WebHostingBuzz Review: un bon hoste del Regne Unit o no? (2020)

Revisió WebHostingBuzz


WebHostingBuzz gestiona més de 250.000 llocs web en més de 140 països.

No és una sorpresa, ja que el seu funcionament ha estat sòlid (99,96%) i els temps de càrrega de la pàgina han estat ràpids (405ms) durant els darrers 24 mesos..

Als bloggers els encantarà l’accés a més de 450 aplicacions populars com WordPress, mentre que els administradors web avançats gaudiran de l’accés als últims llenguatges de programació.

WebHostingBuzz té una garantia de devolució de 45 dies transparent i senzilla, de manera que no haureu de passar per cèrcols si decidiu cancel·lar la vostra subscripció. Aquesta és una bona notícia, ja que no hi ha cap preu especial per als clients nous i una estranya clàusula de cancel·lació que us pugui enganyar abans de renovar-la.

Anem a fora.

Avantatges d’utilitzar WebHostingBuzz

WebHostingBuzz ha publicat temps de càrrega ràpids i temps de funcionament fiable durant els últims anys. Els seus plans proporcionen accés a més de 450 aplicacions que es poden instal·lar amb només uns clics. I tenen una política de reembossament de 45 dies per a qualsevol persona que no es vengui completament al seu servei.

Aquí teniu un repàs detallat del seu rendiment durant els darrers 24 mesos:

1. Temps de càrrega ràpida de pàgines (405ms)

Temps de càrrega de Buzz Hosting Web

La velocitat és important a l’hora d’escollir un amfitrió perquè té un impacte directe en l’experiència dels vostres visitants. El bonic 79% dels compradors no tornaran a comprar a un lloc amb un bon rendiment.

I, per començar, si el vostre amfitrió és lent, només es farà més lent a mesura que comenceu a crear pàgines noves i us colpejaran directament on us fa mal. La cartera.

WebHostingBuzz ha estat constantment ràpid durant els últims anys. En els darrers 24 mesos, han mantingut un temps mitjà de càrrega de pàgines de 405ms, la qual cosa els situa fàcilment entre els 10 primers hostes més ràpids que hem revisat. A partir del 2019 han mostrat una velocitat fins i tot inferior a 300 ms. Haurem d’esperar i veure si poden mantenir aquesta velocitat avançant.

Velocitat mitjana dels últims 12 mesos:

WebHostingBuzz estadístiques detallades dels darrers 12 mesosWebHostingBuzz velocitat mitjana 2019-2020 | Veure estadístiques

2. Garantia de devolució de 45 dies

WebHostingBuzz té una garantia de devolució de 45 dies per a tots els comptes compartits, comercials i de distribuïdors. Els comptes de VPS, per la seva banda, són elegibles per a un reemborsament dins dels 30 dies posteriors a la compra.

No es reemborsaran altres serveis addicionals, des de servidors dedicats a adreces IP, certificats SSL i noms de domini. Igual que la resta d’amfitrions que hem revisat, es descomptarà una quantitat de nom de domini de qualsevol devolució.

Tanmateix, a diferència del rang estàndard ~ 15 $ que hem vist amb noms de domini, WebHostingBuzz només cobrarà 10,99 dòlars per a .com o .net.

3. Més de 450 aplicacions amb un clic i migracions gratuïtes

WebHostingBuzz està completament carregat amb més de 450 aplicacions populars. La majoria es pot instal·lar automàticament en pocs minuts i un parell de clics. No hi ha cap codi desordenat per embrutar les mans.

Si ja teniu un lloc web existent al qual voleu presentar-lo, l’equip de WebHostingBuzz el migrarà de franc.

I si ets un desenvolupador que vol accedir a funcions més avançades, també estàs de sort. Els seus servidors admeten totalment des de HTML5 i JavaScript fins a PHP 5, MySQL 5, Perl i molt més.

4. Temps de treball gairebé tan bo com anunciat

temps de funcionament

WebHostingBuzz ha publicat un 99,96% de temps de vida durant els darrers 24 mesos.

Els darrers dotze mesos han estat especialment forts, oscil·lant entre el 99,98% i el 100% (excepte juny de 2019). Tot i això, torna a la primavera del 2018 i WebHostingBuzz va lluitar amb coherència. Un mes seria un 100% impecable, mentre que d’altres seria un 99,83% insatisfactori.

S’han vist informes similars de temps de funcionament inconsistent al voltant del mateix període de temps d’altres clients.

Temps de vida mitjà mitjà dels últims 12 mesos:

 • Temps de funcionament mitjà de gener de 2020: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de desembre de 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de novembre de 2019: 99,98%
 • Octubre del 2019 de mitjana de temps: 100%
 • Horari mitjà de setembre de 2019: 99,98%
 • Agost de mitjana mitjana d’agost de 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de juliol del 2019: 99,98%
 • Temps de funcionament mitjà del juny del 2019: 99,31%
 • Temps de funcionament mitjà de maig del 2019: 99,98%
 • Aptitud mitjana de l’abril del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà del març del 2019: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà de febrer de 2019: 100%

WebHostingBuzz estadístiques de darrers 24 mesosTemps de funcionament mitjà WebHostingBuzz | Veure estadístiques

5. Allotjament web verd

WebHostingBuzz s’ha compromès amb el medi ambient i té patrocini i col·laboració amb The Woodland Trust.

L’objectiu és compensar la demanda d’energia dels seus servidors i mantenir tots els serveis d’allotjament neutres en el carboni.

6. Descompte de prepagament anual amb el mateix preu de renovació

El preu inicial de l’adhesió per a WebHostingBuzz no és tan barat en comparació amb altres hostes (més informació a continuació).

Però hi ha dos beneficis de preus que li agraden.

El primer és que tenen un descompte per prepagament anual. Així, si pagueu durant l’any, podríeu obtenir dos mesos de forma gratuïta en tots els plans. Així doncs, el desglossament és així:

• Personal: 49,99 dòlars
• Desenvolupador: 99,99 dòlars
• Negoci: 249,99 dòlars

A més, hi ha el preu mensual de cada pla, amb l’opció anual a continuació:

WebHostingBuzz Descompte anual en comparació amb el mensual

El segon avantatge és que les taxes de renovació no augmenten.

Molts altres host duplicaràran el preu mensual quan el pla es renovi automàticament. No obstant això, segons les preguntes freqüents de facturació de WebHostingBuzz, el preu que pagueu bàsicament es “congela” i s’aplicarà a totes les renovacions futures. Així que no us haureu de preocupar d’una sorpresa costosa que apareixerà a la declaració de la vostra targeta de crèdit un any a partir d’ara.

Contra d’utilitzar WebHostingBuzz

WebHostingBuzz ha tingut un bon rendiment a tota la taula. Els temps de càrrega de càrrega i de càrrega de la pàgina van ser excel·lents. Les migracions gratuïtes són molt bones i la política de reemborsaments també és més que justa.

Malauradament, hi va haver algunes categories que encara els van deixar caure al final del dia.

Aquí teniu un resum breu dels principals problemes que vam experimentar:

1. Sense nou descompte de client

Alguns dels amfitrions web més barats del mercat només us podrien costar dos diners cada dos.

Com es poden permetre que siguin tan barats?

Els nous clients obtenen preus especials per ajudar a endolcir l’acord. Així, els plans es renoven a un ritme més elevat més endavant. Això, combinat amb un prepagament de fins a tres anys, us pot ajudar a bloquejar-vos amb una tarifa molt baixa amb un host nou.

Sembla que gairebé tots els més de 30 hostes web que hem revisat segueixen aquesta mateixa tendència. Excepte WebHostingBuzz.

Per començar, no hi ha cap descompte a llarg termini. Pagueu 4,99 dòlars al mes pel pla personal més barat. Això inclou un lloc web únic, 20 GB d’emmagatzematge SSD, 1 GB de memòria, ample de banda il·limitat i SSL gratuït. És bastant bo a la superfície, però la quantitat d’emmagatzematge és bastant baixa. (En comparació, altres host, com iPage, us ofereixen un emmagatzematge il·limitat). Aquest pla bàsic no inclou un nom de domini gratuït ni còpies de seguretat diàries.

Si voleu actualitzar a un dels seus plans més grans per obtenir aquestes funcions, el pla per a desenvolupadors costa 9,99 dòlars per mes i l’opció de negoci és de 24,99 dòlars per mes. Podeu pagar el prepagament per a l’any, com hem comentat anteriorment, per reduir el cost una mica. I els vostres preus de renovació tampoc augmenten.

Però també podeu perdre l’oportunitat de gaudir d’un descompte per a clients nous i estalviar-vos un munt al llarg de tres anys més o menys amb la majoria d’amfitrions..

2. Suport limitat (~ 6 hores de retard)

Gairebé tots els amfitrions que hem revisat ofereixen suport en xat en directe les 24 hores del dia i els clients poden obtenir respostes relativament instantànies.

Una vegada més, WebHostingBuzz retarda la tendència.

Tenen la base de coneixements i els tiquets de suport habituals. Però no ofereixen suport telefònic ni de xat en directe.

Tenen una petita icona a la cantonada inferior dreta que sembla un xat en directe. Tanmateix, ho vam comprovar en dues hores diferents del dia (un dilluns al vespre i un dimarts a mig matí) i les dues vegades vam obtenir la mateixa resposta:

Enviament de missatges de xat en viu WebHostingBuzz

De manera que el xat en viu va servir bàsicament com un sistema glorificat basat en bitllets, on vam enviar una pregunta i vam haver d’esperar que arribés una resposta per correu electrònic unes sis hores més tard. (Es van disculpar pel retard en el temps de resposta, que sembla que suggereix que no tenen coneixement del problema.)

Resposta per correu electrònic de Suport al client de WebHostingBuzz

La resposta va ser directa però no completa. Hem preguntat sobre el preu per migració de lloc, ja que tot i que s’inclou una migració gratuïta, normalment es paga qualsevol cosa per sobre i per sobre.

Com que treballem per correu electrònic en lloc d’un xat en directe, ens veiem obligats a enviar una altra resposta per obtenir els detalls necessaris i pot trigar una estona en arribar.

Això és frustrant lentament en comparació amb gairebé tots els altres amfitrions que hi ha.

3. Clàusula de finalització estranya

Quan us registreu per a un nou amfitrió, normalment esteu emocionats de deixar fora un nou projecte. Probablement no esteu pensant en què es pot produir si apareix un problema o problema.

Vam fer una ullada a la lletra petita que normalment s’enterra a les Condicions del servei d’un amfitrió.

Aquest és el lloc on normalment es pot trobar alguna cosa que pot evitar que es torni els diners o el servei que funcioni com creieu que hauria de ser.

WebHostingBuzz també té la seva pròpia variació. Hi ha una clàusula de finalització estranya que dicta com es poden renovar els plans i com es pot cancel·lar per evitar que es carregui automàticament per al proper termini.

Aquí s’explica: “La notificació de la seva intenció de rescindir s’ha de proporcionar a WebHostingBuzz com a molt tard 10 dies abans de la data de facturació, però fins a tres dies abans de la data de facturació.”

Hi ha dos punts claus:

1. No podeu dir-los que voleu cancel·lar-ho massa aviat, fins a deu dies abans de la data de facturació i
2. Tampoc podeu cancel·lar fins a tres dies abans de la data de facturació.

Sona estrany, oi? Teniu aquesta petita finestra per avisar-los que voleu cancel·lar; altrament, sembla que bàsicament només poden dir “no”.

Ens sembla que simplement tracten de construir-se en una porta del darrere per no acceptar la majoria de cancel·lacions sense intentar, almenys, que pagueu la taxa de renovació del proper termini..

WebHostingBuzz Preus, plans d’allotjament & Fets ràpids

Aquí tens una visió general dels seus plans d’allotjament i preus fixats:

Preus i plans WebHostingBuzz

Hosting compartit: WebHostingBuzz té tres plans d’allotjament compartits:

 1. Pla personal: Aquest pla costa 4,99 dòlars mensuals. Obteniu suficient espai per a un lloc petit amb 20 GB d’espai en disc, velocitat de CPU 100%, 1 GB de memòria, certificat SSL gratuït i amplada de banda il·limitada..
 2. Pla de desenvolupadors: Aquest pla costa 9,99 dòlars mensuals. Podeu allotjar llocs web il·limitats de fins a 100 GB d’emmagatzematge, amplada de banda il·limitada, nom de domini gratuït i certificat SSL, 2 GB de memòria i 200% de velocitat de CPU.
 3. Pla de negocis: Aquest pla costa 24,99 dòlars mensuals. Podeu allotjar llocs web il·limitats i obtenir emmagatzematge SSD il·limitat. També inclou velocitat de CPU del 300%, 3 GB de memòria, domini gratuït i certificat SSL, a més d’accés a còpies de seguretat diàries.

Tots els seus plans d’allotjament compartits inclouen cPanel i se us donarà un nom de domini gratuït al registre d’un compte nou amb ells..

 • Domini Lliure: Sí.
 • Facilitat de registre: Procés de registre molt fàcil.
 • Mètodes de Pagament: Targeta de crèdit, PayPal, WebMoney, Dwolla.
 • Taxes i clàusules ocultes: La finalització del compte no es pot produir abans dels deu dies o després de tres dies abans de la data de renovació. Tampoc podeu utilitzar més del 25% dels seus recursos durant més d’un minut ni obrir més de 5.000 fitxers al mateix temps ni enviar més de 200 correus electrònics en una durada d’una hora..
 • Upsells: Pocs augments.
 • Activació del compte: Activació ràpida.
 • Panell de control i experiència del Tauler de control: cPanel.
 • Instal·lació d’aplicacions i CMS (WordPress, Joomla, etc.): Instal·lació ràpida d’aplicacions i CMS populars mitjançant Softaculous.

Us recomanem WebHostingBuzz?

Sí, ho fem.

WebHostingBuzz ha funcionat força bé a les nostres proves. Els temps de càrrega d’ús i de pàgina han estat per sobre de la mitjana.

Tenen accés a centenars d’aplicacions per a principiants, així com les darreres i grans piles tecnològiques per als usuaris d’energia. La seva política de reembossament de 45 dies també és legítima.

Malauradament, la nostra experiència d’atenció al client va ser lenta i desvinculada. Vam haver d’esperar hores per obtenir una resposta i ni tan sols vam obtenir una resposta completa.

La seva política de finalització està redactada de manera que suggereix que només teniu una finestra petita per cancel·lar-la abans que es carregui de nou la vostra targeta. I, tot i que el preu de pagament anual és bo, no hi ha cap descompte de client nou per bloquejar una tarifa extremadament baixa durant els primers tres anys..

En general, no són prou bones per fer el TOP 5, però són una bona elecció.

P.S. Si voleu veure proveïdors d’allotjament que es classifiquen per sobre de WebHostingBuzz, consulteu els nostres amfitrions més importants aquí.

Tens alguna experiència amb WebHostingBuzz? Si és així, deixeu una ressenya a continuació. Donem la benvinguda a totes les ressenyes honestes i transparents, bones o dolentes!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map