Rishikimi i Shopify – Të mirat, të mirat dhe të çmuarit të analizuara për vitin 2020

Vjen një kohë kur çdo kompani që lulëzon që shet diçka kthehet në tregti elektronike. Merrni për shembull – ju e keni ngopur plotësisht tregun lokal me butikun tuaj artizanal të dhëmbëve. Koha për të ndarë artin tuaj në të gjithë botën.


Çfarë ndodh më pas? Në mënyrë që të ndihmoni planetin Tokë të largojë copa të ushqimit nga dhëmbët e tyre në stil, ju duhet të gjeni një platformë eCommerce. Faleminderit mirësi për Shopify – jo vetëm që mund t’ju ndihmojnë të përmbushni thirrjen tuaj të vërtetë – ata dëshirojnë.

Arsyet për të mos përdorur Shopify

Ka vetëm katër arsye për të mos përdorur Shopify.

 1. Ju jeni duke shitur nën pesë produkte dhe vlerësoni thjeshtësi të plotë mbi gjithçka tjetër.
 2. Blog-u juaj erdhi i pari dhe ju keni nevojë për WordPress (aktualisht më të njohura CMS) në jetën tuaj. SEO është buka dhe gjalpi juaj dhe tregtia elektronike është një mendim i lehtë.
 3. Ju keni një buxhet jashtëzakonisht masiv për të hedhur në një programues në internet. Këtu është një sekret: Ka shumë të ngjarë që ata përdorin Shopify.
 4. Ju dëshironi të shisni vetëm në një kanal. (Hint – Shopify ju lejon të shisni në çdo platformë me lehtësi).

Nëse nuk bëni pjesë në ndonjë nga ato kategori, atëherë Shopify duhet të jetë zgjedhja juaj e parë e platformave të pritjes së e-commerce.

Pro – Whatfarë na pëlqen për blerjen

Të gjitha pozitivet për Shopify shtojnë deri në ofrimin e pronarëve të dyqaneve eCommerce mjetet që u duhen për të ndërtuar dhe menaxhuar një dyqan. Nuk ka shumë pika dhimbjeje kur bëhet fjalë për aktivitetet që duhen bërë në platformë.

Kompania u themelua gjithashtu nga tre kanadezë të dashur Tim Horton dhe është me seli në Otava. Ne duhet ta mbështesim vendin tonë popullor. ����

Shitje me shumë kanale48% e njerëzve fillojnë kërkimin e tyre për një produkt në vendet e tregut. Kjo do të thotë që gjysma e njerëzve atje janë kthyer në Amazon, Ebay, ose Etsy për produktet.

Shopify ju lejon të integroni produktet tuaja me këto vende të tregut, si dhe kanalet e mediave sociale si Pinterest, Facebook dhe Instagram.

Sistemi i inventarit – Sistemi i inventarit në Shopify bën shtimin, organizimin dhe redaktimin e produkteve lehtësisht dhe pa dhimbje. Kur bëhet fjalë për organizimin e gjithçkaje Shopify ju lejon të bëni koleksione dhe ju lejon të organizoni produktet tuaja në grupe të shumta në një kohë. Përdorimi i Shopify e bën të lehtë për të kontrolluar inventarin tuaj nga furnitorë të ndryshëm.

blerje për të gjitha pajisjetKarakteristikat – Të gjitha mjetet dhe mjetet që ju nevojiten ekzistojnë në Shopify. Në pjesën e prapme të dyqanit ka mundësi për shumë aspekte të rastësishme që janë të rëndësishme si p.sh. personalizimi i postave elektronike të dërguara për konfirmime të porosive, azhurnimi i politikave të privatësisë dhe rimëkëmbja e braktisur e karrocës.

Dyqani i Aplikacioneve – Nëse nuk ka ndonjë veçori për atë që po përpiqeni të bëni, atëherë kontrolloni dyqanin e aplikacioneve. Ka një mori aplikacionesh që ofrojnë shërbime falas dhe premium për të ndihmuar me disa gjëra që u duhen pronarëve të dyqaneve.

Ndihma për klientët -Shopify do t’ju dërgojë një lexues të kartave të kreditit kur të regjistroheni me ta, në mënyrë që të shisni mallrat tuaj personalisht. Shtë e rrallë që një kompani softuerësh të bëjë diçka për ta bërë jetën tuaj shumë më të lehtë.

Përtej kësaj – e tyre Stafi i ndihmës së klientit është rreth 24/7 për të ndihmuar dhe në nivelet më të larta të pagesave ju japin një person specifik për të kontaktuar në mënyrë specifike.

Kundër – Gjërat që duhet të merren parasysh

Shopify vjen me negativë siç bëjnë shumica e kompanive. Negativët e lidhur me shërbimin nuk janë drastike por ato gjithashtu nuk do të korrigjohen në asnjë moment në të ardhmen e afërt.

pamje e keqekosto – Shopify konkuron mirë me platformat e tjera të tregtisë elektronike pasi strukturat e tyre të çmimeve janë jashtëzakonisht të ngjashme. Mimet krahasohen dobët me platformat e tjera që nuk janë ndërtuar posaçërisht për eCommerce, si dhe opsionet falas të pritura në WordPress.

Për fillestarët, 29 dollarë në muaj mund të ishin shumë para – veçanërisht kur shitjet nuk jepen. Ka shumë shpenzime që kanë të bëjnë me fillimin e një biznesi në internet dhe gjithçka shtohet.

Nëse shitjet e mjaftueshme po kalojnë edhe opsioni më i shtrenjtë do të jetë një kosto e papërfillshme por në fillim definitivisht ndjehet si shumë para.

Kodimi i backend – Ekzistojnë disa aspekte ezoterike të sfondit të Shopify. Ka disa çështje që shfaqen që do t’ju lënë të kruheni kokën dhe Googling një shërbim të zhvilluesit për t’ju ndihmuar.

faqe blerja e gabimeve

Komuniteti i përdoruesve të Shopify është mjaft i madh dhe shumë herë ka ndreqje në çështje në forume apo edhe artikuj dhe video.

Nëse kjo nuk punon për të gjetur dikë që e di se çfarë ata mund të bëjnë mund të çojë në kosto shtesë dhe vonesa në rregullimin e dyqanit tuaj.

E mira është me përhapjen e ekosistemit Shopify ka një ton të mësimeve në internet për fjalë për fjalë çdo gjë që lidhet me Shopify. Nëse jeni të gatshëm të vendosni disa yndyrat në bërryl dhe të futeni në të, mund ta bëni DIY lehtë dyqanin tuaj.

Ndërtimi i dyqanit tuaj

blerje në internet devKrijimi i një dyqani të bukur është një nga prioritetet kryesore të një operacioni të tregtisë elektronike. Imagjinoni se çfarë ndodh kur ju ecni në një dyqan fizik dhe rafte do të fiksohen dhe arkëtari duket sikur nuk kanë dalë pasi që Justin Bieber mori tatuazhin e tij të parë.

Kur shitni në internet është edhe më e rëndësishme që dyqani të duket i mirë. Njerëzit mund të duken raftet e rrënuara të kaluara dhe disa njolla të njohura në dyqan nëse duhet të blejnë diçka mjaft keq, por në këtë ditë dhe moshë njerëzit nuk janë të gatshëm të anashkalojnë ekuivalentin e asaj në një faqe në internet. Ata thjesht do të tërheqin Google dhe do të gjejnë një alternative.

Dizajni i keq i faqes në internet është një vrasës i plotë – 61% e përdoruesve nuk do të kthehen në një faqe në internet për shkak të dizajnit të keq. Për fat të mirë, Shopify është i shkëlqyeshëm për të ndihmuar në këtë drejtim.

Si punon

Shopify e bën të thjeshtë ndërtimin e një faqe në internet. Mënyra se si funksionon është që ju të zgjidhni një temë – falas ose paguani primin – atëherë ndërtoni faqen tuaj në internet brenda kësaj teme. Shopify mbart një shumëllojshmëri shumë të madhe të temave falas, të cilat kanë të bëjnë me opsionalitetin.

shopify-homescreen

Në sfondin ka menaxhim të inventarit midis mjeteve të tjera si menutë që do të ndikojnë në ndërtimin e faqes suaj të internetit por shumica e ndërtesës së dyqanit do të zhvillohet brenda temës.

Shumica e temave janë mjete pseudo-drag-and-drop për të lëvizur elementë të ndryshëm si foto, blloqe teksti dhe aspekte të tjera në vende të ndryshme. Disa tema janë më të përqëndruara në menu dhe ndërtohen në mënyra më pak vizuale. Pothuajse të gjitha temat e miratuara nga Shopify janë të lehta për t’u përdorur me kthesa të vogla të të mësuarit.

Brenda temave janë gjithashtu ku do të zgjidhni ngjyrat, shkronjat dhe cilësimet e tjera të nevojshme.

 Temat e blerjeve

Pagesa për Shopify është tashmë një shpenzim relativisht i madh për shumë ndërmarrës të rinj. Atje jane dhjetë tema falas në Shopify që mund të bëjë vërtet një uebfaqe të bukur.

Një i preferuari ynë për tu përdorur është Brooklyn, më e mira për dyqanet e veshjeve të mesme, por secila prej tyre është e përshtatshme për lloje specifike të dyqaneve. Një e specializuar në fotografinë buzë-për-buzë, një është e shkëlqyeshme për mbledhjen e turmave, dhe një përqëndrohet në të qenit e thjeshtë për të lundruar.

model brooklyn-banner-shopify

Nëse dëshironi më shumë funksionalitet, ka mijëra tema për të blerë për Shopify. Ekzistojnë një bandë e tërë e zhvilluesve që krijojnë tema për shërbimet e pritjes si Shopify, WordPress dhe BigCommerce. Ato më të mirat vijnë me baza të mëdha njohurish dhe vetë komunitete të mëdha për t’ju ndihmuar në hartimet tuaja.

Blerje Karakteristikat e e Tregtisë

Shopify është aq tipar i pasur sa bëhet. Zhytja në një gjyq falas mund të tregojë të gjitha opsionet e ndryshme, por këtu janë një pjesë e vogël.

aftësitë

Një problem i domosdoshëm i mundshëm për të menduar kur filloni është se çfarë ndodh nëse dyqani juaj arrin të shkojë në një shkallë të çmendur? Suksesi vjen me probleme. Mund shërbimi i pritjes që jeni në mbështetje të ngritjes suaj meteorike?

Shopify rritet me ju. Plani më i lirë ofron gjithçka që mund të dëshirojë një fillestar dhe plani i tyre më i shtrenjtë lejon që një ngritës i shpejtë të rritet në një kompani lulëzimi. Ekzistojnë karakteristika të shkëlqyera për kursimin e kostos, krijues të përparuar të raporteve, zbritje dhe madje ka edhe zgjidhje të shkallës së ndërmarrjes për tregtarët me vëllim të lartë.

Shitja me shumë kanale – Shitet në çdo / çdo platformë 

Nëse shfaqni vetëm produktet tuaja në faqen tuaj të internetit, nuk po bëni shumë përpjekje. Njerëzit po bëjnë blerje në Amazon, Ebay, Etsy, Facebook, Jet dhe Instagram po aq shpesh sa faqet e internetit të eCommerce.

Shopify ju lejon të shisni në 20 kanale të tjera duke e bërë të lehtë për të menaxhuar shitjen e klientëve të mundshëm kudo në internet. Kjo është ndoshta tipar që e bën Shopify më të fuqishmin. Nëse jeni serioz në ndërtimin e një dyqani të vlefshëm Ecommerce, thjesht nuk mund ta mposhtni këtë.

menaxhojnë-shumta-sheshe-shopify

Menaxhimit të inventarit 

Shumë dyqane kanë një katalog të madh produktesh. Mund të jetë e frikshme të përpiqeni të organizoni gjithçka në faqen tuaj të internetit në një mënyrë që do të kishte kuptim për klientët, ndërsa gjithashtu do të merrte me vete edhe inventarin që vinte nga furnitorë të ndryshëm. Kjo është shumë për tu shqetësuar.

Në një dyqan ku disa produkte vijnë nga qendrat e përmbushjes së Amazon, disa vijnë nga një shërbim i shtypur me kërkesë, disa nga një shërbim dropshipping, dhe disa nga bodrumi i gjyshit tuaj – ju mund të shikoni një migrenë. Shopify ju ka mbuluar dhe ju lejon të keni produkte që vijnë nga vetja dhe çdo qendër tjetër përmbushjeje që mund të përdorni.

shopify-produkteve-inventarit

Shopify e bën atë pa mundim pasi çdo produkt mund të vendoset të përmbushet nga kudo – madje edhe në të njëjtën koleksion.

raportet

Po sikur t’ju thoja që njerëzit po gjenin dyqanin tuaj dhe do të kontrollonin produktet tuaja. Do të ishit si, “Cool!”

Shtë i lezetshëm.

Por nuk doni të dini më shumë? Për të qenë një pronar i suksesshëm i dyqanit, do të duhet të dini më shumë që të mund të mësoni nga ajo njohuri dhe të përmirësoheni.

Shopify e bën këtë pa mundim. Para së gjithash, ajo vjen me tabela të mrekullueshme që ju tregojnë informacione të dobishme si shitjet totale gjatë periudhave kohore, normat e konvertimit, vizitat totale të dyqaneve, vlera mesatare e porosisë, përsëritja e nivelit të klientit dhe urdhërat totale.

blerje në pult

Aspekte të tjera si ato ku njerëzit po gjejnë faqen tuaj janë shumë të dobishme. Nëse 28 njerëz erdhën në faqen tuaj të internetit nga Pinterest atë ditë Shopify do t’ju njoftojë.

Optimizimi i celularit

optimizimi i celularitKa të ngjarë që shtatë nga 10 klientët tuaj do të shohin dyqanin tuaj të e-commerce duke përdorur një pajisje celulare. Fatkeqësisht, shumë platforma janë ndërtuar për t’u përdorur në desktop.

Këtu janë dy statistika argëtuese të e-commerce në internet për ju:

 • Vetëm hartimi i dobët celular është i mjaftueshëm 57% e përdoruesve të internetit të mos e rekomandoni biznesin tuaj me bashkëmoshatarët e tyre.
 • pothuajse 80% e konsumatorëve do të ndalojë së angazhuari me uebfaqen tuaj nëse faqja e internetit e lëvizshme shfaq pa mëdyshje.

Shopify e di që njerëzit përdorin telefonat e tyre për të bërë blerje në internet dhe sigurohen që të gjitha temat e përdorura në platformën e tyre janë të optimizuara në celular. Ata gjithashtu ofrojnë pamje të faqes tuaj të internetit nga desktopi, tableti dhe versionet e lëvizshme.

Mjete të tjera argëtuese

Ka karakteristika dhe mjete të shumta argëtuese për të cilat ia vlen të flitet gjithashtu.

Kit – Një mjet i automatizimit të marketingut që mund të dërgojë email, të krijojë reklama, të postojë në mediat sociale dhe t’ju dërgojë kujtesë.

Hov – Vegla e fotografive të aksioneve të Shopify që ka imazhe me cilësi të lartë që nuk duken gjenerike. Të gjitha imazhet janë falas.

Shkëmbim – Shopify ka tregun e vet të dyqaneve. Nëse e rritni biznesin tuaj dhe vendosni të dëshironi ta shisni, atëherë ekziston një mjedis i ndërtuar për të hulumtuar.

Dyqani i Aplikacioneve

Shopify ka më shumë se 2,000 aplikacione dhe në rritje. Nëse ka diçka për tregtinë elektronike që dëshironi që dyqani i aplikacioneve me siguri do të ketë një zgjidhje. Sa më specifik të jetë problemi, aq më shumë të ngjarë do të ketë një kosto të lidhur me zgjidhjen.

Nëse jeni duke kërkuar të krijoni një perandori dropshipping, atëherë mund të përdorni Oberlo. Dëshironi të krijoni bluza me porosi? Kontrolloni CustomCat. Mundësitë e marketingut që përmirësojnë, përmirësojnë SEO ose automatizojnë marketing me email janë gjithashtu të përhapura.

Sistemi i rishikimit në dyqanin e aplikacioneve tregon se çfarë mendojnë njerëzit e tjerë edhe për aplikacionin. Disa nga më të mirat madje kanë versione falas.

Shopify Ndihma për Klientin

Ndërsa Shopify është rritur, mbështetja e klientit në të vërtetë është përmirësuar. Shkalla e madhe e kompanisë i ka mundësuar kompanisë të ketë 24/7 linja ndihme në pjesë të shumta të botës.

Shopify-Customer-Mbështetje-Landing-

Shopify ka një staf të gurusëve të vetë-shpallur që ofrojnë ndihmë në çdo zonë që ju nevojitet. Ata gjithashtu ofrojnë mbështetje live chat dhe dërgimi i postës elektronike është gjithmonë një mundësi.

Nëse ekipi i ndihmës së klientit nuk mund t’ju ndihmojë për çfarëdo arsye ose nuk ndjeheni sikur flisni me këdo (ne e kuptojmë) gjithmonë mund të kontrolloni mjete të tjera.

Baza e njohurive e Shopify është plot me FAQ dhe këshilla të thella. Ata gjithashtu ofrojnë një akademi me kurse trajnimi falas me video dhe webinare të shpeshta. Për më tepër, ekzistojnë udhëzues për tekste mbi tema specifike që mund të lexohen.

Një pjesë e nënvlerësuar e apelit të përgjithshëm të Shopify është komuniteti. Kjo mund të jetë për shkak se komuniteti WordPress është kaq masiv dhe mbizotëron çdo komunitet që pret në internet. Forumet për Shopify – qoftë Shopify i përgjithshëm, tema ose aplikacione – janë gjithnjë me informacion dhe ndihmë të dobishme.

Blerja e ifymimeve të Shpjeguara

Eachdo niveli i çmimeve përfshin produkte të pakufizuar, mbështetje 24/7, aftësinë për të shitur në kanale të tjera të shitjeve, krijimin manual të porosisë, kodet e zbritjes, certifikatën SSL, rikuperimin e braktisur të karrocave, blerjet e blerjeve me analiza mashtrimi, aplikacionin POS, pajisjen fizike dhe të fuqishëm zgjedhja e aplikacionit.

Kostot e tjera të përfshira në Shopify janë aplikacionet e paguara, temat e paguara dhe blerja e domain. Ekzistojnë një numër i madh i aplikacioneve që ia vlen kostoja, si dhe tema premium të dobishme dhe të bukura që mund të ngrejnë vërtet dyqanin tuaj.

Gjëja e shkëlqyeshme për Shopify është të keni një dyqan plotësisht funksional me disa nga karakteristikat më të mira në treg, do t’ju kushtojë vetëm 29 dollarë në muaj. Ndërsa shkallëzoni dyqanin tuaj, mund të rritni shpenzimet. Shopify gjithashtu përfshin një nivel ndërmarrjeje me porosi i cili lejon më shumë përshtatje për dyqanet masive.

përfundim

Tregtimi i vetëm i Raison d’etre është t’ju ndihmojë të ndërtoni një biznes. Nëse keni vullnet, atëherë ata do ta marrin rrugën. Kompanitë e tjera janë përpjekur të garojnë, por qëllimi i vetëm i Shopify është të sigurohesh që të keni gjithçka që ju nevojitet për të shitur njerëzit produkte dhe shërbime.

Miratimi ynë i Shopify është ai që ka ardhur nga orët e testimit dhe të punës me sa më shumë platforma eCommerce të jetë e mundur.

FAQ

Cila platformë eCommerce është më e mira për biznesin e vogël?

Shopify është platforma më e mirë për tregtinë elektronike. Designedshtë krijuar për pronarë të biznesit që duan gjithçka në majë të gishtave me një komunitet të lulëzuar në internet.

Cila kornizë është më e mira për faqet e internetit të tregtisë elektronike?

Kuadri më i mirë është Shopify. Softueri ka gjithçka që ju mundëson të rritni një faqe në internet eCommerce në lartësitë më të mëdha të mundshme, si dhe thjesht të drejtoni një dyqan të vogël Boutique

Cili është krijuesi më i mirë i faqes elektronike eCommerce?

Ndërtuesi më i lehtë i faqes elektronike eCommerce për të ndërtuar një faqe në internet është Squarespace. Sidoqoftë, me atë lehtësi fillestare vijnë sakrifica afatgjata me funksionalitetin e e-commerce. Përzierja më e mirë e lehtësisë dhe funksionalitetit është Shopify.

Sa kushton të shitet në Shopify?

Planet në Shopify fillojnë me 29 dollarë në muaj.

Referenca dhe kredi për imazh:

 • Gomanos.com
 • WorthThinkers.com
 • FiveOcean.net
 • VinculumGroup.com
 • ForexTribune.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector