Cele mai bune 7 site-uri gratuite de blog – Începeți fără a cheltui niciun dolar

Deci vrei să faci blog, nu? Te simt. Permiterea lumii să-ți cunoască gândurile și, eventual, să faci niște bani în plus, suna ca o idee bună.


giful capului emergent

Sperăm că cineva, în afară de mama dvs., este interesat de gândurile voastre despre motivul pentru care influențează inteligența lumii și rulează cu adevărat lucrurile pe aici. Nu aș fi surprins dacă veți dezvolta o serie de urmăriri mari.

Acest tip ascunde ceva.

Primul pas pentru a anunța lumea despre dovezile și cercetările dvs. este să începeți blogurile. Nu doriți să plătiți bani pentru a începe blogurile. Cercetarea în domeniul manipulării alunelor este un câmp mic și plătește prost.

Marea veste este că există o mulțime de opțiuni gratuite pentru aspirantul blogger. Cele mai bune platforme gratuite de blogging sunt la îndemână și ne-ar plăcea să vă ajutăm să decideți care să o utilizați.

TLDR;

Dacă sunteți serios în legătură cu blogging-urile gratuite, există două opțiuni atunci când este vorba despre asta.

 • Opțiunea 1 – WordPress este destinat persoanelor care doresc să știe totul despre site-ul lor web. Acestea sunt persoane care doresc să construiască ceva de la zero și au cele mai bune capacități SEO.
 • Opțiunea 2 – Pe de altă parte, dacă doriți să construiți un site web cu funcționalitate de drag and drop unde găzduirea este grijă, Wix este alegerea pentru dvs..

7 cele mai bune site-uri gratuite de blogging

Am redus-o la 7 opțiuni unice pentru blogging gratuit. Toate aceste opțiuni au o versiune gratuită a serviciului lor, dar vă permit, de asemenea, să plătiți pentru a îmbunătăți experiența.

Dacă mai doriți mai multe informații, consultați platforma noastră de blogging în comparație.

1. WordPress – Curba de învățare mai mare, libertate totală

WordPress este sfârșitul tuturor, când vine vorba de blogging. Prețul este corect, venind la un număr mare de zero dolari și zero centi. Dacă vă întrebați de ce, deoarece WordPress este un sistem de gestionare a conținutului open source.

Aceasta este soluția pentru oricine caută să se serioze cu privire la jocul de blogging. WordPress este o platformă care permite personalizarea finală, cele mai bune practici SEO și instrumente care vă permit să faceți orice.

WordPress alimentează 30% din internet așa cum îl știm astăzi.

Motivul pentru care WordPress deține o cotă de piață a internetului se datorează faptului că vă poate ajuta să creați un site web uimitor.

Singura problemă cu WordPress este că există o curbă de învățare relativ mare. De obicei, nu recomand WordPress persoanelor care nu știu nimic despre construirea unui site web, deoarece poate fi confuz.

WordPress în sine este complet liber de utilizat. Cu toate acestea, există costuri care se pot adăuga. Primul pas este să găsiți undeva unde să vă găzduiți site-ul. Există servicii de găzduire gratuite, dar în general nu sunt foarte bune. Vă recomandăm o varietate de servicii de găzduire web pentru WordPress, cu o mulțime de cercetări pentru a sprijini alegerea noastră dacă WordPress este într-adevăr alegerea dvs. de blogging.

Dacă nu vă place oricare dintre temele gratuite pe care le oferă WordPress, va trebui să plătiți și pentru o temă. Există teme excelente de blogging care se ridică la aproximativ 35 USD, dar cele mai utilizate teme premium sunt în jur de 100 USD.

teme wordpress

Ca începător, proiectarea unui site web pe WordPress poate fi un pic copleșitor și o mulțime de oameni renunță la scurt timp după ce au început. Ei decid că vor în continuare un site web, astfel încât să caute un designer care să îl angajeze. Designerii au un preț sălbatic, dar unul bun va fi în cele patru cifre.

Așadar, dacă încercați să construiți un site în viitor și vă dedicați să învățați cum să utilizați WordPress decât este cu siguranță alegerea pentru dvs..

Pași pentru configurarea găzduirii WordPress:

 1. Înregistrați-vă domeniul – Citiți ghidul nostru aici
 2. Configurare Gazduire – Gazduire ieftină sau Builderi Web site gratuit.
 3. Instalați WP prin cPanel sau Hosted Managed

2. Wix – Cel mai ușor de utilizat blog gratuit

WordPress este cel mai bun mod de a-ți construi site-ul web dacă ai cunoștințe, timp și resurse. Cu acestea fiind spuse – Wix este minunat.

Wix este un software drag-and-drop care permite utilizatorului să construiască site-uri web cu adevărat frumoase, fără curba masivă de învățare. Este destinat pentru cineva care dorește șabloane pre-construite și o experiență intuitivă pentru utilizator intuitiv.

Serviciul este livrat cu o mulțime de caracteristici care permit construirea ușoară, fără a fi nevoie să vă dedicați în backend, să vă dați seama de găzduire sau să încercați să găsiți tema potrivită.

elemente de wix

Wix vă permite, de asemenea, să creați un site web cu inteligența lor de design artificial.

În loc să-ți faci timp să analizezi toate temele și aspectele, software-ul îți alege pe baza preferințelor și întrebărilor puse. Este o caracteristică de reducere a timpului și de atenuare a deciziilor care elimină aproximativ 75% din copleșirea care vine cu construirea unui site web.

Înregistrarea la un blog pe Wix este extrem de ușoară. Accesați site-ul și selectați opțiunea gratuită pentru a începe. Mare lucru despre Wix este că nu trebuie să plătiți nimic pentru a vă testa cu adevărat noul blog. Dacă decideți că îl urâți și doriți să consultați un alt serviciu, nimic nu vă împiedică să o faceți.

Wix are șabloane de blogging ușor de utilizat, care fac ca scrisul dvs. să fie ușor și fără durere și dacă aveți nevoie de ajutor baza de cunoștințe și asistența clienților sunt excelente. Opțiunile SEO nu sunt la același nivel cu WordPress, dar sunt funcționale și la fel de bune pentru un constructor de site-uri.

O considerație importantă – Dacă doriți să vă folosiți propriul nume de domeniu, va trebui să plătiți pentru a utiliza Wix, dar versiunea gratuită este excelentă pentru a utiliza dacă nu vă pasă de asta sau doriți să o testați înainte de a vă angaja cu un nume de domeniu..

Dacă doriți să aflați mai multe, nu ezitați să consultați recenzia noastră despre Wix.

3. Mediu – Cel mai bun blog în afara site-ului

Șansele sunt dacă ați pornit internetul ol în ultimii ani, ați citit ceva pe Medium.

În 2016, numărul mediu de povești scrise săptămânal pe Medium a fost 140.000. Aceasta este o mulțime de informații care zboară pe Medium.

Medium a adoptat o abordare diferită pentru crearea unui serviciu de blogging. Tot conținutul pe care l-ați scrie va fi pe Mediu și nu pe propriul site web. Există argumente pro și contra, dar pentru ca cineva să vă viziteze site-ul (daca ai una) ar trebui să facă clic pentru a accesa mesajul dvs. de pe Medium.

editarea articolului mediu

Lucrurile interesante despre mediu sunt că nu va trebui să plătiți niciodată, indiferent de faptul că este ușor de folosit și că există o audiență încorporată cu toți oamenii care vizitează deja Medium.

Ceea ce este rău este că, după ce expunerea SEO Mediu forțează pe cineva să facă un pas suplimentar pentru a-ți găsi site-ul.

Mediul este unul dintre cele mai bune locuri pentru a începe bloggingul. Dacă aveți câteva idei pe care doriți să le publicați pentru a vedea lumea – tot ce trebuie să faceți este să sari pe Medium, să vă înscrieți și să lăsați aceste gânduri să se rupă.

Dacă vreodată decideți să doriți să vă construiți propriul spațiu, puteți doar să copiați și să lipiți orice mesaj mediu pe care l-ați făcut în propriul site web și să le postați acolo.

Dacă nu sunteți sigur despre crearea propriului blog, vă recomandăm să începeți cu Medium, să vă obișnuiți să scrieți online și apoi să mergeți de acolo.

4. Weebly – ca wix cu design mai puțin

Weebly este un cunoscut constructor de site-uri care este similar cu Wix, prin faptul că puteți trage și arunca toate elementele pe care le doriți pe pagină.

V-aș recomanda Weebly dacă vă încadrați în două criterii. Una: Nu vrei să plătești blogul tău. Doi: Ești copleșit de Wix și vrei ceva și mai simplu.

Wix este greu să fii copleșit de Wix dacă ai experiență în utilizarea software-urilor și jocul pe internet. Dacă sunteți – Weebly are un plan gratuit care vă permite să construiți un site web simplu care să prezinte reclamele lor.

Elementele Weebly-glisarea-

Mulți oameni folosesc Weebly și interfața este la fel de simplă. Nu veți crea un site la fel de frumos ca cei doi cei mai buni producători de site-uri – Squarespace și Wix.

Cu toate acestea, Weebly vă permite totuși să construiți un site web cu aspect drăguț, care să aibă toate funcționalitățile de blog de care aveți nevoie împreună cu un ajutor SEO.

Weebly vine cu analize pentru a arăta câte persoane vin pe site-ul dvs. web și va trebui să utilizați un plan plătit dacă doriți să folosiți propriul dvs. domeniu.

Recenzie completă Weebly aici.

5. Blogger – Old School cool

Dacă ați citit bloguri când au început prima dată șansele, ați citit un blog care a fost pe Blogger. Lansat în 1999 înaintea bulei dot com, Blogger a fost creat pentru a permite oricui și tuturor șansa de a-și auzi vocea.

Deținut acum de Google, Blogger le permite în continuare scriitorilor aspiranți să își audă vocea pe internet.

Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pentru a începe serviciul. Interfața platformei arată cam toate celelalte administrate de Google, dar vă permite să vă personalizați blogul cu diferite teme.

creați-un-blogger-blog

Opțiunile disponibile vă permit să construiți un blog personal care să pară că este cu adevărat al vostru.

Singura problemă cu Blogger este că pare un pic învechit. Dacă comparați propriul site web cu Blogger sau chiar Medium, acesta ar putea arăta ca blogging-ul dvs. din 2006.

La fel ca în cazul Medium – Blogger este un loc minunat pentru a începe, deoarece este gratuit. Dacă doriți să încercați blogurile și apoi să construiți un site web mai târziu, este ușor să mutați postările anterioare pe site-ul dvs. web.

6. Spațiu – Gratuit, dar numai timp de 14 zile

Utilizarea Squarespace este extrem de similară cu utilizarea Wix. Amândoi sunt creatori de site-uri web, amândoi au capacități de blog și SEO aproape identice și amândoi au o asistență minunată pentru clienți pentru a vă ajuta dacă vă blocați. Ambele sunt opțiuni pentru începători.

Care este diferența dintre ele atunci? Wix este ușor de utilizat, dar Squarespace este și mai ușor. Un lucru rău (sau un lucru bun în funcție de cum îl privești) despre Squarespace este că este mai greu de personalizat.

Spațiul este ca și cum ai trăi într-un cartier frumos de case pre-construite. Există aproximativ zece case diferite pre-construite în întregul cartier, dar există zeci din aceeași casă pre-construită în care locuiești în tot cartierul.

Ceilalți oameni care locuiesc în aceeași versiune a casei în care v-ați mutat în mobilierul lor și au făcut câteva schimbări de decor, dar asociația de cartier nu vă va permite să faceți schimbări mari.

Squarespace are șabloane frumoase pe care le poți face și mici modificări, dar chiar ești limitat la șablon. Pe de altă parte, Wix vă permite să personalizați complet orice doriți.

Squarespace-THEME1

Mare lucru despre Squarespace este că este foarte greu să faci un site cu aspect rău. Șabloanele sunt curate, iar funcționalitatea de blog reflectă asta. Squarespace se acordă cu adevărat unor reclame precum fotografi și artiști care doresc să facă bloguri.

Spațiul spațial ar fi mai mare pe listă dacă ar fi gratuit pentru mai mult timp. Serviciul oferă o probă gratuită de 14 zile pentru a vedea dacă doriți să vă conformați cu software-ul.

Dacă doriți să aflați mai multe despre Squarespace, citiți recenzia noastră detaliată Squarespace. 

7. Tumblr – Soluție multimedia / social media

Tumblr a fost creat în 2007 ca o platformă de blog care funcționează și ca un site de rețea socială.

Deoarece Tumblr a fost creat pentru blogging, are o mulțime de funcționalități încorporate pentru a scrie și pentru a încărca orice conținut media pe care ai putea dori să-l folosești.

Tumblr oferă opțiuni de personalizat, dar personalizarea seamănă mai mult cu un profil de social media decât cu un site de blogging.

Un lucru minunat în ceea ce privește Tumblr este cât de ușor de utilizat și de ușor de folosit.

tabloul de bord tumblr

Totuși, acesta este Tumblr – a fost construit ca o platformă de blogging, dar majoritatea utilizatorilor de pe Tumblr o folosesc ca social media mai mult decât o platformă de blogging. Multe companii folosesc de fapt Tumblr pentru a suplimenta traficul pe blogul lor.

Dacă doriți un blog integrat social fără niciun fel de dificultăți de a deține propriul dvs., Tumblr ar putea fi alegerea pentru dvs..

Rezumându-l

Când vine vorba de acesta, există într-adevăr două opțiuni care conduc drumul în spațiul de blogging. Cu excepția cazului în care nu doriți cu adevărat să dețineți propriul dvs. site web, vizionați WordPress și Wix ca fiind cele două opțiuni principale. Dacă nu vă place Wix, există două alternative care sunt similare și în Weebly și Squarespace.

Dacă apreciați personalizarea și dețineți cu adevărat site-ul dvs., utilizați WordPress.

Dacă apreciați simplitatea, ușurința de utilizare și nu trebuie să vă faceți griji, atunci mergeți cu un constructor de site-uri precum Wix.

Întrebări frecvente – Site-uri gratuite de blogging

Cum câștigă bani blogurile începători?

Există mai multe modalități de a face bloguri cu bani. Venitul afiliat este cel mai simplu mod de a începe, dar puteți vinde, de asemenea, produse digitale, cărți electronice și cursuri. Există, de asemenea, scris și publicitate freelance.

Cum pot începe un blog gratuit în Canada?

Cel mai rapid și simplu mod de a porni un blog gratuit în Canada este să folosiți un serviciu precum Medium. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii și să începi să scrii.

Care sunt cele mai populare site-uri de bloguri?

Cele mai populare site-uri web sunt WordPress, Wix, Squarespace, Medium, Weebly, Blogger și Tumblr.

Bloggerii chiar fac bani?

Există nenumărați bloggeri pe internet care au sculptat bloguri vii. Există chiar și bloggeri care au devenit înstăriți prin intermediul blogului lor și au lansat cărți, podcast-uri etc..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map