Shopify Review – Hyödyt, haitat ja hinnoittelu analysoitu vuodelle 2020

Tulee aika, jolloin jokainen jotain myyvä orastava yritys kääntyy verkkokauppaan. Ota esimerkiksi sinut – olet kyllästynyt paikallisilla markkinoilla täysin käsityönä tehdyllä hammastikkuputiikallasi. Aika jakaa taiteellisuuttasi koko maailmalle.


Mitä tapahtuu seuraavaksi? Jotta auttaa Maapallon siirtymään ruuan bittiä hampaistaan ​​tyylikkäästi, sinun on löydettävä verkkokauppaalusta. Kiitos hyvästä Shopififista – he eivät vain voi auttaa sinua täyttämään todellisen kutsusi – he haluavatkin.

Syyt olla käyttämättä Shopifea

Shopififen käyttämättä jättämiseen on vain neljä syytä.

 1. Myyt alle viisi tuotetta ja arvostat täydellistä yksinkertaisuutta kaikkeen muuhun.
 2. Blogiisi tuli ensin ja tarvitset WordPressiä (tällä hetkellä suosituin CMS) elämässäsi. SEO on leipäsi ja voisi, ja verkkokauppa on vähäistä harkintaa.
 3. Sinulla on mielettömän suuri budjetti heittääksesi verkkokehittäjälle. Tässä on salaisuus: todennäköisesti heistä on paljon Shopifea käyttäviä.
 4. Haluat myydä vain yhdellä kanavalla. (Vihje – Shopify antaa sinun myydä helposti kaikilla alustoilla).

Jos et kuulu mihinkään näistä luokista, Shopifen tulisi olla ensimmäinen valinta verkkokaupan hosting-alustoiksi.

Plussaa – mitä pidämme Shopifesta

Kaikki Shopifyn myönteiset ehdot tarjoavat verkkokaupan omistajille työkalut, joita he tarvitsevat kaupan rakentamiseen ja hallintaan. Kipupisteitä ei ole liian monta, kun kyse on toiminnoista, jotka on tehtävä alustalla.

Yhtiön perustivat myös kolme Tim Hortonin rakastavaa kanadalaista, ja sen pääkonttori on Ottawassa. Meidän on tuettava maamme kansamme. ����

Monikanavainen myynti48% ihmisistä aloittaa tuotehaun markkinoilla. Tämä tarkoittaa, että puolet siellä olevista ihmisistä on kääntynyt tuotteiden hakemiseen Amazoniin, ebayyn tai Etsyyn.

Shopify antaa sinun integroida tuotteitasi näihin kauppapaikkoihin sekä sosiaalisen median kanaviin, kuten Pinterest, Facebook ja Instagram.

Mainosjakaumajärjestelmä – Shopifyn varastojärjestelmä tekee tuotteiden lisäämisestä, järjestämisestä ja muokkaamisesta helpon ja kivuttoman. Kaiken organisoinnin suhteen Shopify antaa sinun tehdä kokoelmia ja järjestää tuotteesi useisiin ryhmiin kerrallaan. Shopifyn avulla on vaivatonta hallita varastoa eri toimittajilta.

osta kaikki laitteetOminaisuudet – Kaikki tarvitsemasi työkalut ja vempaimet ovat olemassa Shopifyssa. Kaupan taustalla on monia satunnaisia ​​näkökohtia, jotka ovat tärkeitä, kuten tilausvahvistuksille lähetettyjen sähköpostien mukauttaminen, tietosuojakäytäntöjen päivittäminen ja hylätyn ostoskorin palautus.

Sovelluskauppa – Jos sinulla ei ole ominaisuutta, jota yrität tehdä, tarkista App Store. On joukko sovelluksia, jotka tarjoavat ilmaisia ​​ja premium-palveluita auttaakseen tiettyjä asioita, joita myymälän omistajat tarvitsevat.

Asiakaspalvelu -Shopify lähettää sinulle luottokortinlukijan, kun kirjaudut heidän kanssaan, jotta voit myydä tuotteesi henkilökohtaisesti. On harvinaista, että ohjelmistoyritys tekee jotain elämäsi helpottamiseksi.

Sen lisäksi – heidän asiakastukihenkilöstö on noin 24/7 auttaa ja korkeammissa maksutasoissa antaa sinulle tietyn pistehenkilön ottamaan yhteyttä erityisesti.

Miinukset – Harkitsevat asiat

Shopifessa on negatiivit, kuten useimmissa yrityksissä. Palveluun liittyvät negatiivit eivät ole dramaattisia, mutta niitä ei myöskään aio korjata lähitulevaisuudessa..

huono kohtaKustannus – Shopify kilpailee hyvin muiden verkkokauppojen kanssa, koska niiden hinnoittelurakenteet ovat erittäin samankaltaiset. Hinnoittelua verrataan huonosti muihin alustoihin, joita ei ole rakennettu erityisesti verkkokauppaan, samoin kuin WordPressin ylläpitämiin ilmaisiin vaihtoehtoihin.

Aloittelijoille, 29 dollaria kuukaudessa voi olla paljon rahaa – varsinkin kun myyntiä ei anneta. Verkkoyrityksen perustamiseen liittyy paljon kustannuksia, ja kaikki lisää.

Jos kalliimmasta vaihtoehdosta menee riittävästi myyntiä, siitä tulee merkityksettömiä kustannuksia, mutta alussa tuntuu varmasti olevan paljon rahaa.

Taustan koodaus – Shopifyn taustalla on joitain esoteerisia näkökohtia. Jotkut esiin nousevat ongelmat saavat naarmuttamaan päätäsi ja Googlen kehittäjäpalvelun auttamaan sinua.

myymälävirhesivu

Shopify-käyttäjien yhteisö on melko suuri, ja usein foorumeissa tai jopa artikkeleissa ja videoissa on korjauksia ongelmiin..

Jos tämä ei auta etsimään jotakuta, joka tietää tekemästään, se voi johtaa ylimääräisiin kustannuksiin ja viivästyksiin kaupan vahvistamisessa.

Hyvä asia on Shopify-ekosysteemin leviäminen on olemassa paljon online-oppaita kirjaimellisesti kaikille Shopify-aiheisiin liittyviin aiheisiin. Jos haluat laittaa jonkin verran kyynärrasvaa ja päästä siihen, voit itse valmistaa oman myymäläsi.

Kaupan rakentaminen

shopify web devKaunis myymäläluokan luominen on yksi verkkokaupan tärkeimmistä painopisteistä. Kuvittele, mitä tapahtuu, kun kävelet fyysisessä myymälässä ja hyllyt käännetään yli ja kassa näyttää siltä, ​​että niitä ei ole suihkutettu, koska Justin Bieber sai ensimmäisen tatuointinsa.

Verkkokaupassa on vielä tärkeämpää, että myymälä näyttää hyvältä. Ihmiset saattavat katsoa myymälän kaatuneiden hyllyjen ja epäilyttävän tuttujen tahrojen ohi, jos heidän täytyy ostaa jotain tarpeeksi huonosti, mutta tänä päivänä ihmiset eivät ole halukkaita unohtamaan vastaavaa kuin verkkosivustolla. He vain keräävät Googlen ja löytävät vaihtoehdon.

Huono verkkosivujen suunnittelu on täydellinen tappaja – 61% käyttäjistä ei palaa verkkosivustoille huonon suunnittelun takia. Onneksi Shopify auttaa suuresti tässä suhteessa.

Kuinka se toimii

Shopify tekee verkkosivun rakentamisen helpoksi. Tapa, jolla se toimii, on se, että valitset teema – joko ilmaiseksi tai maksat palkkiona – ja rakenna sitten verkkosivustosi kyseisen teeman puitteissa. Shopify tarjoaa erittäin suuren valikoiman ilmaisia ​​teemoja, joissa on paljon valinnaisuutta.

Shopify-etusivulla

Taustassa on varastonhallinta muiden työkalujen, kuten valikoiden, välillä, jotka vaikuttavat verkkosivustosi rakentamiseen, mutta suurin osa kaupan rakennuksesta tapahtuu teeman sisällä.

Suurin osa teemoista on näennäisesti vetämällä ja pudottamalla -työkaluja eri elementtien, kuten valokuvien, tekstilohkojen ja muiden näkökohtien siirtämiseen eri paikkoihin. Jotkut teemat ovat valikkokeskeisempiä ja rakennettu vähemmän visuaalisesti. Lähes kaikkia Shopify-hyväksyttyjä teemoja on helppo käyttää pienillä oppimiskäyrillä.

Teemoiden sisällä voit myös valita värit, fontit ja muut tarvittavat asetukset.

 Shopify-teemat

Shopififtin maksaminen on jo suhteellisen suuri kustannus monille uusille yrittäjille. Siellä on kymmenen ilmaista teemaa Shopifessa joka voi todella luoda kauniin verkkosivuston.

Suosikki käytettävämme on Brooklyn, parhaiten keskikokoisille vaatekauppoille, mutta kukin sopii tietyntyyppisille myymälöille. Yksi on erikoistunut valokuvaamiseen reunasta reunaan, toinen sopii mainiosti joukkorahoitukseen ja toinen keskittyy helppoon navigointiin.

brooklyn-banner-shopify -malli

Jos haluat lisää toiminnallisuutta, Shopifea voi ostaa tuhansia teemoja. On koko joukko kehittäjiä, jotka luovat teemoja isännöintipalveluille, kuten Shopify, WordPress ja BigCommerce. Parhaimmissa on hyvät tietokannat ja suuret yhteisöt, jotka auttavat sinua suunnittelusi suunnittelussa.

Shopify verkkokaupan ominaisuudet

Shopify on niin monipuolinen kuin saa. Sukellus ilmaiseen kokeiluversioon voi näyttää kaikki eri vaihtoehdot, mutta tässä on kourallinen.

kyvyt

Tarvittava potentiaalinen ongelma, josta on syytä pohtia aloittaessasi, mitä tapahtuu, jos myymäläsi onnistuu järjettömässä määrin? Menestys liittyy ongelmiin. Voiko tukema hosting-palvelu tukea meteorista nousua?

Shopify kasvaa kanssasi. Halvin suunnitelma tarjoaa kaiken, mitä aloittelija voi haluta, ja heidän kalleimman suunnitelmansa ansiosta nopea nouseva voi kasvaa kukkivaksi yritykseksi. Siellä on hyviä kustannussäästöominaisuuksia, edistyneitä raporttirakentajia, alennuksia ja on olemassa jopa yritysluokan ratkaisuja suurten määrien kauppiaille.

Monikanavainen myynti – myy missä tahansa / jokaisella alustalla 

Jos esität vain tuotteitasi verkkosivustollasi, et panosta paljon. Ihmiset tekevät ostoksia Amazonissa, Ebayssä, Etsyssä, Facebookissa, Jetissä ja Instagramissa yhtä usein kuin verkkokauppasivustot..

Shopify antaa sinun myydä 20 muulla kanavalla, jolloin myymisen potentiaalisille asiakkaille on helppo hallita missä tahansa Internetissä. Tämä on luultavasti ominaisuus, joka tekee Shopifesta tehokkaimman. Jos olet tosissasi rakentamassa elinkelpoista verkkokauppaa, et vain voi voittaa tätä.

hallinnoida-multiple-markkinapaikat-Shopify

Varastonhallinta 

Monilla kaupoilla on suuri tuoteluettelo. Voi olla pelottavaa yrittää organisoida kaikki verkkosivustollesi tavalla, joka on järkevää asiakkaille, samalla kun se žongloi eri toimittajilta tulevaa varastoa. Siinä on paljon huolta.

Kaupassa, jossa jotkut tuotteet ovat peräisin Amazonin täydennyskeskuksista, toiset tulevat tilauksesta, osa tilauksesta ja osa isoisäsi kellarista – saatat nähdä migreenin. Shopify on peittänyt sinut ja antaa sinulle mahdollisuuden saada tuotteita, jotka ovat peräisin itsestäsi ja muista käyttämistäsi täytekeskuksista.

Shopify-tuotteet-kartoitus

Shopify tekee siitä vaivatonta, koska jokainen tuote voidaan asettaa toteutettaviksi mistä tahansa – jopa samassa kokoelmassa.

raportit

Entä jos kerroin sinulle, että ihmiset etsivät kauppaa ja tarkistavat tuotteitasi. Sinä olisit kuin “Cool!”

Se on siistiä.

Mutta etkö halua tietää enemmän? Menestyväksi myymälän omistajaksi sinun on tiedettävä enemmän, jotta voit oppia siitä ja parantaa.

Shopify tekee tästä vaivatonta. Ensinnäkin sen mukana on muodikas kaavio, joka kertoo sinulle hyödyllistä tietoa, kuten kokonaismyynti tiettyinä ajanjaksoina, muuntokurssit, myymälöiden kokonaismäärät, keskimääräinen tilausarvo, toistuva asiakashinta ja tilaukset yhteensä.

shopify overiew-kojelauta

Muut näkökohdat, kuten se, missä ihmiset löytävät sivustosi, ovat erittäin hyödyllisiä. Jos 28 ihmistä tuli verkkosivustollesi Pinterestistä sinä päivänä, Shopify ilmoittaa sinulle siitä.

Mobiilioptimointi

mobiili optimointiOn todennäköistä, että seitsemän asiakkaista kymmenestä aikoo tarkastella verkkokauppaa mobiililaitteella. Valitettavasti paljon alustoja on rakennettu käytettäväksi pöytätietokoneilla.

Tässä on kaksi hauskaa verkkokauppasivustotilaa sinulle:

 • Pelkästään huono mobiilisuunnittelu riittää 57% Internetin käyttäjistä ei suositella yritystäsi ikäisilleen.
 • Melkein 80% kuluttajista lopettaa harjoittamisen verkkosivustosi kanssa, jos mobiilisivusto näyttää haittaa.

Shopify tietää, että ihmiset käyttävät puhelimiaan verkkokaupoissa, ja varmistivat, että kaikki heidän alustallaan käytettävät teemat ovat optimoituja mobiililaitteille. Ne tarjoavat myös näkymiä verkkosivustollesi pöytä-, tabletti- ja mobiiliversioista.

Muut hauskat työkalut

On olemassa useita hauskoja ominaisuuksia ja työkaluja, joista kannattaa myös puhua.

Pakki – Markkinoinnin automaatiotyökalu, joka voi lähettää sähköposteja, luoda mainoksia, lähettää tietoja sosiaaliseen mediaan ja lähettää muistutuksia.

Burst – Shopifyn varastossa kuvatyökalu, jossa on korkealaatuisia kuvia, jotka eivät näytä yleisiltä. Kaikki kuvat ovat ilmaisia.

Vaihto – Shopifylla on oma myymälämarkkinapaikka. Jos kasvatat yritystäsi ja päätät myydä sen, siellä on sisäänrakennettu ympäristö, johon kaivaa.

Sovelluskauppa

Shopifyllä on yli 2000 sovellusta ja kasvava. Jos verkkokaupalle löytyy jotain, sovelluskaupalla on todennäköisesti ratkaisu. Mitä tarkempi ongelma, sitä todennäköisemmin ratkaisuun liittyy kustannuksia.

Jos haluat luoda drophipping-imperiumin, voit käyttää Oberloa. Haluatko luoda mukautettuja t-paitoja? Katso CustomCat. Markkinointivaihtoehdot, jotka myyvät, parantavat SEO tai automatisoivat sähköpostimarkkinoinnin, ovat myös yleisiä.

Sovelluskaupan arvostelujärjestelmä näyttää, mitä muut ihmiset ajattelevat myös sovelluksesta. Joillakin parhaimmista on jopa ilmaisia ​​versioita.

Shopify asiakastuki

Kun Shopify on kasvanut, asiakastuki on todella parantunut. Yrityksen laajamittainen ansiosta yrityksellä on ympäri vuorokauden avoinna olevat puhelinlinjat eri puolilla maailmaa.

Shopify-Asiakaspalvelu-Support-Landing

Shopifellä on itsenäisesti julistamien gurien henkilökunta, joka tarjoaa apua kaikilla tarvitsemillasi alueilla. Ne tarjoavat myös live-chat-tukea ja sähköpostitse lähettäminen on aina vaihtoehto.

Jos asiakastukitiimi ei voi auttaa sinua mistä tahansa syystä tai jos et halua puhua kenellekään (ymmärrämme), voit aina tarkistaa muut välineet.

Shopifyn tietokanta on täynnä usein kysyttyjä kysymyksiä ja perusteellisia vinkkejä. Ne tarjoavat myös akatemian, jossa on ilmaisia ​​koulutuskursseja, täynnä videoita ja usein webinaareja. Tämän lisäksi on tekstioppaita tietyistä aiheista, jotka voidaan lukea.

Yksi aliarvioitu osa Shopifen yleistä vetoomusta on yhteisö. Tämä voi johtua siitä, että WordPress-yhteisö on niin valtava ja syrjäyttää kaikki Internet-hosting-yhteisöt. Shopify-keskustelupalstoissa – olipa kyse sitten yleisestä Shopifesta, teemoista tai sovelluksista – on aina tarjolla hyödyllisiä tietoja ja apua.

Shopify-hinnoittelu selitetty

Jokaiseen hinnoittelutasoon sisältyy rajoittamaton määrä tuotteita, 24/7-tuki, mahdollisuus myydä muilla myyntikanavilla, manuaalinen tilausten luonti, alennuskoodit, SSL-sertifikaatti, hylätty ostoskorin palautus, Shopify-maksut petosanalyysillä, POS-sovellus, fyysinen laitteisto ja vankka sovelluksen valinta.

Muut Shopififen kustannukset ovat maksetut sovellukset, maksetut teemat ja verkkotunnuksen hankinta. On olemassa suuri joukko kustannuksia arvoisia sovelluksia sekä hyödyllisiä ja kauniita premium-teemoja, jotka voivat todella nostaa myymälääsi.

Hienoa Shopifyn suhteen on, että sinulla on täysin toimiva myymälä, jolla on joitain markkinoiden parhaimmista ominaisuuksista. Se maksaa sinulle vain 29 dollaria kuukaudessa. Kun laajennat myymälääsi, voit pienentää kuluja. Shopify sisältää myös räätälöidyn yritystason, joka mahdollistaa entistä mukautettavan suurille kaupoille.

johtopäätös

Shopify: n ainoa syy on tarkoitus auttaa sinua rakentamaan yritystä. Jos sinulla on tahtoa, heillä on tie. Muut yritykset ovat yrittäneet kilpailla, mutta Shopifyn ainoana tarkoituksena on varmistaa, että sinulla on kaikki mitä tarvitset myydäksesi ihmisille tuotteita ja palveluita.

Tuomme Shopififtiin, joka on saatu tuntikausien testistä ja työskentelystä mahdollisimman monien verkkokauppaalustojen kanssa.

Ohje

Mikä verkkokauppaympäristö on paras pienyrityksille?

Shopify on paras verkkokaupan alusta. Se on suunniteltu yritysomistajille, jotka haluavat kaiken käden ulottuvilla kukoistavan verkkoyhteisön kanssa.

Mikä kehys on paras verkkokauppasivustoille?

Paras kehys on Shopify. Ohjelmistossa on kaikki, mikä antaa sinun kasvattaa verkkokauppasivuston mahdollisimman suurelle korkeudelle ja vain ylläpitää pientä putiikkikauppaa

Mikä on paras verkkokauppasivustojen rakentaja?

Helpoin verkkokauppasivustojen rakentaja, jolla verkkosivusto todella rakennetaan, on Squarespace. Alkuperäisestä helppoudesta kuitenkin seuraa pitkäaikaisia ​​uhrauksia verkkokaupan toiminnallisuuksien kanssa. Paras sekoitus helppoutta ja toimivuutta on Shopify.

Kuinka paljon maksaa myyminen Shopifessa?

Shopifyn suunnitelmat alkavat 29 dollarilta kuukaudessa.

Viitteet ja kuvapisteet:

 • Gomanos.com
 • WorthThinkers.com
 • FiveOcean.net
 • VinculumGroup.com
 • ForexTribune.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector