Magento εναντίον Shopify σε σύγκριση (Ενημέρωση 2020)

Η είσοδος στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου απαιτεί από έναν δυνητικό ιδιοκτήτη επιχείρησης να δημιουργήσει έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Υπάρχουν πολλές λύσεις για τη μελλοντική σας αυτοκρατορία ηλεκτρονικού εμπορίου. Επικεφαλής μεταξύ αυτών είναι οι Magento και Shopify.


ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίουΑυτές οι επιλογές είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.

Φανταστείτε ότι ο ιδιοκτήτης του διαγωνισμού σας είπε ότι έπρεπε να φτιάξετε ένα μηχάνημα για να κερδίσετε ένα εκατομμύριο δολάρια. Το μηχάνημα πρέπει να κατασκευαστεί γρηγορότερα και πρέπει να είναι καλύτερα κατασκευασμένο από το μηχάνημα που μπορεί να κατασκευάσει ο ανταγωνιστής σας – αλλιώς δεν παίρνετε τα χρήματα.

Δυστυχώς, ο ανταγωνιστής σας έχει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή παρόμοιων μηχανημάτων. Δεν έχετε εμπειρία.

Αυτός είναι ο ανταγωνιστής σας και το προηγούμενο μηχάνημά του

Το άτομο που οργανώνει τον διαγωνισμό σας προσφέρει δύο σετ εργαλείων. Το πρώτο μπορεί να κατασκευάσει ένα τέλειο μηχάνημα και είναι εύκολο στη χρήση – εξηγεί επίσης πώς να κατασκευάσει το μηχάνημα. Το δεύτερο σετ εργαλείων είναι δύσκολο στη χρήση και απαιτεί από πρώτο χέρι γνώση του τρόπου κατασκευής μιας μηχανής, αλλά μπορεί επίσης να κατασκευάσει μια τέλεια μηχανή.

Ποιο θα επιλέγατε; Ίσως η πρώτη επιλογή. Ποιο θα επιλέξει ο ανταγωνιστής σας; Ίσως η πρώτη επιλογή.

TLDR;

Το Shopify και το Magento είναι και οι δύο βιώσιμες επιλογές για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Ωστόσο, Η επιλογή μας για την πλειονότητα των ανθρώπων είναι το Shopify, απλό και απλό. Η ισορροπία στο κόστος, τις λειτουργίες, τα πρόσθετα και την υποστήριξη τους καθιστούν μια καταπληκτική λύση για τον επιχειρηματία και τον εκκινητή.

Για να μην πούμε ότι το Magento δεν μπορεί να λειτουργήσει για εσάς, γιατί μπορεί και θα το κάνει. Αλλά καλύτερα να έχετε γνώσεις κωδικοποίησης και πολύ χρόνο ή εναλλακτικά, πολλά χρήματα να ρίξετε σε έναν προγραμματιστή.

Οι ανταγωνιστές

Από τη μία πλευρά, έχετε το Shopify, την πιο συνιστώμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου μας βοηθά στην ολοκλήρωση των αρχάριων δημιουργώντας έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου all-in-one. Μία από τις πιο διαδεδομένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου σήμερα και θεωρείται γενικά ως η καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

magento vs shopify

Από την άλλη πλευρά είναι η Magento, η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που ανήκει στην Adobe και είναι μια σταθερή επιλογή όταν είστε προγραμματιστής ιστού ή διαθέτετε πολλά κεφάλαια. Το Magento δεν είναι αδρανές.

Η διαφορά σε αυτό που προσφέρει κάθε λύση είναι νύχτα και μέρα.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου:

 1. Οι εύχρηστες επιλογές – κάνουν όλα όσα έχουν να κάνουν με το ηλεκτρονικό εμπόριο ένα αεράκι.
 2. Χρειάζομαι προγραμματιστή ιστού ή πρέπει να είμαι προγραμματιστής ιστού.

Το Shopify εμπίπτει στο «εύχρηστοςΕπιλογή και είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτήν την κατηγορία. Το Ματζέντο εμπίπτει στο «απαιτείται προγραμματιστής ιστούΚατηγορία και δεν θεωρείται η καλύτερη επιλογή σε αυτήν την κατηγορία.

Οι αρχάριοι δεν πρέπει καν να αρχίσουν να προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το Magento. Δείχνουμε όλοι οι αρχάριοι του ηλεκτρονικού εμπορίου να χρησιμοποιούν το Shopify αντ ‘αυτού ή μερικές άλλες ωραίες επιλογές. Το Magento απευθύνεται στον πιο περίπλοκο χρήστη – έναν με δεξιότητες ανάπτυξης και πολλούς πόρους πίσω τους.

Το Magento μπορεί να προσαρμοστεί περισσότερο από το Shopify αλλά το η διαφορά είναι αμελητέα εκτός αν προσπαθείτε να επιτύχετε κάτι εξαιρετικά συγκεκριμένο.

Ομοιότητες

Και οι δύο υπηρεσίες προσφέρουν ένα ολοκληρωμένη λύση για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Πολλές μεγάλες μάρκες χρησιμοποιούν και τις δύο πλατφόρμες και η μία δεν είναι τελείως καλύτερη από την άλλη. Η έκκληση Shopify σε μεγαλύτερο κοινό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι δύο υπηρεσίες δεν έχουν ομοιότητες.

Για ποιον είναι το Shopify

Το Shopify είναι για το 90% όλων των ελπιδοφόρων επιχειρηματιών ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτό το 10% είναι ένα σημαντικό κομμάτι ανθρώπων και μπορεί να πέσετε κάτω από αυτό. Παρόλο που, κατά πάσα πιθανότητα, το Shopify θα έχει την πλάτη σας όταν πρόκειται για την κατοχή, το τρέξιμο και την κλιμάκωση του καταστήματός σας.

Τα παρεχόμενα εργαλεία διευκολύνουν τη ρύθμιση ενός διαδικτυακού καταστήματος, ενώ προσφέρουν επίσης ένα σύνολο χαρακτηριστικών που επιτρέπει την προσαρμοσιμότητα, την επεκτασιμότητα και τη λειτουργικότητα. Το Shopify είναι πολύ δύσκολο για το 5% του πληθυσμού και δεν προσφέρει αρκετές επιλογές για άλλο 5% του πληθυσμού.

Υπάρχουν επιλογές που είναι ευκολότερες στη χρήση Shopify – αλλά δεν προσφέρουν το ίδιο επίπεδο δυνατοτήτων, Υπάρχουν επίσης επιλογές που προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες από το Shopify – αυτές οι επιλογές είναι πολύ πιο δύσκολες στη χρήση.

Το Shopify καταλαμβάνει τον χώρο που προσελκύει τους περισσότερους ανθρώπους. Προσφέρει πλήρη λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου, ενώ το καθιστά απλό.

χρήματα Kanye WestΟ τύπος του ατόμου που θα ήθελε να χρησιμοποιήσει το Shopify μπορεί να συνοψιστεί σε μία πρόταση: Αυτοί Θέλετε να ξεκινήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου για να κερδίσετε χρήματα.

Υπάρχουν τρεις αποκλειστές όσον αφορά άτομα που θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το Shopify, αλλά είναι σπάνια.

 1. Είσαι πώληση κάτω από πέντε προϊόντα και αξία πλήρης απλότητα πάνω από όλα τα άλλα.
 2. Τα δικα σου το blog ήρθε πρώτο και χρειάζεστε το WordPress στη ζωή σας. Το SEO είναι το ψωμί και το βούτυρό σας και το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μια μικρή σκέψη.
 3. Έχετε ένα απίστευτα τεράστιος προϋπολογισμός για έναν προγραμματιστή ιστού. Εδώ είναι ένα μυστικό: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το Shopify.

Εάν αυτά δεν ισχύουν για εσάς, τότε το Shopify είναι 100% για εσάς. Το μεγάλο πράγμα είναι ότι αυτοί προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή για να ελέγξετε τα πάντα.

shopify δημιουργία σελίδας

Όταν χρησιμοποιείτε το Shopify, δεν υπάρχουν πολλά σημεία πόνου. Μπορείς εφαρμόστε εύκολα πολλές πωλήσεις καναλιών, το σύστημα απογραφής είναι απλό και αποτελεσματικό και υπάρχουν εργαλεία και gadgets για να καταστεί βιώσιμη κάθε επιλογή ηλεκτρονικού εμπορίου.

Για ποιον είναι το Magento

Υπάρχει αρκετά καμπύλη εκμάθησης για τους χρήστες του Magento. Η ικανότητα ανάγνωσης και γραφής κώδικα δεν είναι διαπραγματεύσιμη και οι περισσότεροι άνθρωποι που εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία βρίσκονταν μόνο χρησιμοποιώντας το WordPress σε συνδυασμό με το WooCommerce.

Εάν είστε εντελώς αντίθετοι στη χρήση λύσης ηλεκτρονικού εμπορίου που βασίζεται σε WordPress όπως το WooCommerce και θέλετε μεγαλύτερο έλεγχο στον πάροχο φιλοξενίας σας, τότε το Magento είναι για εσάς.

Το Magento είναι πιο κατάλληλο για υπάρχουσες εταιρείες που έχουν μεγάλους προϋπολογισμούς για να πληρώνουν υψηλού επιπέδου προγραμματιστές ιστού. Όσον αφορά την πληρωμή ενός προγραμματιστή, είναι καλύτερο να βρείτε έναν προγραμματιστή ιστού που δημιουργεί ιστότοπους που σας αρέσουν και να τους αφήσετε να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα με την οποία είναι άνετα. Εάν αυτός ο προγραμματιστής χρησιμοποιεί το Magento, τότε υπέροχο.

Εάν έχετε γνώσεις κωδικοποίησης ή θέλετε να μάθετε – τότε το Magento θα μπορούσε να σας κάνει έκκληση γιατί είναι δωρεάν λήψη.

Το μοναχικό άτομο που χρησιμοποιεί το Magento θα έβαζε ένα τεράστιο πλεονέκτημα στην προσαρμοστικότητα και τα τεράστια σύνολα δυνατοτήτων. Όλα είναι δυνατά στο Magento, απλά πρέπει να καταλάβεις πώς να το κάνεις. Υπάρχει μια χρήσιμη κοινότητα και κέντρο βοήθειας, αλλά δεν υπάρχει υποστήριξη πελατών για να μιλήσουμε.

Το να κάνετε μόνοι σας ή να έχετε πολλά χρήματα είναι ο μόνος τρόπος για να κάνετε το Magento να λειτουργεί. Εάν δεν θέλετε να λερώσετε τα χέρια σας ή να ξοδέψετε πολλά χρήματα, τότε κοιτάξτε αλλού.

Το Magento έχει βελτιστοποιηθεί για να λειτουργεί με χιλιάδες προϊόντα, όλη την κυκλοφορία εκεί έξω, και πολλές πωλήσεις. Αυτό σημαίνει ότι η κλιμάκωση με αυτό το σύστημα είναι εξαιρετικά βιώσιμη.

Οι διαθέσιμες λειτουργίες στο Magento είναι μεγαλύτερες από τη λίστα του Shopify και το κατάστημα εφαρμογών τους είναι επίσης μεγαλύτερο. Οι επιλογές είναι σχεδόν περιορισμένες και όλες είναι βελτιστοποιημένες για κυκλοφορία από κινητά.

Η Magento προσφέρει μια τόσο μεγάλη γκάμα λειτουργιών και προσαρμογής που η διάβασή σας στα καταστήματα που είναι κατασκευασμένα στην πλατφόρμα θα σας κάνει να σκεφτείτε ότι οι ιστότοποι δεν έχουν τίποτα κοινό.

magento προσθήκη νέας σελίδας

Η τιμή που προσφέρει το Magento που δεν παρέχει το Shopify δεν επιτρέπει γεμάτος έλεγχος του τρόπου με τον οποίο παρέχετε την εμπειρία των πελατών σας. Υπάρχουν μηδενικά όρια.

Τιμολόγηση

Ο τρόπος λειτουργίας των τιμών στο Shopify και στο Magento είναι εντελώς διαφορετικός. Το Shopify βασίζεται σε μηνιαίες πληρωμές και διαφορετικά επίπεδα, ενώ το Magento προσφέρει μια δωρεάν έκδοση και μια εταιρική έκδοση του λογισμικού.

Τιμές Ματζέντο

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για το Magento είναι ότι το Η έκδοση ανοιχτού κώδικα του λογισμικού είναι δωρεάν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κατεβάσετε.

τιμολόγηση προϊόντων magento

Ωστόσο, θα επιβαρυνθείτε με επιπλέον κόστος πέραν του ίδιου του Magento. Κατ ‘αρχάς, θα πρέπει να αγοράσετε τη δική σας υπηρεσία φιλοξενίας (Psst: διαβάστε τις κριτικές φιλοξενίας ιστού ΠΡΙΝ εγγραφείτε).

Αυτό θα σας κοστίσει μηνιαία αμοιβή, καθώς και άλλα πιθανά κόστη. Υπάρχουν εξαιρετικές υπηρεσίες φιλοξενίας – όπως SitGground – αυτό δεν θα σπάσει την τράπεζα και θα προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες. Απλώς να γνωρίζετε ότι η φιλοξενία πρέπει να κλιμακωθεί και με αυτήν την κλιμάκωση έρχεται πρόσθετο κόστος.

Επιπλέον, αν δεν ξέρετε πώς να κωδικοποιήσετε, θα χρειαστείτε έναν προγραμματιστή. Οι καλοί προγραμματιστές κοστίζουν πολλά χρήματα – και το καλύτερο στοίχημά σας είναι να βρείτε αυτό που ειδικεύεται στο Magento.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να ληφθεί μέριμνα είναι η επεξεργασία πληρωμών. Ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις, όπως το Braintree, που το καθιστούν εύκολο.

Τα καλά νέα είναι με τη δωρεάν έκδοση αυτά είναι τα μόνα κόστη που θα έχετε.

Υπάρχει επίσης μια εταιρική έκδοση του λογισμικού. Αυτό θα περιλαμβάνει φιλοξενία, καθώς και βοήθεια στο σχεδιασμό του καταστήματος. Αυτό απαιτεί από μια εταιρεία να ρωτήσει ποια θα τους επιτρέψει να λάβουν μια προσφορά.

Η προσφορά εξαρτάται εντελώς από το μέγεθος του καταστήματος και της επιχείρησης, αλλά το χαμηλότερο που έχουμε δει κάποιος να είναι 18.000 $. Ένα μεγάλο ποσό.

Τιμές Shopify

Κάθε επίπεδο τιμολόγησης περιλαμβάνει απεριόριστα προϊόντα, υποστήριξη 24/7, δυνατότητα πώλησης σε άλλα κανάλια πωλήσεων, μη αυτόματη δημιουργία παραγγελιών, κωδικούς έκπτωσης, πιστοποιητικό SSL, εγκατάλειψη ανάκτησης καλαθιού, πληρωμές Shopify με ανάλυση απάτης, εφαρμογή POS, φυσικό υλικό και ισχυρή επιλογή εφαρμογών.

Άλλα κόστη που σχετίζονται με το Shopify είναι εφαρμογές επί πληρωμή, θέματα επί πληρωμή και αγορά τομέα. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός εφαρμογών που αξίζουν το κόστος, καθώς και χρήσιμα και όμορφα premium θέματα που μπορούν πραγματικά να ανεβάσουν το κατάστημά σας.

Το μεγάλο πράγμα για το Shopify είναι να έχουμε ένα πλήρως λειτουργικό κατάστημα με μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά στην αγορά που θα το κάνει σας κοστίζει μόνο 29 $ το μήνα. Καθώς αυξάνετε το κατάστημά σας, μπορείτε να αυξήσετε τα έξοδα. Το Shopify περιλαμβάνει επίσης ένα προσαρμοσμένο επίπεδο επιχείρησης που επιτρέπει περισσότερη δυνατότητα προσαρμογής για μαζικά καταστήματα.

συμπέρασμα

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη λύση για τη δημιουργία και ανάπτυξη του καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου σας, μην ψάχνετε άλλο παρά το Shopify. Το Shopify προσφέρει στους ιδιοκτήτες καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για τη διαχείριση του καταστήματός τους χωρίς πολλά εμπόδια. Επιπλέον, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων τους είναι πολύ ισχυρό και έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα της πληρωμής ενός μεμονωμένου φορέα για μια λύση end-to-end.

Το Shopify χτίστηκε και σχεδιάστηκε από τρεις Καναδούς που προσπαθούσαν να χτίσουν ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Αντ ‘αυτού, δημιούργησαν μια πλατφόρμα που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει μια φοβερή αυτοκρατορία ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το Magento μπορεί να θεωρηθεί περισσότερο ως επιχειρηματική επιλογή όπου οι προγραμματιστές είναι διαθέσιμοι και τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα.

Συμφωνείτε με τα ευρήματά μας; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Συχνές ερωτήσεις

Ε: Είναι το Magento καλύτερο από το Shopify?

ΕΝΑ: Το Magento δεν είναι καλύτερο από το Shopify και το Shopify δεν είναι καλύτερο από το Magento. Το Shopify είναι καλύτερο για την πλειονότητα των ατόμων, καθώς είναι μια φιλοξενούμενη και πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου all-in-one. Το Magento είναι ιδανικό για μεγάλους και περίπλοκους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου όπου ο ιδιοκτήτης του καταστήματος διαθέτει πολλούς πόρους.

Ε: Είναι το Magento η καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου?

ΕΝΑ: Το Magento δεν είναι η καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου όταν πρόκειται για κανονικούς ανθρώπους που ξεκινούν ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Υπάρχουν πάρα πολλά εμπόδια και η καμπύλη μάθησης είναι πολύ μεγάλη. Το Shopify είναι η καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για όσους θέλουν να ξεκινήσουν ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ε: Είναι το Shopify καλύτερο από το Etsy?

ΕΝΑ: Το Etsy είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Το Shopify σάς επιτρέπει να έχετε τον δικό σας φιλοξενούμενο χώρο στη δική σας διεύθυνση URL για να στέλνετε τους πελάτες σας. Η Etsy έχει τα πάντα στην αγορά Etsy. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί θετικό, αλλά δεν σας επιτρέπει να έχετε τον δικό σας χώρο. Συνήθως, οι Etsy και Shopify μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνεννόηση μεταξύ τους.

Ε: Ποια είναι η καλύτερη πλατφόρμα για το ηλεκτρονικό εμπόριο?

ΕΝΑ: Το Shopify παίρνει το στέμμα όταν πρόκειται για τον βασιλιά του ηλεκτρονικού εμπορίου. Παρέχει τα περισσότερα χαρακτηριστικά με τους λιγότερους πονοκεφάλους. Η χρήση του Shopify είναι εύκολη και ικανοποιητική για έναν εκκολαπτόμενο ιδιοκτήτη επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ε: Ποια είναι η φθηνότερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου?

ΕΝΑ: Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν δωρεάν, αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Εάν είστε σοβαροί για τη δημιουργία ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου, τότε αξίζει να πληρώσετε μια μηνιαία χρέωση. Ο καλύτερος συνδυασμός κόστους και δυνατοτήτων είναι σίγουρα το Shopify.

Ε: Πόσο κοστίζει η πώληση στο Shopify?

ΕΝΑ: Η κατασκευή του δικού σας καταστήματος στο Shopify θα σας κοστίσει 29 $ το μήνα. Προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή για να δοκιμάσουν τα πάντα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map