Shopify áttekintés – Előnyeket, hátrányokat és árakat elemeztek 2020-ra

Eljön az idő, amikor minden olyan kezdő cég, amely valamit elad, az e-kereskedelem felé fordul. Például – teljesen telítetted a helyi piacot a kézműves fogpiszkáló butikjával. Ideje megosztani művészetedet az egész világgal.


Mi történik ezután? Annak érdekében, hogy a Föld bolygó stílusosan elengedje az élelmiszer-darabokat fogaikból, meg kell találnia az e-kereskedelem platformját. Köszönjük a jóságnak a Shopify számára – nem csak segíthetnek az igaz hívás teljesítésében – akarják.

A Shopify használatának elmaradásának okai

Csak négy ok van a Shopify használatának elmulasztására.

 1. Öt terméket kevesebbet értékesít, és minden más felett értékeli a teljes egyszerűséget.
 2. Blogod jött az első helyre, és szüksége van WordPressre (jelenleg a legnépszerűbb CMS) az életében. A SEO a kenyér és a vaj, az e-kereskedelem enyhe utógondolat.
 3. Őrülten hatalmas költségvetéssel rendelkezik, hogy web-fejlesztőt vegyen igénybe. Ez egy titok: valószínűleg magas a Shopify használata.
 4. Csak egy csatornán szeretne eladni. (Tipp – A Shopify lehetővé teszi, hogy minden platformon könnyen eladhasson).

Ha Ön nem tartozik e kategóriák egyikébe, akkor a Shopify-nak kell az első választásnak lennie az e-kereskedelem hosting platformai között.

Előnyök – Amit mi szeretünk a Shopify-nál

A Shopify összes pozitív tulajdonsága hozzáteszi, hogy az e-kereskedelem üzlettulajdonosai számára kínál eszközöket, amelyekre szükségük van egy üzlet felépítéséhez és kezeléséhez. Nincs túl sok fájdalompont, amikor a peronon elvégzendő tevékenységekről van szó.

A társaságot három Tim Horton szerető kanadai is alapították, és székhelye Ottawa. Támogatnunk kell az országunk népeit. ����

Többcsatornás értékesítésAz emberek 48% -a megkezdi termékkeresését a piacokon. Ez azt jelenti, hogy az ott élő emberek fele termékekhez fordul az Amazon, az Ebay vagy az Etsy felé.

A Shopify lehetővé teszi termékek integrálását ezekre a piacokra, valamint olyan közösségi média csatornákra, mint a Pinterest, a Facebook és az Instagram.

Készletrendszer – A Shopify leltárrendszere megkönnyíti a fájlok hozzáadását, szervezését és szerkesztését, és fájdalommentes. Amikor mindent megszervez, a Shopify lehetővé teszi gyűjtemények készítését, és termékeinek egyszerre több csoportba rendezését. A Shopify használata megkönnyíti a készlet szállításának ellenőrzését a különböző szállítóktól.

Vásároljon minden eszköztJellemzők – Az összes szükséges eszköz és eszköz létezik a Shopify-n. Az áruház hátterében számos véletlenszerű szempont közül választhat, amelyek fontosak, például a megrendelés megerősítésére küldött e-mailek testreszabása, az adatvédelmi irányelvek frissítése és a kosár helyreállítása.

Alkalmazásbolt – Ha nincs funkció arra, amit megpróbál, akkor nézd meg az App Store-t. Van egy csomó alkalmazás, amely ingyenes és prémium szolgáltatásokat kínál, hogy segítsen bizonyos áruházak tulajdonosának.

Vevőszolgálat -A Shopify elküld egy hitelkártya-olvasót, amikor feliratkozik velük, így személyesen eladhatja termékeit. Ritka, hogy egy szoftvercég valamit megtesz az életének sokkal könnyebbé tétele érdekében.

Ezen túl – az ő az ügyfélszolgálat munkatársai körülbelül 24 órájában dolgoznak hogy segítsen, és a magasabb fizetési szinteknél megadhat egy konkrét pont-személyt, akivel kapcsolatba léphet.

Hátrányok – Fontolható dolgok

A Shopify negatívokkal jár, mint a legtöbb cég. A szolgáltatással kapcsolatos negatívumok nem drasztikusak, de a közeljövőben sem fognak helyrehozni őket..

rossz szempontKöltség – A Shopify jól versenyez más e-kereskedelmi platformokkal, mivel árképzési struktúráik rendkívül hasonlóak. Az árazás gyengén összehasonlítható más platformokkal, amelyeket nem kifejezetten az e-kereskedelem számára készítettek, valamint a WordPress webhelyén elérhető ingyenes opciókkal.

Kezdőknek, Havonta 29 USD lehet sok pénz – különösen akkor, ha nem adunk értékesítést. Nagyon sok költség merül fel egy online üzleti vállalkozás indításával, és minden összeadódik.

Ha elegendő értékesítésre kerül még a legdrágább opció is, elhanyagolható költségekkel jár, de eleinte határozottan sok pénz.

Háttér kódolás – Van néhány ezoterikus szempont a Shopify háttérképén. Vannak olyan kérdések, amelyek felbukkannak, amelyek miatt nem tud megkarcolni a fejed, és a Google fejlesztőszolgáltatást keres, amely segít Önnek.

shopify hiba oldal

A Shopify felhasználói közössége meglehetősen nagy, és sok alkalommal javítják a fórumokon, sőt cikkeket és videókat felmerülő problémákat..

Ha ez nem működik, ha olyan valakit talál, aki tudja, mit csinál, akkor további költségekhez és késésekhez vezethet az üzlet rögzítésében..

A jó dolog a Shopify ökoszisztéma elterjedése rengeteg online oktatóprogram található, amelyek szó szerint bármi, ami a Shopify-val kapcsolatos. Ha hajlandó beletenni valamilyen könyökzsírt és belejutni, akkor könnyen elkészítheti saját üzletét.

A bolt kiépítése

shop web web devEgy gyönyörű kirakat létrehozása az e-kereskedelem egyik fő prioritása. Képzelje el, mi történik, amikor bemászol egy fizikai üzletbe, és a polcok át vannak borítva, és a pénztáros úgy néz ki, mintha nem zuhanyoztak volna, mióta Justin Bieber megkapta első tetoválását.

Online értékesítés esetén még fontosabb, hogy a bolt jól néz ki. Az emberek előfordulhat, hogy egy boltban átnézik az átfordított polcokat és néhány gyanúsan ismerős foltot, ha elég rosszul kell vásárolniuk, de manapság az emberek nem hajlandóak figyelmen kívül hagyni a weboldalon szereplőkkel egyenértékű képet. Csak felhívják a Google-t, és alternatívát találnak.

A rossz weboldaltervezés teljes gyilkos – a felhasználók 61% -a nem tér vissza a weboldalra a rossz tervezés miatt. Szerencsére a Shopify nagyszerű segítséget nyújt e tekintetben.

Hogyan működik

A Shopify megkönnyíti a weboldal felépítését. Úgy működik, ha kiválaszt egy témát – akár ingyen, akár díjat fizet -, majd a témán belül építje meg webhelyét. A Shopify nagyon sokféle ingyenes témát kínál, amelyek nagyszerűen befolyásolják az opcionális lehetőségeket.

Shopify-kezdőképernyőről

A háttérprogramban a készletkezelés más eszközök között található, például a menük, amelyek hatással lesznek webhelye felépítésére, de az üzletépítés nagy része a témán belül zajlik..

A legtöbb téma ál-drag-and-drop eszköz, amellyel a különböző elemeket, például fényképeket, szöveges blokkokat és egyéb szempontokat különböző helyekre mozgathatja. Egyes témák inkább menüközpontúak és kevésbé vizuális módon épülnek be. Szinte az összes Shopify által jóváhagyott téma könnyen kezelhető kis tanulási görbékkel.

A témákon belül kiválaszthatja színeit, betűkészletét és egyéb szükséges beállításait is.

 Shopify témák

A Shopify fizetése sok új vállalkozó számára már viszonylag nagy kiadást jelent. Vannak tíz ingyenes téma a Shopify-n amelyek valóban szép weboldalt hozhatnak létre.

Kedvencünk a Brooklyn, a legjobb közepes méretű ruházati üzletekhez, de mindegyik meghatározott típusú üzletekhez alkalmas. Az egyik a szélesebb körű fényképezésre specializálódott, az egyik nagyszerű a közösségi finanszírozáshoz, a másik pedig a könnyű navigációra összpontosít..

brooklyn-banner-shopify sablon

Ha további funkcionalitást szeretne, több ezer téma vásárolható meg a Shopify számára. Van egy csomó fejlesztő, amely témákat hoz létre a tárhelyszolgáltatásokhoz, például a Shopify, a WordPress és a BigCommerce. A legjobbak nagy tudásbázissal és nagy közösségekkel jönnek, amelyek segítenek a tervek kidolgozásában.

Shopify e-kereskedelmi szolgáltatások

A Shopify ugyanolyan funkciókban gazdag, ahogy kap. Az ingyenes próbaverzióba való belépés megmutathatja a különféle lehetőségeket, de itt van néhány.

képességek

Egy lehetséges potenciális probléma, amelyre gondolkodni kell az induláskor, mi történik, ha üzlete őrült mértékben sikerül? A siker problémákkal jár. Támogathatja-e a meghirdetett szolgáltatást az Ön meteorikus emelkedése mellett?

A Shopify veled együtt nő. A legolcsóbb terv mindent kínál, amelyet a kezdők igényelhetnek, és a legdrágább terv lehetővé teszi, hogy a gyors emelkedő virágzó céggé váljon. Nagyszerű költségmegtakarítási funkciók, fejlett jelentéskészítők, kedvezmények és még nagyvállalati vállalkozási szintű megoldások is léteznek.

Többcsatornás értékesítés – Eladás bármilyen platformon 

Ha csak a webhelyén mutatja be termékeit, akkor nem kell sok erőfeszítést tennie. Az emberek az Amazon, az Ebay, az Etsy, a Facebook, a Jet és az Instagram vásárolnak ugyanolyan gyakran, mint az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek..

A Shopify lehetővé teszi további 20 csatornán történő értékesítést, megkönnyítve ezzel a potenciális ügyfelek számára történő eladások kezelését az interneten bárhol. Valószínűleg ez a szolgáltatás teszi a Shopify legerősebbé. Ha komolyan gondolkodik egy életképes e-kereskedelmi áruház felépítéséről, akkor ezt egyszerűen nem tudja legyőzni.

kezeljünk több-piacterek-Shopify

Készletgazdálkodás 

Sok üzletnek van nagy termékkatalógusa. Ijesztő lehet megpróbálni mindent megszervezni a webhelyén oly módon, hogy az ésszerű legyen az ügyfelek számára, miközben a különféle szállítóktól származó készleteket is zsonglőrzi. Sokat kell aggódni.

Egy üzletben, ahol egyes termékek az Amazon végrehajtási központjaiból származnak, mások igény szerint nyomtatott szolgáltatásból, mások cseppszállításból, mások pedig nagyapád alagsorából származnak – migrénára lehet figyelni. A Shopify fedezte és lehetővé teszi olyan termékek gyártását, amelyek magadtól és bármely más megvalósítási központtól származnak, amelyeket esetleg használ.

Shopify-termékek-leltár

A Shopify megkönnyíti az erőfeszítéseket, mivel az egyes termékek bárhonnan beállíthatók teljesítésre – még ugyanabban a gyűjteményben.

jelentések

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy az emberek megtalálják az áruházat, és megnézik a termékeit. Olyan lennél, mint „Cool!”

Menő.

De nem akarsz többet tudni? Ahhoz, hogy sikeres üzlettulajdonos legyen, többet kell tudnia, hogy tanulhasson ebből az ismeretből és javuljon.

A Shopify ezt könnyedé teszi. Mindenekelőtt az ábrákon 40 diagramok találhatók, amelyek hasznos információkat nyújtanak, mint például az időszaki teljes eladások, az átváltási arányok, az összes üzletlátogatás, az átlagos megrendelési érték, az ismétlődő ügyfélszám és az összes megrendelés..

shopify felülnéző műszerfal

Más szempontok, például az, ahol az emberek megtalálják az Ön webhelyét, nagyon hasznosak. Ha 28 ember jött webhelyére a Pinterestből azon a napon, a Shopify tudatja velünk.

Mobil optimalizálás

mobil optimalizálásValószínű, hogy ügyfelei közül tízből hét egy mobilkészülékkel fogja megtekinteni az e-kereskedelem áruházát. Sajnos sok platform épült asztali számítógépeken történő használatra.

Itt található két szórakoztató e-kereskedelmi webhely-statisztika:

 • Egyedül a gyenge mobil dizájn elég Az internethasználók 57% -a hogy ne ajánlja vállalkozását társaiknak.
 • Majdnem A fogyasztók 80% -a abbahagyja az érdeklődését az Ön webhelyén, ha a mobil webhely kényelmetlenül jelenik meg.

A Shopify tudja, hogy az emberek telefonjaikat online vásárláshoz használják, és gondoskodott arról, hogy a platformon használt összes téma mobilra optimalizált legyen. Ezenkívül az asztali, táblagép- és mobil verziókból is megtekinthetik webhelyét.

Egyéb szórakoztató eszközök

Számos szórakoztató funkció és eszköz létezik, amelyekről is érdemes beszélni.

Készlet – A marketing automatizálási eszköz, amely e-maileket küldhet, hirdetéseket hozhat létre, a közösségi médiában feladhat és emlékeztetőket küldhet.

Burst – A Shopify stock fotó eszköze kiváló minőségű képeket tartalmaz, amelyek nem tűnnek általánosnak. Az összes kép ingyenes.

Csere – A Shopify saját üzletpiacmal rendelkezik. Ha növekszik vállalkozása és úgy dönt, hogy eladni akarja, akkor van egy beépített környezet, amelybe belevehet.

Alkalmazásbolt

A Shopify több mint 2000 alkalmazással rendelkezik, és egyre növekszik. Ha van valami az e-kereskedelem számára, akkor azt akarja, hogy az alkalmazásbolt megoldást találjon. Minél konkrétabb a probléma, annál valószínűbb, hogy a megoldással kapcsolatos költségek merülnek fel.

Ha egy drophipping birodalmat szeretne létrehozni, akkor használhatja az Oberlo alkalmazást. Szeretne egyedi pólókat létrehozni? Nézze meg a CustomCat alkalmazást. Ugyancsak elterjedtek az olyan marketing lehetőségek, amelyek növelik, javítják a SEO-t, vagy automatizálják az e-mail marketing.

Az App Store-ban lévő áttekintő rendszer megmutatja, hogy mások is mit gondolnak az alkalmazásról. A legjobbak közül néhánynak még ingyenes verziói vannak.

Shopify ügyfélszolgálat

A Shopify növekedésével az ügyfélszolgálat valóban javult. A cég nagy léptéke lehetővé tette a társaság számára, hogy a világ minden részén 24 órás és hét órás ügyfélszolgálattal rendelkezzen.

Shopify-Customer Support--Landing-

A Shopify munkatársainak saját kihirdetésével működő guruk állnak rendelkezésére, akik minden olyan területen segítséget nyújtanak, amelyre szüksége lehet. Emellett élő csevegési támogatást is kínálnak, és az e-mail küldés mindig lehetőség.

Ha az ügyfélszolgálat bármilyen okból nem tud segíteni, vagy ha nem érzed, hogy senkivel beszélünk (értjük), akkor bármikor megnézheted más médiumokat.

A Shopify tudásbázisa tele van GYIK-kérdésekkel és mélyreható tippekkel. Akadémiát kínálnak ingyenes video-tanfolyamokkal és gyakori webinarokkal. Ráadásul szöveges útmutatók vannak meghatározott témákról, amelyeket el lehet olvasni.

A Shopify általános fellebbezésének alulértékelt része a közösség. Ennek oka az lehet, hogy a WordPress közösség annyira hatalmas, és elkerüli az összes internetes tárhely közösséget. A Shopify fórumai – legyen az általános Shopify, témák vagy alkalmazások – mindig hasznos információkat és segítséget tartalmaznak.

Shopify árképzés magyarázata

Az árképzés minden szintje korlátlan termékeket, 24 órás támogatást, más értékesítési csatornákon történő eladási lehetőséget, kézi megrendelések létrehozását, kedvezménykódokat, SSL tanúsítványt, elhagyott kosár helyreállítást, Shopify fizetéseket csalás elemzéssel, POS alkalmazást, fizikai hardvert és robusztus szolgáltatást kínál alkalmazás kiválasztása.

A Shopify egyéb költségei a fizetett alkalmazások, a fizetett témák és a domain vásárlása. Számos olyan alkalmazás van, amely megéri a költségeket, valamint hasznos és gyönyörű prémium témák, amelyek valóban felemelik az üzletét.

A Shopify nagyszerű tulajdonsága, hogy teljesen működőképes üzlettel rendelkezik, amely a piacon megtalálható legjobb tulajdonságokkal rendelkezik, ez csak havonta 29 dollárba kerül. Ahogy kibővíti az üzletét, kibővítheti a költségeket. A Shopify egy egyedi vállalati szintet is tartalmaz, amely lehetővé teszi a testreszabhatóságot a nagy üzletek számára.

Következtetés

A Shopify egyetlen ésszerű célja az, hogy segítsen egy vállalkozás felépítésében. Ha van akarata, akkor megvan nekik az út. Más vállalatok megpróbálták versenyezni, de a Shopify egyetlen célja az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden megvan ahhoz, hogy eladja az emberek termékeit és szolgáltatásait.

A Shopify jóváhagyása az, amelyet órák óta tesztelünk és a lehető legtöbb e-kereskedelmi platformon dolgozunk.

GYIK

Melyik e-kereskedelmi platform a legjobb a kisvállalkozások számára?

A Shopify az e-kereskedelem legjobb platformja. A vállalkozók számára készült, akik mindent kéznél akarnak egy virágzó online közösséggel.

Milyen keretrendszer a legjobb az e-kereskedelmi webhelyek számára?

A legjobb keret a Shopify. A szoftver mindent tartalmaz, amely lehetővé teszi az e-kereskedelemről szóló weboldal a lehető legnagyobb magasságra történő kiterjesztését, valamint csak egy kis butiküzlet működtetését.

Melyik a legjobb e-kereskedelmi webhely-készítő?

A Squarespace a legegyszerűbb e-kereskedelemmel foglalkozó weboldal készítő, amellyel valójában létrehozhat egy weboldalt. Ezzel a kezdeti könnyedséggel azonban hosszú távú áldozatokkal jár az e-kereskedelem funkciója. Az egyszerűség és a funkcionalitás legjobb keveréke a Shopify.

Mennyibe kerül a Shopify eladása?

A Shopify tervei havonta 29 dollárra indulnak.

Referenciák és képösszegek:

 • Gomanos.com
 • WorthThinkers.com
 • FiveOcean.net
 • VinculumGroup.com
 • ForexTribune.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector