Una petita taronja: per què 17 de 30 comentaris

Una pàgina web petita de Orange


El 2012 es va adquirir un Small Orange (Endigo International Group (EIG)), el mateix conglomerat que hi ha al darrera Bluehost i HostGator més conegut (i directament anomenat)..

Podria ser un senyal d’advertència per a una empresa que té com a “allotjament de casa” No obstant això, a diferència d’aquestes dues marques més notables, A Small Orange sembla que no ha perdut el seu enfocament senzill.

Vam establir un lloc web bàsic de WordPress al seu pla d’allotjament més barat anomenat “Pla petit” el juny de 2015 i hem recollit el seu temps de funcionament & estadístiques de velocitat durant els darrers 24 mesos.

Com es comparen amb les seves marques germanes més conegudes? Fem una ullada.

Avantatges d’utilitzar un petit allotjament de taronja

Inicialment llançat el 2003 per Tim Dorr, A Small Orange ara té dues ubicacions de servidor a Dallas, Texas i Dearborn, Michigan. Una petita taronja, malgrat el seu petit estat i el seu nom capritxós, ha estat en aquest negoci des de fa temps. Les dades demostren que saben el que fan.

1. forta durada del 99,98%

Obtenir el lloc web en una publicació important pot produir una inundació de trànsit en pocs minuts. Aquesta exposició és sorprenent … Fins que el vostre lloc no es bloqueja!

Malauradament, no importa el funcionament del vostre lloc si es manté fora de línia fora de servei per un host web amb un rendiment baix amb estadístiques de funcionament pobres per donar suport al seu rendiment.

Afortunadament, no és el cas de la petita taronja.

La nostra anàlisi va mostrar un temps de vida del 99,98% en un període de 24 mesos. Això és fenomenal: tenen molt de rendiment els noms més grans i notables de la indústria (incloses les companyies germanes).

Aquí teniu les dades en brut dels darrers 12 mesos:

 • Temps de funcionament mitjà de gener de 2020: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de desembre de 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de novembre de 2019: 100%
 • Octubre del 2019 de mitjana de temps: 100%
 • Horari mitjà de setembre de 2019: 99,94%
 • Agost de mitjana mitjana d’agost de 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de juliol del 2019: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà del juny del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de maig del 2019: 99,95%
 • Aptitud mitjana de l’abril del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà del març del 2019: 99,97%
 • Temps de funcionament mitjà de febrer de 2019: 100%

A Small Orange els darrers estadístics de 24 mesosUn temps de vida mitjà mitjà de taronja petita | Veure estadístiques

2. Temps de càrrega ràpida: 645ms

Hem establert que un lloc estable és fonamental per al rendiment del lloc web. Fins i tot un lloc estable, si és lent, pot esdevenir ràpidament inútil.

La investigació demostra que un retard d’un segon en el temps de càrrega del lloc pot provocar una pèrdua de conversió del 7%. El 40% del trànsit del vostre lloc es deixarà per sempre si no es carrega en menys de 3 segons.

Afortunadament, La petita taronja va proporcionar una velocitat mitjana de pàgina de 645ms, molt més ràpida que la mitjana de la indústria.

Aquí teniu les estadístiques en brut que fan còpia de seguretat d’aquestes reclamacions:

Temps de càrrega mitjà dels dotze últims mesos:

Estadístiques detallades dels darrers dotze mesos a Small OrangeUna petita estadística mitjana taronja 2019-2020 | Veure estadístiques

3. Suport – amable i útil

Fins i tot els llocs ràpids i estables necessiten un gran suport per a problemes aleatoris que poden aparèixer inesperadament.

El servei d’assistència al client de Small Orange no ens va defallir, que ens va tornar ràpidament amb respostes detallades i informades. La nostra experiència relacionada amb ells va ser un 10/10. Aquí teniu un exemple de xat amb el seu equip:

Un petit suport taronja

Un agent de suport Small Orange va ser útil & alegre

Ens encanta que Un xicotet taronja no només intentés enviar enllaços per resoldre el nostre problema. En realitat van aprofitar el temps per parlar amb nosaltres, a diferència d’altres hostes web que hem revisat en el passat.

4. Enfocament empresarial honest i transparent

Un efecte secundari positiu del seu plantejament honest és que no hi ha cap agenda ni un llenguatge “ocult” que us pugui enganyar.

Per exemple, la majoria d’amfitrions web fan reclamacions hiperbòliques com “allotjament il·limitat”. Però la majoria no proporcionen beneficis il·limitats.

Una taronja petita no ho fa. Enunciaven, en anglès, el que obtindreu pels vostres diners.

A més, cada pla del seu lloc proporciona totes les seves funcions premium (a excepció del seu “Pla petit”), inclosos correu electrònic il·limitat, assistència basada en 24 hores als Estats Units, servidors SSD i noms de domini il·limitats..

5. Garantia de 90 dies, devolució de diners

La pràctica estàndard de la indústria us pot proporcionar un reemborsament de 30 dies si les coses no funcionen tal com estava previst. Un cop més, A Small Orange aconsegueix la tendència proporcionant fins a 90 dies per recuperar els vostres diners. Només una empresa que estigui disposada a mantenir-se al costat del seu servei oferiria un període de devolució tan llarg, cosa que suposa un risc relativament baix per a què es posi a prova la conducció.

Per cert, InMotion Hosting també ofereix una garantia de devolució de 90 dies. La resta hauria d’estar al voltant dels 30-45 dies.

Les garanties de devolució de diners són enormes perquè no us heu de sentir molèsties a l’hora de comptar amb un amfitrió web només per comprovar que no us agraden els seus serveis i funcions..

Amb Un xicotet taronja, no haureu de sentir-vos enganxats pagant per un servei que odieu.

Tingueu en compte que les devolucions no s’apliquen a determinades formes de pagament.

Segons les Condicions del servei de Small Orange, no podreu obtenir cap reemborsament si pagueu amb una transferència bancària, un pagament de Western Union, un xec o una comanda de diners..

Assegureu-vos de pagar amb una targeta de dèbit, una targeta de crèdit o PayPal per assegurar-vos que el vostre compte és elegible per als reemborsaments.

Contra d’utilitzar un petit allotjament de taronja

Un petit taronja va superar la majoria de les nostres proves amb colors voladors. Tot i això, hi ha algunes coses que heu de tenir en compte abans de lliurar la vostra targeta de crèdit.

1. Riscos per superar els seus límits

En cas que superin els límits del pla, A Small Orange podria suspendre el compte immediatament. Això es troba a les Condicions d’ús quan us registreu i no us permetrà res més que acceptar el vostre començament. Si bé la majoria dels seus plans ofereixen una quantitat ampla de banda decent, només cal tenir en compte que això és una possibilitat.

Termes d’ús de l’ample de banda ASmallOrange

Quan es tracta d’ús de recursos, A Small Orange afirma que cada client ha d’utilitzar el màxim de recursos de servidor possible perquè tots els clients dels seus servidors experimentin un bon rendiment..

Com que la CPU i la memòria són recursos compartits, Un xicotet taronja pot suspendre o acabar el vostre compte per utilitzar massa recursos perquè és “abusiu”.

Segons els seus Termes i condicions, els límits de recursos dels paquets compartits i dels distribuïdors són els següents:

 • 50 Processos d’execució
 • 15 minuts màxim de temps d’execució
 • 100.000 Inodes totals
 • 10% d’ús de la CPU
 • 5% d’ús de la memòria (o 512 MB)
 • 500 missatges de correu electrònic sortint dins de cada hora (descartaran tots els missatges sobrants sense lliurar-los)

El mateix s’aplica a l’ús d’ample de banda. Li assignen una quota mensual d’ample de banda basada en el paquet d’allotjament que adquiriu.

Si el vostre compte supera l’ample de banda assignat per al mes, A Small Orange pot suspendre el vostre compte fins que:

 • Es destina més amplada de banda,
 • Adquireix més ample de banda per un suplement,
 • S’actualitza a un paquet que té més ample de banda total.

Poden cobrar-te una despesa addicional per importació de la vostra opció, independentment de la manera que trieu a reactivar el vostre compte.

2. No hi ha assistència telefònica

El servei d’atenció al client d’un Small Orange és fantàstic. Van ser extremadament ràpids i detallats en la nostra experiència, amb disponibilitat 24/07/365.

L’únic problema? No hi ha suport telefònic. En canvi, es basen en una base de dades de coneixement en profunditat, en un xat de llocs web en directe i en un correu electrònic.

La majoria d’altres hostes web ofereixen suport telefònic, de manera que la gravetat d’aquest “con” pot dependre de les vostres preferències personals.

3. Gestió de la reputació deficient

Al llarg del nostre període de proves, A Small Orange es va realitzar de forma admirable en les tasques principals d’un host web (temps de funcionament, velocitat i atenció al client). En línia, trobareu altres ressenyes que no són tan brillants. El nostre objectiu és sempre proporcionar una revisió integral i hi ha revisions que contradiuen les nostres.

L’empresa no té tan sols una mala reputació quan es tracta de revisions.

Diversos usuaris de Twitter han participat a la plataforma social per parlar negativament sobre els serveis d’A Small Orange.

Un usuari fins i tot va afirmar que A Small Orange no transferiria el seu domini a un nou host web al 2016.

Un petit Twitter de taronja

El 2017, sembla que la conversa general sobre Un petit taronja és igual de negativa, fins i tot si no hi estem d’acord.

Aquí teniu el que ha de dir l’usuari de Twitter @jackson_surfs sobre l’empresa:

Un petit Twitter de color taronja 2

Una petita taronja va respondre als dos tuits i semblava intentar corregir els problemes.

Un petit preu de taronja, plans d’allotjament & Fets ràpids

Uns petits plans i plans de taronja

Pla minúscul: Aquest pla costa 6,51 dòlars al mes. Disposa de 500 MB d’emmagatzematge, 5 GB d’amplada de banda, 24/7 de correu electrònic + suport de xat en viu i un màxim de 1 nom de domini. Si decidiu seguir amb aquest pla, heu de pagar almenys un any. – Aquest és el pla que vam utilitzar per fer proves.

Petit Pla: Aquest pla costa 94,60 dòlars (7,88 dòlars mensuals) a l’any (o 8,80 dòlars mensuals) i pot obtenir un preu més barat si pagueu un any o més alhora. Disposa d’emmagatzematge de 5 GB, amplada de banda de 50 GB, noms de domini il·limitats, correu electrònic de 24 hores i suport xat en viu.

Pla mitjà: Aquest pla costa 136,40 dòlars (11,37 dòlars mensuals) anualment (o 16,50 dòlars mensuals). Disposa d’emmagatzematge de 15 GB, ample de banda de 150 GB, noms de domini il·limitats i suport de correu electrònic i xat en directe 24/7. Podeu pagar menys si decidiu pagar per un període més llarg d’un o més anys.

Pla gran: Aquest pla costa 250,80 dòlars (20,90 dòlars al mes) cada any (o 27,50 dòlars mensuals). Disposa d’emmagatzematge de 30 GB, amplada de banda de 500 GB, noms de domini il·limitats i suport de correu electrònic i xat en directe 24/7. També costa menys si sol·liciteu un període superior a un any.

Tots els seus plans d’allotjament compartits, tret del pla Tiny, inclouen suport per a noms de domini il·limitats, correus electrònics il·limitats, suport 24 hores i SSD..

 • Facilitat de registre: Pàgina d’inscripció única. Fàcil procés d’inscripció.
 • Opcions de pagament: Targeta de crèdit, PayPal.
 • Taxes i clàusules ocultes: Sense comissions ocultes. S’aplica un límit d’ús de CPU del 10 per cent, 5% d’ús de memòria, 50 processos en execució, 15 minuts de temps màxim d’execució, 100.000 nodes totals i 500 missatges de correu electrònic sortint per període de 60 minuts per a tots els paquets compartits i revendedors..
 • Upsells: No hi ha problemes. Hooray!
 • Activació del compte: Activació instantània del compte.
 • Panell de control i experiència del Tauler de control: cànon disponible.
 • Instal·lació d’aplicacions i CMS (WordPress, Joomla, etc.): Softaculous disponible per a la instal·lació d’un clic.

Us recomanem una taronja petita?

sí i no.

Un temps de funcionament estable, una càrrega ràpida de pàgines i un xat ràpid i amè amb un representant de suport informatiu van demostrar que Un petit taronja sap el que fan.

Però, hi va haver una. Si heu de superar els seus límits, el vostre lloc fins i tot es podria enderrocar, cosa que per a nosaltres és inacceptable.

Probablement obtindreu més avantatge amb els nostres amfitrions recomanats.

Heu utilitzat un allotjament petit a Orange? Si és així, deixeu una ressenya a continuació. Bo o dolent: no importa, ja que intentem mantenir les nostres opinions transparents i honestes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map