SiteGround: Sidste 24-måneders resultatstatistik + gennemgang (2020)

SiteGround HostingSiteGround: Anbefalet webhost


SiteGround er en populær delt hosting-udbyder, der tilbyder sine brugere flere forskellige hostingindstillinger.

Disse inkluderer WordPress-hosting, cloud-hosting og endda dedikerede servere.

Vi har overvåget SiteGround billigste “Startup” delt plan i over to år nu.

Vi betalte for en delt hosting-konto, oprettede et live testwebsted og har nøje sporet deres ydeevne med et tredjepartsværktøj til at levere denne uvildige, gennemsigtige anmeldelse.

Generelt rangerer SiteGround-hosting nær toppen af ​​alle webhostingfirmaer for både oppetid (99,99%) og hastighed (673ms). Deres kundesupportteam er kyndigt, hurtigt og venligt. Alle planer leveres med et CDN, SSL-certifikat og e-mail-konti.

Her er en dybdegående opdeling af alle fordele og ulemper.

Generel Info & Oversigt over hosting

Vores VERDICT: Pålidelig vært m / bedste kundesupport
HASTIGHED: 673 ms (Gennemsnit februar 2018 til januar 2020)
oppetid: 99,99% (Gennemsnit februar 2018 til januar 2020)
SUPPORT: 24/7 Live Chat
APPS: Understøtter mere end 500 applikationer
FUNKTIONER: Umeteret båndbredde, 10 GB lagerplads, webstedsbygger og gratis e-mail
Beboelsesplaner: Delte, WordPress, Cloud, forhandler, Enterprise og dedikerede servere
STEDSOVERSIGT: Ikke gratis
PRISSÆTNING: Fra $ 3,95 / mo (fornyes ved $ 11,95 / mo)

Fordele ved at bruge SiteGround Hosting

SiteGround starter stærkt med 99,99% oppetid, hastigheder over gennemsnittet og masser af ekstra funktioner, der er perfekte til både begyndere og strømbrugere.

1. God ydelse – 99,99% oppetid inden for de sidste 24 måneder

Alle vores hostinganmeldelser er baseret på mindst 24-måneders faktiske statistikker og rådata.

SiteGround’s oppetidspræstation er næsten perfekt i det tidsrum. Deres gennemsnit på 99,99% sætter dem blandt de mest pålidelige værter, vi har gennemgået.

Pålidelig oppetid som dette holder webstedets besøgende glade. Men endnu vigtigere betyder det, at dit websted næsten garanteres at arbejde døgnet rundt, så du ikke vil gå glip af, når dine kunder vil foretage et køb, enten.

Her er de månedlige resultater fra Pingdom, vores tredjeparts sporingsværktøj.

Sidste 12 måneders gennemsnitlig oppetid:

 • Januar 2020 gennemsnitlig oppetid: 99,92%
 • December 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • November 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Oktober 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • September 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • August 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • Juli 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,98%
 • Juni 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • Maj 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,98%
 • April 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Marts 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • Februar 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%

Siteground-performance-24 månederLive teststed: hostingfacts-siteground.com | Gennemsnitlig. oppetid og hastighed: 24-måneder+

2. Belastningstid over gennemsnittet (673ms)

Webstedshastighed er let den næst mest kritiske faktor, når du vælger en vært.

Til at begynde med viser forskning fra Google, at 53% af mennesker vil forlade, hvis dine sider ikke indlæses inden for tre sekunder.

Desuden kan du ikke gøre meget for at ordne en langsom vært. Du kan muligvis komprimere billeder for at lette deres vægt. Du kan muligvis indlæse dem gennem et CDN for at fjerne et pres fra din server. Men engang en langsom vært? Altid en langsom vært.

Heldigvis behøver du ikke bekymre dig om det med SiteGround. Deres ladetid over gennemsnittet på 673ms er ikke den hurtigste, vi har set, men den placerer SiteGround nær top 10 med hastighed.

SiteGround gennemsnitlig belastningstid:

SiteGround-2019-2020-statistikSiteGround gennemsnitshastighed 2019-2020 | Se statistikker

Alt i alt er SiteGround temmelig hurtig.

3. God kundesupportoplevelse (2017-2020)

Vi har overvåget SiteGround i over to år nu i alt, og vi har aldrig haft store problemer med deres støtte.

De leverer en videnbase, hvor kunderne kan finde deres egne hurtige svar. Ellers kan du ringe til via telefonen eller bruge den 24/7 live chat.

For denne seneste test valgte vi mulighed for live chat, og vi var forbundet med Vladislav på mindre end et minut.

I modsætning til andre værter var der ingen mærkbar forsinkelse i svarene. Så det virket som om han vidste, hvad han talte om, og ikke behøvede at slå svar op hver gang vi sendte et nyt spørgsmål.

SiteGround Live Chat Support

God oplevelse rundt omkring.

4. Gratis migrering af websteder til 1 websted

Hver gang vi ser, at værter kommer med en “DIY migration” mulighed, gør det os lidt ængstelige. Det skyldes, at de fleste af dem ikke er store, og de ender med at lægge større byrde på kunden.

SiteGround kan dog være undtagelsen fra denne regel. De har oprettet et gratis WordPress Migration-plugin, som du kan uploade til ethvert websted.

SiteGround WordPress Migration-plugin

Der er heller ingen lange og kedelige gennembrud. Du genererer blot et token inde fra din SiteGround-hosting-konto, og plugin hjælper hurtigt med at udføre den tunge løft.

Ja, det kræver stadig, at du udfører lidt arbejde. Men den gode nyhed er, at du kan migrere så mange websteder, som du vil med denne mulighed. (Til sammenligning er nogle værter, der tilbyder “gratis migration”, cap efter det kun få, hvilket tvinger dig til at betale efter et bestemt punkt.)

Hvis du hellere vil have nogle professionelle, praktiske hjælp, vil SiteGround kaste den gratis service ind på deres højere niveau planer (GrowBig og op).

Hvis du overskrider grænserne for hver plan, opkræver de et nominelt gebyr på $ 30 for hvert ekstra websted.

5. Gratis SSL-certifikat og indholdsleveringsnetværk (CDN)

Google Chrome er aktivt begyndt at advare folk, hvis det websted, de prøver at nå, ikke har et SSL-certifikat.

SSL hjælper med at beskytte alle oplysninger, der sendes frem og tilbage mellem brugerens enhed og webstedet, herunder personlige oplysninger som IP-adresser eller kreditkortnumre. Hvis de ikke er sikret, kunne hackere og andre nemt opfange disse oplysninger. Så Chrome er på udkig efter webbrugernes bedste interesse her.

Med andre ord, det gør dybest set SSL-certifikater til et krav på alle websteder i dag. Og heldigvis kaster SiteGround disse gratis ind på alle planer.

Den anden smule gode nyhed kommer i form af et gratis Cloudflare CDN (Content Delivery Network). CDN gemmer store filer, som billeder, på mange servere forskellige steder i verden. Dette hjælper med at sikre, at filerne gemmes så tæt som muligt på besøgende, hvilket gør dem hurtigere at få adgang til.
siteground cdn cloudflare

SiteGround har servere spredt over tre kontinenter, hvilket hjælper med at holde indlæsningstider hurtig og give en god kundeoplevelse.

6. Begynder-til-avancerede funktioner tilgængelige

SiteGround har noget for enhver smag.

Begyndere og bloggere vil gerne, at du kan installere populære webstedsbyggere som Weebly med bare et par klik. Weebly har en simpel træk-og-slip-editor, så du kan tage fuld kontrol over udseendet og følelsen af ​​dit websted (uden at skulle dykke ned i kode).

Bortset fra Weebly har SiteGround også dybe integrationer med WordPress, Joomla og Drupal. Hver af disse apps kan installeres hurtigt og smertefrit. Intet behov for en udvikler til at hjælpe dig.

Hvis du allerede er en udvikler, er du også heldig.

Du får Git forinstalleret på større planer sammen med SSH, WP-CLI, SFTP og phpMyAdmin. De har flere PHP-versioner til din rådighed. Caching på flere niveauer er tilgængelig. Og du kan også få adgang til iscenesættelsesmiljøer for websteder, som de kan forberede eller teste, før du skubber nye funktioner til produktion.

SiteGround hjælper også med sikkerhed ved hjælp af et proprietært AI-bot-forebyggelsesværktøj, der prøver at snuppe nye angreb, inden de rammer. Deres data rapporterer, at hvor som helst fra 500.000 til to millioner forsøg på brute-force blokeres på deres servere hver time.

Så du er heller ikke tilbage med at tackle disse hovedpine.

7. 99,99% oppetidsgaranti

Husk det solide gennemsnit på 99,99% oppetid? Der er vel en grund til, at SiteGround ikke falder her – det vil koste dem en masse penge.

Ofte, når du graver dig ind i en webhosts servicevilkår, er der kun dårlige nyheder, der er begravet med det fine skrift.

SiteGround overraskede os på en god måde. I henhold til deres serviceniveauaftale garanterer de “netværkets oppetid på 99,9% på årsbasis.” Hvis de nogensinde dypper under denne tærskelværdi, vil du blive kompenseret med gratis måneders hosting.

SiteGround oppetidsgarantiSiteGround oppetidsgaranti

Nu er der nogle få betingelser for, hvordan oppetiden beregnes. Eventuelle planlagte eller nødvedligeholdelsesproblemer er undtaget. Hvis noget du gør forårsager nedetid (f.eks. Overskride ressourcer, installere applikationer, der ikke fungerer eller overtræder vilkår), tager SiteGround ikke ansvar. Eventuelle større eksterne angreb på deres systemer kan også undgå denne politik.

8. 30-dages pengene-tilbage-garanti

SiteGround har en fuld 30-dages pengene-tilbage-garanti på alle delte hosting-planer. Til sammenligning leveres deres sky, VPS og dedikerede hostingplaner kun en 15-dages refusion.

Som mange andre værter refunderes domænenavnsgebyrer og andre “ekstramateriale” normalt ikke. Og denne refusionspolitik gælder kun for splinternye kunder. Så du kan ikke få refusion på fornyelsesplaner.

Ulemper ved at bruge SiteGround Hosting

SiteGround imponerede os med næsten fejlfri oppetid og deres garanti for gratis service, hvis oppetid falder under 99,99%. Deres lastehastigheder er ganske gode, selvom de ikke er de hurtigste derude. SiteGround tilbyder også en række apps, der gør både begyndere og avancerede brugere glade.

Der er dog et par ulemper, der skal overvejes, før du tilmelder dig. Så her er nogle af de større problemer, vi løb ind i under vores hands-on test.

1. Højere fornyelsespriser

SiteGrounds billigste plan, StartUp, indeholder en lav annonceret pris på $ 3,95 pr. Måned på deres websted.

Denne aftale ser lidt for god ud til at være sand, fordi den er. Næsten hver webhost, vi har gennemgået til dags dato, bruger det samme trick. De fanger din opmærksomhed med en lav introduktionshastighed, kun for at fordoble (eller endda tredoble) prisen, når det er tid til at forny.

For eksempel springer denne $ 3,95 pr. Måned pr. Måned op til $ 11,95, når du fornyer. SiteGround’s andre planer går op til henholdsvis $ 19,95 og $ 34,95 / måned.

Den bedste løsning på dette er at låse ind på længst mulig tid (36 måneder på SiteGround) for at drage fordel af den lave sats så længe du kan.

2. $ 14,95 “Setup Fee” til månedlig fakturering

Ikke mange delte webværter giver dig mulighed for kun at købe en måned til at begynde. De prøver ofte at få dig til at tilmelde dig mindst et par måneder eller et år.

Den gode nyhed er, at du med SiteGround kan tilmelde dig en enkelt måned. Den dårlige nyhed er, at de opkræver et “Setup Fee” for disse planer.

Under den aktuelle prisfastsættelse betyder det, at du betaler den indledende sats $ 3,95 / måned plus et engangsopstartsgebyr på $ 14,95.

Problemet, som beskrevet i det sidste afsnit, er, at efter den første måned fornyes din plan med en højere sats.

Så du kan måske oprindeligt tro, at du får en hel del ved at prøve deres service for kun et par dollars. Men virkeligheden er, at du bliver straffet to gange (en gang gennem installationsgebyret og igen gennem fornyelsesprocenten).

SiteGround-opsætningsomkostninger

Blid ikke med denne en måneders plan, fordi du kun ender med at betale mere i det lange løb.

3. Begrænset “billig” plan

SiteGround’s priser på deres laveste plan kan sammenlignes med konkurrencen, så det ser ud til at være en god aftale, når du først ser på det.

Planfunktionerne stemmer imidlertid ikke overens nøjagtigt.

For eksempel får du et websted og kun 10 GB webrum til at håndtere omkring 10.000 månedlige besøg. Denne plan indeholder også ubegrænset trafik (eller ubegrænset båndbredde). Hvis dit websted alligevel kommer tæt på disse grænser, vil ydeevnen lide.

Det betyder, at det er godt for mindre websteder, der måske ikke når disse tærskler i et stykke tid. Men hvis dit websted begynder at blive større, bliver du sandsynligvis nødt til at opgradere og betale mere for øgede ressourcer.

4. Intet gratis domænenavn

De fleste webhosts kaster ‘freebies’ ind for at tiltrække nye kunder.

Det inkluderer ofte den lave introduktionshastighed og yderligere tjenester som e-mail eller migrering.

Et gratis domænenavn for det første år findes næsten altid på listen.

SiteGround gør det desværre ikke. Hvis du ikke allerede har et domænenavn, opkræver de dig for et fra dag én, der starter ved $ 15,95 / år.

SiteGround-priser, hosting-planer & Hurtige fakta

SiteGround har tre delte hosting-lag. Her er omkostningerne og højdepunkterne:

SiteGround-opsætningsomkostninger

 • StartUp-planen: Denne plan koster $ 3,95 pr. Måned, kan være vært for et websted og er godt for nybegynder der lige er startet med et websted. Det kan håndtere op til 10.000 unikke besøg pr. Måned med ubegrænset båndbredde, 24/7 klientsupport, gratis Cloudflare CDN, gratis Let’s Encrypt SSL, ubegrænset e-mails & DB’er, gratis daglige sikkerhedskopier og mere.
 • GrowBig-planen: Denne plan koster $ 5,95 pr. Måned og kan være vært for flere websteder. Ud over hvad StartUp-planen har, får du også et gratis SSL Wildcard i 1 år, 30 sikkerhedskopier og gratis gendannelse, alle 3-niveauer i SuperCacher, som hjælper med at indlæse tid enormt, og iscenesætte miljøer for både WordPress og Joomla.
 • Deres GoGeek-plan: Denne plan koster $ 11,95 pr. Måned og kan være vært for ubegrænsede websteder. Det har 30 GB plads til op til 100.000 besøg pr. Måned. Det har alle funktioner i de to andre planer plus prioriteret support, PCI-overholdelse og Git repo-oprettelse med et enkelt klik.

Alle delte hostingplaner leveres med en gratis e-mail-konto, gratis CDN og ubegrænset båndbredde.

 • Domæne: Priserne på domæner starter fra $ 15,95
 • Nem tilmelding: Meget nem tilmeldingsproces på én side.
 • betalingsmetoder: Kreditkort (der er andre muligheder tilgængelige via chat)
 • Skjulte gebyrer og klausuler: De opkræver et installationsgebyr på $ 14,95, hvis du betaler for deres delte hostingplaner månedligt i stedet for årligt. Fornyelsesgraden er også højere. Og du skal betale for et domænenavn (ingen freebie).
 • Upsells: Et par få … men intet for dårligt.
 • Kontoaktivering: Hurtig kontoaktivering.
 • Kontrolpanel og instrumentbræt: cPanel
 • Installation af apps og CMS’er (WordPress, Joomla osv.): Hurtig og nem installation af populære apps og CMS’er ved hjælp af Softaculous.

Anbefaler vi SiteGround?

Ja vi gør.

SiteGround har leveret solid oppetid i et par år nu. Og deres oppetidsgaranti sørger for, at du sandsynligvis aldrig har større problemer med nedetid.

Deres webstedshastighed er også ret god. Det er delvis tak til deres servere spredt over tre kontinenter og gratis Cloudflare CDN-konto. De giver dig også gratis SSL på alle planer.

Prissætningen er god, hvis du drager fordel af den længst mulige sigt. Ellers vil du ende med at ramme disse høje fornyelsesrater før. Medbring dit eget domæne også for at undslippe et andet gebyr.

P. S. Har du brugt SiteGround før? Overvej at efterlade en anmeldelse nedenfor – god eller dårlig – betyder ikke noget, så længe det er nyttigt for vores besøgende. Tak for din støtte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector