 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,99%
 • Mai 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,98%
 • April 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid fra mars 2019: 99,99%
 • Gjennomsnittlig oppetid for februar 2019: 100%

Siteground-ytelse-24monthsLive testside: hostingfacts-siteground.com | Nr. oppetid og hastighet: 24-måneder+

2. Lastetid over gjennomsnittet (673ms)

Nettstedets hastighet er lett den nest mest kritiske faktoren når du velger en vert.

For det første viser forskning fra Google at 53% av folk vil forlate hvis sidene dine ikke lastes innen tre sekunder.

Videre kan du ikke gjøre mye for å fikse en treg vert. Du kan være i stand til å komprimere bilder for å lette vekten. Du kan være i stand til å laste dem gjennom et CDN for å ta litt press på serveren din. Men en gang en langsom vert? Alltid en langsom vert.

Heldigvis trenger du ikke å bekymre deg for det med SiteGround. Deres lastetid over gjennomsnittet på 673ms er ikke den raskeste vi har sett, men den plasserer SiteGround nær topp 10 med hastighet.

Gjennomsnittlig lastetid for SiteGround:

Siteground-2019-2020-statistikkSiteGround gjennomsnittsfart 2019-2020 | Se statistikk

Totalt sett er SiteGround ganske raskt.

3. God kundesupportopplevelse (2017-2020)

Vi har overvåket SiteGround i over to år nå totalt, og vi har aldri hatt noen store problemer med deres støtte.

De gir et kunnskapsgrunnlag for kundene å finne sine egne raske svar. Ellers kan du ringe inn via telefon eller bruke 24/7 live chat.

For denne siste testen valgte vi alternativet for live chat, og vi ble koblet med Vladislav på mindre enn ett minutt.

I motsetning til andre verter var det ingen merkbar forsinkelse i svarene. Så det virket som om han visste hva han snakket om og ikke trenger å slå opp svar hver gang vi sendte et nytt spørsmål.

SiteGround Live Chat Support

God opplevelse rundt.

4. Gratis migrering av nettsteder for ett nettsted

Hver gang vi ser at webhotellene har et alternativ for “DIY migration”, gjør det oss litt engstelige. Det er fordi de fleste av dem ikke er bra, og de ender opp med å legge større belastning på kunden.

SiteGround kan imidlertid være unntaket fra denne regelen. De har opprettet en gratis WordPress Migration-plugin som du kan laste opp til et hvilket som helst nettsted.

SiteGround WordPress Migration Plugin

Det er heller ingen lange og kjedelige gjennomganger. Du genererer ganske enkelt et symbol fra innsiden av SiteGround-vertskontoen din, og pluginen vil raskt hjelpe deg med å gjøre det tunge løftet.

Ja, det krever fortsatt at du gjør litt arbeid. Men den gode nyheten er at du kan migrere så mange nettsteder du vil med dette alternativet. (Til sammenligning er det noen verter som tilbyr “gratis migrasjoner” som gir det bare etter noen få, og tvinger deg til å betale etter et visst punkt.)

Hvis du heller vil ha litt profesjonell, praktisk hjelp, vil SiteGround kaste inn gratis tjenesten på de høyere planene deres (GrowBig og oppover).

Hvis du overskrider grensene for hver plan, belaster de et pålydende gebyr på $ 30 for hvert ekstra nettsted.

5. Gratis SSL-sertifikat og innholdsleveringsnettverk (CDN)

Google Chrome har begynt å advare folk aktivt hvis nettstedet de prøver å nå ikke har noen SSL-sertifikat.

SSL hjelper deg med å beskytte all informasjon som sendes frem og tilbake mellom brukerens enhet og nettstedet, inkludert personlige opplysninger som IP-adresser eller kredittkortnumre. Hvis ikke-sikrede, kan hackere og andre enkelt avskjære denne informasjonen. Så Chrome ser etter nettbrukernes interesse her.

Med andre ord, det gjør i utgangspunktet SSL-sertifikater til et krav på alle nettsteder i dag. Og heldigvis kaster SiteGround disse inn gratis på alle planer.

Den andre biten gode nyheter kommer i form av et gratis Cloudflare CDN (Content Delivery Network). CDN lagrer store filer, som bilder, på mange servere på forskjellige steder over hele verden. Dette hjelper deg med å sikre at filene blir lagret så nær besøkende som mulig, og gjør dem raskere tilgjengelig.
siteground cdn cloudflare

SiteGround har servere fordelt på tre kontinenter, noe som bidrar til å holde lastetidene raskt og gi en god kundeopplevelse.

6. Nybegynnere til avanserte funksjoner tilgjengelig

SiteGround har litt for enhver smak.

Nybegynnere og bloggere vil like at du kan installere populære nettstedbyggere som Weebly med bare noen få klikk. Weebly har en enkel dra-og-slipp-redigerer, slik at du kan ta full kontroll over utseendet og følelsen på nettstedet ditt (uten å måtte dykke ned i kode).

Annet enn Weebly, har SiteGround også dype integrasjoner med WordPress, Joomla og Drupal. Hver av disse appene kan installeres raskt og smertefritt. Ingen behov for at en utvikler hjelper deg.

Imidlertid, hvis du allerede er en utvikler, er du også heldig.

Du vil få Git forhåndsinstallert på større planer, sammen med SSH, WP-CLI, SFTP og phpMyAdmin. De har flere PHP-versjoner til din disposisjon. Bufring på flere nivåer er tilgjengelig. Og du kan også få tilgang til iscenesettelsesmiljøer for nettsteder å forberede eller teste før du skyver nye funksjoner i produksjon.

SiteGround hjelper deg også med sikkerhet ved å bruke et proprietært AI-bot-forebyggingsverktøy som prøver å snuffe nye angrep før de treffer. Deres data rapporterer at mellom 500 000 og to millioner forsøk på brute-force blir blokkert på serverne deres hver time.

Så du får ikke være i fred å takle disse hodepine, heller.

7. 99,99% oppetidsgaranti

Husker du det solide gjennomsnittet på 99,99%? Det er en grunn til at SiteGround ikke vakler her – det vil koste dem mye penger.

Ofte, når du graver deg inn i en webhosts vilkår for bruk, er det bare dårlige nyheter begravd med små bokstaver.

SiteGround overrasket oss på en god måte. I henhold til servicenivåavtalen deres garanterer de “nettverkstid på 99,9% på årlig basis.” Hvis de noen gang dypper under terskelen, vil du bli kompensert med gratis måneders hosting.

SiteGround oppetid garantiSiteGround oppetid garanti

Nå er det noen forhold for hvordan oppetiden beregnes. Eventuelle planlagte problemer eller vedlikeholdsproblemer er unntatt. Hvis noe du gjør forårsaker driftsstans (for eksempel overskride ressursene, installere applikasjoner som ikke fungerer eller bryter vilkår), tar SiteGround ikke ansvar. Eventuelle store eksterne angrep på deres systemer kan også fjerne denne politikken.

8. 30-dagers pengene-tilbake-garanti

SiteGround har en full 30-dagers pengene-tilbake-garanti på alle delte hosting-planer. Til sammenligning har sky, VPS og dedikerte hostingplaner bare en 15-dagers refusjon.

Som mange andre verter tilbakebetales ikke domenenavnsavgift og andre “ekstrautstyr”. Og denne refusjonspolicyen gjelder bare splitter nye kunder. Så du kan ikke få refusjon på fornyelsesplaner.

Ulemper ved å bruke SiteGround Hosting

SiteGround imponerte oss med nesten feilfri oppetid og deres garanti for gratis service hvis oppetiden faller under 99,99%. Lastehastighetene deres er ganske gode, selv om de ikke er de raskeste der ute. SiteGround tilbyr også en rekke apper for å gjøre både nybegynnere og avanserte brukere glade.

Imidlertid er det noen ulemper du må vurdere før du registrerer deg. Så her er noen av de større problemene vi kjørte på under vår praktiske test.

1. Høyere fornyelsespriser

SiteGrounds billigste plan, StartUp, har en lav annonsert pris på $ 3,95 per måned på nettstedet deres.

Denne avtalen ser litt for god ut til å være sann, for den er den. Nesten alle webhotell vi har gjennomgått til dags dato bruker det samme trikset. De fanger oppmerksomheten din med en lav introduksjonshastighet, bare for å doble (eller til og med tredoble) prisen når det er på tide å fornye.

For eksempel hopper den $ 3,95 / måneden opp til $ 11,95 når du fornyer. SiteGround andre planer går opp til henholdsvis $ 19,95 og $ 34,95 / måned.

Den beste løsningen på dette er å låse inn lengst mulig tid (36 måneder på SiteGround) for å dra nytte av den lave satsen så lenge du kan.

2. USD 14,95 “Setup Fee” for månedlig fakturering

Ikke mange delte webverter lar deg kjøpe bare en måned til å begynne. De prøver ofte å få deg til å registrere deg i minst noen måneder eller et år.

Den gode nyheten er at du med SiteGround kan registrere deg for en måned. Den dårlige nyheten er at de belaster deg et “Setup Fee” for disse planene.

Under gjeldende priser betyr det at du betaler introduksjonsrenten $ 3,95 per måned pluss et engangsoppsetningsgebyr på $ 14,95.

Problemet, som beskrevet i den siste delen, er at planen etter den første måneden blir fornyet med en høyere hastighet.

Så du kan i utgangspunktet tro at du får mye, og prøv ut tjenesten deres for bare noen få dollar. Men virkeligheten er at du blir straffet to ganger (en gang gjennom installasjonsgebyret og igjen gjennom fornyelsesgraden).

SiteGround-oppsettskostnad

Ikke bry deg med denne en månedsplanen, fordi du bare ender opp med å betale mer på sikt.

3. Begrenset “billig” plan

Prisene på SiteGround på deres laveste plan kan sammenlignes med konkurransen, så det virker som en god avtale når du først ser på den.

Planfunksjonene stemmer imidlertid ikke nøyaktig.

For eksempel får du ett nettsted og bare 10 GB nettplass for å håndtere rundt 10.000 månedlige besøk. Denne planen har også ubegrenset trafikk (eller uavhengig båndbredde). Imidlertid, hvis nettstedet ditt kommer et sted nær disse grensene, vil ytelsen lide.

Det betyr at det er bra for mindre nettsteder som kanskje ikke treffer disse tersklene på en stund. Men hvis nettstedet ditt begynner å bli større, må du sannsynligvis oppgradere og betale mer for økte ressurser.

4. Ingen gratis domenenavn

De fleste webverter kaster inn ‘freebies’ for å tiltrekke seg nye kunder.

Dette inkluderer ofte den lave introduksjonsfrekvensen og tilleggstjenester som e-post eller migreringer.

Et gratis domenenavn for det første året er nesten alltid på den listen.

SiteGround gjør det dessverre ikke. Hvis du ikke allerede har et domenenavn, vil de belaste deg for et fra første dag, fra $ 15,95 per år.

SiteGround-priser, vertsplaner & Kjappe fakta

SiteGround har tre delte hosting-lag. Her er kostnadene og høydepunktene:

SiteGround-oppsettskostnad

 • StartUp-planen: Denne planen koster $ 3,95 per måned, kan være vert for ett nettsted og er bra for nybegynnere som akkurat begynner med et nettsted. Den kan håndtere opptil 10.000 unike besøk per måned, med ubegrenset båndbredde, 24/7 kundestøtte, gratis Cloudflare CDN, gratis Let’s Encrypt SSL, ubegrenset e-post & DB-er, gratis daglige sikkerhetskopier og mer.
 • GrowBig-planen: Denne planen koster $ 5,95 per måned og kan være vert for flere nettsteder. I tillegg til hva StartUp-planen har, får du også et gratis SSL-wildcard for 1 år, 30 sikkerhetskopier og gratis gjenoppretting, alle 3-nivåene i SuperCacher, som hjelper lastingstiden enormt, og iscenesettelsesmiljøer for både WordPress og Joomla.
 • GoGeek-planen deres: Denne planen koster $ 11,95 per måned og kan være vert for ubegrensede nettsteder. Den har 30 GB plass til opptil 100 000 besøk per måned. Den har alle funksjonene i de to andre planene pluss prioritert støtte, PCI-samsvar og oppretting av ett Git-repo med ett klikk.

Alle delte hostingplaner har gratis e-postkonto, gratis CDN og ubegrenset båndbredde.

 • Domene: Domenepriser starter fra $ 15.95
 • Enkel registrering: Veldig enkel registreringsside.
 • betalingsmetoder: Kredittkort (det er andre alternativer tilgjengelig via chat)
 • Skjulte avgifter og klausuler: De krever et oppsetningsgebyr på 14,95 dollar hvis du betaler for deres delte hostingplaner månedlig i stedet for årlig. Fornyelsesgraden er også høyere. Og du må betale for et domenenavn (ingen freebie).
 • upsells: Noen få … men ikke så verst.
 • kontoaktivering: Rask kontoaktivering.
 • Kontrollpanel og instrumentpanel: cPanel
 • Installasjon av apper og CMS-er (WordPress, Joomla, etc.): Rask og enkel installasjon av populære apper og CMS ved bruk av Softaculous.

Anbefaler vi SiteGround?

Ja det gjør vi.

SiteGround har levert solid oppetid i noen år nå. Og oppetidsgarantien deres sørger for at du sannsynligvis aldri vil ha noen store problemer med nedetid.

Nettstedets hastighet er også ganske bra. Det er delvis takk til serverne deres spredt over tre kontinenter og gratis Cloudflare CDN-konto. De gir deg også gratis SSL på alle planer.

Prisfastsettelsen er god hvis du utnytter lengst mulig sikt. Ellers vil du ende opp med å treffe de høye fornyelsesgradene før. Ta med ditt eget domene også for å unnslippe en annen avgift.

PS! Har du brukt SiteGround før? Vennligst vurder å legge igjen en anmeldelse nedenfor – bra eller dårlig – spiller ingen rolle så lenge det er nyttig for de besøkende. Takk for støtten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector