SiteGround: Viimeisen 24 kuukauden tulostilastot + katsaus (2020)

SiteGround-hostingSiteGround: Suositeltava verkkoisäntä


SiteGround on suosittu jaetun isännöinnin tarjoaja, joka tarjoaa käyttäjilleen useita erilaisia ​​isännöintivaihtoehtoja.

Näitä ovat WordPress-hosting, pilvipalvelu ja jopa omistetut palvelimet.

Olemme seuranneet SiteGroundin halvinta Startup-suunnitelmaa jo yli kahden vuoden ajan.

Maksoimme jaetusta hosting-tilistä, perustimme live-testisivun ja olemme seuranneet tiiviisti niiden suorituskykyä kolmannen osapuolen työkalulla tarjotaksemme tämän puolueettoman, läpinäkyvän arvion.

Kaiken kaikkiaan SiteGround-hosting on kaikkien web-hosting-yritysten kärjessä sekä käyttöaikaa (99,99%) että nopeutta (673 ms). Heidän asiakastukitiimi on osaava, nopea ja ystävällinen. Kaikissa suunnitelmissa on CDN, SSL-varmenne ja sähköpostitilit.

Tässä on yksityiskohtainen erittely kaikista eduista ja haitoista.

Yleistä tietoa & Yleiskatsaus isännöintiin

VERDICT: Luotettava isäntä w / paras asiakastuki
NOPEUS: 673 ms (Helmikuun 2018 ja tammikuun 2020 keskiarvo)
KÄYTTÖASTE: 99,99% (Helmikuun 2018 ja tammikuun 2020 keskiarvo)
TUKI: 24/7 Live Chat
sovellukset: Tukee yli 500 sovellusta
OMINAISUUDET: Mittaukseton kaistanleveys, 10 Gt tallennustila, verkkosivustojen rakentaja ja ilmainen sähköposti
YLITTÄMISsuunnitelmat: Jaetut, WordPress, Cloud, jälleenmyyjä, Enterprise ja omistetut palvelimet
SIVUSTEN SIIRTO: Ei ilmainen
Hinnoittelu: Alkaen hinnasta 3,95 / kuukausi (uusitaan 11,95 dollaria / kuukausi)

Hyödyt SiteGround-isännöinnin käytöstä

SiteGround alkaa vahvana 99,99%: n käyttöajalla, keskimääräistä nopeammalla ja tonnilla lisäominaisuuksia, jotka ovat täydellisiä sekä aloittelijoille että energian käyttäjille.

1. Hyvä suorituskyky – 99,99% Uptime viimeisten 24 kuukauden aikana

Kaikki hosting-arviomme perustuvat vähintään 24 kuukauden ajankohtaisiin tilastoihin ja raakatietoihin.

SiteGround: n käyttöaika on ollut tuolloin lähes täydellinen. Heidän keskimääräinen 99,99% asettaa heidät luotettavien isäntien joukkoon, joita olemme tarkistaneet.

Tällainen luotettava käyttöaika pitää verkkosivustojen kävijät iloisina. Mutta mikä tärkeintä, se tarkoittaa, että sivustosi toimii melkein taatusti toimivana ympäri vuorokauden, joten et unohda, kun asiakkaasi haluavat ostaa.

Tässä on kuukausittain tulokset Pingdomilta, kolmannen osapuolen seurantatyökalumme.

Viimeisen 12 kuukauden keskimääräinen käyttöaika:

 • Tammikuun 2020 keskimääräinen käyttöaika: 99,92%
 • Joulukuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Marraskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Lokakuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Syyskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Elokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Heinäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Kesäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Toukokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Huhtikuu 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Maaliskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Helmikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%

Siteground suorituskyvyn-24 kuukauttaLive-testisivusto: hostingfacts-siteground.com | Keskim. käytettävyys ja nopeus: 24 kuukautta+

2. Keskimääräistä suurempi latausaika (673 ms)

Sivuston nopeus on helposti toiseksi kriittisin tekijä isäntävalinnassa.

Ensinnäkin Googlen tutkimus osoittaa, että 53% ihmisistä poistuu, jos sivusi eivät lataudu kolmen sekunnin sisällä.

Lisäksi et voi tehdä paljon hitaan isäntän korjaamiseksi. Saatat pystyä pakkaamaan kuvia keventämään niiden painoa. Saatat pystyä lataamaan ne CDN: n kautta poistaaksesi jonkin verran painetta palvelimelta. Mutta kerran hidas isäntä? Aina hidas isäntä.

Onneksi sinun ei tarvitse huolehtia siitä SiteGroundin kanssa. Heidän keskimääräistä korkeampi latausaika (673 ms) ei ole nopeinta mitä olemme nähneet, mutta se sijoittaa SiteGround lähellä kymmenen parhainta.

SiteGround keskimääräinen latausaika:

SiteGround-2019-2020-tilastotSiteGround keskimääräinen nopeus 2019-2020 | Katso tilastot

Kaiken kaikkiaan SiteGround on melko nopea.

3. Hyvä asiakastukikokemus (2017-2020)

Olemme seuranneet SiteGroundia jo yli kaksi vuotta, eikä meillä ole koskaan ollut merkittäviä ongelmia heidän tuellaan.

Ne tarjoavat tietopohjan asiakkaille löytää omat nopeat vastauksensa. Muussa tapauksessa voit soittaa puhelimitse tai käyttää 24/7 -keskustelua.

Tätä viimeisintä testiä varten valitsimme live-chat-vaihtoehdon ja olimme yhteydessä Vladislaviin alle minuutissa.

Toisin kuin muut isännät, vastauksissa ei ollut havaittavissa viivettä. Joten näytti siltä, ​​että hän tiesi mistä hän puhuu, eikä hänen tarvinnut etsiä vastauksia joka kerta, kun lähetimme uuden kysymyksen.

SiteGround Live Chat -tuki

Hyvä kokemus ympäri.

4. Sivuston ilmainen siirto yhdelle verkkosivustolle

Aina kun näemme Web-isäntien tulevan esille “tee itsellesi siirto” -vaihtoehto, se tekee meistä hieman ahdistuneita. Tämä johtuu siitä, että suurin osa heistä ei ole hienoja, ja lopulta ne lisäävät taakkaa asiakkaalle.

SiteGround saattaa kuitenkin olla poikkeus tästä säännöstä. He ovat luoneet ilmaisen WordPress-siirtolaajennuksen, jonka voit lähettää mihin tahansa sivustoon.

SiteGround WordPress -siirtolaajennus

Myöskään pitkät ja tylsät kävelymatkat eivät ole. Luo vain tunnus SiteGround-hosting-tililtäsi, ja laajennus auttaa nopeasti tekemään raskaita nostoja.

Kyllä, se vaatii silti tekemään pienen työn. Mutta hyvä uutinen on, että tällä vaihtoehdolla voit siirtää niin monta verkkosivustoa kuin haluat. (Vertailun vuoksi eräät isäntäkoneet, jotka tarjoavat “ilmaisen muuton”, rajoittavat sen vain muutaman kuluttua, pakottaen sinut maksamaan tietyn ajan kuluttua.)

Jos sinulla on mieluummin ammattimaista käytännön apua, SiteGround ottaa ilmaisen palvelun käyttöön korkeamman tason suunnitelmissaan (GrowBig ja uudemmat).

Jos ylität kunkin suunnitelman rajat, he perivät nimellismaksu 30 dollaria jokaisesta lisäsivustosta.

5. Ilmainen SSL-varmenne ja sisällönjakeluverkko (CDN)

Google Chrome on alkanut aktiivisesti varoittaa ihmisiä, jos sivustolle, johon he yrittävät päästä, ei ole määritetty SSL-varmennetta.

SSL auttaa suojaamaan kaikki käyttäjän laitteen ja verkkosivuston välillä edestakaisin lähetetyt tiedot, mukaan lukien henkilökohtaiset tiedot, kuten IP-osoitteet tai luottokorttinumerot. Hakkerit ja muut voivat helposti salata nämä tiedot, jos ne jätetään turvaamatta. Joten Chrome etsii täällä verkkokäyttäjien etuja.

Toisin sanoen, tämä tekee pohjimmiltaan SSL-varmenteita vaatimuksiksi kaikilla nykyisillä verkkosivustoilla. Ja onneksi SiteGround heittää ne ilmaiseksi kaikkiin suunnitelmiin.

Toinen hyviä uutisia on ilmainen Cloudflare CDN (Content Delivery Network). CDN tallentaa suuria tiedostoja, kuten kuvia, monille palvelimille eri puolilla maailmaa. Tämä auttaa varmistamaan, että tiedostot tallennetaan mahdollisimman lähelle sivuston kävijöitä, mikä tekee niistä nopeamman saatavuuden.
siteground cdn cloudflare

SiteGround-palvelimella on hajautettu palvelimia kolmelle mantereelle, mikä auttaa pitämään latausajat nopeina ja tarjoamaan hyvän asiakaskokemuksen.

6. Käytettävissä aloittelijasta edistyneisiin

SiteGround tarjoaa pienen jokaiselle jotakin.

Aloittelijoille ja bloggaajille tulee mielestäsi se, että voit asentaa suosittuja verkkosivustojen rakentajia kuten Weebly vain muutamalla napsautuksella. Weeblyssä on yksinkertainen vedä ja pudota -editori, joten voit ottaa täyden hallinnan sivustosi ulkoasusta ja tunteesta (joutumatta sukellamaan koodiin).

Paitsi Weebly, SiteGround on integroitu myös WordPressiin, Joomlaan ja Drupaliin. Jokainen näistä sovelluksista voidaan asentaa nopeasti ja kivuttomasti. Sinun ei tarvitse kehittäjää auttamaan sinua.

Kuitenkin, jos olet jo kehittäjä, sinulla on myös onnea.

Saat Gitin esiasennettua suurempiin suunnitelmiin, kuten SSH, WP-CLI, SFTP ja phpMyAdmin. Heillä on käytettävissään useita PHP-versioita. Monitasoinen välimuisti on käytettävissä. Ja voit myös käyttää lavastusympäristöjä, jotta sivustot voivat valmistautua tai testata ennen uusien ominaisuuksien siirtämistä tuotantoon.

SiteGround auttaa myös tietoturvassa, käyttämällä omaa, AI-bot-ennaltaehkäisytyökalua, joka yrittää tukahduttaa uudet hyökkäykset ennen niiden iskua. Heidän tietojensa mukaan 500 000: sta 2 miljoonaan raa’an joukkoyritystä estetään heidän palvelimillaan tunnissa.

Joten et myöskään jätetä yksin käsittelemään näitä päänsärkyjä.

7. 99,99%: n käyttöaikatakuu

Muistatko, että kiinteä keskimääräinen käyttöaika 99,99%? No, on syytä, että SiteGround ei horju täällä – se maksaa heille paljon rahaa.

Usein, kun pohdit verkkopalvelimen palvelusehtoja, hienoihin uutisiin on haudattu vain huonoja uutisia.

SiteGround yllätti meidät hyvällä tavalla. Palvelutasosopimuksen nojalla he takaavat, että verkon käyttöaika on 99,9% vuodessa. Jos he koskaan sukeltavat tämän kynnyksen alapuolelle, saat korvauksen ilmaisilta kuukausilta isännöinnistä.

SiteGround käyttöaikatakuuSiteGround käyttöaikatakuu

Nyt on muutamia ehtoja, joiden mukaan käyttöaika lasketaan. Kaikki aikataulun mukaiset tai hätäapuasiat ovat vapautettuja. Jos jokin tekemäsi aiheuttaa seisokkeja (kuten ylittää resurssit, asenna sovellukset, jotka eivät toimi tai rikkovat ehtoja), SiteGround ei ota vastuuta. Mahdolliset suuret ulkoiset hyökkäykset heidän järjestelmiinsä voivat myös ohittaa tämän politiikan.

8. 30 päivän rahat takaisin -takuu

SiteGround tarjoaa täyden 30 päivän rahojen palautustakuun kaikille jaetulle isännöintisuunnitelmalle. Vertailun vuoksi heidän pilvipalvelunsa, VPS: n ja omistamiensa hosting-suunnitelmien mukana tulee vain 15 päivän palautus.

Kuten monet muut isännät, verkkotunnusmaksuja ja muita “lisäominaisuuksia” ei yleensä palauteta. Ja tämä hyvityskäytäntö koskee vain aivan uusia asiakkaita. Joten et voi saada hyvityksiä uusimissuunnitelmista.

Miinukset SiteGround-hosting-palvelun käyttämiselle

SiteGround teki meille vaikutuksen melkein virheetöntä käyttöaikaa ja heidän takuunsa ilmaisesta palvelusta, jos käyttöaika laskee alle 99,99%. Niiden lastausnopeudet ovat melko hyvät, vaikka ne eivät olisi siellä nopeimpia. Lisäksi SiteGround tarjoaa erilaisia ​​sovelluksia, jotka tekevät sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille iloisia.

Ennen ilmoittautumista on kuitenkin harkittava joitain haittoja. Joten tässä on joitain suuremmista asioista, joihin törmäsimme käytännön testin aikana.

1. Korkeammat uusimisprosentit

SiteGroundin halvimmalla suunnitelmalla, StartUpilla, on alhainen mainoshinta 3,95 dollaria kuukaudessa.

Tämä kauppa näyttää hiukan liian hyvältä ollakseen totta, koska se on. Lähes jokainen verkkosivusto, jota olemme tarkistaneet tähän päivään, käyttää samaa temppua. He kiinnittävät huomionne alhaisella johdantohinnalla, vain kaksinkertaistamaan (tai jopa kolminkertaistamaan) hinnan, kun on aika uudistaa.

Esimerkiksi 3,95 dollaria / kuukausi korko nousee 11,95 dollariin, kun uudistat. SiteGroundin muut suunnitelmat korottavat 19,95 dollaria ja 34,95 dollaria kuukaudessa.

Paras ratkaisu tähän on lukitseminen mahdollisimman pitkään (36 kuukautta SiteGround-sivustolla) hyödyntääksesi tätä matalaa hintaa niin kauan kuin pystyt.

2. 14,95 dollaria “perustamismaksu” kuukausittaisen laskutuksen yhteydessä

Ei monien jaettujen verkkoisäntälaitteiden avulla voit ostaa vain kuukauden ajan. He yrittävät usein saada sinut kirjautumaan vähintään muutamaksi kuukaudeksi tai vuodeksi.

Hyvä uutinen on, että SiteGround-palvelun avulla voit rekisteröityä yhdeksi kuukaudeksi. Huono uutinen on, että he perivät sinulta “perustamismaksun” näistä suunnitelmista.

Nykyisessä hinnoittelussa se tarkoittaa, että maksat johdantohinnan 3,95 dollaria / kuukausi plus kertaluonteinen perustamismaksu 14,95 dollaria..

Viimeisessä osassa kuvattu ongelma on, että ensimmäisen kuukauden jälkeen suunnitelmasi uusitaan nopeammin.

Joten saatat aluksi ajatella, että saat paljon aikaan, kokeilemalla heidän palveluaan vain muutamalla taalalla. Mutta todellisuus on, että sinua rangaistaan ​​kahdesti (kerran perustamismaksun ja uudelleen uusimisprosentin kautta)..

SiteGround-asennuskustannukset

Älä välitä tästä yhden kuukauden suunnitelmasta, koska maksat enemmän vain pitkällä tähtäimellä.

3. Rajoitettu “halpa” suunnitelma

SiteGroundin hinnoittelu alhaisimmalla suunnitelmalla on verrattavissa kilpailuun, joten se näyttää hyvältä, kun sitä ensin tarkastellaan.

Suunnitelman ominaisuudet eivät kuitenkaan ole tarkalleen linjassa.

Esimerkiksi, sinulla on yksi verkkosivusto ja vain 10 Gt verkkotilaa käsittelemään noin 10 000 kuukausikäyntiä. Suunnitelmassa on myös rajaton liikenne (tai mittaamaton kaistanleveys). Jos sivustosi on kuitenkin lähellä minimirajoja, suorituskyky kärsii.

Tämä tarkoittaa, että se on hyvä pienemmille sivustoille, jotka eivät ehkä saavuta näitä kynnysarvoja jonkin aikaa. Mutta jos sivustosi alkaa kasvaa, joudut todennäköisesti päivittämään ja maksamaan enemmän lisääntyneistä resursseista.

4. Ei ilmaista verkkotunnusta

Useimmat verkkoisäntälaitteet heittävät ilmaismaksuja houkutellakseen uusia asiakkaita.

Tähän sisältyy usein alhainen esittelyaste ja lisäpalvelut, kuten sähköposti tai siirrot.

Ensimmäisen vuoden ilmainen verkkotunnus on myös melkein aina kyseisessä luettelossa.

Valitettavasti SiteGround ei tee sitä. Jos sinulla ei vielä ole verkkotunnusta, ne veloittavat sinulta yhden päivästä alkaen, alkaen 15,95 dollaria / vuosi.

Sivustoperustainen hinnoittelu, hosting-suunnitelmat & Nopeita faktoja

SiteGroundilla on kolme jaettua hosting-tasoa. Tässä ovat kustannukset ja kohokohdat:

SiteGround-asennuskustannukset

 • Käynnistyssuunnitelma: Tämä suunnitelma maksaa 3,95 dollaria kuukaudessa, voi isännöidä yhtä verkkosivustoa ja on hyvä aloittelijoille, jotka ovat vasta aloittamassa verkkosivustolla. Se pystyy käsittelemään jopa 10 000 yksilöllistä käyntiä kuukaudessa rajoittamattomalla kaistanleveydellä, 24/7 asiakastuella, ilmaisella Cloudflare CDN: llä, ilmaisella Let’s Encrypt SSL: llä, rajoittamattomalla sähköpostilla & Tietokannat, ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot ja paljon muuta.
 • GrowBig-suunnitelma: Tämä suunnitelma maksaa 5,95 dollaria kuukaudessa, ja se voi isännöidä useita verkkosivustoja. StartUp-suunnitelman lisäksi saat myös ilmaisen SSL-jokerimerkin vuodeksi, 30 varmuuskopiota ja ilmaisen palautuksen, SuperCacherin kaikki 3-tasot, joka auttaa suunnattomasti lataamaan aikaa, ja lavastusympäristöt sekä WordPressille että Joomlalle..
 • Heidän GoGeek-suunnitelmansa: Tämä suunnitelma maksaa 11,95 dollaria kuukaudessa, ja se voi isännöidä rajattomasti verkkosivustoja. Siinä on 30 Gt tilaa jopa 100 000 käyntiä kohti kuukaudessa. Siinä on kaikkien kahden muun suunnitelman kaikki ominaisuudet plus prioriteettituki, PCI-vaatimustenmukaisuus ja yhden napsautuksen Git-repon luominen.

Kaikissa jaetussa isännöintisuunnitelmassa on ilmainen sähköpostitili, ilmainen CDN ja rajoittamaton kaistaleveys.

 • verkkotunnuksen: Verkkotunnusten hinnat alkavat 15,95 dollarista
 • Helppo ilmoittautuminen: Erittäin helppo, yhden sivun kirjautumisprosessi.
 • maksutavat: Luottokortti (chatin kautta on saatavana myös muita vaihtoehtoja)
 • Piilotetut maksut ja lausekkeet: He perivät 14,95 dollaria perustamismaksun, jos maksat heidän jaetusta isännöintisuunnitelmastaan ​​kuukausittain eikä vuosittain. Uusimisprosentit ovat myös korkeammat. Ja sinun on maksettava verkkotunnuksesta (ei ilmaista ilmaista).
 • upsells: Muutama… mutta ei mitään liian huonoa.
 • Tilin aktivointi: Nopea tilin aktivointi.
 • Ohjauspaneeli ja kojetaulu: cPanel
 • Sovellusten ja CMS: ien (WordPress, Joomla jne.) Asennus: Suosittujen sovellusten ja CMS: ien nopea ja helppo asennus Softaculous-ohjelmalla.

Suosittelemmeko SiteGround?

Kyllä, me teemme.

SiteGround on toimittanut vankan käyttöajan muutaman vuoden ajan. Ja niiden käyttöaikatakuu varmistaa, että sinulla ei todennäköisesti ole koskaan merkittäviä seisokkiasioita.

Myös heidän sivuston nopeus on melko hyvä. Tämä kiitos osittain heidän palvelimilleen, jotka jakautuvat kolmelle mantereelle ja ilmaiselle Cloudflare CDN -tilille. Ne antavat sinulle myös ilmaisen SSL: n kaikissa suunnitelmissa.

Hinnoittelu on hyvä, jos hyödynnetään mahdollisimman pitkää aikaa. Muutoin saavutat korkeat uusimisprosentit nopeammin. Tuo oma verkkotunnuksesi myös paeta toisesta maksusta.

Loppusanat Oletko käyttänyt SiteGroundia aiemmin? Harkitse kommentin jättämistä alle – hyvää tai huonoa – sillä ei ole väliä, kunhan se on hyödyllinen kävijöillemme. Kiitos tuestasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector