Shopify vs. WooCommerce (2020-opdatering)

Shopify og WooCommerce er begge stærke e-handelsplatforme, der giver dig mulighed for at behandle transaktioner fra dit websted ved hjælp af deres system.


På trods af at de tjener det samme formål, er begge platforme meget forskellige i, hvordan de hjælper brugere med at opbygge deres egen online butik.

De er slags ligesom skildpadder og skildpadder.

De fleste vil se på en skildpadde og en skildpadde ved siden af ​​hinanden og bare antage, at de er det samme dyr. Mens de har mange ligheder, er de ikke det samme dyr.

e-handelsløsningerJa, de er begge krybdyr – men ud over at være æstetisk ens, har skildpadder og skildpadder enorme forskelle. En forskel er, at skildpadder lever i vand, og skildpadder lever på land.

Shopify og WooCommerce er slags ligesom skildpadder og skildpadder – de er begge e-handelsløsninger og har mange ligheder. Shopify er en alt-i-en eCommerce-løsning, og WooCommerce er et omfattende eCommerce-plugin på WordPress.

Ok ked af min grove analogi. Lad os se på deres tekniske forskelle.

TLDR;

De fleste mennesker bør bruge Shopify. Det giver bedste værdi for prisen og gør alt ekstraordinært let for begyndere. Shopify blev oprettet til begyndelsen af ​​e-handelsejeren. Når det er sagt, er det også fantastisk for massive butikker og virksomheder. Skalering er ikke et problem med Shopify. Læs vores fulde Shopify-anmeldelse her.

For alle, der elsker WordPress, er WooCommerce en fantastisk mulighed. Hvis penge, dygtighed og tid ikke er et spørgsmål, og du ønsker fuld kontrol over alle aspekter af din butik, kan WooCommerce være en fantastisk mulighed for dig.

Hvis du aldrig har haft erfaring med websteder, skal du bruge Shopify.

Konkurrenterne

Shopify er vores mest anbefalede e-handelsløsning. Årsagen til dette er, at det tilbyder næsten alt, hvad en håbefuld iværksætter kunne ønske at sælge produkter online. Funktionerne kombineret med brugervenlighedens funktionssementer Shopify som den bedste mulighed for en alt-i-en eCommerce-platform.

shopify vs woocommerceDen anden kategori, der konkurrerer med alt-i-en e-handelsplatforme, er muligheder, der kræver ekspertise, kodning og har en stejl indlæringskurve. WooCommerce optager denne plads, som den bruges på WordPress.

Der er to kategorier af e-handelsløsninger:

 1. De nemme at bruge indstillinger – de gør alt det, der har med eCommerce at gøre, til en leg.
 2. Jeg har brug for en webudvikler, eller jeg skal være en webudvikler.

Shopify falder ind under muligheden “let at bruge” og er den bedste e-handelsplatform i denne kategori. WooCommerce falder ind under kategorien “webudvikler nødvendigt” og betragtes som den bedste mulighed i denne kategori.

WooCommerce er fantastisk, og du behøver ikke teknisk at være en udvikler for at bruge den. Hvis du ikke har intim viden om, hvordan WordPress fungerer, og du ikke ved, hvordan du koder, forventer, at indlæringskurven på WooCommerce er stejl.

Shopify præsenterer en lille læringskurve, men den er ekstremt nem at bruge, når du først har fået fat på det. Sagen er, at du på et bestemt tilpasningspunkt muligvis også har brug for at kode eller bruge en udvikler på Shopify. Forskellen er al den indbyggede e-handelsfunktionalitet, som Shopify tilbyder med det samme.

Shopify demo gif

WooCommerce tilbyder en masse lignende funktionalitet, men den er ikke så kraftig som Shopify. Når det er sagt, på WordPress er der flere apps at vælge imellem for at øge din oplevelse end hvad Shopify har.

Når det kommer til SEO, besejrer WooCommerce også Shopify temmelig handy. Hvis dit markedsføringsmål er SEO til det yderste, er den eneste mulighed, der for dig bruger WordPress med WooCommerce.

ligheder

Shopify og WooCommerce giver dig begge mulighed for at sælge, hvad du har lyst til at sælge online. Derudover er de ret forskellige. Der er et par ligheder at fokusere på.

Lignende aspekter af WooCommerce og Shopify

 • Salg – Det er svært at afvige fra den måde, en e-handelsplatform giver dig mulighed for at sælge produkter på. Nogle e-handelsløsninger forhindrer dog dine muligheder. Shopify og WooCommerce ikke.

e-handelsstatistikker globale tendenser

Begge muligheder giver dig mulighed for at sælge fysiske produkter, digitale produkter, hybridprodukter og enhver form for service.

 • Mobilvenlig – Det er sandsynligt, at syv ud af 10 af dine kunder vil se din e-handelsbutik ved hjælp af en mobilenhed. Desværre er mange platforme bygget til brug på desktops.

Her er to sjove e-handelswebstatistikker til dig:

 1. Dårligt mobildesign alene er nok til 57% af internetbrugerne ikke at anbefale din virksomhed til deres jævnaldrende.
 2. Næsten 80% af forbrugerne vil stoppe med at arbejde med dit websted, hvis det mobile websted vises ubehageligt.

Både Shopify og WooCommerce prioriterer mobiloptimering og leverer mobile versioner af websteder, når desktopversionen er ved at blive bygget.

 • Ubegrænset antal produkter – Der er et par e-handelstjenester derude, der opkræver dig, baseret på hvor mange produkter du har. En populær mulighed er BigCartel. Shopify og WooCommerce deltager ikke i denne praksis og giver dig mulighed for at have så mange produkter, som du vil.
 • Kuponer og rabatter – I stedet for at behandle rabatkoder som ultra-premium-funktioner som andre e-handelsmuligheder (underligt valg), tilbyder begge tjenester her mulighed for at tilbyde rabatter til kunder.

Lige omkring 93% af kunderne bruger en kupon eller rabatkode hele året. At tilbyde rabatter til kunderne er en fantastisk måde at øge salget, især med tidligere købere.

 • Rapporter – Både Shopify og WooCommerce tilbyder fantastiske rapporter, der hjælper med at påpege tendenser inden for dine salgsmønstre. At se værdifulde oplysninger såsom gentagen kundefrekvens, samlede besøg i online butikker og gennemsnitlig ordreværdi kan hjælpe dig med at tage mere informerede beslutninger.

shopify instrumentbræt

 • Justerbar forsendelse og afgifter – At kunne justere forsendelse og afgifter hjælper dine kunder. At tilbyde en fast skat og forsendelsesrate giver ikke mening for hele dit kundegrundlag.

Sådan bruges Shopify og WooCommerce

Faktisk implementering af et websted på begge platforme fungerer relativt på samme måde. Begge indstillinger bruger temaer, og meget af tiden fungerer forskellige temaer på Shopify og WordPress.

websteds kodningDen måde, bygningsfunktionalitet fungerer på, er direkte centreret omkring, hvordan det valgte tema bruges er oprettet. Nogle temaer tillader træk-og-slip-funktion, mens andre kræver, at du bruger back-end-bygningssoftware. Nogle er endnu barer og kræver meget kodning.

Visse temaskabere fremstiller en WordPress-version og en Shopify-version af deres temaer. Et sådant eksempel på dette er Out of the Sandbox.

Begge muligheder præsenterer også muligheden for at bruge tredjepartsapps til at skabe forskellige aspekter af en butik også. WordPress tilbyder et større antal apps og plugins, men Shopifys nummer i tusinder også.

Fordelene ved Shopify

Selvom du ikke kan tilpasse ethvert aspekt af dit websted, kan du komme temmelig tæt på. Hosting foregår på Shopify, men ærligt er dette en god ting. De har et enormt netværk af servere og oppetider og belastningstider på hostingenden giver konsekvent fantastiske benchmarks.

Den største fordel ved Shopify er, at alt hvad du har brug for til e-handel ligger lige foran dig. Læringskurven er ikke særlig stor på platformen. I de sjældne tilfælde, hvor du ikke kan udrette noget, er der en masse apps at vælge imellem. Aldrig før har det været så let at have en eCommerce-butik.

Tilpasning af din butik er også meget muligt. Der er en række temaer at vælge imellem på Shopify, men du kan også vælge fra et uendelig forsyning med tredjeparts temaer såvel.

Shopify har også en stort netværk af eksperter der kan hjælpe dig med ethvert aspekt af dit websted. Medarbejdere, der driver deres kundesupport, er kyndige, og de har et massivt samfund på deres fora. En anden fordel er vidensbasen, der har dybdegående tutorials og svar på ofte stillede spørgsmål.

Fordelene ved WooCommerce

Den største fordel ved WooCommerce er det du kan gøre hvad du vil. Selvom det kommer med ulemper, hovedsageligt i kategorien vanskeligheder, er det stadig en enorm bonus.

SEO er en stor fordel ved at bruge WooCommerce og WordPress, mere information om det vil være i det næste afsnit.

WooCommerce er teknisk set et plugin. Det blev bygget til at være super letvægt og bare gøre det blotte minimum. Du kan tilføje funktioner, mens du går – gennem WooCommerce eller via andre tredjeparts plugins.

Hvad du får er muligheden for at tilpasse alle aspekter af dit websted. Der er en indlæringskurve med alt på WordPress, da det kan være relativt fremmed for en ny bruger. En af fordelene er, at du lærer meget om hosting, kodning og design.

WooCommerce har også et billetbaseret supportnetværk, der kan besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Den ægte støtte vil være i det massive samfund, som WordPress og WooCommerce har dyrket gennem årene.

SEO og blogging

Intet er bedre end SEO-funktionerne i WordPress. WooCommerce ved dette og udnytter det ved at gøre det så let at integrere din blog med dine produkter.

e-handel bloggingShopify er ikke noget, når det kommer til SEO, men det kan ikke røre rigtigt de SEO muligheder, som WordPress giver. Der er pæne værktøjer på Shopify, men WordPress blev bygget til blogging og SEO.

Værktøjerne på WordPress er tilgængelige i en eller anden form på Shopify, men SEO-mulighederne gennemsyrer ikke gennem Shopify, som det gør på WordPress.

Begrænsningerne, som Shopify præsenterer, findes ikke på WordPress.

Shopify SEO ulemper:

 • Strenge i URL’er – Tilføjede ord i URL’er gør det vanskeligt at have enkle siloer og nemt at navigere i sitemaps. Søgemaskiner kan lide mindre kompleksitet, når det kommer til URL-strenge.
 • Ikke så mange indholdsmuligheder – På WordPress kan du oprette sider om noget super let. Shopify har hindringer for dette, men at bruge et avanceret tema gør det meget lettere.
 • Låste SEO-funktioner – Der er en håndfuld aktiviteter, der ikke kan udføres, hvilket ville øge SEO-levedygtigheden hos Shopify. Den største forseelse er ikke at kunne redigere sitemap. Organisationsstruktur er nøglen til SEO, og evnen til at redigere sitemap kan være forskellen mellem Google kan lide dit websted eller ikke lide dit websted. Shopify tillader dig heller ikke at redigere robots.txt-filen, der gør den, så du ikke kan bede Google om ikke at besøge en bestemt side.

Dette forsøger os at få adgang til Robots.txt-filer på Shopify

På WordPress er der ingen sådanne begrænsninger. Rediger alt til dit hjerte indhold. Når man tager et dybt dykk ned i SEO er det bydende ikke at blive hamstrung. Testning og mere test er nøglen til god SEO, og hvis nogle muligheder er væk fra bordet, kan det bestemt skade din evne til at teste visse aspekter af SEO.

Prisfastsættelse

Prisfastsættelsen for Shopify og WooCommerce fungerer temmelig forskelligt fra hinanden. WooCommerce er fuldstændig open source, og selve softwaren er gratis. Shopify har et lagdelt plansystem med månedlige tilbagevendende omkostninger.

WordPress er gratis. WooCommerce er gratis. Så hvad koster penge? Først ud, du skal betale for hosting hvis du går denne rute. Hosting skal være i stand til at skalere med din butik, så hvis du ønsker at have en masse kunder, kan hosting være dyr. I begyndelsen vil hosting være relativt billig, da du kan bruge forskellige hostingtjenester, der koster under $ 10. Se vores liste over de bedste billige værter for canadiere.

Når du bruger WooCommerce, er der næsten ingen chance for, at du ikke behøver at betale for et plugin eller app. Mange af dem er gratis, men de virkelig nyttige koster penge på månedlig basis.

Andre omkostninger, der skal indregnes, er alle omkostningerne i forbindelse med ansættelse af en udvikler. Et WooCommerce-websted kan være gratis på det mest basale niveau. Når du er nødt til at blive avanceret, koster omkostningerne sig, og du kan bruge tusinder.

Shopifys omkostninger er lidt mere gennemsigtige foran.

Hver prisfastsættelse inkluderer ubegrænsede produkter, 24/7 support, muligheden for at sælge i andre salgskanaler, manuel ordreoprettelse, rabatkoder, SSL-certifikat, gendannet vogngendannelse, Shopify-betalinger med sviganalyse, POS-app, fysisk hardware og robust app valg.

Andre omkostninger, der er involveret i Shopify, er betalte apps, betalte temaer og domænekøb. Der er et stort antal apps, der er værd at prisen er såvel som nyttige og smukke premium-temaer, der virkelig kan hæve din butik.

Det fantastiske ved Shopify er at have en fuldt funktionel butik med nogle af de bedste funktioner på markedet, det vil koster kun dig $ 29 pr. måned. Når du opskalerer din butik, kan du opskalere udgifter. Shopify inkluderer også et brugerdefineret virksomhedsniveau, der giver mulighed for mere tilpasning af massive butikker.

Afsluttende tanker

Brug af WooCommerce på WordPress kan være ekstremt kraftfuldt, ingen kan sige andet. Hvis du har kodningskendskab eller penge til at betale en udvikler, er WooCommerce en fantastisk mulighed, hvis du er klar til at bruge WordPress. Bare husk, at der vil opstå flere problemer med at bruge WooCommerce og WordPress snarere end Shopify.

I slutningen af ​​dagen handler det om, hvordan du vil løse dit problem. Fremsyn er nøglen til det rigtige svar. Ser du dig selv implementere massive, årlange marketingkampagner? Hvis du gør det, er du muligvis nødt til at ofre lidt mere tid og ressourcer, når du bygger din butik op til fordel for at have ubegrænset SEO potentiale i fremtiden. Overvejer du dog at frigive produkter så hurtigt som muligt i forsøget på at begrænse mulighedsomkostningerne? Så vil du måske overveje at gå sammen med Shopify.

Uanset hvad der er tilfældet, begge løsninger er ægte kraftcentre. Bare vælg den rigtige til dig, så bryder du snart banken med alt salg, der kommer ind.

FAQ

Q: Er Shopify bedre end WooCommerce?

EN: Shopify er bedre end WooCommerce for begyndere eller for folk, der værdsætter brugervenlighed. Tilgængeligheden, der er tilgængelig, når du bruger WooCommerce på WordPress er meget højere end Shopify. At sige Shopify er bedre end WooCommerce til at starte en eCommerce-virksomhed er forkert, da begge er gode muligheder.

Spørgsmål: Er Shopify den bedste e-handelsplatform?

EN: Vi anbefaler Shopify mest som en e-handelsplatform. De fleste mennesker, der starter med eCommerce, bør bruge Shopify. Hvis du har anden websiderfaring eller har adgang til webudviklere og kapital, er WooCommerce en fantastisk mulighed.

Spørgsmål: Hvad er forskellen mellem Shopify og WordPress?

EN: Shopify er en eCommerce-platform, hvor WordPress er en softwareopbygning til websitet. Shopify giver en alt-i-en e-handelsoplevelse. Hvis du vil hoppe ind i e-handel på WordPress, bliver du nødt til at bruge en service som WooCommerce til at implementere den.

Q: Kan du integrere Shopify i WordPress?

EN: Ja, men hvis du beslutter dig for at bruge Shopify, anbefaler vi ikke at bruge WordPress. Den største indflydelse, som Shopify kan have på en virksomhed, er at bruge den som din eCommerce-platform i stedet for at bruge et plugin på Shopify.

Q: Bruger Shopify WordPress?

EN: Shopify bruger ikke WordPress. Det er en uafhængig platform, der gør det muligt for handlende at sælge deres produkter. Du kan enten være vært for dit websted med Shopify eller bruge en separat hosting-service. Mere om WordPress her.

Spørgsmål: Er Shopify lettere end WordPress?

EN: Med et ord, ja. I flere ord, ja, det er det. Shopify blev lavet for at gøre det nemt at eje en eCommerce-butik. WordPress blev oprettet for at give alle mulighed for at oprette et websted. Mens WordPress ikke er super svært, er der en stor læringskurve og mere plads til rod.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector