SiteGround: Az elmúlt 24 hónapos teljesítménystatisztikák + áttekintés (2020)

SiteGround tárhelySiteGround: Ajánlott webtárhely


A SiteGround egy népszerű megosztott tárhely szolgáltató, amely több különféle tárhely lehetőséget kínál a felhasználók számára.

Ide tartoznak a WordPress tárhely, a felhőtárhely és a dedikált szerverek.

Már több mint két éve figyeljük a SiteGround legolcsóbb „Startup” megosztott tervét.

Fizettünk egy megosztott tárhelyfiókért, létrehoztunk egy élő teszthelyet, és szorosan nyomon követjük teljesítményüket egy harmadik fél eszközével, hogy ezt az elfogulatlan, átlátható áttekintést biztosítsuk.

Összességében a SiteGround tárhely az összes web-hosting cég tetején helyezkedik el mind az rendelkezésre állás (99,99%), mind a sebesség (673 ms) szempontjából. Ügyfélszolgálati csapata hozzáértő, gyors és barátságos. Minden tervhez CDN, SSL tanúsítvány és e-mail fiók tartozik.

Itt található az összes előnye és hátránya mélyebb lebontása.

Általános információ & A tárhely áttekintése

VERDIKTUMUNK:Megbízható házigazda w / legjobb ügyfélszolgálat
SEBESSÉG:673 ms (2018 február és 2020 január átlaga)
UPTIME:99,99% (2018 február és 2020 január átlaga)
TÁMOGATÁS:24/7 élő chat
ALKALMAZÁSOK:Több mint 500 alkalmazást támogat
JELLEMZŐK:Mérés nélküli sávszélesség, 10 GB tárhely, webhely készítő és ingyenes e-mail
HOSTING TERVEK:Megosztott, WordPress, Cloud, Viszonteladó, Enterprise és dedikált szerverek
FELHASZNÁLÁS:Nem ingyenes
ÁRAZÁS:3,95 dollártól kezdve / hónap (újratéve 11,95 dollár / hónap)

A SiteGround tárhely használatának előnyei

A SiteGround erőteljesen indul, 99,99% -os üzemidővel, átlagot meghaladó sebességgel és rengeteg extra funkcióval, amelyek mind a kezdők, mind az energiafelhasználók számára tökéletesek.

1. Jó teljesítmény – 99,99% Uptime az elmúlt 24 hónapban

Az összes hosting véleményünk legalább 24 hónapos tényleges statisztikákon és nyers adatokon alapul.

A SiteGround teljesítménye teljesítménye azóta szinte tökéletes volt. Átlagos 99,99% -uk teszi őket a legmegbízhatóbb házigazdák között.

Ilyen megbízható üzemideje boldogságot nyújt a webhely látogatói számára. De ami még ennél is fontosabb, az azt jelenti, hogy a webhely szinte garantáltan éjjel-nappal működik, így nem fogja kihagyni az ügyfelek vásárlását sem..

Itt vannak a Pingdom, a harmadik fél követő eszközének, hónap-hónapra mutatott eredményei.

Az elmúlt 12 hónap átlagos üzemideje:

 • 2020 január átlagos üzemideje: 99,92%
 • 2019. december átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. november átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. október átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. szeptember átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. augusztus átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. július átlagos üzemideje: 99,98%
 • 2019. június átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. május átlagos üzemideje: 99,98%
 • 2019. április átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. március átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. február átlagos üzemideje: 100%

Siteground teljesítményű-24monthsÉlő teszthely: hostingfacts-siteground.com | Átl. üzemidő és sebesség: 24 hónap+

2. Átlagos terhelési idő (673 ms)

A webhely sebessége a második legkritikusabb tényező a gazda kiválasztásakor.

Először: a Google kutatása azt mutatja, hogy az emberek 53% -a távozik, ha az oldalai nem töltődnek be három másodpercen belül.

Ezenkívül nem tehet sokat a lassú gazdagép javításáért. Lehet, hogy tömörítheti a képeket a súlyuk megkönnyítése érdekében. Lehet, hogy betöltheti őket egy CDN-en keresztül, hogy nyomást gyakoroljon a szerverre. De egyszer egy lassú házigazda? Mindig lassú házigazda.

Szerencsére nem kell aggódnia erről a SiteGround segítségével. Az átlag feletti 673ms töltési idő nem a leggyorsabb, amit láttunk, de a SiteGround a 10 legjobban közel helyezkedik el sebességgel.

SiteGround átlagos betöltési idő:

SiteGround-2019-2020-statisztikákSiteGround átlagos sebesség 2019-2020 | Lásd a statisztikákat

Összességében a SiteGround elég gyors.

3. Jó ügyfél-támogatási tapasztalat (2017-2020)

Összességében több mint két éve figyeljük a SiteGround-et, és soha nem volt semmiféle nagyobb probléma azok támogatásával.

Tudásbázist nyújtanak az ügyfelek számára a saját gyors válaszuk megtalálásához. Ellenkező esetben hívhat telefonon, vagy használhatja a 24/7 élő csevegést.

E legújabb teszthez az élő csevegési lehetőséget választottuk, és kevesebb, mint egy perc alatt kapcsolatba kerültünk Vladislav-nal.

Más házigazdáktól eltérően nem volt észrevehető késés a válaszokban. Tehát úgy tűnt, hogy tudta, miről beszél, és nem kellett minden alkalommal válaszokat keresnie, amikor új kérdést tettünk fel..

SiteGround Live Chat támogatás

Jó tapasztalat az egész körül.

4. Ingyenes webhely-migráció 1 webhelyre

Amikor látjuk, hogy az internetes házigazdák kijönnek a „barkácsolás” migrációs lehetőséggel, ez kissé ideges lesz. Ennek oka az, hogy legtöbbjük nem nagyszerű, és végül nagyobb terhet rónak az ügyfélre.

Ennek ellenére a SiteGround lehet kivétel. Készítették egy ingyenes WordPress Migration plugin-t, amelyet bármilyen webhelyre feltölthetnek.

A SiteGround WordPress migrációs beépülő modul

Nincs hosszú és unalmas áttekintés sem. Ön egyszerűen előállít egy tokent a SiteGround tárhely-fiókjából, és a plugin gyorsan segít a nehéz emelésen.

Igen, ez még mindig egy kis munkát igényel. De a jó hír az, hogy ezzel a lehetőséggel annyi webhelyet migrálhat, amennyit csak akar. (Összehasonlításképpen néhány olyan házigazda, amely „ingyenes migrációt” kínál, csak néhány után korlátozza azt, és egy bizonyos pont után kényszeríti Önt, hogy fizetjen.)

Ha inkább valamilyen profi, gyakorlati segítséget szeretne kapni, a SiteGround bevezeti az ingyenes szolgáltatást magasabb szintű terveikre (GrowBig és újabb).

Ha túllépi az egyes tervek korlátait, akkor minden további webhelyért 30 USD névleges díjat számít fel.

5. Ingyenes SSL tanúsítvány és tartalomszolgáltató hálózat (CDN)

A Google Chrome aktívan figyelmeztette az embereket, ha a megkeresni kívánt webhelyen nincs beállítva SSL-tanúsítvány.

Az SSL segít megvédeni a felhasználói eszköz és a webhely között oda-vissza küldött információkat, beleértve a személyes adatokat, például az IP-címeket vagy a hitelkártya-számokat. Ha nem biztosítják, a hackerek és mások könnyen elfoghatják ezt az információt. Tehát a Chrome itt keres az internetes felhasználók érdekeit.

Más szavakkal: ez alapvetően megköveteli az SSL tanúsítványok követelményét minden webhelyen. És szerencsére a SiteGround ezeket a terveket ingyen viszi be.

A jó hír egy másik része egy ingyenes Cloudflare CDN (Content Delivery Network) formájában. A CDN nagy fájlokat, például képeket tárol sok szerverre a világ különböző pontjain. Ez segít annak biztosításában, hogy a fájlokat a webhely látogatóihoz a lehető legközelebb tárolják, így gyorsabban hozzáférhetők azokhoz.
siteground cdn cloudflare

A SiteGround szerverei három kontinensen eloszlanak, ez segít a betöltési idő gyors tartásában, és jó ügyfélélményt nyújt.

6. A kezdőtől a haladóig elérhető szolgáltatások elérhetők

A SiteGround mindenkinek tartalmaz egy kis dolgot.

A kezdőknek és a bloggereknek tetszik, hogy néhány kattintással telepíthetnek olyan népszerű weboldal-készítőket, mint a Weebly. A Weebly egy egyszerű drag and drop szerkesztővel rendelkezik, így teljes mértékben ellenőrizheti webhelye megjelenését és kinézetét (anélkül, hogy bele kellene merülnie a kódba).

A Weebly-en kívül a SiteGround szintén mélyen integrálódott a WordPress, a Joomla és a Drupal között. Ezen alkalmazások mindegyike gyorsan és fájdalommentesen telepíthető. Nincs szükség fejlesztőre, aki segít.

Ha azonban már fejlesztő vagy, akkor szerencséd is van.

A Git előzetesen telepítve lesz nagyobb tervekhez, az SSH, a WP-CLI, az SFTP és a phpMyAdmin használatával. Több PHP verziója áll az Ön rendelkezésére. Többszintű gyorsítótárazás is elérhető. Emellett hozzáférhet az átmeneti környezetekhez is, hogy a webhelyek előkészíthessék vagy teszteljék, mielőtt új funkciókat előállítanák a termelésbe.

A SiteGround szintén segít a biztonság megőrzésében, védett, AI-bot-megelőző eszközt használva, amely megpróbálja új támadásokat elpusztítani, még mielőtt azok megütnének. Adataik szerint 500 000-től 2 millió darabig tartó brute-force kísérletet óránként blokkolnak a szerverükön.

Tehát nem maradt egyedül ezen fejfájások kezelésében sem.

7. 99,99% Uptime garancia

Emlékszel arra a szilárd 99,99% -os üzemidőre? Nos, van egy oka annak, hogy a SiteGround itt nem zavarja meg – sok pénzt fog nekik fizetni.

Gyakran, amikor elmélyül egy internetes házigazda szolgáltatási feltételeit, csak a rossz hír telik el a finom nyomtatást.

A SiteGround jó módon meglepett minket. Szolgáltatási szintű megállapodásuk alapján garantálják, hogy „a hálózat éves működési ideje évente 99,9%”. Ha valaha ettől a küszöbértől múlnak, akkor ingyenes hónapok kompenzációval jár.

SiteGround üzemi garanciaSiteGround üzemi garancia

Most van néhány feltétel az üzemidő kiszámításához. Minden tervezett vagy sürgősségi karbantartási kérdés mentességet élvez. Ha valami az Ön által okozott állásidőt okoz (például ha meghaladja az erőforrásokat, telepít olyan alkalmazásokat, amelyek nem működnek, vagy megsértik a feltételeket), akkor a SiteGround nem vállal felelősséget. A rendszerükkel szembeni bármilyen nagyobb támadás e politikát is megkerülheti.

8. 30 napos pénz-visszafizetési garancia

A SiteGround teljes 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál minden megosztott tárhely-tervhez. Összehasonlításképpen a felhő, a VPS és a külön tárhely-tervek csak 15 napos visszatérítést kapnak.

Sok domainhez hasonlóan a domain névdíjakat és az egyéb „extrákat” általában nem térítik vissza. És ez a visszatérítési politika csak vadonatúj ügyfelekre vonatkozik. Tehát nem kaphat visszatérítést megújítási tervek alapján.

Hátrányai a SiteGround Hosting használatának

A SiteGround szinte hibátlan üzemidővel és az ingyenes szolgáltatás garantálásával csodálta meg minket, ha az üzemidő 99,99% alatt esik. Rakodási sebessége nagyon jó, még akkor is, ha nem a leggyorsabb odakint. Ezenkívül a SiteGround különféle alkalmazásokat kínál, amelyek mind kezdőknek, mind haladó felhasználóknak boldoggá teszik.

Van néhány hátrány, amelyet figyelembe kell venni a regisztráció előtt. Tehát itt van néhány nagyobb kérdés, amelyekbe felmerültünk a gyakorlati teszt során.

1. Magasabb megújítási arány

A SiteGround legolcsóbb csomagja, a StartUp alacsonyabb, 3,95 USD / hónap áron jelenik meg webhelyükön.

Ez az üzlet kissé túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, mert így van. Szinte minden olyan webhely, amelyet eddig áttekintettünk, ugyanazt a trükköt használja. Alacsony bevezetési sebességgel vonzzák a figyelmet, csak az ár megduplázására (vagy akár háromszorosára), amikor ideje megújulni.

Például ez a 3,95 dollár / hónap kamatláb 11,95 dollárra ugrik fel, amikor megújítja. A SiteGround egyéb tervei havi 19,95, illetve 34,95 dollárba esnek.

A legjobb megoldás erre az a lehetőség, hogy a lehető leghosszabb időn belül bekapcsolódjon (36 hónap a SiteGround-en), és mindaddig kihasználja ezt az alacsony tarifát, ameddig csak lehetséges..

2. 14,95 USD “Beállítási díj” a havi számlázáshoz

Nem sok megosztott webtárhely lehetővé teszi, hogy csak egy hónapig vásároljon. Gyakran megkísérelik rávenni, hogy legalább néhány hónapra vagy egy évre feliratkozzon.

A jó hír az, hogy a SiteGround segítségével egyetlen hónapra feliratkozhat. A rossz hír az, hogy ezeknek a terveknek a befizetési díját számítják fel Önnek.

A jelenlegi árképzés alatt ez azt jelenti, hogy a bevezető kamatot 3,95 dollár / hónap után fizeti, plusz egyszeri beállítási díj 14,95 dollár..

Az utolsó szakaszban leírt probléma az, hogy az első hónap után a terv megújul.

Tehát kezdetben azt gondolhatja, hogy sokat ér el, csak néhány dollárért kipróbálva szolgáltatásaikat. De a valóság az, hogy kétszer büntetik Önt (egyszer a telepítési díj és a megújítási arány révén).

A SiteGround telepítési költsége

Ne zavarja ezt az egy hónapos tervet, mert hosszú távon csak többet fog fizetni.

3. Korlátozott „olcsó” terv

A SiteGround árazása a legalacsonyabb terv alapján összehasonlítható a versennyel, tehát jó üzletnek tűnik, amikor először megnézed.

A terv jellemzői azonban nem egyeznek pontosan.

Például kap egy webhelyet és mindössze 10 GB webhelyet, hogy kb. 10 000 havi látogatást kezeljen. Ez a terv korlátlan forgalmat (vagy nem mért sávszélességet) is tartalmaz. Ha azonban webhelye bárhová is eljut ezekhez a korlátokhoz, akkor a teljesítmény fog szenvedni.

Ez azt jelenti, hogy jó azoknak a kisebb webhelyeknek, amelyek egy ideje nem érik el ezeket a küszöbértékeket. De ha a webhelye elkezdi növekedni, akkor valószínűleg frissítenie kell, és többet kell fizetnie a megnövekedett erőforrásokért.

4. Nincs ingyenes domain név

A legtöbb webtárhely újdonságokat dob ​​be, hogy új ügyfeleket vonzzon.

Ez gyakran magában foglalja az alacsony bevezetési arányt és a kiegészítő szolgáltatásokat, például az e-maileket vagy a migrációt.

Az első év ingyenes domain név szintén szinte mindig szerepel a listán.

A SiteGround sajnos ezt nem teszi meg. Ha még nem rendelkezik domain névvel, akkor az első naptól számítanak fel számlákat, évi 15,95 dollárral kezdve..

SiteGround árképzés, tárhely-tervek & Gyors tények

A SiteGroundnek három megosztott tárhelyszintje van. Itt vannak a költségek és a legfontosabb pontok:

A SiteGround telepítési költsége

 • Az indítási terv: Ez a terv 3,95 dollárba kerül havonta, egy webhelyet üzemeltethet, és jó az újoncok számára, akik csak egy weboldalt indítanak. Havonta akár 10 000 egyedi látogatást képes kezelni korlátlan sávszélességgel, 24 órás ügyféltámogatással, ingyenes Cloudflare CDN-vel, ingyenes Let’s Encrypt SSL-vel, korlátlan e-mailekkel & DB-k, ingyenes napi mentések és így tovább.
 • A GrowBig terv: Ez a terv havi 5,95 dollárba kerül, és több webhelyet üzemeltethet. A StartUp terv mellett egy ingyenes SSL helyettesítő kártyát kap 1 évre, 30 biztonsági másolatot és ingyenes visszaállítást, a SuperCacher mindhárom szintjét, amely óriási módon segíti az időtöltést, valamint a WordPress és a Joomla színpadi környezeteit..
 • A GoGeek tervük: Ez a terv havi 11,95 dollárba kerül, és korlátlan webhelyeket üzemeltethet. 30 GB helyet foglal el havonta akár 100 000 látogatásra. Tartalmazza a másik két terv összes tulajdonságát, plusz prioritási támogatást, PCI-megfelelést és egy kattintással elérhető Git repo létrehozást.

Minden megosztott tárhely-tervhez ingyenes e-mail fiók, ingyenes CDN és korlátlan sávszélesség tartozik.

 • Tartomány: A domain árak 15,95 USD-től kezdődnek
 • Könnyű a regisztráció: Nagyon egyszerű, egyoldalas regisztrációs folyamat.
 • fizetési módok: Hitelkártya (más lehetőségek érhetők el a csevegésen keresztül)
 • Rejtett díjak és záradékok: 14,95 dolláros beállítási díjat számítanak fel, ha az általuk megosztott tárhely-tervekért havonta fizetnek, nem évente. A megújítási arányok szintén magasabbak. És meg kell fizetnie egy domain névért (nincs ingyenes ajándék).
 • upsells: Néhány … de semmi rossz.
 • Fiók Aktiválás: A fiók gyors aktiválása.
 • Vezérlőpult és műszerfal: cPanel
 • Alkalmazások és CMS-ek telepítése (WordPress, Joomla stb.): A népszerű alkalmazások és CMS-ek gyors és egyszerű telepítése a Softaculous segítségével.

Ajánljuk a SiteGround alkalmazást??

Igen.

A SiteGround néhány éve megbízható üzemidőt biztosít. A rendelkezésre állási garancia biztosítja, hogy valószínűleg soha nem lesznek jelentősebb leállási problémák.

A webhely sebessége is nagyon jó. Ez részben annak köszönhető, hogy szervereik három földrészre oszlanak el és ingyenes Cloudflare CDN-fiókkal rendelkeznek. Ingyenes SSL-t is biztosítanak minden tervhez.

Az árak jóak, ha a lehető leghosszabb időt vesszük igénybe. Ellenkező esetben hamarosan elérheti ezeket a magas megújítási arányokat. Hozza létre saját domainjét is, hogy elkerülje a további díjat.

Ui Használtad már a SiteGround-t? Kérjük, fontolja meg, hogy az alábbi véleményt hagyja – jó vagy rossz -, nem igazán számít, mindaddig, amíg hasznos a látogatóink számára. Köszönöm a támogatásod.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map